Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emmy Didriksson

Emmy Didriksson

Om mig

Som mäklare strävar jag alltid efter att ge en förstklassig service till mina kunder. Jag är välorganiserad och noggrann i mitt arbete och lägger stor vikt vid att förstå mina kunders individuella behov och önskemål. Jag är skicklig på att matcha köpare och säljare för att uppnå framgångsrika fastighetsaffärer. Jag är född och uppvuxen i Arvika, vilket ger mig förståelse och insikt i den lokala fastighetsmarknaden. Jag har jobbat som mäklare sedan våren 2018

Mäklarens försäljning på Hemnet
Varvsgatan 19, Dottevik, Arvika kommun

Varvsgatan 19

Villa
Dottevik, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
3 300 000 kr
162 + 162 m²
6 rum
901 m² tomt

Det är med största nöjet som vi nu har glädjen att presentera denna fantastiska villa på Varvsgatan 19. Huset är beläget i ett av Arvikas trevligaste områden ett stenkast från Kyrkviken. Med en imponerande boarea på 162 kvm och ytterligare 162 kvm biarea är detta ett hus där familjen kan växa. Njut av den fantastiska sjöutsikten från den inglasade balkongen i västerläge, perfekt för avkopplande kvällar och underbara solnedgångar. De generösa sociala ytorna erbjuder utrymme för både festliga tillställningar och avslappnade familjemiddagar. I entréplan finner ni ett rymligt vardagsrum som ligger i en öppen planlösning med matrummet, även här går det att njuta av den härliga utsikten tack vare de stor fönsterpartierna som vätter mot sjön. På samma plan finns även ett välplanerat kök, ett allrum, en gäst-wc, ett badrum, tre sovrum samt förvaringsutrymmen. En trappa ner i källaren ligger inomhuspoolen, komplett med intilliggande gillestuga samt dusch och bastu som renoverades 2017. Utöver detta finns även tvättstuga, teknikrum, gäst-wc, dubbelgarage samt flera förråd och förvaringsutrymmen. I den mysiga trädgården finns plats för lek och spel på gräsytorna och för den med gröna fingrar finns även goda odlingsmöjligheter. I övrigt bjuder trädgården på äpplen, päron, plommon, hallon, vinbär, krusbär och björnbär. Här kan ni även följa solen från morgon till kväll tack vare de tre uteplatserna som alla ligger olika väderstreck. Dottevik är ett populärt och familjevänligt område i Arvika med närhet till förskolor och skola årskurs 0-6. En kort promenad bort nås även Sågudden och Stadsparken med fina promenadstråk längs vattnet samt centrala Arvika. Ingestrands camping med badplats, elljusspår och frilutftsområde finns på gång/cykelavstånd. Huset är besiktigat och säljaransvarsförsäkring kommer tecknas. Bostaden säljs med friskrivningsklausul som endast avser sådant som inte omfattas av säljaransvarsförsäkringen. Ett hus med många möjligheter - varmt välkomna att boka er på visning!

Södra By Lövåsen 1, Åmotfors, Eda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra By Lövåsen 1

Gård/Skog
Åmotfors, Eda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
2 195 000 kr
106 + 36 m²
3 rum
6 ha tomt

Välkommen till Södra By Lövåsen 1! Nu ges chansen att förvärva två intilliggande fastigheter belägna i Södra By strax utanför Åmotfors. Fastigheterna har ett mycket trevligt och lantligt läge omgivna av vacker natur, fri från insyn från grannar. Fastigheterna Södra By 1:100 och 1:99 består av en lantbruksfastighet samt ett fritidshus. På lantbruksfastigheten Södra By 1:100 finns en bostadsbyggnad på 100 kvm, en förrådsbyggnad med traktorgarage om ca 119 kvm, ytterligare förrådsbyggnad på 35 kvm, isolerat varmförråd om 6 kvm, fyra hektar skogsmark samt två hektar åkermark. Bostadsbyggnaden är fördelat över ett och ett halvt plan med källare. Huset är i mycket gott skick och väl omhändertaget. 2004 gjordes en om och utbyggnad och 2016 installerades bergvärme, källaren totalrenoverades, nytt avlopp och trekammarbrunn sattes in och trädäck med spabad byggdes. 2018 byggdes ett mycket trevligt uterum som förlänger sommaren. Utanför huset finns möjlighet att ladda elbilen. Den andra fastigheten Södra By 1:99 består av ett fritidshus om 45 kvm i ett plan. Ett hus som har passat utmärkt att nyttja som gäststuga samt för uthyrning för nuvarande ägare. Här drogs ny el 2018 och 2019 renoverades badrummet. Till lantbruksfastigheten följer jakträtt i Södra By Vvo på 620 hektar. Fastigheterna ligger endast 2 km från Åmotfors centrum. Här erbjuds närservice i form av matbutik, bank, restauranger, vårdcentral, apoteksombud samt skola och förskola. Här finns även bra kommunikationsmöjligheter via tåg och buss till både Charlottenberg och Arvika. Varmt välkomna på visning!

Semnebyn Där Oppe 1, Glava, Arvika kommun

Semnebyn Där Oppe 1

Fritidshus
Glava, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 800 000 kr
125 + 34 m²
5 rum
8 450 m² tomt

Välkommen till Semnebyn Där Oppe och detta fantastiska hem på 125 kvm från 1922 som ligger på en generös tomt om hela 8450 kvadratmeter. Beläget i en idyllisk lantlig miljö erbjuder detta hem en fristad från stadens trängsel och stress. Här kan du njuta av lugnet omgiven av naturens skönhet. Huset är fördelat över ett och ett halvt plan. I entréplan finner ni ett rymligt vardagsrum med vackert burspråk, ett renoverat kök samt ett matrum. På övre plan finns tre sovrum, ett badrum samt kattvindar som byggts om till förvaringsutrymmen. Huset har en stor altan med utekök där det är perfekt att spendera sensommarkvällar. På fastigheten finns även en liten gäststuga, ett garage samt stort uthus som erbjuder gott om förvaring. Varmt välkommen på visning!

