Mäklare Sara Holm

Sara Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Beryllgatan 59, Norra Tynnered, Göteborgs kommun
 • Tis 12 dec

Beryllgatan 59

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 450 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 490 kr/mån
30 061 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och välplanerade 3:a med utsikt från två väderstreck. Här erbjuds ett snyggt och välutrustat kök i klassisk vit kulör som renoverades 2012. Goda arbetsytor att jobba på samt en härlig atmosfär. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord och förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här erbjuds även två hemtrevliga och rymliga sovrum som ligger lugnt belägna utan insyn. Helkaklat badrum från stambytet 2011 med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Härlig balkong i önskvärt sydvästläge som nås från köket. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter i form av ett flertal rymliga garderober. Lägenheten ligger perfekt belägen med kortare avstånd till garaget där du har din parkeringsplats som ingår i hyran! Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med ett av föreningens bästa lägen med utsikt mot kolonilotterna. Här bor du i en stabil och trevlig HSB förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Kapplandsgatan 24, Högsbo, Göteborgs kommun
 • Mån 11 dec
Kapplandsgatan 24, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Kapplandsgatan 24, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Kapplandsgatan 24

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
4 158 kr/mån
39 318 kr/m²

Äntligen finns möjlighet att förvärva en underbar 3:a på populära Kapplandsgatan. En bostad som erbjuder ett bekvämt och prisvärt boende med närhet till allt du önskar! Här bor du bra med väl tilltänkta rum, genomgående fina ytskikt och fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Köket är smakfullt renoverat med matplats för flera. Från den inglasade balkongen, belägen i perfekt söderläge, kan du koppla av i solen tidig vår till sen höst. Badrummet är helkaklat i neutrala toner och renoverades i samband med föreningens stambyte. Bostaden erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober, rymlig klädkammare och ett externt källarförråd. Bredband ingår dessutom i månadsavgiften! Här bor du i en stor och stabil förening med låga avgifter, grönskande innergårdar med lek- och grillplatser. Bastu med träningsmöjligheter, festlokal samt gästlägenhet erbjuds den boende. Ett attraktivt område, på gränsen till Kungsladugård och Majorna. Kort gångavstånd till Marklandsgatan som är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. På ännu närmre avstånd nås dessutom Axel Dahlströms torg där du exempelvis både finner matbutiken ICA Högsbo, bibliotek och träningscentret Nordic Wellness. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Göteborgs botaniska trädgård finns på promenadvänligt avstånd. Området erbjuder även ett flertal skolor och förskolor, allra närmst är Skytteskolan för elever i åldern F-9. Det är ett område och en bostad att trivas länge i. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Bergkristallsgatan 40, Norra Tynnered, Göteborgs kommun
 • Imorgon

Bergkristallsgatan 40

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 695 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 253 kr/mån
28 729 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade tvåa med en uppskattad planlösning. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt kök med goda arbetsytor att jobba på. Socialt och rymligt vardagsrum som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matbord och bra förvaringsmöjligheter. Det finns ett fräscht badrum med dusch. Bostaden erbjuder dessutom ett mysigt sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober. Detta är en bostad som erbjuder det mesta, välkommen till ett hem att trivas i! Perfekt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, service, skola och förskola. Omgivningarna är välskötta och innergårdarna har ytor för social samvaro. På bara några få minuter tar buss 50 dig till expansiva Frölunda Torg åt ena hållet, och en av Göteborgs största knutpunkter, Brunnsparken, åt andra hållet. Fina cykelvägar leder dig smidigt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Rubingatan 46, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Rubingatan 46

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 332 kr/mån
23 456 kr/m²

På populära Rubingatan finns nu möjligheten att förvärva denna smakfulla och välplanerade 3:a med utsikt från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett kök i äldre standard med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Fint läge med bra ljusinsläpp och stor balkong med utsikt över grönskan. Det finns ett snyggt och renoverat badrum från stambytet 2018. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med både ett flertal garderober och ett externt källarförråd. Detta är en bostad som erbjuder det mesta och som har stor potential till förändring. Perfekt till dig med renoveringsdrömmar. välkommen till ett hem att trivas i! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. En bostad att trivas i! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Guldringen 36, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Guldringen 36

