Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Träringen 46, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Mån 27 maj kl 17:00
Träringen 46, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träringen 46, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träringen 46

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 750 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 488 kr/mån
40 741 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna mycket ljusa och välplanerade trea om 67,5 kvm med en balkong i grönskande läge! Lägenheten har vissa renoveringsbehov och du har således möjlighet att skapa ditt eget drömhem. Önskar du öppen planlösning? Grått eller grönt i vardagsrummet? Du väljer själv! Denna lägenhet har ett av de bästa lägena om du föredrar lugn och natur. Sovrummen vetter mot en stor och lugn gård, balkongen mot skogen. Stort och ljust sällskapsrum med fiskbensparkett. Kök med plats för matbord invid fönster som vetter mot den lugna skogen. Helkaklat badrum ifrån föreningens stambyte 2006-2008. Omtyckt HSB-förening med många faciliteter för medlemmarna, bland annat snickar- och cykelverkstad samt dubbla övernattningslägenheter. Mycket goda kommunikationsförbindelser till centrum via buss 17 som avgår från Trätorget alldeles intill. På Trätorget finns bl.a. mataffär, konditori, frisör och dessutom nyöppnad frukt- och grönt butik. Utöver badmöjligheter erbjuder närliggande Härlanda Tjärn och Delsjöområdet härlig natur och flertalet motionsspår.

 • Premium
 • Balkong
Ernst Torulfsgatan 11E, Munkebäck, Göteborgs kommun
 • Sön 26 maj kl 15:00
Ernst Torulfsgatan 11E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst Torulfsgatan 11E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst Torulfsgatan 11E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 600 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 057 kr/mån
45 283 kr/m²

Väntar du på den perfekta trean? Nu kan du sluta leta, här har vi den med ett toppenläge! Från bostaden har du direkt närhet till det vardagliga serviceutbudet, kollektivtrafik och naturområden. En rymlig gaveltrea med välplanerade rum i härligt område. Bostaden är genomgående i gott skick med ett välutrustat kök och helkaklat badrum med golvvärme. Flera tjusiga detaljer är bevarade, så som originalgolv och generös takhöjd. Vackra fönsterbänkar i fin natursten finns! Ljusinsläpp från tre väderstreck gör bostaden ständigt ljus och luftig. Gott om förvaring finns i bostadens samt i tillhörande, dubbla förrådsutrymmen. Det allra bästa är givetvis bostadens egna uteplats om 22 kvm i sydvästligt läge. Här har du sol större delen av dagen och tillåtelse att grilla! Utöver sin egna uteplats finns två gemensam uteplats med grillmöjligheter, övernattningslägenhet, tvättstuga, snickarrum samt parkeringsplatser. Föreningen är lågt belånad vilket borgar för en trygg framtid. Nyfiken på att veta mer? Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
 • Uteplats
Smögengatan 16, Björkekärr, Göteborgs kommun

Smögengatan 16

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 990 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 922 kr/mån
57 500 kr/m²

Här erbjuds en tvåa i toppskick med en stor uteplats i västerläge, möbleringsbart både med stor loungegrupp samt matsalsbord där man även får grilla. Här kan man sitta och njuta av solen. Stort ljust badrum med egen tvättmaskin och torktumlare med stor avlastningsyta samt golvvärme. Social planlösning där det bland annat är öppet mellan det toppmoderna köket och det rymliga vardagsrummet. Grönskande Björkekärr är ett behagligt område med naturen precis runt hörnet. I området finns fina motionsspår och badplatser i Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. I närområdet finns allt som kan tänkas önskas i serviceväg som matbutiker, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Vill ni ta er mot centrum finns spårvagn och buss precis i närheten. Svart Express, buss 17, 1:an eller 5:ans spårvagn som tar er dit ni vill. Till centrum tar du dig smidigt även med cykel.

