Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebaz Darwesh

Rebaz Darwesh

Om mig

Som mäklare strävar jag alltid efter att ge mina kunder den bästa möjliga servicen och upplevelsen. Med min breda erfarenhet och expertis inom fastighetsmarknaden kan du lita på att jag kommer att guida dig genom varje steg av köp- eller försäljningsprocessen. Mitt fokus ligger alltid på att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer med mina kunder för att säkerställa att deras behov och önskemål uppfylls på bästa sätt. Med mig som din mäklare kan du känna dig trygg och väl omhändertagen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Räntmästaregatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Räntmästaregatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Räntmästaregatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Räntmästaregatan 26B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
3 450 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/4
4 569 kr/mån
57 500 kr/m²

Söker ni en rymlig lägenhet med magisk balkong i charmiga Lunden? Då är detta rätt hem för er! Denna genomgångsbostad erbjuder ljusinsläpp från två håll så att ni kan njuta av solen på förmiddagen och eftermiddagen. På den rymliga balkongen kan ni sitta och fika med friutsikt framför er. Köket är välutrustat med bl.a. vacker bänkskiva i ek. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2003 - 2006. I det rymliga vardagsrummet har ni möjlighet att ha ett middagsbord och en soffhörna på ett naturligt sätt. Se även alternativ planlösning som ett förslag till öppen planlösning. Omtyckt läge och välskött förening med många faciliteter för medlemmarna. Flera tvättstugor, bastu samt övernattningslägenhet som bokas för en låg peng. Gemensam uteplats med grill, bord och stolar finns för gemensamt nyttjande och mycket lättillgängligt. Lunden är stadens kanske lugnaste stadsdel med gröna oaser, utsiktsplatser och promenadstråk. Ett område som har närhet till naturområden såsom Delsjöns naturreservat och Skatås motionscenter. Vill du hellre nå citypuls och shoppingstråk tar det dig endast några minuter. Lundens egna huvudstråk är Danska vägen, flera restauranger, fik och småbutiker ligger längs med gatan som sedan mynnar ut till Östra centrums stora knutpunkt Redbergsplatsen. Förutom matbutiker, restauranger och uteserveringar, gym, butiker och vårdcentral passerar både spårvagnar och busslinjer sträckan mellan Redbergsplatsen och Olskrokstorget. Föredrar du att åka kollektivt direkt från bostaden finns närmsta hållplats för 60-bussen runt krönet som har många och täta avgångar. Ett omtyckt område som många beskriver som hemkärt, mysigt och vackert. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bromeliusgatan 14 E, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Bromeliusgatan 14 E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Bromeliusgatan 14 E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Bromeliusgatan 14 E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 390 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 352 kr/mån
47 800 kr/m²

Söker ni en insynsfri och privat lägenhet i en nästan obelånad förening? Då är detta rätt hem för er! Med en stor balkong i söderläge kan ni njuta av solen större delar av dagen. Det rymliga vardagsrummet skapar ett socialt hem som tillåter middagar, fester och tillställningar. Lägenheten är en genomgångsbostad vilket innebär att ni har ljusinsläpp från två håll. Detta hem erbjuder rikligt med förvaring och utöver förvaringen i lägenhet så finns det två förråd som tillhör lägenheten. Området har allt du behöver till vardags med matbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger med mera. Ät en trevlig frukost på Portens bageri på Munkebäckstorget eller på Oizo längre ner på Munkebäcksgatan. Tullen i Kålltorp är perfekt för häng på eftermiddagarna. Vinarium är en ny "vineria" där du kan avnjuta god mat och något gott i glaset. På gång- och cykelavstånd når du gröna och natursköna områden som präglas av härliga motionsslingor, badplatser och motionscenter. En tur med kanot på Delsjöns spegelblanka sjö eller en svettig löprunda i Skatås terrängspår, det är bara att välja. Innerstadens citypuls med sjudande uteliv och kulturutbud nås enkelt och smidigt med en buss eller spårvagn från hållplats ättehögsgatan eller Munkebäckstorget. På tre minuters gångavstånd kan du även ta pendeln som stannar vid Sävenäs eller hoppa på bussen vid Munkebäcksmotet. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2