Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Gunnarsson

Henrik Gunnarsson

Om mig

I min yrkesroll drivs jag av att kunna påverka affären och skapa riktigt lyckade försäljningar åt mina kunder! Det är otroligt givande och stimulerande att få vara drivande och kunna påverka denna process. Mitt mål är att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar och pratar gott om mig till vänner och bekanta! Jag har varit verksam sedan 2005 och har arbetat både som mäklare och kontorschef på några av de största mäklarfirmorna i Stockholm, Uppsala och sedan 2016 i fantastiska Gävle!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Byggmästargatan 4C, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Byggmästargatan 4C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Byggmästargatan 4C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Byggmästargatan 4C

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
72,6 m²
3 rum
vån 1/4
3 805 kr/mån
24 725 kr/m²

Välkomna till en fin och välplanerad 3:a med öppen spis och mycket centralt läge! Bekvämt läge en halv trappa upp på första våningen. Rymlig och välkomnande entréhall, hela lägenheten har en generös takhöjd om 2,70m. Trevligt kök med gott om skåp och arbetsytor. 2 sovrum med garderober. Fint vardagsrum med parkettgolv, fin öppen spis och fransk balkong! Hiss i huset. Här bor du i ett lugnt läge ett stenkast från city. Bekvämt promenadavstånd till Gävle centralstation, sjukhuset och Högskolan. Du bor dessutom granne med fantastiska Boulognerskogen med dess härliga promenadstråk, utegym, badplats, café, minigolf och badplats m.m.

  • Premium
  • Hiss
Skyttestigen 9F, Sätra, Gävle kommun
Skyttestigen 9F, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Skyttestigen 9F, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Skyttestigen 9F

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 395 000 kr
104 + 52 m²
5 rum
162 m² tomt

Välkomna till ett fint och välplanerat radhus i Sätra med cykelavstånd till City! Rymligt kök med öppen planlösning och gott om skåp och arbetsytor! Stilrent badrum med och separat wc med klinkergolv och helkaklade väggar. I källaren finns en påkostad biosalong där man mer än gärna ser en bra film eller spännande match, utrustningen säljes separat! Två trevliga uteplatser. Garage i länga. Nära natur, city och Gavlehov. Goda bussförbindelser!

  • Premium
Sätrahöjden 37C, Sätra, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 13:00
Sätrahöjden 37C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Sätrahöjden 37C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Sätrahöjden 37C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 295 000 kr
104 + 52 m²
5 rum
150 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus med fint läge i det barnvänliga och naturnära området Sätra, med bekvämt cykelavstånd till City. Här erbjuds en bekväm och praktisk planlösning där samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en optimal boendekänsla för hela familjen. Läget är oslagbart med närhet till både naturen och stadens puls. Med endast ett stenkast från Gavlehov har du möjlighet att njuta av spännande evenemang och många aktiviteter. Ca 15 minuter med cykel in till stadens centrum, vilket gör det enkelt att utforska allt som Gävle har att erbjuda. På övervåningen finns en rymlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av solen och den skyddade innergården. I anslutning till vardagsrummet finns även altan och tomt i samma läge, perfekt för trevliga grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Huset är välutrustat med både wc och badrum på olika våningar, samtliga smakfullt inredda med klinkergolv och helkaklade väggar. I källaren finns ett stort hobbyrum, tv-rum samt gott om förvaringsmöjligheter för att underlätta vardagen. Detta välplanerade och trivsamma radhus erbjuder även ett garage i länga (direkt utanför entrén) samt närhet till goda bussförbindelser och Ica Kvantum. Här får du en perfekt kombination av naturnära boende och bekvämligheter för en enkel vardag. Välkommen till Sätrahöjden 37C, ditt nya hem!

  • Premium
Märgelvägen 8D, Hemlingby, Gävle kommun

Märgelvägen 8D

Radhus
Hemlingby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 295 000 kr
104,5 m²
4 rum
5 688 kr/mån
21 962 kr/m²

Välkomna till ett centralt och välplanerat gavelradhus i barnvänliga Hemlingby endast 5 min från city! Härligt gavelläge med två fina uteplatser. Garage i länga ingår i månadsavgiften. Förråd vid entrén. TV och bredband ingår i avgiften. Lugn och härlig miljö för barn med närhet till fantastiska Hemlingby friluftsområde med bl.a. utegym, djur, lunchservering, löp & skidspår samt skidbacke med släplift. Lekplats, tvättstuga och gym finns i föreningen. Nära skolor/förskolor och Hemlingby köpcentrum. Bra pendlarläge!

  • Plus
  • Uteplats
Gullregnsgatan 5, 1tr, Brynäs, Gävle kommun
Gullregnsgatan 5, 1tr, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Gullregnsgatan 5, 1tr, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Gullregnsgatan 5, 1tr

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 355 kr/mån
18 500 kr/m²

Välkomna till en mycket fin 3:a med helt nytt kök -21, inglasad balkong och ett fint läge på Brynäs! Samtliga ytskikt är renoverade -21. Badrum med klinkergolv, helkaklade väggar och vägghängd wc, renoverat 2010 i samband med stambytet. Trevlig planlösning med goda förvaringsutrymmen. Fint läge på Brynäs med bekvämt promenadavstånd till söder! Möjlighet till snabbt tillträde, dock inget krav.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 5