 • Uteplats
 • Hiss
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:30
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Smögengatan 24

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
4 190 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/6
5 926 kr/mån
52 375 kr/m²

Har ni alltid drömt om en modern lägenhet med dubbla badrum? Då är denna lyxlägenhet rätt för er. Lägenheten har en rymlig balkong i västerläge som låter er njuta av eftermiddagssolen och solnedgången. Lägenheten är bland de få i föreningen som har en takhöjd på hela 2,90 meter. Den generösa takhöjden skapar en mer luftig och harmonisk atmosfär i lägenheten. Huset byggdes färdigt mellan år 2018-2020 och därför har varken lägenheten eller föreningen några renoveringsbehov. Här kan ni därför flytta in direkt och spendera era pengar på annat än renovering. Den öppna planlösningen tillåter större middagar, fester och tillställningar. Denna lägenhet har alla tänkbara bekvämligheter för en avslappnad vardag. Grönskande Björkekärr är ett behagligt område med naturen precis runt hörnet. I området finns härliga motionsspår och badplatser i Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. I närområdet finns allt som kan tänkas önskas i serviceväg som matbutiker, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Vill ni ta er mot centrum finns spårvagn och buss precis i närheten; svart express, buss 17, 1:an eller 5:ans spårvagn som tar er dit ni vill. Till centrum tar du dig smidigt även med cykel. Se föreningens hemsida, https://torpaterrassen.se/ Välkommen på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Gyllenstensgatan 27, Munkebäck, Göteborgs kommun
 • Tis 21 maj kl 17:00
Gyllenstensgatan 27, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gyllenstensgatan 27, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gyllenstensgatan 27

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 580 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/6
2 970 kr/mån
57 333 kr/m²

Här får man en välplanerad tvåa i modernstil och stor balkong. Belägen endast ett stenkast från naturen. Vardagsrummet ligger i anslutning mot köket, ytorna här är stora och bjuder in stora sällskap. Stort sovrum med mycket förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Stor möblerbar balkong och de sociala ytorna i lägenheten är bara några av fördelarna med denna bostad. Området har allt du behöver till vardags med matbutiker, systembolag, vårdcentral, apotek, restauranger med mera. Ät en trevlig frukost på Portens bageri på Munkebäckstorget eller god pizza på Oizo på längre ner på Munkebäcksgatan. Tullen i Kålltorp är perfekt för häng på eftermiddagarna. Vinarium är en nyöppnad restaurang (vineria) på Munkebäcks Allé med god mat och dryck! På gång- och cykelavstånd når du gröna och natursköna områden som präglas av härliga motionsslingor, badplatser och motionscenter. En tur med kanot på Delsjöns spegelblanka sjö eller en svettig löprunda i Skatås terrängspår som du efteråt kan stanna på Härlanda Tjärn för ett dopp, det är bara att välja. Innerstadens citypuls med sjudande uteliv och kulturutbud nås enkelt och smidigt med en buss eller spårvagnstur från Munkebäckstorget där både 1, 3 och 5ans spårvagn går. På några minuters gångavstånd kan du även ta pendeln som stannar vid Sävenäs eller hoppa på bussen vid Munkebäcksmotet. Välj och vraka!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Wingårdsgatan 11c, Kålltorp, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00

Wingårdsgatan 11c

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 148 kr/mån
54 875 kr/m²

Söker du efter den perfekta bostaden? Då finns äntligen en rymlig genomgångsetta med ett utomordentligt läge i populära Kålltorp! Här bor du i en välplanerad bostad där det finns utrymme att möblera efter eget tycke och smak. Generös takhöjd om 2,7m och ljusinsläpp i två väderstreck gör bostaden ständigt ljus och luftig. Separat kök som är bekvämt utrustat med diskmaskin, här finns det utrymme till matplats för fyra personer. Nyrenoverat badrum från 2023. Balkongen ligger i ett perfekt läge med sol från lunch till kväll. Gott om förvaring finns i bostaden samt ett källarförråd som är beläget rakt under bostaden vilket gör det lättillgängligt. Här bor du ett stenkast från skog och natur med Skatås och Delsjöområdet runt krönet. Bli inte förvånad om du ser ett rådjur passera utanför ditt fönster. Spårvagnshållplats ligger inte ens 100 meter bort från bostaden vilket gör det enkelt för dig att ta dig in till citypuls och stadslivet. Intressant? Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stabbegatan 39, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Stabbegatan 39, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 39, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 39

