Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Lägenhetsmäklare

Guldhemmet 2022

Mäklare Benjamin Akyol

Benjamin Akyol

Om mig

Meriter: - SVERIGES BÄSTSÄLJANDE MÄKLARE 2022 HELÅR! - SVERIGES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2022 HELÅR! samt 2021 Q3 - BÄST SÄLJANDE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021, 2022! - MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021, 2022! För mig är det viktigt med både ständig återkoppling, hög kvalitet, och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Batterigatan 7C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Lör 14 okt kl 15:00
Batterigatan 7C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Batterigatan 7C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Batterigatan 7C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 950 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 770 kr/mån
51 316 kr/m²

Välkommen till Batterigatan 7C! En populär adress där vi hittar denna välplanerade etta i stilren design. Här erbjuds härligt genomgående ljusinsläpp genom bostaden, modernt kök i ljusa toner, ett stort vardagsrum med uteplats i soligt läge som omringas av grönska. Här bor du nära caféer, restauranger och du har centrala Göteborg och stadspulsen bara ett stenkast bort. Samtidigt har du naturen som granne och en underbar innergård där du kan ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Gamlestaden. Ett stenkast bort finns Kvibergs gamla regementsområde som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrums puls. Närliggande Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service siktar på att bli Göteborgs motsvarighet till Meetpacking district.

 • Premium
 • Uteplats
Rustmästaregatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 14 okt kl 15:00
Rustmästaregatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Rustmästaregatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Rustmästaregatan 15

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 490 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 258 kr/mån
50 303 kr/m²

Välkommen till denna välplanerad bostad som erbjuder fräscha och moderna ytskikt. Interiört erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning som öppnar upp sig mot bostadens balkong i ostört läge med ett fantastiskt solläge från morgonen till sen eftermiddag. Här finner ni även ett modernt badrum, ett stilrent kök med bra förvaringsytor. Välkommen till ett hem för den kräsne! Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar, Kviberg. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Regementsvägen 13, Kviberg, Göteborgs kommun
Lilla Regementsvägen 13, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Regementsvägen 13, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Regementsvägen 13

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 090 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1
3 400 kr/mån
47 538 kr/m²

Vill du vara den första som flyttar i denna nyproducerade lägenheten på Lilla Regementsvägen 13? Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva en optimal och ljus 3:a med balkong i solläge! Bostaden är påkostad. Här har du bekvämligheten att njuta av en terrass liknande balkong! Från terrassen strömmar det in bra med ljus som bidar till att hela bostaden blir ljus och trevlig. Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg. Gamlestaden är ett expansivt område med goda kommunikationer tack vare resecentrumet som är beläget ett stenkast från föreningen där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Här har du även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Tillträdesdag 2024-01-16 Förråd ingår i bostaden

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Anna Branzells Gata 24, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 1 okt kl 14:00
Anna Branzells Gata 24, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 24, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 24

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
4 486 kr/mån
49 929 kr/m²

Välkommen till en bostad utöver det vanliga på eftertraktade Anna Branzells Gata 24. Denna optimala trea erbjuder öppna och ljusa ytor med stora fönsterpartier i två väderstreck som skapar ett härligt ljusflöde. Här finns tidlösa materialval, vackra vitmålade väggar och stilrent parkettgolv. Här finner ni även ett modernt badrum, kök i modern design, två sovrum samt bra med förvaringsytor i de flesta utrymmen. Helt enkelt ett boende för den som söker det lilla extra! Här bor du med närhet till det mesta. runt hörnet från huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ingrid Wallbergs Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 24 sep kl 10:00
Ingrid Wallbergs Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingrid Wallbergs Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingrid Wallbergs Gata 55

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 290 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/5
6 035 kr/mån
45 694 kr/m²

