Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Danielsson

Daniel Danielsson

Om mig

Hej, Mitt namn är Daniel Danielsson och jag jobbar som fastighetsmäklare. Jag är en glädjespridare som bidrar med mycket energi och kompetens. Jag strävar alltid efter kundens bästa och har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang och min mångåriga säljerfarenhet som säljare. Jag säkerställer alltid att kunderna gör en bra ekonomisk affär och att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 30

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 1/5
2 550 kr/mån
46 438 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa med underbar uteplats! Här erbjuds en lägenhet med hög standard, kvadratsmart planlösning samt all bekvämlighet man kan tänkas behöva. Lägenhetens underbara uteplats är beläget i soligt läge. Tillgång till stort förråd bekvämt utanför dörren. I hallen möts du av den öppna planlösningen, här finns plats för klädhängare samt garderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vita väggar. I köket finner du allt du behöver, integrerad diskmaskin, goda arbetsytor samt förvaring, kyl/frys spishäll och mycket mer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är välplanerad. Du rymmer både soffa, fåtölj, soffbord samt matbord för upp till 6 personer. Sovrum med plats för säng och sängbord. Badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin, dusch med duschvägg, kommod och spegelskåp. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Herculesgatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Herculesgatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Herculesgatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Herculesgatan 2

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
5 103 kr/mån
43 933 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en fantastisk lägenhet om 75 kvm högst upp i huset i Barkarbystaden! Lägenheten erbjuder ett modernt, bekvämt boende och trevliga sällskapsytor med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett välplanerat, modernt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk med öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående parkettgolv och ett stort, ljust och socialt vardagsrum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Bostadens badrum är stort, fräscht och utrustat med toalett, handfat med spegelskåp, badkar, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över samt golvvärme. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en stor, underbar och inglasad terrass samt en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll med både familj och vänner. Stabil förening där det mesta ingår i avgiften såsom värme, varmvatten, kabel-tv, bredband och förråd. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger 3 min bort har öppet 6-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, tågstation en liten bit längre bort och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke eller varför inte Viksjö Naturresarvat och Viksjö golfbana för den golftokige.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Viggengatan 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 895 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/6
5 764 kr/mån
46 369 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade 4a om hela 84 kvm på fjärde våningen med dubbla balkonger varav ena inglasad. Beläget i ett av Barkarbystadens absolut finaste hus och vinnare av Byggnadsmärket 2018. Här erbjuds man en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Perfekt för mingel i större sällskap samt mysiga grillkvällar med familjen. Fullutrustat kök med stilrena vita skåpsluckor och stor matplats samt utgång till den mindre balkongen. Vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen mot innergården med sol hela dagen. Lägenheten har tre rymliga sovrum med förvaring samt en klädkammare som enkelt kan bli ett barnrum. Helkakalt badrum med tvätt och torkmaskin samt en gäst-wc. Ett extra källarförråd finns finns i källaren samt direktaccess till garaget via hissen.. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 6-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, tågstation en liten bit längre bort och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke eller varför inte Viksjö Naturresarvat och Viksjö golfbana för den golftokige. Söker du efter ett större boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Vattenkvarnsgatan 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/6
2 915 kr/mån
49 844 kr/m²

Här på Vattenkvarnsgatan 3 hittar du en optimalt planerad bostad med mycket hög standard där det bara är att flytta in! Detta är en stilren och ljus lägenhet med fräscha ytskikt och bra planlösning. Vid ditt första steg in i finner du en inbjudande hall som ger intryck av värme i bostaden. I hallen ligger en vacker ekparkett som är genomgående med vitmålade väggar. Vackert Vedums kök med gott om förvaring bakom vita släta luckor samt en grå bänkskiva med stänkskydd i vitt kakel. Vidare finner ni ett magiskt luftigt vardagsrum med plats för både soffa och säng. Vardagsrummet ger en smygande inblick i bostadens höjdpunkt, Uteplatsen! Här kan du spendera fantastiskt trevliga sommarkvällar med stort sällskap samtidigt som du har en utsikt över innergården. Snyggt och fräscht badrum som också är lättstädat. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch med avskärmande glasvägg för en extra stilren touch. Till varje lägenhet hör ett förråd. I bostadsrättsföreningen finns cykelrum, föreningslokal, rullstol- och barnvagnsförråd. Det finns även tillgång till miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. På den upphöjda gården mellan husen planteras det lökväxter, träd och buskar. Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Triple-play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen. Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Engelbrektsvägen 41A, Jakobsberg, Järfälla kommun

