Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Holm

Sara Holm

Om mig

Västra Göteborgs mest anlitade och rekommenderade mäklare - hittamäklare.se. Genom att anlita mig som fastighetsmäklare får ni en mäklare med hög energi, personligt engamemang och målinriktad med ett stort driv efter att vi tillsammans ska nå en sådan trygg och lyckad affär som möjligt. Jag gör alltid det lilla extra utöver mängden och jag brinner för mitt jobb, det kommer ni märka. Jag är med er under hela försäljningsprocessen och finns alltid tillgänglig för att ni alltid ska känna er trygga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Turkosgatan 46, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Turkosgatan 46

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 095 000 kr
83,8 m²
3 rum
vån 1/3
5 175 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen att förvärva denna smakfulla och välplanerade 3:a på hela 83,8 kvadratmetrar som vetter mot två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Lägenheten har ett smakfullt och stort kök som är i bra skick med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. I anslutning från vardagsrummet tar du dig ut till den stora och inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling och tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om. Det finns ett snyggt och renoverat badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober, en klädkammare och ett externt källarförråd. P-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Knapebacken 8, Askim, Göteborgs kommun

Knapebacken 8

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 055 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/4
3 979 kr/mån
47 000 kr/m²

* NYPRODUCERAD 2020 * Välkommen till denna nyproducerade och välplanerade tvåa. Lägenheten andas lyx, vilket märks redan när du parkerar bilen i garaget under byggnaden och tar hissen upp till lägenheten. Bostaden fördelar sig över 65 välplanerade kvadratmetrar. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket är perfekt för sammankomster med familj och vänner. Köket är exklusivt med alla fördelar som kommer med nyproduktion som exempelvis integrerad maskinpark, induktionshäll, kyl & frys i fullhöjd, allt i rostfritt utförande. Bra med förvaringsmöjligheter! Vardagsrummet förlängs av en fantastisk balkong som mäter 10kvm och bjuder en lugn och insynsskyddad utsikt i härligt söderläge. Vidare får du ett rymligt sovrum som rymmer med enkelhet den stora dubbelsängen. Lägenhetsförråd och cykelförråd är lokaliserade i suterrängsplanet. Välkommen till ett hem att trivas i. Huset är svanenmärkt vilket innebär möjlighet till ett grönt bolån. 10 minuter till Sisjöns naturområde där det finns badplats att tillgå. Att få uppleva naturens alla skeden och skift genom året är något som de boende här uppskattar, frisk luft från träden och salt luft från havet är en god kombination för en lugn och härlig livsstil. Även om du bor granne med naturen och har närheten till flera bad så finns det alltid en butik i närheten. Sisjöns handelsområde har ett stort utbud med butiker och restauranger som erbjuder allt som önskas. Alldeles intill området finns goda kommunikationer in till Göteborgs stadskärna.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborgs kommun

Marklandsgatan 71

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 6/8
4 687 kr/mån
37 609 kr/m²

Snart finns det äntligen möjlighet att förvärva en välplanerad 3:a med en inglasad balkong i härligt västerläge och utsikt från våning 6. Bostaden är belägen högt upp i huset med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder in till sociala tillställningar. Två fyllda sovrum med ett insynsskyddat läge. Badrummet är renoverat och helkaklat i ljusa färger. Köket är snyggt renoverat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Välkommen till ett hem att trivas i. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till allt vardagslivet kan tänkas behöva. Marklandsgatan är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd. En bostad och område att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Famngatan 16, Flatås, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj
Famngatan 16, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Famngatan 16, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Famngatan 16

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 595 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/6
2 973 kr/mån
55 000 kr/m²

Välkommen att förvärva en modern och nyproducerad 1:a från 2022. Bostaden är mycket stilren och enhetlig med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds ett smakfullt och mycket tilltalande kök med integrerade vitvaror. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är allrummet som ger en ljus och spatiös känsla med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matbord, sovplats och bra förvaringsmöjligheter. Från allrummet når du bostadens underbara och härliga balkong. Ett snyggt och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Perfekta studentlägenheten med universitetet bara ett stenkast bort. Öppen och ljus lägenhet med allt man kan önska! I närområdet finns, skolor, förskolor, mataffär och busshållplats. På bara ett par minuter tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Ruddalen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd för den naturkäre! Fina cykelbanor leder dig enkelt till havet. Optimalt läge mellan citypuls, natur och salta bad! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rubingatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 24

