Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annica Lövgren

Annica Lövgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rustmästarvägen 41, Mesta, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Rustmästarvägen 41

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 650 000 kr
105 m²
4 rum
734 m² tomt

Välskött och trivsam familjevilla i barnvänliga mesta! Fin planlösning med allt för familjen! Villan erbjuder tre sovrum, kök och vardagsrum samt duschrum och gästwc praktiskt med separat tvättstuga och groventre. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med öppningsbara skjutglaspartier. Uterummet förlänger sommaren och ger en härlig oas för hela familjen. Bekvämt med allt i ett plan och lättskött trädgårdstomt. Genomgående välskött med omlagt tak, målad fasad och nyare fönster. Bilen parkeras enkelt i garage som finns i länga eller på parkeringsplats för de som har två bilar. I Mesta bor man i omtyckta kvarter. Förskola och skola ligger en kort promenad bort och Borsöknabadet ligger också inom bekvämt avstånd. Dessutom finns lekplatser, idrottsanläggningar och matbutiker i närområdet. En trivsam plats för hela familjen! Välkommen på visning!

Musseronvägen 5, Skogsängen, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Musseronvägen 5

Villa
Skogsängen, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 995 000 kr
251 + 104 m²
8 rum
1 117 m² tomt

Arkitektritad soutterrängvilla i Skogsängen för den större familjen. Bostaden är belägen med ett härligt läge i attraktivt och centrumnära område. Villan är fint placerad och erbjuder såväl ett fantastiskt insynsskydd som magiskt sken från kvällssolen. Ett stenkast från Eskilstunaåns härliga strövområden, vacker utsikt och barnvänlig återvändsgata. Trädgården är utmärkt anpassad i lagom, lättskött storlek. Här erbjuds två generösa våningsplan med fina sociala ytor, välplanerat kök med intilliggande matsal, fyra sovrum på övre plan samt ett sovrum på nedre plan. Här finns även dubbla duschrum, trippla wc, gott om förvaring och rejäl tvättstuga. Det stora föräldrasovrummet är utrustat med egen altandel och flera garderober. På nedre plan finns möjlighet till privat bostad för tonåringar, gästrum eller varför inte ett hemmakontor med egen entré. En trivsam familjevilla med många möjligheter och utmärkt läge! På övre plan finner du platsbyggt bibliotek, många välbevarade detaljer och smarta lösningar genomgående. Stor del av nedre plan har nyligen renoverats med nya ytskikt, dusch och tvättstuga. På övre plan föreligger ett moderniseringsbehov som ger möjlighet för en köpare att sätta sin egen känsla och karaktär. Bilen parkeras bekvämt i garaget som nås direkt från bostaden. Ett boende med närhet till naturen, Eskilstunaån, centrum och med kort promenadavstånd från bostaden nås även det populära friluftsområdet Vilsta med elljusspår, bad, gym och skidspår vintertid.

Kanelvägen 22, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Kanelvägen 22

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 495 000 kr
124 m²
5 rum
5 477 kr/mån
28 185 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett magiskt fint hem med lyxigt hörnläge i barnvänliga och naturnära Borsökna. Längst in på gatan finner ni detta privata boende med södervänd altan och stora gräsytor. Nyproducerat med genomtänkta materialval och arkitektritade lösningar - perfekt för den växande familjen. Med sobra färgval i naturnära toner och lyxiga materialval genomgående ger detta hem en lyxig och modern känsla. Det fina hörnläget skänker en väl tilltagen fönstersättning som bidrar till ett naturligt fint ljus som sprider sig på båda våningsplanen. För de varmare sommardagarna är kyla installerat för ett bekvämt inomhusklimat året runt. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor i båda planen, dubbla badrum samt tre till fyra sovrum i ljus färgsättning på övre plan. Köket är välutrustat med kyl och frys i fullhöjd och vitvaror i rostfritt utförande samt kompositbänkskiva. De vackra pardörrarna leder ut till altanen som sträcker sig runt huset och ger möjlighet att följa såväl solens varma sken som den svala skuggan. Njut av den rogivande utsikten med åkrar och härliga promenadstråk intill huset. I området finns även en av Eskilstunas finaste badplatser på kort promenadavstånd. Villa 124 är ett perfekt alternativ till hus och uppfyller alla önskade kriterier för en växande barnfamilj. Rummen är luftiga, förvaringen optimal, ljusinsläppet är stort och de sociala ytorna ger utrymme för hela familjen att samlas på. I Borsökna bor du i ett tryggt bostadsområde, endast tio minuter från centrum och samtidigt med ett naturnära läge. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön alldeles i närheten. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet samt närhet till en löprunda eller lek i skogsrika miljöer. Bostaden är belägen med närhet till goda kommunikationer till centrum med hela dess utbud. I området finns också en nybyggd förskola och på kort avstånd finns skola. Välkommen hem!

  • Uteplats

Visar alla 3