Mäklare Lil Sandberg

Lil Sandberg

Om mig

DRIVEN OCH ERFAREN Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1993 och jag gör alltid mitt bästa. Mitt personliga engagemang, min mångåriga erfarenhet av fastighetsmäkleri, min känsla för service och mitt breda kontaktnät ger dig som kund, både köpare och säljare, en trygg affär. Varje bostadsaffär är unik, vare sig det gäller bostadsrätter eller villor – min kunskap och min drivkraft ger dig som kund bästa möjliga resultat. Kontakta mig för en värdering av din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Paul Myréns väg 13, Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun
Paul Myréns väg 13, Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun, bild 2
Paul Myréns väg 13, Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun, bild 3

Paul Myréns väg 13

Fritidshus
Aspviksnäs Värmdö, Värmdö kommun
Karlsson & Uddare AB
2 495 000 kr
25 m²
1 rum
1 935 kr/mån

Här kommer chansen till ett alldeles eget södervänt studiohus med vacker sjöutsikt i natursköna Aspviksnäs! Välplanerat hus med sovloft om ca 25 + 5 kvm med egen tomt. Med en smart planlösning är ytan extremt väl utnyttjad. En öppen yta mellan kök, matplats och sällskapsrum med dubbel takhöjd om ca 3,5 m, ger rummet en härlig rymd. Det finns också smart inbyggd förvaring samt skjutdörrsparti mot uteplatsen och trädgården. Här parkerar man sin bil på den egna uppfarten. Huset har en modern arkitektur som karaktäriseras av naturmaterial och stora fönsterpartier samt en väl tilltagen uteplats. Interiört finner ni stilsäkra och vackra materialval med genomgående hög standard. I Aspviksnäs bor man i en lugn och trygg miljö med hästhagar, hav och natur som närmaste grannar. Gångavstånd till buss.

  • Premium
Mjölnarströmsvägen 19, Ljusterö, Österåkers kommun

Mjölnarströmsvägen 19

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Karlsson & Uddare AB
6 995 000 kr
262 m²
9 rum
1 488 m² tomt

Sommardröm från förra sekelskiftet... Välkomna till detta sagolika hem i tre plan med ateljévåning och magnifika eldstäder intill viken i Mjölnarström. Från de flesta av rummen kan man njuta av den fina sjöutsikten. Vackra detaljer och fina materialval genomsyrar hela bostaden. Idyllisk barfotatomt med syrener och fruktträd. Veranda för lata sommardagar och flaggstång för årets alla högtider. Fastigheten är fint belägen med tillgång till egen bryggplats nedanför huset. Här bor man på den rätta sidan med Mellanskärgården alldeles utanför, rakt ut ligger bland annat Svartsö och Ingmarsö. Natursköna promenadstråk med gångavstånd till sandstrand samt den fina badsjön Mjölnarsjön. Här är det lantligt men ändock med restauranger, golfbana, padel, gårdsbutik och affärer på bekvämt avstånd.

  • Plus
Skarpövägen 53, 1 tr, Västra Orminge, Nacka kommun

Skarpövägen 53, 1 tr

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
6 584 kr/mån
27 099 kr/m²

Med ett ljust och fritt läge ligger denna trivsamma bostad med hörnläge och stor möblerbar balkong som vetter mot söder. Lägenheten har fina fönsterpartier, är nymålad och har ett vitt och fräscht kök med plats för matbord där hela familjen får plats. Mycket bra planlösning med rymligt vardagsrum, master bedroom samt ytterligare sovrum med fransk balkong. Hall i vinkel med garderober, badrum och walk in closet. Mycket välskött och trivsam BRF som är äkta och äger marken. Fina grönskande innergårdar med lusthus, sittmöbler och grillar.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3