Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Karlsson

Malin Karlsson

Om mig

För mig är det viktigt att tillsammans med dig som kund skapa en trygg bostadsaffär! Att vara en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vars värderingar är: Trygga, Kunniga, Personliga passar mig perfekt. För mig betyder det att hålla vad jag lovar, vara påläst och bemöta alla med respekt. Att vara ärlig, tydlig och tillgänglig är en självklarhet för mig och ger den bästa grunden för en bra affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kryddgårdsgatan 30, Hulta, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kryddgårdsgatan 30

Radhus
Hulta, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 250 000 kr
84 m²
3 rum
274 m² tomt

Välkommen till detta radhus med tre rum och kök! Framsidan välkomnar med den stensatta gången. Från den lilla verandan med tak når man både det utvändiga förrådet och entrén till huset. Radhuset består av kök med separat matplats, vardagsrum med utgång till trädgården, två sovrum, en rymlig klädkammare samt badrum och separat toalett. Baksidans trädgård har en stensatt uteplats och häckar/buskage som skiljer av. Då radhuset är i behov av renovering finns här möjlighet att skapa ett lättskött hem i bekväm samfällighetsförening.

Vindelgatan 21A, Byttorp, Borås kommun

Vindelgatan 21A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 650 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 537 kr/mån
23 913 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med bra läge på Byttorp. Här möts du av behagliga färgtoner och äldre, bevarade detaljer såsom burspråk, fiskbensparkett och vackra fönsterbrädor som samsas med moderna, stilrena inslag. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, två rejäla sovrum samt både ett helkaklat badrum med tvättmaskin och en separat gästtoalett. Bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du i en stabil och omtyckt förening, i ett lugnt område med närhet till affär, bageri, frisör, busshållplats, snabb påfart till R40 samt rogivande natur och sjön Kolbränningen inom promenadavstånd.

  • Balkong
Västra Parkängsgatan 18, Brämhult, Borås kommun

Västra Parkängsgatan 18

Villa
Brämhult, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 490 000 kr
141 + 99 m²
6 rum
1 631 m² tomt

Högt och fint belägen, på lummig tomt ligger denna villa i ett plan med källare. Villan innehåller kök, vardagsrum i vinkel med öppen spis, två till tre sovrum, badrum och gästtoalett. I källaren finns ett allrum med öppen spis samt tvätt-/ grovutrymmen och garage. Huset innehåller också en inredd lägenhet med två rum, helkaklat badrum och köksdel. Perfekt för uthyrning eller generationsboende! På Västra Parkängsgatan bor du bara några hundra meter från Ymers fina friluftsområde, med flertalet motionsslingor, diskgolfbana och Borås Skidstadion. I området ligger nyrenoverade Myråsskolan, välsorterad matbutik, gym mm.

Skillingsgatan 87, Hulta, Borås kommun
  • Borttagen före visning

Skillingsgatan 87

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
950 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 946 kr/mån
12 418 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun

Lindormsgatan 35

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/8
3 169 kr/mån
14 512 kr/m²

På Lindormsgatan bor du med närhet till busskommunikation, affär samt friluftsliv och bad i Öresjö. I lägenheten välkomnas du in i rymlig hall med förvaringsmöjlighet i garderober med överskåp. I köket finns gott om plats för ett matbord där du kan samla vänner och familj för goda måltider. Vardagsrum med en smart utformad sovalkov och fransk balkong. Helkaklat badrum med badkar.

  • Hiss
Parkgatan 7, Viskafors, Borås kommun

Parkgatan 7

Villa
Viskafors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 595 000 kr
148 + 82 m²
6 rum
1 271 m² tomt

