Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Gunnarsson

Henrik Gunnarsson

Om mig

I min yrkesroll drivs jag av att kunna påverka affären och skapa riktigt lyckade försäljningar åt mina kunder! Det är otroligt givande och stimulerande att få vara drivande och kunna påverka denna process. Mitt mål är att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar och pratar gott om mig till vänner och bekanta! Jag har varit verksam sedan 2005 och har arbetat både som mäklare och kontorschef på några av de största mäklarfirmorna i Stockholm, Uppsala och sedan 2016 i fantastiska Gävle!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Finnstigen 38, Ockelbo, Ockelbo kommun
  • Imorgon kl 15:00
Finnstigen 38, Ockelbo, Ockelbo kommun, bild 2
Finnstigen 38, Ockelbo, Ockelbo kommun, bild 3

Finnstigen 38

Villa
Ockelbo, Ockelbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
200 m²
5 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska gård om 18 700 kvm med ett idylliskt och lantligt läge i omtyckta Ockelbo, endast 45 min med bil från Gävle City! Perfekt för familjen som har intresse för hästar och djur, eller den som har behovet av åkermark! Den rymliga huvudbyggnaden, med sina 200 kvm boarea, erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Köket är verkligen hjärtat i detta hem, med sin charmiga vedspis, generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här kan din matlagningskreativitet verkligen flöda! Fastigheten har renoverats och byggts ut år 2006, vilket innebär att du kan njuta av modern komfort, inklusive bergvärme med vattenburen golvvärme på entréplan. Fiber är installerat. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in naturligt ljus från två väderstreck. Här finns gott om plats för en mysig soffgrupp och ett stort matsalsbord. På övervåningen hittar du tre rymliga sovrum, wc och gott om förvaringsutrymmen. Hallen på övervåningen kan även användas som kontor eller arbetsrum. Det största sovrummet kan enkelt delas upp i två normalstora sovrum om så önskas. (Bilder på övervåningen kommer strax). Utanför huset finns en stor altan som sträcker sig runt halva huset och erbjuder en avkopplande miljö med bastu med dusch och liten relax, denna del har klinkergolv med värme. Här finns också en pergola och ett inglasat uterum med skjutbara glaspartier, en perfekt plats för att njuta av sommaren! Plan och välskött trädgårdstomt med stora gräsytor och växthus för den med gröna fingrarna. Dubbla infarter och en lada på ca 100 kvm med dubbel carport ger gott om utrymme för fordon, maskiner och förvaring. Goda förbindelser med X-tåget, mellan Ockelbo-Gävle C tar resan tar ca 25 min.

  • Premium
Sätrahöjden 37C, Sätra, Gävle kommun
Sätrahöjden 37C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Sätrahöjden 37C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Sätrahöjden 37C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 295 000 kr
104 + 52 m²
5 rum
150 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus med fint läge i det barnvänliga och naturnära området Sätra, med bekvämt cykelavstånd till City. Här erbjuds en bekväm och praktisk planlösning där samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en optimal boendekänsla för hela familjen. Läget är oslagbart med närhet till både naturen och stadens puls. Med endast ett stenkast från Gavlehov har du möjlighet att njuta av spännande evenemang och många aktiviteter. Ca 15 minuter med cykel in till stadens centrum, vilket gör det enkelt att utforska allt som Gävle har att erbjuda. På övervåningen finns en rymlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av solen och den skyddade innergården. I anslutning till vardagsrummet finns även altan och tomt i samma läge, perfekt för trevliga grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Huset är välutrustat med både wc och badrum på olika våningar, samtliga smakfullt inredda med klinkergolv och helkaklade väggar. I källaren finns ett stort hobbyrum, tv-rum samt gott om förvaringsmöjligheter för att underlätta vardagen. Detta välplanerade och trivsamma radhus erbjuder även ett garage i länga (direkt utanför entrén) samt närhet till goda bussförbindelser och Ica Kvantum. Här får du en perfekt kombination av naturnära boende och bekvämligheter för en enkel vardag. Välkommen till Sätrahöjden 37C, ditt nya hem!

  • Premium
Hyacintvägen 2A, Sätra, Gävle kommun
Hyacintvägen 2A, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Hyacintvägen 2A, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Hyacintvägen 2A

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 975 000 kr
93 m²
4 rum
6 514 kr/mån
21 237 kr/m²

Välkommen till detta rymliga och välplanerade 1-plansparhus i charmiga Sätra. Med en yta på 93 kvadratmeter erbjuder detta bostadsrättsparhus 3st sovrum och ett ljust och rymligt kök. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Den stora och välskötta tomten är verkligen något extra. Med stora fina gräsytor, altaner och inglasat uterum kan du njuta av utomhuslivet året runt. Här finns gott om plats för lek och rekreation, perfekt för sommarens grillkvällar eller vinterdagar med snölek. Huset har en egen carport med separat förråd, och på uppfarten finns gott om plats för flera bilar. Dessutom är läget optimalt med närhet till bussförbindelser och fina cykelvägar in till stan. Du får både lugn och ro i natursköna omgivningar samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och service. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska parhus! Med sin välplanerade layout och härliga utomhusmiljö kommer detta att bli ditt drömhem!

