Mäklare Fredrik Lennings

Fredrik Lennings

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brokabo Ängsgården 1, Ydre, Ydre kommun
  • Tis 3 okt kl 16:30

Brokabo Ängsgården 1

Gård/Skog
Ydre, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
5 550 000 kr
139 + 55 m²
8 rum
44,2 ha tomt

Vi har nöjet att erbjuda till försäljning Ydre Brokabo 1:6. Gården ligger lantligt inbäddad i vacker natur med en härlig bulleby-känsla ca 2,5 mil från Eksjö. Fastigheten omfattar totalt ca 45 ha fördelat på skog, åker och betesmark. Det totala virkesbeståndet uppgår till ca 5 800 m3sk. Gårdens byggnadsbestånd består av bostadshus, ladugård samt ytterligare förrådsbyggnader. Här är det perfekta stället för dig som vill bedriva mindre skogsbruk och djurhållning. Här finns även stora möjligheter till odling samt att finna lugnet under vardagen. Välkommen på visning!

  • Plus
Storgatan 77, Aneby, Aneby kommun

Storgatan 77

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 395 000 kr
107 m²
6 rum
1 513 m² tomt

Välkommen till Storgatan 77. Här möts du av en familjevilla med gott om utrymmen för hela familjen. Bostaden inrymmer 4-5 sovrum, kök och två allrum varav ett med öppen spis. Fastigheten har en härlig insynsskyddad tomt med bra solläge. Bostaden har bekväma avstånd till både centrum, affär, skola, förskola, och natur. Vi ses på visning!

Nyaby 1, Flisby, Nässjö kommun

Nyaby 1

Fritidshus
Flisby, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
475 000 kr
50 m²
3 rum
600 m² tomt

Välkommen till Nyaby 1 i Skullaryd. Här har du möjlighet att bli ägare till ett Fritidshus uppfört på ca: 600 kvm arrendetomt med tillhörande strand & båtplats i Rosjön. Stugan omfattar 3 rum och kök och är belägen ca: 200 meter öster om den vackra sjön Rosjön mellan Eksjö och Aneby. Stugan har en boarea på ca: 50 kvm och kan användas året runt för den som önskar. Förutom närheten till sjön och den fantastiska naturen finns även här en älgpark strax intill stugan. Varmt välkommen på visning!

Högadalsgatan 8, Österbymo, Ydre kommun

Högadalsgatan 8

Villa
Österbymo, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
850 000 kr
77 + 75 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till Högadalsgatan 8. Här bor du i en praktisk villa om 4 rum och kök på hörntomt i Österbymo. Villan är smakfullt renoverad och erbjuder både altan och garage. Här finns även en lättskött trädgårdstomt om 910 kvm. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Storgatan 100, Aneby, Aneby kommun

Storgatan 100

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 395 000 kr
150 + 30 m²
7 rum
845 m² tomt

Välkommen till Storgatan 100. Här bor du i en familjär villa med bekvämt avstånd till Aneby centrum. Suterrängvillan har bra disponerade ytor och inrymmer 7 rum & kök med en total area på 150 kvm. Villan har fantastisk utsikt över Bredestadalen.

Dackestigen 9, Eksjö, Eksjö kommun

Dackestigen 9

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
2 695 000 kr
154 + 77 m²
7 rum
956 m² tomt

Nu finns äntligen chans att bo på ett av Eksjös mest populära område! Med en kort och fin cykel/gångpromenad längs Eksjöån med fina grönytor och lekplatser längst vägen tar ni er in till centrum där många små affärer trängs med mysiga restauranger. Villan är generös och erbjuder 7 rum och kök med en väl genomtänkt planlösning som ger gott om sällskapsytor och sovrum för hela familjen. Husets uppvuxna, mysiga och insynsskyddade trädgård med äppelträd, öppnar upp för härliga grillkvällar och varför inte avsluta med ett dopp vid badplatsen som också finns på kort avstånd. Här är ett hus att trivas i där många stora renoveringar genomförts under de senaste åren, med bland annat nya 3-glasfönster, badrum, yttertak och fjärrvärme mm. Med ett svårslaget läge i Trädstaden Eksjö med närhet till centrum, Norrtullskolan, sjukhus och natur kan du skapa dig ett fantastiskt boende för dig och hela familjen. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av det bästa av både stad och natur! Varmt välkommen på visning!

Bergsgatan 26, Aneby, Aneby kommun

Bergsgatan 26

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
2 195 000 kr
119 + 81 m²
6 rum
1 499 m² tomt

Välkommen till Bergsgatan 26 i Aneby. Här bor du i en bra planerad 1-plansvilla med närhet till natur, skola och förskola. Bostaden har under senaste året renoverats mycket smakfullt och erbjuder trevligt kök, allrum med braskamin, gott om sovrum samt garage och trädgårdstomt i anslutning till natur. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Norra Vi-gården 1, Ydre, Ydre kommun

Norra Vi-gården 1

Övrigt
Ydre, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
2 700 000 kr
4,2 ha tomt

Välkommen till Norra Vi-gården och möjligheten att förvärva en idyllisk lägergård belägen i en vacker miljö i Ydre kommun med närhet till sjön Sommen. Denna fastighet är perfekt för den som söker en plats att dra sig tillbaka från stadens brus och stress, eller för den som vill starta en verksamhet inom rekreation och naturturism. Fastigheten omfattar en stor tomt omgiven av skog och grönska, där det finns gott om utrymme för olika aktiviteter och upplevelser. I området finns möjligheter för exempelvis vandring, bad, fiske och cykling, eller varför inte bara njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Huvudbyggnaden på fastigheten har fullutrustat kök, stora salar och här finns även en lägenhet om 2 rum och kök samt flera rum och sovplatser, vilket gör det möjligt att ta emot stora grupper av gäster. Utöver huvudbyggnaden finns även en deltagarstuga med flertalet rum, duschar och toaletter vilket ökar potentialen för uthyrning och verksamhetsmöjligheter. Missa inte chansen att förvärva denna pärla till fastighet.

  • Plus
Ringvägen 36, Aneby, Aneby kommun

Ringvägen 36

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 750 000 kr
114 + 30 m²
4 rum
1 041 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 36 i Aneby. Här bor du i en gedigen enplansvilla med trevliga sällskapsytor. Bostaden har bland annat ljust och rymligt kök med braskamin, inglasad altan och helkaklat badrum. Här finns även garage med anslutning till huset. Bostaden har även bekväma avstånd till både centrum och natur. Boka in dig på visning redan idag!

Visar alla 9