Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kattholmsvägen 18, Vrångö, Göteborgs kommun

Kattholmsvägen 18

Villa
Vrångö, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 200 000 kr
120 + 20 m²
5 rum
191 m² tomt

Med magiskt läge nära hav och med en fantastisk utsikt ligger detta charmiga hus på Kattholmsvägen 18. Huset är fördelat på två rymliga våningsplan med källare och vind. Visst renovering behövs-se vidare i protokoll. Endast fantasin sätter gränser för att skapa detta till din egna skärgårdspärla!

Rubingatan 19, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Ons 26 jun
Rubingatan 19, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Rubingatan 19, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Rubingatan 19

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 974 kr/mån
22 722 kr/m²

Välkommen att förvärva denna trevliga och välplanerade 3:a med utsikt från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Smakfullt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Högt och fint läge med bra ljusinsläpp och inglasad balkong i önskvärt sydvästläge med vy över grönskan. Det finns ett snyggt badrum (stambytt 2018 av föreningen) med dusch och tvättmaskin. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med både en stor klädkammare och ett flertal garderober. Detta är en rymlig och attraktiv bostad som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. Brf Riksbyggen Göteborgshus 31 är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Premium
 • Balkong
Bergkristallsgatan 44, Norra Tynnered, Göteborgs kommun
 • Ons 26 jun

Bergkristallsgatan 44

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 438 kr/mån
25 909 kr/m²

Välkommen till denna moderna och rymliga 3:a med fönster åt två väderstreck! Lägenheten är genomgående i fint skick med ljusa material och ytskikt vilket gör att bostaden känns enhetlig och stilren. Här erbjuds ett smakfullt kök med all utrustning som man behöver. Mysig matplats vid fönstret som rymmer 4-6 personer och har utsikt över den gröna innergården. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Två hemtrevliga sovrum i insynsskyddade lägen. Trevligt och rymligt badrum. Härlig balkong med lugnt läge mot gården och här finner du även ett praktiskt förrådsutrymme. En mycket välplanerad lägenhet i lugna och fina omgivningar. Bara att flytta in! Här bor du i en stabil och trevlig förening! Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallsgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Frejaskolan, Fiskebäcksskolan, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Det finns också ett flertal förskolor nära som tex: Beryllgatans förskola, Fredagstomtens förskola, Smultronvägens förskola och Apelsingatans förskola. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Tanneskärsgatan 121, Önnered, Göteborgs kommun

Tanneskärsgatan 121

Radhus
Önnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
4 250 000 kr
84 m²
3 rum
152 m² tomt

Välkommen till detta trevliga och mycket fint renoverade radhus. Radhuset har ett av områdets bästa lägen med skogen inpå knuten. Radhuset har renoverats och har bland annat ett mycket smakfullt kök. På entréplan finner ni kök, med trevlig social planlösning till rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet finns altandörr ut till bostadens generösa uteplats, vilken inbjuder till många trevliga stunder. På detta plan finns också gästtoalett. Övre plan utgörs av två bra sovrum, allrum som enkelt kan göras om till sovrum/gästrum samt ett badrum med dusch. På framsidan finns ett rymligt förråd. Här i Kutans samfällighet bor vi i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både trevliga skogspromenader samt salta bad! Bra med kommunikationer med buss och spårvagn inom behagligt avstånd.

 • Plus
Valebergsvägen 257, Billdal, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Valebergsvägen 257

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
6 395 000 kr
133 m²
4 rum
170 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Uggledals byväg 40, Billdal, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Uggledals byväg 40

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
4 995 000 kr
104 m²
3 rum
vån 1/1
6 950 kr/mån
48 029 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Kapplandsgatan 14, Högsbo, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 18:00

