Mäklare Berit Johansson

Berit Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Hornsgatan 1, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Södra Hornsgatan 1

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 950 000 kr
130 + 25 m²
5 rum
640 m² tomt

Välkommen till en mysig och välskött enplansvilla på barnvänligt och populärt område i Munka Ljungby. Belägen i slutet på en återvändsgata med hörntomt och lättskött trädgård. Uppfart för två bilar, inglasat uterum med trägolv. Två trädäck med bra läge. Ett hus med stort härligt kök och bra arbetsytor. 3 sovrum. Vardagsrum som leder till ett tillbyggt allrum med kamin. Vidbyggt garage med motordriven port och uppvärmt rymligt förråd. På baksidan av huset finns en stor allmänning med fotbollsplan och stor lekplats. Närhet till skola, dagis, affär m.m. Välkommen till Södra Hornsgatan 1.

Södra Stettingatan 6, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Södra Stettingatan 6

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 275 000 kr
114 + 99 m²
4 rum
594 m² tomt

Trivsamt enplansvilla med källare på hörntomt, perfekt för familjen då det ligger med närhet till skolor, förskola, härlig natur med strövområde, affär m.m Genomtänkt planlösning med generösa ytor. Hall, kök med matplats, tre sovrum, vardagsrum med utgång till stort uterum, gästtoalett samt badrum på entree plan. I källaren finns det gillestuga, bra med förvaring, tvättstuga m.m. Mysig trädgård med fina planteringar. Dubbelgarage med förråd. Uppfart. Välkomna till Södra Stettingatan 6

Timotejgatan 18, Skörpinge, Ängelholms kommun

Timotejgatan 18

Radhus
Skörpinge, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 975 000 kr
85 m²
3 rum
354 m² tomt

Mycket välplanerat och välskött, ljust boende på populärt område med lättskött trädgård med uteplatser. Rymlig hall med klädkammare, vardagsrum med utgång till trädgården och stenlagd uteplats. Kök med matplats, två sovrum och rymligt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uppfart och förråd. Här bor man med gång- cykelavstånd till det mesta man kan önska sig, Ängelholms centrum, havet och stranden, matbutiker och skolor. Välkommen till Timotejgatan 18.

Visar alla 3