Välkommen till Parkgatan 7 i Viskafors, där detta fantastiska suterränghus väntar på dig och din familj. Här finns tre sovrum och även ett allrum kan nyttjas som gäst- eller sovrum. Njut av soliga dagar på balkongen på framsidan av huset eller koppla av på den rymliga altanen på den insynsskyddade baksidan som vetter mot skogsområde. Här finns det även ett praktiskt garage som rymmer bilen och ger extra förvaringsutrymme. Den öppna planlösningen på övervåningen kombinerar kök, matplats och vardagsrum i etage och skapar en perfekt plats för umgänge, här har du utgång till en härlig altan där du kan njuta av de vackra omgivningarna. Det moderna köket har vita luckor och vitt kakel samt praktiskt laminatgolv, medan vardagsrummet pryds av vackert parkettgolv som ger en varm och välkomnande atmosfär. Övervåningen erbjuder också två rymliga sovrum. Ett helkaklat badrum med badkar och wc gör det bekvämt och praktiskt för hela familjen. I Viskafors finns förskolor, skola (F-9) samt butiker. Dessutom har du enkel tillgång till den närliggande 41:an, vilket ger dig utmärkta pendlingsmöjligheter. Inom ett kort avstånd har du Borås centrum, vilket ger dig tillgång till stadens shopping, restauranger och kultur.

  • Plus
Sätervägen 5, Sandared, Borås kommun

Sätervägen 5

Villa
Sandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 175 000 kr
116 + 53 m²
5 rum
1 730 m² tomt

I utkanten av Sandared ligger denna gedigna villa, ursprungligen byggd 1938. Med två boendeplan samt källare finns det gott om plats för hela familjen. På entréplan finns allrum, två sovrum samt nyare badrum. En trappa upp är kök samt ytterligare vardags-/sovrum belägna. Från hallen på andra våning finns en balkong i söderläge. Källarplan inrymmer tvättstuga, pannrum samt flera förråd. På den stora tomten finns uteplats samt ett rymligt garage med förrådsdel. Huset är beläget nära busskommunikationer. I Sandared bor man med närhet till förskola, skola, matbutik, gym, badsjö och fina frilufts- och skogsområden.

Lilla Brogatan 8, Centrum, Borås kommun

Lilla Brogatan 8

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
4 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 8
5 519 kr/mån
58 600 kr/m²

Högst upp i Pallashuset med utsikt över Sandwalls plats och Viskan finns denna trerummare som erbjuder ett modernt och tryggt boende. En bostad som är genomtänkt och praktisk utan att ge avkall på elegans och detaljer. De karaktäristiska fönsterna som sträcker sig från golv till tak och den generösa takhöjden ger vardagsrummet en otrolig rymd. Detta toppas med den mysiga balkongen och en charmig kamin. Fräscht kök med inredning från Kvänum och maskinell utrustning från Miele, där nuvarande ägare har tillfört en köksö med vinkyl. I bostaden finns två sovrum, varav det större är inrett med mysig textilmatta och platsbyggda garderober. Helkaklat badrum. Lägenheten har vattenburen golvvärme samt en AC för extra komfort. De stora fönsterna har solskydd med möjlighet till automatisk styrning. I bostadsrättsföreningen finns tillgång till uteplatser, relaxavdelning med bastu, gästrum, förråd.

  • Balkong
  • Hiss
Hornsgatan 15A, Norrmalm, Borås kommun

Hornsgatan 15A

Villa
Norrmalm, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
4 495 000 kr
142 + 33 m²
6 rum
376 m² tomt

Här möts man av ett smart planerat entréplan med de sociala ytorna i kök och stort vardagsrum. En trappa upp finns tre av huset sovrum samt ett helkaklat badrum och klädkammare. Suterrängplanet har ett stort allrum med utgång till trädgården och ett sovrum. På detta plan ligger också groventré, tvättstuga, dusch, bastu, toalett och förråd. På tomten finns en altan-/soldäck i västligt läge, entrén är stensatt och här finns också både garage och stensatt parkeringsplats med elbilsladdare. Lättskött och smidigt med installerad fjärrvärme samt två luft/luftvärmepumpar installerade med syfte att fungera som AC under varma sommardagar! På Hornsgatan bor man lugnt men ändå med mindre än en kilometer till centrum, man har också närhet till Borås Lasarett, flera grund- och gymnasieskolor, högskolan, flera välsorterade matbutiker och friluftsområdet runt Kypesjön. Välkommen att kontakta mig för visningsbokning! Malin Karlsson 076-817 23 84 [email protected]

  • Plus
Torstensonsgatan 5, Lugnet, Borås kommun
  • Budgivning pågår

Torstensonsgatan 5

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 975 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1/3
3 815 kr/mån
27 055 kr/m²