Kapplandsgatan 14

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
4 157 kr/mån
39 318 kr/m²

Här finns nu en superb möjlighet att förvärva en mycket trevlig bostad belägen på andra våning på populära Kapplandsgatan i Högsbo. Bostaden har en optimal planlösning med gott om ljusinsläpp från två väderstreck med ett fint flöde av ljus. Kvälls och eftermiddagssol träffar balkongen och går vidare in i vardagsrummet och ett av sovrummen. Morgon och förmiddagssol når lägenheten i det andra sovrummet, badrummet, köket och vidare in mot matplatsen. Bostadens inglasade balkong åt väster och kommer med fin utsikt över närliggande grönområden. Helkaklat badrum sen stambytet med tvättmaskin, en rymlig klädkammare, och genomgående fräscha och fina ytskikt i bostaden. Köket bjuder på goda arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här bor du i en stor och stabil förening med låga avgifter och låg skuldsättning, grönskande innergårdar med lek- och grillplatser. Bastu med träningsmöjligheter, festlokal samt gästlägenhet erbjuds den boende. Ett attraktivt område, på gränsen till Kungsladugård och Majorna. Kort gångavstånd till Marklandsgatan som är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. På ännu närmre avstånd nås dessutom Axel Dahlströms torg där du exempelvis både finner matbutiken ICA Högsbo, bibliotek och träningscentret Nordic Wellness. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Göteborgs botaniska trädgård finns på promenadvänligt avstånd. Området erbjuder även ett flertal skolor och förskolor, allra närmst är Skytteskolan för elever i åldern F-9. Ett område och en bostad att trivas länge i. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Kapplandsgatan 116, Högsbo, Göteborgs kommun

Kapplandsgatan 116

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 350 000 kr
58,8 m²
2 rum
vån 3/3
4 278 kr/mån
39 966 kr/m²

Här har vi det stora nöjet att presentera en tvåa i toppskick som måste upplevas. Bostaden är smakfullt renoverad med en modern och stilfull känsla. Belägen på tredje våning med en optimal planlösning och gott om ljusinsläpp från två väderstreck med ett fint flöde av ljus, med kvälls och eftermiddagssol på balkongen som går vidare in i vardagsrummet, och morgon/förmiddagssol i sovrummet och köket. Balkongen som ligger i ett soligt västligt läge är inglasad, vilket förlänger och förgyller säsongerna. Helkaklat badrum sen stambyte med vissa förbättringar, rymlig klädkammare, och genomgående fräscha och fina ytskikt i hela bostaden. Även köket är renoverat och har det mesta man kan önska i fint utförande. Här bor du i en stor och stabil förening med låga avgifter och låg skuldsättning, grönskande innergårdar med lek- och grillplatser. Bastu med träningsmöjligheter, festlokal samt gästlägenhet erbjuds den boende. Ett attraktivt område, på gränsen till Kungsladugård och Majorna. Kort gångavstånd till Marklandsgatan som är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. På ännu närmre avstånd nås dessutom Axel Dahlströms torg där du exempelvis både finner matbutiken ICA Högsbo, bibliotek och träningscentret Nordic Wellness. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Göteborgs botaniska trädgård finns på promenadvänligt avstånd. Ett område och en bostad att trivas länge i. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Valthornsgatan 6, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/15
5 227 kr/mån
39 938 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en modern och välplanerad 3:a med stor balkong! Lägenheten erbjuder en boyta om 80 kvadratmeter som fördelas på ett snyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, hall med förvaringsmöjligheter i platsbyggd skjutgarderob, två rymliga sovrum och ett badrum. Ett nytt och fräscht boende med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Den stora ljusa balkongen höjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. Njut av härliga kvällar med både familj och vänner medans ni ser hur solen går ner i horisonten. I avgiften ingår dessutom Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100). Här bor och trivs du med Frölunda torg som närmsta granne och med cykel och gångavstånd till både salta bad och Göteborgs citykärna! Bra kommunikationer tar dig snabbt och enkelt till stora delar av Göteborg. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Beryllgatan 33, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Beryllgatan 33

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 195 000 kr
66,2 m²
2 rum
vån 3/3
4 353 kr/mån
33 157 kr/m²

Välkommen till denna moderna och renoverade 2:a som genomsyras av exklusiv känsla med genomgående fina material vilket gör att bostaden känns enhetlig och stilren. Här erbjuds ett snyggt kök med goda arbetsytor att jobba på samt en härlig atmosfär. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord och förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här erbjuds även ett hemtrevligt och rymligt sovrum som ligger lugnt beläget utan insyn. Helkaklat badrum från stambytet 2011 med dusch. Härlig balkong mot innergården. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter i form av ett flertal rymliga garderober. P-plats ingår i avgiften! Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor samt en mycket välplanerad planlösning. Bostaden med alla rätt - bara att flytta in! Här bor du i en stabil och trevlig HSB förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Frejaskolan, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Humlekärret 70, Skintebo, Göteborgs kommun

