Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
5 100 000 kr
93 m²
4 rum
vån 7/8
5 760 kr/mån
54 839 kr/m²

Nyproducerad topplägenhet högt upp i husets sydvästgavel med välplanerade ytor på Träkilsgatan i natursköna Björkekärr. Med sina 93 kvadratmeter erbjuder denna moderna pärla ett bekvämt och exklusivt boende för dig och din familj. Bostaden är inflyttningsklar i september 2024 och utrustad med moderna faciliteter som gör vardagen enkel och bekväm. Här kan du njuta av den vackra utsikten över takåsarna från den trevliga vinkelbalkongen om ca 14 kvm i sydvästläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Det höga läget ger en fri och fantastisk utsikt som kommer att imponera på dig varje dag. Den delvis inglasade balkongen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet året om, samtidigt som du skyddas mot väder och vind. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med flertalet fönster ger ett härligt rum. Två rejäla sovrum om 15 kvm respektive 14 kvm samt ett mindre på 8 kvm. Mycket goda förvaringsmöjligheter genom inte mindre än två skjutdörrsgarderober och flertalet garderober. Rymligt badrum med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare, dessutom finns en separat wc. Området erbjuder bra förskolor, skola, vårdcentral, apotek och mataffärer etc. Dessutom har du förmånen av ett garage, vilket ger både komfort och trygghet för din bil. Bostadsrättsföreningen ligger vid naturen, endast ett stenkast från badmöjligheter i Härlanda tjärn och strövområden i Delsjöns naturreservat. Smidigt att ta sig in i Göteborg via spårvagnslinje från Östra Sjukhuset alternativt buss 17 som åker igenom Björkekärr. Denna bostad är verkligen något alldeles extra. Med sitt naturnära läge, moderna utrustning och exklusiva atmosfär blir det lätt att trivas här. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska pärla i Björkekärr. Tillträde är möjlighet september 2024. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info! OBS! bostaden är under produktion och säljs på ritning, därav kan inga visningar i lägenheten ske.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Träringen 39, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träringen 39

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 695 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/3
4 753 kr/mån
45 678 kr/m²

En otroligt fin och välplanerad genomgångstrea med stort ljusinsläpp. Här erbjuds nyslipad fiskbensparkett i vardagsrum, trendiga färger på ytskikten, fint kök etc. Det fria balkongläget ger dig insynsskydd och en känsla av frihet. Från balkongen kan du inte bara njuta av grönskan utanför utan också soltimmar från lunch. Bostadens skick är genomgående fint. Vardagsrummet är rymligt och är som gjort för socialt umgänge. Sovrummen är rofylla och i bra storlek. Gott om förvaring finns i tillhörande förrådsutrymme. Björkekärr är ett av Göteborgs grönaste stadsdelar som präglas av natur och lugn men ändå nära in till stan. Ett perfekt område där du slipper att välja mellan närhet till citypuls eller natur - här har nära till allt! Vid Trätorget finns bl.a. mataffär, konditori och goda kommunikationer. Bara minuter bort finns Härlanda tjärn med badplats, vandringsleder i skogsterräng och motionsslingor som gör det lätt att leva ett aktivt liv. Intresserad av att veta mer? Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
Rangeltorpsgatan 51c, Örgryte, Göteborgs kommun

Rangeltorpsgatan 51c

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 690 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 1/2
4 226 kr/mån
55 236 kr/m²

På höjden av Örgryte- Skår, mellan vackra sekelskifteshus slingrar sig en av områdets lugnaste återvändsgator, Rangeltorpsgatan. På denna attraktiva adress finns du denna tjusiga pärla. Lägenheten tillhör den enda bostadsrättsförening som funnits sedan området bebyggdes och här äger föreningen marken. Dessutom är detta en förening med låga lån vilket borgar för en trygg framtid. Gratis parkering erbjuds direkt utanför på gatan. Tar du dig fram med cykel finns stora cykelförråd i föreningen där du kan parkera, även tvättstugor, motionsrum och gillplats med svårslagen utsikt. Bostaden bjuder på ett stort ljusinsläpp från två väderstreck, utsikt över takåsar och citypuls, generös takhöjd och egen uteplats. Ljusa fina, ytskikt och originalgolv är genomgående för hela bostaden. Gott om förvaring finns i bostaden samt i dubbla förrådsutrymmen! Detta är ett tillfälle som sällan dyker upp på den här attraktiva adressen. Passar dig som vill bo i en lugn miljö med naturen runt hörnet och gångavstånd till citypuls!