Det är en lyxig känsla att få vara den första som flyttar in i en helt nybyggd lägenhet. Välkommen till Ingrid Wallbergs Gata 55 och till denna välplanerade trerummare om hela 72 kvm! Här erbjuds en bostad med ostört läge, genomgående ljusinsläpp med balkong med många soltimmar, här kan man njuta av sommaren fullt ut! Här erbjuds även fullt utrustat kök, social planlösning, genomgående parkettgolv och inte minst fullt utrustat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg. Kviberg är ett expansivt område med goda kommunikationer tack vare resecentrumet som är beläget några minuter från föreningen där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Du finner även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Bostaden är just nu en 2:a men säljaren kommer bygga upp en vägg inom 4 veckor vilket gör att bostaden blir en 3:A. Här kommer samtliga tillval som är gjorda för bostaden som ingår i priset! TILLVAL Generella val Parkettgolv: Parkettgolv Ek Taranto 14 400 SEK Hall/Entré Klinker och granitkeramik golv : Granitkeramik City Amsterdam 30x60 cm 4 644 SEK Kök Köksluckor: Kökslucka Arkitekt plus Sand 15 650 SEK Bänkskiva: Laminatbänkskiva Gomera 800 SEK Ventilationsgaller: Ventilationsgaller i rostfri look 500 SEK Paket stänkskydd Stänkskydd: Stänkskydd Ever grau 30x60 cm 1 450 SEK Kyl och frys: Kyl och frys Rostfri 3 250 SEK Diskmaskin: Diskmaskin EEQ47215L Integrerad 3 000 SEK Ugn: Inbyggnadsugn CKP826X1 Rostfri/svart 3 700 SEK Mikrovågsugn: Inbyggnadsmikro KMFE172TEX Rostfri/svart 350 SEK Häll: Induktionshäll HKB650BMF 1 700 SEK Badrum Bänkskiva: Bänkskiva Ljusgrå 1 000 SEK Tvättställsblandare: Tvättställsblandare Mora Cera B5 450 SEK Duschblandare inkl. duschset: Takduschset Mora MMIX Shower System kit 5 700 SEK Komfortgolvvärme : Komfortgolvvärme 13 300 SEK Sovrum 1 Skjutdörrsgarderob: Skjutdörr Möja Silverspegel 2 dörrar med hängsystem 16 800 SEK TILLTRÄDE 2023-05-24!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Anna Branzells Gata 16, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 24 sep kl 11:00
Anna Branzells Gata 16, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 16, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 16

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 790 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 4/5
4 029 kr/mån
45 738 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt är en tvåa på 61 kvadratmeter med en smart utformad halvrumslösning som kan användas som ett hemmakontor eller gästrum. Belägen på fjärde våningen i en modern bostadsrättsförening som uppfördes år 2019, bjuder denna bostad på både bekvämlighet och stil. Den första saken som möter dig när du kliver in i bostaden är det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för soffgruppen och underhållningssystemet, och de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk känsla mellan vardagsrummet och köket, vilket gör det enkelt att umgås och laga mat samtidigt. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och har en elegant vinkyl, perfekt för att förvara och servera dina favoritviner. Det finns gott om förvaring och arbetsyta i köket, vilket gör det till en kulinarisk dröm för matälskare. Från vardagsrummet kan du stiga ut på den privata balkongen som har ett västerläge, perfekt för att njuta av solnedgångar och frisk luft. Det är en idealisk plats att koppla av med en bok eller bjuda in vänner för en avkopplande kväll. Sovrummet är rymligt och inbjudande med gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga föremål. Badrummet är modernt och stilrent, och det finns även en tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Det halva extra rummet är en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du behöver det som ett hemmakontor, en gästsvit eller en extra garderob, kommer det definitivt att komma till nytta. Dessutom har du tillgång till säkerhetsfunktioner som portkod och hiss med kodlås. Till bostaden finns det ett lägenhetsförråd. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Precis bredvid huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Soldathemsgatan 13, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 24 sep kl 12:00
Soldathemsgatan 13, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Soldathemsgatan 13, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Soldathemsgatan 13

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 990 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/5
5 457 kr/mån
37 375 kr/m²

