Karlsson & Uddare AB

Karlsson & Uddare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Luxgatan 25, 3tr, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Luxgatan 25, 3tr

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
6 850 000 kr
86 m²
3 rum
6 720 kr/mån
79 651 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade hörnlägenhet med fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck och stor balkong i soligt västerläge. Öppen planlösning med stora sociala ytor för vardagsrum och kök, två ordentliga sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med god förvaring. Maskinell utrustning som tvätt, tork och diskmaskin är utbytt under 2022. För den som är i behov att ett till rum går lägenheten enkelt att göra om till 4rok (se alternativ planlösning). Sjönära boende med goda möjligheter att ta över nuvarande ägares båtplats om så önskas. Garage finns i huset och nås direkt via hissen. Föreningens medlemmar har även tillgång till en bokningsbar gästlägenhet. På Lilla Essingen bor du med den perfekta blandningen av stadsliv och härlig grönska, omgiven av Mälaren. Ön kallas ibland för ”landet mitt i stan” tack vare småstadskänslan. Direkt närhet till vattnet, badbryggor samt vackra Luxparken och Luxviken. Ön har natursköna grönområden samt ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt Pesso Stenugnsbageri är några av favoriterna. I närområdet finns även Ica samt mycket bra kommunikationer. Du tar dig lätt till ön med tex busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Sommartid trafikerar även SL:s pendelbåtar ön med hållplats nära lägenheten.

  • Balkong
  • Hiss
Skogsövägen 8B, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:00

Skogsövägen 8B

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
7 700 000 kr
109 m²
3 rum
6 648 kr/mån
70 642 kr/m²

Välkommen till ett ljust och fint boende i Brf Moranviken. Två bra sovrum, stort vardagsrum med utsikt mot viken och Baggensfjärden. Kök med utgång till underbart inglasat uterum. Bra förråd, carport och möjlighet till båtplats vid föreningens brygga. Mycket nära kommunikationer, goda parkeringsmöjligheter och fantastiskt skärgård och natur!

  • Plus
Saltsjögränd 4, 1 tr, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Saltsjögränd 4, 1 tr

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
10 000 000 kr
104 m²
3 rum
7 149 kr/mån
96 154 kr/m²

Med attraktivt läge invid Grand Hotel och Hotellviken ligger denna fina trea med balkong i sydväst! Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, två bra sovrum, rymligt badrum och separat wc. Garageplats finns. Ett bekvämt boende med direkt närhet till havet, båtliv, restauranger och Saltsjöbanan.

  • Balkong
Fleminggatan 61, 1tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fleminggatan 61, 1tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
5 695 000 kr
58 m²
2 rum
3 076 kr/mån
98 190 kr/m²

Skapa din dröm 2: a i vacker sekelskiftesfastighet från 1898! Lägenheten ligger helt vänd mot husets innergård på ett lugnt läge med balkong och förmiddagssol. Här får du fina originaldetaljer såsom två fungerade kakelugnar. Mycket karaktär från byggåret finns bevarad i vackra trägolv, höga spröjsade fönster, speglade innerdörrar och den härliga takhöjden på ca 3, 2 meter.

  • Balkong
Kungsklippan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Kungsklippan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsklippan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsklippan 7

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
7 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
4 602 kr/mån
92 965 kr/m²

På uppdrag av Brf Kungsklippan 7-9 säljs denna väldisponerade lägenhet om 3 rok i mycket gott skick. Genomgående planlösning med imponerande takhöjd ca 3,30 meter ger en härlig rymd. Stora fönsterpartier med djupa nischer förser bostaden med ett behagligt ljusinsläpp. Spatiösa och luftiga rum med nymålade ytskikt i sobra nyanser, rummen smyckas av stuckaturer, dörr- och fönsterspeglar, bröstpaneler, djupa nischer och parkettgolv. Access till den trevliga trädäckade innergården via en nybyggd altandörr. Välskött förening som äger marken. Lugnt och tyst läge på en återvändsgata och kort promenadavstånd till citykärnan, centralstationen och Rådhusets tunnelbana. Kvarteren är både pampiga och småstadsmysiga. Här finns ett stort utbud av trevliga kvartersrestauranger och caféer och många kreativa småbutiker samt torghandel och loppis på närliggande Kungsholmstorg och Norr Mälarstrands soliga promenadstråk längs Riddarfjärden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Polhemsgatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Polhemsgatan 6

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
4 850 000 kr
49 m²
2 rum
2 529 kr/mån
98 980 kr/m²

Attraktiva kvarter invid Norr Mälarstrands vatten och grönska. I denna fint renoverade lägenhet möter det tidstypiska det moderna på ett smakfullt vis. Vackert tidstypiskt 20-tal med spröjsade fönster, flödande ljus, takrymd och fiskbensmönstrad ekparkett. Två fina rum, kök, gäst-wc och badrum. Välskött förening med mycket god ekonomi. Fin innergård med planteringar och grönska. Trevliga kvarter nära all tänkbar service, bageri, caféer, restauranger, kommunikationer och rekreation.