  • Uteplats
Kransen 2B, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Kransen 2B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 2B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 2B

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
1 895 000 kr
34 m²
2 rum
vån 6/6
2 522 kr/mån
55 735 kr/m²

Totalrenoverad takvåning på våning 6 för dig över 50 år! Nu finns äntligen en lägenhet till salu i den populära föreningen Moränåsen. Denna lägenhet totalrenoverades 2020 där bl.a. kök, badrum och ytskikt gjordes om. Det otroligt fina och välutrustade köket är från märket EPOQ och det ljusa och helkaklade badrummet har alla bekvämligheter för att du ska få en trivsam vardag. Då lägenheten är totalrenoverad slipper du som köpare spendera tid och pengar på att göra om. Tack vare lägenhetens låga avgift får du dessutom mer pengar över till annat varje månad. Lägenheten har en balkong med underbar utsikt högts upp i huset och fri från insyn. Till lägenheten tillhör även ett större förråd med eget vatten och ståldörrar utan insyn. Närhet finns till både spårvagn och buss som tar dig snabbt till centrum. Dessutom nära till en större matbutik, caféer, pubar, Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön. I fastigheten finns fullutrustad tvättstuga, garage, samlingssal med tillhörande kök med utrustning för 45 personer, en gästlägenhet, bastu, snickarbod och mycket mera. Samlingssalen används för gemensamma möten, men kan också bokas av medlemmarna för privat användning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storhöjdsgatan 2A, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Storhöjdsgatan 2A, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Storhöjdsgatan 2A, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Storhöjdsgatan 2A

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 528 kr/mån
65 571 kr/m²

Underbar och ljus etta med solig balkong! Välkommen till denna pärla i Strömmensberg! Här finns chansen att flytta i en välplanerad och charmig bostad med fina brädgolv, generös takhöjd, fina ytskikt. Helkaklat och fint renoverat badrum samt ljust Marbodal kök som är rymligt med plats för matbord. Den härliga takhöjden tillsammans med det stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusflöde igenom hela lägenheten. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt två förråd! Här bor du i välskött förening med god ekonomi och låg belåning - dessutom äger föreningen sin mark. Här finns även tvättstuga bastu. I populära Strömmensberg bor du bekvämt med närhet till flera matbutiker, restauranger, Skatås, Härlanda tjärn, och Delsjön. Goda kommunikationer med nära spårvagns- och busshållplatser. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lilla Munkebäcksgatan 11A, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Lilla Munkebäcksgatan 11A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Munkebäcksgatan 11A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Munkebäcksgatan 11A

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
3 293 kr/mån
49 891 kr/m²

Drömmer du om bo i en tvåa med fantastiskt ljusinsläpp och där du kan tillbringa sommaren på en helt nybyggd och rymlig balkong i underbart soligt läge med en insynsskyddad grön oas precis utanför fönstret? Nu har du chansen! Välkommen till denna alldeles perfekta tvårummaren belägen med bästa läge i Munkebäck! Här fås en otroligt välplanerad bostad om 46 kvadrat med rymliga rum och generös takhöjd som skapar en härligt atmosfär! Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd. Som boende här har du lyxen att ha en den välsorterade ICA Kvantum strax utanför dörren. Här bor du i en stabil förening om 21 lägenheter där föreningen äger marken! Här finns även tvättstuga, cykelförråd och en nybyggd pergola Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat på promenad- och cykelavstånd. Alldeles runt hörnet har man Östra Centrums största matbutik och det är även nära till Torpavallens handelsplats med bland annat Systembolaget och ett Sats-gym. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Bielkegatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Bielkegatan 9A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
4 250 000 kr
107 m²
4 rum
vån 3/3
7 819 kr/mån
39 720 kr/m²

En etagebostad som sällan dyker upp där tyngden ligger på de sociala ytorna. Entréplan rymmer det stora och välutrustade köket, ett sovrum samt badrum. En trappa upp hittas vardagsrum med lekfulla ytor, två sovrum, generös klädkammare samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. En barnvänlig bostad som är fantastik att umgås i! Ljusinsläpp kommer från två håll vilket gör att bostaden ständigt känns ljus och luftig. Bostadens läge, beläget på en lugn återvändsgata, skapar en lugn och trygg miljö att bo i. Föreningen erbjuder en trevlig innergård med vackra planteringar året om, tvättstugor, plats för cykel samt bilplats. Här bor du i en stabil förening som äger marken och förvaltas av Riksbyggen. Lunden är det perfekta boendet för dig som inte vill välja mellan närheten till citypuls och naturgröna skogspromenader. Runt husknuten stannar buss 60 som tar dig runt genom hela staden. Detta är en sådan där bostad som du bara ska spana in. Intresserad?

