Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maja Ronsten

Maja Ronsten

Om mig

Fastighetsmäklare som är född och uppvuxen på Gotland med tidigare erfarenheter från mäklarassistentyrket och från bank. Jag tror på hög tillgänglighet, ärlighet och engagemang i mina affärer, så att du som säljare ständigt är uppdaterad. En bostadsaffär är en av dem största affärerna man gör i livet och därför prioriterar jag att mina kunder känner sig trygga genom hela processen. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Signalgatan 28C, Visby, Gotlands kommun

Signalgatan 28C

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 150 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
4 703 kr/mån
29 054 kr/m²

På populära Signalgatan i Visby finns nu denna trerumslägenhet på andra våningen till salu. Bostaden erbjuder hall med förvaringsmöjligheter i garderob, två rymliga sovrum, helkaklat badrum från stambytet 2005 och stort vardagsrum. Öppet mellan kök och matplats som blir hjärtat av lägenheten, här har du ledigt plats för många matgäster och utgången till den soliga balkongen hittar du också härifrån. Omtyckt förening med stabil ekonomi försedd med gym och bastu. Bostaden har genomgående fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Här bor du i ett lugnt område med närhet till allt som Visby har att erbjuda, matbutik, flertalet skolor och härliga promenadstråk på södra hällarna. Lägenheten är för tillfället uthyrd men visning kommer vara möjligt - Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Lännaplan 1D, Visby - Länna, Gotlands kommun

Lännaplan 1D

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 257 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkomna till Lännaplan 1D och till denna trivsamma tvårummare på andra våningen. Lägenheten har genomgående ett fint ljusinsläpp tack vare sitt läge och en härlig rymd med väl tilltagen takhöjd. Bostaden erbjuder hall med plats till förvaring, badrum, kök och sovrum med plats för dubbelsäng. Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen i sydvästligt läge. Sparsamt renoverad lägenhet med bevarade originaldetaljer såsom trägolv och kök med originalstommar. Här bor du med centralt läge endast 10 minuters promenad från Östercentrum med serviceutbud, närhet till skolor och mataffär. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Sjudarevägen 4C, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sjudarevägen 4C

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
5 501 kr/mån
28 623 kr/m²

Välplanerad och omhändertagen trerummare på andra våningen på omtyckta Sjudarevägen! Bostaden erbjuder hall med praktisk förvaring i klädkammare, två sovrum varav ett med garderobsvägg samt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp från flera fönster och utgång till balkongen i söderläge. Yttre förråd och en parkering ingår i avgiften till bostadsrättsföreningen. Här bor du med närhet till handelsområdet Stenhuggaren, skola, förskola, lekplatser och strövområde i skogarna. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Smedjegatan 4A, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Smedjegatan 4A

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 750 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 214 kr/mån
61 111 kr/m²

På högsta våningen i Visby innerstad finns nu denna mysiga tvårumslägenhet att förvärva. Lägenheten om 45 välplanerade kvadratmetrar har ett fint ljusinsläpp från stora fönster i fritt läge med havsglimt från vardagsrum. Via föreningens gemensamma innergård med trevliga gräsytor finns entrén till trapphuset som tar dig upp till lägenheten. Väl inne finner vi hall med plats för avhängning, stilrent badrum renoverat 2021, fräscht kök i vinkel, sovrum med förvaring i klädkammare samt ett ljust och öppet vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här bor du med närhet till allt som Visby innerstad har att erbjuda såsom restauranger, matvarubutik, stora torgets puls, skolor med samtidigt lugn i avskilt läge. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Brandvägen 23, Tofta, Gotlands kommun