  • Plus
Terrassvägen 17, Lillängen, Nacka kommun

Terrassvägen 17

Villa
Lillängen, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
12 300 000 kr
158 + 65 m²
6 rum
679 m² tomt

Tilltalande villa med sjöglimt från 40-talet. Träd och vackra planteringar på plan och välutnyttjad hörntomt angränsande allmänning. Nära gemensam brygga och badplats. Flera fina uteplatser och balkonger. Stort kök, bibliotek, rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis. Ett plan upp med fyra sovrum och ytterligare öppen spis i allrum. Lekstuga, garage, verkstad, hobbyrum, kontor, sovrum, två badrum varav ett med tvättstuga och vedeldad bastu. Mycket god förvaring. Attraktivt och ogenerat läge med natursköna omgivningar vid Järlasjön. Nära Nacka Forums all tänkbar service och mycket goda kommunikationer inkl. kommande T-bana.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Karlsviksgatan 12, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Karlsviksgatan 12, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Karlsviksgatan 12, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Karlsviksgatan 12, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
6 590 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/5
2 821 kr/mån
104 603 kr/m²

Med exklusiv våningskänsla ligger denna mycket välplanerade bostad i lugna och eftertraktade kvarter på Nedre Kungsholmen. Stilsäkert renoverad och påkostad. Vacker jugendfastighet anno 1913. Fina detaljer så som dekorlist, stuckatur, fiskbensparkett osv. Genomgående ca 3 m i takhöjd. Påkostat och snickarbyggt kök med ugn från Gaggenau, handtag i solid mässning mm. Möjligt att bygga om till 3 RoK (se alternativ planskiss). Gott om förvaring med totalt tre externa förråd. Varmt välkommen till Karlsviksgatan 12!

  • Premium
  • Hiss
Scheelegatan 26, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Scheelegatan 26

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
10 350 000 kr
110 m²
4 rum
vån 0,5/5
4 036 kr/mån
94 091 kr/m²

Representativ och väldisponerad bostad belägen i praktfull sekelskiftesfastighet centralt på Kungsholmen. Stor potential med storslagna och tidstypiska detaljer så som vackra dubbeldörrar med utsmyckade överstycken, generös takhöjd om ca 3,2m, rejäl stuckatur, tilltagna rum, djupa fönsternischer och breda plankgolv. Gott om förvaring med externa förråd om totalt ca 15 kvm. Välskött förening med god ekonomi!

Vinterbrinksvägen 21, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Vinterbrinksvägen 21

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
4 850 000 kr
106,4 m²
4 rum
5 467 kr/mån
45 583 kr/m²

Med fritt läge mot gatan och grönska finns denna mycket fina hörnfyra med stora sällskapsytor, snyggt kök i vitt och upp till tre sovrum. Snyggt och stilrent badrum och gäst-wc. Hiss direkt ner till garage i huset. Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och renoverade byggnader. Nära till Saltsjöbanan, centrum, förskolor och skolor, natur och hav!

Freyvägen 2A, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Freyvägen 2A

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
4 350 000 kr
92,5 m²
4 rum
5 900 kr/mån
47 027 kr/m²

Mycket fint renoverad fyra med fritt läge och mysig balkong! Vackra vitlaserade ekgolv och fina materialval i kök och badrum. Stora sociala ytor, funktionellt kök, fina sovrum varav ett med dressing-room. Exklusivt badrum och separat gäst-wc. Attraktivt läge nära Centrum, förskola, skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

Ejderstigen 108B- Tranholmen, Tranholmen, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår

Ejderstigen 108B- Tranholmen

Villa
Tranholmen, Danderyds kommun
Karlsson & Uddare AB
7 850 000 kr
93 m²
4 rum
1 499 m² tomt

Sjönära läge på rofyllda Tranholmen där du gärna startar dagen med ett dopp med kaffekoppen på den närliggande altanen. Härligt 1-planshus med suterrängvåning och året-runt-standard samt fin sjöutsikt. Huset är besiktigat och säljs med en dold-fel-försäkring. Lummig tomt med gräsmatta, träd, flaggstång och altaner i olika väderstreck. Vardagsrum och matsal med eldstad, två sovrum varav ett med eldstad, två badrum och kök. Kommunalt vatten och avlopp med enskild avloppspump. Separat gäststuga, friggebod och en förrådsbyggnad. Båtplats ingår. Regelbunden båtförbindelse till Ropsten och Nybroplan. Under vintertid gångbro till närliggande Svanholmsparken. Kommunen kommer utreda en permanent gångbro under våren vilken ska kunna ta utryckningsfordon också. Idyllisk ö med livskvalitét nära Stockholms city-puls.

