Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Petra von Seth

Petra von Seth

Om mig

Jag älskar bostadsaffären. Alla kategorier. Mina fokusområden är Billdal, Brottkärr, Hovås, Sisjön & Askim. Förmedlar både villor, radhus , tomter & bostadsrätter. Många av mina kunder rör sig mellan mina områden så mitt kontaktnät är stort. Många som vill sälja. Många som vill köpa. Mina styrkor som mäklare är att jag mer eller mindre alltid är tillgänglig, att jag gillar att hjälpa till med den viktigaste affären och att jag är en tävlingsmänniska så jag ger mig inte. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hedens backe 28, null, Göteborgs kommun

Hedens backe 28

Villa
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
6 750 000 kr
97 m²
6 rum
1 794 m² tomt

Längst in på en återvändsgata ligger denna pärla gömd i väntan på sin nästa ägare. Ett hus med en historia som sträcker sig tillbaka till 1925, då det uppfördes och blev ett älskat sommarhem för en direktörsfamilj från Linnestaden. Varje skiftning i tiden har präglat dess fasader och former, och ändå förblir det tidlöst. En tidigare ägare med god kännedom om byggnadsvård har varsamt tilläggsisolerat och förnyat dess yttre. Varje åtgärd har utförts med aktsamhet för att inte störa husets naturliga balans, dess andetag av luft och ljus. Många originaldetaljer finns kvar, såsom flera dörrar, en öppen spis och ett väggfast skåp i matrummet. Trägolven, slitna av tidens gång, bär på historiens viskningar. Stengrunden under huset utgör en stabil grund och låter byggnaden andas och leva i symbios med naturen. Utanför, i trädgården, sträcker sig tomten ut i en lovsång till livets skönhet och rikedom. Sommartid skyddar grönskan från insyn och trädgården fylls av blommor. Varje vrå och hörn döljer en ny skatt, en plats för lugn och reflektion. När våren slår ut i full blom, fylls luften med doften av syrener och azaleor, en hymn till den förnyelse som alltid återvänder till denna plats. Det växer hallon, blåbär, björnbär, vinbär, krusbär, rosenkvitten och rabarber. Även körsbärsträd och äpplen finner du här, i denna förtrollade trädgård. Vill du boka upp din visning till ditt framtida hem? Välkommen att kontakta mäklare Petra von Seth 0767-638358

Ängslyckan 21, Skintebo, Göteborgs kommun

Ängslyckan 21

Radhus
Skintebo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
6 495 000 kr
150 + 23 m²
6 rum
155 m² tomt

Stora radhuset sk "Båtmansgård" till salu i ljuvliga Skintebo. 150 m2 fördelat på två plan på bästa läget med stor skyddad uteplats i söderläge. Här trivs man året runt. Garageplats ingår. Fri parkering på övre plan i garaget. Separat förråd till cyklar & vinterdäck.

Gatersered sörgård 29, Billdal, Göteborgs kommun

Gatersered sörgård 29

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
8 495 000 kr
164 m²
6 rum
509 m² tomt

TILL SALU Nybyggt Götenehus parhus på härligt läge. Huset håller på att byggas nu. Utsidan nästintill klar. Bilderna här är från ett av grannhusen som är klart invändigt också. Bilderna visar ungefär hur huset kommer att bli. Ring mäklaren för mer information och din visning. Det finns flera nya & äldre bostäder i området. På landet men ändå nära stan. Gångavstånd till Express-buss. Cykelavstånd till hav och sjö. Nära naturreservat och naturleder. VÄLKOMMEN!

  • Nyproduktion
Kobbeslätten 6A, Askim, Göteborgs kommun

Kobbeslätten 6A

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 266 kr/mån
45 267 kr/m²

BOKA UPP DIN VISNINGSTID Härlig trea med solig uteplats som gör att du kan njuta av vardagens enkla lyx, mitt i det charmiga området kring Kobbeslätten. Denna bostadsrätt erbjuder inte bara två rymliga sovrum utan också ett välutrustat badrum och generös förvaring som underlättar din vardag. När du stiger in i denna bostadsrätt möts du av dess fina vinklar och en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Köket är inrett med en bra arbetsyta, perfekt för den matlagningsentusiasten, och de stora fönstren släpper in naturligt ljus från två väderstreck, vilket ger en ljus och luftig atmosfär. Men det är inte bara bostaden som imponerar. Läget är riktigt bra. Med gångavstånd till många butiker som Willys, Coop, apotek, Systembolaget samt Plantagen och busshållplats har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Att hitta parkeringsplats är enkelt. Dessutom har du tillgång till ett utmärkt vindsförråd, perfekt för att lagra saker du inte använder dagligen. Sammanfattningsvis är detta en bostadsrätt som erbjuder en bekväm och harmonisk livsstil, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Boka din visningstid med mäklaren.

  • Uteplats
  • Hiss
Uggleberget 12, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Uggleberget 12

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
3 819 kr/mån
46 204 kr/m²

SÄNKT PRIS! Boka upp din visning med mäklaren. Välkommen till denna coola bostadsrätt! Med sin generösa takhöjd ger denna bostad en luftig och rymlig atmosfär som genast lockar. Belägen i det naturnära och eftertraktade området Nya Hovås, är detta ett paradis för den som älskar närheten till både havet och stadens puls. Med endast en kort cykeltur till stranden kan du njuta av solens varma strålar och havets brusande vågor när du önskar det. För den som pendlar är det enkelt att ta sig till och från bostaden med närheten till kommunikationer. Busshållplatsen ligger precis nedanför backen. Bostaden i sig erbjuder en smart planlösning med sina 54 kvadratmeter fördelade på två rum. Här finns gott om utrymme för både vardag och fest. Den mysiga balkongen är perfekt för avkoppling och att njuta av frisk luft under soliga dagar. Njut även av kvällens sista strålar. Välkommen till Uggleberget en bit ner i backen, där du kan bo bekvämt och njuta av det bästa av två världar - naturens lugn och stadens bekvämligheter. Möjligt med snabbt tillträde.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5