Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Andersson

Daniel Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekvägen 39, Hälsinggården, Falu kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00

Ekvägen 39

Villa
Hälsinggården, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
3 395 000 kr
129 + 78 m²
6 rum
983 m² tomt

Välkomna till Ekvägen 39 och denna funkisdröm! Här infinner sig en omedelbar trivsel. Det som utmärker bostaden är b la den hemtrevliga planlösningen som är i tre etage och ger öppna och sociala ytor. Genomgående mycket bra skick och väl underhållet. Pool som ger möjligheter till härliga svalkande dopp på sommaren eller roliga lekstunder för barnen. Hörntomten ger trädgården och uteplatsen ett avskilt och privat läge. Bostaden passar den större familjen då det finns fyra sovrum och rymliga ytor i vardagsrum och gillestuga samt köket som lätt blir en samlingsplats. Två helkaklade och fräscha badrum på entréplan samt ett duschrum med bastu i källarplan. Bra förvaringsutrymmen med klädkammare och förrådsrum. Fristående garagebyggnad med bra yta för bil. Fjärrvärme ger ett bekvämt uppvärmningssystem. Här bor ni med närhet till skola, förskola, bensinmack, pizzeria samt promenad/cykelavstånd in till Falu centrum, bra kollektivtrafik om så önskas. Närhet till Runn och allt som sjölivet har att erbjuda både sommar och vintertid. Välkomna att anmäla er på visning !

  • Plus
Linnévägen 25B, Lustigknopp, Falu kommun

Linnévägen 25B

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
4 788 kr/mån
23 110 kr/m²

VÄLPLANERAD LÄGENHET MED INGLASAD BALKONG SOM HAR EN TRIVSAM UTSIKT. Bo i ett attraktivt läge på knoppen i en välskött förening! Bostad på 82 kvm endast en halvtrappa upp, bostaden är välplanerad och utnyttjar sina kvadratmeter. Kök med matplats intill utgången till den inglasade balkongen, praktiskt kök med diskmaskin. Vardagsrum med fönsterpartier som ger ett trivsamt ljusinsläpp och härlig utsikt. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Två sovrum in mot den lugna gården. Ifrån balkongen njuter du av en hänförande utsikt över Falun, den inglasade balkongen har skjutbara glaspartier och blir som ett extra rum till lägenheten Här på knoppen bor ni i lugnt område med närhet till Lugnets alla aktiviteter, Lasarettet, resecenter Regementets handelsområde och Falu stadskärna Välkomna att anmäla erat intresse redan idag !

  • Balkong
Hagvägen 5, Svärdsjö, Falu kommun

Hagvägen 5

Villa
Svärdsjö, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
2 195 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
888 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma familjevilla på Hagvägen 5, som har ett centralt men avskilt läge i Svärdsjö. Väl inne i bostaden kommer ni till den utbyggda delen som är en praktisk och rymlig hall. Vidare på entréplan finns tre sovrum, kök som har en öppen planlösning till matplatsen där det finns yta för de större middagssällskapen. Helkaklat badrum med badkar. Vardagsrummet ger en social yta som har utgång till altanen och trädgården. Väldisponerad och användbart källarplan där idag ett rum nyttjas som sovrum samt ett sällskapsrum. Tvättstuga, hobbyrum, förvaringsrum och badrum. Bostaden används idag som 7 rum och kök med de inredda rummen i källarplan. Bergvärme med ny pump 2023. Takad altan med yta för diverse möblemang och skapar trivsamma grillkvällar. Grönskande trädgårdstomt som ger ett avskilt och privat läge. Garage samt parkeringsyta. Tveka inte att höra av dig redan nu om ni har intresse för fastigheten !

Strömvägen 4, Svärdsjö, Falu kommun

Strömvägen 4

Villa
Svärdsjö, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
2 390 000 kr
109 + 130 m²
4 rum
1 433 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma familjevilla i centrala Svärdsjö. Praktisk med 3 sovrum på övre plan samt stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående ljusa och fräscha ytskikt som löpande genomgått renoveringar. Stilfullt helkaklat badrum. Rymlig takad uteplats med utgång ifrån det stora sovrummet samt köket. Källarplan med användbara utrymmen b la gillestuga, tvättstuga, hobbyrum och goda förvaringsutrymmen. Bergvärme ger ett bekvämt boende. Dubbelgarage. Trädgårdstomt med gräsmatta som ger bra yta för lek och planteringar/odlingar. Sommarvatten draget till fastigheten för bevattning. Här bor man med centralt läge i Svärdsjö med närhet till all tänkbar bekvämlighet som bland annat matbutik, kommunikationer och skola. För den naturintresserade är det lätt att ta sig ut i skogen, även närhet till Svärdsjön och Strömmen. Fastigheten har andel i bryggförening. Välkomna att anmäla er till visning.

Taptovägen 1, Surbrunnshagen, Falu kommun
  • Sön 26 maj

Taptovägen 1

Lägenhet
Surbrunnshagen, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
2 750 000 kr
115 m²
5 rum
6 595 kr/mån
23 913 kr/m²

Nu kan vi erbjuda ett bekymmersfritt nästan nybyggt boende. ”Egen villa” känsla med gavelläge ger ett fritt avskilt läge med en lättskött uteplats/trädgård. På populära Taptovägen finns nu denna eftertraktade hörntomt till salu, hela 115 välplanerade kvadratmeter med 4 sovrum vilket rymmer den större familjen. Önskas större sociala utrymmen på övre plan, då kan enkelt en vägg till sovrummet tas bort och öppna upp övervåningen. Det första som slår en när man kliver in i bostaden är hur nytt och fräscht det är. Här pratar vi närapå nyproduktions känsla. De vackra enhetliga ljusa golven som var tillval kommer verkligen till sin rätt. Väl inne i den välkomnande hallen möts du av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som ger ett trivsamt utrymme, vidare ifrån vardagsrummet finns utgång till den härliga uteplatsen. Trädäck med bra yta för möblemang där mycket tid spenderas under sommar, vår/höst. Gräsmattan ger villakänslan men lättskött. Förrådsbyggnad ger bra förvaringsutrymme. Bostaden är belägen i ett centralt läge i Falun. Alla bekvämligheter inom promenadavstånd som sjukhus, köpcentrum, vårdcentral, resecentrum, Lugnets sportanläggning och naturområden, Falu stadskärna med allt staden har att erbjuda. Utmärkta bussförbindelser tar dig lätt dit du vill. Välkomna att anmäla er till visning !

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Flädervägen 3F, Hälsinggården, Falu kommun

Flädervägen 3F

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
3 545 kr/mån
28 208 kr/m²

I omtyckta Hälsinggården finns denna boklok lägenhet på 53 kvm. Bostaden byggdes 2016 och har genomgående stilfulla och fräscha ytskikt. Välplanerad lägenhet som tar tillvara på varje kvadratmeter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge. Sovrum med klädkammare / walk in closet. Rymligt badrum med tvättmaskin. Rymligt fristående förråd på gården. Parkeringsplats ingår i avgiften. Bostaden omges av grönområde vilket ger en härlig ”eget huskänsla” ned intilliggande villaområde. Närhet till Runn och allt sjölivet kan erbjuda både på vinter och sommartid. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6