Gunnarsbyn Udden 2, Brunskog, Arvika kommun

Gunnarsbyn Udden 2

Villa
Brunskog, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
2 195 000 kr
129 m²
4 rum
3 470 m² tomt

Intill Värmeln ligger denna fina fastighet med egen strand och brygga som sträcker sig ut över det glittrande vattnet. Här erbjuds en naturnära livsstil som lockar de som söker en fridfull tillvaro. Huset är rymligt med en boyta på 104 kvm fördelat över ett och ett halvt plan. 2005 byggdes fastigheten ut och i samband med detta renoverades även den äldre delen. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum och altan som erbjuder en slående utsikt över sjön. Här kan ni njuta av förmiddagssolen och vid huset framsida finns ytterligare en altan som erbjuder kvällssol. På fastigheten finns även ett uppvärmt dubbelgarage samt uthus som erbjuder gott om förvaring. Besiktning och energideklaration är inbokad till den 5 april, protokoll laddas upp efter det. En fastighet som ska upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ås Solhem 1, Charlottenberg, Eda kommun
  • Budgivning pågår

Ås Solhem 1

Gård/Skog
Charlottenberg, Eda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 495 000 kr
160 m²
5 rum
4 ha tomt

Välkommen till Ås Solhem 1! Nu ges chansen att förvärva denna charmiga gård med två bostadsbyggnader, garage, verkstad, åkermark och skog. På fastigheten finns tre hektar skog samt en hektar åkermark. Skogen har avverkats under 2023 och nyplantering kommer ske nu under våren 2024. Fastigheten har ett fint och lantligt läge endast 8 min utanför Charlottenberg. Den största bostadsbyggnaden är fördelat över ett och ett halvt plan. I entréplan finns ett charmigt kök, rymliga sociala ytor samt ett badrum. På övre plan finns ett allrum två rymliga sovrum, ett nyrenoverat badrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Den mindre bostadsbyggnaden är en enplansvilla med kök, badrum, vardagsrum och två sovrum. Denna byggnad passar utmärkt att använda som gäststuga eller för uthyrning. Denna gård passar även utmärkt för den djurintresserade. Här finns hönshus, fårhage med vindskydd samt hundhus med gård. Till fastigheten följer jakträtt i Ås v.v.o på 1 462 ha. I närområdet finns fina strövområden och möjlighet till bad och fiske i Bytjärnet och Bysjön. Till Charlottenberg där ni finner bl.a. skola, förskola, vårdcentral, matbutiker, restauranger samt köpcentrum är det ca 6 km. Varmt välkommen på visning!

Brunsberg Gläntan 1, Brunsberg, Arvika kommun

Brunsberg Gläntan 1

Villa
Brunsberg, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
975 000 kr
104 + 8 m²
3 rum
1 022 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i Brunsberg med ett fint läge intill Brunsbergsälven! Här erbjuds en välskött 1 1/2-plansvilla om 106 kvm med en trevlig trädgårdstomt om 1022 kvm. Entréplanet erbjuder ett ljust och rymligt kök, ett vardagsrum och matrum som bjuder in till sociala stunder samt ett badrum. På övre plan finns ett sovrum samt en balkong med en vacker utsikt över Brunsbergsälven. På den välskötta tomten finns även en gäststuga med eget kök, duschrum och sovrum. Carporten och de generösa förråden bidrar till en praktisk och funktionell vardag. Brunsberg är känt för sin vackra natur och lantliga atmosfär. Det omgivande landskapet präglas av skogar, sjöar och jordbruksmark. Här finns även ett sommarkafé som ligger idylliskt intill Brunsbergsälven. Närmaste matbutik ligger i Vikene ca 8 km bort, här finns även förskola. Brunsberg ligger ca 25 km från Arvika Centrum. Varmt välkommen på visning!

Hönacka Mästerbacken 1, Glava, Arvika kommun

Hönacka Mästerbacken 1

Villa
Glava, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvika
1 795 000 kr
126 + 90 m²
3 rum
3 270 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna trivsamma villa i familjevänliga Glava. Här erbjuds en väl omhändertagen villa som genomgått omfattande renoveringar de senaste åren, såsom nya fönster, bergvärme samt indragning av fiber. Bostadens präglas av rymliga sociala ytor som passar perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns även en inglasad altan som vetter mot söder där ni kan njuta av solen hela dagen. I den välskötta trädgården finns gott om plats att utöva era intressen, bland annat finns ett växthus för den med gröna fingrar samt rejäla gräsytor att springa på för de yngre familjemedlemmarna. I källaren finns garage sedan finns ytterligare ett separat garage på tomten. På fastigheten finns även en gäststuga med två sovrum, vardagsrum samt badrum, perfekt att hyra ut eller när familj och vänner är på besök. Glava är ett lugnt och naturskönt område beläget ca 3 mil utanför Arvika centrum. I Glava centrum som ligger ca 2,5 km bort finns mataffär, pizzeria, bensinstation, våffelstuga, förskola samt skola årskurs 1-6. I Glava ligger även Glaskogens naturreservat där aktiviteter som vandring, paddling, cykling och fiske kan upplevas omgiven av vacker natur. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 7