Mäklare Jens Wikholm

Jens Wikholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jaktstigen 2, Västerby, Hedemora kommun
  • Imorgon kl 12:00

Jaktstigen 2

Villa
Västerby, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
1 750 000 kr
128 + 52 m²
4 rum
1 513 m² tomt

Välkommen till Jaktstigen 2 och denna enplansvilla med stort vidbyggt garage. Väl underhållen villa på barnvänligt område i Västerby, strax utanför Hedemora. Ingång via farstukvisten in i hall med gott om förvaring. Det stora ljusa köket erbjuder plats för den stora familjen. Vardagsrum i vinkel med plats för både TV-soffa och matrumsbord. Från vardagsrummet nås altanen som sträcker sig runt husknuten och ger fin utsikt över landskapet. Villans badrum totalrenoverades för några år sedan. Villan har tre sovrum på entréplan. Ett extra rum har inretts på vinden och funkar utmärkt som sovrum eller kontor. Den separata tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och vask har nyare ytskikt. I det stora isolerade garaget, som även kan nås från huset, finns villans panna. Stor hörntomt då den obebyggda grannfastigheten/tomten ingår i försäljningen, vilket innebär att den totala tomtarean är 1.513 kvm. På den lättskötta tomten finns en friggebod. Möjlighet finns att installera fiber till reducerat pris. Villan är besiktigad, se mer på mäklarens hemsida under fliken "Dokument & länkar". Västerby är en tätort i Hedemora kommun som ligger 5 km utanför Hedemora stad och har cirka 400 invånare. Västerby har förmodligen närmare tusen år på nacken och är mycket välbevarad. Här ryms snickarglädje, timrat och falurött blandat modernare byggnader. För barnfamiljer är Västerby skola och deras förskola en trygghet. För närvarande finns även skola för årskurs 1-6 på orten. En gårdsbutik finns i byn med potatis och diverse grönsaker efter säsong och på sommaren är den stora jordgubbsodlingen ett populärt besöksmål. Promenadstråk finns i närområdet och för den badsugne så finns Kärringtjärn inom cykelavstånd. I närmsta stad Hedemora finns vårdcentral, skolor, matbutiker, träningsanläggningar, butiker, bio, tågstation, restauranger m.m. Till Säter är avståndet 10 km, Borlänge 35 km och Falun 50 km. Stockholm nås med tåg, från Hedemora, under två timmar.

  • Plus
Västra Järnvägsgatan 49B, Brunnsjönäs, Hedemora kommun
  • Ons 28 feb kl 17:00

Västra Järnvägsgatan 49B

Radhus
Brunnsjönäs, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
975 000 kr
71 m²
2 rum
170 m² tomt

Stor tvåa i markplan med sjöutsikt. Bekvämt boende med låg driftskostnad. Välkommen till Brunnsjönäs i Hedemora och detta parhus med utsikt över Brunnsjön. Bekvämt boende i markplan i rymlig tvåa om 71 kvm. Fastigheten är belägen på tomt om 170 kvm i bästa solläge, som passar utmärk för lata dagar och odlingar. Parkering i närliggande carport. Ingång via den takade entrén med sittbänk. Hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Husets tvättstuga/pannrum inrymmer tvättmaskin, vask och elpanna. Badrummet har golvvärme, stor dusch, WC och handdukstork. Rymligt kök med gott om plats runt matbordet. Från köket nås den takade altanen och tomten. Vardagsrummet har en värmande kamin. Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Klädskrubb finns med plats för förvaring av kläder. Mycket låg driftskostnad tack vare kamin, luftvärmepump och FTX-ventilation. Fiber finns installerat. Flera dyra renoveringar är gjorda såsom nytt yttertak och nya 3-glasfönster. Till fastigheten hör ett kallförråd och egen plats i carport med förråd. Fastigheten ingår i Lappens Samfällighetsförening. I månadskostnaden för samfälligheten ingår bl.a. carport med motorvärmare, sophämtning, snöplogning, sandning, gemensam gräsklippare inkl. bensin. Samtliga fastighetsägare ansvarar för gräsklippning av gemensamma grönytor. Gästparkering finns. Här bor du på bostadsområde med närhet till bad, rekreationsområden och vandringsleder. På det stora hela ett bekvämt boende som gör ditt vardagsliv enklare. Under vintertid är Brunnsjön en av Hedemoras populäraste besöksmål. Föreningen Brunnsjöns vintervänner gör det möjligt att åka skridskor, spark och promenera på plogade banor. Även preparerade skidspår på sjön erbjuds. För den som inte kan få nog av vinteraktiviteter erbjuder Brunnsjöbergets skidanläggning längdskidåkning av högsta kvalitet tidigt under säsongen, tack vare deras konstsnöanläggning. Till Hedemora centrum är det en kilometer. Där finns matbutiker, träningsanläggningar, butiker, bio, tågstation, restauranger, skolor m.m. För den golfsugne så finns Prästhyttans niohålsbana några kilometer bort. Till Falun och Borlänge är avståndet ca. 5 mil och Stockholm nås med tåg under två timmar.