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 190 kr/mån
47 800 kr/m²

Kvadratsmart etta med stort stambytt badrum från mars 2024, kokvrå i original och fransk balkong i populära Björkekärr! Bostaden är ljus och välplanerad för sina få kvadratmeter, fönsterbänk i sten, stort badrum samt bra förvaringsmöjligheter! Den generösa takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar ett härligt ljusflöde och atmosfär! Här har du även tillgång till två förråd. Här bor du i en välskött och stor förening med god ekonomi och låg belåning! Du har även tillgång till gym, bastu, festlokal och flera tvättstugor samt goda parkeringsmöjligheter! Här bor du i ett rofyllt område med närhet till naturen och badplatser kring Härlanda Tjärn och Delsjön. Runt hörnet finner du matbutiker, restauranger, butiker och caféer samt 17 bussen som med enkelhet tar dig in till centrala Göteborg! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Töpelsgatan 8D, Örgryte, Göteborgs kommun

Töpelsgatan 8D

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 280 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 383 kr/mån
63 077 kr/m²

Med ett av Örgrytes mest attraktiva lägen blir nu detta fina hem snart ledigt. Dess läge är oslagbart med lugn gata upp mot skogsdungen och Delsjöns vackra naturreservat som närmsta granne. Här blir fågelkvitter och förbipasserande rådjur utanför fönstret till en vardaglig vana. I den här bostaden har du ett fantastiskt bra hörnläge vilket bidrar till ett bra ljusinsläpp. Under 2021 ytskiktsrenoverades hela lägenheten. Bostaden präglas av dess 40-talscharm, såsom originalparkett, djupa fönsterbänkar i sten och generös takhöjd är bara några av de bevarade detaljerna du hittar här. Självklart är bostaden bekvämt utrustad med diskmaskin. Planlösningen är socialt utformat med en öppenhet mellan vardagsrum och kök för umgänge i goda sällskap. Möblerbar balkong i soligt västerläge är en ren dröm för dig som soldyrkare. Sovrummet vetter mot en lummig och rofylld miljö. Förvaring finns i flertalet garderober. Dessutom finns två rymliga förråd till bostaden i källaren samt på vinden. Mellan husen finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar. För dig som har bil erbjuder föreningen flera olika parkeringsmöjligheter eller så står du avgiftsfritt längs med gatan. Spårvagn 5 tar dig på ett par minuter in till city precis lika enkelt som att ta cykeln längs med fina cykelbanor. Bredband 500 mbit/s ingår i avgiften via Telenor. Ett läge och bostad du enkelt förälskar dig i!

 • Balkong
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun
 • Tor 23 maj kl 17:30
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 890 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2
5 006 kr/mån
42 815 kr/m²

