Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Danielsson

Daniel Danielsson

Om mig

Hej, Mitt namn är Daniel Danielsson och jag jobbar som fastighetsmäklare. Jag är en glädjespridare som bidrar med mycket energi och kompetens. Jag strävar alltid efter kundens bästa och har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang och min mångåriga säljerfarenhet som säljare. Jag säkerställer alltid att kunderna gör en bra ekonomisk affär och att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäldgatan 6, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Idag kl 12:30

Mäldgatan 6

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
3 331 kr/mån
43 900 kr/m²

Välkomna till din alldeles egna oas högst upp i huset med 2 st inglasade balkonger i söder/västerläge att kunna odla & njuta på nästan hela året tillsammans med fantastiska solnedgångar. Bostaden erbjuder en helt optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam. En modern lägenhet där ljuset står i centrum tack vare stora fönsterpartier som finns i kök, vardagsrum och sovrum. Köket har vit skåpinredning med påkostad inredning, välutrustat kök med rostfria vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet leds vi ut till bostadens en av två inglasade balkonger som ger en känsla av rymd och en plats för dig att njuta av solen. Vardagsrummet har plats för en matgrupp samt soffa och TV för avkoppling. Badrummet är helkaklat med vita kakelplattor på väggarna och ett beige klinkergolv, badrumsskåp för förvaring och utrustad med en kombi tvättmaskin från Siemens. I sovrummet har vi gott om förvaring i form av en garderob med spegelprydda skjutdörrar som sträcker sig längs ena sidan av rummet, utgång till bostadens ena balkong i söderläge. Toppmodern fastighet från 2017. Externt förråd ingår i månadsavgiften. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsberg station, Medley Järfällabadet och Jakobsbergs centrum inom gångavstånd. Görvälnsbadet, Viksjö Golfklubb, IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger tio minuter bort och Arlanda Flygplats, Mall of Scandinavia och Stockholm City finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brukargränd 3, Viksjö, Järfälla kommun
  • Borttagen före visning

Brukargränd 3

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
5 995 000 kr
147 m²
5 rum
215 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Viggengatan 14, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 14

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
4 132 kr/mån
47 981 kr/m²

Varmt välkomna till snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 52 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stor balkong, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Att kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus i direkt anslutning till lägenheten är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en stor balkong som nås från sovrummet. Balkong i söderläge! I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 15

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/6
3 294 kr/mån
49 896 kr/m²

Välkommen till denna fina 2-rums lägenhet vars öppna rum skapar en lättsam känsla. Här erbjuds en boyta om 48 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på 4:e våningen bjuder bland annat på stora fönster, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. I den inbjudande, trevliga och öppna hallen i denna lägenhet finns hatthylla, platsbyggda garderober, golvvärme under klinkers och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett välplanerat, öppet och socialt vardagsrum som bjuder på fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Det härliga, moderna och stilrena köket med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, vinkyl, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, harmoniskt och inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och golvvärme. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många och den här bostaden erbjuder en fantastisk härlig balkong i soligt västerläge, lättmöblerade ytor samt plats för matbord och stolar. Gated area - Unikt för området. Inhängnad innergård för den som vill kunna koppla av i stor grön innergård med solstolar. Föreningens ekonomi är välskött! Lägenhetsförråd ingår i avgiften. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 3 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger 20 minuter från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Själlandsgatan 56, Kista, Stockholms kommun
  • Idag kl 15:15
Själlandsgatan 56, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Själlandsgatan 56, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Själlandsgatan 56

Radhus
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
3 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/1
5 350 kr/mån
33 932 kr/m²

Välkomna till ett fantastiskt fint radhus med hörntomt i ett barnvänligt område på Själlandsgatan 56. *Nymålad fasad och fönster från 2022. *Diskmaskin, kylskåp och frys från Miele. *Bästa solläget med morgonsol på framsidan och kvällssol på baksidan. *Insynsskyddad altan. *Renoverad parkeringsplats med automatisk garageport. *Stor lekplats för barnen precis utanför entrén. *3 minuters promenad till förskolan Igelbäcken och Kista grundskola* * 10 minuters promenad till Kistas tunnelbanestation och Kista galleria.

  • Premium
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Viggengatan 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 895 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/6
5 764 kr/mån
46 369 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade 4a om hela 84 kvm på fjärde våningen med dubbla balkonger varav ena inglasad. Beläget i ett av Barkarbystadens absolut finaste hus och vinnare av Byggnadsmärket 2018. Här erbjuds man en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Perfekt för mingel i större sällskap samt mysiga grillkvällar med familjen. Fullutrustat kök med stilrena vita skåpsluckor och stor matplats samt utgång till den mindre balkongen. Vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen mot innergården med sol hela dagen. Lägenheten har tre rymliga sovrum med förvaring samt en klädkammare som enkelt kan bli ett barnrum. Helkakalt badrum med tvätt och torkmaskin samt en gäst-wc. Ett extra källarförråd finns finns i källaren samt direktaccess till garaget via hissen.. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 6-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, tågstation en liten bit längre bort och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke eller varför inte Viksjö Naturresarvat och Viksjö golfbana för den golftokige. Söker du efter ett större boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
3 677 kr/mån
43 250 kr/m²

