Mäklare Caroline Nordling

Caroline Nordling

Om mig

Hej! Jag heter Caroline och jobbar som fastighetsmäklare i Härnösand. Jag har lång erfarenhet av mäklaryrket och är väl etablerad på Härnösands bostadsmarknad. Jag älskar mitt jobb och brinner för nöjda kunder. Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gådeåvägen 8, null, Härnösands kommun
  • Tor 30 mar kl 12:15

Gådeåvägen 8

Lägenhet
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

350 000 kr

64 m²

2 rum

4 560 kr/mån

5 469 kr/m²

Varmt välkomna till en mycket ljus och fin gavellägenhet med inglasad balkong med bästa solläget. Rymlig och genomgående fint renoverad och rymlig tvåa. Inglasad och rymlig balkong med sol från förmiddag till kväll. Vacker utsikt både mot Härnösands stad med vackra Domkyrkan men även mot Vårdkasberget och södra sundet! Fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymlig hall i vinkel med praktisk klädkammare. Stambytt duschrum med kakel, klinkergolv med härlig golvvärme, stor duschplats och förberett för tvättmaskin. Vacker, slipbart parkettgolv i hela lägenheten. Fina fönsterbrädor i vacker marmor. Fantastiskt ljus och vacker utsikt från alla fönster. Närhet till mataffär, busshållplats och promenadavstånd till centrum. Garage finns i huset! Välkommen till en trevlig visning!

  • Plus
  • Balkong
Brännavägen 146, Södra Brännan, Härnösands kommun
  • Borttagen före visning

Brännavägen 146

Villa
Södra Brännan, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

1 575 000 kr

127 m²

5 rum

862 m² tomt

Varmt välkomna till denna mysiga villa om 5 rum och nytt kök på Brännavägen! Stort vardagsrum med utgång till altan. Fjärrvärme finns installerat samt 2 st eldstäder finns att nyttja. Här bor du nära till det mesta såsom Högslättens idrottsområde med allt från padel, upplysta elljusspår för både löpning och längdskidor samt ett utegym. Även nära till förskolor, skog, natur, men också promenadavstånd till grund- och högstadieskola, mataffär, gym etc. Lättskött trädgårdstomt med växthus, äppelträd, stora syrener samt svarta och röda vinbärsbuskar. Välkomna till en trevlig visning!

Trumpetgatan 42, Gånsviksdalen, Härnösands kommun

Trumpetgatan 42

Villa
Gånsviksdalen, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

1 875 000 kr

142 m²

7 rum

860 m² tomt

I omtyckta och barnvänliga Gånsviksdalen finns nu denna fina villa till salu! Gott om sociala ytor på entréplanet där köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns utgång till den stora altanen med en härlig pool! Boendet ger dig tillgång till sju rum att möblera och inreda precis så som du vill ha det, planlösningen är flexibel och fler eller färre sovrum kan skapas om så önskas. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Bastu. En luftvärmepump värmer upp poolen. Visst renoveringsbehov av ytskikt finns. Husets trädgårdstomt har ett fritt läge och insynsskyddat läge, är lättskött och barnvänlig. Friliggande garage med eldriven garageport. Bo med närhet till flera förskolor, grundskola, Härnösands Hästsport Arena samt även gångavstånd till livsmedelsaffär, gym, blomsteraffär och restaurang. Varmt välkommen på visning!

Västra Ringvägen  112, Gådeåberget, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västra Ringvägen 112

Lägenhet
Gådeåberget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

450 000 kr

63 m²

2 rum

2 765 kr/mån

7 143 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och välskötta 2:a i den mycket populära Bostadsrättsföreningen Fyren. Lägenheten är belägen på markplan vilket ger ett boende helt utan trappor. Stor altan med sol hela dagen och kvällen. Genomgående ljus och fin lägenhet med ljusa, fina ytskikt och öppen planlösning. Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift där både hushållsel och bredband ingår i månadsavgiften. Bo med närhet till livsmedelsaffär, grundskola, förskolor, mysigt bageri samt skog och natur runt knuten. Vi ses på visningen!

  • Uteplats
Gådeåvägen 3A, null, Härnösands kommun

Gådeåvägen 3A

Lägenhet
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

550 000 kr

75,8 m²

3 rum

5 419 kr/mån

7 256 kr/m²

Varmt välkomna till en ljus och modernt inredd 3:a med en fin och rymlig nyligen renoverad inglasad balkong med havsutsikt! Genomgående ljusa och fina ytskikt i hela lägenheten. Två ingångar samt både duschrum och separat gästtoalett. Närhet till Härnösands centrum, gym, mataffär, teater, båthamn etc. Välkommen till en trevlig visning!

  • Balkong
Furuvägen 40, Hälletorp/Bondsjöstaden, Härnösands kommun

Furuvägen 40

Radhus
Hälletorp/Bondsjöstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

915 000 kr

114 m²

5 rum

170 m² tomt

Mysigt radhus på Furuvägen om 5 rum och kök! Här finns bl a en takad altan med insynsskyddat läge på baksidan som har ett mysigt läge mot skogen. Radhuset är beläget i ett mycket barnvänligt område med närhet till en populär lekplats, ett elljusspår för löpning, promenader eller längdskidåkning samt gångavstånd till Bondsjöhöjdens IP med utegym och fotbollsplaner etc. Busshållplats i området. Egen garageplats i gemensam länga och grundavgift för fiber ingår i samfällighetsavgiften. Liten, mysig baksida med bl a hallonbuskar, blåbär, svarta vinbärsbuskar, syrener och körsbärsträd. Varmt välkomna på visning!

Theodor Hellmans väg 58, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Theodor Hellmans väg 58

Lägenhet
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

395 000 kr

64,7 m²

2 rum

3 322 kr/mån

6 105 kr/m²

Supermysig och ljus 2:a på lugna och fina Murberget. Här finner ni en lägenhet där det bara är att flytta in och må gott. Genomgående fina ytskikt i hela lägenheten. Mycket fint kök och fräscht badrum med tvättmaskin. Högt och fritt läge. Balkong med fin utsikt mot Härnösands stad och Vårdkasen. Här kommer ni att trivas fint! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Brunnshusgatan 31C, Norrstaden, Härnösands kommun

Brunnshusgatan 31C

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

550 000 kr

90 m²

4 rum

5 100 kr/mån

6 111 kr/m²

Varmt välkomna till en ljus och fin 4:a med havsutsikt! Högt läge och insynsskyddad takvåning. Charmig planlösning med mysiga snedtak. Nära till Härnösands Gymnasium men även gångavstånd till stadskärnan och till Sälstens fina havsbad. Välkommen till en trevlig visning!

  • Balkong

Visar alla 8