Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nils Sigurd

Nils Sigurd

Om mig

Sedan 2011 har jag arbetat i Östra centrum med förmedling av bostäder. Under dessa år har jag sålt över 800 bostäder vilket inneburit att jag är en av dem i Göteborg som sålt flest bostäder senaste åren. För mig är det extremt viktigt att varje kundkontakt upplevs värdefull för såväl säljare, köpare och spekulant. Så vill du ha mäklare som är målinriktad, kunnig och med ett av Göteborgs större kontaktnät så är du välkommen att höra av dig om hur jag kan hjälpa dig, i ditt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gyllenstensgatan 27, Kålltorp, Göteborgs kommun

Gyllenstensgatan 27

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
6 250 000 kr
111 m²
5 rum
vån 4/6
7 381 kr/mån
56 306 kr/m²

Nu blir äntligen en stor femma till salu! En mycket välplanerade och nyproducerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. På våning tre finns här en stor balkong med utsikt över området. Belägen endast ett stenkast från naturen. Sällskapsrummet ligger i anslutning mot köket, ytorna här är stora och bjuder in stora sällskap. Fyra bra sovrum med förvaring, två badrum varav det större med tvättmaskin och torktumlare, stor möblerbar balkong och klädkammare är bara några av fördelarna med denna bostad. Här bor man med ett eftertraktat läge med närhet till mataffär, restauranger och mindre butiker för ett smidigt vardagsliv. Det finns också apotek, stormarknad och gym på behändigt avstånd. Samtidigt som man bor invid Delsjön och Skatås med dess vackra naturområden. Utmärkta kommunikationer med spårvagn och buss vid Munkebäckstorget ca 250 meter bort samt cykelavstånd till centrum. Brf Ättekroken ligger i ett befintligt kvarter, byggt på fyrtiotalet. De tre nya bostadshusen förtätar bostadsmiljön och blir därmed en naturlig del av ett redan charmigt område.

  • Balkong
  • Hiss
Träringen 21, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träringen 21

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 420 kr/mån
41 667 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna mycket ljusa och välplanerade tvåa om 54 kvm med en balkong i bästa söderläge! Lägenheten är belägen högst upp i huset med utsikt över områdets grönska. Den erbjuder fina ytskikt med genomgående ljusa väggar och fina parkettgolv. Stort och ljust sällskapsrum där ett fint fiskbensparkettgolv från husets begynnelse stoltserar. Hemtrevligt kök med plats för matbord invid fönster som vetter mot den lugna parken. Helkaklat badrum ifrån föreningens stambyte 2006-2008 med badkar och förberett för tvättmaskin. Hallen erbjuder bra förvaring via garderob och stor generös klädkammare. Omtyckt HSB-förening. Mycket goda kommunikationsförbindelser till centrum via buss 17 som avgår från Trätorget alldeles intill. På Trätorget finns bl.a. mataffär, konditori, frisör och dessutom nyöppnad frukt- och grönt butik. Utöver badmöjligheter erbjuder närliggande Härlanda Tjärn och Delsjöområdet härlig natur och flertalet motionsspår.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2