Mäklare Micael Arderup

Micael Arderup

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekastorp 4416, null, Hörby kommun

Ekastorp 4416

Villa
Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
1 424 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda enplanshus med en stor och lummig tomt som ger en naturnära känsla. Här kan du njuta av både inomhus- och utomhusmiljön. I allrum/kök finns en mysig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Huset erbjuder en bekväm bostadsyta på ca 73 m² och består av tre rum, alla rummen har vattenburen golvvärme och i allrum/kök och vardagsrum är det öppet upp i nock. Den generösa tomtarean på 1424 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling i det gröna. Dessutom finns en äldre förrådsbyggnad som ger extra förvaringsmöjligheter. Läget är perfekt för den som vill bo i ett lugnt och naturskönt område, samtidigt som det är nära till bekvämligheter och service i Hörby. Beläget i underbara omgivningar med beteshagar, stengärden och skog med oändliga möjligheter till naturvandringar. Ca 6 km till Bosarpssjön med bl a badplats, minigolf och fiskemöjlighet. Välkommen att besöka Ekastorp!

Landsvägen 112, Tjörnarp, Höörs kommun

Landsvägen 112

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
1 795 000 kr
117 + 15 m²
4 rum
1 090 m² tomt

En varm, inbjudande och energisnål familjevilla med nytt kök, badrum och ute-spa! 1,5-plans villa med mysigt vardagsrum med murad braskamin, härligt, socialt kök med stor köks-ö, helkaklat nytt badrum med direktutgång till ute-spa, tre bra sovrum mm. Från köket kommer man ut på det stora trädäcket under tak, perfekt för mysig frukost eller härlig grillfest, utanför finns stor härlig trädgård med gott om plats för familjeaktiviteter. Tjörnarpsjön ligger precis intill byn med badplats, bastu-båt och möjlighet till fiske. Även natur och skog med flertalet vandringsleder finns på gångavstånd från byn. Knappt 10 minuters promenad till tågstation för färd till Höör, Lund, Malmö och vidare till Köpenhamn eller norrut till Hässleholm och vidare till Stockholm. Drygt 5 minuter med bil till köpcenter i Höörs utkant.

Lyby 3096, Lyby, Hörby kommun

Lyby 3096

Villa
Lyby, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
3 995 000 kr
97,2 + 54,4 m²
3 rum
953 m² tomt

En modern och smart planerad 1,5-plansvilla med inrett entréplan och isolerat och förberett för inredning av ovanplan. På entréplan finns ljust härligt vardagsrum och matrum i vinkel mot köket i en öppen planlösning, rymlig entréhall, helkaklat badrum, två bra sovrum och praktisk groventré, med inrett ovanplan kan man få upp till 5 sovrum och ytterligare ett badrum samt ett allrum, boarean blir då ca 152 m² totalt. Låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren ger riktigt bra boendekostnader! Högt fint läge mitt i charmiga lilla byn Lyby med härlig utsikt över betesmarkerna och ner mot Ringsjön från ovanvåningen. Ca 3,5 km till badplats i Ringsjön och lika långt till butiker mm i Hörby, vill man spela golf är det ca 5 km till högklassiga Elisefarm med golfbana, hotell, spa och restaurang.

Skiffervägen 2, Stenskogen, Höörs kommun

Skiffervägen 2

Tomt
Stenskogen, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
4 476 800 kr
937 m² tomt

Nybyggnation på rejäla tomter i Stenskogen med fantastisk natur runtikring och ändå nära in till centrum med butiker & service, tågstation, restauranger, spa-anläggningar, sporthall, gym och skolor mm. Området är en blandning av nyare och äldre bebyggelse på relativt stora tomter och naturen inpå knuten! Bra gång och cykelvägar till centrum och skolor. Tanken är att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Spira 152 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 152 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 54,4 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, oisolerad och VVS-förberedd ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl a korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Claes Andersson 0708-834411 [email protected] eller Per Larsson 0764-428054 [email protected] Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Pegasusvägen 12, Ludvigsborg, Hörby kommun

Pegasusvägen 12

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
4 152 800 kr
1 044 m² tomt

KAMPANJ! Premiumtillval ingår, värde upp till 184.100 kr (se mer: https://hjaltevadshus.se). Nyproduktion klimatsmarta hus med låga driftskostnader, solceller ingår! Nu finns möjligheten att förvärva en tomt för att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Sol 164 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 164 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 66,8 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, VVS-förberedd och oisolerad ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl a korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Claes Andersson 0708-834411 [email protected] eller Per Larsson 0764-428054 [email protected] Nybyggnadsområdet omfattar knappt 50 fastigheter på ett fantastiskt fint läge intill Fulltofta naturreservat och kort promenad till välrenommerad skola i Ludvigsborg, fräsch, välsorterad lanthandel finns också i samhället och bra kommunikationer till Höör eller Hörby för vidare transport till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad mm. Njut av härlig promenad i orörd skogsmiljö i naturreservatet eller varför inte ta cykeln de ca 4 kilometerna ner till Ringsjön! Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Pegasusvägen 2, Ludvigsborg, Hörby kommun

Pegasusvägen 2

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
4 124 300 kr
947 m² tomt

KAMPANJ! Premiumtillval ingår, värde upp till 184.100 kr (se mer: https://hjaltevadshus.se). Nu finns möjligheten att förvärva en tomt för att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Sol 164 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 164 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 66,8 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, VVS-förberedd och oisolerad ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl a korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Claes Andersson 0708-834411 [email protected] eller Per Larsson 0764-428054 [email protected] Nybyggnadsområdet omfattar knappt 50 fastigheter på ett fantastiskt fint läge intill Fulltofta naturreservat och kort promenad till välrenommerad skola i Ludvigsborg, fräsch, välsorterad lanthandel finns också i samhället och bra kommunikationer till Höör eller Hörby för vidare transport till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad mm. Njut av härlig promenad i orörd skogsmiljö i naturreservatet eller varför inte ta cykeln de ca 4 kilometerna ner till Ringsjön! Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Visar alla 6