Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nolgård Väststuga 1, Koppom, Eda kommun
  • Lör 10 aug kl 13:30
Nolgård Väststuga 1, Koppom, Eda kommun, bild 2
Nolgård Väststuga 1, Koppom, Eda kommun, bild 3

Nolgård Väststuga 1

Gård/Skog
Koppom, Eda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
3 000 000 kr
240 m²
7 rum
10 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård, perfekt belägen i ett naturskönt och lantligt område mittemellan två vackra sjöar! Endast 500 meter från gården finns badplats, idealisk för svalkande dopp under varma sommardagar. Områdets skogar är rika på svamp och bär, vilket gör det till ett paradis för naturälskare och friluftsentusiaster. Denna hästgård är utrustad med tre större lösdrifter med värmevattenkoppar, en äldre uthusbyggnad med cirka 450 kvm bottenarea och mycket stora förvaringsmöjligheter i flera våningar. Ladugårdsdelen har omsorgsfullt omvandlats till ett funktionellt stall med 6-8 boxar med murade ytterväggar. Här finns en stor sadelkammare på cirka 25 kvm utrustad med luftvärmepump, en praktisk duschbox och en varmvattenberedare samt foderrum och spånficka. Anläggningen är godkänd av både Länsstyrelsen Värmland och Svensk Travsport. De stora kuperade hagarna med varierande underlag och naturligt vatten under sommaren genom en damm och större diken erbjuder en naturlig och stimulerande miljö för hästarna. Träningsmöjligheterna är fantastiska med gott om både kör- och ridvägar. I närområdet finns en mycket aktiv lokal travklubb som ansvarar för skötseln av två rakbanor och en simträningsplats, vilket ger ytterligare träningsfaciliteter. Närmsta ridhus ligger cirka 10 km bort. Det finns även 11 travbanor inom en radie om 25 mil. Fastigheten inkluderar även två garage, en verkstadslokal i renoveringsbehov men med ny installerad elcentral samt flera äldre byggnader i varierande skick, inklusive en charmig timrad bu. Den stora gårdsplanen erbjuder gott om utrymme för olika aktiviteter och bidrar till fastighetens funktionalitet och charm. Det imponerande bostadshuset, byggt 1875 totalrenoverat mellan 2014 och 2015. Här erbjuds 240 kvm av historisk charm och modern komfort. Här möts du av rymliga och ljusa rum med högt i tak, flera vackra kakelugnar som sprider värme och en stor altan för avkoppling och sociala stunder. Huset kombinerar noggrant restaurerade detaljer med modern design och kvalitetsmaterial, vilket gör det till ett drömhem med både karaktär och bekvämlighet. På gården finns även en mysig lillstuga, byggd 1984, som erbjuder 70 kvm bekvämt boende. Stugan består av två sovrum, ett kök i öppen planlösning med vardagsrummet samt ett välutrustat badrum. Denna charmiga stuga är perfekt för gäster eller som en separat bostad för familjemedlemmar, och ger extra boendeyta och flexibilitet på gården. Fastigheten omfattar totalt 9 hektar mark fördelat på 4 hektar åkermark, 3 hektar betesmark och 2 hektar skog. Till fastigheten ingår jakträtt i Kronans v.v.o på ca 1400 ha. Vid köp av denna fastighet kan det krävas förvärvstillstånd från Länstyrelsen. Ansökningsavgiften ligger på 4600 kr och betalas av köparen. Avstånd: Kongsvinger: 64 km Örje: 57 km Lilleström: 82 km Charlottenberg: 30 km Arvika: 36 km Denna unika gård är ett paradis för hästentusiaster och naturälskare. Välkommen till ditt drömboende!

  • Premium
Lilla Viksgatan 47A, Degerängen, Arvika kommun

Lilla Viksgatan 47A

Villa
Degerängen, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
2 300 000 kr
115 + 128 m²
4 rum
658 m² tomt

