Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rönneholmsgatan 16, Nybroområdet, Ängelholms kommun
  • Kommande

Rönneholmsgatan 16

Villa
Nybroområdet, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
6 750 000 kr
182 + 90 m²
6 rum
1 019 m² tomt

Vilken fastighet! Här kombineras en riktigt fin villa med ett fantastiskt bra läge. Här bor man på ett lugnt läge mitt inne i stan, samtidigt som det är nära bla. stranden, Hembygdsparken och skog med belysta motionsslingor. Huset är tillbyggt med en rymlig entré med förvaring och ett ljust kök med stor köksö. Från köket kan man gå ut till ett trädäck som fortsätter runt till husets kortsida och därför erbjuder sol från morgon till sen eftermiddag. I ursprungshuset binder matplatsen binder samman kök med vardagsrum. Vardagsrummet ligger i vinkel, är ljust med stora fönster och har dessutom en öppen spis med insats. På ovanvåningen finns allrum, tre sovrum och ett badrum. Vinden är inredningsbar för den som önskar mer plats. Taket är bytt och samtidigt plåtade man in kupor och skorsten för förenklat underhåll. Huset är dränerat, fönster utbytta, köket renoverat och toalett och badrum fräscha. Här är det bara att flytta in! Välkommen till Rönneholmsgatan 16.

Boarpsvägen 162, Hjärnarp, Ängelholms kommun
  • Kommande

Boarpsvägen 162

Villa
Hjärnarp, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 250 000 kr
103 m²
4 rum
2 315 m² tomt

Charmigt hus på landet med stor tomt, 2 315 kvm, stenmur mot vägen, stor gräsmatta och delvis terrasserad skogstomt. Bostaden är trivsam med rymligt vardagsrum med matplats, öppen spis med kassett som ger skön värme. Arbetskök med fungerande vedspis. Sovrum med utgång till trädäck med nersänkt parasollfot med stort parasoll att njuta under sköna dagar och kvällar. Helkaklat badrum med badkar och tvätt/torktumlare. Ovanvåning med allrum och två sovrum. Fristående förrådsbyggnad och uppställningsplats för tre bilar. Här bor du med närhet till bl a Hjärnaps by med välsorterad matbutik och skolor samt nära naturen på åsen och kring Västersjön. Välkommen till Boarpsvägen 162.

Södra Hornsgatan 1, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
  • Kommande

Södra Hornsgatan 1

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ängelholm
2 850 000 kr
130 + 25 m²
5 rum
640 m² tomt

Välkommen till en mysig och välskött enplansvilla på barnvänligt och populärt område i Munka Ljungby. Belägen i slutet på en återvändsgata med hörntomt och lättskött trädgård. Uppfart för två bilar, inglasat uterum med trägolv. Två trädäck med bra läge. Ett hus med stort härligt kök och bra arbetsytor. 3 sovrum. Vardagsrum som leder till ett tillbyggt allrum med kamin. Vidbyggt garage med motordriven port och uppvärmt rymligt förråd. På baksidan av huset finns en stor allmänning med fotbollsplan och stor lekplats. Närhet till skola, dagis, affär m.m. Välkommen till Södra Hornsgatan 1.

Visar alla 3