Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasmus Nordgren

Rasmus Nordgren

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär! Driven och plikttrogen är orden som mina nära och kära beskriver mig med. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pildammsvägen 8A, null, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Pildammsvägen 8A, null, Malmö kommun, bild 2
Pildammsvägen 8A, null, Malmö kommun, bild 3

Pildammsvägen 8A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 495 000 kr
89 m²
3 rum
vån 5/7
5 853 kr/mån
50 506 kr/m²

Välkommen till Pildammsvägen 8a, en exklusiv och modern 3a belägen på femte våningen i ett nyproducerat 55-plusboende. Denna lägenhet erbjuder en lyxig och bekväm livsstil med en yta på 89 kvadratmeter och genomtänkta detaljer som skapar en trivsam atmosfär. Stig in i det ljusa och öppna vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Här finns gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel, perfekt för trevliga middagar och umgänge med nära och kära. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och stilrena materialval, vilket gör matlagningen till en fröjd. En balkong med markis sträcker sig från vardagsrummet och erbjuder en underbar plats att njuta av både soliga dagar och milda kvällar. Denna lägenhet har ett badrum och gästtoalett, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet i vardagen. Ett perfekt arrangemang för den som bor tillsammans med partner eller vill ha separata utrymmen för gäster. Föreningen erbjuder också en rad gemensamma faciliteter för sina medlemmar. Ett vackert orangeri på uteplatsen skapar en fridfull och avkopplande miljö att njuta av under varma dagar. Dessutom finns sällskapsytor som kan bokas för olika aktiviteter och evenemang. För den som behöver bilparkering erbjuder föreningen även ett garage under byggnaden, vilket ger extra trygghet och bekvämlighet. Beläget i ett attraktivt område med närhet till grönområden, service och kommunikationer, erbjuder Pildammsvägen 8a en harmonisk och bekväm livsmiljö för den som söker det lilla extra. En perfekt plats att kalla hemma för den som vill njuta av livet i fulla drag.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ängavägen 399-3, Vellinge, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ängavägen 399-3, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Ängavägen 399-3, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Ängavägen 399-3

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 595 000 kr
170 m²
7 rum
536 m² tomt

Välkommen till detta välunderhållna hem i Vellinge, som består av två separata delar – en ny och en äldre, båda i utmärkt skick. Fastigheten erbjuder 3-4 rymliga sovrum och tre badrum, vilket gör det till en praktisk och funktionell bostad. Den äldre delen av huset behåller sin historiska charm med bevarade detaljer, medan den nya delen har en modern och fräsch design. Båda delarna är i gott skick och ger en trevlig boendemiljö. Köket är utrustat med moderna apparater och generösa arbetsytor, vilket gör det praktiskt för vardaglig matlagning. Det öppna vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär och har direkt tillgång till trädgården. Fastigheten ligger i Vellinge, en populär och lugn stadsdel med närhet till skolor, parker och shoppingmöjligheter. Det är en praktisk plats för familjer som söker bekvämlighet och samtidigt värdesätter ett lugnt boende. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en bra balans mellan modernitet och bevarad karaktär, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som söker en välkomnande och funktionell bostad i Vellinge. För att få en närmare titt, kontakta oss för en visning.

  • Premium
Döseryggen 150-0, Håslöv, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 11:00
Döseryggen 150-0, Håslöv, Vellinge kommun, bild 2
Döseryggen 150-0, Håslöv, Vellinge kommun, bild 3

Döseryggen 150-0

Villa
Håslöv, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
8 950 000 kr
218 m²
8 rum
2 768 m² tomt

