Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Olstorp Enbacken 1, Vireda, Aneby kommun
  • Borttagen före visning
Olstorp Enbacken 1, Vireda, Aneby kommun, bild 2
Olstorp Enbacken 1, Vireda, Aneby kommun, bild 3

Olstorp Enbacken 1

Gård/Skog
Vireda, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
4 950 000 kr
146 m²
6 rum
10 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Mickelstorp, Ekbacken, Adelöv, Tranås kommun

Mickelstorp, Ekbacken

Fritidshus
Adelöv, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
495 000 kr
35 m²
3 rum

Välkommen till detta idylliska sommarboende beläget mellan Tranås och Gränna på arrendetomt. Här finner ni ert egna sommarparadis med en fantastisk utsikt över sjön Noen. Detta fritidshus bjuder in till avkoppling och njutning av sommarens skönhet. Omgiven av en harmonisk mix av skog, vatten och öppna landskap blir Mickelstorp en fristad för lugn och ro. När du försiktigt tar dig över vägen, kan du svalka dig i det klara vattnet som sjön Noen har att erbjuda. Du kommer att förföras av den charmiga röda stugan, där ett inglasat uterum ger dig möjlighet att njuta av den glittrande sjön. På baksidan finner du en mysig uteplats under tak, där du kan avnjuta vacker utsikt över åkrarna. Här får du möjlighet att skapa minnen för livet och njuta av naturens skönhet. Ta tillfället i akt och förvärva detta unika fritidsboende. Välkommen till Mickelstorp, Ekbacken - en plats att älska och kalla ditt sommarparadis!

Konserthusgatan 7A, Aneby, Aneby kommun

Konserthusgatan 7A

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
360 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 088 kr/mån
6 154 kr/m²

Välkommen till Konserthusgatan 7A. Bostaden med sina 58,5 kvm har bra disponerade ytor fördelat på två rum och kök. Bostadsrätten kommer inom kort förses med nytt helkaklat duschrum. Här bor du i en trevlig bostad med bekväma avstånd till både centrum, natur, skola och kommunikation. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kronogatan 2, Hullaryd, Aneby kommun

Kronogatan 2

Villa
Hullaryd, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
795 000 kr
104 + 104 m²
6 rum
1 275 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med ett lugnt och lantligt läge som ger dig närhet till naturen. Belägen på en hörntomt erbjuder denna enplansvilla med källare ett bekvämt och rymligt boende om 6 rum och kök. Perfekt för den stora familjen eller för den som uppskattar extra utrymme. Det inglasade uterummet blir det perfekta stället att njuta av de vackra omgivningarna. Här kan du koppla av med en god bok eller umgås med vänner och familj i en fridfull miljö. Denna villa är inte bara praktisk, den har även genomtänkta planlösning och erbjuder en inbjudande atmosfär och en bekväm vardag. Köket är utrustat med moderna apparater och ger dig gott om plats för matlagning och social samvaro. Dubbelgaraget ger dig gott om utrymme för bilar, cyklar och andra fritidsprylar, samt möjlighet till hobbyverksamhet eller verkstad. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en villa med ett underbart läge och stora utrymmen! Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna idylliska miljö. Välkommen till visning!

  • Plus
Målqvist väg 10 & 12, Aneby, Aneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Målqvist väg 10 & 12, Aneby, Aneby kommun, bild 2
Målqvist väg 10 & 12, Aneby, Aneby kommun, bild 3

Målqvist väg 10 & 12

Tomt
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
350 000 kr
1 436 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i härliga Aneby! Här erbjuds du inte bara en, utan hela två tomter att forma utefter dina önskemål. Med en total yta om 1 436 kvm ges du gott om utrymme att skapa ditt perfekta hem. Dessa tomter är belägna i en populär del av Aneby, ett område som lockar med sin natursköna omgivning och närhet till allt du behöver. Med sin strategiska placering erbjuder dessa tomter endast ca 800 m till centrums bekvämligheter. Här har du möjlighet att förverkliga dina egna idéer och skapa en unik atmosfär som speglar din personlighet. Oavsett om du drömmer om en modern villa, en charmig stugbyggnad eller kanske en prunkande trädgård, är dessa tomter som gjorda för att uppfylla dina visioner. Med närheten till naturen kan du njuta av långa promenader, cykelturer eller bara koppla av i den friska luften. Samtidigt har du bekvämt avstånd till skolor, affärer och andra nödvändiga faciliteter. Missa inte chansen att förvärva dessa fantastiska tomter och skapa ditt drömboende i Aneby. Kontakta oss nu för mer information och låt din kreativitet flöda!

  • Premium
Nygatan 8B, Aneby, Aneby kommun

Nygatan 8B

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 975 000 kr
158 m²
6 rum
635 m² tomt

Välkommen till Nygatan 8 B! Här bor du i en välskött villa i ett mycket attraktivt område i Aneby med vackra gångvägar längs Svartåns vatten. Ett kvarter för barnfamiljen med närhet till förskola och bekvämt cykelavstånd till skola, idrottshall, gym, idrottsplats, elljusspår och vacker natur. Varmt välkommen på visning!

