Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Öhman

Elin Öhman

Om mig

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. Därför krävs ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser och en genomtänkt plan från din anlitade fastighetsmäklare. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och potentiella köpare. Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och service!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Måstavägen 17B, Måsta, Eskilstuna kommun

Måstavägen 17B

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 440 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 659 kr/mån
18 462 kr/m²

Trea i fint skick i populära Måsta! Trivsam planlösning med härligt ljus och bra förvaringsutrymmen. Ljust och trevligt kök med vita, släta luckor och utgång till den inglasade balkongen. Genomgående fina ytskikt med enhetligt golv och tapetserade väggar. Stor inglasad balkong från 2015 som förlänger sommarsäsongen och två rymliga sovrum. Helkaklat badrum och separat gäst wc. P-plats och bredband om 250/100 Mb som ingår i avgiften. I föreningen finns grönområden med både lekplatser, boulebana och uteplatser med nya barbecuebänkar. Alldeles i närheten finns också ett nytt utegym. Föreningen har även bastu och övernattningsrum för långväga gäster. Lugnt och bilfritt område med närhet till motionsspår, mataffär, skola och förskola.

  • Balkong
Blåklocksvägen 67, Hällby, Eskilstuna kommun

Blåklocksvägen 67

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 795 000 kr
119,5 m²
5 rum
vån 1
8 945 kr/mån

Tillfälle att förvärva ett trivsamt bostadsrättsradhus i mycket fint skick! En lättskött bostad där allt förutom hushållsel ingår i månadsavgiften. Genomgående smakfulla färgval och fina ytskikt. Modernt och härligt kök med mycket förvaringsskåp. Luftigt vardagsrum med utgång till takad altan som leder vidare till den egna trädgårdstäppan. Här kan familjen njuta av perfekt solläge i den insynsskyddade trädgården. Bostaden erbjuder fyra sovrum i nära anslutning till varandra, dubbla badrum och bra förvaringsmöjlighet. Samtliga sovrum är inredda i stillsamma och dekorativa färger och föräldrasovrummet rymmer enkelt en större dubbelsäng. På baksidan finns en plan och lättskött gräsyta med plats för studsmatta som erbjuder härlig solläge! I föreningen finns tre gemensamma byggnader med gym, bastu & övernattningsrum. Här finns även en samlingslokal för festliga tillfällen samt pingis och biljardbord. Utöver detta finns två gemensamma tvättstugor och släpvagn som kan lånas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Föreningen har nyligen genomfört såväl takbyte som fönsterbyte. Välkomna till barnvänliga och trivsamma Hällby, här bor du med närhet till skog, mysiga promenadstråk, motionsspår och lekplatser. I närområdet finns även HBIF - fotbollsklubb, öppna förskolan, Folkesta köpcentrum med flera butiker och mataffär. I närområdet finns även Tuna parks köpcentrum som nås cykelvägen för de som önskar. I området finns även barnomsorg på kort promenadavstånd med tre förskolor samt Hällbyskola upp till årskurs 6. Bekvämt med närhet till E20 för långväga resor till närliggande städer.

  • Uteplats
Bryggaregatan 11B, Norr, Eskilstuna kommun

Bryggaregatan 11B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 091 kr/mån
21 368 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha och välplanerade gaveltvåa om 58,5 kvm med stor inglasad balkong! Högst upp i fastigheten erbjuds denna ljusa och fina lägenhet med ett modernt kök och ljus färgsättning med enhetliga ekparkettgolv. Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp och vacker fiskbensparkett samt utgång till inglasad balkong i härligt solläge. Helkaklat badrum i sober färgsättning från stambytet. På Norr/Munktellstaden bor du i en populär och expansiv del av staden. Här har du nära till allt och med nya arenan, Munktellbadet och Munktellarenan runt knuten samt universitetet. Endast ett kvarter bort finner du Stadsparken med vackra promenadstråk längst ån. En kort promenad tar dig till centrum med hela dess utbud. En bostad som erbjuder det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Eskilstuna!