Söker ni en toppmodern lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter för en trivsam vardag? Då är detta rätt hem för er! Huset byggdes färdigt 2018 därför har varken föreningen eller lägenheten några renoveringsbehov, här kan ni bara flytta in och spendera pengarna på annat än renovering. Lägenheten har alla tänkbara bekvämligheter som exempelvis kombinerad tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin, stilrent kök från Ballingslöv med kvalitativa vitvaror, dubbla kyl och frys och en stor balkong för att bara nämna några. Lägenheten har en social öppning mellan kök och vardagsrum som tillåter större tillställningar, middagar och fester. Lägenheten har dessutom bra med förvaring genom flertalet inbyggda garderober och skulle man önska mer förvaring så har föreningen förråd man kan hyra. Huset har ett garage som ni når smidigt via hiss. Kombinerat barnvagns-, cykel- och rullstolsförråd samt en gemensam tvättstuga finns också i huset. Byggnaden är miljöcertifierad och har benämningen Miljöbyggnad Silver vilket gör det möjligt att få ett rabatterat bolån hos de flesta banker. Det centrala läget skapar en mer praktisk vardag då du har flera matbutiker, gym, restauranger, bagerier, skolor och förskolor inom gångavstånd. Med kollektivtrafiken når du centrala Göteborg på bara några minuter. Kallebäck är ett lugnt och trivsamt område som ligger i utkanten av Örgryte, med närhet till både Göteborgs och Mölndals centrum. Granne med Kallebäck ligger Delsjöns naturområde, Delsjö golfklubb och Lackarebäcks berget med sina fina bokskogar. Välkomna på en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Storhöjdsgatan 19, Strömmensberg, Göteborgs kommun
 • Tis 21 maj kl 18:10
Storhöjdsgatan 19, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Storhöjdsgatan 19, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Storhöjdsgatan 19

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 295 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/6
2 473 kr/mån
53 372 kr/m²

Trivsam bostad belägen i en välskött och lågt belånad förening. Här bor du på 43 välplanerade kvadrat som har ljusinsläpp i två väderstreck, vilket gör bostaden härligt ljus! Social planlösning där vardagsrummet har plats för matbord för det större middagssällskapet samt soffgrupp. Mysig balkong som rymmer bord, stolar och härlig blomster. Bostaden erbjuder dig dessutom generös takhöjd om 2,7m, vacker fiskbensparkett och fönsterbänkar i natursten. Gott om förvaring erbjuds via dubbla förråd. Inre reperationsfond finns om 2098 kr att nyttja för den som önskar ett bidrag vid ev renovering av bostaden. Här bor du, längst in på en lugn återvändsgata som du garanterat kommer njuta av. Med en direkt närhet finns kommunikation via buss och spårvagn som tar dig in till centrum på ca 10 min. Endast ett stenkast bort har du tillgång till matbutiker, vårdcentral, gym, apotek, caféer och restauranger. Gångavstånd till östra centrums grönområden, Härlanda Tjärn, Delsjöns naturreservat och Skatås motionscenter för dig som är naturälskare! Nyfiken på att veta mer? Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ljungslättsgatan 4A, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Tor 23 maj kl 17:00

Ljungslättsgatan 4A

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 975 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 902 kr/mån
47 984 kr/m²

Drömmer du om att bo granne med Härlanda Tjärn? Här är då det perfekta boendet för dig! Här bor du inte bara naturnära, du bor i ett nyproducerat boende från 2022 med högstandard och bekvämlighet som underlättar din vardag. Ljusinsläpp har du från två väderstreck vilket bidrar till en ljus och luftig känsla. Generös takhöjd och öppna ytor ger bostaden en skön rymd och enkla rum att möblera. Mycket rymlig balkong som sträcker sig utanför kök och vardagsrum gör att du kan vara flexibel i ditt val av möblemang, flera sittgrupper och härlig blomster nås. Eftersom huset är beläget i en sluttning går du bekvämt in från markplan men på balkongen är du högt upp från markplan. Utsikt över Björkekärrs radhus- och villaområde med gröna, lummiga inslag av skog. Social planlösning med kök och vardagsrum i harmoni. Här har du möjlighet till att stå i köket och tillaga maten samtidigt som du kan socialisera dig med gästerna till bords. Gott om förvaring finns via garderobssystem och förrådsutrymme i bostaden. Kök och badrum håller en hög standard med maskinell bekvämlighet, så som diskmaskin och tvättmaskin. Fördelen med att bo i ett nybyggt hus är att föreningen inte väntar eller behöver utföra några större renoveringar/underhåll på flera år. Jobbet är att ta hand om husen och njuta av den fina standarden. Föreningen äger dessutom marken vilket gör att föreningen inte påverkas av tomträttsavgälder. Ett: "måste ha boende" rent ut sagt!