  • Plus
Jämtbovägen 5, null, Hedemora kommun

Jämtbovägen 5

Villa
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
975 000 kr
85 + 16 m²
4 rum
1 006 m² tomt

På en vacker och lummig tomt på barnvänligt område i Garpenberg ligger denna trevliga 1 ½ plans-villa med källare. Huset har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren såsom nytt yttertak, nya fönster och dörrar, nytt badrum, tillbyggd entréhall, altan m.m. Tomt med syrenhäck, äppelträd, hallonhäck och gräsmatta med plats för lek och spring. På tomten står ett uthus som fungerar som förråd. Välkommen till Jämtbovägen 5 i Garpenberg. Ingång via altanen in i den nybyggda entréhallen med golvvärme. Från hallen nås det välplanerade köket med plats för minst fyra personer runt matbordet. På entréplanet finns två rum som har använts som matrum och vardagsrum. Utgång från vardagsrummet till husets andra uteplats, balkongen. På övervåningen ligger en möblerbar hall. Vidare finns två sovrum och två katt-vindar. Källaren har ett påkostat badrum/tvättstuga med klinkers, kakel och golvvärme. I källaren finns även en rejäl matkällare, pannrum och det gamla garaget som i dag är fungerar som hobbyrum. I Garpenberg bor du nära naturen med fiskevatten och vandringsleder in på knuten. Mycket rör sig kring Bolidens gruva. Den är mycket lönsam och beräknas säkra jobben för lång tid framöver för sina nära 450 anställda och inhyrda entreprenörer. I centrala Garpenberg ligger den omtyckta badplatsen Kuppdammen. Förskola och skola (årskurs 1–6) finns på hemmaplan i Garpenberg. Annaskolan, som tillämpar waldorfpedagogik, ligger 10 minuter norrut med bilen. Ortens populära restaurang & pizzeria säljer även basvaror i sin minilivs. Garpenbergs Slott fungerar numera som hotell och restaurang. För alpinisten finns Ryllshyttebacken. Elljusspår och fotbollsplan finns inne i samhället. Till Hedemora är det 15 km. I Hedemora finns all samhällsservice som efterfrågas såsom matbutiker, butiker, skolor, träningsanläggningar, banker, restauranger m.m.

  • Plus
Stationsallén 20, Stjärnsund, Hedemora kommun

Stationsallén 20

Villa
Stjärnsund, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
2 200 000 kr
250 m²
10 rum
2 235 m² tomt

I vackra Stjärnsund på Stationsallén 20, finner du det gamla stationshuset som påminner om den tid då Byvalla – Långshyttans Järnväg passerade bruket och stannade till vid stationen. Huset uppfördes redan 1868 i Born och flyttades till Stjärnsund 1891. Kvar finns en del av perrongen och skylten ”Stjärnsund” upplyser dig om var du är. I väntsalen hänger skylten uppe för biljett- och postluckan och berättar att det är stängt. Förutom väntsalen finns 9 rum och kök i den 250 kvm stora byggnaden. Huset har genomgående vackra tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster, vackra trägolv, spegeldörrar, eldstäder och högt i tak. Huset är förberett för vattenburen uppvärmning via vattenmantlad kökspanna. Nuvaranade uppvärmning är via eldstäderna, luftvärmepump och el-element. Fiber finns installerat. Möjlighet att göra om huset till två-tre lägenheter. Stor tomt om 2235 kvm som passar utmärkt till att förvekliga din odlingsdröm. Ett perfekt förvärvningsobjekt för dig som vill ha ett stort hus och trädgård i en idyllisk miljö. Huset är besiktat. Områdesbestämmelser, besiktningsprotokoll och energideklaration finns under fliken "Dokument & länkar". Stjärnsund är kultur och natur i god blandning – ett attraktivt utflyktsmål vid sjön Grycken och en idyll för de boende. Det är ett av Dalarnas bäst bevarade 1700-talsbruken, grundat av Christopher Polhem, ”den svenska mekanikens fader”. Här finns villor, bostadsrätter och fritidshus. Här möts du av mysiga butiker, konstutställningar och på somrarna ordnas musikevenemang, bruksmarknad och mycket annat. Stjärnsundskiosken är en samlingsplats med generösa öppettider. Kiosken är utlämningsställe för Apoteket och Systembolaget, postombud samt Svenska Spel ombud. Här finns god mat och spännande minigolfbanor. Möjlighet finns att hyra kanoter, köpa fiskekort och paddla längs med Pråmleden i de vackra närliggande sjöarna. Stjärnsunds förskola drar nytta av ortens växlingsrika natur, och för de lite äldre barnen, sex år och uppåt, ligger Smedby Skola 15 km bussresa bort nära till hands. Ett alternativ är Annaskolan i Dormsjö, byggd på waldorfpedagogik, för årskurs 1–9. Avståndet till Hedemora är 28 km och till Långshyttan som erbjuder en välsorterad ICA Supermarket och vårdcentral 15 km.

  • Plus

Visar alla 4