Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Solrosgatan 2A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 956 kr/mån
49 896 kr/m²

Söker du en rymlig gaveltvåa med fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och belägen på ett perfekt läge mitt i Kålltorp? Då har du hittat rätt! Här erbjuds nu denna tvåa med perfekt planlösning, rymliga rum och gott om förvaring! Många bevarade originaldetaljer gör hemmet charmigt och unikt, under det fina parkettgolvet ligger brädgolvet. Lägenheten är genomgående i gott skick med helkaklat badrum och fint kök - så här går det utmärkt att flytta rakt in och börja trivas! Här finns även ett vindsförråd för ännu mer förvaring. Här bor du i en stabil och välskött förening som äger marken - dessutom finns lyxen att nyttja föreningens innergård. Här bor du i ett av Göteborgs lummigaste stadsdelar med närhet till Skatås, Delsjön och dess natur och sjöar samtidigt som du enkelt tar dig in till city med hjälp av antingen spårvagn, buss eller cykel. I området finns både matbutiker, restauranger och mysiga butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 485 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8/14
3 337 kr/mån
55 222 kr/m²

Välkommen till Gräddgatan 7! På åttonde våningen finner du denna välplanerade och moderna tvåa med balkong i söderläge. Genomgående för bostaden är parkettgolv, vitmålade väggar och ljusa materialval. Den öppna planlösningen bidrar till fint ljusinsläpp och sociala ytor. Balkongen erbjuder sol från förmiddag till kväll samt utsikt över både grönskande omgivning och stan. Inglasningen gör balkongen till ett extra rum året om, självklart kan du skjuta glaspartierna åt sidan. Här bor du i en välskött förening med låg avgift! Kallebäcks Torn är ett av Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt. Brf Kallebäcks Torn ligger i Kallebäck som är ett område med ett utmärkt läge, nära centrum men ändå med naturen som granne. En kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf med mera. I Kallebäck finns det bland annat en Coop-butik, frisörer, en pizzeria och gym. Det finns även ett bra utbud av förskolor, både kommunala och ett kooperativ. Några minuters bilfärd tar dig till ICA Maxi och Willys på Mölndalsvägen. Kollektivtrafiken tar dig till Liseberg och Korsvägen på ca 10 minuter (cykel ca 10 minuter) och du tar dig snabbt ut på de större lederna. Kallebäck är en expansiv stadsdel med en hel del projekt på gång, bland annat Kallebäcks terrasser som kommer erbjuda restauranger, kaféer och butiker. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustavsplatsen 1G, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Gustavsplatsen 1G, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Gustavsplatsen 1G, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Gustavsplatsen 1G

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 195 000 kr
36,4 m²
1 rum
vån 1/3
2 976 kr/mån
60 302 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Omberg 1 är en av de äldsta i Göteborg. Kvarteret Omberg, de tre systerföreningarna som ligger längs med med Stockholmsgatan, var även bland de första fastigheterna med egna badrum och rinnande varmvatten. Här finner man hög trivselfaktor bland de boende. Förutom läget och de charmiga bostäderna finns en stor fin gemensam innergård med många sittgrupper som bjuder in för att sällskapa, mysiga grillkvällar sommartid samt njuta av grönskan. Charmigt lusthus på gården som via bokning kan används av medlemmarna, perfekt för tillställningar eller middagar i en grön oas. I varje trappuppgång finns även en balkong för gemensam nyttjande, är din frukost i solen eller njut av en bok här. Tvättar gör du i föreningens tvättstuga, enkelt och smidigt att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd (totalt ca 9 kvm) beläget i samma trapphus. En bevarad etta med separat kök som bär på en lång historia. Generös takhöjd, bevarat serveringsskåp, skafferi och vackra brädgolv är bara några av många bevarade detaljer. En gedigen charm som enkelt förtrollar dig.

  • Premium
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Sofiagatan 56K, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Sofiagatan 56K

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 125 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 434 kr/mån
58 219 kr/m²

