Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Nordling

Caroline Nordling

Om mig

Hej! Jag heter Caroline och jobbar som fastighetsmäklare i Härnösand. Jag har lång erfarenhet av mäklaryrket och är väl etablerad på Härnösands bostadsmarknad. Jag älskar mitt jobb och brinner för nöjda kunder. Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gådeåvägen 12, Gådeåberget, Härnösands kommun

Gådeåvägen 12

Lägenhet
Gådeåberget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
125 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 122 kr/mån
5 556 kr/m²

Varmt välkomna till en kvadratsmart etta med hotellkänsla! Perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Hall med garderober, duschrum, allrum med fransk balkong och kokvrå. Närhet till mataffär, busshållplats och promenadavstånd till Härnösands centrum. Välkommen till en trevlig visning!

Kiörningsgatan 24, Norrstaden, Härnösands kommun

Kiörningsgatan 24

Villa
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
2 975 000 kr
198 + 100 m²
6 rum
866 m² tomt

Varmt välkommen till en rymlig och stor sekelskiftesvilla med attraktivt läge på Härnön. Här bor man med högt i tak, rymliga rum, vacker kakelugn, värmande och energieffektiv täljstenskamin finns förutom fjärrvärme, fiber via Servanet finns installerat, mycket fräscha och smakfullt renoverade dusch- och badrum, vackra trägolv, stora ljusinsläpp, rymlig hall, mycket gott om förvaringsmöjligheter, balkonger med havsutsikt och eftermiddags- och kvällssol ända till solnedgången, stor altan med sol hela dagen, ett stort garage med plats för minst 2 bilar, förrådsbod på tomten (f d garage) med plats för trädgårdssaker. Allt är genomgående fräscht och fint skick överallt. Bra läge på Härnön med gångavstånd till förskolor, Härnösands Gymnasium, Sälstens havsbad etc. Varmt välkomna till ett mycket personligt, vackert och varmt hem!

Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun
  • Tor 25 apr kl 13:30
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 2
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 3

Spillkråkevägen 2

Villa
Stenhammar, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
2 595 000 kr
111 + 203 m²
8 rum
908 m² tomt

Nu har vi glädjen att visa upp denna mycket rymliga och pampiga villa klädd i mexitegel på populära Stenhammar, ett av de mest attraktiva områdena på Härnön. Här finns bergvärme vilket ger en mycket fördelaktig driftskostnad, dubbel (varm) garage, bastu och fina eldstäder! Välbyggd villa med betongbjälklag. Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med stora fönster, kök med utgång till ett rymligt uterum. Hörntomt! Trädgårdstomten är plan och lagom stor, här finns svarta vinbär, hallon, krusbär och vackra äppelträd. Fina möjligheter för såväl gemenskap som lek och odling. Gång och cykelavstånd till förskolor och grundskola. I området finns även mysiga cykel och promenadstigar i skogen, elljusspår för löpning eller längdskidor, slalombacke och en populär restaurang inom promenad avstånd. Här går kollektivtrafik som tar dig till centrum. Välkommen till Spillkråkevägen 2!

  • Premium
Västra Ringvägen 102, Gådeåberget, Härnösands kommun

Västra Ringvägen 102

Lägenhet
Gådeåberget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
295 000 kr
38,3 m²
1 rum
vån 1/3
1 771 kr/mån
7 702 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta 1:a i den mycket populära bostadsrättsföreningen Fyren. Lägenheten är belägen på entréplan, helt utan trappor/trappsteg! Smart planlösning med en bra hall, fräscht duschrum, rymligt kök och vardagsrum med smart sovalkov och utgång till en stor och fin altan! Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med mycket låg månadsavgift där även hushållsel och bredband ingår i månadsavgiften! Bo med närhet till livsmedelsaffär, busshållplats, mysigt bageri samt skog och natur runt knuten. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Norra Kyrkogatan 21A, Norrstaden, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 21A

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
195 000 kr
31,3 m²
1 rum
vån 4/4
1 944 kr/mån
6 230 kr/m²

Här har ni den perfekta lägenheten för dig som ska flytta hemifrån eller för dig som söker en övernattningslägenhet i centrala Härnösand. Lägenheten har ett mysigt allrum med snedtak där det finns plats för både soffa och säng. Från fönstret är det en vacker utsikt mot Norra sundet. Köket har ett takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett centralt läge nära Härnösands gymnasium, Högslättens idrottsplats samt endast 5 minuters promenad till centrala Härnösand med butiker, restauranger, bio och vackra promenadstråk längs havet. Välkommen på visning!

Älandsvägen 10, Älandsbro, Härnösands kommun

Älandsvägen 10

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
995 000 kr
120 + 75 m²
5 rum
1 021 m² tomt

Villan erbjuder dig bland annat ett ljust kök, nyrenoverat duschrum, ett vardagsrum med en fin kamin, gott om stora altanytor och en inglasad del. Stor el-markis på framsida altan. 3-glasfönster. Fiber finns installerat. Garagebyggnad med plats för en mindre bil. Mycket fin trädgård med fina lekytor. Bra resultat av energideklarationen och mycket låg driftskostnad! Gångavstånd till mataffär, förskola, grundskola och bussförbindelser. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Energieffektiv
Nämndemansvägen 18, Älandsbro, Härnösands kommun

Nämndemansvägen 18

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 075 000 kr
125 + 35 m²
5 rum
915 m² tomt

Varmt välkomna till en ljus och välskött villa i centrala och barnvänliga Älandsbro, redo för inflyttning inom kort. Lättskött och fin trädgårdstomt med äppel- och plommonträd samt fina lekytor för barnen. Fristående garage med plats för en bil samt förrådsdel. Finns hela två altaner samt en uteplats med tak. Här bor ni nära mataffär, förskola, grundskola, busshållplatser men även nära till skog och natur. Fiber via Servanet. Nya ytskikt, nytt duschrum och ny altan år 2020! Nyare 3-glasfönster. Låg driftskostnad så här bor ni både billigt och bra!

Hagagatan 71, Haga, Härnösands kommun

Hagagatan 71

Radhus
Haga, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 275 000 kr
126 + 14 m²
6 rum
435 m² tomt

Varmt välkomna till Hagagatan 71, ett radhus med mycket bra läge i området! Ett väldigt trevligt boende med härliga sällskapsytor och gott om sovrum. På nedre plan finns ett mysig och stor altan som har många soltimmar. Ett enkelt och lättskött boende där du även har ett eget varmgarage samt ett tillbyggt förrådsrum. Radhuset har ett soligt läge med en lagom stor tomt som angränsar till ett allmänt grönområde. Mycket fin trädgårdstomt med pioner, röda och svarta vinbär, krusbär, rosenbuskar, äppelträd, körsbärsträd, syrén, liljekonvaljer, smultron m.m. Tomten har gott om odlingsbäddar och ett bra läge mot allmänningen. Gavelläge som ger en extra frihetskänsla! I detta barnvänliga bostadsområde finns en fin lekpark och det är inte långt till skog och natur med bär och svamp. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och det är inte långt till busshållplats för dig som pendlar. Välkomna till en trevlig visning!

Visar alla 8