 • Plus
 • Balkong
Norra Gubberogatan 11, Olskroken, Göteborgs kommun
 • Tis 21 maj kl 17:00

Norra Gubberogatan 11

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 700 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/7
3 609 kr/mån
43 548 kr/m²

Här bor du i en hemtrevlig och rymlig bostad mitt i hjärtat av Olskroken. Låg månadsavgift där bland annat fiberbredband och tv-kanaler inkluderat. En bostad i god kondition där alla rum fått sig en uppgradering. Köket fick under 2020 ett ansiktslyft och är bekvämt utrustat med diskmaskin. Rofyllt sovrum som ligger innanför med gott om klädförvaring. Vardagsrummet är generöst i storlek och har den gamla öppna spisen för mysfaktor bevarad. Rikligt med förvaring finns i hallen där alla dina kläder får plats. Badrummet ligger i anslutningen till hallen. Vackert ljusinsläpp från fönsterpartierna skapar tillsammans med den generösa takhöjden om 2,7 m, ett harmoniskt samspel mellan rymd och ljus i hela bostaden. Precis utanför har du naturen som din närmsta granne, Gubberoparken, en grön oas som breder ut sig mellan husen och bjuder in till somriga picknickar i gräset. På några få minuter nås fler spårvagn- och busslinjer som tar dig runt till stadens alla hörn. Olskroken och Redbergsplatsen erbjuder ett stort serviceutbud i form av butiker, apotek, gym, restauranger och mycket mer- allt inom gångavstånd. Låter det intressant? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
 • Hiss
Träringen 39, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Tor 23 maj kl 17:00
Träringen 39, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träringen 39, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träringen 39

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 495 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/3
4 753 kr/mån
42 288 kr/m²

Charmig trea på andra våning i populära Björkekärr! Det fina Läget gör att lägenheten mycket ljus med härlig kvällssol på balkongen. Lägenheten har också ett privat läge med grönskande med en barnvänlig park intill och ligger på en lugn återvändsgata. Lägenheten är i behov av renovering. Lägenheten har bevarad charm så som generös takhöjd, vackra fönsterbänkar etc. Stora fönsterpartier gör den här genomgångsbostaden ständigt ljus. Ett insynsskyddad och privat läge med grönskande park och lugn återvändsgata precis utanför. Balkong ger möjlighet att avnjuta den härliga solen mot en lugn skogsdunge. Badrummet är från stambytet 2006-2008. Omtyckt HSB-förening med många faciliteter för medlemmarna, bland annat snickar- och cykelverkstad samt dubbla övernattningslägenheter. Fantastiska Skatås och Härlanda Tjärn på gångavstånd. Nära Trätorget med bl.a. mataffär, konditori och goda kommunikationsförbindelser.

 • Premium
 • Balkong
Bromeliusgatan 14G, Munkebäck, Göteborgs kommun
 • Idag kl 11:00
Bromeliusgatan 14G, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Bromeliusgatan 14G, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Bromeliusgatan 14G

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 290 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 278 kr/mån
45 800 kr/m²

Välplanerat hem med fint kök som har mycket förvaring.. Helkaklat badrum. Stort sovrum och vardagsrum. Både vinds- och källarförråd finns vilket ger mycket plats för förvaring. Området har allt du behöver till vardags med matbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger med mera. Ät en trevlig frukost på Portens bageri på Munkebäckstorget eller på Oizo längre ner på Munkebäcksgatan. Tullen i Kålltorp är perfekt för häng på eftermiddagarna. Vinarium är en ny "vineria" där du kan avnjuta god mat och något gott i glaset. På gång- och cykelavstånd når du gröna och natursköna områden som präglas av härliga motionsslingor, badplatser och motionscenter. En tur med kanot på Delsjöns spegelblanka sjö eller en svettig löprunda i Skatås terrängspår, det är bara att välja. Innerstadens citypuls med sjudande uteliv och kulturutbud nås enkelt och smidigt med en buss eller spårvagnstur från hållplats ättehögsgatan eller Munkebäckstorget. På tre minuters gångavstånd kan du även ta pendeln som stannar vid Sävenäs eller hoppa på bussen vid Munkebäcksmotet. Välj och vraka!