Engelbrektsvägen 41A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/8
4 253 kr/mån
37 157 kr/m²

Välkommen till denna ljusa lägenhet om 51 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det stilrena, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och skåpsluckor i vit kulör. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för matbord och stolar. I hjärtat av Jakobsberg bor du centralt, trevligt och lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Jakobsbergs centrum, Järfälla badet och Jakobsbergs station ligger inom gångavstånd, Stockholm Quality Outlet ligger tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats som ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Silkeborgsgatan 69, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun

Silkeborgsgatan 69

Radhus
Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 495 000 kr
89 m²
3 rum
123 m² tomt

Välkommen till detta topprenoverade radhus med moderna, stilrena och noga utvalda material som sätter en genomgående lyxig touch i ditt nya hem. Här får du stora öppna sociala ytor som gör det enkelt att inreda bostaden helt efter egen smak och att umgås. Vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartier som ger ett naturligt ljusinsläpp och en extra känsla av rymd. Köket är verkligen i en klass för sig med sin fina bänkskiva i sten och moderna utrustning. Ett perfekt ställe att laga och avnjuta goda middagar tillsammans med familj och vänner. Badrummet är stilrent med snyggt inredd kakel och klinker, tvättställ, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Extra wc är lika stilrent som badrummet samt förberett för dusch om så önskas. Två stora sovrum med bra förvaring tack vare stora platsbyggda garderober. Två härliga altaner där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Besiktning sker 2024-05-13 Området består av rad- och parhus som omgärdar fem barnvänliga gårdar. Husen är byggda av de första ägarna genom SMåA under åren 1979 – 80. Att bo i Kista är att möta flera världar. Här trängs stora företag som Tele2, Ericsson, Microsoft, Samsung m.fl. men också forskare och studenter inom området informations- och kommunikationsteknologi. Samtidigt är Kista en lantlig idyll. Järvafältets naturskyddsområde ger stora möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Närbelägna gårdar låter kor, hästar och får beta i hagarna och bonden brukar fälten. I anlagda dammar finns lövgrodor och sjöfåglar. Runt om oss finns långa promenad- och cykelstråk inom naturskyddsområdet och ett upplyst trekilometersspår för motion. På vintern finns härliga maskinpreparerade skidspår på upp till en mil längs med Igelbäcken. Varmt välkommen till Silkeborgsgatan!

Karlslundsvägen 10, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 10

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
3 564 kr/mån
49 904 kr/m²

# Tvåa i Barkarbystadens populäraste kvarter! # Exklusiva materialval såsom bänkskiva i sten, vitlaserad 1-Stavs parkett golv i hela bostaden samt stor balkong i soligt västerläge mot den fina innergården. # Lägenhet som måste ses! Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 52 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Brf Friflygaren är en föreningen med ovanligt hög standard i samtliga bostäder. Det märker man redan i byggnadens entré med ekpaneler, specialdesignad belysning och ca 5 meters takhöjd. Ett modern boende med flera praktiska lösningar som även underlättar för miljövänliga val. Samtliga bostäder är utrustade med avfallskvarn. FTX-system med värmeåtervinning. Från bostaden kan du enkelt styra den önskade innertemperaturen. Uppvärmningen sker genom luftkanaler mellan våningsplanen så du slipper element i bostaden och kan därmed möblera utan begränsningar. Via en applikation från Einar Mattson kan du enkelt hålla koll på din el och vattenförbrukning. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 15

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 295 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/6
3 294 kr/mån
47 813 kr/m²

Välkommen till denna fina 2-rums lägenhet vars öppna rum skapar en lättsam känsla. Här erbjuds en boyta om 48 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på 4:e våningen bjuder bland annat på stora fönster, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. I den inbjudande, trevliga och öppna hallen i denna lägenhet finns hatthylla, platsbyggda garderober, golvvärme under klinkers och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett välplanerat, öppet och socialt vardagsrum som bjuder på fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Det härliga, moderna och stilrena köket med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, vinkyl, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, harmoniskt och inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och golvvärme. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många och den här bostaden erbjuder en fantastisk härlig balkong i soligt västerläge, lättmöblerade ytor samt plats för matbord och stolar. Gated area - Unikt för området. Inhängnad innergård för den som vill kunna koppla av i stor grön innergård med solstolar. Föreningens ekonomi är välskött! Lägenhetsförråd ingår i avgiften. inkl värme, kallvatten,TV, bredband och källarförråd Varmvattenförbrukning debiteras kvartalsvis. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 3 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger 20 minuter från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
3 677 kr/mån
43 250 kr/m²

