Mäklare Annica Lövgren

Annica Lövgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Näckrosgatan 7, Torshälla, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Näckrosgatan 7

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

2 350 000 kr

94 m²

4 rum

736 m² tomt

Trevlig enplansvilla med hel källare som erbjuder en optimal planlösning. Entréplan disponerar tre sovrum, kök och vardagsrum med utgång till takad altan samt badrum. Genomgående välskött hus med flera stora renoveringar utförda. Nytt tak, fönster och värmepanna. Barnvänligt och lugnt läge i omtyckta Torshälla. Lättskött trädgårdstomt med naturen som nära granne. Här bor du i ett av Torshällas mest populära områden bland barnfamiljer och med ett av Torshällas trevligaste lägen. Bara ett stenkast bort hittar du restauranger, gym och matvarubutik. Med en kort promenad når du även förskola, skola och inom några minuter är du vid Torshälla centrum. Varmt välkomna på visning!

Astrakanvägen 10, Slagsta, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Astrakanvägen 10

Radhus
Slagsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

3 395 000 kr

134 m²

5 rum

431 m² tomt

Friköpt kedjehus i mycket fint skick! Optimalt planerad med generösa sällskapsytor på entréplan. Vardagsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till inglasad altan i bästa söderläge. Kök med smakfulla färgval och tidlös design samt rejäl matplats för stora familjekalas. Bostaden erbjuder upp till fyra sovrum i bra storlek. Duschrum på entréplan samt badrum på övre plan med hörnbadkar och lyxig bubbelfunktion. Praktiskt planerad villa med tvättstuga i bra skick med full utrustning. Den härliga trädgårdstomten är precis lagom stor och fungerar perfekt som hela familjens gröna oas med plana gräsytor som omges av uppvuxna häckar med stora, allmänna grönytor intill. Belägen i gemytliga och barnvänliga Slagsta! I närområdet nås trevliga promenadstråk, lekplatser, många barnfamiljer och kort avstånd till skola och förskola!

Brädgårdsgatan 7B, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Brädgårdsgatan 7B

Lägenhet
Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 135 000 kr

58 m²

2 rum

3 998 kr/mån

36 810 kr/m²

Rymlig tvåa med uteplats i rofyllt västerläge mot innergården. Kök och vardagsrum delar yta i en öppen planlösning som ger plats för soffa och matplats. Från vardagsrummet är det utgång till balkong mot gatusida. Rofyllt sovrum och badrum med dusch och tvättavdelning. Insidan är smakfullt inredd i vitt, grått och svart för en över tid hållbar och bra bas i ditt hem. Med dina egna inredningsdetaljer i din favoritfärg skapar sedan rummet. I köket samsas ljusgrå köksluckor med stående vita, blanka kakelplattor ca 20x50 cm och den grå, betongliknande laminatskivan. Som pricken över i ger de svarta handtagen ett modernt uttryck. I det helkaklade badrummet har vi skapat kontraster mellan ljust och mörkt med vitt, blankt kakel på väggen och antracitgrå klinkerplattor, ca 15x15 cm, på golv som matchas med den mörkare bänkskivan ovan tvätt & tork. Kommod och väggskåp är vita med svarta handtag. Köks- och badrumsinredning kommer från Vedum. Välkommen till din nya verklighet! Ett nytt kvarter växer fram på första parkett vid Eskilstunaån. I Västra Munktellstadens senaste bostadspärla kommer du bo intill lugnet vid ån, samtidigt som du har närhet till stadens puls. Vi bygger i historiska kvarter alldeles intill Eskilstunaån. Endast ett charmigt promenadstråk som ringlar sig längs ån kommer att skilja husen från vattnet. Brf Åstråkets kvarter kommer bestå av två fristående huskroppar på fyra våningar, vilket ger en mycket trevlig boendemiljö med inbjudande gemensam gård och fint ljusinsläpp. Här har du möjlighet att gå från paus till puls på några minuter, då du kommer bo tillräckligt nära city för att kunna njuta av det myllrande stadslivet, men tillräckligt långt ifrån för att slippa nattsuddet. Här bor du i ett underhållsfritt hem i rofyllda kvarter med privat innergård och blomstrande å-läge där du delar rum med Eskilstunas historia. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2023
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Brädgårdsgatan 5A, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Brädgårdsgatan 5A