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
3 277 kr/mån
37 667 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade bostad med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt kök med goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Här har du en generös och stor balkong. Det finns ett badrum med tvättmaskin och duschkabin. Bostaden erbjuder dessutom ett hemtrevligt sovrum som rymmer dubbelsäng. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Tack vare dem stora balkongerna och loftgångarna på Guldringen så skapas här en radhuskänsla i lägenhetsformat. Detta är en riktig pärla och en bostad som erbjuder det mesta, välkommen till ett hem att trivas i! Här bor du i en stabil och trevlig förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Orkestergatan 21, null, Göteborgs kommun

Orkestergatan 21

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 695 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
1 891 kr/mån
40 357 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga och välplanerade 1:a. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt kök med goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är allrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, bra förvaringsmöjligheter och en praktisk sovalkov. Det finns ett rymligt badrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter och till lägenhet hör ett externt källarförråd. En mycket ljus och trevlig lägenhet med närhet till Ruddalens natur! Låg avgift - bara att flytta in! Här, i mysiga Kaverös, trivs alla som uppskattar att bo mitt i naturen men ändå bara en kort resa från Göteborgs utbud av restauranger och shopping. Här bor du i en omtyckt och stabil förening med god ekonomi, vilket avspeglas i den låga månadsavgiften. I avgiften ingår även bredband! Föreningen karaktäriseras av kultiga orangea hus och lugna, lummiga innergårdar. På bekvämt gångavstånd finns både mataffär och spårvagnshållplats. Från Nymilsgatans hållplats når du Linnéplatsen på ynka 10 minuter. I närområdet finner du dessutom Ruddalens motionscentrum samt expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig gärna in till stan eller ut mot havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Turkosgatan 33, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Ons 6 dec

Turkosgatan 33

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 095 000 kr
113,3 m²
5 rum
vån 2/3
7 111 kr/mån
27 317 kr/m²

Välkomna till detta smakfullt inbjudande boende på Turkosgatan, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Här erbjuds en ljus och välplanerad 5:a på hela 113kvm i föreningens bästa läge. Bostaden genomsyras av bra ytskikt och ljusa material vilket gör att bostaden känns enhetlig och skapar utrymme för kreativ inredning. Snyggt och stort kök som är i bra skick med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang. Den inglasade balkongen ligger ostört och är en given favoritplats under många av årets dagar och kvällar där man kan slå sig till ro och njuta. I lägenheten finner du även tre hemtrevliga sovrum, ett matsalsrum, två fräscha badrum och bra förvaringsmöjligheter. Garage-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Silvermyntsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun

Silvermyntsgatan 19

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
2 420 kr/mån
63 793 kr/m²

I hjärtat av Högsbo, nära natur och bra kommunikationer finner vi denna smakfullt renoverade etta. Bostaden erbjuder bland annat ett renoverat kök med fina ytskikt, fransk balkong med utsökt över grönskan - fritt från insyn, sovalkov, helkaklat badrum och massvis med förvaring både i inbyggda garderober och två tillhörande förråd. Bredband ingår i avgiften! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privatvisning! Knappt 100 meter från porten når du hållplatsen Axel Dahlströms torg som tar dig med spårvagn snabbt och smidigt in till stan eller till Frölunda Torg med alla dess butiker. På torget finner du allt man behöver i närområdet. En kort promenad bort når du även slottsskogen med bra motionsslingor årets alla dagar. Helt enkelt en bostad och ett område att trivas länge i. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Turkosgatan 43, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Turkosgatan 43

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 095 000 kr
74 m²
3 rum
4 539 kr/mån
28 311 kr/m²