Denna rymliga bostadsrätt omfattar hela 80 kvadratmeter och är belägen på fjärde våningen i en välskött bostadsrättsförening som uppfördes 2014. Den erbjuder en bekväm och modern livsstil med en rad attraktiva egenskaper. Hjärtat av bostaden är det rymliga vardagsrummet och köket som utgör en öppen planlösning. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både en bekväm soffgrupp och ett matbord där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Köket är utrustat med moderna apparater och har generöst med förvaringsutrymme samt arbetsyta, vilket gör matlagning till en fröjd. En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna i denna bostadsrätt är den generösa balkongen i söderläge. Här kan du njuta av solen och vackra utsikter medan du kopplar av med en kopp kaffe på morgonen eller tar det lugnt efter en lång arbetsdag. Sovrummet är rymligt och lugnt beläget för en god natts sömn. Det erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga ägodelar. Det är även värt att nämna att bostadsrättsföreningen genererar bra intäkter genom att hyra ut en lokal till en förskola. Detta kan bidra till att hålla föreningens kostnader nere och därmed fördelaktiga månadsavgifter för de boende. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och modern livsstil med generösa utrymmen och en attraktiv balkong i ett eftertraktat söderläge. Placeringen i en välskött bostadsrättsförening ger trygghet och komfort i vardagen. Till bostaden finns ett förråd. Kviberg, som är beläget i östra delen av Göteborg, är en stadsdel med en unik blandning av grönska, sportanläggningar, utbildningsinstitutioner och bostäder. Denna del av staden är känt för att erbjuda många olika möjligheter och en livfull atmosfär. En av de mest framträdande dragen i Kviberg är dess imponerande sportanläggningar. Kviberg Park Arena är en central plats för sportentusiaster med flera fotbollsplaner, ishall och andra idrottsfaciliteter. Men Kviberg erbjuder inte bara sport och idrott, utan har också vackra grönområden och parker som inbjuder till avkoppling och rekreation. Kvibergsparken och Kviberg är perfekta platsen för promenader, picknickar eller bara att njuta av naturen längs med Säveån. De gröna lungorna i området ger en välkommen kontrast till stadens puls. Bostadsmöjligheterna i Kviberg är också mångsidiga och inkluderar allt från moderna lägenheter till radhus och villor. Många invånare väljer att bo här på grund av närheten till stadskärnan och de utmärkta kommunikationsmöjligheterna, inklusive spårvagns- och busslinjer som enkelt tar dem till andra delar av Göteborg. Med sin mångfald och tillgång till både stadsliv och natur gör Kviberg till en spännande och levande stadsdel i Göteborg som lockar invånare och besökare från olika bakgrunder och intressen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rustmästaregatan 5, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 7 okt kl 12:00
Rustmästaregatan 5, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Rustmästaregatan 5, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Rustmästaregatan 5

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 150 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
4 347 kr/mån
45 000 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt är en rymlig 3:a med en yta på 70 kvadratmeter, perfekt belägen i det populära området Kviberg i Göteborg. Bostaden har mycket att erbjuda och är en del av en välskött förening som erbjuder en rad fantastiska bekvämligheter. Bostadsrätten har ett förmånligt gavelläge som ger en extra dimension av ljus och rymd till rummen. När du kliver in i bostaden möts du av en trivsam atmosfär med välbevarade ytskikt och stilrena detaljer. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag. En av höjdpunkterna med denna förening är användningen av solceller på taket, vilket inte bara minskar miljöpåverkan utan också kan leda till lägre elkostnader för de boende. Dessutom genererar föreningen intäkter från två lokaler och erbjuder även en övernattningslägenhet för besökande vänner och familj. För de bilburna finns det gott om möjligheter i form av ett garage med laddningsmöjligheter på samtliga platser. Detta gör det enkelt och bekvämt att äga och ladda din elbil. Den inglasade balkongen är en perfekt plats att njuta av både morgon- och kvällssolen året runt. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner för trevliga stunder utomhus. Föreningen, som grundades 2016, är välskött och har en stabil ekonomi. Detta ger trygghet och långsiktig hållbarhet åt boendet. Sammanfattningsvis är detta en underbar bostadsrätt med en mängd bekvämligheter och en idealisk plats att kalla hem. Med sin praktiska placering i Kviberg, Göteborg, och de moderna faciliteterna som föreningen erbjuder är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt som denna bostad har att erbjuda.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Soldathemsgatan 13, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Soldathemsgatan 13, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Soldathemsgatan 13, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Soldathemsgatan 13

