Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nicolina Dellhage

Nicolina Dellhage

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storhöjdsgatan 2A, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Storhöjdsgatan 2A, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Storhöjdsgatan 2A, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Storhöjdsgatan 2A

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 528 kr/mån
65 571 kr/m²

Underbar och ljus etta med solig balkong! Välkommen till denna pärla i Strömmensberg! Här finns chansen att flytta i en välplanerad och charmig bostad med fina brädgolv, generös takhöjd, fina ytskikt. Helkaklat och fint renoverat badrum samt ljust Marbodal kök som är rymligt med plats för matbord. Den härliga takhöjden tillsammans med det stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusflöde igenom hela lägenheten. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt två förråd! Här bor du i välskött förening med god ekonomi och låg belåning - dessutom äger föreningen sin mark. Här finns även tvättstuga bastu. I populära Strömmensberg bor du bekvämt med närhet till flera matbutiker, restauranger, Skatås, Härlanda tjärn, och Delsjön. Goda kommunikationer med nära spårvagns- och busshållplatser. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lilla Munkebäcksgatan 11A, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Lilla Munkebäcksgatan 11A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Munkebäcksgatan 11A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Munkebäcksgatan 11A

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
3 293 kr/mån
49 891 kr/m²

Drömmer du om bo i en tvåa med fantastiskt ljusinsläpp och där du kan tillbringa sommaren på en helt nybyggd och rymlig balkong i underbart soligt läge med en insynsskyddad grön oas precis utanför fönstret? Nu har du chansen! Välkommen till denna alldeles perfekta tvårummaren belägen med bästa läge i Munkebäck! Här fås en otroligt välplanerad bostad om 46 kvadrat med rymliga rum och generös takhöjd som skapar en härligt atmosfär! Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd. Som boende här har du lyxen att ha en den välsorterade ICA Kvantum strax utanför dörren. Här bor du i en stabil förening om 21 lägenheter där föreningen äger marken! Här finns även tvättstuga, cykelförråd och en nybyggd pergola Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat på promenad- och cykelavstånd. Alldeles runt hörnet har man Östra Centrums största matbutik och det är även nära till Torpavallens handelsplats med bland annat Systembolaget och ett Sats-gym. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Lagmansgatan 17D, Kålltorp, Göteborgs kommun
Lagmansgatan 17D, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Lagmansgatan 17D, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Lagmansgatan 17D

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
3 671 kr/mån
45 341 kr/m²

I ett charmigt 30-talshus på en lugn gata i gemytliga Kålltorp finner vi denna vindstvåa! 44 luftiga kvadratmeter högst upp i huset finns potentialen att skapa ditt drömhem. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort badrum, här finns även gott om förvaringsmöjligheter! Till bostaden hör även ett förråd. Föreningens underbara trädgård är en grönskande oas! Här bor du i en mycket välskött och familjär förening med låga avgifter samt tvättstuga och cykelförråd - låg belåningsgrad om 4 532 kr/kvm. Föreningen äger dessutom marken vilket borgar för en trygg framtid! Kålltorp är en omtyckt stadsdel omringad av grönska och blandad bebyggelse med såväl klassiska landshövdingehus och vackra villor. Du har närhet till mysiga caféer, restauranger och flera matbutiker. Flera spårvagnshållplatser inom gångavstånd tar dig enkelt och snabbt in till stan - eller varför inte ta cykeln till Skatås eller Delsjöns härliga naturområde som erbjuder flera badplatser? Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3