Äntligen en välplanerad bostad med balkong belägen på ljuvliga Sofiagatan! Med stora och rymliga rum är det här enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Ett separat kök som bjuder in till middagar i goda sällskap. Stilrent badrum i tidlösa kulörer renoverat från 2016. Det stora rummet ger utrymme för soffgrupp, säng och förvaring. Rymlig balkong med många soltimmar, här njuter du av dagens första kopp kaffe i ett rofyllt läge. Genomgångsbostad med stora fönsterpartier i två olika väderstreck ger bostaden en stor dos av naturligt ljus. Den generösa takhöjden bidrar till luft och rymd. Bostaden har ljusa ytskikt och tjusiga brädgolv i alla rum. Här bor du på en attraktiv adress i ett område med vacker bebyggelse. Du har närhet till naturen som Delsjön, Skatås och Härlanda tjärn samtidigt som spårvagnen tar dig snabbt in till stan. Läget är perfekt för dig som åker kollektivt då närmaste hållplats bara ligger ett stenkast bort. En eftertraktad och välskött HSB-förening med flera faciliteter för medlemmarna. Njut av en sommargrill på innergården eller en varm bastu en kylig vinterdag. Om du har bil är det gratis parkering på gatorna i närområdet. Tveka inte att framföra ditt intresse av bostaden till ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Gyllenstensgatan 27, Kålltorp, Göteborgs kommun

Gyllenstensgatan 27

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
6 250 000 kr
111 m²
5 rum
vån 4/6
7 381 kr/mån
56 306 kr/m²

Nu blir äntligen en stor femma till salu! En mycket välplanerade och nyproducerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. På våning tre finns här en stor balkong med utsikt över området. Belägen endast ett stenkast från naturen. Sällskapsrummet ligger i anslutning mot köket, ytorna här är stora och bjuder in stora sällskap. Fyra bra sovrum med förvaring, två badrum varav det större med tvättmaskin och torktumlare, stor möblerbar balkong och klädkammare är bara några av fördelarna med denna bostad. Här bor man med ett eftertraktat läge med närhet till mataffär, restauranger och mindre butiker för ett smidigt vardagsliv. Det finns också apotek, stormarknad och gym på behändigt avstånd. Samtidigt som man bor invid Delsjön och Skatås med dess vackra naturområden. Utmärkta kommunikationer med spårvagn och buss vid Munkebäckstorget ca 250 meter bort samt cykelavstånd till centrum. Brf Ättekroken ligger i ett befintligt kvarter, byggt på fyrtiotalet. De tre nya bostadshusen förtätar bostadsmiljön och blir därmed en naturlig del av ett redan charmigt område.

  • Balkong
  • Hiss
Träringen 21, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träringen 21

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 420 kr/mån
41 667 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna mycket ljusa och välplanerade tvåa om 54 kvm med en balkong i bästa söderläge! Lägenheten är belägen högst upp i huset med utsikt över områdets grönska. Den erbjuder fina ytskikt med genomgående ljusa väggar och fina parkettgolv. Stort och ljust sällskapsrum där ett fint fiskbensparkettgolv från husets begynnelse stoltserar. Hemtrevligt kök med plats för matbord invid fönster som vetter mot den lugna parken. Helkaklat badrum ifrån föreningens stambyte 2006-2008 med badkar och förberett för tvättmaskin. Hallen erbjuder bra förvaring via garderob och stor generös klädkammare. Omtyckt HSB-förening. Mycket goda kommunikationsförbindelser till centrum via buss 17 som avgår från Trätorget alldeles intill. På Trätorget finns bl.a. mataffär, konditori, frisör och dessutom nyöppnad frukt- och grönt butik. Utöver badmöjligheter erbjuder närliggande Härlanda Tjärn och Delsjöområdet härlig natur och flertalet motionsspår.

  • Plus
  • Balkong
Ånäsvägen 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun
Ånäsvägen 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Ånäsvägen 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Ånäsvägen 6B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 750 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
4 996 kr/mån
50 676 kr/m²

Charmig lägenhet med flera intressanta vinklar vilket gör bostaden spännande och enkel att möblera. Genomgångsbostad med utsikt över både Redbergsparken samt områdets bebyggelse. Det insynsskyddade läget gör att du lätt glömmer av att du bor med citypuls precis utanför porten. Här bor ni i kärnan av Östra Centrum, mitt på Redbergsplatsen med direkt närhet till grönskan som återfinns i Redbergsparken. Ni har korta promenader till matbutiker, apotek, vårdcentral, gym och andra förnödenheter som du behöver i vardagen. Kollektivtrafiken erbjuder flera spårvagns- och busslinjer som samt och enkelt tar dig runt i staden.