  • Balkong
Sveavägen 5C, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Sveavägen 5C

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
595 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 603 kr/mån
20 877 kr/m²

På jakt efter en prisvärd bostad i populärt område? Då är detta lägenheten för dig! Välkommen till en mysig etta med kokvrå med perfekt läge vid Sveaplan. Här erbjuds en smart planerad etta med allrum med burspråk, praktisk kokvrå och duschrum med tvättmaskin. En mysig lägenhet som är en perfekt första lägenhet, studentbostad eller övernattningslägenhet! Välskött och populär förening som tar väl hand om den lummiga innergården med lekplats och grillplats. Relax, bastu och gym kan utnyttjas obegränsat av föreningens medlemmar för 50 kr/månad. I den attraktiva föreningen erbjuds gemensamhetsytor med relaxavdelning, bastu, träningslokal/gym samt en övernattningslägenhet. Värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Solpaneler finns som ger låg energikostnad. Här bor du med närhet till de mesta! Gym, matbutik och apotek hittar du runt hörnet vid Sveaplan. En kortare promenad tar dig till centrum, tågstation, Mälardalens Universitet och sjukhus. Busshållplats finns vid Sveaplan. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Plus
Beroniusgatan 5A, Norr, Eskilstuna kommun

Beroniusgatan 5A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1
4 842 kr/mån
13 769 kr/m²

Välkommen in! Här erbjuds en välplanerad hörnlägenhet om 65 kvadratmeter fördelad över två rum och kök. Stort kök med matplats, socialt vardagsrum och helkallat badrum med tvättmaskin. Härlig uteplats med kvällssol och privat läge. Hela lägenheten har enhetliga laminatgolv, fönsterbänkar i marmor samt vita nymålade väggar. Lägenheten är belägen i en lagom stor förening i en byggnad som byggdes 1992. I avgiften ingår mycket - t ex bredband, tv och telefoni. På Norr bor du i en populär och expansiv del av staden. Här har du nära till allt och med nya arenan, Munktellbadet och Munktellarenan runt knuten. Endast några kvarter bort finner du Stadsparken med vackra promenadstråk längst ån. En kort promenad tar dig till centrum med hela dess utbud. En bostad som erbjuder det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Eskilstuna!

  • Uteplats
  • Hiss
Lundbladsvägen 9 A, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Lundbladsvägen 9 A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 200 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 075 kr/mån
25 806 kr/m²

Centralt belägen tvåa vid Sveaplan! Bostaden säljes helt möblerad! Perfekt för dig som studerar eller bara önskar slippa kostnader i början! Bostaden erbjuder 45,5 välplanerade kvadratmeter om två rum och kök. Vardagsrum med utgång till stor takad balkong med bästa solläge. Sovrum med rymlig garderob och kök i neutral färgsättning. Här bor du billigt i en stabil förening med låg månadsavgift! Populär förening med god ekonomi och renoverad fastighet. Brf Södra Station är en ursprunglig bostadsrättsförening med mycket låg belåningsgrad. Föreningen förvaltas av HSB. Många stora renoveringar är gjorda genom åren inklusive stambyte, fönsterbyte och takrenovering. Vid attraktiva Sveaplan har man en välsorterad mataffär med bra öppettider och ett träningscenter ett stenkast bort . Längs den korta promenaden mot centrum möter kaféerna och butikerna i Gamla staden. Välkommen på visning!

  • Balkong
Brädgårdsgatan 3, Norr, Eskilstuna kommun

Brädgårdsgatan 3

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
4 250 000 kr
112 m²
4 rum
vån 3/3
8 274 kr/mån
37 946 kr/m²

I expansiva och centrumnära Munktellstaden ges nu möjlighet att förvärva en riktig pärla! Placerad högst upp i huset med stor lyxig takterrass. Terrassen ger en fantastisk rymd och dekoreras en stjärnklar kväll av himlens sken. Här kan du bjuda in till sommarens grillmiddagar eller varför inte bara avnjuta en mysig kväll med familjen. Från bostadens kök har man direkt access till terrassen. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med härlig rymd och vacker å-utsikt. Köket är fullt utrustat med bra vitvaror. I bostaden ryms tre sovrum i perfekt storlek samt duschrum och gäst wc. I västra Munktellstadens centrala men lugna läge gör det till en unik plats i Eskilstuna. Här planeras det även för härliga grönskande parker, lekytor samt gång- och cykelstråk. Till Eskilstunas centrum promenerar du enkelt på 10 minuter och cyklar på smidiga fem. Vill du hellre ta bussen avgår den precis runt knuten var tionde minut. Två kilometer från området ligger Eskilstuna Centralstation, där du enkelt tar dig ut på nya äventyr med hjälp av både buss och tåg. På kort avstånd nås även Mälardalens universitet, toppfräscht badhus och stigas multiarena!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7