 • Premium
Lilla munkebäcksgatan 7C, Munkebäck, Göteborgs kommun
 • Tis 21 maj kl 16:30

Lilla munkebäcksgatan 7C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 490 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 746 kr/mån
43 684 kr/m²

Här finner ni en insynsfri drömtvåa med mycket förvaring! Här erbjuds ett mysigt kök med bra arbetsyta och förvaring för matglädje, helkaklat badrum med golvvärme och ett stort vardagsrum där man får plats med både soffa och matsalsbord för trevliga middagar. Området har allt du behöver till vardags med matbutiker, systembolag, gym, vårdcentral, apotek, restauranger med mera. Ät en trevlig frukost på Portens bageri på Munkebäckstorget eller varför inte köpa med gott bröd och bullar från Lilla Sur. Skön atmosfär och god pizza hittar ni på Oizo lite längre ner på Munkebäcksgatan. Tullen i Kålltorp är perfekt för häng på eftermiddagarna. Vinarium är en ny "vineria" där du kan avnjuta god mat och något gott i glaset på Munkebäcks allé. På gång- och cykelavstånd når du gröna och natursköna områden som präglas av härliga motionsslingor, badplatser och motionscenter. Ta ett dopp vid Härlanda Tjärn, en tur med kanot på Delsjöns spegelblanka sjö eller en svettig löprunda i Skatås terrängspår, det är bara att välja. Innerstadens citypuls med sjudande uteliv och kulturutbud nås enkelt och smidigt med närliggande spårvagn eller buss. Här bor du i en stark och välskött förening. Föreningen erbjuder även flera faciliteter för medlemmarna med bland annat en grönskande trädgård med gemensam uteplats med grill, bastu samt övernattningsrum. Här finns även cykelrum och tvättstuga.

 • Plus
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Solrosgatan 2A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 956 kr/mån
49 896 kr/m²

Söker du en rymlig gaveltvåa med fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och belägen på ett perfekt läge mitt i Kålltorp? Då har du hittat rätt! Här erbjuds nu denna tvåa med perfekt planlösning, rymliga rum och gott om förvaring! Många bevarade originaldetaljer gör hemmet charmigt och unikt, under det fina parkettgolvet ligger brädgolvet. Lägenheten är genomgående i gott skick med helkaklat badrum och fint kök - så här går det utmärkt att flytta rakt in och börja trivas! Här finns även ett vindsförråd för ännu mer förvaring. Här bor du i en stabil och välskött förening som äger marken - dessutom finns lyxen att nyttja föreningens innergård. Här bor du i ett av Göteborgs lummigaste stadsdelar med närhet till Skatås, Delsjön och dess natur och sjöar samtidigt som du enkelt tar dig in till city med hjälp av antingen spårvagn, buss eller cykel. I området finns både matbutiker, restauranger och mysiga butiker. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 485 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8/14
3 337 kr/mån
55 222 kr/m²

Välkommen till Gräddgatan 7! På åttonde våningen finner du denna välplanerade och moderna tvåa med balkong i söderläge. Genomgående för bostaden är parkettgolv, vitmålade väggar och ljusa materialval. Den öppna planlösningen bidrar till fint ljusinsläpp och sociala ytor. Balkongen erbjuder sol från förmiddag till kväll samt utsikt över både grönskande omgivning och stan. Inglasningen gör balkongen till ett extra rum året om, självklart kan du skjuta glaspartierna åt sidan. Här bor du i en välskött förening med låg avgift! Kallebäcks Torn är ett av Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt. Brf Kallebäcks Torn ligger i Kallebäck som är ett område med ett utmärkt läge, nära centrum men ändå med naturen som granne. En kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf med mera. I Kallebäck finns det bland annat en Coop-butik, frisörer, en pizzeria och gym. Det finns även ett bra utbud av förskolor, både kommunala och ett kooperativ. Några minuters bilfärd tar dig till ICA Maxi och Willys på Mölndalsvägen. Kollektivtrafiken tar dig till Liseberg och Korsvägen på ca 10 minuter (cykel ca 10 minuter) och du tar dig snabbt ut på de större lederna. Kallebäck är en expansiv stadsdel med en hel del projekt på gång, bland annat Kallebäcks terrasser som kommer erbjuda restauranger, kaféer och butiker. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Sofiagatan 56K