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 350 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 199 kr/mån
25 714 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och trevliga 2:a i en välskött förening. Ett smakfullt kök med bra arbetsyta samt plats för mindre matbord. I anslutningen från köket når du den fantastiska franska balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Lättmöblerat med utrymme för både soffdel och matsalsmöbel - perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Bostaden erbjuder även ett hemtrevligt sovrum, här rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Badrummet är snyggt och fräscht från stambytet 2018 vilket utfördes av föreningen. En charmig och välplanerad lägenhet som erbjuder det mesta! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer informati

Rubingatan 28, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 28

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 795 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 024 kr/mån
28 964 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och välplanerade 4:a med utsikt mot två väderstreck. Bostaden präglas av stilfull design med en genomgående modern stil och ytskikt i smakfulla kulörer. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett snyggt och renoverat kök med generösa arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Högt och fint läge med bra ljusinsläpp. Stor inglasad balkong i sydvästläge. Det finns ett stort och fräscht badrum och en extra toalett som båda renoverades av föreningen i samband med stambytet 2018. För att underlätta vardagen finns ett smart-hem system installerat i bostaden vilket innebär att du kan styra belysningen från din telefon. Bostaden erbjuder dessutom tre hemtrevliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober och även ett externt källarförråd. Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta, välkommen till ett hem att trivas i. Brf Riksbyggen Göteborgshus 31 är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum, bastu, grovtvättstuga och Boulebana. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar, bersåer och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Balkong
Beryllgatan 31, null, Göteborgs kommun

Beryllgatan 31

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 395 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 1/3
5 015 kr/mån
29 900 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och rymliga 3:a som ligger belägen på våning ett. Här erbjuds ett snyggt och välplanerat kök med all utrustning som man behöver. Goda arbetsytor att jobba på samt en härlig atmosfär. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Gott om förvaringsmöjligheter. Helkaklat och rymligt badrum från stambytet. Härlig balkong i soligt läge som nås från köket och har vy mot den grönskande innergården. Här erbjuds även två hemtrevliga och rymliga sovrum som ligger lugnt belägna utan insyn. P-plats ingår i avgiften! En mycket välplanerad lägenhet i lugna, fina omgivningar. Bara att flytta in! Här bor du i en stabil och trevlig HSB förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Föreningen har ett gym på Beryllgatan 23. Under 2023 installeras det nu nya laddstolpar för elbilar i föreningen. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91, 97 som tar dig till Järntorget på 7 min och Brunnsparken på 13 min. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Frejaskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Beryllgatan 71, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Beryllgatan 71

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 195 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 277 kr/mån
26 933 kr/m²

Här har ni det stora nöjet att förvärva en fantastisk 3:a i populär Brf som ligger i ett av föreningens bästa lägen! Fördelat på 81,5 otroligt välplanerade kvadratmetrar får du här ett hem där det finns utrymme för många att samlas. Fördelarna med detta boende är många, för att nämna några erbjuds det en fantastisk balkong i uppskattat sydvästläge mot skogen, två harmoniska perfekt belägna sovrum i bra storlek, kök som rymmer hela familjen och naturlig matplats invid fönsterparti. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord och förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Helkaklat och fräscht badrum från stambytet 2011. P-plats ingår i avgiften! Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta och som har stor potential till förändring som passar dig med renoveringsdrömmar, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Grevegården är en stabil och trevlig HSB förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Önskar er varmt välkomma till visning!

  • Balkong
Guldringen 38, Norra Tynnered, Göteborgs kommun
  • Tis 7 maj

Guldringen 38

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 695 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 215 kr/mån
37 667 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade bostad med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt kök med goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Här har du en generös och stor balkong. Det finns ett badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden erbjuder dessutom ett hemtrevligt sovrum som rymmer dubbelsäng. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Tack vare dem stora balkongerna och loftgångarna på Guldringen så skapas här en radhuskänsla i lägenhetsformat. Detta är en riktig pärla och en bostad som erbjuder det mesta, välkommen till ett hem att trivas i! Här bor du i en stabil och trevlig förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Turkosgatan 47, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj

Turkosgatan 47

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 100 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 986 kr/mån
26 992 kr/m²

