Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ninos Sezkir

Ninos Sezkir

Om mig

Låt mig hjälpa dig med din nästa bostadsaffär! Genom mitt breda nätverk i Göteborg Nordost kan jag öka dina chanser att hitta köpare innan vi går ut på den öppna marknaden. Det ger oss goda forutsättningar redan från start. Mitt personliga engagemang, tillgänglighet och noggranna arbete ger dig som säljare en trygg och framgångsrik bostadsaffär. Jag ser fram emot ditt samtal!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun, bild 2
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun, bild 3

Tangovägen 46

Lägenhet
Storås Ängar, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 395 000 kr
84 m²
4 rum
6 229 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkomna till Storås Ängar! Denna 4a på markplan har området mest populära lägen med dubbla uteplatser varav en stor uteplats och ett fantastiskt läge med sol från morgon till kvällssol. Denna bostad har två förråd på utsidan varav ett som kan göras om till kontor eller sovrum. Fantastiskt läge med naturen som granne och med gångavstånd till Angered centrums expansiva utbud. Huset byggdes 2004 och erbjuder modern standard med fräscha och stilrena ytskikt som genomsyrar bostadens samtliga rum. Luftigt och välutrustat kök med generösa ytor för matlagning och köksbord. Ett stort badrum nås i anslutning till entrén med bra tvättmöjligheter. Stor balkong med utsikt mot Lärjeåns dalgång och dess djur-rika omgivning med vackra åkerlandskap. En mindre uteplats med eget förråd nås i anslutning till entrén. Lugnt och fint läge utan biltrafik utanför huset! En fin blandning av gröna ängar, skog och fantastiska vandringsleder kring Lärjeån. Samtidigt bor ni ett stenkast in till Angered centrums stora utbud av butiker, Arena, Närsjukhus och mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Hjällbogärdet 56, Hjällbo, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:15
Hjällbogärdet 56, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 56, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 56

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
5 806 kr/mån
17 857 kr/m²

Unik bostad på Hjällbogärdets bästa läge! Balkong med fri utsikt mot grönområdet utanför huset. Här bor vi i anslutning till en fin parkmiljö, lekplatser, vackra skogsområden och mysiga Lärjeån. Lägenheten är rymlig, har en bra planlösning med luftiga ytor i samtliga rum samt ett nyrenoverat badrum från 2019 som renoverades i samband med föreningens stambyte. Ett bekvämt boende med egen tvättmaskin och torktumlare inne i bostaden och med närhet till stor gemensam tvättstuga. Badrummet är modernt utrustat med wc, kommod, spegelskåp och handukstork. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck, fräscha ytskikt och separat kök med matplats samt ett stort vardagsrum med utgång till balkongen. Köket är väl utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. På balkongen kan man njuta av solen under stora delar av dagen! Nedanför lägenheten finns goda möjligheter för odling och plantering! Bostadens placering är optimal utan insyn med utsikt mot grönområdet intill. Till bostaden hör ett förråd som kan nyttjas till extra förvaring på ett smidigt sätt tack vare tillgängligheten på entréplan. Ett kallförråd nås via balkongen. Hjällbogärdet är barnvänligt med flertalet lekplatser och trivsamma gårdar mellan bostadshusen. Här har du också nära till parkering i föreningens garage! I Eriksbo bor du i ett lugnt och naturnära område bara ett stenkast bort från Lärjedalens vackra natur. Några hundra meter bort nås närbutik och pizzeria. I Hjällbo centrum erbjuds större matbutik (ICA), Apotek m.m. Angered centrum med sitt stora utbud av daglig service, arena och närsjukhus ligger ca 3-5 min bort med bil.

  • Premium
  • Balkong
Rosmaringatan 26, Lövgärdet, Göteborgs kommun
  • Fre 2 aug kl 17:00
Rosmaringatan 26, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 2
Rosmaringatan 26, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 3