Välkomna till detta smakfullt inbjudande boende på Turkosgatan, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Här erbjuds en välplanerad 3:a med hög trivselfaktor. Snyggt och stort kök samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. En stor och härlig uteplats nås härifrån vilket erbjuder en härlig plats för avkoppling eller odling för den som intresserar. Det finns ett fräscht badrum, två hemtrevliga sovrum och bra förvaringsmöjligheter bland annat i form av ett flertal garderober och ett praktiskt källarförråd. P-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Uteplats
Turkosgatan 11 *ACCEPTERAT PRIS!, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Turkosgatan 11 *ACCEPTERAT PRIS!

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 950 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 986 kr/mån
25 064 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS! (Försäljning pågår fram tills årskiftet 2023 därefter tas annonsen bort och utgår från försäljning på marknaden.) På populära Turkosgatan finns nu möjligheten att förvärva en mycket trevlig, rymlig och välplanerad 3:a som vetter mot två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Lägenheten har ett smakfullt och stort kök som är i bra skick med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. I anslutning från vardagsrummet tar du dig ut till den stora och inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling och tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om. Ett rymligt badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober och ett källarförråd. P-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Rubingatan 15, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 15

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 981 kr/mån
29 167 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig och välplanerad gavel 2:a med utsikt från två väderstreck. Bostaden erbjuder ett smakfullt kök, ett mycket hemtrevligt sovrum, snyggt stamrenoverat badrum från 2018, ett stort vardagsrum samt bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal inbyggda garderober. En av få trappuppgångar med hiss! Högt och fint läge med bra ljusinsläpp och inglasad balkong med öppen och fri utsikt. Bostaden har genomgående bra ytskikt och har stor potential. Öppen och ljus lägenhet som erbjuder det mesta! Brf Riksbyggen Göteborgshus 31 är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Balkong
 • Hiss
Topasgatan 83, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Topasgatan 83

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 495 000 kr
42,2 m²
2 rum
vån 3/4
2 551 kr/mån
35 427 kr/m²

Här ges möjligheten att förvärva en rymlig tvåa om 42 kvm belägen på våning tre. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet, öppen planlösning från kök till vardagsrum. Här finner du ett modernt kök med goda arbetsytor. Njut av ett stort sovrum med plats för stor dubbelsäng samt rikligt med förvaring i sovrummets garderob. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Hiss
Famngatan 16, null, Göteborgs kommun

Famngatan 16

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 750 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/6
2 079 kr/mån
60 345 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en modern och nyproducerad 1:a från 2022. Bostaden är mycket stilren och enhetlig med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds ett smakfullt och mycket tilltalande kök. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är allrummet som ger en ljus och spatiös känsla med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matbord, sovplats och bra förvaringsmöjligheter. Från allrummet når du bostadens underbara och härliga balkong. Ett snyggt och fräscht helkaklat badrum. Öppen och ljus lägenhet med allt man kan önska! I närområdet finns, skolor, förskolor, mataffär och busshållplats. På bara ett par minuter tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Ruddalen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd för den naturkäre! Fina cykelbanor leder dig enkelt till havet. Optimalt läge mellan citypuls, natur och salta bad! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Valthornsgatan 6, null, Göteborgs kommun

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 900 000 kr
61 m²
2 rum
vån 12/15
3 720 kr/mån
47 541 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna exklusiva tvåa. Lägenheten är väldigt välplanerad, vilket gör den lätt att möblera och inreda. Lägenheten erbjuder en boyta om 61 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. De öppna ytorna ger plats åt alla du tycker om. Ett nytt och fräscht boende med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Stor ljus balkong om 7 kvm som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende på v12. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor och trivs du med torget som närmsta granne och med cykel och gångavstånd till både salta bad och Göteborgs citykärna! Helt enkelt ett boende som passar perfekt för såväl gammal som ung. Välkommen att trivas!

