Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ninos Sezkir

Ninos Sezkir

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjällbogärdet 44, Eriksbo, Göteborgs kommun
Hjällbogärdet 44, Eriksbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 44, Eriksbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 44

Lägenhet
Eriksbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 150 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 806 kr/mån
16 429 kr/m²

Välkomna till Hjällbogärdet och denna smart planerade bostad. Här har man gjort om ursprungsplanlösningen för att nyttja kvadratmetrarna maximalt. Det stora sovrummet som tidigare hade utgång till balkongen har man nu gjort om till vardagsrum. Det gör att man får en mer social lösning mellan kök och vardagsrum samtidigt som man har tillgång till balkongen. Tidigare vardagsrum har man nu gjort om till två rum istället. De kan man inreda helt efter behov. Föreningen har genomfört ett stambyte med nya fräscha badrum och trappuppgångar samt entrédörrar har bytts ut. Badrummet är fullutrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Området har bilfria gårdar vilket gör det väldigt tryggt för barnfamiljerna. Intill föreningen finner vi vacker natur bland Lärjeåns dalgångar vilket man kommer uppskatta. Välkomna att boka in er på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun
 • Lör 1 jun kl 13:30
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun, bild 2
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun, bild 3

Tangovägen 46

Lägenhet
Storås Ängar, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 395 000 kr
84 m²
4 rum
6 229 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkomna till Storås Ängar! Denna 4a på markplan har området mest populära lägen med dubbla uteplatser varav en stor uteplats och ett fantastiskt läge med sol från morgon till kvällssol. Denna bostad har två förråd på utsidan varav ett som kan göras om till kontor eller sovrum. Fantastiskt läge med naturen som granne och med gångavstånd till Angered centrums expansiva utbud. Huset byggdes 2004 och erbjuder modern standard med fräscha och stilrena ytskikt som genomsyrar bostadens samtliga rum. Luftigt och välutrustat kök med generösa ytor för matlagning och köksbord. Ett stort badrum nås i anslutning till entrén med bra tvättmöjligheter. Stor balkong med utsikt mot Lärjeåns dalgång och dess djur-rika omgivning med vackra åkerlandskap. En mindre uteplats med eget förråd nås i anslutning till entrén. Lugnt och fint läge utan biltrafik utanför huset! En fin blandning av gröna ängar, skog och fantastiska vandringsleder kring Lärjeån. Samtidigt bor ni ett stenkast in till Angered centrums stora utbud av butiker, Arena, Närsjukhus och mycket mer.

 • Premium
 • Uteplats
Trädgårdsgärdet 86, Angered, Göteborgs kommun
 • Lör 8 jun kl 11:45
Trädgårdsgärdet 86, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Trädgårdsgärdet 86, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Trädgårdsgärdet 86

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 690 000 kr
111,2 m²
4 rum
8 535 kr/mån
15 198 kr/m²

Missa inte detta fräscha bostadsrättsradhus med härlig altan i sydligt läge. Populär planlösning med stort kök, vardagsrum och badrum på nedre plan samt 3 stora sovrum, klädkammare och ytterligare ett badrum en trappa upp. Klädkammaren går även att nyttja som hemmakontor. Fina inredningsdetaljer i form av spotlights i hall, kök och vardagsrum. Plats för tv ger en lyxig touch på vardagsrummet. Stort förråd i anslutning till husets entré. Trevliga ytor med stenlagd uteplats på husets framsida och på husets baksida med utgång från vardagsrummet nås den mysiga altanen med utsikt ner över Trädgårdsgärdet och den omgivande naturen. På Trädgårdsgärdet erbjuds lekplatser, grönytor, fotbollsplan och närhet till badsjöar och kanotuthyrning vid Vättlefjäll och Surtesjön. Promenadavstånd samt busskommunikationer ner till Angereds centrum. Välskött HSB förening med stabil ekonomi. Flertalet spårvagnslinjer (4,8 och 9) och bussar tar oss vidare från Angered in till City.

 • Premium
 • Uteplats
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun
 • Sön 2 jun kl 13:20
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 52

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
950 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 657 kr/mån
22 093 kr/m²

Nu finns det äntligen en etta till salu på eftertraktade Hjällbogärdet. Här bor du i ett lugnt och naturnära område med gångavstånd till kommunikationer men samtidigt ett stenkast från Lärjedalens vackra natur. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor med exklusiva materialval, underbart ljusinsläpp i soligt sydvästligt läge. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta!

