Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Håcksta 20 och 22, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Håcksta 20 och 22

Villa
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
4 300 000 kr
140 + 100 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna härliga fastighet med stor sjötomt om 2 716 kvm, egen brygga och toppenfin, renoverad villa! Här kan du njuta av den fina sjöutsikten från både trädgård, uteplats och från flera av husets rum inkl kök, matrum, vardagsrum och sovrum. Huset har genomgående renoverats med en gedigen känsla och erbjuder ett lyxigt helkaklat badrum med vackra detaljer. Dessutom finns ytterligare ett nytt helkaklat duschrum, en renoverad toalett och stora öppna umgängesytor som inbjuder till härligt samkväm med familj och vänner. Förutom husets alla möjligheter finns gott om uteplatser att avnjuta dagens alla solstrålar, charmig bryggstuga nere vid sjön med stor potential, rymligt garage samt möjlighet till mindre båt och bad från den egna bryggan. Med bil tar du dig till Hudiksvalls centrum på endast 20 min och inom en kvart tar du dig till flertalet vackra havsbad, kulturhistoriska sevärdheter samt populära Hölick med naturreservat, vandringsleder, fiskläge och camping med spa och restaurang. Välkommen att boka in dig på visning!

Björkstigen 2, STOCKA, Nordanstigs kommun

Björkstigen 2

Villa
STOCKA, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 750 000 kr
125 + 50 m²
5 rum
1 906 m² tomt

I centrala Stocka med gångavstånd till gemytliga Rönnskär finner du denna rymliga funkisvilla i 1 plan! Vinkelhuset skapar en stor och härlig uteplats med lä från havets vindar och utgång från både vardagsrum och sovrum. I vardagsrummet kan du njuta med familj och vänner framför den rejäla täljstenskaminen som ger en härlig extravärme efter en dag ute i vinterkylan, även om huset redan har en bekväm uppvärmning med bergvärmepanna installerad år 2023. Köket som ligger intill vardagsrummet erbjuder gott om förvaring, bra arbetsytor och plats för 6 personer runt matbordet med utgång mot trädgården åt sydost. Huset erbjuder även fyra sovrum varav två större, fint helkaklat badrum, tvättstuga med dusch och bastu samt fiber, en gäststuga och två garage. Förutom Rönnskärs vackra omgivningar har du även gångavstånd till gästhamn, lekplats, förskola, skola och skärgårdsrestaurangen Måsen som även erbjuder café. Anmäl ditt intresse redan idag så du inte missar tillfället att förvärva detta havsnära boendet!

Finnickavägen 403, Enånger - Finnicka, Hudiksvalls kommun

Finnickavägen 403

Villa
Enånger - Finnicka, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
485 000 kr
65 m²
2 rum
640 m² tomt

Tidigare lärarbostad med naturnära läge i Finnicka i Enånger. Huset erbjuder ljusa ytor, spegeldörrar, spröjsade fönster och 2 kakelugnar. Oinredd övervåning med stora möjligheter att få sätta sin egen prägel på boendet.

Karlsbergsvägen 10, HARMÅNGER, Nordanstigs kommun

Karlsbergsvägen 10

Villa
HARMÅNGER, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 100 000 kr
90 + 75 m²
4 rum
1 562 m² tomt

Rymlig villa i barnvänligt område nära skola, affär och fina promenadstråk. Villan är utbyggd och nyligen rustad med 3 sovrum, kök och vardagsrum på entréplan samt tvättstuga, duschrum och sovrum i källardelen. Praktiskt dubbelgarage och inglasad altan med söderläge.