Lägenhet
Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 145 000 kr

74 m²

3 rum

4 802 kr/mån

42 500 kr/m²

Stor och väldisponerad lägenhet om tre rum och kök med ett fantastiskt hörnläge och två privata balkonger. Välkomnade hall med utgång till balkong i västerläge mot innergården. Tilltalande kök i öppen planlösning mot lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong med vy mot gatusidan. De två sovrummen ligger praktiskt avskilt från varandra och i det helkaklade badrummet finns dusch och tvättavdelning. Det ljusgrå köket känns helt rätt i tiden och matchas med vita, blanka kakelplattor 10x30 cm satta i halvförband - klassiskt och snyggt! Den mörkgrå laminatbänkskivan med stenkaraktär skapar snygga kontraster tillsammans med de svarta handtagen. I badrummet har vi skapat en mjuk atmosfär med ett ljusgrått klinkergolv som samsas med en vitgrå, matt platta på väggarna. Den träliknande laminatbänkskivan i gråbruna toner ovan tvätt & tork förstärker känslan av lugn. Generös förvaring med kommod och väggskåp, båda i vitt och med kromade handtag, samt spegelskåp. Brf Åstråket är Riksbyggens andra etapp i Västra Munktellstaden. Här bor ni lugnt beläget med kort promenadavstånd till centrum med närhet till tågstationen, sportanläggningar i form av badhus och gym, livsmedelsbutiker, mysiga restauranger och caféer samt fina promenadstråk längs Eskilstuna-ån. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Välkommen till din nya verklighet!

 • Nyproduktion
 • Hösten 2023
 • Balkong
 • Hiss
Brädgårdsgatan 5B, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Brädgårdsgatan 5B

Lägenhet
Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 185 000 kr

60 m²

2 rum

4 074 kr/mån

36 417 kr/m²

Väldisponerad tvåa om 60 kvm med uteplats i rofyllt västerläge mot föreningens privata innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort sovrum med gott om förvaring. Insidan är smakfullt inredd i vitt, grått och svart för en över tid hållbar och bra bas i ditt hem. Med dina egna inredningsdetaljer i din favoritfärg skapar sedan rummet. I köket samsas ljusgrå köksluckor med stående vita, blanka kakelplattor ca 20x50 cm och den grå, betongliknande laminatskivan. Som pricken över i ger de svarta handtagen ett modernt uttryck. I det helkaklade badrummet har vi skapat kontraster mellan ljust och mörkt med vitt, blankt kakel på väggen och antracitgrå klinkerplattor, ca 15x15 cm, på golv som matchas med den mörkare bänkskivan ovan tvätt & tork. Kommod och väggskåp är vita med svarta handtag. Köks- och badrumsinredning kommer från Vedum. Ett nytt kvarter växer fram på första parkett vid Eskilstunaån. I Västra Munktellstadens senaste bostadspärla kommer du bo intill lugnet vid ån, samtidigt som du har närhet till stadens puls. Vi bygger i historiska kvarter alldeles intill Eskilstunaån. Endast ett charmigt promenadstråk som ringlar sig längs ån kommer att skilja husen från vattnet. Brf Åstråkets kvarter kommer bestå av två fristående huskroppar på fyra våningar, vilket ger en mycket trevlig boendemiljö med inbjudande gemensam gård och fint ljusinsläpp. Här har du möjlighet att gå från paus till puls på några minuter, då du kommer bo tillräckligt nära city för att kunna njuta av det myllrande stadslivet, men tillräckligt långt ifrån för att slippa nattsuddet. Här bor du i ett underhållsfritt hem i rofyllda kvarter med privat innergård och blomstrande å-läge där du delar rum med Eskilstunas historia. I närområdet finns alla möjligheter till ett rikt fritidsliv med upplevelser av kultur och idrott runt hörnet samt förskola, butiker, restauranger och mataffär inom några minuters promenad. Utanför dörren finns fina cykelvägar och god busskommunikation. Föreningen kommer också ha tillgång till ett antal garageplatser i intilliggande kvarter. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser. Välkommen till en sprillans ny verklighet vid ån.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2023
 • Uteplats
 • Hiss
Rektorsvägen 7B, Röksta, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rektorsvägen 7B

Radhus
Röksta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

2 195 000 kr

101 m²

4 rum

4 569 kr/mån

21 733 kr/m²

Prisvärt och välplanerat boende i centrala och attraktiva Röksta! Radhus i populär förening med egen trädgårdstäppa. Välskött och renoverat bostadsrättsradhus i två plan med trivsam planlösning och genomgående fina ytskikt. Här erbjuds ett välplanerat entréplan med kök, duschrum och sovrum. Från köket nås ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen. Härifrån leds du vidare till egen trädgårdstäppa med grönskande trädgård. En trappa upp finns tre stora sovrum samt en wc. Utöver detta erbjuds en balkong med härligt syd-västläge där du kan njuta av den härliga kvällssolen. Prydlig trädgård med flera odlingsplatser, bärbuskar och dekorativ stenläggning. För bilen finns garage och parkeringsplats som inkluderas i avgiften. Perfekt alternativ till villa – här finns plats för hela familjen att umgås och njuta. Beläget i ett mycket populärt och lugnt område med kort avstånd till centrum. Alldeles intill ligger förskola och skola och på behändigt avstånd nås även flertalet matvarubutiker. Stabil och ordningsam bostadsrättsförening med låga avgifter och ordning och reda. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Suckarnas allé 9, Hällby, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Suckarnas allé 9