  • Premium
  • Hiss
Räntmästaregatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Räntmästaregatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Räntmästaregatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Räntmästaregatan 26B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 450 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/4
4 569 kr/mån
57 500 kr/m²

Söker ni en rymlig lägenhet med magisk balkong i charmiga Lunden? Då är detta rätt hem för er! Denna genomgångsbostad erbjuder ljusinsläpp från två håll så att ni kan njuta av solen på förmiddagen och eftermiddagen. På den rymliga balkongen kan ni sitta och fika med friutsikt framför er. Köket är välutrustat med bl.a. vacker bänkskiva i ek. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2003 - 2006. I det rymliga vardagsrummet har ni möjlighet att ha ett middagsbord och en soffhörna på ett naturligt sätt. Se även alternativ planlösning som ett förslag till öppen planlösning. Omtyckt läge och välskött förening med många faciliteter för medlemmarna. Flera tvättstugor, bastu samt övernattningslägenhet som bokas för en låg peng. Gemensam uteplats med grill, bord och stolar finns för gemensamt nyttjande och mycket lättillgängligt. Lunden är stadens kanske lugnaste stadsdel med gröna oaser, utsiktsplatser och promenadstråk. Ett område som har närhet till naturområden såsom Delsjöns naturreservat och Skatås motionscenter. Vill du hellre nå citypuls och shoppingstråk tar det dig endast några minuter. Lundens egna huvudstråk är Danska vägen, flera restauranger, fik och småbutiker ligger längs med gatan som sedan mynnar ut till Östra centrums stora knutpunkt Redbergsplatsen. Förutom matbutiker, restauranger och uteserveringar, gym, butiker och vårdcentral passerar både spårvagnar och busslinjer sträckan mellan Redbergsplatsen och Olskrokstorget. Föredrar du att åka kollektivt direkt från bostaden finns närmsta hållplats för 60-bussen runt krönet som har många och täta avgångar. Ett omtyckt område som många beskriver som hemkärt, mysigt och vackert. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bromeliusgatan 14 E, Munkebäck, Göteborgs kommun
Bromeliusgatan 14 E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Bromeliusgatan 14 E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Bromeliusgatan 14 E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 390 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 352 kr/mån
47 800 kr/m²

Söker ni en insynsfri och privat lägenhet i en nästan obelånad förening? Då är detta rätt hem för er! Med en stor balkong i söderläge kan ni njuta av solen större delar av dagen. Det rymliga vardagsrummet skapar ett socialt hem som tillåter middagar, fester och tillställningar. Lägenheten är en genomgångsbostad vilket innebär att ni har ljusinsläpp från två håll. Detta hem erbjuder rikligt med förvaring och utöver förvaringen i lägenhet så finns det två förråd som tillhör lägenheten. Området har allt du behöver till vardags med matbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger med mera. Ät en trevlig frukost på Portens bageri på Munkebäckstorget eller på Oizo längre ner på Munkebäcksgatan. Tullen i Kålltorp är perfekt för häng på eftermiddagarna. Vinarium är en ny "vineria" där du kan avnjuta god mat och något gott i glaset. På gång- och cykelavstånd når du gröna och natursköna områden som präglas av härliga motionsslingor, badplatser och motionscenter. En tur med kanot på Delsjöns spegelblanka sjö eller en svettig löprunda i Skatås terrängspår, det är bara att välja. Innerstadens citypuls med sjudande uteliv och kulturutbud nås enkelt och smidigt med en buss eller spårvagn från hållplats ättehögsgatan eller Munkebäckstorget. På tre minuters gångavstånd kan du även ta pendeln som stannar vid Sävenäs eller hoppa på bussen vid Munkebäcksmotet. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst torulfsgatan 3E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 190 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/5
3 481 kr/mån
59 189 kr/m²

Välkommen till Munkebäcksäng och denna nyproducerade bostad belägen i populära Munkebäck! Bekväm bostad där du kan flytta rakt in och trivas. Njut av en solig balkong, givetvis med inglasning som du kan skjuta åt sidan när vädret kräver. En öppen och social planlösning, ett tidlöst kök från kvalitétsleverantören Vedum, rymligt badrum och bekväm utrustning är bara några av bostadens fördelar. Här bor du i en bekväm & välskött förening genom Riksbyggen BRF Munkebäcksäng som erbjuder sina medlemmar bland annat en övernattningslokal, gemensamhetslokal, gemensamma grillplatser & lekplatser samt möjligheten att hyra en plats i det underliggande garaget. Bredband ingår i avgiften. Utanför dörren har du här all tänkbar service och kommunikation som du kan tänkas behöva. Dessutom bor du med närhet till det gröna Delsjöområdets friluftsliv, lyx! Intressant? Kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Smögengatan 24, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Smögengatan 24

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
4 390 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 926 kr/mån
54 875 kr/m²

