Karlsson & Uddare AB

Karlsson & Uddare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fyrverkarbacken 38, 2tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fyrverkarbacken 38, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
11 000 000 kr
123,3 m²
5 rum
vån 2
3 609 kr/mån
89 213 kr/m²

Milsvids utsikt mot Riddarfjärden, Mälaren och city. Inglasad balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Social våning som är trevligt renoverad och har en genomtänkt planlösning med vacker utsikt åt två håll samt härliga ytor. Representativ hall med plats för mingel och förvaring. Rymligt vardagsrum och smakfullt kök i öppen planlösning mot matrum med utgång till den stora balkongen i västligt läge. Balkongen har skjutbara fönsterglas, vilket förlänger säsongen. Tre bra sovrum, gott om garderober och förvaring, badrum och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt separat wc. Lugnt läge med vackra omgivningar, strandpromenad och bad. Låg avgift i välordnad förening med god ekonomi. Garage i föreningen. Nära bussar och affärer.

  • Plus
Sysslomansgatan 14, 4 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 15:30
Sysslomansgatan 14, 4 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Sysslomansgatan 14, 4 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Sysslomansgatan 14, 4 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Karlsson & Uddare AB
11 250 000 kr
114 m²
4.5 rum
vån 4/9
1 098 kr/mån
98 684 kr/m²

4,5:a - Uthyrningsdel - Låg avgift - 2 Balkonger - 2 Badrum - Garage - Utdelning! 60-tal när det är som bäst! Väldisponerad hörnlägenhet med flertal stora fönsterpartier som skänker ett vackert ljusflöde oavsett årstid. Genomtänkt planlösning med tre bra sovrum varav ett vid entrén som kan användas för uthyrning och de andra två disponerar ett stort badrum, walk in closet /arbetsrum och en mindre balkong. Generöst vardagsrum med utgång till balkong och trevligt kök med matplats invid ett burspråksfönster. I föreningen finns en fantastisk terrass med sittgrupper för stora sällskap, boulebana, stor lekplats och möjlighet att grilla. Låg avgift i solid förening som äger marken. Garage i huset. Två stora hissar. Nära Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med härliga promenadstråk, bad och båtplatser. Västermalmsgallerian och kommunikationsknuten Fridhemsplan strax intill med grön och blå tunnelbanelinje och ett flertal busslinjer. Synnerligen god ekonomi. 3D bildad fastighet, kontakta mäklare för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rösundavägen 31, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Rösundavägen 31

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
13 500 000 kr
273 + 5 m²
7 rum
1 405 m² tomt

Mycket ljus och rymlig 50-tals villa som renoverats till ett modern boende med stora sällskapsytor och upp till fem sovrum! Härlig utsikt över trädtopparna bort mot Vårgärdssjön. Nära till förskola, skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

  • Plus
Paul Myréns väg 13, Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun
Paul Myréns väg 13, Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun, bild 2
Paul Myréns väg 13, Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun, bild 3

Paul Myréns väg 13

Fritidshus
Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun
Karlsson & Uddare AB
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
1 935 kr/mån

Här kommer chansen till ett alldeles eget södervänt studiohus med vacker sjöutsikt i natursköna Aspviksnäs! Välplanerat hus med sovloft om ca 25 + 5 kvm med egen tomt. Med en smart planlösning är ytan extremt väl utnyttjad. En öppen yta mellan kök, matplats och sällskapsrum med dubbel takhöjd om ca 3,5 m, ger rummet en härlig rymd. Det finns också smart inbyggd förvaring samt skjutdörrsparti mot uteplatsen och trädgården. Här parkerar man sin bil på den egna uppfarten. Huset har en modern arkitektur som karaktäriseras av naturmaterial och stora fönsterpartier samt en väl tilltagen uteplats. Interiört finner ni stilsäkra och vackra materialval med genomgående hög standard. I Aspviksnäs bor man i en lugn och trygg miljö med hästhagar, hav och natur som närmaste grannar. Gångavstånd till buss.

  • Premium
Berguddsvägen 2, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Berguddsvägen 2

Radhus
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
8 400 000 kr
118 + 36 m²
6 rum
7 885 kr/mån
71 186 kr/m²

Invid skog och hav på Baggensudden ligger detta totalrenoverade radhus med tilltalande planlösning och mycket smakfulla material- och färgval! Snyggt kök med öppen planlösning mot matplatsen. Ljust vardagsrum med modern eldstad. Upp till fyra sovrum, två exklusiva badrum och en tvättstuga. Stora fönsterpartier i tre väderstreck och härlig uteplats i syd/sydväst. Garage. Mysiga kvarter med närhet till förskola, skola, Saltsjöbanan, bageri och restauranger. Ett bekvämt boende för dig som söker något extra!