Humlekärret 70

Radhus
Skintebo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 995 000 kr
135 + 18 m²
6 rum
108 m² tomt

Välkommen till ett ljust och trevligt radhus om 135 kvadratmeter i två plan och en inredd vind. På entréplan så möts du av en solig uteplats/trädäck under tak - perfekt för helgens morgonkaffe. Nedre plan med hall, kök, tvätt, badrum, vardagsrum med braskamin stora fönsterpartier och utgång till uteplats i soligt västerläge. Övre plan erbjuder fyra sovrum, klädkammare och badrum. Uteplatsen på trädgårdssidan har sol från ca 11.00 till kvällen. Inredd vind - perfekt plats att hänga för barnen med kompisar. Här bor man i hjärtat av Billdal med närhet till havet med fina badplatser och småbåtshamnar som man promenerar till på ca 10 minuter. Kommunikationerna till centrala Göteborg är mycket bra och dessutom finns det en cykelbana som ligger vackert utmed havet. Det är väldigt populärt och barnvänligt med bilfria gångbanor, samt lekplatser och gröna ytor. På bekvämt avstånd finns dagis, skolor, låg-till högstadium, mataffärer m.m. Nya Hovås är under fortsatt tillväxt och här finns numera det mesta vilket gör det enkelt att stanna till på fina ICA-butiken, bageriet, fiskbilen, någon av restaurangerna eller Systembolaget. I Billdal finns också möjlighet till många aktiviteter för den som vill, såsom ridhus, tennisbana, gym, seglarklubb, ishall, Skintebo Gille och trevliga restauranger. Varmt välkommen att trivas!

Svindalsvägen 101A, Billdal, Göteborgs kommun
Svindalsvägen 101A, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Svindalsvägen 101A, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Svindalsvägen 101A

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 995 000 kr
149 + 44 m²
9 rum
4 000 m² tomt

Gediget hus i Billdal med stor härlig trädgård. Tomt på ca 4500 m2. Enorm utvecklingspotential för eventuell om/utbyggnad, Attefallshus eller orangeri. Befintliga huset har hela fem sovrum vilket gör det perfekt för den stora familjen! Bubbelpoolen och lekstugan ingår självfallet och om man önskar även gungställningen & studsmattan. Det finns även möjlighet att skapa en uthyrningsdel för extrainkomst i bottenvåningen. Trädgården är härlig och här har du träd, buskar, lekstuga & till och med kantareller på hösten. Området Svindal är en spännande plats under ständig utveckling, och här kan du njuta av närheten till både hav och natur. Ta en avkopplande cykeltur till de salta baden eller ge dig ut på utmanande promenadstigar i Sandsjöbacka Naturreservat. För de små finns förskolor och skolor inom bekvämt räckhåll, och du har bara cirka 2000 meter till butiker, restauranger och caféer för att tillgodose alla dina behov och önskemål. Här erbjuds en livsstil där harmoni och äventyr möts i en perfekt symbios!

 • Premium
Fagottgatan 10, Ruddalen, Göteborgs kommun
Fagottgatan 10, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Fagottgatan 10, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Fagottgatan 10

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 725 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 10/12
3 439 kr/mån
29 487 kr/m²

Välkomna till detta smakfullt inbjudande boende i Ruddalen, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. En trevlig och välplanerad 2:a i en stabil förening. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Bostaden har genomgående fina ytskikt vilket gör att lägenheten känns enhetlig och stilren. Ett smakfullt och trevligt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Det finns ett fräscht och helkaklat badrum från stambytet med dusch. Bostaden erbjuder dessutom ett hemtrevligt sovrum med en trevlig utsikt över grönskan. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober samt en stor walk in closet. Öppen och ljus lägenhet med allt man kan önska, välkommen till ett hem att trivas i! Här bor man dessutom i en omtyckt och skuldfri förening som förvaltas av Riksbyggen. Spårvagnshållplatsen Musikvägen nås knappt 100 meter från porten. I närområdet finner du Ruddalen med fina promenadvägar, utegym och motionscentrum samt expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig smidigt in till stan eller ut mot havet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information