  • Plus
Ljungslättsgatan 4A, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:15

Ljungslättsgatan 4A

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 775 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 902 kr/mån
44 758 kr/m²

Drömmer du om att bo granne med Härlanda Tjärn? Här är då det perfekta boendet för dig! Här bor du inte bara naturnära, du bor i ett nyproducerat boende från 2022 med högstandard och bekvämlighet som underlättar din vardag. Ljusinsläpp har du från två väderstreck vilket bidrar till en ljus och luftig känsla. Generös takhöjd och öppna ytor ger bostaden en skön rymd och enkla rum att möblera. Mycket rymlig balkong som sträcker sig utanför kök och vardagsrum gör att du kan vara flexibel i ditt val av möblemang, flera sittgrupper och härlig blomster nås. Eftersom huset är beläget i en sluttning går du bekvämt in från markplan men på balkongen är du högt upp från markplan. Utsikt över Björkekärrs radhus- och villaområde med gröna, lummiga inslag av skog. Social planlösning med kök och vardagsrum i harmoni. Här har du möjlighet till att stå i köket och tillaga maten samtidigt som du kan socialisera dig med gästerna till bords. Gott om förvaring finns via garderobssystem och förrådsutrymme i bostaden. Kök och badrum håller en hög standard med maskinell bekvämlighet, så som diskmaskin och tvättmaskin. Fördelen med att bo i ett nybyggt hus är att föreningen inte väntar eller behöver utföra några större renoveringar/underhåll på flera år. Jobbet är att ta hand om husen och njuta av den fina standarden. Föreningen äger dessutom marken vilket gör att föreningen inte påverkas av tomträttsavgälder. Ett: "måste ha boende" rent ut sagt!

  • Plus
  • Balkong
Övre Sanatoriegatan 26, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 15:30
Övre Sanatoriegatan 26, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Sanatoriegatan 26, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Sanatoriegatan 26

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
5 400 000 kr
96,5 m²
4.5 rum
vån 2/6
6 476 kr/mån
55 959 kr/m²

Nu blir äntligen en stor fyra till salu! En mycket välplanerade och nyproducerad lägenhet med dubbla balkonger! Belägen på våning två, endast ett stenkast från naturen. Bostadens planering är optimal med ett stort social utrymme som också är bostadens mittpunkt och hjärta. Köket är välutrustat och har gott om förvaring samt arbetsyta. Tre sovrum, alla bra i storlek. Ett fullutrustat badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. Förvaring finns det gott om i flera garderobssystem från golv till tak med skjutbara dörrar samt ett dedikerat förråd beläget i bostaden. Utöver dessa härliga kvadrat får du dessutom dubbla balkonger. En med morgonsol och lummig omgivning och den andra med kvällssol. Denna bostad bör ses!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lagmansgatan 17D, Kålltorp, Göteborgs kommun
Lagmansgatan 17D, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Lagmansgatan 17D, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Lagmansgatan 17D

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
3 671 kr/mån
45 341 kr/m²

I ett charmigt 30-talshus på en lugn gata i gemytliga Kålltorp finner vi denna vindstvåa! 44 luftiga kvadratmeter högst upp i huset finns potentialen att skapa ditt drömhem. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort badrum, här finns även gott om förvaringsmöjligheter! Till bostaden hör även ett förråd. Föreningens underbara trädgård är en grönskande oas! Här bor du i en mycket välskött och familjär förening med låga avgifter samt tvättstuga och cykelförråd - låg belåningsgrad om 4 532 kr/kvm. Föreningen äger dessutom marken vilket borgar för en trygg framtid! Kålltorp är en omtyckt stadsdel omringad av grönska och blandad bebyggelse med såväl klassiska landshövdingehus och vackra villor. Du har närhet till mysiga caféer, restauranger och flera matbutiker. Flera spårvagnshållplatser inom gångavstånd tar dig enkelt och snabbt in till stan - eller varför inte ta cykeln till Skatås eller Delsjöns härliga naturområde som erbjuder flera badplatser? Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 10