Karlsson & Uddare AB

Karlsson & Uddare AB

Mäklare

Lindhagensterrassen 19, 13 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 11:30
Lindhagensterrassen 19, 13 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Lindhagensterrassen 19, 13 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Lindhagensterrassen 19, 13 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

6 650 000 kr

77,5 m²

3 rum

3 428 kr/mån

85 806 kr/m²

Stor balkong med högt läge och härlig utsikt! Modern trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök i vitt. Två bra sovrum. Snyggt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Attraktivt läge på Kungsholmen med närhet till såväl Fridhemsplan och Norr Mälarstrand som Hornsbergs vackra strandpromenad. Bra förening med låga avgifter. Fastigheten har energiklass C vilket hos de flesta banker ger rabatt på bolåneräntan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Duvkullavägen 42 B, 2tr, Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun

Duvkullavägen 42 B, 2tr

Lägenhet
Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun
Karlsson & Uddare AB

2 475 000 kr

70 m²

2 rum

3 230 kr/mån

35 357 kr/m²

Nästan skuldfri förening med mycket god ekonomi! Väldisponerad och rymlig 2:a (enkelt att återställa till 3 RoK). Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp. Inglasad balkong i bästa söderläge. Högt belägen med utsikt över Solvalla och vackra omgivningar. Gott om förvaring med garderober, stor klädkammare samt dubbla förråd. Omedelbar tillgång till p-plats i föreningen finns! Tvättstuga på entréplan. Varmt välkommen till Duvkullavägen 42B!

 • Balkong
Wennerbergsgatan 2, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Wennerbergsgatan 2, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

4 450 000 kr

61 m²

3 rum

4 203 kr/mån

72 951 kr/m²

Fin och prisvärd 3:a - solig balkong i sydväst - högt gavelläge. Ett perfekt boende om 61 kvm med originalplanlösning! Yteffektiva ytor med bevarad funkischarm och atmosfär. Attraktivt sjönära läge intill service, kommunikationer och ljuvlig grönska.

 • Balkong
 • Hiss
Lindhagensgatan 137, 2 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Lindhagensgatan 137, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

3 995 000 kr

49,5 m²

2 rum

2 318 kr/mån

80 707 kr/m²

Påkostad tvåa med exklusiva materialval. Rymlig balkong om ca 10 kvm i perfekt sydvästläge med mycket sol. Smakfullt och nyrenoverat kök, stort sovrum och fint badrum. Här bord du bara ett kvarter från Hornsbergs vackra strandpromenad med Ulvsundasjöns glittrande vatten, bad och många bra restauranger. Fastigheten har energiklass C vilket ger hos de flesta banker rabatt på bolåneräntan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lars Forssells gata 31, 4 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun

Lars Forssells gata 31, 4 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

7 795 000 kr

92,5 m²

3 rum

3 164 kr/mån

84 270 kr/m²

Eftertraktat läge invid Hornbergs strandpromenad. Smakfullt och påkostad renoverad och rymligt trea som vid behov kan byggas om till en bra fyra. Snyggt och exklusivt kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum. Två bra sovrum och stort fint badrum. Två balkonger med sjöutsikt. Här erbjuds ett boende med hög kvalité och standard långt utöver det vanliga. Här bor du vid strandpromenaden med bad och många trevliga restauranger precis runt hörnet. Fastigheten har energiklass C vilket hos de flesta banker ger rabatt på bolåneräntan.

 • Balkong
 • Hiss
Elersvägen 44, 5 tr, Kungsholmen- Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Elersvägen 44, 5 tr

Lägenhet
Kungsholmen- Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

9 995 000 kr

106 m²

4 rum

3 565 kr/mån

94 292 kr/m²

Strålande ljus och helt magisk fyra i insynsfritt och högt läge med utsikt över Ulvsundasjön. Här bor man ett stenkast från kajkanten med en magnifik vy mot både vatten och park. Rymliga sällskapsdelar, påkostat kök med granitskiva. Två balkonger, den större har bästa solläge och härlig utsikt mot vattnet. Populärt kvarter i en förening med mycket bra ekonomi invid strandpromenad med bad, restauranger och uteserveringar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lars Forssells gata 16, 6 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00
Lars Forssells gata 16, 6 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 2
Lars Forssells gata 16, 6 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 3

Lars Forssells gata 16, 6 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

9 695 000 kr

108 m²

5 rum

4 649 kr/mån

89 769 kr/m²

Exklusiv femrummare med balkong om 33 kvm som löper runt hela lägenhetens ytterväggar. Här är sol från morgon till kväll. Generösa sällskapsytor i öppen planlösning. Stilrent kök, två badrum, fyra sovrum och stort förråd i källaren. Populär förening med fin innergård, låga avgifter och lediga P-platser i garaget. Fastigheten har även energiklass C vilket hos de flesta banker ger rabatt på bolåneräntan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Freyvägen 3, 1 tr, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun

Freyvägen 3, 1 tr

Lägenhet
Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB

3 295 000 kr

72 m²

3 rum

4 748 kr/mån

45 764 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea i mycket fint skick! Belägen på lugn gata i eftertraktat kvarter. Lägenheten har stora sällskapsytor med utgång till mysig balkong, två rymliga sovrum, nytt kök från 2019, genomgående nylagd fin fiskbensparkett och ett helkaklat och stambytt badrum. Här är bara att flytta in! Föreningen har en lummig trädgård med bl a grillplats, lekplats, odlingsmöjligheter mm. Välskött förening med låg belåning där både hushållsel och bredband ingår i avgiften. Här har du närhet till bageri, tågstation/buss, skolor, förskolor, centrum, natur, bad- och båtliv. Välkommen på visning!

 • Balkong
Berguddsvägen 37, Saltsjöbaden - Bergudden, Nacka kommun
 • Idag kl 12:00
Berguddsvägen 37, Saltsjöbaden - Bergudden, Nacka kommun, bild 2
Berguddsvägen 37, Saltsjöbaden - Bergudden, Nacka kommun, bild 3

Berguddsvägen 37

Lägenhet
Saltsjöbaden - Bergudden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB

2 975 000 kr

69,3 m²

2 rum

3 963 kr/mån

42 929 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa som går att göra om till en trea. Fantastiskt läge med stora fönsterpartier och insynsskyddad balkong i sydväst med härlig utsikt över takåsar och Neglingeviken. Luftigt vardagsrum. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Arbetskök med matplats vid fönster. Parkeringsplats och internet ingår i avgiften. Bergudden är ett sjönära och attraktivt område med närhet till klippbad, badplatser och båtklubb. Gångavstånd till det mesta som till exempel grundskola, bageri, idrottsplats och naturreservat. Saltsjöbadens Centrum når man till fots inom 15 minuter. Ett stenkast till förskola, skog, bad och båtliv samt till kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Franzéngatan 77, 2 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Idag kl 15:00
Franzéngatan 77, 2 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 2
Franzéngatan 77, 2 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 3

Franzéngatan 77, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

8 595 000 kr

107,5 m²

5 rum

4 535 kr/mån

79 953 kr/m²

Optimalt planerad femma med stor balkong på ca 10 kvm som bjuder på mycket sol. Mycket generösa sällskapsytor i öppen planlösning. Stilrent kök och två fina badrum. Bra förvaring med både klädkammare och förråd i lägenheten. Populär förening med fin innergård, låga avgifter och lediga P-platser i garaget (även elplatser finns ledigt). Fastigheten har även energiklass C vilket hos de flesta banker ger rabatt på bolåneräntan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Folkungagatan 69, Södermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 15:00

Folkungagatan 69

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

6 495 000 kr

75 m²

3.5 rum

2 239 kr/mån

86 600 kr/m²

Låg avgift - Stabil brf, inga avgiftshöjningar under 2023 - Balkong - Garage i huset- Äkta förening med goda hyresintäkter från föreningens lokaler. Välkomna till denna ljusa, välplanerade och insynsskyddade 3,5 rummare med fönster i två väderstreck samt stor balkong. Bostaden är mycket bra planerad och har rejält kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till balkongen, tre bra sovrum belägna mot den tysta innergården, helkaklat badrum samt hall med platsbyggd förvaring. Här bor man utan insyn intill Droskparken och SoFo´s härliga puls! Kvarteren kännetecknas av sitt stora utbud av trendiga restauranger, kaffehak samt breda utbud av butiker. Välskött förening med god ekonomi och trivsam innergård.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Polhemsgatan 2/ Norr Mälarstrand 60, Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:30
Polhemsgatan 2/ Norr Mälarstrand 60, Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 2
Polhemsgatan 2/ Norr Mälarstrand 60, Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 3

Polhemsgatan 2/ Norr Mälarstrand 60

Lägenhet
Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

22 000 000 kr

147 m²

5 rum

5 204 kr/mån

149 660 kr/m²

Välkomna till denna unika hörnvåning med ett högt läge intill Norr Mälarstrand. Våningen har flera rum i fil med sjöutsikt över den vackra strandpromenaden och Riddarfjärden. Det här är en representativ sällskapsvåning med drygt 3 m i takhöjd och många bevarade originaldetaljer såsom öppen spis, fiskbensparkett, pardörrar, serveringsgång, pigingång och generösa fönsterpartier i fyra väderstreck. Balkong mot den lugna innergården. Våningen lämpar sig både för det kulturella paret samt familjen som önskar sig ett högklassigt boende i en av innerstadens vackraste och grönaste oaser med naturnära läge längs vattnet. Mycket välskött, äkta brf som äger marken och är skuldfri!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lindhagensterrassen 27, 13 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Idag kl 11:45

