Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 71, Aneby, Aneby kommun
  • Ons 30 okt kl 16:30
Storgatan 71, Aneby, Aneby kommun, bild 2
Storgatan 71, Aneby, Aneby kommun, bild 3

Storgatan 71

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
3 295 000 kr
180 + 90 m²
8 rum
1 976 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem med en välbevarad funkischarm! Denna stora och välplanerade friliggande villa erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Redan vid första ögonkastet möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Här har varje detalj noggrant valts ut för att skapa en påkostad och exklusiv känsla. Njut av härliga soltimmar på den trevliga uteplatsen, som bjuder in till avkoppling och sociala stunder med familj och vänner. Eldstaden blir ett naturligt samlingspunkt under kalla vinterkvällar, där du kan koppla av och njuta av värmen. Med en total boyta på 180 kvadratmeter och en generös tomtarea på 1 976 kvadratmeter finns här gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Läget är oslagbart centralt och du har alltid nära till Anebys bekvämligheter för en smidig vardag. Välkommen till Storgatan 71, Aneby – där du kan uppleva bekvämt boende kombinerat med tidlös charm och modern komfort. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

  • Premium
Vireda Lärarbostaden 1, Vireda, Aneby kommun
  • Lör 26 okt kl 10:00
Vireda Lärarbostaden 1, Vireda, Aneby kommun, bild 2
Vireda Lärarbostaden 1, Vireda, Aneby kommun, bild 3

Vireda Lärarbostaden 1

Villa
Vireda, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
2 595 000 kr
184 m²
10 rum
1 827 m² tomt

Drömmer du om ett naturnära och harmoniskt boende? Då är denna fastighet i charmiga Vireda perfekt för dig! Fastigheten inrymmer två rymliga lägenheter, fördelade på två våningsplan, och ligger på en stor, lummig tomt med naturen precis utanför dörren. Här får du möjlighet att bo i en rogivande miljö samtidigt som du har nära till både Aneby och Jönköping! Den ena lägenheten kan du enkelt hyra ut för att finansiera ditt eget boende, vilket gör det till en smart och ekonomisk lösning för den som vill bo billigt. Här kan du skapa ditt drömhem samtidigt som du får en passiv inkomst! Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet i hjärtat av Småland. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Konserthusgatan 5C, Aneby, Aneby kommun
  • Borttagen före visning

Konserthusgatan 5C

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
420 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 986 kr/mån
6 885 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Gärdesgatan 1, Frinnaryd, Aneby kommun

Gärdesgatan 1

Villa
Frinnaryd, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 195 000 kr
390 m²
10 rum
3 210 m² tomt

Välkommen till Gärdesgatan 1 i Frinnaryd - en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar i en historisk kyrka! Här kan du skapa ett hem som speglar din personlighet eller ett inspirerande arbetsutrymme som tar dig till nya höjder. Kyrksalen är imponerande och väntar på att anpassas efter dina visioner. På övervåningen finns en lägenhet med uthyrningspotential, vilket ger dig möjlighet till en extra inkomst eller välkomna vänner och familj. Gärdesgatan 1 är mer än bara en adress - det är en plats där kreativitet och möjligheter möts. Om du alltid har drömt om att skapa ditt eget unika hem i en historisk byggnad, är detta din chans! Låt fantasin flöda och låt denna kyrka bli grunden för ditt nya kapitel i livet. Missa inte denna exceptionella möjlighet att äga något utöver det vanliga. Välkommen till Gärdesgatan 1 i Frinnaryd - där dina drömmar kan bli verklighet!

  • Plus
Bygatan 15, Sunhultsbrunn, Aneby kommun

Bygatan 15

Villa
Sunhultsbrunn, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
995 000 kr
220 m²
6 rum
1 506 m² tomt

Välkommen till Bygatan 15 i charmiga Sunhultsbrunn – här har du en unik möjlighet att förvandla en historisk kyrka till ditt drömhem eller en inspirerande arbetsplats! Denna fastighet är en verklig pärla, med en imponerande kyrksal som bara väntar på att förverkliga dina visioner. Skapa ett hem som speglar din personlighet, eller varför inte ett kreativt arbetsutrymme? På övervåningen finns en lägenhet med potential för uthyrning, vilket ger dig möjlighet att skapa en extra inkomst eller erbjuda en plats för besökande vänner och familj. Om du har drömt om att skapa något unikt i en historisk byggnad, är detta din chans! Låt din fantasi flöda och låt denna kyrka bli startpunkten för en ny era i ditt liv. Missa inte denna exceptionella möjlighet att äga något utöver det vanliga. Välkommen till Bygatan 15 i Sunhultsbrunn!