Välkommen till denna fina tegelvilla från 1964, det perfekta huset för den växande familjen. Här får ni 115 kvm boyta och 128 kvm biyta fördelat över ett och ett halvt plan med källare. Den perfekta blandningen av klassisk stil och moderna bekvämligheter, som bergvärme och fiber, vilket garanterar ett energieffektivt och uppkopplat hem. Huset omges av en lummig och privat trädgård som skapar en avkopplande oas för hela familjen. Här kan du njuta av härliga grillkvällar på den rymliga uteplatsen och låta barnen leka fritt i en trygg miljö. Detta hem erbjuder en välplanerad layout som inkluderar en inbjudande entréhall, ett rymligt kök, ett generöst vardagsrum, tre bekväma sovrum och ett helkaklat badrum på entréplanet. Källarplanet erbjuder extra komfort med en mysig gillestuga utrustad med öppen spis och biljardbord, perfekt för familjens spelkvällar. Det praktiska varmgaraget med extra rum och gäst-wc ger flexibla möjligheter för gäster, hobbyverksamhet eller som tonårsrum. Beläget i ett familjevänligt område med skola och förskola ett stenkast bort samt en välsorterad matbutik endast 300 meter från huset, erbjuder detta hem allt du behöver för en bekväm och enkel vardag. Centrum ligger på gångavstånd och huset är placerat på en gata fri från trafik, vilket skapar en säker och lugn miljö för hela familjen. Denna villa är den perfekta kombinationen av bekvämlighet, charm och modern livskvalitet. Varmt välkomna på visning!

Krokebol Framstuga 1, Krokebol, Arvika kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Krokebol Framstuga 1, Krokebol, Arvika kommun, bild 2
Krokebol Framstuga 1, Krokebol, Arvika kommun, bild 3

Krokebol Framstuga 1

Gård/Skog
Krokebol, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
3 500 000 kr
190 m²
6 rum
2 ha tomt

Nu ges chansen att förvärva denna fina lantbruksfastighet med egen strandlinje intill Ränken! Bostadshuset på hela 190 kvm är i mycket gott skick och plats finns för hela familjen. Här erbjuds bland annat ett nyrenoverat badrum, ett lantligt kök, ljust och rymligt vardagsrum, fräscha ytskikt och många sovrum. Utomhus finns en stor altan med spabad och ett inglasat uterum med fantastisk utsikt över sjön. Den rymliga ekonomibyggnaden på 133 kvm rymmer en boendedel om ca 50 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovalkov och ett nyrenoverat badrum. Perfekt för gäster eller som en extra bostadsyta. Byggnaden innehåller även två uteboxar, en carport och gott om förvaringsutrymmen, vilket gör det enkelt att hålla ordning på gårdens alla behov. Marken som hör till fastigheten består av 2 hektar betesmark, vilket ger gott om utrymme för djurhållning eller andra lantliga drömmar. Den egna strandlinjen och bryggan vid sjön erbjuder unika möjligheter till bad, fiske och båtliv. För den som älskar naturupplevelser finns inget bättre ställe att bo på, nära sjö och skog med allt som det erbjuder. Fiskerätt i Ränken följer fastigheten. Belägen i en lugn lantlig miljö erbjuder gården en harmonisk tillvaro nära naturen. Samtidigt finns nödvändig service inom rimligt avstånd. Området passar bra för friluftsaktiviteter som vandring, ridning och cykling, vilket gör det till en utmärkt plats för den aktiva familjen eller den naturintresserade. Vid köp av denna fastighet kan det krävas förvärvstillstånd från Länstyrelsen. Ansökningsavgiften ligger på 4600 kr och betalas av köparen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Tömte Nyhem 1, Koppom, Eda kommun

Tömte Nyhem 1

Gård/Skog
Koppom, Eda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 200 000 kr
102 + 8 m²
4 rum
6 ha tomt

Välkomna till denna charmiga lilla gård belägen i Koppom. Till fastigheten hör 3 hektar åkermark och 3 hektar skogsmark och dessutom medföljer jakträtt i Köla sydvästra vvo på 2500 hektar, vilket är en fantastisk möjlighet för jaktentusiaster. Huset, som är på 90 kvm, ligger på en trevlig trädgårdstomt med bland annat en inbjudande uteplats. På tomten finns även en ekonomibyggnad som rymmer två boxar och förvaringsutrymmen, vilket gör det idealiskt även för den hästintresserade. Bostadshuset erbjuder en välkomnande entréhall, ett rymligt kök, ett allrum med kamin, ett rymligt vardagsrum, ett fräscht badrum, en ljus övre hall samt ett sovrum och ett praktiskt kontor. Här finns också gott om förvaring och alla bekvämligheter för en bekväm och trivsam vardag. Gården ligger 6 km från centrala Koppom där det finns bland annat matbutik, apoteksombud, förskola samt skola årskurs 1-6. Det lantliga läget erbjuder en fridfull och naturskön omgivning, perfekt för den som söker ett rofyllt liv på landet. Vid köp av denna fastighet kan det krävas förvärvstillstånd från Länstyrelsen. Ansökningsavgiften ligger på 4600 kr och betalas av köparen. Varmt välkommen på visning!