Välkommen till Guldsmedsgården, Döseryggen 150-0, en idyllisk lantlig fastighet belägen utanför Håslöv! Här möts du av en förtrollande boendemiljö som erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och naturnära charm. Med en boyta om 218 kvadratmeter och tomtarea på 2768 kvm erbjuder detta hem rikligt med utrymme för både familjeliv och avkoppling. En av fastighetens absolut största plus är den underbara trädgården och det natursköna omgivande landskapet. Trädgården är en fridfull oas som erbjuder sköna stunder utomhus. Här kan du avnjuta morgonkaffet, odla blommor och grönsaker, arrangera utomhusmiddagar vid den idylliska grillplatsen eller bara njuta av lugnet och frisk luft. Fastigheten är även utrustad med både solceller och jordvärme, vilket gör fastigheten både klimatsmart och kostnadseffektiv. Det huvudsakliga boningshuset är utrustat med ett nytt Ballingslövskök från 2019 och utrustning i toppkvalitet primärt från SMEG. Med fastighetens generösa sällskapsytor och sin förtjusande trädgård är detta hem den ultimata platsen för den som önskar en harmonisk och modern livsstil. Möjligheterna som fastigheten erbjuder är oändliga. I dagsläget är ena längan inredd som en komplett bostad med möjlighet för uthyrning, en annan länga är inredd som gillestuga med biljardbord och möjlighet för trevliga filmkvällar eller härliga festmåltider och tredje delen avsedd för förvaring. Sammanfattningsvis en unik fastighet med oändliga möjligheter som måste upplevas på plats! Välkommen att upptäcka lugnet och charmen på Guldsmedsgården!

  • Premium
Köpenhamnsvägen 49B, Erikslust, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 11:00
Köpenhamnsvägen 49B, Erikslust, Malmö kommun, bild 2
Köpenhamnsvägen 49B, Erikslust, Malmö kommun, bild 3

Köpenhamnsvägen 49B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
1 600 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/7
3 361 kr/mån
42 105 kr/m²

Välkommen till Köpenhamnsvägen 49B, där denna charmiga etta på 38 kvadratmeter erbjuder ett bekvämt och välplanerat boende på första våningen. Perfekt för den som söker en smidig och trivsam bostad i ett populärt område. Bostaden tillhör BRF Trumman som erbjuder det mesta, allt från gym, bastu, övernattningslägenhet, närhet till ribban och festlokal. Lägenheten är smakfullt inredd och har en mysig sovalkov som ger en avskild plats för vila. De inbyggda garderoberna erbjuder gott om förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och rymlig känsla, perfekt för både umgänge och avkoppling. Köpenhamnsvägen 49B ligger i ett attraktivt område med närhet till både grönområden och stadens puls. Här har du nära till affärer, restauranger och goda kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i Malmö. Detta är en idealisk bostad för alla som söker ett mysigt och praktiskt hem. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Köpenhamnsvägen 49B – en plats där du kan trivas och känna dig hemma. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Västra Pilgatan 24, Vellinge, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår
Västra Pilgatan 24, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Västra Pilgatan 24, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Västra Pilgatan 24

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
3 795 000 kr
83 + 13 m²
3 rum
352 m² tomt

Välkommen till Västra Pilgatan 24, där detta härliga hus på 83 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av kvadratmetersmart planlösning och mysig utemiljö. Med sin genomtänkta planlösning innefattande bland annat två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum är detta hem idealiskt för både par och små familjer som söker en bekväm och trivsam bostad. Huset bjuder på en välplanerad layout med ljusa och öppna ytor som skapar en inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är rymligt med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp och har gott om plats för både avkoppling och umgänge. En av de stora höjdpunkterna med detta hem är det härliga uterummet, som blir en naturlig förlängning av bostaden. Här kan du njuta av långa kvällar, oavsett väder, och skapa en mysig plats för familj och vänner att samlas. Uterummet leder vidare ut till den vackra, insynsskyddade trädgården, som erbjuder trevlig miljö för avkoppling och utomhusaktiviteter. Trädgården är generös och erbjuder många möjligheter för trädgårdsentusiasten. Här kan du plantera blommor, odla grönsaker eller bara njuta av naturen och den friska luften. Västra Pilgatan 24 är en hörntomt belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till skolor, affärer och allmänna kommunikationer. Här bor du i ett gemytligt och barnvänligt område med allt du behöver inom bekvämt räckhåll och kan njuta av en harmonisk vardag i en trivsam miljö. Missa inte chansen att förvärva detta lättskötta och charmiga hem på Västra Pilgatan 24 – en plats där du kan skapa minnen och trivas i många år framöver. Välkommen på visning!