Här erbjuds en stor trea i toppskick med stor balkong i västerläge med 2.90 meter i takhöjd. På framsidan kan man ha möbler och njuta av förmiddagssolen. Två badrum med dusch, wc samt handfat varav det ena som har egen tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta. Social planlösning där det bland annat är öppet mellan det toppmoderna köket och det rymliga vardagsrummet. Grönskande Björkekärr är ett behagligt område med naturen precis runt hörnet. I området finns fina motionsspår och badplatser i Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. I närområdet finns allt som kan tänkas önskas i serviceväg som matbutiker, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Vill ni ta er mot centrum finns spårvagn och buss precis i närheten. Svart Express, buss 17, 1:an eller 5:ans spårvagn som tar er dit ni vill. Till centrum tar du dig smidigt även med cykel.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stabbegatan 41, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Stabbegatan 41, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 41, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 41

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
1 450 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 190 kr/mån
58 000 kr/m²

Kvadratsmart etta med stort stambytt badrum från mars 2024, renoverat kök och fransk balkong i populära Björkekärr! Bostaden erbjuder ett renoverat kök, ljusa ytskikt, välplanerade kvadratmeter, fönsterbänk i sten, stort badrum samt bra förvaringsmöjligheter! Den generösa takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar ett härligt ljusflöde och atmosfär! Här har du även tillgång till två förråd. Här bor du i en välskött och stor förening med god ekonomi och låg belåning! Du har även tillgång till gym, bastu, festlokal och flera tvättstugor samt goda parkeringsmöjligheter! Här bor du i ett rofyllt område med närhet till naturen och badplatser kring Härlanda Tjärn och Delsjön. Runt hörnet finner du matbutiker, restauranger, butiker och caféer samt 17 bussen som med enkelhet tar dig in till centrala Göteborg! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kaggeledsgatan 40B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Kaggeledsgatan 40B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 575 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 261 kr/mån
51 500 kr/m²

Drömmer du om en soldränkt balkong i söderläge? Då har vi den perfekta bostaden och balkongen till dig! Här bor du i en mycket välplanerad bostad med generös takhöjd och ljusinsläpp från två håll. Balkongen är generös i storlek och ligger med det perfekta solläget. Är du en soldyrkare så kommer du att älska att hänga här. Gillar du att ha vänner och familj över på middag? Då finns ett fint och bekvämt kök att laga mat i och ett stort vardagsrum som erbjuder plats för ett större middagsbord. Bostadsföreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåningsgrad. Här erbjuds även flera faciliteter så som bland annat bastu, gym, tvättstuga, parkering- och garageplatser. Låter detta som ditt drömboende? Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Balkong
Övre Sanatoriegatan 28, Kålltorp, Göteborgs kommun
Övre Sanatoriegatan 28, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Sanatoriegatan 28, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Sanatoriegatan 28

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 845 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 1/7
4 056 kr/mån
52 011 kr/m²

Låt mig presentera ett av Göteborgs finaste projekt, BRF Träkronan. En byggnad ritat av F O Arkitektkontor. Ett bostadshus som ger nytt perspektiv till Göteborgs samt Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en harmonisk och dynamisk boendemiljö som samtidigt är nära till naturen! Den första saken som slår dig när du kliver in i lägenheten är dess ljusa och luftiga atmosfär. En fantastisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt yta att umgås med vänner och familj eller helt enkelt koppla av. Lägenheten har även ett avkopplande och harmoniskt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Ett helkaklat badrum med duschhörna, handdukstork och kombimaskin. Övre Sanatoriegatan har ett högt och fritt läge, omgiven av grönskande områden och natur med promenadavstånd till Härlanda Tjärns badplatser eller Skatås motionscenter. Här bor du nära allt som Kålltorp har att erbjuda - en mycket populär och charmig stadsdel med närhet till det mesta. Här finns många mysiga caféer, restauranger, matbutiker samt flera spårvagnshållplatser - här bor du mitt emellan stadspuls och natur med cykelavstånd till allt! Tillträde efter önskemål. För mer information kontakta mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Göketorpsgatan 47, Örgryte, Göteborgs kommun

Göketorpsgatan 47

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 395 000 kr
50,9 m²
2 rum
vån 1/4
3 768 kr/mån
66 699 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvåan med stor balkong. En bra planlösning med fint kök med mycket förvaring och arbetsyta för matglädje. Goda kommunikationer där både buss och spårvagn tar dig snabbt in till stan! Dessutom nära till en större matbutik som ICA Kvantum, caféer, restauranger, Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön som erbjuder både bad och motionsspår.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 15