Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älvdalsgatan 16, null, Ängelholms kommun

Älvdalsgatan 16

Villa
Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 200 000 kr
124 m²
5 rum
1 242 m² tomt

Charmigt hus på landet mellan Ängelholm och Munka-Ljungby med cykelväg mellan orterna. Här bor du med härliga vyer över åkrarna, lättskött inhägnad trädgård, robotgräsklipparen sköter gräsmattan, äpple-, päron- och bigarråträd och växthus att odla i. Bostaden innehåller bl a plankgolv och bjälkar i tak, vardagsrum med Cronspisen kamin, kök med matplats och utgång till trädgårdsidan, helkaklat badrum med dusch, ett sovrum på entréplan och på ovanvåningen tre sovrum och toalett. Dubbel carport och förrådsbyggnad. Välkommen till Älvdalsgatan 16.

Kristian II:s väg 16B, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Kristian II:s väg 16B

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 577 kr/mån
18 354 kr/m²

I centrala Ängelholm med en kort promenad till shoppinggatan, restauranger och naturen kring Hembygdsparken ligger denna välplanerade trerumslägenheten med fin vy över Rönneå. Lägenheten är genomgående med rymligt hall, vardagsrum med utgång till balkong mot grönområde och fin vy mot Rönneå, kök med matplats, köksinredning i original, två sovrum och helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2018. Välkommen till Kristian II:s 16 B.

Sömmerskevägen 6, Björkhagen, Ängelholms kommun

Sömmerskevägen 6

Villa
Björkhagen, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
5 450 000 kr
138 + 26 m²
4 rum
979 m² tomt

Bara en kort promenad till morgondoppet i charmiga Björkhagen ligger denna trivsamma villa på lugnt läge intill återvändsgata. Inbjudande entré med vy mot vardagsrum i vinkel som har en öppen planlösning mot köket och stora fönsterpartier mot rymligt uterum med öppen spis och skjutbara fönsterpartier. Från vardagsrummet når du även det stora trädäcket med markis och "infälld" damm. Tvättstuga och helkaklat badrum med badkar. Ovanvåning med möblerbar hall, tre sovrum och badrum med dusch. Insynsskyddad trädgård inramad med häckar. Isolerat gästhus och garage med förråd. Här bor du med ett naturskönt läge, nära badbryggan och sköna bad, gång- och cykelvägar längs med havet, både mot Skälderviken och Vejbystrand, bra bussförbindelser och närhet till Barkåkra Pågatåg station. Välkommen till Sömmerskevägen 6.

Vejbygatan 11, Haradal, Ängelholms kommun

Vejbygatan 11

Villa
Haradal, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
6 275 000 kr
158 + 120 m²
4 rum
938 m² tomt

Ett härligt hus utöver det vanliga med generösa umgänges ytor perfekt för den stora familjen och/eller för de som önskar extra utrymme. Rymlig hall, månformat allrum som ger en häftig karaktär till huset. Stort allrum, öppet upp i nock med plats för många gäster och utgång till uterummet och trädgården. Kök med matplats och två sovrum på entreplan varav ett med eget badrum och klädkammare. Gästtoalett. I källaren är det en perfekt tonårslya med allrum, tre sovrum varav ett med eget badrum. Dressingroom och förråd finns även i källaren. En bostad perfekt för er som vill ha närhet till all service, centrum, aktiviteter, skola samt bra kommunikationer. Välkommen till Vejbygatan 11.

Abborrgränd 6, Nyhem, Ängelholms kommun

Abborrgränd 6

Villa
Nyhem, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
3 850 000 kr
188 m²
7 rum
500 m² tomt

Rymlig familjevilla på en lättskött hörntomt på ett av områdets bättre lägen. På entréplan rymligt kök, vardagsrum med utgång till den stora träterrassen med pergola och utegymmet. Praktisk tvättstuga, helkaklad badrum med badkar, gästtoalett och två sovrum, varav ett med utgång till uterum. Ovanvåning med fyra sovrum, varav två med utgång till balkong, renoverat helkaklat badrum och bastu samt bra med förvaringsytor. Fristående förrådsbyggnad vid bostaden och garage i gemensamhetsanläggning med laddbox. Här bor du centralt, på ett lugnt och lummigt område, promenadstråk längs Rönneå, närhet till all service, skola och matbutiker och en kort promenad till charmiga Storgatan med trevliga restauranger och butiker. Välkommen till Abborrgränd 6.