Skogsstigen 11, Frinnaryd, Aneby kommun

Skogsstigen 11

Villa
Frinnaryd, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
650 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
1 362 m² tomt

Välkommen till Skogsstigen 11 i Frinnaryd. Här bor du i en familjär villa med trevliga sällskapsytor och gott om utrymme för hela familjen. Villan om 120 + 70 kvm har bra disponerade ytor fördelat på 6 rum och kök. Välkommen på visning!

Skärsjö Udde 16, Aneby, Aneby kommun

Skärsjö Udde 16

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
3 575 000 kr
101 m²
3 rum
1 352 m² tomt

Nyproduktion villa Nässjöhus NH 111 invid Skärsjön i ett mycket naturskönt område beläget ca 1 km väster om Aneby samhälle. Priset inkluderar tomt, markarbete, V/A, nyckelfärdigt hus Nässjöhus NH 111. Kaklat badrum med kommod och duschväggar. Byggtid från avtal till inflytt ca 12 månader. Området erbjuder badplats, båtbryggor, lekplats, busshållplats samt gång och cykelväg till Aneby centrum. Området har asfalterade vägar, gatubelysning, Kommunalt Vatten och Avlopp mm. Inom 1 km finns skola, förskola, fritids samt idrottshall. Låg driftkostnad på ca 1 900kr/Månad. Inkl räntekostnader på 4% ränta landar månadskostnad på ca 8.800kr/månad drift & ränta. Hus kan anpassas efter egna önskemål. Andra hus i Nässjöhus sortiment går bra att välja liksom att komma med egen ritning. Vid tankar på annan husmodell eller egen ritning så medger detaljplanen 250kvm byggnadsarea dvs yttermått hus. Höjdmässigt får även 1,5-plans hus med förhöjt väggliv byggas med maximal bygghöjd på 5,0m vilket brukar innebära nockhöjd nära 8m beroende på taklutning. För mer information kontakta ansvarig mäklare så kontaktar representant från Nässjöhus er därefter.

  • Nyproduktion
Fasanstigen 17, Aneby, Aneby kommun

Fasanstigen 17

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
4 495 000 kr
260 + 19 m²
11 rum
1 597 m² tomt

Välkommen till denna oas av lyx och komfort! Här finner du inte bara ett hus, utan två – perfekt för den som önskar extra utrymme eller att hyra ut. Både husen är smakfullt designade med högkvalitativ utrustning vilket underlättar vardagen. Njut av den soliga uteplatsen och omringas av naturens skönhet samtidigt som ni har alla samhällets bekvämligheter inom räckhåll. Detta är det perfekta läget – harmoniskt och ändå centralt. Garaget rymmer två bilar och bastun garanterar välbefinnande och avkoppling. Här får du verkligen allt du kan drömma om! Missa inte chansen att äga denna pärla! Välkommen till din nya drömboende!

  • Plus
Gamla vägen 7, Aneby, Aneby kommun

Gamla vägen 7

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 795 000 kr
111 + 136 m²
5 rum
927 m² tomt

Välkommen till Gamla vägen 7 i Aneby, där denna rymliga och välplanerade villa väntar på dig! Med sina 111 kvm erbjuder denna pärla gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa i. Detta är verkligen ett hem där drömmar blir verklighet. Omgivningarna i Aneby är lika vackra som de är grönskande. Naturen ligger nära inpå och ger dig möjlighet till härliga promenader och avkoppling. På den generösa tomten finns även gott om plats för lek och skoj under varma sommardagar. Missade chanser är sällan bra, och du vill verkligen inte missa att bli ägare till denna fantastiska villa i Aneby. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Varmt välkommen på visning!

Målqvist väg 4, Aneby, Aneby kommun

Målqvist väg 4

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 050 000 kr
126 + 76 m²
5 rum
1 955 m² tomt

Välkommen till denna underbara friliggande villa med en yta på 126 kvadratmeter och en stor och lummig tomt på hela 1 955 kvadratmeter. Den trevliga uteplatsen blir din egen oas med många soltimmar att avnjuta. Här har du dessutom en fantastisk utsikt över Svartå-dalen. Denna villa är perfekt belägen med närhet till allt du behöver. Du har både närhet till centrum och den naturnära miljön runt hörnet. I detta hem finns även en mysig eldstad, perfekt för kalla vinterkvällar när du vill skapa en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har du ett garage för att säkert skydda din bil. Bostaden har genomgått flera renoveringar och uppgraderingar under åren, vilket gör det till ett modernt och bekvämt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta chansen att få äga denna villa i Aneby!

Lundmarksgatan 12B, Aneby, Aneby kommun

Lundmarksgatan 12B

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
370 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
6 678 kr/mån
5 286 kr/m²

Välkommen till Lundmarksgatan 12B. Bostaden med sina 70 kvm har bra disponerade ytor fördelat på tre rum och kök placerad på andra plan. Här bor du med bekväma avstånd till både centrum, natur, skola och kommunikation. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong

Visar alla 12