Mäklare Nils Sigurd

Nils Sigurd

Om mig

Sedan 2011 har jag arbetat i Östra centrum med förmedling av bostäder. Under dessa år har jag sålt över 800 bostäder vilket inneburit att jag är en av dem i Göteborg som sålt flest bostäder senaste åren. För mig är det extremt viktigt att varje kundkontakt upplevs värdefull för såväl säljare, köpare och spekulant. Så vill du ha mäklare som är målinriktad, kunnig och med ett av Göteborgs större kontaktnät så är du välkommen att höra av dig om hur jag kan hjälpa dig, i ditt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smögengatan 15, Björkekärr, Göteborgs kommun

Smögengatan 15

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

4 650 000 kr

80 m²

3 rum

4 634 kr/mån

58 125 kr/m²

I ett av Björkekärrs naturområden finns denna fantastiska trea fördelat på 80 kvadratmeter att förvärva! Här erbjuds två stora badrum där det ena har tvättmöjligheter samt direkt ingång från det större sovrummet. Social planlösning där det bland annat är öppet mellan det toppmoderna köket och det rymliga vardagsrum. Från vardagsrummet nås det stora terrassen med sol från lunch till solnedgång, möbleringsbart både med stor loungegrupp samt matsalsbord. Utanför entrédörren finns ytterligare en balkong med morgonsol. Grönskande Björkekärr är ett behagligt område med naturen precis runt hörnet. I området finns fina motionsspår och badplatser i Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. I närområdet finns allt som kan tänkas önskas i serviceväg som matbutiker, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Vill ni ta er mot centrum finns en bra knytpunkt för spårvagn och buss precis i närheten. Stombuss 17, Svart express, 1:an eller 5:ans spårvagn som tar er dit ni vill. Till centrum tar du dig smidigt även cykel eller en promenad.

  • Balkong
  • Hiss
Träringen 52, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träringen 52

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

3 350 000 kr

71 m²

3 rum

4 727 kr/mån

47 183 kr/m²

På översta våningen ligger denna rymliga gavellägenhet med generösa ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som är belägen i sydost med lugna och trivsamma omgivningar utanför. Helkaklat badrum från föreningens stambyte 2006, renoverat kök, vacker fiskbensparkett och fina fönsterbräden är bara några av fördelarna med denna lägenhet. Lägenheten är från grunden en 4 rum och kök och går således bygga om för den som önskar. Stabil och omtyckt HSB förening! I anslutning till Härlanda tjärns grönskande natur ligger denna stora trea i 50-tals område med tidstypiska tegelhus. Oerhört smidiga kommunikationsförbindelser från föreningen in till centrum via buss 17 som går alldeles intill från Trätorget var åttonde minut. I närheten nås badmöjligheter kring Härlanda Tjärn och Delsjö-området som dessutom erbjuder härlig natur med flertalet motionsspår.

  • Plus
  • Balkong
Ernst torulfsgatan 3C, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ernst torulfsgatan 3C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

3 995 000 kr

71,5 m²

2 rum

4 818 kr/mån

55 874 kr/m²

Fantastisk tvåa blir nu ledig i nyproducerat hus. Belägen högst upp i huset med stor inglasad balkong samt vardagsrum med högt i tak. Här njuter man gärna på bostadens rymliga balkong där man också kan välja om man vill sitta inglasat eller skjuta bort fönsterpartierna för att få en öppen balkong. Sovrummet har två stora sidovindar som är möbleringsbara. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett fantastiskt kök samt badrum med både tvättmaskin och torktumlare är bara några av bostadens ytterligare fördelar. Utanför dörren har du här all tänkbar service och kommunikation som du kan tänkas behöva, dessutom bor du med närhet till både Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjön! Här bor du i en bekväm & välskött förening genom Riksbyggen BRF Munkebäcksäng som erbjuder sina medlemmar bland annat en övernattningslokal, gemensamhetslokal, gemensamma grillplatser & lekplatser samt möjligheten att hyra en plats i det underliggande garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Ernst torulfsgatan 21C, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ernst torulfsgatan 21C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

1 995 000 kr

67,3 m²

2.5 rum

6 769 kr/mån

29 643 kr/m²

Fin trea med ytskikt i toppskick. Stort sovrum med gott om förvaring. Ytterligare ett sovrum har byggts av en del av vardagsrummet – varför lägenheten idag har två sovrum. Vardagsrummet bjuder på stort ljusinsläpp och leder ut till en inglasad balkong. Rymligt badrum med arbetsbänk ovan tvättmaskin. Kök med gråa luckor och plats för matgrupp. Populärt område där Torpavallens köpcenter med bl.a. Media Markt, SATS och Max finns i närheten. Goda kommunikationerna där både buss och spårvagn som tar dig snabbt in till city! Dessutom nära till en större matbutik som ICA Kvantum, caféer, Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön. Med bil tar du dig till Allum köpcenter på ca fem minuter.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4