På populära Turkosgatan finns nu möjligheten att förvärva en mycket trevlig, rymlig och välplanerad 3:a som vetter mot två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Lägenheten har ett smakfullt och stort kök som är i bra skick med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. I anslutning från vardagsrummet tar du dig ut till den stora och inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling och tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om. Det finns ett snyggt och renoverat badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober och ett källarförråd. P-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Briljantgatan 85, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr

Briljantgatan 85

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 183 kr/mån
22 857 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla och välplanerade 3:a med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett trevligt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla med grönskande vy mot baksidan. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Du har en härlig och inglasad balkong som som går att nyttja som ett extra rum året om. Det finns ett rymligt badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Föreningen har installerat solpaneler på taken vilket hjälpt till att sänka energipriserna för de boende. Välkommen till ett hem att trivas i. Fint område med grönskande omgivningar samt skola och bra kommunikationer. Här bor du med både havet och staden på 10 minuters bilavstånd och på promenadavstånd från Frölunda Torg med sitt stora service- och shoppingutbud. Med närhet till bussar och spårvagnar tar du dig enkelt även till andra delar av Göteborg. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Ängkärrsgången 2, Påvelund, Göteborgs kommun

Ängkärrsgången 2

Lägenhet
Påvelund, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 495 000 kr
28,1 m²
1 rum
vån 2/2
1 359 kr/mån
53 203 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna fina 1:a i en av Påvelunds få bostadsrättsföreningar! Här bor man bra, i ett lugnt område och en välskött och stabil förening. Bostaden erbjuder bra planlösning med allrum med härligt ljusinsläpp, smakfullt kök och renoverat badrum (2019). Bra förvaringsmöjligheter och även ett externt källarförråd. Välkommen till ett hem att trivas i. I närområdet finns skolor, förskolor och motionscentral. Skogsområden med motionsspår och Långedrags kustnära läge ger uppskattade kontraster. I föreningens lokaler finns mataffär, pizzeria, frisör och mäklare. Och på det lokala torget står fiskbilen flera dagar i veckan. Välkommen till barnvänliga, lugna och havsnära Påvelund. En bostad och område att trivas länge i! Varmt välkommen att boka dig på visning.

Guldringen 22, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Guldringen 22

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 850 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
6 758 kr/mån
29 381 kr/m²

På populära Guldringen finns äntligen möjligheten att förvärva denna trevliga och välplanerade 4:a med utsikt från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Högt, skyddat och fint läge med bra ljusinsläpp och dubbla balkonger. Trevligt badrum med god yta. En extra toalett i fint skick finns även för extra bekvämlighet. Bostaden erbjuder dessutom tre hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter och ett flertal garderober. Tack vare de två stora balkongerna på vardera sida, loftgångarna samt en privat och egen ingång skapas här en radhuskänsla i lägenhetsformat. Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta. Här kan du bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. Här bor du i en stabil och trevlig förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Frejaskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Munspelsgatan 22, null, Göteborgs kommun

Munspelsgatan 22

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/5
4 409 kr/mån
45 000 kr/m²

Välkommen till denna moderna och nyproducerad tvårumslägenhet från 2020 som utstrålar en ljus och rymlig atmosfär med sin öppna planlösning och ljusa design. Du har genomgående vitlaserad ekstavsparkett och vita väggar i bostaden vilket ger ett enhetligt och stilrent intryck direkt när du kliver in genom dörren. Vardagsrummet och köket är integrerade i en öppen planlösning som skapar en känsla av rymlighet och samhörighet. Ett smakfullt Marbodalkök med moderna vitvaror gör det enkelt att briljera på middagsbjudningarna och bra sociala ytor för umgänge. Vardagsrummet är bostadens hjärta och naturliga samlingsplats som rymmer god plats för soffmöblemang. Högst upp i huset och ingen som bor ovan är också ett extra plus för att kunna avnjuta timmarna på balkongen extra mycket. På den stora balkongen om ca 9 kvm slår du dig bekvämt till ro och kan njuta av tillvaron. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat tvättmaskin som smidigt löser vardagspusslet. Lägenheten erbjuder bra förvaring genom garderober i hallen och sovrummet samt ett externt förråd. Sammanfattningsvis är detta en mycket modern bostad med stilren design, öppen planlösning, god förvaring, stor balkong och ger en känsla av lyx. En bostad du verkligen inte får missa. Här bor du i en miljöcertifierad byggnad vilket ger möjlighet till ett grönt bolån, med tillgång till både gym, bastu och uthyrningsbar föreningslokal. På gångavstånd når du Ruddalen med dess fantastiska natur året om, två matbutiker, Frölunda torg med över tvåhundra butiker och kommunikationer med både buss och spårvagnar med täta avgångar dygnet runt. På kort cykeltur tar du dig även enkelt ut till ett uppfriskande dopp i havet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Lantmilsgatan 16, Högsbo, Göteborgs kommun