Här erbjuds en stilren och exklusiv hörnlägenhet med gott om plats för allt du vill fylla hemmet med. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar. Bra förening som erbjuder kostnadsfri bastu med SPA-avdelning, bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet samt gym som föreningens medlemmar har tillgång till. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande, trevlig och funktionell hall med hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, harmoniskt och vackert sovrum med inbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Köket är stort, socialt och modernt med påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det välplanerade, härliga och stilrena vardagsrummet bjuder på fönster åt två håll, fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, handfat, handdukstork, torktumlare och tvättmaskin. Bostaden har även en inglasad balkong vars generösa storlek ger dig möjligheten att skapa en oas för dig och dina växter. Här erbjuds lättmöblerade ytor, loungedel och sol hela eftermiddagen och kvällen.

  • Balkong
  • Hiss
Veddestastråket 7, Barkarby, Järfälla kommun
Veddestastråket 7, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Veddestastråket 7, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Veddestastråket 7

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 295 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 2/6
4 119 kr/mån
52 759 kr/m²

# Visning sker på mäklarens kontor i Barkarbystaden på Gripengatan 2! Inflyttning i Maj 2024! Reglerad månadsavgift dem första tre åren till ca 3260 kronor! Välkommen till denna väl genomtänkta tvårumslägenhet där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Vardagsrum och kök i modern, öppen planlösning möjliggör många olika möbleringsalternativ och bereder plats för både soffa och matbord – perfekt för umgänge i goda vänners lag. Under årets varmare månader förlängs vardagsrummet ut på den trevliga balkongen. I sovrummet ryms både säng, förvaringsmöbel samt ett mindre skrivbord om så önskas. Stor skjutgarderob längs väggen som avlöser förvaringen med enkelhet. Badrummet är helkaklat med duschhörna samt kombimaskin. Bostaden har även ett källarförråd. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se Kontakta Mäklaren för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Fänriksvägen 41A, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Fänriksvägen 41A

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/3
6 828 kr/mån
38 724 kr/m²

Välkommen till snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa fyra om 98 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönsterpartier och vackert ljusinsläpp. En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning för ytterkläder. Stort modernt badrum samt extra WC. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är det smakfullt inrett med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, Tre väl tilltagna sovrum med bra förvaring. Stilsäkert och väl tilltaget kök. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det mörka kaklet och den mörka arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys. Från köket når vi lägenhetens samlingspunkt - Hemtrevligt och mysigt vardagsrum som inbjuder till allt från mingel innan middagen eller myskvällar framför en härlig film. Möblera fritt med soffa, fåtölj, soffbord och tv-möbel. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en underbar inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Gripengatan 22, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Gripengatan 22

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 649 999 kr
80 m²
4 rum
vån 2/4
5 597 kr/mån
45 625 kr/m²

Nu saluförs denna extraordinära och fina 4:a i populära Barkarbystaden, med en stor inglasad balkong! Välkommen till en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva ert drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt trevliga och stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående insynsskyddad bostad med stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Välkomna hem! En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning för ytterkläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är det smakfullt inrett med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg, handdukstork samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Stilsäkert och väl tilltaget kök. De gråa släta luckorna kombineras fint tillsammans med det ljusa kaklet och den ljusa arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin och ugn samt kyl och frys. Från köket når vi lägenhetens samlingspunkt - Hemtrevligt och mysigt vardagsrum som inbjuder till allt från mingel innan middagen eller myskvällar framför en härlig film. Möblera fritt med soffa, fåtölj, soffbord och tv-möbel. Vill ni ta minglet utomhus istället och njuta av solens värmande strålar? Varsågoda - ta ett steg ut från vardagsrummet så når ni den fantastiska inglasade balkongen. På balkongen finns det gott om plats för både möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Utsikt mot trevlig innergård med lekplatser. Perfekt för barn med spring i benen och lätt för föräldrarna att ha koll från balkongen. Bostadens väl tilltagna master bedroom är helt utan insyn och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe. De andra sovrummen är stora och rymliga - lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett eget bibliotek hemma? I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 6-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, tågstation en liten bit längre bort och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke eller varför inte Viksjö Naturresarvat och Viksjö golfbana för den golftokige. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 15

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/4
3 358 kr/mån
51 979 kr/m²

I ett perfekt läge i Barkarbystaden, med gångavstånd till kommunikationer, restauranger, natur och gym, så finner du denna smart planerade tvåa Bostaden erbjuder en inbjudande hall med bra förvarings möjligheter, via hallen tar oss in till badrummet med både klinker, kakel samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer vi till ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning med köket, perfekta sällskapsytan med stora fönster och vita väggar. Köket är fullutrustat med diskmaskin och inbyggd plats för mikro. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt garderober. Balkong med utsikt över innegården på det andra våningsplanet. I Barkarbystaden finns allt du kan tänkas behöva i din vardag. Det mesta såsom dagligvaruhandel, shopping, IKEA, finns ett stenkast från bostaden. Med en kort promenad når du pendeltågsstationen som enkelt tar dig till Stockholms City. Ännu närmre har du busstationen, samt den framtida tunnelbanestationen som är beräknad att stå klar 2026.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11