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

3 295 000 kr

196 m²

8 rum

1 577 m² tomt

Varmt välkommen till denna generösa villa i barnvänliga och trivsamma Hällby! Här erbjuds en bostad om hela 196 kvm med öppen planlösning och rymlig känsla. Vacker 60-talsarkitektur kombineras med modern bekvämlighet. Huset är fördelat över två plan med imponerande fem rymliga sovrum – perfekt för den större familjen som önskar många sovrum och rejäla sällskapsutrymmen. Entréplan erbjuder sovrum, helkaklat badrum med bastu, rejält hobbyrum med bra förvaringsutrymmen och tvättstuga. Från tvättstugan nås garage i direkt anslutning till bostaden. Övre plan disponerar bostadens fyra sovrum, det ljusa och luftiga vardagsrummet med värmande eldstad samt kök i halvöppen planlösning med utgång till balkong från matplatsen som rymmer hela familjen. Högt och vackert läge med oslagbar utsikt över Gustavsborgs öppna fält. Huset är perfekt placerat på tomten och bjuder på härligt solläge i sydväst. Här kan du njuta av härlig eftermiddags och kvällssol. På tomten finns en uppvärmd, murad pool – Perfekt för sommarens lediga dagar! Bostaden är väl insynsskyddad och erbjuder flera uteplatser i bra solläge, en lättskött trädgård i flera etager samt vidbyggt garage och energieffektiv bergvärme som genererar låga driftskostnader! Här bor du med närhet till skog, mysiga promenadstråk, motionsspår och lekplatser. I närområdet finns även HBIF - fotbollsklubb, öppna förskolan, Folkesta köpcentrum med flera butiker och mataffär. I närområdet finns även Tuna parks köpcentrum som nås cykelvägen för de som önskar. I området finns även barnomsorg på kort promenadavstånd med tre förskolor samt Hällbyskola upp till årskurs 6. Bekvämt med närhet till E20 för långväga resor till närliggande städer.

Brf Åstråket, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Åstråket

Lägenhet
Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 135 000 kr

74 m²

3 rum

3 998 kr/mån

Ett nytt kvarter växer fram på första parkett vid Eskilstunaån, Brf Åstråket - vår senaste bostadspärla med 36 moderna och bekväma lägenheter i bostadsrättsform med prel. tillträde hösten 2023. Två fristående huskroppar på fyra våningar med inbjudande gemensam privat innergård och fint ljusinsläpp. Endast ett charmigt promenadstråk som ringlar sig längs ån kommer att skilja husen från vattnet. Alla lägenheter är genomgående och har dubbla balkonger alternativt en balkong och en uteplats. Köket är hjärtat i lägenheterna med generösa ytor och stora fönster som kanske blir platsen för din alldeles egna kryddodling? Här bor du i ett underhållsfritt hem i rofyllda kvarter med blomstrande å-läge där du delar rum med Eskilstunas historia. I närområdet finns alla möjligheter till ett rikt fritidsliv med upplevelser av kultur och idrott runt hörnet samt förskola, butiker, restauranger och mataffär inom några minuters promenad. Utanför dörren finns fina cykelvägar och god busskommunikation. Föreningen kommer också ha tillgång till ett antal garageplatser i intilliggande kvarter. Här har du möjlighet att gå från paus till puls på några minuter, då du kommer bo tillräckligt nära city för att kunna njuta av det myllrande stadslivet, men tillräckligt långt ifrån för att slippa nattsuddet. Välkommen till en sprillans ny verklighet vid ån.

 • Nybyggnadsprojekt
Fristadsgatan 8B, Årby, Eskilstuna kommun

Fristadsgatan 8B

Lägenhet
Årby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

995 000 kr

63,5 m²

2 rum

2 869 kr/mån

15 669 kr/m²

Välplanerad tvåa i gott skick. Välkomnande och rymlig entréhall med behagligt ljusa toner. Hallen har gott om förvaring och leder in till både sovrum, kök och via de spröjsade innerdörrarna till det öppna och luftiga vardagsrummet. Här ryms en rejäl soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås utgång till den inglasade balkongen med härlig förmiddagssol och vacker utsikt över Eskilstunas takåsar. Genomgående fräscht med ljusa väggar mot det gråtonade golvet. Välplanerat kök i med mycket förvaringsutrymme. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng! Välskött förening med god ekonomi. I området finns dygnet-runt gym, Netto och flertalet förskolor. Närhet till såväl rofyllda promenader eller löpturer i friluftsområdet kring Årbyskogen som Eskilstuna centrum. I närheten finns expanderande Skiftinge - här växer Eskilstunas nya handelsområde just nu fram med nya, spännande butiker. På nära avstånd finns ICA Maxi, Biltema, skola, förskola, pizzeria och vårdcentral. Bra cykelvägar och goda kommunikationer. Låg månadsavgift. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sveavägen 5A, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Sveavägen 5A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