Rosmaringatan 26

Lägenhet
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 290 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
6 006 kr/mån
25 294 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna stilrena marklägenhet i anslutning till Surtesjön! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, modernt renoverat vinkelkök, ett sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med tvättmaskin och genomgående fräscha ytskikt. Utöver detta erbjuds en stor och härlig uteplats där du kan slå dig ner på skyddat läge och njuta av den grönskande omgivningen. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med trädgårds- och radhuskänsla! Här bor du på ett fantastiskt läge med närhet till badmöjligheter kring Surtesjön och vackra naturstråk i Vättlefjälls naturreservat. Lekplats för barnen nås direkt utanför husets entré. Bussen stannar i anslutning till Rosmaringatan och tar oss direkt in till Angered Centrum och vidare in till Göteborg Centrum. Föreningen är välskött och har under de senaste åren utfört stora renoveringar och investerar på fastigheten, bland annat balkongbygge med inglasning, ny lekplats, fasadmålning, byte av fönster och dörrar samt stambyte av badrummen. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Garage ingår i avgiften! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Stekastigen 14

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 290 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 095 kr/mån
21 322 kr/m²

Stor tvårummare med renoverat kök, helkaklat badrum och separat tvättrum. Stilrena och påkostade materialval med ljust målade väggar och enhetliga golv som löper genomgående i samtliga rum. Denna luftiga bostad rymmer plats för såväl paret som för den mindre familjen. En fördel som gör bostaden extra unik är den stora uteplatsen med altan i luftigt gavelläge. Altanen är belägen i söder i anslutning till vardagsrummet och erbjuder sol från morgon till kväll! Härliga grönytor och naturområden nås i anslutning till huset. Fastigheten har under senare år genomgått större renoveringsarbeten. Bland detta fasadrenovering, nya fönster och altandörr, omlagt tak, asfalterad parkering med nybyggda garage. Under hösten 2021 monterades nya säkerhetsdörrar i lägenheternas entréer. Föreningen kommer genomföra stambyte med start planerad start under slutet av 2024. Samtliga lägenheter får i samband med stambytet nyrenoverade badrum. I Agnesberg bor du på ett lugnt och naturnära läge men ändå med närhet in till Göteborg city. Bussförbindelser finns i anknytning till föreningen och med bil tar du dig smidigt ut på E45:an. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Titteridammshöjden 55, Angered, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Titteridammshöjden 55, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Titteridammshöjden 55, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Titteridammshöjden 55

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
135,8 m²
5 rum
5 101 kr/mån
19 809 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva ett populärt tvåplanshus på lugna och familjära Titteridammshöjden. Huset ligger i gavel och har egen gräsmatta som omringar trädgården. Stor uteplats med altan i härligt läge med sol hela dagen! I anslutning till huset finns ett garage med infart från gatan samt med genomgång till trädgårdssidan. Garaget är rymligt med plats för en stor bil och mycket förvaring, vilket gör boendet både praktiskt och bekvämt i vardagen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område i anslutning till Titteridamm och vackra naturområden så som naturreservatet Vättlefjäll. Du har också närhet till Angered centrums breda utbud med restauranger och butiker, närsjukhus och Angereds arena. Kommunikationer via buss nås i anslutning till föreningen, även skola och förskola. Huset är i bra skick med nyare kök, två renoverade badrum från 2020 med golvvärme, ett på övre och ett på nedre plan. Mörkt golv i entré och kök samt parkettgolv i vardagsrum. Ytterligare en ingång till huset nås via tvättstugan i anslutning till husets entré. Vardagsrummet är ljust och härligt med stora fönsterpartier. Härifrån når vi den mysiga balkongen. Ett av sovrummen ligger på första plan som just nu används som kontor. Trädgården sträcker sig runt huset tack vare läget i gavel. En trappa ner ligger bostadens andra badrum samt 2 sovrum, samtliga i bra storlek, samt en rymlig klädkammare. Från det större sovrummet nås den välskötta altanen, skyddat från vind och insyn, också i soligt läge! I hallen på nedre plan finns ett stort rum som går att göra om till ett sovrum. Missa inte möjligheten att förvärva denna fina drömbostad, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Svarte filips gata 45, Angered, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Svarte filips gata 45, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Svarte filips gata 45, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Svarte filips gata 45

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 295 000 kr
120 m²
4 rum
6 478 kr/mån
19 125 kr/m²

Här bor du i ett familjevänligt område med ett oslagbart gavelläge samt ett av föreningens bästa läge och tomt. Huset är välplanerat och det erbjuds upp till 4 sovrum om man önskar det, badrum på varje våning och ett rymligt kök. Utsidan är nog det som tilltalar detta hus som mest. Här finns parkeringar under carporten precis intill huset vilket underlättar vardagen. Från husets framsida finns en uteplats som du når från köket och kan ta morgonkaffet på. Baksidan är den familjen kommer att uppskatta mest. När solen tittar fram har du en stor och plan uteplats/gräsmatta där solen kan avnjutas större delen av dagen. Här finns det gott om plats för barnen att springa runt, leka och ha sin studsmatta. Fördelen är att huset ligger i första längan i området och du har en fri utsikt från baksidan. Mot baksidan från övre plan finns även en stor balkong.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hjällbogärdet 45, Hjällbo, Göteborgs kommun
Hjällbogärdet 45, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 45, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 45