  • Plus
  • Uteplats
Kronobergsgatan 25A, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Kronobergsgatan 25A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kronobergsgatan 25A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kronobergsgatan 25A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
5 295 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/3
3 388 kr/mån
91 293 kr/m²

PRAKTISK MINI 3:a - BALKONG - HISS - ATTRAKTIVT LÄGE INVID KRONOBERGSPARKEN! I ett fint gårdshus invid Kronobergsparken finns denna mysiga 3:a med balkong mot den öppna innergården. Hiss i gårdshuset. Här får man det bästa av två världar, ett tyst och rofyllt gårdsläge och samtidigt stadspulsen utanför fastigheten. Lägenheten är i gott skick, stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum, bra matplats. Rymligt master bedroom med garderober och mindre sovrum/arbetsrum. Badrum med dusch, plats för tvättmaskin. Tvättstuga i samma fastighet. Tillgång till en stor öppen innergård med grillplatser. Stabil brf som äger marken och har god ekonomi.

  • Premium
Mjölnarströmsvägen 19, Ljusterö, Österåkers kommun

Mjölnarströmsvägen 19

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Karlsson & Uddare AB
6 995 000 kr
262 m²
9 rum
1 488 m² tomt

Sommardröm från förra sekelskiftet... Välkomna till detta sagolika hem i tre plan med ateljévåning och magnifika eldstäder intill viken i Mjölnarström. Från de flesta av rummen kan man njuta av den fina sjöutsikten. Vackra detaljer och fina materialval genomsyrar hela bostaden. Idyllisk barfotatomt med syrener och fruktträd. Veranda för lata sommardagar och flaggstång för årets alla högtider. Fastigheten är fint belägen med tillgång till egen bryggplats nedanför huset. Här bor man på den rätta sidan med Mellanskärgården alldeles utanför, rakt ut ligger bland annat Svartsö och Ingmarsö. Natursköna promenadstråk med gångavstånd till sandstrand samt den fina badsjön Mjölnarsjön. Här är det lantligt men ändock med restauranger, golfbana, padel, gårdsbutik och affärer på bekvämt avstånd.

  • Plus
Torsvägen 61C, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Torsvägen 61C

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
4 250 000 kr
88,5 m²
4 rum
5 623 kr/mån
48 023 kr/m²

Mycket fin fyra högst upp i huset med ett fritt, privat och insynsskyddat läge på gaveln. Balkong med kvällssol. Välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Attraktivt läge nära Centrum, förskola, skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

  • Plus
Lilla Västerbron 6, plan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun

Lilla Västerbron 6, plan 7

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
3 975 000 kr
42 m²
2 rum
vån 7
2 804 kr/mån
94 643 kr/m²

Ring 076-6965270 för boka visning. Perfekt 2:a, högt läge & stor balkong i väster. Ljus och härlig lägenhet i gott skick. Social öppen planlösning mellan vardagsrum - kök - matplats, stora fönsterpartier i väster mot trevlig innergård. Rymligt sovrum med bra förvaring. Generöst badrum med tvättmaskin. Perfekt läge med närhet till både natur och goda kommunikationer. Faciliteter i huset såsom garage, tvättstuga, föreningslokal, cykelrum, gästlägenhet och gym. Föreningen äger marken. Centralt läge nära till Fridhemsplan med ett stort utbud av service och kommunikationer samt vackra miljöer kring Rålambshovsparken och Riddarfjärden.

  • Balkong
  • Hiss
Rålambshovsleden 30/Lilla Västerbron 20, Kungsholmen, Stockholms kommun
Rålambshovsleden 30/Lilla Västerbron 20, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Rålambshovsleden 30/Lilla Västerbron 20, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Rålambshovsleden 30/Lilla Västerbron 20

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
7 595 000 kr
102,5 m²
4 rum
5 729 kr/mån
74 098 kr/m²

STOR UTEPLATS OM 24 KVM - JURIDISK PERSON OK - GARAGE I HUSET! Unikt boende med radhuskänsla mitt på Kungsholmen, stor uteplats i väster mot en lugn och inhägnad innergård. Planlösningen är flexibel med rymliga och lättmöblerade rum, 2-3 sovrum, stort badrum, gäst wc. Välutrustat och modernt kök. Bekvämt boende som kan kombineras med verksamhet, faciliteter i huset såsom garage, tvättstuga, föreningslokal, cykelrum, gästlägenhet och gym. Föreningen äger marken. Centralt läge nära till Fridhemsplan med ett stort utbud av service och kommunikationer samt vackra miljöer kring Rålambshovsparken och Riddarfjärden.