 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 22, null, Göteborgs kommun

Rubingatan 22

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 790 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 968 kr/mån
28 413 kr/m²

Snart finns möjligheten att förvärva en mycket välplanerad och stilren gavel 2:a med utsikt från två väderstreck. Bostaden erbjuder ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här finns ett hemtrevligt och rymligt sovrum. Ett snyggt och helkaklat badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2018. Högt och fint läge med bra ljusinsläpp och inglasad balkong med öppen och fri utsikt mot innergården. Bostaden har genomgående bra ytskikt samt bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare. Öppen och ljus lägenhet som erbjuder det mesta! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. En bostad att trivas i! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
Lantmilsgatan 2A, Kaverös, Göteborgs kommun

Lantmilsgatan 2A

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 450 000 kr
57 m²
2 rum
3 950 kr/mån
42 982 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade tvåa i en stor och stabil HSB förening. Bostaden är en gavellägenhet belägen på markplan, har egen ingång och privat stenlagd uteplats med kvällssol. Väl inne i bostaden möts man av ett stort ljust, socialt och välplanerat rum med 3-stavs ekparkett som rymmer både köksavdelning, matplats och plats för en härlig soffgrupp. Bostaden har även ett helkaklat badrum med tvättpelare, underbar klädkammare och ett sovrum med härligt ljusinsläpp från det stora fönstret. Ingång till det praktiskt förrådet nås från sovrummet. Brf Lavetten är en omtyckt och stabil förening i HSB:s regi belägen på en lugn återvändsgata. Fina innergårdar med lekytor för barnen och ett flertal uppskattade gemensamhetsutrymmen. Optimalt läge mellan stad och hav med närhet till kommunikationer, skola och förskola. Närhet till både Änggårdsbergen och Ruddalen. Frölunda Torg med fler än 200 butiker och all tänkbar service ligger endast några minuter bort med spårvagnen, likaså mysiga Linné åt andra hållet. Fina cyklevägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. På gångavstånd nås bland annat skola, matbutik, vårdcentral och gym. Helt enkelt en bostad och område att länge trivas i. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Lantmilsgatan 4A, Kaverös, Göteborgs kommun

Lantmilsgatan 4A

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 800 000 kr
35 m²
1 rum
3 105 kr/mån
51 429 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade etta i en stor och stabil HSB förening. Bostaden är belägen på markplan, har egen ingång och privat stenlagd uteplats med kvällssol. Väl inne i bostaden möts man av ett stort ljust, socialt och välplanerat rum med 3-stavs ekparkett som rymmer både köksavdelning, matplats och sovdel. Bostaden har även ett helkaklat badrum med tvättpelare, ett praktiskt förråd som nås inifrån bostaden och en garderobsvägg intill förrådet. Brf Lavetten är en omtyckt och stabil förening i HSB:s regi belägen på en lugn återvändsgata. Fina innergårdar med lekytor för barnen och ett flertal uppskattade gemensamhetsutrymmen. Optimalt läge mellan stad och hav med närhet till kommunikationer, skola och förskola. Närhet till både Änggårdsbergen och Ruddalen. Frölunda Torg med fler än 200 butiker och all tänkbar service ligger endast några minuter bort med spårvagnen, likaså mysiga Linné åt andra hållet. Fina cyklevägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. På gångavstånd nås bland annat skola, matbutik, vårdcentral och gym. Helt enkelt en bostad och område att länge trivas i. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Fiolgatan 2, null, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Fiolgatan 2

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 490 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 7/12
4 160 kr/mån
26 847 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Turkosgatan 8, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Turkosgatan 8

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 895 000 kr
60,3 m²
2 rum
vån 3/3
4 178 kr/mån
31 426 kr/m²

