Mäklare Anders Vittikko

Anders Vittikko

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Omvägen 15, Grankullen, Haparanda kommun

Omvägen 15

Villa
Grankullen, Haparanda kommun
1 295 000 kr
182 + 149 m²
8 rum
931 m² tomt

Välkommen till Omvägen 15 och till denna möjlighet att förvärva en riktigt trevlig och rymlig villa på fina Grankullen. I denna villa finner du ett välplanerat och barnvänligt boende med flera sovrum, stora ytor och en bra planlösning! Dessutom finns ett vidbyggt garage och en trevlig trädgårdstomt. Bostaden är ansluten till det lokala fjärrvärmenätet, förnyade fönster och yttertak. Välkommen! Här finns möjligheten att bo attraktivt, barnvänligt i trevliga och klassiska kvarter. Detta hus utgörs bland annat av ett rymligt och socialt vardagsrum, ett välplanerat och funktionellt kök samt hela 6 sovrum och dessutom en walk in closet! Även utvändigt finns det mycket att tycka om med denna bostad. Här hittar du bland annat en fin och lättmöblerad altan med sol hela dagen, trätrall och plats för matbord och stolar. Till huset hör ett garage med bra förvaringsmöjligheter. Husets tomt är lättskött och barnvänlig och här får du plats med allt du drömmer om, den är mycket välplanerad och här finns fina gräsytor, buskar, träd och en asfalterad uppfart. Här bor du i ett av Haparandas mest populära områden med ett av Grankullens trevligaste lägen! Förskola finner du bara ett stenkast från bostaden och Riekkola naturreservat med bl.a elljusspår och den unika spa-anläggningen Cape East med bl.a restaurang och världens största bastu når du enkelt med en kortare promenad. Dessutom finns idrottsanläggning, matbutiker och skolor i närområdet. Ett optimalt läge för dig som vill bo centralt och naturnära! Välkommen på visning!

  • Plus
Köpmansgatan 30, Centrala Haparanda, Haparanda kommun

Köpmansgatan 30

Villa
Centrala Haparanda, Haparanda kommun
1 495 000 kr
154 + 40 m²
4 rum
1 236 m² tomt

Varmt välkomna till denna rymliga och väldisponerade friliggande villa belägen på Köpmansgatan i centrala Haparanda. Med sin generösa boyta om 154 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Det första som möter er när ni kliver in är det ljusa och luftiga entréplanet. Här finner ni ett stort och modernt kök med moderna vitvaror och gott om plats för matlagning och umgänge. Vidare på entréplan finns ett fint vardagsrum samt ett master bedroom med walk-in closet som ger er fantastiska möjligheter att njuta av en bekväm och stilfull tillvaro. Husets övre plan erbjuder två bra sovrum samt en stilren helkaklad WC. På källarplan finns ytterligare rum som ger er möjlighet att skapa den boendelösning som passar just er familj bäst. Här finner ni även en bastu, perfekt för avkoppling och värme efter en lång dag. Takterrassen är ett riktigt guldkorn med sina gigantiska 50 kvadratmeter, det här är något utöver det vanliga, tänk er alla soliga timmar och denna fantastiska miljö där ni kan njuta av sommarens varma dagar. På tomten finns ett riktigt fint och påkostat varmgarage med plats för inte bara bilen, utan mycket annat också och utöver detta så finns dessutom även ett förråd för extra förvaring. Köpmansgatan 30 erbjuder även något exklusivt för bastubadaren - eller vad sägs om en timrad utebastu med vedeldat aggregat och tillhörande altan och badtunna? Här finns fantastiska möjligheter att samlas och umgås med både familj och vänner. Den vedeldade utebastun erbjuder bastubadaren en lugn och avkopplande upplevelse. Vidare sammanför altanen utebastun med badtunnan och allt har placerats med hänsyn till utsiktspunkter och solläge. Läget på egendomen är oslagbart med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter som centrala Haparanda har att erbjuda. Renoveringar har kontinuerligt genomförts med omsorg och kärlek för att säkerställa att bostaden är i toppskick. Här får ni verkligen allt - en modern och välplanerad bostad med både garage, bastu och takterrass. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa. Välkommen hem!

  • Plus
Lillgatan 2, Norrmalm, Haparanda kommun

Lillgatan 2

Övrigt
Norrmalm, Haparanda kommun
2 495 000 kr
1 606 m² tomt

Unik etablerings-/investeringsmöjlighet! Går du och ditt företag i expanderingstankar och söker ni etableringsmöjligheter på andra orter och tycker ni att läget är extra viktigt? Här finns tillfället! Investera i denna egendom, hyr ut eller öppna butik, restaurang eller annan verksamhet. Egendomen sticker ut med sin arkitektur och sitt ypperliga läge på området Norrmalm i expansiva Haparanda, alltid en strid ström av människor i området och egendomen är belägen alldeles intill E4:an där tusentals fordon passerar dagligen. Mycket bra exponeringsmöjligheter! Byggnaden på fastigheten uppfördes 2006 och håller hög standard med påkostade materialval, stora glaspartier och högt i tak. I dagsläget bedrivs verksamhet inom snabbmatsbranschen på egendomen, plats finns för ca: 80 matgäster + uteservering och drive in. Försäljes med eller utan inventarier. Tillträde kan ske relativt omgående för den som så önskar! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

  • Plus
Kukkolaforsen 220, Kukkolaforsen, Haparanda kommun

Kukkolaforsen 220

Villa
Kukkolaforsen, Haparanda kommun
400 000 kr
59 + 13 m²
3 rum
2 320 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1 ½ plans villa i Kukkola. Här kan man njuta av den lantliga luften men ändå ha omvärldens bekvämligheter nära. Ett mycket trevligt boende eller fritidsboende i ett bra läge med direkt närhet till Torneälven. Låg driftkostnad, luftvärmepump, kommunalt vatten och avlopp. Vedeldad utebastu! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Torggatan 39A, Centrala Haparanda, Haparanda kommun