  • Premium
Byggmästargatan 4C, Gävle Centrum, Gävle kommun
Byggmästargatan 4C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Byggmästargatan 4C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Byggmästargatan 4C

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
72,6 m²
3 rum
vån 1/4
3 805 kr/mån
24 725 kr/m²

Välkomna till en fin och välplanerad 3:a med öppen spis och mycket centralt läge! Bekvämt läge en halv trappa upp på första våningen. Rymlig och välkomnande entréhall, hela lägenheten har en generös takhöjd om 2,70m. Trevligt kök med gott om skåp och arbetsytor. 2 sovrum med garderober. Fint vardagsrum med parkettgolv, fin öppen spis och fransk balkong! Hiss i huset. Här bor du i ett lugnt läge ett stenkast från city. Bekvämt promenadavstånd till Gävle centralstation, sjukhuset och Högskolan. Du bor dessutom granne med fantastiska Boulognerskogen med dess härliga promenadstråk, utegym, badplats, café, minigolf och badplats m.m.

  • Premium
  • Hiss
Sörbygatan 82B, 1tr, Södertull, Gävle kommun
Sörbygatan 82B, 1tr, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 82B, 1tr, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 82B, 1tr

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
830 000 kr
28,7 m²
1 rum
vån 2/3
2 478 kr/mån
28 920 kr/m²

Unik möjlighet för den som önskar - alla möbler och all inredning ingår i priset! Välkommen till en mycket välplanerade 1:a med stor möblerbar balkong i soligt söderläge! Här möts du av ett mysigt kök med gott om skåp och arbetsytor, perfekt för matlagningsentusiasten. I lägenheten finns även en praktisk klädkammare med gott om förvaringsutrymmen, så att du enkelt kan organisera kläder, skor och förvaring. Det fina badrummet är stilfullt inrett med klinkergolv, helkaklade väggar, wc, handfat och duschhörna. Du kommer också att älska den stora balkongen med det soliga och lugna läget, här du kan njuta av härliga stunder utomhus! Det ljusa och trevliga rummet har en sovalkov, vilket ger dig extra utrymme och flexibilitet. Den generösa takhöjden bidrar också till att lägenheten känns rymligare. Ytterligare förvaring finns också i det rymliga vindsförrådet samt i matkällarförrådet. Här bor du med ett pendlarvänligt läge, med bekvämt promenadavstånd till Gävle Centralstation. Promenadavstånd även City och till Söders trevliga utbud av barer, pubar och restauranger! Denna välkomnande bostadsrättslägenhet på Sörbygatan erbjuder en perfekt kombination av smart planlösning, bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att göra den till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Skyttestigen 9F, Sätra, Gävle kommun
Skyttestigen 9F, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Skyttestigen 9F, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Skyttestigen 9F

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 295 000 kr
104 + 52 m²
5 rum
162 m² tomt

Välkomna till ett fint och välplanerat radhus i Sätra med cykelavstånd till City! Rymligt kök med öppen planlösning och gott om skåp och arbetsytor! Stilrent badrum med och separat wc med klinkergolv och helkaklade väggar. I källaren finns en påkostad biosalong där man mer än gärna ser en bra film eller spännande match, utrustningen säljes separat! Två trevliga uteplatser. Garage i länga. Nära natur, city och Gavlehov. Goda bussförbindelser!

  • Premium
Gullregnsgatan 5, 1tr, Brynäs, Gävle kommun
Gullregnsgatan 5, 1tr, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Gullregnsgatan 5, 1tr, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Gullregnsgatan 5, 1tr

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 355 kr/mån
18 500 kr/m²

Välkomna till en mycket fin 3:a med helt nytt kök -21, inglasad balkong och ett fint läge på Brynäs! Samtliga ytskikt är renoverade -21. Badrum med klinkergolv, helkaklade väggar och vägghängd wc, renoverat 2010 i samband med stambytet. Trevlig planlösning med goda förvaringsutrymmen. Fint läge på Brynäs med bekvämt promenadavstånd till söder! Möjlighet till snabbt tillträde, dock inget krav.

  • Premium
  • Balkong
Untragatan 2A, 1tr, Södertull, Gävle kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Untragatan 2A, 1tr

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 752 kr/mån
31 176 kr/m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO. Välkomna till en välplanerad och ljus 1:a med låg avgift och fint läge på Södertull. Gemensam gård med grillplats och utemöbler. Nära till Söders rika utbud till av pubar och restauranger. Ca 10 min promenad till Gävle City och ca 20 min promenad till Gävle Högskola.

  • Plus

Visar alla 8