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 250 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/3
5 758 kr/mån
17 606 kr/m²

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara och moderna tvårummare som går enkelt att göra om till en 3a! Här väntar en öppen och smart planlösning vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med en rymlig hall, sovrum i bra storlek samt ett modernt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Utöver detta erbjuds dessutom en härlig balkong med områdets bästa lägen vilket ger sol stora delar av dygnet med plats för lounge grupp. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Här bor du i ett lugnt och naturnära område bara ett stenkast bort från Lärjedalens vackra natur. Några hundra meter bort nås närbutik och pizzeria. I Hjällbo centrum erbjuds större matbutik (ICA), Apotek m.m. Angered centrum med sitt stora utbud av daglig service, arena och närsjukhus finner du ca 3-5 minuter bort med bil. Hjärtligt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:35
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 52

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
890 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 657 kr/mån
20 698 kr/m²

Nu finns det äntligen en etta till salu på eftertraktade Hjällbogärdet. Här bor du i ett lugnt och naturnära område med gångavstånd till kommunikationer men samtidigt ett stenkast från Lärjedalens vackra natur. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor med exklusiva materialval, underbart ljusinsläpp i soligt sydvästligt läge. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta!

  • Premium
Kardemummaslingan 81, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:45
Kardemummaslingan 81, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Kardemummaslingan 81, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Kardemummaslingan 81

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
4 601 kr/mån
29 661 kr/m²

Vill du bo modernt, luftigt, ha egen parkeringsplats, privat uteplats samt låga boendekostnader? I så fall har du hittat rätt! På Kardemummaslingan bor du bekvämt i ett nyproducerat bostadsområde med huskänsla. Fördelarna med detta boende är många! Lägenheten erbjuder bland annat egen entré med altan och förråd, parkering i anslutning till huset med laddbox installerat för en bekväm vardag, man har också installerat en värmepump för de kalla vintrarna och varma somrarna! Fritt gavelläge med fönster i tre väderstreck samt en stor stenlagd uteplats med utgång från vardagsrummet. Bostaden är dessutom ljus och luftig med öppna ytor och genomgångsljus mellan kök och vardagsrum som erbjuder gott om plats för stort matbord och hörnsoffa. Du hittar också måttbeställda plissegardiner på varje fönster i bostaden. Den moderna standarden är så klart genomgående i samtliga rum, med väl utrustat kök, ekparkett, enhetliga väggar, helkaklat badrum med tvättmaskin, golvvärme i samtliga rum och en stor klädkammare. I Saffransbyn bor du prisvärt med låg avgift som inkluderar fjärrvärme, vatten, tv, bredband, parkering och sophantering! Nära till skolor, förskolor och busskommunikationer men också till populära naturområden i naturreservatet Vättlefjäll. Stort utbud av butiker finns att tillgå både i Gårdsten och i Angered centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Hammarkullegatan 8, Hammarkullen, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 19:00
Hammarkullegatan 8, Hammarkullen, Göteborgs kommun, bild 2
Hammarkullegatan 8, Hammarkullen, Göteborgs kommun, bild 3

Hammarkullegatan 8

Lägenhet
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 995 000 kr
85 m²
4 rum
vån 5/6
7 781 kr/mån
23 471 kr/m²