  • Premium
Gråstigen 5, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Gråstigen 5

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
14 500 000 kr
242 + 85 m²
8 rum
1 221 m² tomt

Ljus och rymlig 60-tals villa med tilltalande planlösning och bevarad charm! Härligt utsikt över småbåtshamn och havsvik. Stora sällskapsytor med generös takhöjd och öppen spis, rymligt kök och fyra bra sovrum. Uppvuxen och privat trädgård med fina uteplatser. Nära till förskola, skola, Saltsjöbanan, skog och hav! Promenadavstånd till Hotellviken med restauranger och hotell.

  • Plus
Skarpövägen 53, 1 tr, Västra Orminge, Nacka kommun

Skarpövägen 53, 1 tr

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
6 584 kr/mån
29 568 kr/m²

Med ett ljust och fritt läge ligger denna trivsamma bostad med hörnläge och stor möblerbar balkong som vetter mot söder. Lägenheten har fina fönsterpartier, är nymålad och har ett vitt och fräscht kök med plats för matbord där hela familjen får plats. Mycket bra planlösning med rymligt vardagsrum, master bedroom samt ytterligare sovrum med fransk balkong. Hall i vinkel med garderober, badrum och walk in closet. Mycket välskött och trivsam BRF som är äkta och äger marken. Fina grönskande innergårdar med lusthus, sittmöbler och grillar.

  • Balkong
  • Hiss
Sjökullens väg 3, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Sjökullens väg 3

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
2 300 000 kr
37 + 8 m²
2 rum
2 474 kr/mån
62 162 kr/m²

Fin tvåa med ljust, insynsskyddat läge och underbar havsutsikt! Vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum med snedtak och snyggt badrum med tvättmaskin. Lågt belånad bostadsrättförening. P-plats ingår i avgiften. Attraktivt läge nära havet och Saltsjöbanan!

Skyttevägen 15F, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Skyttevägen 15F

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
7 000 000 kr
134 m²
5 rum
7 251 kr/mån
52 239 kr/m²

Etagelägenhet med radhuskänsla i totalrenoverad och påkostad fastighet. Två våningar, optimalt planerat, ljus och rymd i ett boende med hög komfort och fin design. Solig balkong och uteplats i söderläge med egen trädgård och gräsmatta. Attraktivt läge nära Saltsjöbanans station Solsidan. Välkommen till ett mycket fint och tilltalande boende nära hav, natur och kommunikationer!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Skyttevägen 18C, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Skyttevägen 18C

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
2 800 000 kr
58 m²
2 rum
4 333 kr/mån
48 276 kr/m²

Högst upp i välbevarad 1950-tals fastighet på Solsidan ligger denna fina tvåa Lägenhetens vinklar skapar mysig vindskaraktär, läget är insynsskyddat och stora fönster ger vackert ljus hela dagen. Välskött förening i stambytt och renoverat hus. Nära hav, skog och bra kommunikationer.

  • Plus
Korsholmsvägen 3, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Korsholmsvägen 3

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
6 500 000 kr
43 + 27 m²
4 rum
2 128 m² tomt

Villa i ett lugnt och privat läge mot skogen med promenadavstånd till hav, bad och fantastisk natur. Båtplats och bastu vid samfällighetens brygga med utsikt mot Grand Hotell. Byggår 1992 med alla moderna bekvämligheter vilket gör att detta hus fungerar lika bra för åretruntboende som fritidsboende. Möjlighet till ett lättskött mindre boende alternativt finns nu tillfälle att bygga ditt drömhus då bygglov beviljat 2022. Ritningar på nybyggnation finns att överta från nuvarande ägare. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Välkomna på visning!

  • Plus
Sandviksvägen 5, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Sandviksvägen 5

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
7 500 000 kr
114 m²
5 rum
6 096 kr/mån
65 789 kr/m²

Underbar etagelägenhet om 114 kvm fördelat på fem rum i tilltalande 30-talsvilla. Fritt högt läge med makalös utsikt över vattnet, tre sovrum, två badrum och vardagsrum/allrum på respektive våning. Genomgående fint skick och bevarad charm. Spröjsade fönster i tre väderstreck, fin trappa i original och vackra golv. Attraktivt, rofyllt läge i hjärtat av Saltsjöbaden. Ett stenkast från strandpromenaden, Hotellviken och restauranger.

  • Plus
Idunvägen 19, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Idunvägen 19

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
13 600 000 kr
209 + 43 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Mycket trevlig villa i rött tegel med ett högt, soligt och privat läge i Igelboda! Fina sällskapsytor med öppen spis, fyra-fem sovrum, två badrum, varav ett med bastu och bubbelbad! Uthyrningsdel/Tonårsdel med egen ingång. Uppvuxen trädgård med pool. Nära förskola, skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

  • Plus

Visar alla 25