 • Premium
 • Hiss
Södra Särövägen 79C, Billdal, Göteborgs kommun

Södra Särövägen 79C

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
11 500 000 kr
153 m²
5 rum
605 m² tomt

Nu har du en unik möjlighet att vara med från allra första början i detta fantastiska projekt. Ett exklusivt parhus i nyproduktion, med planerad inflyttning under 2025, väntar på dig. Husleverantören Willa Nordic, känd för sin exceptionella kvalitet och gedigna hantverksskicklighet, står bakom detta genomtänkta parhus. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa ett hem som kombinerar både känsla och förnuft. Möjlighet att köpa båda tomterna och istället ansöka om att bygga en fristående villa. Med Willa Nordic kan du vara säker på att ditt nya hem är byggt med omsorg och precision. Deras långa erfarenhet och engagemang för högkvalitativa material och hållbara byggmetoder garanterar att ditt parhus inte bara är vackert, utan även funktionellt och energieffektivt. Från arkitektonisk design till inredningsdetaljer, varje aspekt av huset reflekterar Willa Nordics strävan efter perfektion och hållbarhet. Ta chansen att investera i ett boende som erbjuder både modern komfort och en tidlös estetisk appeal. Bli en del av en levande och växande gemenskap i en bostad skapad för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Typiskt Willa Nordic är att -Alla innerväggar har extra ljudisolering. -Väggar som håller för tavlor och tv-skärmar. -Rum med extra stora öppna ytor utan synliga takbjälkar tack vare egen dold konstruktion med lamelluppbyggda takbjälkar. -Golvvärme är standard på båda plan och läggs ovanpå bjälklagen för att göra golven mer ljuddämpande. -Gerade hörn och skarvfri fasadpanel ger vackrare exteriör. -Smart fogning ger 100% tätt runt fönster och dörrar. -Nät i nederkant av fasadpanelen hindrar objudna små gäster från att komma in. -Unika variationer av dekorfrästa foder och dekorlister. -Extra höga takhöjder tack vare vår flexibla tillverkning. Detta blir inte bara ett hus. Det blir ett hem som hem ska vara. Välkommen att diskutera detaljerna! Tomten som huset ska byggas på ligger mitt i hjärtat av Billdal och erbjuder ett högt, vackert läge med en skyddad baksida. Här får du det bästa av två världar: naturskön omgivning och närhet till alla bekvämligheter. Möjlighet att ansöka om amorteringsfritt de första 5 åren då nyproduktion. Kolla med din bank. Rekommenderar att jämföra villkor med Länsförsäkringar Bank. Fråga mäklaren om bästa bankkontakten. Du har bara några steg till busshållplatsen, vilket gör pendlingen smidig och bekväm. För barnfamiljer är det perfekt med gångavstånd till både förskola och skola. Dessutom är det bara badrocksavstånd till salta bad, vilket innebär att du kan njuta av en härlig simtur i havet på bara några minuter. Detta är en plats där du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen, samtidigt som du har nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Välkommen till ditt drömboende i Billdal! Kontaktperson Willa Nordic Michael Hjälmeby Projektledare Askims kyrkväg 46 Mobil 0735-235135 Mejl michael.hjalmeby@willanordic,se Hemsida www.willanordic.se Kontaktperson Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Petra von Seth Fastighetsmäklare Askims Verkstadsväg 17 Mobil 0767-638358 Mejl [email protected] Hemsida www.lansfast.se

 • Nyproduktion
Södra Särövägen 79B, Billdal, Göteborgs kommun

Södra Särövägen 79B

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
11 500 000 kr
153 m²
5 rum
469 m² tomt