*Accepterat pris! Välkommen till en trevlig och välplanerad 2:a. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ljusa väggar. Ett snyggt och renoverat kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Vardagsrummet är stort och släpper in rikligt med ljus tack vare de stora fönsterpartiet. Det finns ett fräscht badrum. Bostadens höjdpunkt är den härliga och inglasade balkong som ligger i önskvärt sydvästläge. Tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om och är en perfekt plats att avnjuta sena kvällar i solen på. Här finns ett hemtrevligt sovrum utan insyn. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Öppen och ljus lägenhet som har stor potential tack vare en mycket bra planlösning – välkommen till ett hem att trivas i! Parkering och bredband ingår i månadsavgiften! HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär och goda kommunikationer. På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig gärna in till stan eller ut mot havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Rubingatan 31, null, Göteborgs kommun
 • Ons 6 dec
Rubingatan 31, null, Göteborgs kommun, bild 2
Rubingatan 31, null, Göteborgs kommun, bild 3

Rubingatan 31

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 500 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 199 kr/mån
28 571 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och trevliga 2:a i en välskött förening. Bostaden har genomgående bra ytskikt med smakfulla material och ljusa kulörer. Ett fint kök med bra arbetsyta samt plats för mindre matbord. I anslutningen från köket når du den fantastiska franska balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Lättmöblerat med utrymme för både soffdel och matsalsmöbel - perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Bostaden erbjuder även ett hemtrevligt sovrum, här rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Badrummet är snyggt och fräscht med skön golvvärme, från stambytet 2018 vilket utfördes av föreningen. En mycket fin och välplanerad lägenhet som erbjuder det mesta! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Fiolgatan 8, Kaverös, Göteborgs kommun

Fiolgatan 8

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 795 000 kr
37,8 m²
1.5 rum
vån 2/12
3 036 kr/mån
47 487 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera denna kvadratsmarta etta med praktisk alkov! På Fiolgatan 8 bor ni i attraktiva kvarter i populär och stabil HSB förening. Fördelarna med detta boende är många. För att nämna några så erbjuds du ett fantastiskt ljusinsläpp som tillåts flöda fritt tack vare fönsterpartierna och skapar en social och rymlig känsla i hela bostaden. Lägenheten präglas av en vit interiör som tillsammans med bevarade ekgolv och ett genomgående gott skick gör att bostaden känns modern och hemtrevlig. Planlösningen tar form i en öppen planlösning där vardagsrummet möter köket och alkoven. Köket är smakfullt med god plats för matlagning på större köksbänk och middagar invid fönsterparti. Köksutrustningen har gott om plats tack vare de goda förvaringsytorna som erbjuds. Maskinparken består av ugn med spis, fläkt och kyl/frys. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både soffa och annat önskat möblemang. I den angränsande sovalkoven ryms dubbelsängen och skapar en lugn plats för avkoppling. Du får dessutom ett helkaklat och fräscht badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. På den stora inglasade balkongen som du har i anslutning till vardagsrummet kopplar du enkelt av tidig vår till sen höst medan ögonen vilar på grönskande natur och föreningens innergård. Balkongen sätter verkligen guldkant på bostaden då den ger känslan av ett extra rum. HSB Brf Kvartetten har ett utmärkt läge med vacker natur och Ruddalens rekreationsområde som granne, samtidigt som kommunikationer, affärer, skolor, dagis och hela Frölunda Torgs serviceutbud finns i närheten. Dessutom nära både stan och havet, endast ca tio minuter med bil eller ca 20 minuter med cykel! Den här pärlan vill ni inte missa. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Lantmilsgatan 16, Högsbo, Göteborgs kommun

Lantmilsgatan 16

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 995 000 kr
58,5 m²
2 rum
3 804 kr/mån
34 103 kr/m²

