Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Karlsson

Malin Karlsson

Om mig

För mig är det viktigt att tillsammans med dig som kund skapa en trygg bostadsaffär! Att vara en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vars värderingar är: Trygga, Kunniga, Personliga passar mig perfekt. För mig betyder det att hålla vad jag lovar, vara påläst och bemöta alla med respekt. Att vara ärlig, tydlig och tillgänglig är en självklarhet för mig och ger den bästa grunden för en bra affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Döbelnsgatan 9, Lugnet, Borås kommun
  • Kommande

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 200 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
3 075 kr/mån
30 769 kr/m²

En riktig pärla till lägenhet, med högt i tak och den äldre stilen är bevarad. De charmiga äldre detaljerna är uppblandade på ett snyggt sätt med fräsch färgsättning på ytskikt och nya trägolv i hall och rum. Riktigt bra läge med några hundra meter till Högskolan och vidare till utbudet i centrum samt 1 km till lasarettet. I föreningen finns övernattningslägenhet och i huset finns tvättstuga och till lägenheten hör både ett källar- samt vindsförråd. Lågt belånad HSB-förening där medlemmarna har tillgång till bl.a. gym, bastu samt uteplats med grill. I avgiften ingår förutom värme och vatten också bredband och grundutbud på tv. Kontakta ansvarig mäklare för information om visning! Malin Karlsson 076-817 23 84 [email protected]

Alingsåsvägen 243, Ekås, Borås kommun
  • Kommande

Alingsåsvägen 243

Villa
Ekås, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 395 000 kr
145 + 66 m²
5 rum
1 935 m² tomt

Välvårdad villa utanför Ekås! På entréplan möts man av rymlig hall med skjutdörrsgarderober. Ljust, nyrenoverat kök, med både köksö och plats för matgrupp, vedspis finns bevarad som en fin detalj. Matsal med plats för många middagsgäster, även här finns en eldstad. Mindre rum med utgång till balkong, sovrum med inbyggda garderober och ett helkaklat badrum. En trappa upp finns en möblerbar hall, två sovrum samt ett allrum med öppen spis. Suterrängplan med gott om ytor till förvaring, tvättstuga samt garage, men också utrymme för relax, bastu och helkaklat badrum. På den drygt 1900 kvm stora tomten finns uteplatser, badtunna, grillplats och trädgårdsförråd.

Visar alla 2