Nejlikevägen 56E, Luntertun, Ängelholms kommun

Nejlikevägen 56E

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 750 000 kr
89 m²
3 rum
134 m² tomt

Här bor du på ett högt fint läge på populära Luntertun i friköpt fastighet. Bostaden är trivsam med smakfullt renoverat kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum på entréplan. Från vardagsrummet når du den lilla charmiga och lättskötta trädgården som är nyanlagd med gräsmatta, stenläggning, och snart är det dags för de 100 tulpanlökarna att titta fram. Från både entrésidan och trädgårdsidan har du en fin vy mot Rönneå och havet. På ovanvåningen finns hall med garderobsrad, två rymliga sovrum och badrum med dusch och fönster. En bostad för dig som söker ett bekvämt boende med närhet till naturen, havet, Ängelholms centrum och all service du kan tänka dig. Välkommen till Nejlikegatan 56 E.

Kristian II:s väg 16C, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Kristian II:s väg 16C

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 500 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
4 472 kr/mån
24 194 kr/m²

Fräsch tvårumslägenhet i populära bostadsrättsföreningen Bryggeriet med fin utsikt mot Rönneå från samtliga rum och från balkongen. 1:a våningen, halvtrappa upp. Bostaden har smakfull inredning och ljusa färger. Väggar och tak nymålade 2024 och nya innerdörrar 2023. Entré med klinkergolv, väggfast förvaring och snygg klädhängare och skohylla samt klädkammare med praktisk inredning. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt utgång till balkong. Kök med matplats, klinkergolv, vit köksinredning, köksmaskiner med svarta fronter. Köket renoverades för ca 10 år sedan, sparsamt använt! Rymligt sovrum med garderober och helkaklat badrum med dusch, badrummet renoverades i samband med stambyte 2018. Centralt läge med gångavstånd till Ängelholms centrum och natursköna Hembygdsparken. Bara att flytta in! Välkommen till Kristian II:s väg 16C.

  • Balkong
Ljungabolsvägen 29, Ljungabolet, Ängelholms kommun

Ljungabolsvägen 29

Gård/Skog
Ljungabolet, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
5 975 000 kr
167 m²
4 rum
6 ha tomt

I fantastiskt vackra omgivningar finner ni denna gård med 6,3 hektar mark. Huset tillsammans med två stallbyggnader/loge och ett vårdträd ger en trevlig gårdsbild. Utöver stallbyggnaderna med äldre stall finns byggnad för bilar, maskiner eller kanske hästtransport. Nytt väderskydd för lösdrift. Huset genomgår en totalrenovering där stora tunga delar är klara, samtidigt som det fortfarande är enkelt att göra förändringar om man vill. Yttertaket är nästintill klart, fönsterna nya, fasaden påbörjad. Invändigt finns bla en ny platta på mark med golvvärme och rummen är uppreglade. Vardagsrummet kommer ha öppet upp i nock med synliga takbjälkar och på andra våningen finns stora fönster som kommer ge rummet ett fint ljus. Naturen är omväxlande mellan öppna område och skog och det finns många möjligheter för promenader eller ridning. Gång/cykelavstånd till Västersjön. Trots det fria läget är det bara drygt 10 minuter med bil till Hjärnarp med bla. skola, ica affär och motorväg. Välkomna till Ljungabolsvägen 29.

Lamellgatan 10, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Lamellgatan 10

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 309 kr/mån
23 000 kr/m²

Genomgående fräsch och trivsam tvårumslägenhet med smakfull inredning och ljusa färger. Hall med garderobsmöbel. Kök med matplats, vit köksinredning som renoverades 2019. Ljust vardagsrum och rymligt sovrum med walk in closet. I samband med stambyte 1999 renoverades det helkaklade badrummet med dusch. Perfekt och bekvämt boende, här bor du med gångavstånd till Ängelholms centrum, havet och skogen. Välkommen till Lamellgatan 10.