Nu har du en unik möjlighet att vara med från allra första början i detta fantastiska projekt. Ett exklusivt parhus i nyproduktion, med planerad inflyttning under 2025, väntar på dig. Husleverantören Willa Nordic, känd för sin exceptionella kvalitet och gedigna hantverksskicklighet, står bakom detta genomtänkta parhus. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa ett hem som kombinerar både känsla och förnuft. Möjlighet att köpa båda tomterna och istället ansöka om att bygga en fristående villa. Med Willa Nordic kan du vara säker på att ditt nya hem är byggt med omsorg och precision. Deras långa erfarenhet och engagemang för högkvalitativa material och hållbara byggmetoder garanterar att ditt parhus inte bara är vackert, utan även funktionellt och energieffektivt. Från arkitektonisk design till inredningsdetaljer, varje aspekt av huset reflekterar Willa Nordics strävan efter perfektion och hållbarhet. Ta chansen att investera i ett boende som erbjuder både modern komfort och en tidlös estetisk appeal. Bli en del av en levande och växande gemenskap i en bostad skapad för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Typiskt Willa Nordic är att -Alla innerväggar har extra ljudisolering. -Väggar som håller för tavlor och tv-skärmar. -Rum med extra stora öppna ytor utan synliga takbjälkar tack vare egen dold konstruktion med lamelluppbyggda takbjälkar. -Golvvärme är standard på båda plan och läggs ovanpå bjälklagen för att göra golven mer ljuddämpande. -Gerade hörn och skarvfri fasadpanel ger vackrare exteriör. -Smart fogning ger 100% tätt runt fönster och dörrar. -Nät i nederkant av fasadpanelen hindrar objudna små gäster från att komma in. -Unika variationer av dekorfrästa foder och dekorlister. -Extra höga takhöjder tack vare vår flexibla tillverkning. Detta blir inte bara ett hus. Det blir ett hem som hem ska vara. Välkommen att diskutera detaljerna! Tomten som huset ska byggas på ligger mitt i hjärtat av Billdal och erbjuder ett högt, vackert läge med en skyddad baksida. Här får du det bästa av två världar: naturskön omgivning och närhet till alla bekvämligheter. Möjlighet att ansöka om amorteringsfritt de första 5 åren då nyproduktion. Kolla med din bank. Rekommenderar att jämföra villkor med Länsförsäkringar Bank. Fråga mäklaren om bästa bankkontakten. Du har bara några steg till busshållplatsen, vilket gör pendlingen smidig och bekväm. För barnfamiljer är det perfekt med gångavstånd till både förskola och skola. Dessutom är det bara badrocksavstånd till salta bad, vilket innebär att du kan njuta av en härlig simtur i havet på bara några minuter. Detta är en plats där du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen, samtidigt som du har nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Välkommen till ditt drömboende i Billdal! Kontaktperson Willa Nordic Michael Hjälmeby Projektledare Askims kyrkväg 46 Mobil 0735-235135 Mejl michael.hjalmeby@willanordic,se Hemsida www.willanordic.se Kontaktperson Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Petra von Seth Fastighetsmäklare Askims Verkstadsväg 17 Mobil 0767-638358 Mejl [email protected] Hemsida www.lansfast.se

 • Nyproduktion
Hammarvägen 158, Näset, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hammarvägen 158

Radhus
Näset, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
4 950 000 kr
120 m²
4 rum
213 m² tomt

Gavelradhus på populära Hammarvägen med lugnt läge på en trevlig gård. Bra och flexibel planlösning. Två uteplatser. Garage i länga. Nära hav, natur, buss och barnomsorg.

Kulörgatan 33, Åkered, Göteborgs kommun

Kulörgatan 33

Radhus
Åkered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
6 195 000 kr
158 m²
5 rum
333 m² tomt

Här har ni ett jättefint kedjehus i populära Åkered. Huset ligger längst in på återvändsgata med ett lugnt och soligt gavelläge. Stora sociala ytor och flexibel planlösning. Kamin som ger värme och mys. Carport samt elbilsladdare. Här bor man i ett populärt område när hav, natur, buss, barnomsorg och service.

Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Marklandsgatan 71

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/8
3 160 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande bostadsrättslägenhet, förtrollande belägen på femte våningen längs Marklandsgatan i det eftertraktade området Högsbo. Med en generös yta om 54 kvadratmeter erbjuder denna bostad en harmonisk kombination av elegans och funktionalitet. Noggrant genomgången och smakfullt renoverad, presenterar bostaden ljusa och luftiga rum som genomsyras av en trivsam atmosfär. Köket är välplanerat och modernt, medan den inglasade balkongen i västerläge erbjuder en panoramautsikt över omgivningarna, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Bostaden präglas av enhetlighet i materialval och färgsättning, vilket skapar en känsla av sammanhang och stil. Med närhet till ett brett utbud av kommunikationer och servicefaciliteter, inklusive charmiga promenadstråk och livsmedelsbutiker, uppfylls behoven för en bekväm vardag med stadens puls inom räckhåll. Hållplats Marklandsgatan, en kort promenad bort, fungerar som en betydande knutpunkt för kollektivtrafiken, vilket ger utmärkta förbindelser via spårvagnar och bussar. Bostadsrättsföreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket garanterar trygghet och låga avgifter för dess medlemmar. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en enastående kombination av komfort och bekvämlighet, kompletterad med en magnifik utsikt. En möjlighet att äga denna pärla i Högsbo bör inte förbises

