Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Petra von Seth

Petra von Seth

Om mig

Jag älskar bostadsaffären. Alla kategorier. Mina fokusområden är Billdal, Brottkärr, Hovås, Sisjön & Askim. Förmedlar både villor, radhus , tomter & bostadsrätter. Många av mina kunder rör sig mellan mina områden så mitt kontaktnät är stort. Många som vill sälja. Många som vill köpa. Mina styrkor som mäklare är att jag mer eller mindre alltid är tillgänglig, att jag gillar att hjälpa till med den viktigaste affären och att jag är en tävlingsmänniska så jag ger mig inte. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gatersered sörgård 29, Billdal, Göteborgs kommun

Gatersered sörgård 29

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
8 495 000 kr
164 m²
6 rum
509 m² tomt

TILL SALU Nybyggt Götenehus parhus på härligt läge. Huset håller på att byggas nu. Utsidan nästintill klar. Bilderna här är från ett av grannhusen som är klart invändigt också. Bilderna visar ungefär hur huset kommer att bli. Ring mäklaren för mer information och din visning. Det finns flera nya & äldre bostäder i området. På landet men ändå nära stan. Gångavstånd till Express-buss. Cykelavstånd till hav och sjö. Nära naturreservat och naturleder. VÄLKOMMEN!

  • Nyproduktion
Kobbeslätten 6A, Askim, Göteborgs kommun

Kobbeslätten 6A

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 266 kr/mån
45 267 kr/m²

BOKA UPP DIN VISNINGSTID Härlig trea med solig uteplats som gör att du kan njuta av vardagens enkla lyx, mitt i det charmiga området kring Kobbeslätten. Denna bostadsrätt erbjuder inte bara två rymliga sovrum utan också ett välutrustat badrum och generös förvaring som underlättar din vardag. När du stiger in i denna bostadsrätt möts du av dess fina vinklar och en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Köket är inrett med en bra arbetsyta, perfekt för den matlagningsentusiasten, och de stora fönstren släpper in naturligt ljus från två väderstreck, vilket ger en ljus och luftig atmosfär. Men det är inte bara bostaden som imponerar. Läget är riktigt bra. Med gångavstånd till många butiker som Willys, Coop, apotek, Systembolaget samt Plantagen och busshållplats har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Att hitta parkeringsplats är enkelt. Dessutom har du tillgång till ett utmärkt vindsförråd, perfekt för att lagra saker du inte använder dagligen. Sammanfattningsvis är detta en bostadsrätt som erbjuder en bekväm och harmonisk livsstil, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Boka din visningstid med mäklaren.

  • Uteplats
  • Hiss
Uggleberget 12, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Uggleberget 12

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
3 819 kr/mån
51 759 kr/m²

SÄNKT PRIS! Boka upp din visning med mäklaren. Välkommen till denna coola bostadsrätt! Med sin generösa takhöjd ger denna bostad en luftig och rymlig atmosfär som genast lockar. Belägen i det naturnära och eftertraktade området Nya Hovås, är detta ett paradis för den som älskar närheten till både havet och stadens puls. Med endast en kort cykeltur till stranden kan du njuta av solens varma strålar och havets brusande vågor när du önskar det. För den som pendlar är det enkelt att ta sig till och från bostaden med närheten till kommunikationer. Busshållplatsen ligger precis nedanför backen. Bostaden i sig erbjuder en smart planlösning med sina 54 kvadratmeter fördelade på två rum. Här finns gott om utrymme för både vardag och fest. Den mysiga balkongen är perfekt för avkoppling och att njuta av frisk luft under soliga dagar. Njut även av kvällens sista strålar. Välkommen till Uggleberget en bit ner i backen, där du kan bo bekvämt och njuta av det bästa av två världar - naturens lugn och stadens bekvämligheter. Möjligt med snabbt tillträde.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3