Trollstigen 6, Högboda, Kils kommun

Trollstigen 6

Villa
Högboda, Kils kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 595 000 kr
126 m²
5 rum
1 254 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla på 126 kvm, perfekt belägen i ett lugnt och familjevänligt område! Här finner du ett hem som erbjuder bekvämlighet och stil i ett plan. Det rymliga varmgaraget är en fantastisk tillgång, perfekt för att hålla bilen varm och skyddad året runt eller för att använda som en praktisk hobbyverkstad. Den stora tomten på 1 254 kvm erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter, trädgårdsarbete och odling för den som önskar. Ett av hemmets höjdpunkter är det stora inglasade uterummet, en perfekt plats för att njuta av alla årstider i en mysig och skyddad miljö. Med dess generösa ytor och välplanerade layout är detta ett hem där du kan njuta av både ro och komfort varje dag. Besiktning bokad, protokoll kommer laddas upp under nästa vecka. Missade inte chansen att göra detta fantastiska hus till ditt nya hem! Varmt välkommen på visning!

Klätten Blomsterhult 1, Fiskevik, Arvika kommun

Klätten Blomsterhult 1

Villa
Fiskevik, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 150 000 kr
58,5 + 53 m²
3 rum
1 560 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem, ett smakfullt totalrenoverat enplanshus som kombinerar modern design med natursköna omgivningar. Med sitt attraktiva läge, bara en kvart från Arvika, erbjuder detta hem den perfekta balansen mellan lugn och bekvämlighet. Detta hus erbjuder ett modernt och inbjudande boende med öppna ytor. Här hittar ni ett stilrent kök, vardagsrum med härligt ljusinsläpp, två sovrum samt ett nyrenoverat badrum. Huset har även en källare som erbjuder rikligt med förvaringsutrymmen. Husets läge är ett trevligt läge i omtyckta Fiskevik. Bara ett stenkast från bostaden hittar du både badmöjligheter och skog för avkopplande promenader, svamp- och bärplockning. För den som pendlar eller vill njuta av stadens bekvämligheter ligger Arvika endast en kort bilresa bort. Varmt välkomna på visning!

Tångeberg Hagen 1, Sölje, Arvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tångeberg Hagen 1

Villa
Sölje, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 200 000 kr
156 m²
7 rum
5 747 m² tomt

Välkomna till denna charmiga tvåplansvilla från tidigt 1900-tal som erbjuder en perfekt kombination av tidlös elegans och lantlig idyll. Huset utstrålar karaktär med sina höga takhöjder, tre vackra kakelugnar samt de rymliga rummen som ger gott om plats för både avkoppling och umgänge. På bottenvåningen välkomnas ni av en inbjudande entréhall med kamin som leder er vidare till ett stilfullt matrum med kakelugn och ett välbevarat kök i härlig 50-talsstil. Här finns även en praktisk groventré, en inre hall, ett ljust badrum samt ett elegant vardagsrum med vackra trägolv och stora fönster som ger härligt ljusinsläpp. Via vardagsrummet når ni ett mysigt allrum med ytterligare en kakelugn. En trappa upp finner ni en ljus övre hall med utgång till en balkong som blickar ut över den rymliga trädgården och den intilliggande skogen. Här finns även tre stora sovrum. På fastigheten finns även en charmig gäststuga samt en lada. Ladan erbjuder oändliga förvaringsmöjligheter och stor potential, även om den är i behov av renovering, vilket ger er möjlighet att sätta er egen prägel på denna fantastiska byggnad. Den stora trädgården är en dröm för alla med gröna fingrar. Här finns gott om plats för lek, odling och avkoppling. Huset ligger i ett naturskönt och lantligt läge, med närhet till bad och skog för promenader samt svamp- och bärplockning. Här får ni det bästa av två världar – en fridfull tillvaro på landet, med alla bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

