Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svampstigen 10A, Taserud, Arvika kommun

Svampstigen 10A

Villa
Taserud, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 595 000 kr
115 m²
4 rum
260 m² tomt

Välkommen till Svampstigen 10A! Detta charmiga radhus med hörnläge beläget i familjevänliga och populära Taserud är något ni inte vill gå miste om. När ni kliver in genom husets entré möts ni av en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman och skapar en inbjudande och social atmosfär. Här finner ni även ett helkaklat badrum samt praktisk groventré. På övre plan väntar tre sovrum och ytterligare ett badrum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Framsidan av huset bjuder in till soliga stunder på den insynskyddade uteplatsen i sydväst, medan baksidan lockar med en rymlig altan och en mysig trädgård där förmiddagssolen kan avnjutas. Den praktiska carporten med eluttag för motorvärmare är en extra bonus som gör vardagen smidigare, särskilt under kallare månader. Taserud är ett lugnt och mycket omtyckt område. Området erbjuder barnomsorg, motionsslingor, sjukhus samt skola och centrum en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning! Besiktningsprotokoll kommer på onsdag!

Speke Där Oppe 1, Speke, Arvika kommun

Speke Där Oppe 1

Gård/Skog
Speke, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
3 495 000 kr
144 + 3 m²
5 rum
12 ha tomt

Välkommen till denna unika möjlighet att förvärva tre fantastiska fastigheter som tillsammans utgör en kombination av boende och fritid i naturskön omgivning. Nu ges chansen att förvärva fastigheterna Speke 1:103, Speke 1:76, Speke 1:59 som består av en gård, ett fritidshus samt en skogsfastighet. På den första fastigheten finner du en charmig lantbruksenhet med ett bostadshus om 144 kvm i utmärkt skick, ekonomibyggnad om 270 kvm, garage, lada, stolpbod, jordkällare samt 2 hektar skog och 3 hektar åkermark. Här kan du njuta av ett bekvämt boende i en rymlig och stilfull miljö. Den andra fastigheten består av ett fritidshus om 75 kvm fördelat över två plan samt tomtmark om 5000 kvm. Renoverar ni denna fastighet kommer den passa utmärkt att nyttja som gäststuga eller för uthyrning. Båda fastigheterna ligger uppe på en höjd med fantastisk utsikt över Speketjärnet och skogen som närmsta granne. Den tredje fastigheten är en skogsfastighet på 6 hektar. Skogen består av 5,5 ha produktiv skogsmark med ett virkesförråd om totalt 618 m3sk. Uppgifter från Skogsbruksplan från 2019-04-19 gällande fastigheten Speke 1:59. Någon avverkning har ej skett efter upprättandet av skogsbruksplanen. Virkesförrådet om 618 m3sk fördelas enligt följande: Tall 110 m3sk (18 %) Gran 19 m3sk (3 %) Löv 68 m3sk (11 %) Björk 421 m3sk (68 %) Bonitet: 7,5 m3sk/ha Till fastigheterna Speke 1:103 och Speke 1:59 ingår jakträtt i Speke VVO på ca 1000 hektar. Samtliga fastigheter erbjuder en unik möjlighet att skapa din egen lilla oas där lantlivet möter modern bekvämlighet. Med närhet till skog, sjö och grönskande landskap är detta en plats där ni kan trivas. Speke är ett mycket populärt område med ett lantligt läge endast 10 min från Arvika centrum. Möjlighet till bad och fiske finns i både Speketjärnet samt Bergssjön. Varmt välkommen på visning!

Hönacka Mästerbacken 1, Glava, Arvika kommun

Hönacka Mästerbacken 1

Villa
Glava, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 795 000 kr
126 + 90 m²
3 rum
3 270 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna trivsamma villa i familjevänliga Glava. Här erbjuds en väl omhändertagen villa som genomgått omfattande renoveringar de senaste åren, såsom nya fönster, bergvärme samt indragning av fiber. Bostadens präglas av rymliga sociala ytor som passar perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns även en inglasad altan som vetter mot söder där ni kan njuta av solen hela dagen. I den välskötta trädgården finns gott om plats att utöva era intressen, bland annat finns ett växthus för den med gröna fingrar samt rejäla gräsytor att springa på för de yngre familjemedlemmarna. I källaren finns garage sedan finns ytterligare ett separat garage på tomten. På fastigheten finns även en gäststuga med två sovrum, vardagsrum samt badrum, perfekt att hyra ut eller när familj och vänner är på besök. Glava är ett lugnt och naturskönt område beläget ca 3 mil utanför Arvika centrum. I Glava centrum som ligger ca 2,5 km bort finns mataffär, pizzeria, bensinstation, våffelstuga, förskola samt skola årskurs 1-6. I Glava ligger även Glaskogens naturreservat där aktiviteter som vandring, paddling, cykling och fiske kan upplevas omgiven av vacker natur. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 3