Missa inte denna ljuvliga och moderna fyrarummare på områdets bästa läge! Näst högst upp i huset på våning 5 nås denna unika bostad med generösa fönsterpartier i tre väderstreck, rymliga rum med härligt ljusinsläpp och stilrena materialval med ekparkett och ljust målade väggar. Lägenheten har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till stor balkong. Balkongen är fantastisk tack vare sitt härliga läge med mycket sol där du kan avnjuta många härliga dagar och fantastiska solnedgångar. Luftigt läge med utsikt över ett vackert område med naturen inpå husknuten. Lägenheten bjuder genomgående på generösa ytor som är enkla att möblera. Stort och luftigt vardagsrum med plats för den större soffgruppen som ansluter till det smakfullt inredda köket i modern stil med komplett utrustning i form av spis, ugn, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Badrummet är bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och badrumsskåp. Ytterligare en toalett nås i anslutning till hall och vardagsrum med wc, handfat med kommod och spegel. Bostaden har gott om garderober och erbjuder ett lägenhetsförråd i huset. På Hammarkullegatan bor du bekvämt nära natur, matbutik och kommunikationer. Busshållplats nås 150 meter och 2 min bort till fots. Det här är ett hem som måste upplevas, varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 131, Linnarhult, Göteborgs kommun
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 131, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 131, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds fritidsområde stuga nr 131

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 100 000 kr
50 m²
3 rum

Missa inte detta unika fritidshus med modern inredning, stor källare och vind. Stugan ligger i en populär koloniförening i anslutning till Lärjedalen med bra bussförbindelser. Tomten är plan och insynsskyddad med stor altan, gräsmatta, parkeringsplats och ytor för odling. Solläget är perfekt med altan i söderläge, tomten har sol från morgon till kväll. Altanen är i fint skick och ligger i anslutning till stugans entré, stora ytor med plats för möblemang och paviljong. Stugan har ett avskilt men lättillgängligt läge med närhet till föreningens parkeringsplats. Byggnaden är i bra skick med ett stort och väl utrustat kök samt två moderna badrum, ett på vardera plan varav ett med tvättmaskin. Stugan har två stora sovrum på stugans entréplan. Via ett av rummen nås en rymlig vind som slukar massvis av förvaring. Källaren är renoverad och skapar goda ytor till förvaring. Stugans ytskikt har renoverats löpande med ljusa och stilrena materialval. Stora fönster med generösa fönsterpartier släpper in rikligt med ljus. Den här kolonistugan får ni verkligen inte missa! Stugan får inte användas som ett permanent boende och/eller folkbokföringsadress. Stugan får enbart brukas under perioden 1 mars-31 oktober. Övrig tid på veckoslut eller helgdagar. Vattnet är avstängt under vintern. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Stekastigen 6, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00

Stekastigen 6

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 175 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 095 kr/mån
19 421 kr/m²

Välkomna till denna rymliga tvåa på hela 60,5 kvm med fint genomgångsljus och luftiga möbleringsytor. Via egen entré på markplan når vi denna pärla med renoverat kök och genomgående fräscha ytskikt. Uteplatsen ligger i optimalt söderläge med nybyggd trall sedan 2022 med utgång via vardagsrummet. Badrummet kommer totalrenoveras i samband med föreningens stambyte med planerad start efter sommaren. Perfekt för den nya ägaren att överta en bostad med badrum i toppskick! Stekastigen är en lugn och mysig gata med återvändsgränd som omges av vacker natur. Föreningen är välskött och har under de senare åren utfört stora renoveringar och investerar på fastigheten. Bland detta kan nämnas renoveringar av fasad och tak, 3-glasfönster, ny altandörr och entrédörr. Nya garage och parkeringsplatser samt lekplats. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten och kabel-tv samt bredband och ett stort källarförråd. Gemensamma tvättstugor finns tillgängligt för de boende, varav en på Stekastigen 6. Bastu finns att nyttja för föreningens medlemmar på Stekastigen 8. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

  • Plus
  • Uteplats
Salviadalen 9, Gårdsten, Göteborgs kommun

Salviadalen 9

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 395 000 kr
70 m²
3 rum
5 037 kr/mån
19 929 kr/m²

*Kontakta mäklaren för en privat visning om det inte finns en visningstid ute* Nu väntar denna välplanerade trea på markplan i Salviadalen efter ny lycklig ägare! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, smakfullt kök, två sovrum i bra storlek, fräscht badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter. Utöver detta erbjuds en härlig uteplats i attraktivt västerläge med eftermiddags- och kvällssol, här kan du slå dig ner och njuta av den grönskande omgivningen. Lägenheten har en trivsam atmosfär och här känner du dig som hemma så fort du kliver innanför dörren. Egen parkering tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med trädgårds- och radhuskänsla! På Salviadalen 9 bor du med gångavstånd till skolor, Gårdstens C och busshållplats som snabbt och smidigt tar dig till Angered Centrums breda utbud. Här åker även buss 173 som är en direktlinje in till Centrala Göteborg samt linje 73 till Angered Centrum. Här har du dessutom nära till vacker natur, naturreservatet Vättlefjäll och Surtesjön. Perfekt för dig som vill bo i en lugn oas i en växande och spännande stadsdel där många nya projekt vuxit fram och håller på att avslutas. Det här är ett hem som måste upplevas, varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Hammarkroken 8, Hammarkullen, Göteborgs kommun