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 190 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 871 kr/mån
40 183 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bångegatan 4A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Bångegatan 4A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bångegatan 4A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bångegatan 4A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 590 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 661 kr/mån
27 179 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Gamlestads Brygga 5

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 990 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 8/8
3 512 kr/mån
71 286 kr/m²

Exklusiv studiolägenhet med privat takterrass och balkong med sol från förmiddag till kväll, utsikt över Göteborgs innerstad! Invid Säveån i Gamlestaden och med utsikt över Göteborg och pampiga Gamlestadens Fabriker finns nu chansen att förvärva denna moderna 2,5:a producerad 2020 med flertalet fördelar! Här bor ni nytt och fräscht med påkostad och noggrant utvald inredning i kök och badrum, takterrass och balkong i västerläge! En öppen och social planlösning mellan kök, vardagsrum och balkonger bjuder in till härliga sociala tillställningar året om. Via föreningen har du även tillgång till den gemensamma takterrassen och i den redan låga månadsavgiften ingår värme, tv och bredband! Gamlestaden är ett expansivt område och här bor ni ett stenkast från en stor knutpunkt för kollektivtrafiken där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Här har du även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Bostaden är perfekt för er som gillar många soltimmar, fantastisk utsikt över Göteborg och ändå ha närhet till stadens puls och stora utbud.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Anna Branzells Gata 24, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 24 sep kl 15:00
Anna Branzells Gata 24, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 24, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 24

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 190 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/5
4 486 kr/mån
45 571 kr/m²

Den moderna inredningen i denna bostadsrätt är både smakfull och funktionell. Köket är utrustat med högkvalitativa apparater och har generöst med förvaringsutrymme som ger extra arbetsyta och en naturlig plats för måltider. I de två sovrummen finner du gott om plats för sängar och förvaring av dina personliga tillhörigheter. Här kan du skapa din egen privata oas och återhämta dig efter en lång dag. Badrummet är stilrent med moderna kakel och sanitetsprodukter. Lägenheten har också den fantastiska fördelen att vara utrustad med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör tvättprocessen bekväm och tidsbesparande. Hela bostaden präglas av en ljus och fräsch atmosfär, och golvvärme i badrummet ger extra komfort under kyligare dagar. Denna bostadsrätt är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till grönområden, skolor, och bra kommunikationer. Med en parkeringsplats och förråd ingår i föreningens gemensamma utrymmen finns alla förutsättningar för en bekymmersfri och bekväm livsstil. Här bor du med närhet till det mesta. runt hörnet från huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Befälsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Befälsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Befälsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Befälsgatan 4

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/14
2 549 kr/mån
42 453 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gamlestadstorget 29, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Tis 26 sep kl 18:30
Gamlestadstorget 29, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Gamlestadstorget 29, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Gamlestadstorget 29

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 890 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/3
3 283 kr/mån
47 250 kr/m²