 • Premium
Mölnesjögatan 92, Angered, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 2 jun kl 12:30
Mölnesjögatan 92, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Mölnesjögatan 92, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Mölnesjögatan 92

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 295 000 kr
114 + 72 m²
4 rum
256 m² tomt

*Besiktigad* Välkommen till ett välvårdat gavelradhus med grönskande omgivningar. Huset är lika fint invändigt som utvändigt! Här finner ni bland annat ett stilrent kök, 3 sovrum på undervåningen där det fjärde rummet kan användas som sovrum, det stora vardagsrummet har möjlighet att göras om till vardagsrum samt ett sovrum, stor altan på baksidan, utbyggd balkong, två kaklade badrum samt mycket annat som är tilltalande. Tomten är stor och välskött, här finner ni en stor altan längs med husets baksida samt en på husets framsida. Avnjut härliga stunder på den rymliga balkongen eller den träbelagda altanen som vetter mot gräsmattan. Troligen finns möjlighet att inreda vinden för den som önskar ännu större boende. Garage i länga. Området är lugnt och bilfritt, passar perfekt för barnfamiljen! Här bor du granne med naturen och sjöar!

 • Premium
 • Energieffektiv
Trädgårdsgärdet 182, Angered, Göteborgs kommun
 • Lör 1 jun kl 12:45
Trädgårdsgärdet 182, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Trädgårdsgärdet 182, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Trädgårdsgärdet 182

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 595 000 kr
113 m²
4 rum
vån 4/4
8 590 kr/mån
14 115 kr/m²

Nu har du möjlighet att köpa en av de stora etagelägenheterna i Trädgårdsgärdet. Fyrarummare i etage högst upp i huset. Här erbjuds en smakfullt renoverad lägenhet med tre sovrum, luftigt vardagsrum, renoverat kök (2023) golvet i hela undervåningen är nyligen bytt, alla väggar är målade samt alla dörrar och trösklar bytta. Rymlig balkong med härlig utsikt över området och Angereds fina natur. Separat entrédörr finns även från övre våning vilket tonårsbarnen kommer att uppskatta. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Familjevänligt och lugnt område där du bor ostört högst upp i huset med naturen som granne. Samtidigt har man gångavstånd till allt man behöver i vardagen. Skolor, förskolor, kommunikationer och Angered centrum breda utbud. Välkomna på visning, väl värt ett besök.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hjällbogärdet 45, Hjällbo, Göteborgs kommun
 • Sön 2 jun kl 13:30
Hjällbogärdet 45, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 45, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 45

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 250 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/3
5 758 kr/mån
17 606 kr/m²

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara och moderna tvårummare som går enkelt att göra om till en 3a! Här väntar en öppen och smart planlösning vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med en rymlig hall, sovrum i bra storlek samt ett modernt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Utöver detta erbjuds dessutom en härlig balkong med områdets bästa lägen vilket ger sol stora delar av dygnet med plats för lounge grupp. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Här bor du i ett lugnt och naturnära område bara ett stenkast bort från Lärjedalens vackra natur. Några hundra meter bort nås närbutik och pizzeria. I Hjällbo centrum erbjuds större matbutik (ICA), Apotek m.m. Angered centrum med sitt stora utbud av daglig service, arena och närsjukhus finner du ca 3-5 minuter bort med bil. Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Vattentornsgatan 64, Hammarkullen, Göteborgs kommun

Vattentornsgatan 64

Radhus
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 950 000 kr
123 m²
4 rum
196 m² tomt

Radhus beläget i ett familjevänligt område! Huset erbjuder stora sällskapsytor i ett vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger rikligt ljusinsläpp. En stor härlig uteplats där man kan njuta av solen stora delar av dagen mot husets baksida samtidigt som du har en insynsskyddad uteplats. Vid entrén finner vi även ett uteförråd med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med närhet till det mesta i ett lugnt och familjevänligt område. Huset har en fräsch standard vilket ger dig möjlighet att bara flytta in och trivas. Man har en luft/luft-värmepump som bidrar till lägre driftkostnader och effektivare energianvändning. Storås/Hammarkullen trafikeras av spårvagnslinjerna 4, 8 och 9, tack vare snabbspårvägen på endast 15-20 minuters resväg till Göteborgs centralstation och Brunnsparken. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Rappedalsvägen 39D, Angered, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Rappedalsvägen 39D