Lindhagensterrassen 27, 13 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

8 495 000 kr

97 m²

4 rum

4 132 kr/mån

87 577 kr/m²

Högt och fritt läge i denna magiska fyra med underbar utsikt och sol från eftermiddag till solnedgång. Modernt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök, tre bra sovrum, badrum och separat wc, klädkammare och mycket rymligt förråd i källaren. Attraktivt läge på Kungsholmen med närhet till såväl Fridhemsplan och Norr Mälarstrand som Hornsbergs vackra strandpromenad med bad och uteserveringar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sturevägen 5, 1 tr, Saltsjöbaden, Nacka kommun
 • Borttagen före visning

Sturevägen 5, 1 tr

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB

3 395 000 kr

82 m²

3 rum

4 625 kr/mån

41 402 kr/m²

Mycket ljus trea med stort kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och badrum med både badkar och tvättmaskin. Balkong i söderläge. Nära Saltsjöbanan, förskola och skola, skog och hav!

 • Plus
Freyvägen 1C, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Freyvägen 1C

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB

2 350 000 kr

45 m²

2 rum

3 196 kr/mån

52 222 kr/m²

Ljus och helt nyrenoverad minitvåa med nytt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet! Stort sovrum med lugnt läge mot gården. Solig balkong med fin utsikt. Attraktivt läge i trivsamma Neglinge mitt i villakvarteren med närhet till Saltsjöbanan och havet.

 • Plus
Ringvägen 5A, Saltsjöbaden, Nacka kommun
 • Idag

Ringvägen 5A

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB

3 350 000 kr

59 m²

2 rum

4 564 kr/mån

56 780 kr/m²

Med ett fritt läge mot vackra Vår Gård ligger denna välplanerade tvåa med stor uteplats! Stora fönsterpartier och öppna ytor. Garage i huset. Attraktivt läge ett par minuters promenad från Grand Hotel och hamnen.

 • Plus
Luxgatan 25, 2tr, Lilla Essingen, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00

Luxgatan 25, 2tr

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

4 595 000 kr

62 m²

2 rum

5 181 kr/mån

74 113 kr/m²

Välplanerad tvåa med lugnt, ljust läge och stor balkong. Sjöutsikt mellan husen i två väderstreck. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Snyggt kök i vitt med rostfria maskiner. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Hall med riktigt bra förvaring i stora skjutdörrsgarderober. Badrum med tvättmaskin. Närhet till sol, bad, caféer och restauranger på Primusgatan och Patentgatan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Luxgatan 27, 1tr, Lilla Essingen, Stockholms kommun

Luxgatan 27, 1tr

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB

6 495 000 kr

90 m²

3 rum

6 770 kr/mån

72 167 kr/m²

Välplanerad och rymlig trea med inglasad balkong och fritt insynsskyddat läge. Möjlig fyra. Sjöglimt mot Mälaren i två väderstreck. Balkong med eftermiddagssol och grillmöjlighet. Stora fönsterytor och ett fint ljus. Fina sällskapsdelar och öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. 2-3 rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett och klädkammare. Nära gångavstånd till restauranger och caféer på Patentgatan och Primusgatan. Sol, bad och vackra strandpromenader några minuter från lägenheten.

Stagvägen 5, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Stagvägen 5

Radhus
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB

4 500 000 kr

114 m²

6 rum

222 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till detta friköpta enplanshus på trivsamma Båthöjden. Utmärkt planlösning stora sällskapsutrymmen och upp till fyra sovrum. Insynsskyddad innergård med gräsmatta och trätrall. Ett trivsamt och lättskött hus som passar för såväl barnfamiljen som för de som sålt villan och vill kunna njuta av ett bekvämt boende. Bra läge med direkt närhet till parkering och garage. Nära till lekplatser, grönområden och kommunikationer. Snabbt tillträde möjligt!

 • Plus
Kyrkogårdsvägen 10, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Kyrkogårdsvägen 10

Tomt
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB

7 000 000 kr

1 432 m² tomt

En av få obebyggda tomter finns nu till salu på vackra Skogsö! Ljust och soligt med skogen och havet runt knuten. Nära till Saltsjöbadens utbud av förskola, skola, service och kommunikationer.

 • Plus

Visar alla 20