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nyängsvägen 10, Billdal, Göteborgs kommun

Nyängsvägen 10

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
23 000 000 kr
434 + 52 m²
9 rum
1 632 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska arkitektritade hem, unikt beläget på kullen ovanför Skintebos takåsar. Huset omfattar 434 + 52 m² och erbjuder allt du kan önska dig. Eleganta sällskapsytor med havsutsikt En trappa upp möts du av rymliga sällskapsytor där kök, matsal och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning. Havet är synligt från de flesta fönster och de många fönstren ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns även öppna spisar och en underbar plats för ett hemmakontor . Generösa sovrum och exklusiva bekvämligheter På denna våning finns ett par sovrum med möjlighet att skapa fler. Det ena sovrummet har eget badrum och klädkammare. Högst upp finns ett utkikstorn med 360 graders utsikt, där välkomstdrinken är ett måste. Relaxavdelning och praktiska utrymmen I den stora relaxavdelningen finns en stor pool, bastu, plats för ett gym samt dusch och toalett. På entréplan hittar du ytterligare sovrum, badrum, klädkammare, tvättstuga och ett stort, välutrustat garage med uppfartsparkering framför. Fastigheten är i utmärkt skick och mycket välskött, med möjligheter att skapa fler sovrum eller ett generationsboende. Perfekt läge i naturskön omgivning Här bor du i ett lugnt område, omgivet av skog, natur och hav, med Billdals bästa promenadstråk precis utanför dörren. Det är ca 15 minuter med bil till stan, cykelavstånd till Nya Hovås och gångavstånd till salta bad. VIP-visning Endast VIP-visning. Kontakta mäklaren för mer information.

Rävstigen 14, Hovås, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rävstigen 14

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
10 950 000 kr
190 + 80 m²
7 rum
779 m² tomt

Nu får du chansen att köpa härliga villan från 1969 med tidstypiska detaljer. Stora fönster, gott om yta, många sovrum, rejält med förråd. Huset är cirka 180 m2 i varje plan. Här får hela familjen gott om plats. Trevliga uteplatser runt om huset. Naturen inpå knuten och en lugn återvändsgränd i området. Solig tomt med stort garage i huset .

Berguven 6, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Berguven 6

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 750 000 kr
82 m²
4 rum
vån 4/5
5 850 kr/mån
70 122 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyrarumslägenhet! Här får du en härlig havsutsikt som du kan njuta av varje dag. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en rymlig och social yta perfekt för både vardagsliv och festligheter. Den smarta och genomtänkta planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den ljuvliga takterrassen. Här kan du koppla av, njuta av soliga dagar och bjuda in vänner till mysiga kvällar med en utsikt som är svår att slå. Lägenheten ligger ljust och fritt med ett öppet läge utan insyn, vilket ger en känsla av privatliv och frihet. Det är du och trädtopparna. Lägenheten består av ett stort sovrum och två mindre sovrum, alla utformade för att erbjuda komfort och ro. Den praktiska klädkammaren ger gott om förvaringsutrymme och gör det enkelt att hålla ordning. Det välutrustade badrummet är stilfullt och funktionellt, och hela lägenheten är genomgående utrustad med fina ytskikt som ger ett fräscht och inbjudande intryck. Här kommer du verkligen att trivas! Välkommen att uppleva ditt nya drömboende – ljust, öppet och med en utsikt som är grädden på moset.