Denna bostadsrätt är en mysig 2:a belägen i Gamlestaden, en av Göteborgs mest historiska och kulturellt rika stadsdelar. Med en yta på 40 kvadratmeter är den inte särskilt stor, men den är designad med omsorg och känns rymlig tack vare den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Det som verkligen utmärker denna bostad är det generösa ljusinsläppet. Stora fönster sprider ljuset över de öppna ytorna och ger en känsla av rymd och öppenhet. Ljusflödet ändrar karaktär under olika delar av dagen och ger en alltid föränderlig och vacker belysning i hemmet. Bristen på balkong kompenseras således med en konstant kontakt med omgivande dagsljus. Bostaden är belägen i ett landshövdingehus från 1900-talet, och dess arkitektoniska detaljer ger den en historisk charm. Trägolv och höga tak ger en extra touch av karaktär och värme till utrymmet. Gamlestaden i sig är en spännande plats att bo på. Det finns en mångfald av restauranger, caféer och butiker att utforska. Dessutom finns det goda kommunikationer i området och grönområden i närheten för promenader och avkoppling. Sammanfattningsvis är denna bostad en underbar oas med öppen planlösning, generöst ljusinsläpp och en unik atmosfär i ett historiskt landshövdingehus i Gamlestaden, Göteborg.

 • Premium
Anna Branzells Gata 14, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 24 sep kl 14:00
Anna Branzells Gata 14, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 14, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 14

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 075 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/5
3 156 kr/mån
44 149 kr/m²

Denna moderna bostadsrätt byggdes år 2019 och ligger i det växande och populära området Kviberg i Göteborg. Trots att den inte har en balkong erbjuder den en rad andra fördelar för bekvämt och modernt boende. Bostadsrätten har en smart och öppen planlösning som skapar en känsla av rymlighet och luftighet. Köket är modernt utrustat med toppmoderna apparater och har gott om arbetsyta för matlagning. Vardagsrummet är rymligt och väl upplyst med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Detta ger en trevlig atmosfär för avkoppling och socialt umgänge. Sovrummet är en fridfull plats med gott om utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Badrummet är elegant och funktionellt med kaklade väggar, en rymlig dusch och moderna sanitetsanordningar. Kviberg är en stadsdel som erbjuder en rad bekvämligheter och rekreation. Närliggande grönområden, parker och idrottsanläggningar ger möjligheter till utomhusaktiviteter och avkoppling. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter till Göteborgs centrum och andra delar av staden. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt en modern och bekväm bostad som erbjuder en praktisk livsstil i det livliga Kviberg-området i Göteborg, även om den saknar en balkong.

 • Premium
 • Hiss
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 7 okt kl 11:00
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Margit Halls Gata 31

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 890 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
5 012 kr/mån
49 241 kr/m²

I expansiva Kviberg finner ni denna stora och välplanerade trerumslägenhet med härlig rymd. Generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Två rymliga sovrum ger gott om plats för den mindre familjen. Stor och trevlig balkong i härligt västerläge där man kan njuta av kvällssolen. Helkaklat badrum i stilren design med praktisk tvätthörna underlättar i vardagen. Bostaden förgylls även med en gäst WC. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar Kviberg. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, Skidome och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Bör upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Soldathemsgatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 30 sep kl 12:00
Soldathemsgatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Soldathemsgatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Soldathemsgatan 15

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 520 kr/mån
49 358 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära Soldathemsgatan med en utav föreningens lägsta avgifter. Här erbjuds en påkostad bostad utan insyn med modernt kök, sovrum med platsbyggd garderob samt ett vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong som fyller bostaden med ljus. Balkongen erbjuder en härlig utsikt över den grönskande omgivningen helt utan insyn. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Kviberg – och populära och stabila BRF Soldathemmet . Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Nyligen öppnade man upp LIDL samt ett gym som båda ligger inom 5 minuters promenadavstånd från bostaden. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bunkebergsgatan 9, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Lör 14 okt kl 14:00
Bunkebergsgatan 9, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 9, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 9

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 380 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/5
2 515 kr/mån
59 500 kr/m²