Lantmilsgatan 16

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 900 000 kr
58,5 m²
2 rum
4 285 kr/mån
32 479 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna ytterst välplanerade 2:a på bottenplan med inglasad balkong i underbart söderläge! Här får du ett bekvämt boende med fantastiska grönområden som granne och närhet till citypulsen med en kort spårvagnstur med hållplats alldeles runt hörnet. Bostaden bjuder på stora fönsterpartier ut mot grönskan och smarta planerade kvadratmetrar. Rymligt kök med diskmaskin och inglasad balkong för sena sommarkvällar. Stambytt, helkaklat badrum med vardagslyx i form av golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Dessutom ingår både tv och bredband i avgiften! Brf Lavetten består av fyra husblock som går runt en fin innergård. Fina gräsytor, prunkande rabatter, liten lekplats samt trevliga utemöbler gör detta till en perfekt plats att njuta av solen, läsa en bok eller grilla med vänner. På en minuts gångavstånd finns spårvagnshållplatsen Lantmilsgatan där spårvagn 1, 7 och 8 passerar. Spårvagnen tar den shoppingsugna in till Frölunda Torg på 5 korta minuter, och den hungrige in till Linnégatans rika restaurang och caféutbud på mindre än 10min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Silvermyntsgatan 19, Högsbo, Göteborgs kommun

Silvermyntsgatan 19

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
2 420 kr/mån
63 793 kr/m²

I hjärtat av Högsbo, nära natur och bra kommunikationer finner vi denna smakfullt renoverade etta. Bostaden erbjuder bland annat ett renoverat kök med fina ytskikt, fransk balkong med utsökt över grönskan - fritt från insyn, sovalkov, helkaklat badrum och massvis med förvaring både i inbyggda garderober och två tillhörande förråd. Bredband ingår i avgiften! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privatvisning! Knappt 100 meter från porten når du hållplatsen Axel Dahlströms torg som tar dig med spårvagn snabbt och smidigt in till stan eller till Frölunda Torg med alla dess butiker. På torget finner du allt man behöver i närområdet. En kort promenad bort når du även slottsskogen med bra motionsslingor årets alla dagar. Helt enkelt en bostad och ett område att trivas länge i. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Famngatan 16, null, Göteborgs kommun

Famngatan 16

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 650 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/6
2 496 kr/mån
56 897 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en modern och nyproducerad 1:a från 2022. Bostaden är mycket stilren och enhetlig med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds ett smakfullt och mycket tilltalande kök. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är allrummet som ger en ljus och spatiös känsla med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matbord, sovplats och bra förvaringsmöjligheter. Från allrummet når du bostadens underbara och härliga balkong. Ett snyggt och fräscht helkaklat badrum. Öppen och ljus lägenhet med allt man kan önska! I närområdet finns, skolor, förskolor, mataffär och busshållplats. På bara ett par minuter tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Ruddalen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd för den naturkäre! Fina cykelbanor leder dig enkelt till havet. Optimalt läge mellan citypuls, natur och salta bad! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lantmilsgatan 4A, Kaverös, Göteborgs kommun