895 000 kr

52 m²

2 rum

3 611 kr/mån

17 212 kr/m²

Tvåa med attraktivt läge nära stadens puls, träningscenter och Djurgårdens naturområde är denna lägenhet perfekt belägen. Bostaden erbjuder sovrum som ger plats för dubbelsäng och välplanerat kök med fin potential. Genomgångslägenhet med generös takhöjd. Vardagsrum med bevarade trägolv. Omtyckt och välskött förening som tar väl hand om den lummiga innergården med lek- och grillplats. Relax, bastu och gym kan utnyttjas obegränsat av föreningens medlemmar för 50 kr/månad. Bredband, IP-telefoni och Kabel-TV ingår i avgiften!

Lövsta Lövhem, Solvik, Eskilstuna kommun

Lövsta Lövhem

Tomt
Solvik, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

1 025 000 kr

1 400 m² tomt

Tre tomter om cirka 1400 kvm vardera. Planera din egen drömbostad och skapa din egen idyll i ett trivsamt område med precis lagom avstånd till grannar. Lugnt belägna i vackra Solvik/ Lövsta med naturen inpå knuten. Här bor du med utsikt över naturen och vackra träd som pryder utsikten. En kort promenad från bostaden finns Mälarens vatten, golfbana och promenadstråk. Kort bilresa till Folkesta köpcentrum med välsorterad matbutik och shopping. Beläget endast ca 15 minuter från Eskilstuna centrum. Kort bilfärd till populära skolan Tegelviken med årskurs upp till nian! I Kvicksund finns även flera badplatser och möjlighet till båtplats vid Båtsam. Här finns också livsmedelsbutik samt gym och pizzeria. Tumbo-Lövsta, en plats att trivas och växa upp på! Tomter är belägna utanför detaljplanerat område. För information gällande byggrätt kontakta ansvarig mäklare för kontaktperson på kommunens bygglovsavdelning. Anslutningsavgifter tillkommer för el, V/A, väg och fiber på cirka 289 000 kr per tomt.

Byggklara tomter i Skogstorp - etapp 1, Skogstorp, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Byggklara tomter i Skogstorp - etapp 1

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

1 195 000 kr

672 m² tomt

Drömmen om ett nybyggt hus kan äntligen bli sann! Nu har vi äran att förmedla byggklara tomter i lugna och barnvänliga Skogstorp. Här växer ett nytt område fram med fina tomter och generös byggrätt. Här har du möjlighet att bo med naturen inpå knuten och samtidigt med närhet till både buss, skola, promenadstråk, affär och förskola. Kom ihåg att nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren! Skogstorp är ett idylliskt samhälle ca 10-15 minuter utanför Eskilstuna centrum. Ett område med mestadels villor och lunga omgivningar. Här finns Skogstorp centrum med matvarubutik, pizzeria, frisör och gym. Mycket barnvänligt område med populära Skogstorpsskolan ett stenkast ifrån med undervisning från förskoleklass upp till nian. I närområdet finns även fotbollsplaner och flera förskolor. Ett boende för hela familjen! Det nya området som växer fram består mestadels av villatomter. Här kommer även ett äldreboende, radhus, flerfamiljshus och parhus att byggas. Området har varsamt planerats för att möta den intilliggande naturen. Här finns bra planerade tomter i anslutning till bevarade naturområden som ger en mysig och trygg känsla. De aktuella tomterna är: Husby-Vreta 1:109 - SÅLD Storlek: 672 kvm Utgångspris: 1 295 000 kr Husby-Vreta 1:110 Storlek: 631 kvm Utgångspris: 1 195 000 kr Husby-Vreta 1:111 - SÅLD Storlek: 642 kvm Utgångspris: 1 195 000 kr Husby-Vreta 1:112 Storlek: 689 kvm Utgångspris: 1 195 000 kr Husby-Vreta 1:113 Storlek: 671 kvm Utgångspris: 1 195 000 kr Husby-Vreta 1:114 - SÅLD Storlek: 660 kvm Utgångspris: 1 295 000 kr Anslutningar för vatten, avlopp, el och bredband finns i tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Kostnad för anslutning av VA är ca 177 000 kr (för exakta uppgifter se under "Vatten/avlopp" nedan). Vid visning: Parkera på Skogstorpsskolans parkering. Varmt välkommen med din visningsbokning!

Visar alla 12