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 125 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 434 kr/mån
58 219 kr/m²

Äntligen en välplanerad bostad med balkong belägen på ljuvliga Sofiagatan! Med stora och rymliga rum är det här enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Ett separat kök som bjuder in till middagar i goda sällskap. Stilrent badrum i tidlösa kulörer renoverat från 2016. Det stora rummet ger utrymme för soffgrupp, säng och förvaring. Rymlig balkong med många soltimmar, här njuter du av dagens första kopp kaffe i ett rofyllt läge. Genomgångsbostad med stora fönsterpartier i två olika väderstreck ger bostaden en stor dos av naturligt ljus. Den generösa takhöjden bidrar till luft och rymd. Bostaden har ljusa ytskikt och tjusiga brädgolv i alla rum. Här bor du på en attraktiv adress i ett område med vacker bebyggelse. Du har närhet till naturen som Delsjön, Skatås och Härlanda tjärn samtidigt som spårvagnen tar dig snabbt in till stan. Läget är perfekt för dig som åker kollektivt då närmaste hållplats bara ligger ett stenkast bort. En eftertraktad och välskött HSB-förening med flera faciliteter för medlemmarna. Njut av en sommargrill på innergården eller en varm bastu en kylig vinterdag. Om du har bil är det gratis parkering på gatorna i närområdet. Tveka inte att framföra ditt intresse av bostaden till ansvarig mäklare redan idag!

 • Premium
 • Balkong
Övre Sanatoriegatan 28, Kålltorp, Göteborgs kommun
Övre Sanatoriegatan 28, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Sanatoriegatan 28, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Sanatoriegatan 28

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 845 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 1/7
4 056 kr/mån
52 011 kr/m²

Låt mig presentera ett av Göteborgs finaste projekt, BRF Träkronan. En byggnad ritat av F O Arkitektkontor. Ett bostadshus som ger nytt perspektiv till Göteborgs samt Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en harmonisk och dynamisk boendemiljö som samtidigt är nära till naturen! Den första saken som slår dig när du kliver in i lägenheten är dess ljusa och luftiga atmosfär. En fantastisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt yta att umgås med vänner och familj eller helt enkelt koppla av. Lägenheten har även ett avkopplande och harmoniskt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Ett helkaklat badrum med duschhörna, handdukstork och kombimaskin. Övre Sanatoriegatan har ett högt och fritt läge, omgiven av grönskande områden och natur med promenadavstånd till Härlanda Tjärns badplatser eller Skatås motionscenter. Här bor du nära allt som Kålltorp har att erbjuda - en mycket populär och charmig stadsdel med närhet till det mesta. Här finns många mysiga caféer, restauranger, matbutiker samt flera spårvagnshållplatser - här bor du mitt emellan stadspuls och natur med cykelavstånd till allt! Tillträde efter önskemål. För mer information kontakta mäklare.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Göketorpsgatan 47, Örgryte, Göteborgs kommun

Göketorpsgatan 47

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 395 000 kr
50,9 m²
2 rum
vån 1/4
3 768 kr/mån
66 699 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvåan med stor balkong. En bra planlösning med fint kök med mycket förvaring och arbetsyta för matglädje. Goda kommunikationer där både buss och spårvagn tar dig snabbt in till stan! Dessutom nära till en större matbutik som ICA Kvantum, caféer, restauranger, Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön som erbjuder både bad och motionsspår.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 20