Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

Mäklare

Ankargatan 28A, HUDIKSVALL - HÅSTAVILLORNA, Hudiksvalls kommun

Ankargatan 28A

Lägenhet
HUDIKSVALL - HÅSTAVILLORNA, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

795 000 kr

76,8 m²

2 rum

6 815 kr/mån

10 352 kr/m²

Välkommen till Ankargatan 28A - En luftig etagelägenhet med högt i tak och bra ljusinsläpp från de stora fönsterna, fina ytskikt och golv genomgående i hela bostaden. Lägenheten är registrerad som en två rum och kök, men är möjlig att på ett enkelt sätt dela av för fler sovrum, om det behovet finns. På entréplan finns ett fint ljust kök med diskmaskin, här får ni plats med en större matgrupp, köket har bra med förvaring. Intill köket finns vardagsrummet med utgång till den stora balkongen med kvällssol, vardagsrummet rymmer även en alkov som går att dela av och använda som ett extra rum. Från hallen med plats för förvaring av ytterkläderna når ni bostadens duschrum med kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet, infällbara duschväggar i glas samt tvättmaskin, handfat och wc. Övervåningen har charmiga vinklar och vrår, övervåningen används idag som sovrum med kontorsdel, här finns även ett förrådsutrymme som kan användas som garderob. Samt att det på övervåningen finns två kattvindar för ytterligare förvaring. Ankargatan ligger alldeles intill havet med fina omgivningar endast en kort promenad från Hudiksvalls centrum, tågstation, skola och mataffär. Samt närheten till västra hamnen med restaurang Hamnkrogen och sportanläggning. Välkommen att meddela ditt intresse!

  • Balkong
Blockvägen 18G, KRISTINEBERG, Hudiksvalls kommun

Blockvägen 18G

Lägenhet
KRISTINEBERG, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

1 495 000 kr

85 m²

3 rum

5 017 kr/mån

17 588 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad 3:a med gott om förvaring, inglasad balkong, egen ingång samt uteplats! Här erbjuds ett boende med öppna ytor renoverad med ljusa ytskikt och ett renoverat duschrummet med egen tvättmaskin. Från balkongen kan du njuta av solen stora delar av dagen och ända in mot kvällningen. Här bor du med närhet till det mesta med lekplats på området, gångavstånd till förskolor, skola, Bromangymnasiet och Ica Maxi samt elljusspår, tennisbana och fotbollsplaner. Till centrum tar du dig enkelt med cykel via gång- och cykelbanor samt med buss som stannar i området. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Blockvägen 24B, KRISTINEBERG, Hudiksvalls kommun

Blockvägen 24B

Lägenhet
KRISTINEBERG, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

1 190 000 kr

85 m²

3 rum

5 167 kr/mån

14 000 kr/m²

På omtyckta Blockvägen har du chansen att förvärva en 3:a i radhuslängorna med egen ingång, balkong med kvällssol och gott om förvaring! Den grönskande entrén välkomnar dig med ingång till en praktisk hall med klädkammare och trappa mot övervåningens två sovrum, kök, vardagsrum, duschrum med tvättmaskin och stor klädkammare. Här bor du med gångavstånd till Ica Maxi, förskolor, skolor och naturstigar. I området finns lekplatser och bra busskommunikationer samt gång- och cykelbana till centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Malångsvägen 13, MELLANFJÄRDEN, Nordanstigs kommun

Malångsvägen 13

Övrigt
MELLANFJÄRDEN, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

4 995 000 kr

1 322 m² tomt

Mellanfjärdens pensionat, spa och relax. En kurort i norra Hälsingland med havet som granne. Här erbjuds gästerna egen restaurang med möjlighet att äta frukost på altan med havsutsikt. Det finns inomhuspool och spa-bad, bastu och solstudio. Allt för att gästerna ska ha det avkopplande. Stora luftiga rum, konferensrum, hiss och bergvärme. Närhet till sandstränder, vackra promenadstigar och Sörfjärdens golfbana.

Bergevägen 7, Gnarp, Nordanstigs kommun

Bergevägen 7

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

700 000 kr

198 m²

9 rum

1 348 m² tomt

Berggårdens vandrarhem i Gnarp är till salu och denna fastighet är fin och välskött. I huset finns gemensamhetsytor och 7-8 boenderum i olika storlekar. Fastigheten ligger intill Armévägen 3 som också är till salu och går att köpa gemensamt. Huset har bergvärme installerat vilket ger ekonomisk drift. Kontakta mäklaren för visning.