Snart finns möjlighet att förvärva denna ytterst välplanerade 2:a med inglasad balkong i underbart söderläge! Här får du ett bekvämt boende med fantastiska grönområden som granne och närhet till citypulsen med en kort spårvagnstur med hållplats alldeles runt hörnet. Bostaden bjuder på stora fönsterpartier ut mot grönskan och smarta planerade kvadratmetrar. Rymligt kök med diskmaskin och inglasad balkong för sena sommarkvällar. Stambytt, helkaklat badrum med vardagslyx i form av golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Dessutom ingår både tv och bredband i avgiften! Brf Lavetten består av fyra husblock som går runt en fin innergård. Fina gräsytor, prunkande rabatter, liten lekplats samt trevliga utemöbler gör detta till en perfekt plats att njuta av solen, läsa en bok eller grilla med vänner. På en minuts gångavstånd finns spårvagnshållplatsen Lantmilsgatan där spårvagn 1, 7 och 8 passerar. Spårvagnen tar den shoppingsugna in till Frölunda Torg på 5 korta minuter, och den hungrige in till Linnégatans rika restaurang och caféutbud på mindre än 10min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Turkosgatan 18, null, Göteborgs kommun

Turkosgatan 18

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 325 000 kr
34,3 m²
1 rum
2 690 kr/mån
38 630 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och renoverade etta med mycket bra planlösning. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ljusa väggar. Ett snyggt och renoverat kök med plats för mindre köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Allrummet är stort och släpper in rikligt med ljus tack vare de stora fönsterpartiet. Det finns ett fräscht och helkaklat badrum. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter bland annat i form av garderob och ett externt källarförråd. Parkering och bredband ingår i månadsavgiften! Öppen och ljus lägenhet – välkommen till ett hem att trivas i! HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär och goda kommunikationer. På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig gärna in till stan eller ut mot havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Briljantgatan 91, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Briljantgatan 91

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
3 568 kr/mån
31 818 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en mycket välplanerad och stilren 2:a. Bostaden erbjuder ett renoverat och smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här finns ett hemtrevligt och rymligt sovrum. Ett snyggt och renoverat badrum. Bostaden har genomgående bra ytskikt samt bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal inbyggda garderober. Öppen och ljus lägenhet som erbjuder det mesta! Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. En bostad att trivas i! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Hiss
HSB BRF Lavetten, null, Göteborgs kommun

HSB BRF Lavetten

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
fr. 1 650 000 kr
30,5-57 m²
1-2 rum
2 490 kr/mån

Ta chansen att göra en riktigt smart investering! Nu står 12 nyproducerade och moderna lägenheter redo att välkomna deras nya ägare hem. Kalla det egentid, övernattningsmöjlighet eller det första egna boendet. Oavsett benämning finns här möjlighet att göra en riktigt god investering. På Lantmilsgatan, ca 15 spårvagnsminuter från centrala Göteborg, finns nu den unika möjligheten att flytta rakt in i en välfungerande bostadsrättsförening med god ekonomi som funnits sedan 60-talet. Belåningen per kvadratmeter är mycket låg och i månadsavgiften ingår både vatten (kall och varm), värme och bredband. Det enda man som nyinflyttad kommer behöva tänka på, utöver avgiften, är att teckna en hemförsäkring och el. El-avtal finns dessutom upphandlat av föreningen, allt, för att göra livet ännu enklare för de boende i Brf Lavetten. Tack vare Brf Lavettens goda ekonomi har de kunnat bygga nya lägenheter i existerande förening med god ekonomi. Detta är varför kvadratmeterpriset för dessa nyproducerade lägenheter är lägre än än många jämförbara begagnade lägenheter. Här finns alltså en unik möjlighet att göra en bra och hållbar investering då du köper nyproduktion till en lägre peng än existerade bostadsrättslägenheter. Glöm allt vad renoveringsbeshov och extra-stor-buffert-för-utbyte-av-gamla-vitvaror heter och unna dig ett tidigare obebott och bekymmersfritt boende med egen ingång och stor uteplats. Här finns 12 nyproducerade lägenheter som erbjuder sociala planlösningar kombinerade med modern interiör. Samtliga med egen ingång och privat uteplats. Varje lägenhet i detta projekt har en egen planlösning som skiljer sig från de andra, så ta chansen att boka den perfekta lägenheten som känns rätt för just dig - innan någon annan hinner före. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privat visning!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 25