Stora Hög Potatistorpet 1, Charlottenberg, Eda kommun

Stora Hög Potatistorpet 1

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
920 000 kr
54 m²
3 rum
5 199 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med ett privat och naturnära läge, endast 10 minuter från Charlottenberg. Den generösa tomten på 5 199 kvm erbjuder en oas av lugn och avskildhet, perfekt för dig som söker en fridfull tillflyktsort. Huset stoltserar med en stor och inbjudande veranda, idealisk för avkoppling och umgänge under varma sommardagar. Trädgården är en dröm för trädgårdsentusiasten, med gott om utrymme för odling och rekreation. Här finns också en vacker pergola som skapar en trivsam plats för utomhusmåltider och avkoppling i skuggan, samt ett litet gästhus som erbjuder extra boendeutrymme för besökande vänner och familj. Fritidshuset är välutrustat och inrett för att möta alla dina behov. Köket är komplett med alla nödvändigheter, medan vardagsrummet, med sin mysiga kamin, blir den perfekta platsen för samvaro och avkoppling. De två sovrummen erbjuder bekvämt boende och det fräscha badrummet fulländar bekvämligheten. Det lantliga läget ger en underbar känsla av avskildhet och frihet från insyn, samtidigt som det är nära till bekvämligheter och service i Charlottenberg. Bara en kort promenad bort finner du den vackra Nordsjön, där du kan njuta av et bad. Detta är ett perfekt fritidshus för dig som söker en rofylld tillflyktsort med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen på visning!

Semnebyn Där Oppe 1, Glava, Arvika kommun

Semnebyn Där Oppe 1

Fritidshus
Glava, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 800 000 kr
125 + 34 m²
5 rum
8 450 m² tomt

Välkommen till Semnebyn Där Oppe och detta fantastiska hem på 125 kvm från 1922 som ligger på en generös tomt om hela 8450 kvadratmeter. Beläget i en idyllisk lantlig miljö erbjuder detta hem en fristad från stadens trängsel och stress. Här kan du njuta av lugnet omgiven av naturens skönhet. Huset är fördelat över ett och ett halvt plan. I entréplan finner ni ett rymligt vardagsrum med vackert burspråk, ett renoverat kök samt ett matrum. På övre plan finns tre sovrum, ett badrum samt kattvindar som byggts om till förvaringsutrymmen. Huset har en stor altan med utekök där det är perfekt att spendera sensommarkvällar. På fastigheten finns även en liten gäststuga, ett garage samt stort uthus som erbjuder gott om förvaring. Varmt välkommen på visning!

Brunsberg Gläntan 1, Brunsberg, Arvika kommun

Brunsberg Gläntan 1

Villa
Brunsberg, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
875 000 kr
104 + 8 m²
3 rum
1 022 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i Brunsberg med ett fint läge intill Brunsbergsälven! Här erbjuds en välskött 1 1/2-plansvilla om 106 kvm med en trevlig trädgårdstomt om 1022 kvm. Entréplanet erbjuder ett ljust och rymligt kök, ett vardagsrum och matrum som bjuder in till sociala stunder samt ett badrum. På övre plan finns ett sovrum samt en balkong med en vacker utsikt över Brunsbergsälven. Här finns även fiber samt stort plus för nya fönster och balkongdörr från 2024! På den välskötta tomten finns även en gäststuga med eget kök, duschrum och sovrum. Carporten och de generösa förråden bidrar till en praktisk och funktionell vardag. Brunsberg är känt för sin vackra natur och lantliga atmosfär. Det omgivande landskapet präglas av skogar, sjöar och jordbruksmark. Här finns även ett sommarkafé som ligger idylliskt intill Brunsbergsälven. Närmaste matbutik ligger i Vikene ca 8 km bort, här finns även förskola. Brunsberg ligger ca 25 km från Arvika Centrum. Varmt välkommen på visning!

Hönacka Mästerbacken 1, Glava, Arvika kommun

Hönacka Mästerbacken 1

Villa
Glava, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 795 000 kr
126 + 90 m²
3 rum
3 270 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna trivsamma villa i familjevänliga Glava. Här erbjuds en väl omhändertagen villa som genomgått omfattande renoveringar de senaste åren, såsom nya fönster, bergvärme samt indragning av fiber. Bostadens präglas av rymliga sociala ytor som passar perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns även en inglasad altan som vetter mot söder där ni kan njuta av solen hela dagen. I den välskötta trädgården finns gott om plats att utöva era intressen, bland annat finns ett växthus för den med gröna fingrar samt rejäla gräsytor att springa på för de yngre familjemedlemmarna. I källaren finns garage sedan finns ytterligare ett separat garage på tomten. På fastigheten finns även en gäststuga med två sovrum, vardagsrum samt badrum, perfekt att hyra ut eller när familj och vänner är på besök. Glava är ett lugnt och naturskönt område beläget ca 3 mil utanför Arvika centrum. I Glava centrum som ligger ca 2,5 km bort finns mataffär, pizzeria, bensinstation, våffelstuga, förskola samt skola årskurs 1-6. I Glava ligger även Glaskogens naturreservat där aktiviteter som vandring, paddling, cykling och fiske kan upplevas omgiven av vacker natur. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 11