Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamleväg 22B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Gamleväg 22B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gamleväg 22B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gamleväg 22B

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
3 295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 258 kr/mån
53 145 kr/m²

Välkommen till Gamleväg 22B, där denna välbevarade markplanslägenhet erbjuder bekvämt och charmigt boende i Höllviken. Med sina 62 kvadratmeter är detta hemmet för den som söker en harmonisk och trivsam livsmiljö. Denna lägenhet är omsorgsfullt underhållen och bjuder på en ljus och öppen atmosfär. Den fina, stora uteplatsen blir en naturlig förlängning av bostaden och erbjuder gott om utrymme för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Direkt innanför dörren möts vi bostadens badrum till höger och köket till vänster med fönster i två väderstreck. Genomgående i lägenheten är det härligt parkettgolv och vita väggar. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av fem garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. Ifrån vardagsrummet når vi även den härliga, stora och insynsskyddade uteplatsen. Här erbjuds optimala förutsättningar för att inta morgonkaffet eller trevliga grillkvällar på sommaren! Gamleväg 22B är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med lummig omgivning, stränder och allmänna bekvämligheter. Här bor man med en härlig känsla av gemenskap och trygghet, vilket gör det till en idealisk plats att kalla hem.

  • Premium
  • Uteplats
Lagmanshejdevägen 52, Skanör, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Lagmanshejdevägen 52, Skanör, Vellinge kommun, bild 2
Lagmanshejdevägen 52, Skanör, Vellinge kommun, bild 3

Lagmanshejdevägen 52

Radhus
Skanör, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
5 295 000 kr
130 + 18 m²
5 rum
319 m² tomt

Välkommen till detta charmiga kedjehus beläget på Lagmanshejdevägen 52 i vackra Skanör. Med sina generösa 130 kvadratmeter, och ett garage/förråd på ca 18 kvm, fördelade över två plan erbjuder detta hem gott om utrymme för familjeliv och avkoppling. Det som verkligen sticker ut med detta kedjehus är den stora uteplatsen och trädgården. Här kan man njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner, samtidigt som man blickar ut över de vidsträckta havsutsikterna som Skanör har att erbjuda. Fantastiskt panorama över havet ger en känsla av lugn och frihet. Huset är i behov av renovering, vilket ger den nya ägaren möjlighet att skapa sitt drömhem enligt sina egna önskemål och behov. Med rätt vision och arbete kan detta hus förvandlas till en pärla vid kusten. På nedre planet finns bland annat gediget vardagsrum, allrum och kök vilket skapar fina förutsättningar för en social atmosfär och gör det perfekt för umgänge. I anslutning till köket ligger garaget som du når via en dörr ifrån köket. Inifrån garaget finns även en dörr som tar dig ut i den fina trädgården. På övre planet finns tre sovrum där man också kan njuta av den härliga utsikten samt ytterligare ett badrum. Detta kedjehus erbjuder inte bara en plats att bo, utan en livsstil. Med närheten till både stadsliv och vacker natur är detta ett hem där man kan skapa minnen för livet.

  • Premium
Ängavägen 399-3, Vellinge, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Ängavägen 399-3, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Ängavägen 399-3, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Ängavägen 399-3

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 595 000 kr
170 m²
7 rum
536 m² tomt

Välkommen till detta välunderhållna hem i Vellinge, som består av två separata delar – en ny och en äldre, båda i utmärkt skick. Fastigheten erbjuder 3-4 rymliga sovrum och tre badrum, vilket gör det till en praktisk och funktionell bostad. Den äldre delen av huset behåller sin historiska charm med bevarade detaljer, medan den nya delen har en modern och fräsch design. Båda delarna är i gott skick och ger en trevlig boendemiljö. Köket är utrustat med moderna apparater och generösa arbetsytor, vilket gör det praktiskt för vardaglig matlagning. Det öppna vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär och har direkt tillgång till trädgården. Fastigheten ligger i Vellinge, en populär och lugn stadsdel med närhet till skolor, parker och shoppingmöjligheter. Det är en praktisk plats för familjer som söker bekvämlighet och samtidigt värdesätter ett lugnt boende. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en bra balans mellan modernitet och bevarad karaktär, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som söker en välkomnande och funktionell bostad i Vellinge. För att få en närmare titt, kontakta oss för en visning.

  • Premium
Astrakangatan 68 A, Vellinge, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Astrakangatan 68 A

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 892 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till Astrakangatan 68A, där denna moderna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. År 2021 byggdes denna moderna lägenhet på markplan med rymlig uteplats, en uteplats i västerläge som därmed erbjuder kvällssol och ger möjlighet till mysiga grillkvällar och sociala tillställningar! Med sina 55 välplanerade kvadratmeter är detta hemmet för den som söker en harmonisk livsmiljö. Den fräscha interiören ger ett inbjudande intryck från första ögonkastet, och varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en praktisk och bekväm boendemiljö. Astrakangatan 68A är perfekt för den som uppskattar både komfort och funktionalitet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap, medan de välutrustade köks- och badrumsfaciliteterna ger en bekväm vardag. Denna bostad är en idealisk plats att kalla hem, med närhet till stadens bekvämligheter och grönområden. Med sin moderna design och praktiska utformning är Astrakangatan 68A ett hem att trivas i för lång tid framöver.

  • Plus
  • Uteplats
Bolmersvägen 2, Östra Grevie, Vellinge kommun

Bolmersvägen 2

Villa
Östra Grevie, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 995 000 kr
160 + 45 m²
7 rum
789 m² tomt

Här på Bolmersvägen 2 hittar du en nyrenoverad villa med tillhörande annex i toppskick om totalt sju rum och kök. Huset är modernt, ljust och stilrent och har hög materiell standard, fint ljusinsläpp och behagliga färgval. I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkter hör ett nyrenoverat, stilrent och modernt kök med fönster mot tomten, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet från 2022 är stilrent, nyrenoverat och smakfullt och har toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, golvvärme och spotlights. Det öppna och charmiga vardagsrummet med vita väggar och parkettgolv bjuder på fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Östra Grevies hjärta. Östra Grevie tågstation ligger ett stenkast från huset och Östra Grevie kyrka finns en cykeltur bort. Dessutom har man Vellinge och Malmö en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Bolmersvägen!

Visar alla 5