Unik bostadsrätt i förening med god ekonomi! Lägenheten ligger endast en halvtrappa upp från gården. Här bor man med rejäl takhöjd och vackra detaljer bevarade i bl.a. fiskbensparkett och en fungerande eldstad. Ett ljust och fint kök utrustat med diskmaskin för att förenkla vardagen. Här finns också gott om plats för köksbord. Vardagsrummet har fint parkettgolv och ljusa väggar och ståtar med en öppen spis, gott om utrymme för både soff- och matsalsmöbel. Även sovrummet är rymligt och belagt med parkett. Från sovrummet nås balkongen mot baksidan av huset. Lägenheten har uppdelad toalett och duschrum, båda dessa utrymmen är helkaklade. Flera inbyggda förvaringsutrymmen i lägenheten. Till lägenheten hör också både vinds- samt källarförråd. Populära området Lugnet förser dig med det bästa av två världar; lugna gator men samtidigt gångavstånd till Borås stadskärna med allt den har att erbjuda. En kort promenad från bostaden finns shopping, mysiga restauranger och fik. Också närhet till Högskolan, kulturhus med konstmuseum, bibliotek och vackra parker som bl.a. Linnéparken och Annelundsparken.

  • Balkong
Lillvägen 4, Dannike, Borås kommun

Lillvägen 4

Villa
Dannike, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 650 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
799 m² tomt

Välkommen till Lillvägen 4 i Dannike - enplansvilla med källare, på plan tomt med ett lugnt läge. Uteplatser på både entré- och baksida ger fina möjligheter att njuta av utelivet. När du kliver in möts du av en hall, med slitstarkt klinkergolv vid entrén som övergår till laminatgolv längre in i hallen. Här finns gott om plats för avhängning samt en garderob. Köket är utrustat med en praktisk köksö. Öppen planlösning mot vardagsrummet med klassiskt parkettgolv. Här finns utgång till altanen med tak. De tre sovrummen ligger avskilt från huset sociala ytor. Det största sovrummet har en egen utgång till baksidan. Utanför sovrummen finns ett praktiskt placerat badrum. Källarplanet erbjuder bl.a. ett rymligt allrum, perfekt för filmkvällen! En rymlig tvättstuga förenklar vardagsbestyren och förråden erbjuder smidig förvaring. Här bor man med närhet till skola, förskola, kollektivtrafik och badplats Välkommen med din anmälan på visning!

Rosmaringången 34, Sörmarken, Borås kommun

Rosmaringången 34

Villa
Sörmarken, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 450 000 kr
134 + 58 m²
6 rum
692 m² tomt

Varmt välkommen till denna familjevänliga villa på Sörmarken! Här bor du i ett lugnt område med en tomt som ger barnen plats för studsmatta eller andra aktiviteter. När du kommer in i detta hem möts du av en hall med goda förvaringsmöjligheter. På entréplan finns två rymliga sovrum, toalett och tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, kök, påkostat badrum och ett rymligt vardagsrum. Tack vare att huset ligger i souterräng skapas goda sociala möjligheter där du kan nå tomten från båda våningar. Välkommen med din anmälan till vinsning!

Svedjegatan 29, Dammsvedjan, Borås kommun

Svedjegatan 29

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 775 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 802 kr/mån
23 986 kr/m²

Lägenhet med genomgående fräscha ytskikt i sobra färger. Både praktiskt och snyggt med klinkergolv vid entrén. Längre in i hallen ligger ett ljusgrått laminatgolv som enhetligt följer hela lägenheten förutom i det ena sovrummet. Hallen går i vinkel och rymmer en platsbyggd garderob/klädkammare med skjutdörrar. I bostaden finns ett rejält vardagsrum med den rymliga inglasade balkongen som ett extra rum under stora delar av året. Stilrent kök med vita, högblanka luckor på lådor och överskåp. Fullutrustat med rostfria vitvaror underlättar matlagningen. Två sovrum med garderober och både ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt en gästtoalett. Välkommen att kontakta mig för visningsbokning! Malin Karlsson 076-817 23 84 [email protected]

  • Balkong

Visar alla 13