  • Plus
Skogsgatan 60, Aneby, Aneby kommun
  • Tor 7 nov kl 16:30
Skogsgatan 60, Aneby, Aneby kommun, bild 2
Skogsgatan 60, Aneby, Aneby kommun, bild 3

Skogsgatan 60

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
2 895 000 kr
126 + 95 m²
7 rum
781 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa belägen på Skogsgatan 60 i natursköna Aneby. Här ges du möjligheten att bo i en stor och välplanerad bostad med gott om utrymme för hela familjen. Med sina sju rum erbjuder detta hem både utrymme och avskildhet för alla. Det första som slår dig när du kliver in är den ljusa och luftiga atmosfären som genomsyrar varje rum. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en härlig känsla av rymd. Dessutom har du en fri utsikt över omgivande grönområden! Detta hem har också många extra fördelar att erbjuda. Förutom två generösa garage, finns det en stor balkong med flera uteplatser där du kan njuta av solen under många timmar. Perfekt för härliga grillkvällar eller bara avkoppling i det fria. För den som älskar bastubad och mysiga stunder framför brasan finns både bastu, kakelugn och braskamin i detta fantastiska hem. Här kan du verkligen koppla av efter en lång dag. Läget är både centralt och naturnära, vilket ger dig det bästa av två världar. Du har närhet till både service och bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av den omgivande naturen. Dessutom är läget barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats för en familj att växa och trivas. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömliknande bostad. Kontakta oss redan idag för mer information och boka din visning.

  • Premium
Österlånggatan 19, Aneby, Aneby kommun
  • Lör 26 okt

Österlånggatan 19

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
995 000 kr
98 + 99 m²
5 rum
810 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med ett fantastiskt läge i furulidsområdet! Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem. Perfekt för dig som älskar att sätta din personliga prägel på ditt boende. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning där samtliga sovrum är belägna på samma våning. Här får du närhet till allt du behöver, med ett centralt läge i Aneby. Kommunikationer, skola och affärer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det smidigt att ta sig till och från bostaden. För den bilintresserade finns även ett garage, som ger dig gott om plats för fordon och förvaring. Med en tomtarea om 810 kvadratmeter har du gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och sociala sammankomster. Här kan du skapa din egen oas och njuta av den friska luften. Detta är verkligen en villa med fantastisk potential. Ta chansen att forma ditt drömhem precis som du vill ha det. Kontakta oss redan idag för att boka in en visning!

  • Plus
Ängkullegatan 2, Aneby, Aneby kommun
  • Lör 26 okt

Ängkullegatan 2

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 450 000 kr
115 + 140 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Ängkullegatan 2 - en fantastisk familjevilla som erbjuder generöst med utrymme för hela familjen. Här kan ni skapa minnen som varar för evigt! Med en härlig tomt och närhet till grönområden kan ni njuta av frisk luft och vacker natur precis utanför er dörr. Perfekt för promenader, picnicar och lek. Dessutom finns det bekväma avstånd till skola och förskola, vilket gör vardagen smidigare för dig och dina barn. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för avkoppling och umgänge. De generösa sovrummen ger alla familjemedlemmar sin egen privata oas. Badrummet är stilrent och har alla bekvämligheter ni behöver. Njut av de soliga dagarna på altanen där ni kan bjuda in till grillkvällar och underbara stunder tillsammans. Trädgården är lättskött och erbjuder massor av möjligheter för lek och avkoppling. Missa inte chansen att äga denna familjevilla! Välkomna på visning och upptäck allt som Ängkullegatan 2 har att erbjuda!