Denna 40 kvadratmeter stora bostad är en modern och välplanerad lägenhet belägen i en ny bostadsförening. Trots sin kompakta storlek erbjuder den alla bekvämligheter för ett bekvämt och praktiskt boende. Lägenheten är elegant utformad med en öppen planlösning som integrerar vardagsrum, kök och matplats i ett enda harmoniskt utrymme. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus i hela lägenheten. Köket är modernt och utrustat med de senaste apparaterna och stilrena ytor som gör matlagningen till en fröjd. Sovrummet är mysigt och inbjudande, med gott om utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det finns även generösa garderobslösningar för att hålla dina kläder och tillhörigheter organiserade och utom synhåll. Badrummet är smakfullt inrett med högkvalitativa material och en rymlig dusch. Här finns också en tvättmaskin och torktumlare, vilket är bekvämt för den som inte vill dela tvättstuga med grannarna. Även om lägenheten inte har en balkong, så erbjuder föreningen andra gemensamma utrymmen och faciliteter som gör det möjligt att njuta av utomhuslivet. Det kan vara en gemensam innergård eller trädgård där du kan koppla av och umgås med dina grannar. Föreningen är ny och välskött, vilket innebär att du kan förvänta dig en hög standard på både byggnad och utomhusmiljö. Det kan också vara en trygghet att bo i en ny förening med moderna säkerhets- och energieffektivitetslösningar. Sammanfattningsvis erbjuder denna 40 kvadratmeter stora bostad i en ny förening en bekväm och stilren boendemiljö, även om den saknar balkong. Med sin moderna design och praktiska layout är det en plats där du kan trivas och kalla ditt hem.

 • Premium
 • Hiss
Lars Kaggsgatan 47B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 10:30
Lars Kaggsgatan 47B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lars Kaggsgatan 47B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lars Kaggsgatan 47B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 490 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 780 kr/mån
42 571 kr/m²

Välkommen till Lars kaggsgatan 47B! En väldigt populär adress där vi hittar denna välplanerade etta i stilren design. Här erbjuds ett badrum och kök, ett stort allrum och ett härligt genomgående ljusinsläpp. Här bor du nära caféer, restauranger och du har centrala Göteborg och stadspulsen bara ett stenkast bort. Samtidigt har du naturen som granne och en underbar innergård där du kan ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Välkommen till ett av Göteborgs mest expansiva områden! Kvibergs arena ligger runt hörnet som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

 • Premium
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Tor 28 sep kl 18:30
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 11

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 590 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/5
5 471 kr/mån
41 264 kr/m²

Snart finns möjligheten att förvärva detta hem utöver det vanliga. Här bor man 10 minuter bort från Göteborgs stadskärna samtidigt som man har naturen som granne. På nyproducerade Bunkebersgatan 11 ligger denna välplanerade fyra om hela 87 kvm. Bostaden stod klar 2021 och erbjuder en välplanerad och social planlösning med välutnyttjade kvadratmeter. Exklusiva materialval och goda förvaringsmöjligheter finns i dom flesta utrymmen. Bostaden erbjuder även en stor uteplats som nås via vardagsrummet. Gamlestaden växer och rustas upp så det knakar och här bor du i hjärtat av området med gångavstånd till allt. Spårvagnen utanför byggnaden ta dig till centrala Göteborg på ca 5 min samtidigt som du åt andra hållet mot Kviberg når härliga grönområden och aktivitetscentret Serneke Arena med ett generöst utbud av aktiviteter så som klättring, gym och längdåkning inomhus. Strax bortom befinner sig ett omfattande motionsområde med bl.a. hinderbana, utegym, fotbollsplaner och motionsspår. Varmt välkomna till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Nylösegatan 10C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Lör 7 okt kl 16:00
Nylösegatan 10C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nylösegatan 10C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nylösegatan 10C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 190 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
2 965 kr/mån
41 321 kr/m²

Välkommen till Nylösegatan 10C och till denna väldisponerade tvåa. Bostaden erbjuder genomgående ljus i två väderstreck som skapar rymd och ljus, vackert parkett golv och genomgående vita väggar. Den inglasade balkongen som ligger i söderläge badar i sol större delen av dagen och blir en naturlig förlängning på vardagsrummet. Här är det bara att flytta in och trivas i stabila SKF:S ANSTÄLLDAS BRF NR 9 i expansiva Gamlestan med många caféer, butiker och restauranger och närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde. Goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig till centrala Göteborg. Varmt välkomna till denna bostad som bara måste upplevas!