Lantmilsgatan 4A

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 800 000 kr
35 m²
1 rum
3 337 kr/mån
51 429 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade etta i en stor och stabil HSB förening. Bostaden är belägen på markplan, har egen ingång och privat stenlagd uteplats med kvällssol. Väl inne i bostaden möts man av ett stort ljust, socialt och välplanerat rum med 3-stavs ekparkett som rymmer både köksavdelning, matplats och sovdel. Bostaden har även ett helkaklat badrum med tvättpelare, ett praktiskt förråd som nås inifrån bostaden och en garderobsvägg intill förrådet. Brf Lavetten är en omtyckt och stabil förening i HSB:s regi belägen på en lugn återvändsgata. Fina innergårdar med lekytor för barnen och ett flertal uppskattade gemensamhetsutrymmen. Optimalt läge mellan stad och hav med närhet till kommunikationer, skola och förskola. Närhet till både Änggårdsbergen och Ruddalen. Frölunda Torg med fler än 200 butiker och all tänkbar service ligger endast några minuter bort med spårvagnen, likaså mysiga Linné åt andra hållet. Fina cyklevägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. På gångavstånd nås bland annat skola, matbutik, vårdcentral och gym. Helt enkelt en bostad och område att länge trivas i. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Turkosgatan 8, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Turkosgatan 8

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 895 000 kr
60,3 m²
2 rum
vån 3/3
4 178 kr/mån
31 426 kr/m²

*Accepterat pris! Välkommen till en trevlig och välplanerad 2:a. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ljusa väggar. Ett snyggt och renoverat kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Vardagsrummet är stort och släpper in rikligt med ljus tack vare de stora fönsterpartiet. Det finns ett fräscht badrum. Bostadens höjdpunkt är den härliga och inglasade balkong som ligger i önskvärt sydvästläge. Tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om och är en perfekt plats att avnjuta sena kvällar i solen på. Här finns ett hemtrevligt sovrum utan insyn. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Öppen och ljus lägenhet som har stor potential tack vare en mycket bra planlösning – välkommen till ett hem att trivas i! Parkering och bredband ingår i månadsavgiften! HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär och goda kommunikationer. På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig gärna in till stan eller ut mot havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Briljantgatan 91, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Briljantgatan 91

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
3 568 kr/mån
31 818 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en mycket välplanerad och stilren 2:a. Bostaden erbjuder ett renoverat och smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord samt förvaring. Tack vare sina stora fönsterpartier bidrar det till ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här finns ett hemtrevligt och rymligt sovrum. Ett snyggt och renoverat badrum. Bostaden har genomgående bra ytskikt samt bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal inbyggda garderober. Öppen och ljus lägenhet som erbjuder det mesta! Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. En bostad att trivas i! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Hiss
HSB BRF Lavetten, null, Göteborgs kommun

HSB BRF Lavetten

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
fr. 1 650 000 kr
30,5-52,5 m²
1-2 rum
2 671 kr/mån

Ta chansen att göra en riktigt smart investering! Nu står 12 nyproducerade och moderna lägenheter redo att välkomna deras nya ägare hem. Kalla det egentid, övernattningsmöjlighet eller det första egna boendet. Oavsett benämning finns här möjlighet att göra en riktigt god investering. På Lantmilsgatan, ca 15 spårvagnsminuter från centrala Göteborg, finns nu den unika möjligheten att flytta rakt in i en välfungerande bostadsrättsförening med god ekonomi som funnits sedan 60-talet. Belåningen per kvadratmeter är mycket låg och i månadsavgiften ingår både vatten (kall och varm), värme och bredband. Det enda man som nyinflyttad kommer behöva tänka på, utöver avgiften, är att teckna en hemförsäkring och el. El-avtal finns dessutom upphandlat av föreningen, allt, för att göra livet ännu enklare för de boende i Brf Lavetten. Tack vare Brf Lavettens goda ekonomi har de kunnat bygga nya lägenheter i existerande förening med god ekonomi. Detta är varför kvadratmeterpriset för dessa nyproducerade lägenheter är lägre än än många jämförbara begagnade lägenheter. Här finns alltså en unik möjlighet att göra en bra och hållbar investering då du köper nyproduktion till en lägre peng än existerade bostadsrättslägenheter. Glöm allt vad renoveringsbeshov och extra-stor-buffert-för-utbyte-av-gamla-vitvaror heter och unna dig ett tidigare obebott och bekymmersfritt boende med egen ingång och stor uteplats. Här finns 12 nyproducerade lägenheter som erbjuder sociala planlösningar kombinerade med modern interiör. Samtliga med egen ingång och privat uteplats. Varje lägenhet i detta projekt har en egen planlösning som skiljer sig från de andra, så ta chansen att boka den perfekta lägenheten som känns rätt för just dig - innan någon annan hinner före. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privat visning!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 21