 • Balkong
 • Hiss
Bildradiogatan 6, Järnbrott, Göteborgs kommun

Bildradiogatan 6

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3,5/7
2 007 kr/mån
58 125 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, högt beläget på våning 3.5/7, med en fri och insynsskyddad vy över området. Denna lägenhet erbjuder en optimal planlösning med smart disponerade kvadratmeter som skapar en rymlig och ljus atmosfär. Perfekt för dig som söker ditt första boende eller som student, med en mycket låg månadsavgift. Bostadsdetaljer: Helkaklat badrum med dusch för din komfort och bekvämlighet. Trevligt fönsterparti som släpper in naturligt ljus och skapar en enhetlig känsla i hela lägenheten. Ljus och rymlig känsla där ögat dras mot utsikten över området. Föreningens Faciliteter: Stabil och välmående förening med tillgång till bastu, föreningslokal och motionsrum för en aktiv livsstil. Bekvämt avstånd till kommunikationer samt gångavstånd till servicebutiker och skolor. Nära till grönområden såsom Slottsskogen, Sisjöns handelsområde, Ruddalen och Änggårdsbergen samt det livliga Frölunda Torg med sitt breda utbud av shopping och restauranger. Bra cykelbanor som leder dig in till stadens centrum eller ut mot havet för avkopplande promenader. Extra Fördelar: Två rymliga förråd, ett på vinden och ett i källaren, ger dig gott om utrymme för förvaring.

 • Hiss
Furuslätten 4, Skintebo, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Furuslätten 4

Radhus
Skintebo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
6 550 000 kr
150 + 23 m²
7 rum
155 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Björklundavägen 8, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Björklundavägen 8

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
4 189 kr/mån
56 509 kr/m²

Stig in i denna förstklassiga tvåa i hjärtat av Nya Hovås. Här möts du av en smakfullt utformad och genomtänkt bostad där varje detalj andas exklusivitet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum sträcker sig elegant ut mot en rofylld balkong, idealisk för avkoppling och social samvaro under soliga dagar. Sovrummet är rymligt och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter med flera stilfulla garderober. Dessutom finner du en praktisk garderob i hallen för extra förvaring. Bostaden är utrustad med högsta tekniska standard, inklusive egen tvättutrustning och ett fullt utrustat kök. Kontakta mäklaren idag för mer information och för att boka en privat visning! Området utanför din dörr erbjuder ett elegant utbud av caféer, restauranger och exklusiva butiker. Du har även tillgång till praktiska bekvämligheter såsom apotek, vårdcentral och charmiga små affärer för att tillfredsställa alla dina behov. Förutom flera gym i närområdet, kan du också njuta av paddeltennis och pittoreska cykelvägar som tar dig till de bästa badplatserna längs kusten. Med Sandsjöbacka, Oxsjön och Sisjön inom räckhåll, är detta det perfekta området för avkopplande promenader och energigivande motion. Dessutom tar direktbussar dig snabbt och smidigt in till Göteborgs citypuls.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Berguven 30, Hovås, Göteborgs kommun

Berguven 30

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 595 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 002 kr/mån
58 315 kr/m²

På det idylliska Uggleberget i det eftertraktade området Nya Hovås presenterar vi stolt denna välkomnande och moderna 2:a med en generös uteplats. Med en genomgående planlösning och stora ljusinsläpp erbjuder denna bostad en omedelbar känsla av rymd och välbefinnande. Interiör Entrén öppnar upp till en ljus och luftig atmosfär där kök och vardagsrum smidigt flyter ihop. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Köksdelen utgör en funktionell och stilren bas för matlagning och umgänge. Uteplats Från det välkomnande vardagsrummet leder en dörr ut till den imponerande uteplatsen, omgiven av en harmonisk gröna buskar. Här möts man av en privat och fridfull miljö, perfekt för avkoppling och utomhusmiddagar. Möjligheterna till att skapa en personlig oas är obegränsade på denna väl tilltagna yta. Sovrum och Badrum Bostaden inkluderar ett sovrum för maximal komfort och funktionalitet. Det väl tilltagna badrummet utgör en fräsch och funktionell plats för daglig rutin. Område Beläget på Uggleberget i Nya Hovås, erbjuder detta område en harmonisk kombination av natur och modern bekvämlighet. Med närhet till grönområden och kommunikationer samt bekvämt avstånd till service och shopping, erbjuder detta boende en idealisk livsstil för den moderna familjen eller den aktiva individ.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 61