Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Micael Arderup

Micael Arderup

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönalundsvägen 12, Höör, Höörs kommun
Grönalundsvägen 12, Höör, Höörs kommun, bild 2
Grönalundsvägen 12, Höör, Höörs kommun, bild 3

Grönalundsvägen 12

Villa
Höör, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 150 000 kr
106 + 100 m²
1 445 m² tomt

Trevlig 60-talsvilla i ett plan plus källare på stor härlig tomt. Fint läge intill litet skogsområde och promenadavstånd till tågstation, butiker, skola, simhall mm. På entréplan hittar vi hall, praktiskt kök med matplats, stort vardagsrum, ett rejält TV-rum som tidigare var två bra sovrum, badrum samt ett sovrum. Källaren är delvis inredd men av äldre standard och i behov av en uppfräschning, den innehåller arbetsrum, matkällare, garage, tvättstuga, förråd, pannrum och ytterligare ett arbetsrum med trappa upp till uterummet. Fastigheten säljs med s k friskrivningsklausul.

  • Premium
Stanstorp Skogstorpsvägen 18, Stanstorp, Höörs kommun
Stanstorp Skogstorpsvägen 18, Stanstorp, Höörs kommun, bild 2
Stanstorp Skogstorpsvägen 18, Stanstorp, Höörs kommun, bild 3

Stanstorp Skogstorpsvägen 18

Villa
Stanstorp, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 350 000 kr
98 + 20 m²
4 rum
2 050 m² tomt

Ett välkomnande hem med underbara omgivningar! Den perfekta platsen för livsnjutaren, både inne och ute, antingen sitta inne vid brasan med en god bok eller njuta av solen på en av terrasserna med en kopp gott kaffe. Ljus fin bostad om knappt 100 kvm med härligt vardagsrum med öppen spis, två sovrum (varav ett är delbart), hemtrevligt kök, ett fräscht helkaklat badrum med stor dusch och rejäl tvättstuga i källaren. Sidobyggnad innehållande fräscht gästrum med klädkammare, två isolerade förråd och vedförråd, totalt ca 20 kvm samt två stycken stora carportar varav en också innehåller snickarbod. På den stora tomten finns gott om plats för odlingar, lek & spel eller gå direkt ut i skogen med mängder av vandringsstigar. Kort cykeltur ner till badplats vid Ringsjön, ca 15 minuters promenad till Ur och skur-dagis, 5-10 minuter med bil till centrala Höör eller ta bussen ca 600 meter från huset.

  • Premium
Ekastorp 4416, null, Hörby kommun

Ekastorp 4416

Villa
Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
1 424 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda enplanshus med en stor och lummig tomt som ger en naturnära känsla. Här kan du njuta av både inomhus- och utomhusmiljön. I allrum/kök finns en mysig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Huset erbjuder en bekväm bostadsyta på ca 73 m² och består av tre rum, alla rummen har vattenburen golvvärme och i allrum/kök och vardagsrum är det öppet upp i nock. Den generösa tomtarean på 1424 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling i det gröna. Dessutom finns en äldre förrådsbyggnad som ger extra förvaringsmöjligheter. Läget är perfekt för den som vill bo i ett lugnt och naturskönt område, samtidigt som det är nära till bekvämligheter och service i Hörby. Beläget i underbara omgivningar med beteshagar, stengärden och skog med oändliga möjligheter till naturvandringar. Ca 6 km till Bosarpssjön med bl a badplats, minigolf och fiskemöjlighet. Välkommen att besöka Ekastorp!

Visar alla 3