 • Premium
 • Balkong
Bandtraktorgatan 2, Angered, Göteborgs kommun
 • Lör 7 okt kl 10:00
Bandtraktorgatan 2, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Bandtraktorgatan 2, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Bandtraktorgatan 2

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 150 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 645 kr/mån
29 861 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea. Ny och fräsch standard är genomgående i hela bostaden med moderna vitvaror och tidlösa materialval. Balkong i härligt soligt läge, balkongen blir en förlängning av lägenheten under årets varma månader. Här är det bara att flytta in och njuta! För dig som vill bo bekvämt och med gångavstånd till allt du behöver i vardagen är detta perfekta lägenheten. På andra sidan gatan finner du Angered Centrum breda utbud av livsmedelsbutiker, klädaffärer, restauranger, närsjukhus och mycket annat. Här har du även resecentrumet med väldigt bra kommunikationer både med spårvagn och buss. In till centrala stan tar du dig med en av de tre linjerna (4,8,9) som går med täta avgångar. Gillar du aktivitet och motion i vardagen erbjuder Angered Arena allt från idrottshall till simhall, gym och ishall. Området präglas av vacker natur med promenad- och joggingslingor i områdets vackra natur.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Anna Branzells Gata 16, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 7 okt kl 15:00
Anna Branzells Gata 16, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 16, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 16

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 590 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 696 kr/mån
47 091 kr/m²

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga på populära Anna Branzells Gata 16. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett naturligt ljusflöde över dom lättmöblerade ytorna. Bostaden går i tidlösa färger med vackert parkettgolv med stora fönsterpartier som ger liv till bostaden. Den stora balkongen blir en härlig förlängning på bostaden och har gott om plats för loungegrupp och matbord. Fullt utrustat kök med moderna materialval, stort badrum utrustat med tvättmaskin samt ett rofyllt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du med närhet till det mesta. Precis bredvid huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Anna Branzells Gata 14, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 30 sep kl 11:00
Anna Branzells Gata 14, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 14, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 14

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
54 + 8 m²
2 rum
vån 5/5
3 655 kr/mån
49 815 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en unik tvårummare med totalt 62kvm golvyta! Flertalet fördelar på eftertraktade Anna Branzells Gata 14. Lägenheten ligger högst upp i huset med lugnt och insynsskyddat läge med härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt över området. Bostaden är påkostad med genomgående parkettgolv, fullt utrustat badrum med tvättmöjligheter och kök i toppskick med plats för matgrupp. Gott om förvaringsmöjligheter i både i sovrum och hall. Öppna ytor och snedtak skapar en luftig atmosfär. Bostaden bör upplevas på plats! I Kviberg bor man i ett av Göteborgs mest expansiva områden med stort utbud av butiker, restauranger, barnomsorg och skolor. Utanför huset nås Kvibergs Kasernområde och Serneke Arena med ett generöst utbud av aktiviteter så som klättring, gym och längdåkning inomhus. Strax bortom befinner sig ett omfattande motionsområde med bl.a hinderbana, utegym, fotbollsplaner och motionsspår.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ingrid Wallbergs Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 13:00
Ingrid Wallbergs Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingrid Wallbergs Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingrid Wallbergs Gata 55

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 390 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/5
4 677 kr/mån
50 851 kr/m²

Varmt välkommen till populära Ingrid Wallbergs Gata 55 och till denna välplanerade 2a i stilren design. Interiört erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning som öppnar upp sig mot bostadens tilltagna balkong i ostört läge med ett fantastiskt solläge. Här finner ni även ett modernt badrum, ett stilrent kök bra med förvaringsytor. Välkommen till ett hem för den kräsne! Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Kviberg – och populära och stabila BRF Västra Åkanten. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 36