  • Plus
Målqvist väg 10 & 12, Aneby, Aneby kommun
Målqvist väg 10 & 12, Aneby, Aneby kommun, bild 2
Målqvist väg 10 & 12, Aneby, Aneby kommun, bild 3

Målqvist väg 10 & 12

Tomt
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
350 000 kr
1 436 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i härliga Aneby! Här erbjuds du inte bara en, utan hela två tomter att forma utefter dina önskemål. Med en total yta om 1 436 kvm ges du gott om utrymme att skapa ditt perfekta hem. Dessa tomter är belägna i en populär del av Aneby, ett område som lockar med sin natursköna omgivning och närhet till allt du behöver. Med sin strategiska placering erbjuder dessa tomter endast ca 800 m till centrums bekvämligheter. Här har du möjlighet att förverkliga dina egna idéer och skapa en unik atmosfär som speglar din personlighet. Oavsett om du drömmer om en modern villa, en charmig stugbyggnad eller kanske en prunkande trädgård, är dessa tomter som gjorda för att uppfylla dina visioner. Med närheten till naturen kan du njuta av långa promenader, cykelturer eller bara koppla av i den friska luften. Samtidigt har du bekvämt avstånd till skolor, affärer och andra nödvändiga faciliteter. Missa inte chansen att förvärva dessa fantastiska tomter och skapa ditt drömboende i Aneby. Kontakta oss nu för mer information och låt din kreativitet flöda!

  • Premium
Smörsoppstigen 13, Aneby, Aneby kommun
  • Lör 26 okt

Smörsoppstigen 13

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
695 000 kr
109 + 31,1 m²
4 rum
vån 1/1
5 300 kr/mån

Välkommen till denna ljusa och inbjudande bostadsrättsvilla om 109 kvm, fördelat på 4 rum och kök. Här möts du av ljusa ytskikt och trevliga sällskapsytor som skapar en harmonisk atmosfär – perfekt för både vardagsliv och umgänge. Utöver de välplanerade ytorna har bostaden även ett tillhörande garage med förråd, vilket ger extra bekvämlighet och gott om förvaringsmöjligheter. Med 28 000 kr i den inre reparationsfonden har du dessutom möjligheten att sätta din egen prägel på hemmet. Ett idealiskt boende för dig som värdesätter närheten till naturen och lättskött boende! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Österlånggatan 74, Aneby, Aneby kommun
  • Lör 26 okt
Österlånggatan 74, Aneby, Aneby kommun, bild 2
Österlånggatan 74, Aneby, Aneby kommun, bild 3

Österlånggatan 74

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
2 195 000 kr
139 + 52 m²
6 rum
1 099 m² tomt

Välkommen till Österlånggatan 74 - ett rejält hem som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och bra boende. Med sina sex rum och kök finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. När du kliver in genom dörren möts du av trevliga och generösa sällskapsytor, perfekta för att umgås med nära och kära. Här kan du enkelt bjuda in till middagar eller njuta av den vacker utsikt mot Jularpsdalen. I denna etagevilla finns också gott om sovrum, vilket ger alla i familjen sitt eget utrymme. Förutom den generösa boytan har bostaden även ett garage, vilket gör det enkelt att parkera bilen tryggt och bekvämt. Den lättskötta trädgårdstomten är som gjord för att njuta av soliga dagar och roliga grillkvällar med vänner och familj. Det centrala läget ger dig närhet till allt du behöver - centrum och skolor. Samtidigt har du naturen runt hörnet, vilket ger dig möjlighet till härliga promenader och frisk luft. Välkommen till Österlånggatan 74 - ett hem som inte bara erbjuder dig ett bekvämt boende, utan även en livsstil som du förtjänar.

  • Premium
Hareryd, Flisby, null, Nässjö kommun

Hareryd, Flisby

Fritidshus
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
895 000 kr
40 m²
3 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga belägen på en idyllisk arrendetomt alldeles invid Anebysjön. Med sin enkla men funktionella design erbjuder stugan två mysiga sovrum, praktiskt kök/pentry och allrum. Här finner du en murad öppen spis som skapar en värmande atmosfär. Trots att stugan saknar el är det ingen oro, då det finns elinstallation för drift via eget elverk. Det natursköna läget omringat av vatten och skog ger dig den perfekta möjligheten att koppla av mitt i naturen nära vattnet. Slappna av på den härliga uteplatsen och njut av utsikten mot sjön eller utforska den omgivande naturen genom spännande vandringar och äventyr. Denna stuga erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis. Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett fridfullt och avskilt liv. Kontakta oss idag för mer information och låt oss ta dig på en rundvisning i ditt framtida sommarparadis. Välkommen på visning!