  • Plus
Håckstagatan 15, JÄTTENDAL, Nordanstigs kommun

Håckstagatan 15

Villa
JÄTTENDAL, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
725 000 kr
118 + 55 m²
5 rum
2 824 m² tomt

Välskött och fin villa med högt läge och vacker utsikt. Bra planlösning med 2 stora allrum, matsal, kök och duschrum på entréplan samt möblerbar hall, master bedroom och ett mindre sovrum på övervåningen. Källare med pannrum, tvättstuga, förvaring och garage. I området finns trevliga naturstigar och cykelavstånd till Hårte med havsbad och småbåtshamn

Dalmyravägen 7, NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun

Dalmyravägen 7

Villa
NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 250 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
1 027 m² tomt

Charmig villa med trevlig trädgård och nyrustade ytskikt i Njutånger i Hälsingland. Huset har smart planlösning med vardagsrum, kök samt 2 sovrum på entréplanet och källare med bra förvaring, hobbyrum och 2 extra-rum. Härlig omgivning med naturen och hav med bad och småbåtshamn inom promenadavstånd. Bra pendlingsmöjligheter både norr- och söder- ut.

Tunavägen 29, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Tunavägen 29

Övrigt
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
6 500 000 kr
3 765 m² tomt

Välskött och rustik fastighet med bra läge ca 2,5 km från Hudiksvalls stadskärna. Fastigheten som består av 2 byggnader med sammanlagt 7 uthyrningsbara enheter av liknande karaktär. Verkstadsbyggnaden är byggd 1952 och inrymmer verkstad och kundmottagning samt mindre lagerutrymme. På vinden finns stora förvaringsutrymmen och i suterrängvåningen finns en fullt utrustad bilrekond. I den vidbyggda delen finns butiksdel, lager-del och kontorsutrymmen. I källaren finns ett garage. Bilhallsbyggnad som delvis rustats utvändigt och invändigt med ljusa väggar och starkt klinkergolv. Byggnaderna har till stora delar ny el samt flera luftvärmepumpar för värme. Oljepanna finns men används ej i dagsläget

  • Plus
Båsvägen 17, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Båsvägen 17

Villa
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
4 900 000 kr
137 m²
5 rum
2 483 m² tomt

Vackert belägen villa i ett plan med havsutsikt och solig trädgård. Bostaden har bra planlösning med 3 sovrum, allrum och kök med separat matsalsdel och utgång till altan med spa-bad. Rymligt garage med högt i tak och plats för 2 bilar samt förråds och verkstadsutrymme. Separat vedbod/förråd och isolerad hundgård. I omgivningen finns brygga, sandstrand, båtplats med segeldjup och trevliga naturstigar samt promenadstråk. Kontakta mäklaren för individuell visning!

Murvägen 6, Gnarp, Nordanstigs kommun

Murvägen 6

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 050 000 kr
129 + 49 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Familjevilla i ett plan med välskött trädgård i trevligt villaområde. Huset har smart planlösning med 3-4 sovrum, 2 badrum, modernt kök och stor inbyggd altan. Snickarverkstad som enkelt går att bygga om till garage. Bra pendlaravstånd ca 40 minuter till Sundsvall i norr och ca 30 minuter till Hudiksvall i söder.

Vallenrenen 4, Gnarp, Nordanstigs kommun
Vallenrenen 4, Gnarp, Nordanstigs kommun, bild 2
Vallenrenen 4, Gnarp, Nordanstigs kommun, bild 3

Vallenrenen 4

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
590 000 kr
150 + 52 m²
5 rum
1 241 m² tomt

Välkommen till den här rymliga familjevillan i Gnarp. Villan erbjuder en solig trädgård med fruktträd och bärbuskar. Huset har 3 sovrum, vardagsrum, kök och frächt duschrum på entréplanet samt allrum, WC och 2 sovrum uppe. Ekonomisk uppvärmning med vedpanna med stora acctankar. Garage och gäststuga på tomten. Gnarp är en trevlig tätort med vacker natur, sjöar, jakt och fiske i omgivningen. Ca 10 km till kustbandet med mysiga stränder, småbåtshamnar och 18-håls golfbana.

