Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karolina Hjelmåker

Karolina Hjelmåker

Om mig

Är det så att ni går i säljtankar, funderar över värdet på er bostad eller enbart önskar värdehöjande tips inför en renovering. Tveka då inte utan känn er varmt välkomna att höra av er till mig. Personligt engagemang och tillgänglighet är mitt fokus. Genom det vill jag hjälpa dig att göra den bästa affären samt ha en dialog med högt till tak, där det finns utrymme för alla frågor och funderingar som kan tänkas dyka upp genom processen. Allt för att just du ska känna dig trygg. Hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Göta Älvsgatan 11, Långedrag, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Fre 26 apr kl 14:30

Göta Älvsgatan 11

Lägenhet
Långedrag, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 450 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
1 784 kr/mån
72 500 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla vindsstudio med låg avgift om 1784 kr/mån och sitt lugna havsnära läge vid Käringberget i Långedrag. Den bevarade charmen i bostaden ger dig en lägenhet med en härlig karaktär. Väl planerade ytor och rymligt badrum är några av de detaljer som skapar en tilltalande känsla i lägenheten. Bostaden är en del av mycket välskötta Brf Älvsborg 100 med sin välskötta fastighet och fina gemensamhetsytor. Perfekt beläget bara ett par hundra meter till det lilla köpcentrat vid Käringberget med livsmedelsaffär (öppet till kl. 22), apotek, kemtvätt, konditori, fiskvagn mm. Spårvagnshållplats precis intill. Det tar 20 minuter till centrum med spårvagn eller cykel och 10 minuter med bil till city eller Hisingen. I området finns även trevliga restauranger, gym, och fina strövområden med löpslinga och havsbad. Här bor du nära natur och hav men ändå nära stadens puls!

  • Plus
Långedragsvägen 27, Kungssten, Göteborgs kommun

Långedragsvägen 27

Villa
Kungssten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
4 395 000 kr
74 m²
3 rum
100 m² tomt

Välkommen till Rosa Huset på Långedragsvägen 27. Här bor ni mitt i centrala Kungssten i en charmig och smakfullt renoverad villa byggt 1911. I dagsläget är bostaden uppdelad i två lägenheter där ni bekvämt kan bo i ena lägenheten och hyra ut den andra. Lägenheterna har ingång utifrån på var sin sida av huset vilket gör att varje våningsplanen känns privat. Önskar man istället använda hela bostaden kan man sätta in en vacker trappa som förbinder de båda våningsplanen. På det nedre planet kommer du in från Kungsstens pittoreska och idylliska myller av bageri, restauranger och butiker. Här möts du av en härlig rymd då vardagsrummet/köket har en takhöjd på 2,80m. Stora fönster med fantastiskt naturligt ljusinsläpp. Köket är ljust med mörk bänkskiva samt har praktisk och bra förvaring. Kyl/Frys är från SMEG. Badrummet har ljusa toner på både kakel och klinker. Vackert handfat på kommod, dusch, haddukstork, tvättmaskin och golvvärme. Sovrummet i rogivande toner med härlig och mjuk heltäckningsmatta, rymlig garderobsvägg med spegel finner ni ett halvt trappsteg upp från vardagsrummet med skjutdörr som skiljer de båda rummen åt. Utanför det nedre våningsplanet finns en upphöjd större altan som rymmer en större loungegrupp där ni kan sitta och blicka ut över Kungsstens myller. På det övre planet möts ni av en trevlig mindre veranda innan ni tar steget in i lägenheten. 2012 byggdes hela det övre våningsplanet om från att tidigare varit en vind till att bli en lägenhet. Här kommer ni in i en rymlig hall med ljusa väggar och mörkt golv. Gott om förvaringsmöjligheter och avhängning för ytterkläder. Från hallen når ni det vackert renoverade badrummet med dusch som renoverats med ljust kakel och mörkt klinker. Tvättstugan nås också från hallen. Väl inne i det stora rummet möts ni av en rymd med härliga takvinklar som ger rummet karaktär. Köksdelen är i ljusa toner med mörk bänkskiva. Kyl/Frys är inbyggda vilket ger ett stilrent intryck i rummet. Sovalkoven är avskild med en halvvägg så rummet även får en vardagsrumsdel med plats för en större soffgrupp. Ett härligt boende för den som vill ha kvar en del av stadslivet med närhet till buss, spårvagn, bageri, restauranger, strövområden, skola och havet.

Visar alla 2