Storgatan 112, Aneby, Aneby kommun
  • Imorgon kl 16:30

Storgatan 112

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 495 000 kr
152 + 64 m²
4 rum
973 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Storgatan 112 i Aneby, perfekt för hela familjen. Belägen i det vackra stalpet-området i Aneby. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har nära till allt du behöver. Stig in i villan och bli genast charmad av det luftiga sällskapsrummet med utgång till inglasad balkong samt fin utsikt över Jularpsdalen. Med trevliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Dessutom erbjuder villan ett inbyggt garage och stora förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i vardagen. Denna villa är verkligen ett drömhem! Missa inte chansen att uppleva allt detta själv genom att boka in en visning redan idag. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
Konserthusgatan 11B, Aneby, Aneby kommun

Konserthusgatan 11B

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
350 000 kr
56,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 688 kr/mån
6 162 kr/m²

Välkommen till Konserthusgatan 11 D. Här bor du i en bra förening med låg avgift samt bekväma avstånd till både centrum, kommunikation och natur. Allrummet har stiligt parkettgolv. Bostaden om ca 56 kvm inrymmer två rum och kök samt balkong i västerläge med vacker utsikt över innergården. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kyrkogatan 25, Aneby, Aneby kommun
  • Lör 26 okt

Kyrkogatan 25

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
850 000 kr
90 + 100 m²
5 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med ett oslagbart läge i det populära Furulidsområdet! Här har du möjligheten att skapa ditt drömboende och sätta din personliga prägel på varje rum. Bostaden erbjuder en väl genomtänkt planlösning med alla sovrum samlade på en och samma våning, vilket skapar en bekväm och lättillgänglig boendemiljö. Med ett centralt läge i Aneby har du allt inom räckhåll – skolor, affärer och kommunikationer finns på bekvämt avstånd, vilket gör vardagen enkel och smidig. Denna villa erbjuder verkligen en fantastisk potential. Missa inte chansen att forma ditt drömhem precis som du vill ha det. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Plus
Nyponstigen 4, Aneby, Aneby kommun
  • Lör 26 okt

Nyponstigen 4

Radhus
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 795 000 kr
148 m²
6 rum
492 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa i ett av Anebys naturnära områden. Här möts du av en välplanerad planlösning som passar perfekt för hela familjen. Bostaden har genomgått flera renoveringar och uppgraderingar de senaste åren, vilket gör den ännu mer attraktiv! Härlig inglasad uteplats och en gavelbalkong i västerläge är perfekt designade för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Dessutom erbjuder villan ett praktiskt garage för bilen och förvaring. Läget är oslagbart med närhet till Svartån samt gång/cykelväg som tar dig direkt in till centrum av Aneby. Skolor och förskolor finns i närheten, vilket underlättar vardagen för barnfamiljer. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara villa i Aneby. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

  • Plus
Stora Lönhult skola 1, Askeryd, Aneby kommun
  • Ons 30 okt kl 16:30

Stora Lönhult skola 1

Villa
Askeryd, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 695 000 kr
175 + 94 m²
6 rum
1 370 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och unika fastighet, som en gång i tiden var en skola. Belägen i en lantlig miljö omgiven av en vacker natur, erbjuder denna fastighet en perfekt kombination av historisk charm och moderna bekvämligheter. Den stora skolsalen, med sina generösa ytor, öppen spis och högt i tak, ger oändliga möjligheter för kreativa inredningslösningar. Här kan du skapa den ultimata sällskapsytan för familjen och vännerna att njuta av gemensamma stunder och skapa minnen för livet. Denna fastighet erbjuder också ett unikt läge med skog och natur som din närmsta granne. Njut av långa promenader i den omgivande naturen, andas in den friska luften och koppla av i lugnet. Här har du möjligheten att förverkliga din dröm om att bo i en karakteristisk fastighet. Kom och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya kapitel i livet!