Brandvägen 23

Villa
Tofta, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 500 000 kr
63,3 + 74,3 m²
5 rum
2 609 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva din fritidshusdröm i Tofta med plats för den stora familjen! På fastigheten som mäter hela 2 609 m² finns det trevliga fritidshuset, gäststuga, lada, duschhus samt ett förråd. Bostadsbyggnaden som är uppförd på tidigt 1900-tal har charmiga detaljer bevarade såsom trägolv och vackra snedskåp i kök. Via entrén mot trädgården kommer vi direkt in till ett inglasat uterum med plats för stora matmöbler för socialt umgänge. Vidare in till bostaden ansluter vi till bostadens hall som sedan för oss vidare till vardagsrum med kamin, kök med en härlig öppen planlösning mot matsalsdel, två sovrum i led samt wc-rum med förbränningstoalett. På övre plan finner vi stora ytor med öppet upp till nock som kan inredas såsom det önskas. Direkt upp för trappan kommer vi till en allrumsdel och i båda gavlarna finner vi sovrum. Tomten är stor med ett naturskönt läge med plats för lek och rekreation med gångavstånd till Toftas uppskattade strand med beach club, restauranger, padelbanor med samtidig närhet till både Kronholmens golfbana och Visby med endast 20 minuters bilfärd bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan till visning!

Rute Talings 518, Rute, Gotlands kommun
  • Imorgon kl 13:00

Rute Talings 518

Villa
Rute, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 250 000 kr
90 + 20 m²
5 rum
9 432 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett kalkstenshus med bevarad charm på stor och rymlig tomt i omtyckta Rute. På fastigheten som mäter totalt 9 432 m² finns bostadshuset, förrådsbyggnad med gästrum, kalkstenslada, jordkällare, grusad uppfart med plats för flera bilar samt stor och naturnära tomt med plats för lek och rekreation. Bostadsbyggnadens äldsta del som enligt böckerna är uppförd 1890 inrymmer fräscht kök, sovrum, hall med vackert trägolv och trappa till övre plan. På övre plan finns två sovrum. I den nyare delen av huset erbjuds entré, förråd, tvättstuga kombinerat med pannrum, sovrum, badrum och stort vardagsrum med öppet upp till nock med synliga träbalkar samt öppen spis med insats. Tidstypiska detaljer finns bevarade i den äldre delen av huset såsom djupa fönsternischer och vackra trägolv som möter det nya och moderna på ett harmoniskt sätt. Här bor du med ett vackert naturnära läge med närhet till stenugnsbageri, folkets hus med sommaröppet café, hamnen i Valleviken med badplats och restaurang Sjökrogen mm. 10 minuters bilfärd till mataffär i Lärbro. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ammonitgatan 5, Visby, Gotlands kommun

Ammonitgatan 5

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 875 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/5
4 739 kr/mån
37 500 kr/m²

Så sent som i december 2022 stod denna trevliga tvårummare färdig på Ammonitgatan. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med moderna materialval och alla bekvämligheter man kan önska. Bostaden erbjuder hall med bra förvaringsmöjligheter, sovrum och fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer man till lägenhetens sociala ytor där vardagsrum och kök har en modern öppen planlösning med bra ljusinsläpp från flera fönster och gott om plats för önskat möblemang. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens stenlagda uteplats som vetter mot sydväst. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan och i föreningens hus finns det ett underjordiskt parkeringsgarage. Omtyckt läge i norra Visby med närhet till livsmedelsbutik, rackethall, Visby innerstad, Östercentrum och fina promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Tofta Kroks 612E, null, Gotlands kommun

Tofta Kroks 612E

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 150 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/2
1 253 kr/mån
35 938 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en trevlig bostadsrätt som tidigare varit ett äldre stall med attraktivt läge mellan Gnisvärd och Tofta. Via trappan till balkongen når man entrén till lägenheten. Väl i bostaden erbjuds en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matgrupp. Vidare finns också ett badrum och sovrum som ledigt rymmer dubbelsäng. Föreningen har stora gräsytor runt lägenheten samt gemensamt utrymme med tvättstuga och hobbyrum. Samtliga möbler som finns i bostadsrätten kommer ingå vid köp. Här bor du med ett utmärkt läge till bussförbindelser och cykelvägen som sträcker sig till ända från Visby till Klintehamn. I närheten finns bageri och bra restauranger finner man både i Gnisvärd såsom i Tofta. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Balkong

Visar alla 8