Hammarkroken 8

Radhus
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 750 000 kr
116 m²
5 rum
188 m² tomt

Välkomna till populära Hammarkroken! Välplanerat tvåplanshus med stort vardagsrum och kök på nedre plan. Huset ligger lugnt och avskilt men samtidigt lättillgängligt tack vare placeringen i början av området. Härlig tomt i anslutning till ett skogsområde med stor trädgård utan insyn från förbipasserande. Nybyggt uterum med stora öppningsbara fönster och med utgång från vardagsrummet! Uterummet ligger perfekt beläget med utsikt mot trädgården. Väggar och golv inne i bostaden har renoverats stiligt och enhetligt. Vitmålade väggar är genomgående i samtliga rum. Köket är renoverat och modernt utrustat med komplett maskinell utrustning. Stilrena materialval med vita köksskåp, mörkt klinker på golvet och ljust kakel som stänkskydd. En trappa upp nås fyra sovrum varav två med utgång till gemensam balkong. Rummen är genomgående ljusa och luftiga med enhetliga golv. Badrummet på övre plan är helkaklat med takfönster och badkar. Tvättstuga finns i anslutning till bostadens entré samt en gäst-wc. Härlig utemiljö med fina platser i solen från morgon till kväll. Solen går upp på husets baksida och ner på husets framsida. Ett stort förråd nås direkt när vi kommer in på tomten. På Hammarkroken bor vi med närhet till skog och vacker natur samtidigt som vi bor nära butiker och kommunikationer. Hammarkroken är barnvänligt med bilfria gator och lekplatser i området. Eget garage tillhör huset! På Hammarkroken bor du prisvärt. I avgiften till samfälligheten ingår det mesta, fjärrvärmevärme, vatten, tv, sophantering och eget garage. Finns tillgång till ytterligare parkering (p-tillstånd utomhus). Här bor vi med närhet till skog och vacker natur samtidigt som vi bor nära butiker och kommunikationer. Hammarkroken är barnvänligt med bilfria gator och lekplatser i området. Eget garage tillhör huset! I avgiften till samfälligheten ingår fjärrvärmevärme, vatten, tv, sophantering och eget garage. Finns tillgång till ytterligare parkering (p-tillstånd utomhus)

Rosmaringatan 16, Lövgärdet, Göteborgs kommun

Rosmaringatan 16

Lägenhet
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 250 000 kr
51 m²
2 rum
6 006 kr/mån
24 510 kr/m²

*Kontakta mäklaren för en privat visning om det inte finns en visningstid ute* Varmt välkomna till denna inflyttningsklara och fräscha marklägenhet i anslutning till Surtesjön! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, smakfullt kök, ett sovrum i bra storlek, modernt badrum och genomgående fräscha ytskikt. Utöver detta erbjuds en stor och härlig uteplats där du kan slå dig ner och njuta av den grönskande omgivningen. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med trädgårds- och villakänsla! Här bor du på ett fantastiskt läge med närhet till badmöjligheter kring Surtesjön och vackra naturstråk i Vättlefjälls naturreservat. Lekplats för barnen nås direkt utanför husets entré. Bussen stannar i anslutning till Rosmaringatan och tar oss direkt in till Angered Centrum och vidare in till Göteborg Centrum. Föreningen är välskött och har under de senaste åren utfört stora renoveringar och investerar på fastigheten, bland annat balkongbygge med inglasning, ny lekplats, fasadmålning, byte av fönster och dörrar samt stambyte av badrummen. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun

Salviatorget 2

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 395 000 kr
48 m²
1 rum
vån 2/12
4 368 kr/mån
29 063 kr/m²

Välkommen till denna unika etta om hela 48 kvm med balkong i syd vilket ger dig sol på balkongen nästan hela dygnet och inte nog med detta så har du inte någon granne över dig! Här bor ni bland annat med komplett utbud av vitvaror, förråd, helkaklat badrum med kombimaskin och handdukstork. Även bilplats och cykelparkeringar, takterrass finns inom föreningen.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 16