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 295 000 kr
120,5 m²
4 rum
8 030 kr/mån
10 747 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna välplanerade fyra i lugna och populära Rappedalen! Här har du ett yteffektivt kök, dubbla badrum, generösa sällskapsytor, tre sovrum i bra storlek, ypperliga förvaringsmöjligheter samt en praktisk tvättstuga med egna tvättmöjligheter. Bostadens entré nås via markplan och samtliga rum hittar vi en trappa upp med fin utsikt ner över gården. Som pricken över i:et erbjuds dessutom en väl tilltagen uteplats med gott om plats att avnjuta många härliga dagar med familj och vänner. Perfekt för barnfamiljen eller dig som vill bo med villakänsla. Välkommen till ett mysigt och tryggt hem, färdigt att flytta in i! På Rappedalsvägen bor ni lugnt och familjevänligt med lekplatser och bilfria gator utan genomfartstrafik. Välskött Riksbyggen-förening med god ekonomi och bra parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till Angered centrums stora utbud med närsjukhus, arena och daglig service. Nära till skola och kommunikationer som tar dig in till centrala Göteborg på ca 20 min. Busshållplatsen finner du precis intill föreningen. Detta är en bostad vi kan tala länge och varmt om, hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Hjällbogärdet 46, Hjällbo, Göteborgs kommun

Hjällbogärdet 46

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 095 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 929 kr/mån
25 765 kr/m²

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara och moderna tvårummare som totalrenoverades 2019! Här väntar en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med en rymlig hall, sovrum i bra storlek samt ett modernt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Utöver detta erbjuds dessutom en härlig uteplats med plats för grill, lounge- alternativt matgrupp. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Här bor du i ett lugnt och naturnära område bara ett stenkast bort från Lärjedalens vackra natur. Några hundra meter bort nås närbutik och pizzeria. I Hjällbo centrum erbjuds större matbutik (ICA), Apotek m.m. Angered centrum med sitt stora utbud av daglig service, arena och närsjukhus finner du ca 3-5 minuter bort med bil. Hjärtligt välkommen!

 • Uteplats
Salviadalen 9, Gårdsten, Göteborgs kommun

Salviadalen 9

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 395 000 kr
70 m²
3 rum
5 037 kr/mån
19 929 kr/m²

*Kontakta mäklaren för en privat visning om det inte finns en visningstid ute* Nu väntar denna välplanerade trea på markplan i Salviadalen efter ny lycklig ägare! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, smakfullt kök, två sovrum i bra storlek, fräscht badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter. Utöver detta erbjuds en härlig uteplats i attraktivt västerläge med eftermiddags- och kvällssol, här kan du slå dig ner och njuta av den grönskande omgivningen. Lägenheten har en trivsam atmosfär och här känner du dig som hemma så fort du kliver innanför dörren. Egen parkering tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med trädgårds- och radhuskänsla! På Salviadalen 9 bor du med gångavstånd till skolor, Gårdstens C och busshållplats som snabbt och smidigt tar dig till Angered Centrums breda utbud. Här åker även buss 173 som är en direktlinje in till Centrala Göteborg samt linje 73 till Angered Centrum. Här har du dessutom nära till vacker natur, naturreservatet Vättlefjäll och Surtesjön. Perfekt för dig som vill bo i en lugn oas i en växande och spännande stadsdel där många nya projekt vuxit fram och håller på att avslutas. Det här är ett hem som måste upplevas, varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
Rosmaringatan 16, Lövgärdet, Göteborgs kommun

Rosmaringatan 16

Lägenhet
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 250 000 kr
51 m²
2 rum
6 006 kr/mån
24 510 kr/m²

*Kontakta mäklaren för en privat visning om det inte finns en visningstid ute* Varmt välkomna till denna inflyttningsklara och fräscha marklägenhet i anslutning till Surtesjön! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, smakfullt kök, ett sovrum i bra storlek, modernt badrum och genomgående fräscha ytskikt. Utöver detta erbjuds en stor och härlig uteplats där du kan slå dig ner och njuta av den grönskande omgivningen. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med trädgårds- och villakänsla! Här bor du på ett fantastiskt läge med närhet till badmöjligheter kring Surtesjön och vackra naturstråk i Vättlefjälls naturreservat. Lekplats för barnen nås direkt utanför husets entré. Bussen stannar i anslutning till Rosmaringatan och tar oss direkt in till Angered Centrum och vidare in till Göteborg Centrum. Föreningen är välskött och har under de senaste åren utfört stora renoveringar och investerar på fastigheten, bland annat balkongbygge med inglasning, ny lekplats, fasadmålning, byte av fönster och dörrar samt stambyte av badrummen. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun

Salviatorget 2

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 395 000 kr
48 m²
1 rum
vån 2/12
4 368 kr/mån
29 063 kr/m²

Välkommen till denna unika etta om hela 48 kvm med balkong i syd vilket ger dig sol på balkongen nästan hela dygnet och inte nog med detta så har du inte någon granne över dig! Här bor ni bland annat med komplett utbud av vitvaror, förråd, helkaklat badrum med kombimaskin och handdukstork. Även bilplats och cykelparkeringar, takterrass finns inom föreningen.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 13