Brunnsgatan 5C, HUDIKSVALL - CENTRUM, Hudiksvalls kommun

Brunnsgatan 5C

Lägenhet
HUDIKSVALL - CENTRUM, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

800 000 kr

30 m²

1 rum

1 900 kr/mån

26 667 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a mitt i Hudiksvalls centrum! Här får du gott om förvaring, balkong i väster, tilltagen takhöjd och djupa fönsternischer med fönsterbrädor i sten. I den redan låga månadsavgifter ingår fiber och kabel-TV via Telenor. Här bor du med gångavstånd till shopping, restauranger, kaféer, nöjesliv, mataffär och fina promenadstråk runt Lillfjärden och strandpromenaden. Boka in dig på vår nästa visning!

  • Balkong
Ankargatan 19A, HUDIKSVALL - HÅSTAVILLORNA, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Ankargatan 19A

Lägenhet
HUDIKSVALL - HÅSTAVILLORNA, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

700 000 kr

47 m²

1 rum

4 549 kr/mån

14 894 kr/m²

Välkommen till Håstavillorna och denna välplanerade 1:a med stort kök, fin havsutsikt genom de stora fönsterna och praktiskt klädkammare! Här bor du på ett lugnt område med egen uteplats mot havet . De välplanerade 47,1 kvm är fördelade på hall, duschrum, rymligt kök med matplats samt ett allrum med sovalkov, klädkammare och plats för soffa. Lägenheten är fräsch med bl a nytt badrum, nyrenoverat kök och nya golv i kök och vardagsrum. På några minuters avstånd når du matbutik, bensinmack, buss- och tågstation samt Hudiksvall centrum. Boka din plats på vår nästa visning!

  • Plus
Djupegatan 24A, ÖSTER, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 24A

Lägenhet
ÖSTER, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

1 350 000 kr

90 m²

3 rum

6 490 kr/mån

15 000 kr/m²

Välplanerad 3:a på Öster med inglasad balkong i väster med kvällssol och vacker utsikt mot Hudiksvallsfjärden. Här får du kök med matplats, rymligt vardagsrum, duschrum, hall med garderober och plats för klädupphängning samt 2 sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. Busshållplats och matbutik med bageri och spelbutik ligger strax utanför. Lägenheten var tidigare en 4a men är omgjord till en 3a med stort vardagsrum. Hiss finns!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ölsund 218 och 216, FORSA, Hudiksvalls kommun

Ölsund 218 och 216

Villa
FORSA, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

2 800 000 kr

100 m²

4 rum

1 428 m² tomt

Söker du en lugn och fridfull plats där du kan koppla av och njuta av fågelkvitter och gröna ängar? Då är du välkommen till Ölsund och denna fastighet med stora möjligheter och härliga läge. Här får du plats med släkt och vänner i de två fullt utrustade bostäderna eller är du kanske intresserad av att hyra ut eller bedriva verksamhet? Ja här är alternativen många. Fastigheten ligger ett stenkast från Storsjön med båt- och badmöjligheter och fina omgivningar att upptäcka. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

Vattlång Kvarnvägen 1, ILSBO, Nordanstigs kommun

Vattlång Kvarnvägen 1

Villa
ILSBO, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

450 000 kr

110 m²

4 rum

6 650 m² tomt

Söker du en mindre gård för djurhållning i liten skala eller drömmer du om att utvidga din självförsörjning? På Vattlång Kvarnvägen 1 får du bland annat en stor tomt, loge, rymlig välvd jordkällare och bagarstuga med bakugn. Fastigheten väntar på någon som vill ge den kärlek och visioner men i gengäld bjuder den på vedspisar, fin mark i soligt läge, fina omgivningar och stora möjligheter att anpassa efter egna drömmar och behov. Kontakta mäklaren för bokning av visning!

Norrfjärden 755, NORRFJÄRDEN, Nordanstigs kommun

Norrfjärden 755

Tomt
NORRFJÄRDEN, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

349 000 kr

1 667 m² tomt

Trevlig tomt med havsnära läge i mysigt område. I området finns trevliga stränder, vackra promenadstråk och naturstigar. Avlopp & Vatten Avlopp och vatten saknas. Köparen får borra efter eget vatten samt installera & gräva en tre-kammarbrunn alternativt septiktank. Finns ej möjlighet till kommunalt vatten idag. Samfällighet Beträffande Vägsamfälligheten så kostar den ca1.200 kr per år och då ingår skottning och underhåll av vägen.

Armévägen 3, Gnarp, Nordanstigs kommun

Armévägen 3

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

1 495 000 kr

400 m²

20 rum

3 522 m² tomt

Nu tillsaluförs Bergsgårdens Gästgiveri, ett trivsamt vandrarhem med ljust och högt läge i centrala Gnarp. Huvudbyggnaden är ca 400m² och erbjuder bland annat 16 bäddar, två fina salonger för totalt ca 120 matgäster, pub, reception och utrustat restaurangkök samt en fin uteplats med möjlighet för uteservering. Till fastigheten hör även ett fristående hus om ca 160 kvm med kök och 8 sovplatser. Välkommen att boka in dig på visning!

Visar alla 12