  • Premium
Svartuddevägen 2, MELLANBYN, Hudiksvalls kommun

Svartuddevägen 2

Fritidshus
MELLANBYN, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
700 000 kr
45 m²
1 rum
1 492 m² tomt

Fritidshus med trevligt läge i Mellanbyn. Härlig omgivning med småbåtshamn och barnvänlig sandstrand på promenadavstånd. Huset är under renovering och ger stora möjligheter att ordna ytskikt enligt eget önskemål. På tomten finns förutom huvudstugan en gäststuga med gott om plats.

Fegärdevägen 67, NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun

Fegärdevägen 67

Villa
NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 495 000 kr
105 + 24 m²
6 rum
997 m² tomt

Välkommen till Fegärdevägen 67 - Nu kan detta 30-tals hus i centrala Njutånger, med närhet till skola bli ditt nästa hem. Den välkomnande farstukvisten med plats för utemöbel välkomnar dig, väl inne i bostaden möts du av en rymlig hall med tåligt klinkergolv och golvvärme samt plats för ytterkläderna, vidare kommer du in i köket med vedspis samt plats för stor matgrupp, går du vidare in i huset kommer vardagsrummet med kakelugn för mysiga kvällar i soffan. På nedervåningen hittar du även ett duschrum med modernt kakel och klinker samt duschdörrar i glas och vägghängd wc, ett rymligt sovrum med garderobsvägg och mindre genomgångsrum perfekt som hemma kontor. Hela det nedre planet har golvvärme installerat. Från hallen når du tvättstugan och trappen upp till övervåningen, här uppe erbjuds du tre sovrum samt badrum med bubbelbadkar. Källaren når du från utsidan av bostaden, denna kan användas som kontor om du bedriver eget företag eller bara ha som bra förvaringsyta, i källaren finns även en matkällare med välvt tak. På tomten finns en isolerad gäststuga och ett äldre garage med plats för en bil samt ett stort förråd. Tomten består av en stor uppfart med plats för flera bilar samt gräsmatta som inbjuder till lek och spel. Huset har nymålad fasad och nya fönster. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Malångsvägen 13, MELLANFJÄRDEN, Nordanstigs kommun

Malångsvägen 13

Övrigt
MELLANFJÄRDEN, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
4 750 000 kr
1 322 m² tomt

Mellanfjärdens pensionat, spa och relax. En kurort i norra Hälsingland med havet som granne. Här erbjuds gästerna egen restaurang med möjlighet att äta frukost på altan med havsutsikt. Det finns inomhuspool och spa-bad, bastu och solstudio. Allt för att gästerna ska ha det avkopplande. Stora luftiga rum, konferensrum, hiss och bergvärme. Närhet till sandstränder, vackra promenadstigar och Sörfjärdens golfbana.

Bergevägen 7, Gnarp, Nordanstigs kommun

Bergevägen 7

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
595 000 kr
198 + 42 m²
9 rum
1 348 m² tomt

Rymlig villa med många rum i Gnarp i norra Hälsingland. I huset finns gemensamhetsytor och 7-8 boenderum i olika storlekar. Huset har bergvärme installerat vilket ger ekonomisk drift. Villan används idag som vandrarhem men rummen går lätt att återställa så den passar bra för den stora familjen eller generationsboende. Kontakta mäklaren för visning.

Ölsund 218 och 216, FORSA, Hudiksvalls kommun

Ölsund 218 och 216

Villa
FORSA, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
2 400 000 kr
100 m²
4 rum
1 428 m² tomt

Söker du en lugn och fridfull plats där du kan koppla av och njuta av fågelkvitter och gröna ängar? Då är du välkommen till Ölsund och denna fastighet med stora möjligheter och härliga läge. Här får du plats med släkt och vänner i de två fullt utrustade bostäderna eller är du kanske intresserad av att hyra ut eller bedriva verksamhet? Ja här är alternativen många. Fastigheten ligger ett stenkast från Storsjön med båt- och badmöjligheter och fina omgivningar att upptäcka. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

Visar alla 15