Här erbjuds en stilren och exklusiv hörnlägenhet med gott om plats för allt du vill fylla hemmet med. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar. Bra förening som erbjuder kostnadsfri bastu med SPA-avdelning, bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet samt gym som föreningens medlemmar har tillgång till. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande, trevlig och funktionell hall med hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, harmoniskt och vackert sovrum med inbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Köket är stort, socialt och modernt med påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det välplanerade, härliga och stilrena vardagsrummet bjuder på fönster åt två håll, fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, handfat, handdukstork, torktumlare och tvättmaskin. Bostaden har även en inglasad balkong vars generösa storlek ger dig möjligheten att skapa en oas för dig och dina växter. Här erbjuds lättmöblerade ytor, loungedel och sol hela eftermiddagen och kvällen.

  • Balkong
  • Hiss
Gripengatan 22, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Gripengatan 22

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 649 999 kr
80 m²
4 rum
vån 2/4
5 597 kr/mån
45 625 kr/m²

Nu saluförs denna extraordinära och fina 4:a i populära Barkarbystaden, med en stor inglasad balkong! Välkommen till en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva ert drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt trevliga och stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående insynsskyddad bostad med stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Välkomna hem! En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning för ytterkläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är det smakfullt inrett med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg, handdukstork samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Stilsäkert och väl tilltaget kök. De gråa släta luckorna kombineras fint tillsammans med det ljusa kaklet och den ljusa arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin och ugn samt kyl och frys. Från köket når vi lägenhetens samlingspunkt - Hemtrevligt och mysigt vardagsrum som inbjuder till allt från mingel innan middagen eller myskvällar framför en härlig film. Möblera fritt med soffa, fåtölj, soffbord och tv-möbel. Vill ni ta minglet utomhus istället och njuta av solens värmande strålar? Varsågoda - ta ett steg ut från vardagsrummet så når ni den fantastiska inglasade balkongen. På balkongen finns det gott om plats för både möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Utsikt mot trevlig innergård med lekplatser. Perfekt för barn med spring i benen och lätt för föräldrarna att ha koll från balkongen. Bostadens väl tilltagna master bedroom är helt utan insyn och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe. De andra sovrummen är stora och rymliga - lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett eget bibliotek hemma? I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 6-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, tågstation en liten bit längre bort och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke eller varför inte Viksjö Naturresarvat och Viksjö golfbana för den golftokige. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 15

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/4
3 358 kr/mån
51 979 kr/m²

I ett perfekt läge i Barkarbystaden, med gångavstånd till kommunikationer, restauranger, natur och gym, så finner du denna smart planerade tvåa Bostaden erbjuder en inbjudande hall med bra förvarings möjligheter, via hallen tar oss in till badrummet med både klinker, kakel samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer vi till ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning med köket, perfekta sällskapsytan med stora fönster och vita väggar. Köket är fullutrustat med diskmaskin och inbyggd plats för mikro. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt garderober. Balkong med utsikt över innegården på det andra våningsplanet. I Barkarbystaden finns allt du kan tänkas behöva i din vardag. Det mesta såsom dagligvaruhandel, shopping, IKEA, finns ett stenkast från bostaden. Med en kort promenad når du pendeltågsstationen som enkelt tar dig till Stockholms City. Ännu närmre har du busstationen, samt den framtida tunnelbanestationen som är beräknad att stå klar 2026.

  • Balkong
  • Hiss
Gripengatan 14, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Gripengatan 14

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 895 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 1/6
1 967 kr/mån
57 424 kr/m²

# 1,5:a i Barkarbystadens populäraste kvarter! # Exklusiva materialval såsom bänkskiva i sten, vitlaserad 1-Stavs parkett golv i hela bostaden samt stor uteplats i soligt sydvästläge mot den fina innergården. # Lägenhet som måste ses! Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa 1,5:a om 33 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Brf Friflygaren är en föreningen med ovanligt hög standard i samtliga bostäder. Det märker man redan i byggnadens entré med ekpaneler, specialdesignad belysning och ca 5 meters takhöjd. Ett modern boende med flera praktiska lösningar som även underlättar för miljövänliga val. Samtliga bostäder är utrustade med avfallskvarn. FTX-system med värmeåtervinning. Från bostaden kan du enkelt styra den önskade innertemperaturen. Uppvärmningen sker genom luftkanaler mellan våningsplanen så du slipper element i bostaden och kan därmed möblera utan begränsningar. Via en applikation från Einar Mattson kan du enkelt hålla koll på din el och vattenförbrukning. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 12