  • Plus
Konserthusgatan 7A, Aneby, Aneby kommun

Konserthusgatan 7A

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
360 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 088 kr/mån
6 154 kr/m²

Välkommen till Konserthusgatan 7A. Bostaden med sina 58,5 kvm har bra disponerade ytor fördelat på två rum och kök. Bostadsrätten kommer inom kort förses med nytt helkaklat duschrum. Här bor du i en trevlig bostad med bekväma avstånd till både centrum, natur, skola och kommunikation. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Nygatan 8B, Aneby, Aneby kommun

Nygatan 8B

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 975 000 kr
158 m²
6 rum
635 m² tomt

Välkommen till Nygatan 8 B! Här bor du i en välskött villa i ett mycket attraktivt område i Aneby med vackra gångvägar längs Svartåns vatten. Ett kvarter för barnfamiljen med närhet till förskola och bekvämt cykelavstånd till skola, idrottshall, gym, idrottsplats, elljusspår och vacker natur. Varmt välkommen på visning!

Skogsstigen 11, Frinnaryd, Aneby kommun

Skogsstigen 11

Villa
Frinnaryd, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
650 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
1 362 m² tomt

Välkommen till Skogsstigen 11 i Frinnaryd. Här bor du i en familjär villa med trevliga sällskapsytor och gott om utrymme för hela familjen. Villan om 120 + 70 kvm har bra disponerade ytor fördelat på 6 rum och kök. Välkommen på visning!

Gamla vägen 7, Aneby, Aneby kommun

Gamla vägen 7

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 795 000 kr
111 + 136 m²
5 rum
927 m² tomt

Välkommen till Gamla vägen 7 i Aneby, där denna rymliga och välplanerade villa väntar på dig! Med sina 111 kvm erbjuder denna pärla gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa i. Detta är verkligen ett hem där drömmar blir verklighet. Omgivningarna i Aneby är lika vackra som de är grönskande. Naturen ligger nära inpå och ger dig möjlighet till härliga promenader och avkoppling. På den generösa tomten finns även gott om plats för lek och skoj under varma sommardagar. Missade chanser är sällan bra, och du vill verkligen inte missa att bli ägare till denna fantastiska villa i Aneby. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Varmt välkommen på visning!

Målqvist väg 4, Aneby, Aneby kommun

Målqvist väg 4

Villa
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
1 050 000 kr
126 + 76 m²
5 rum
1 955 m² tomt

Välkommen till denna underbara friliggande villa med en yta på 126 kvadratmeter och en stor och lummig tomt på hela 1 955 kvadratmeter. Den trevliga uteplatsen blir din egen oas med många soltimmar att avnjuta. Här har du dessutom en fantastisk utsikt över Svartå-dalen. Denna villa är perfekt belägen med närhet till allt du behöver. Du har både närhet till centrum och den naturnära miljön runt hörnet. I detta hem finns även en mysig eldstad, perfekt för kalla vinterkvällar när du vill skapa en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har du ett garage för att säkert skydda din bil. Bostaden har genomgått flera renoveringar och uppgraderingar under åren, vilket gör det till ett modernt och bekvämt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta chansen att få äga denna villa i Aneby!

Lundmarksgatan 12B, Aneby, Aneby kommun

Lundmarksgatan 12B

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
370 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
6 678 kr/mån
5 286 kr/m²

Välkommen till Lundmarksgatan 12B. Bostaden med sina 70 kvm har bra disponerade ytor fördelat på tre rum och kök placerad på andra plan. Här bor du med bekväma avstånd till både centrum, natur, skola och kommunikation. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Torsgatan 1A, Aneby, Aneby kommun

Torsgatan 1A

Lägenhet
Aneby, Aneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Aneby
220 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 127 kr/mån
6 667 kr/m²

Välkommen till Torsgatan 1A! Den ljusa och välkomnande lägenheten med bra disponerade ytor om 33 kvm inrymmer ett rum och kök. Bostaden har luftig hall med bra förvaring, rymligt allrum med sovalkov samt kök och badrum. Här bor du med bekväma avstånd till både skolor, natur, kommunikation och centrum. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 24