Mäklare Helena Ullhag

Helena Ullhag

Om mig

ENGAGEMANG OCH ERFARENHET Jag är registrerad mäklare sedan 2007 och har bott på Kungsholmen i 25 år. Min breda erfarenhet från mäkleri i innerstaden, Bromma, Nacka och Skärgården har lett till många lyckade affärer, rekommendationer och återkommande kunder. Jag brinner för mitt yrke och jag har genom åren förmedlat allt mellan slott och koja, även utomlands. Kunderna ger mig ofta berömmande ord för mitt ihärdiga engagemang, för min täta återkoppling samt för de värdefulla råd jag ger.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Terrassvägen 17, Lillängen, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Terrassvägen 17

Villa
Lillängen, Nacka kommun
Karlsson & Uddare AB
12 300 000 kr
158 + 65 m²
6 rum
679 m² tomt

Tilltalande villa med sjöglimt från 40-talet. Träd och vackra planteringar på plan och välutnyttjad hörntomt angränsande allmänning. Nära gemensam brygga och badplats. Flera fina uteplatser och balkonger. Stort kök, bibliotek, rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis. Ett plan upp med fyra sovrum och ytterligare öppen spis i allrum. Lekstuga, garage, verkstad, hobbyrum, kontor, sovrum, två badrum varav ett med tvättstuga och vedeldad bastu. Mycket god förvaring. Attraktivt och ogenerat läge med natursköna omgivningar vid Järlasjön. Nära Nacka Forums all tänkbar service och mycket goda kommunikationer inkl. kommande T-bana.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ejderstigen 108B- Tranholmen, Tranholmen, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår

Ejderstigen 108B- Tranholmen

Villa
Tranholmen, Danderyds kommun
Karlsson & Uddare AB
7 850 000 kr
93 m²
4 rum
1 499 m² tomt

Sjönära läge på rofyllda Tranholmen där du gärna startar dagen med ett dopp med kaffekoppen på den närliggande altanen. Härligt 1-planshus med suterrängvåning och året-runt-standard samt fin sjöutsikt. Huset är besiktigat och säljs med en dold-fel-försäkring. Lummig tomt med gräsmatta, träd, flaggstång och altaner i olika väderstreck. Vardagsrum och matsal med eldstad, två sovrum varav ett med eldstad, två badrum och kök. Kommunalt vatten och avlopp med enskild avloppspump. Separat gäststuga, friggebod och en förrådsbyggnad. Båtplats ingår. Regelbunden båtförbindelse till Ropsten och Nybroplan. Under vintertid gångbro till närliggande Svanholmsparken. Kommunen kommer utreda en permanent gångbro under våren vilken ska kunna ta utryckningsfordon också. Idyllisk ö med livskvalitét nära Stockholms city-puls.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2