  • Plus
Tångavägen 39, Tånga, Helsingborgs kommun

Tångavägen 39

Radhus
Tånga, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 450 000 kr
113 + 51 m²
4 rum
443 m² tomt

Ett hus på landet för den lilla familjen. Bostadshuset renoverades för ca 15 år sedan men bl a kök, badrum, luft/vatten värmepump med vattenburen golvvärme på nedervåningen. På entréplan finns rymligt kök, vardagsrum, badrum med badkar, hobbyrum och tvättstuga. Från tvättstugan når du uterum och garage. Ovanvåning med två sovrum, toalett och genomgångsrum. Liten lättskött trädgård med fristående förråd. Här bor du i en liten by med grannar och med en fin vy över åkrarna. Välkommen till Tångavägen 39.

Örkelljungavägen 311, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Örkelljungavägen 311

Gård/Skog
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
3 675 000 kr
130 + 29 m²
6 rum
2 ha tomt

Lantligt belägen avstyckad gård strax utanför Munka-Ljungby. Perfekt för den hästintresserade eller den som önskar extra utrymmen. Det finns äldre ekonomibyggnad med stor potential att bygga om till ett stall, det finns idag 2 tillfälliga boxar, bra förrådsutrymmen. Renoverat bostadshus med hall, kök men mindre matplats, -möjlighet att ta ner en vägg om man önskar större kök. Vardagrum i fil. 2 badrum samt sovrum med garderober. På ovanvåningen finns allrum och två sovrum där man öppnat upp i nock och med synliga bjälkar. Källaren med pannrum och förråd. Bra renoveringar gjorda så som trekammarbrunn med infiltration, nyare el samt fönster, nyare kök, badrum och tak m.m. Stor härlig trädgård med utsikt över markerna på ca 2 hektar. Gårdsplan med plats för flera bilar samt dubbelcarport. Välkommen till Örkelljungavägen 311

Södra Hornsgatan 1, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Södra Hornsgatan 1

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 850 000 kr
130 + 25 m²
5 rum
640 m² tomt

Välkommen till en mysig och välskött enplansvilla på barnvänligt och populärt område i Munka Ljungby. Belägen i slutet på en återvändsgata med hörntomt och lättskött trädgård. Uppfart för två bilar, inglasat uterum med trägolv. Två trädäck med bra läge. Ett hus med stort härligt kök och bra arbetsytor. 3 sovrum. Vardagsrum som leder till ett tillbyggt allrum med kamin. Vidbyggt garage med motordriven port och uppvärmt rymligt förråd. På baksidan av huset finns en stor allmänning med fotbollsplan och stor lekplats. Närhet till skola, dagis, affär m.m. Välkommen till Södra Hornsgatan 1.

Axtorpsvägen 44, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Axtorpsvägen 44

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 675 000 kr
128 + 82 m²
5 rum
1 594 m² tomt

Renoverad och mycket mysig, lantligt belägen fastighet med närhet till Munka-Ljungby. På entréplan finns det välkomnande hall och kök med utgång till trädgården, rymligt vardagsrum, sovrum/allrum med badrum. På ovanvåningen finns det möblerbar hall, tre sovrum varav 2 med sovloft, toalett. Källaren är perfekt för tonåringen, det finns det sovrum, badrum och bastu, tvättstuga, toalett, förråd/pannrum. Trädgården med stort trädäck samt damm och spabad. Uppfart med plats för flera bilar. Förråd. Välkomna till Axtorpsvägen 44.

Östergatan 77B, Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun

Östergatan 77B

Lägenhet
Centrum Ängelholm, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
1 650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
3 287 kr/mån
25 781 kr/m²

I en av Ängelholms populäraste bostadsrättsförening, Gustenborg, ligger denna trivsamma hörnlägenhet på första plan med smakfull inredning och inglasad balkong. Bostaden är på 64 välplanerade kvm. Här bor du med gångavstånd till allt du kan tänka dig, fina omgivningar rumt Hembygdsparken och Rönneå samt en kort promenad till shoppinggatan med mysiga restauranger. Välkommen till Östergatan 77 B.

Visar alla 14