  • Plus
Östra Långgatan 39A, Trosa, Trosa kommun

Östra Långgatan 39A

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Karlsson & Uddare AB
5 700 000 kr
91 m²
4 rum
5 875 kr/mån
62 637 kr/m²

VÄLKOMMEN RINGA MÄKLAREN OM VISNING ÖNSKAS! SMÅSTADSIDYLL FÖR ER SOM VILL HA LUGN OCH RO! 91 sköna skärgårdskvadrat fördelat på 4 rum, smakfullt renoverat med ek, marmor och mässing. Med Sörmlands finaste gata på ena sidan och den vackra Trosaån på den andra. Båtplatsen ligger framför altanen och intill ligger torget. Arkipelagen ut mot Askö och Landsort anses vara vackrast i världen. Ett kvalitetsboende utöver det vanliga.

  • Uteplats
Vikingavägen 14D, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Vikingavägen 14D

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
11 750 000 kr
147 + 7 m²
6 rum
257 m² tomt

Längst in i gränden med ett fritt och soligt läge mot grönska ligger detta moderna boende i tre plan med fina uteplatser och egen båtplats! Huset är byggt 2010 och mycket välplanerat med öppna ytor, stora fönsterpartier och sol hela dagen. Attraktivt läge nära förskola, Neglinge Skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

  • Plus
Vikingavägen 14F, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Vikingavägen 14F

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
10 500 000 kr
147 + 7 m²
6 rum
258 m² tomt

Modernt boende i tre plan med fina uteplatser och närhet till havet! Huset är byggt 2010 och mycket välplanerat med öppna ytor, stora fönsterpartier och sol hela dagen. Stora sällskapsytor och fyra-fem möjliga sovrum. Attraktivt läge nära förskola, Neglinge Skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

  • Plus
Freyvägen 2A, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Freyvägen 2A

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
4 350 000 kr
92,5 m²
4 rum
5 900 kr/mån
47 027 kr/m²

Mycket fint renoverad fyra med fritt läge och mysig balkong! Vackra vitlaserade ekgolv och fina materialval i kök och badrum. Stora sociala ytor, funktionellt kök, fina sovrum varav ett med dressing-room. Exklusivt badrum och separat gäst-wc. Attraktivt läge nära Centrum, förskola, skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

Mjölnarströmsvägen 19, Ljusterö, Österåkers kommun

Mjölnarströmsvägen 19

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Karlsson & Uddare AB
6 995 000 kr
262 m²
9 rum
1 488 m² tomt

Sommardröm från förra sekelskiftet... Välkomna till detta sagolika hem i tre plan med ateljévåning och magnifika eldstäder intill viken i Mjölnarström. Från de flesta av rummen kan man njuta av den fina sjöutsikten. Vackra detaljer och fina materialval genomsyrar hela bostaden. Idyllisk barfotatomt med syrener och fruktträd. Veranda för lata sommardagar och flaggstång för årets alla högtider. Fastigheten är fint belägen med tillgång till egen bryggplats nedanför huset. Här bor man på den rätta sidan med Mellanskärgården alldeles utanför, rakt ut ligger bland annat Svartsö och Ingmarsö. Natursköna promenadstråk med gångavstånd till sandstrand samt den fina badsjön Mjölnarsjön. Här är det lantligt men ändock med restauranger, golfbana, padel, gårdsbutik och affärer på bekvämt avstånd.

  • Plus
Skyttevägen 18C, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Skyttevägen 18C

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
2 800 000 kr
58 m²
2 rum
4 333 kr/mån
48 276 kr/m²

Högst upp i välbevarad 1950-tals fastighet på Solsidan ligger denna fina tvåa Lägenhetens vinklar skapar mysig vindskaraktär, läget är insynsskyddat och stora fönster ger vackert ljus hela dagen. Välskött förening i stambytt och renoverat hus. Nära hav, skog och bra kommunikationer.

  • Plus
Sandviksvägen 5, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Sandviksvägen 5

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
7 500 000 kr
114 m²
5 rum
6 096 kr/mån
65 789 kr/m²

Underbar etagelägenhet om 114 kvm fördelat på fem rum i tilltalande 30-talsvilla. Fritt högt läge med makalös utsikt över vattnet, tre sovrum, två badrum och vardagsrum/allrum på respektive våning. Genomgående fint skick och bevarad charm. Spröjsade fönster i tre väderstreck, fin trappa i original och vackra golv. Attraktivt, rofyllt läge i hjärtat av Saltsjöbaden. Ett stenkast från strandpromenaden, Hotellviken och restauranger.

  • Plus
Idunvägen 19, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Idunvägen 19

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
13 600 000 kr
209 + 43 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Mycket trevlig villa i rött tegel med ett högt, soligt och privat läge i Igelboda! Fina sällskapsytor med öppen spis, fyra-fem sovrum, två badrum, varav ett med bastu och bubbelbad! Uthyrningsdel/Tonårsdel med egen ingång. Uppvuxen trädgård med pool. Nära förskola, skola, Saltsjöbanan, skog och hav!

  • Plus

Visar alla 13