Torggatan 39A

Lägenhet
Centrala Haparanda, Haparanda kommun
130 000 kr
17 m²
1 rum
vån 3/3
1 154 kr/mån
7 647 kr/m²

Mindre etta med centralt läge och trevlig utsikt mot torget. Perfekt som studentrum eller kanske som övernattningslägenhet. Mycket låg månadsavgift, endast 1 154 kr inklusive värme, vatten, TV och fiber! Bastu och duschmöjligheter finns i källarplan. Välkommen! Här erbjuds ett riktigt trevligt boende med låg avgift och som en del av föreningen HSB:s Brf Minerva i Haparanda har du dessutom tillgång till förråd, tvättstuga, bastu och soprum. Detta är en välfungerande förening med god ekonomi vilket höjer bostadens trivsel ytterligare! I Haparanda Centrum är det lätt att trivas och läget på Torggatan är mycket centralt. Bostaden är belägen mitt i stan med Torget alldeles inpå och Strandplan finns endast en kort promenad bort. I området finns aktivitetshall, hälsocentral, matbutiker och restauranger. Kort och gott – ett läge som erbjuder det mesta! Denna lägenhet finns tillgänglig för omgående tillträde med reservation för bostadsrättsföreningens godkännande. Möjlighet finns att boka förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Tornedalsvägen 444A-B, Karungi, Haparanda kommun

Tornedalsvägen 444A-B

Övrigt
Karungi, Haparanda kommun
3 200 000 kr
1 415 m²

Här finns tillfället att förvärva ett större hyreshusbestånd beläget på bra läge i byn Karungi. Beståndet består av 3 fastigheter och omfattar 4 hyreshus med totalt 26 bostadslägenheter + parkeringsplatser. Hyresintäkter om ca: 1 300 000 kr/år beroende på uthyrningsgrad. På fastigheten Karungi 22:23 finns ett flerfamiljshus med en total bostadsyta om 407 kvm fördelat på 6 bostadslägenheter. Uppvärmning via bergvärme. Hyresintäkter med full uthyrningsgrad ca: 400 000 kr/år. På fastigheten Karungi 22:11 finns två flerfamiljshus med en total bostadsyta om 528 kvm fördelat på 12 bostadslägenheter. Uppvärmning via jordvärme. Hyresintäkter med full uthyrningsgrad ca: 470 000 kr/år. På fastigheten Karungi 22:25 finns ett flerfamiljshus med en total bostadsyta om 480 kvm fördelat på 8 bostadslägenheter. Uppvärmning via jordvärme. Hyresintäkter med full uthyrningsgrad ca: 430 000 kr/år. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Storgatan 63, Haparanda Centrum, Haparanda kommun

Storgatan 63

Villa
Haparanda Centrum, Haparanda kommun
2 200 000 kr
242 + 68 m²
8 rum
991 m² tomt

Detta unika hus bjuder bland annat på generös takhöjd och mycket karaktär. Husets boarea är 242 kvadratmeter och inrymmer två bostäder, en bostad på entréplan och en bostad på övre plan, egna ingångar, helt perfekt för exempelvis generationsboende. Dessutom finns en källare som bland annat inrymmer rum för klädvård samt bastu och relaxavdelning. Här på Storgatan 63 bor du mycket centralt och attraktivt i ett hem som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. För dig som vill bo centralt är läget i Haparanda centrum helt optimalt. Runt husknuten finns torget och strandplan och "På gränsen" shoppingcenter ligger en promenad bort. Dessutom har du Riekkola naturreservat och Cape East spa-anläggning en bit bort från bostaden. Här på Storgatan 63 behöver du inte gå långt för att komma till hälsocentral, skola, förskola, lekparker, strandpromenad och butiker. Välkommen på visning!

Fabriksgatan 17A, Centrala Haparanda, Haparanda kommun

Fabriksgatan 17A

Radhus
Centrala Haparanda, Haparanda kommun
1 950 000 kr
175 m²
6 rum
127 m² tomt

Varmt välkomna till detta unika boende på Fabriksgatan 17A, det här är ett boende på ett av centrala Haparandas absolut bästa lägen. Det är ett sällsynt radhus som sällan går att komma över men nu finns alltså möjligheten. Här finns bostaden på en gavel med gräsytor, altan och balkong i härligt söder- och västervänt läge. Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning, härliga parkettgolv och dessutom upptill hela fem sovrum! Uppvärmning sker via bergvärme. Välkommen! I huset samsas kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning på entréplan. Generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier ger ett gediget ljusinsläpp. Här finner du även ett helkaklat badrum med WC och dusch, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum eller kontor. Dessutom finns en brasugn så du kan tända en sprakande, väldoftande brasa i höstmörkret. På övervåningen finns det rum för återhämtning med ett större och tre mindre sovrum. Alla sovrum har egna garderober förutom det större sovrummet - master bedroom - som har en egen klädkammare med hyllplan och upphängningsanordningar för kläder. Här uppe finns dessutom ett badrum med bastu – en perfekt plats att varva ned på. Det här boendet är perfekt för dig som vill njuta av huskänslan men samtidigt ha tryggheten i ett radhus och i centrala Haparanda bor du i omtyckta och populära kvarter. Förskola, skola och affärer hittas endast ett stenkast bort. Här har du helt enkelt tillgång till allt du kan tänkas behöva i vardagen – restauranger, idrottsanläggningar och hälsocentral. Ett optimalt läge för dig som vill ha nära till allt! Denna bostad är förbesiktigad och kan tillträdas relativt omgående för den som så önskar. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 8