Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nicolina Dellhage

Nicolina Dellhage

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Kommande
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Solrosgatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Solrosgatan 2A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 956 kr/mån
49 896 kr/m²

Söker du en rymlig gaveltvåa med fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och belägen på ett perfekt läge mitt i Kålltorp? Då har du hittat rätt! Här erbjuds nu denna tvåa med perfekt planlösning, rymliga rum och gott om förvaring! Många bevarade originaldetaljer gör hemmet charmigt och unikt, under det fina parkettgolvet ligger brädgolvet. Lägenheten är genomgående i gott skick med helkaklat badrum och fint kök - så här går det utmärkt att flytta rakt in och börja trivas! Här finns även ett vindsförråd för ännu mer förvaring. Här bor du i en stabil och välskött förening som äger marken - dessutom finns lyxen att nyttja föreningens innergård. Här bor du i ett av Göteborgs lummigaste stadsdelar med närhet till Skatås, Delsjön och dess natur och sjöar samtidigt som du enkelt tar dig in till city med hjälp av antingen spårvagn, buss eller cykel. I området finns både matbutiker, restauranger och mysiga butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sävenäsgatan 3D, Bagaregården / Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Kommande
Sävenäsgatan 3D, Bagaregården / Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Sävenäsgatan 3D, Bagaregården / Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Sävenäsgatan 3D

Lägenhet
Bagaregården / Munkebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
Pris saknas
48,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 408 kr/mån

Underbar gaveltvåa med solig balkong i en obelånad förening vilket borgar för en trygg framtid! Här erbjuds en ljus och trivsam tvåa med genomgående fina ytskikt i en extremt välskött BRF som är skuldfri och äger sin mark. Avgifterna sänktes även med 10% år 2022 och hålls helt oförändrade 2023. Bostaden är i mycket fint skick med renoverat badrum, fint välutrustat kök, genomgående nylagd ljus ekparkett och samtliga väggar och tak målades nyligen om! Den generösa takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna i flera väderstreck skapar ett härligt ljusflöde! Här finns gott om förvaring i garderober och klädkammare, till bostaden hör även ett stort förråd om ca 12 kvm! Föreningen erbjuder övernattningslägenhet, gym och bastu med relaxrum samt nyrenoverad gemensamhetslokal. Här finns även goda parkeringsmöjligheter med kort kö. Ett stenkast bort ligger ICA kvantum och kommunikationer. Nära till både Delsjöns rekreationsområde, Skatås motionsspår, SATS och city. Här bor du med den perfekta kombinationen av storstad och natur! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Råstensgatan 52A, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Kommande

Råstensgatan 52A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
2 550 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 717 kr/mån
54 255 kr/m²

Möjlig 2 rok! Högst upp i huset med ostört gavelläge erbjuds denna härliga bostad i Kålltorp! Öppen och social planlösning med stort kök och badrum. Här erbjuds även fina ytskikt med nymålade väggar och genomgående parkettgolv. Trevligt gavelläge med stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusflöde genom hela bostaden! Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor du i ett av Göteborgs lummigaste områden med närhet till Delsjön och dess natur samtidigt som du enkelt tar dig in till city med hjälp av antingen spårvagn, buss eller cykel. I området finns både matbutiker, restauranger och mysiga butiker - dessutom har du som boende här gångavstånd till Munkebäckstorget och inte många minuter till så når du Torpavallen och dess utbud av butiker och service. Här kommer du garanterat att trivas!

Visar alla 3