  • Premium
Mellanvägen 4, Västra Ingelstad, Vellinge kommun

Mellanvägen 4

Villa
Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 850 000 kr
102 + 142 m²
4 rum
636 m² tomt

Välkommen till detta unika hem i eftertraktade Västra Ingelstad, belägen i Vellinge kommun. Med en bostadsyta på 102 kvadratmeter och generösa 142 kvadratmeter biarea är detta hus det perfekta valet för den som söker både rymlighet och bekvämlighet. Köket har nyligen genomgått en renovering och är utrustat med högkvalitativa vitvaror och generösa förvaringsutrymmen. Vardagsrummet erbjuder stora fönster med trevligt ljusinsläpp vilket skapar en avslappnad atmosfär för avkoppling och underhållning, med gott om plats för familj och vänner. Med tre väl tilltagna sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. De renoverade badrummen är stilrena och funktionella, vilket skapar en känsla av lyx och komfort. Den rymliga tomten på cirka 600 kvadratmeter erbjuder gott om möjligheter för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med grillning och lek i anslutning till bostadens uterum, eller helt enkelt koppla av i den fridfulla omgivningen. Beläget i det eftertraktade området Västra Ingelstad erbjuder detta hem närhet till utmärkta skolor, vackra naturreservat och bekväma kommunikationer inklusive tåg. Med endast en kort bilresa till Vellinge centrum och Malmö stad finns det gott om möjligheter till shopping, restauranger och kulturella aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta hem en väldigt bra möjlighet för den som söker något att växa upp i tillsammans med familjen. Med sin utmärkta geografiska placering och omfattande yta är det här en plats där du erbjuds alla möjligheter att skapa ditt drömhem. Varmt välkomna på visning!

Astrakangatan 68 A, Vellinge, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 13:00

Astrakangatan 68 A

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 892 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till Astrakangatan 68A, där denna moderna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. År 2021 byggdes denna moderna lägenhet på markplan med rymlig uteplats, en uteplats i västerläge som därmed erbjuder kvällssol och ger möjlighet till mysiga grillkvällar och sociala tillställningar! Med sina 55 välplanerade kvadratmeter är detta hemmet för den som söker en harmonisk livsmiljö. Den fräscha interiören ger ett inbjudande intryck från första ögonkastet, och varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en praktisk och bekväm boendemiljö. Astrakangatan 68A är perfekt för den som uppskattar både komfort och funktionalitet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap, medan de välutrustade köks- och badrumsfaciliteterna ger en bekväm vardag. Denna bostad är en idealisk plats att kalla hem, med närhet till stadens bekvämligheter och grönområden. Med sin moderna design och praktiska utformning är Astrakangatan 68A ett hem att trivas i för lång tid framöver.

  • Plus
  • Uteplats
Bolmersvägen 2, Östra Grevie, Vellinge kommun

Bolmersvägen 2

Villa
Östra Grevie, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 995 000 kr
160 + 45 m²
7 rum
789 m² tomt

Här på Bolmersvägen 2 hittar du en nyrenoverad villa med tillhörande annex i toppskick om totalt sju rum och kök. Huset är modernt, ljust och stilrent och har hög materiell standard, fint ljusinsläpp och behagliga färgval. I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkter hör ett nyrenoverat, stilrent och modernt kök med fönster mot tomten, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet från 2022 är stilrent, nyrenoverat och smakfullt och har toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, golvvärme och spotlights. Det öppna och charmiga vardagsrummet med vita väggar och parkettgolv bjuder på fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Östra Grevies hjärta. Östra Grevie tågstation ligger ett stenkast från huset och Östra Grevie kyrka finns en cykeltur bort. Dessutom har man Vellinge och Malmö en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Bolmersvägen!

Visar alla 8