Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fänriksvägen 41A, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Fänriksvägen 41A, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Fänriksvägen 41A, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Fänriksvägen 41A

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 595 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
7 510 kr/mån
36 684 kr/m²

Välkommen till snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa fyra om 98 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönsterpartier och vackert ljusinsläpp. En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning för ytterkläder. Stort modernt badrum samt extra WC. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är det smakfullt inrett med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, Tre väl tilltagna sovrum med bra förvaring. Stilsäkert och väl tilltaget kök. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det kaklet och den mörka arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys. Från köket når vi lägenhetens samlingspunkt - Hemtrevligt och mysigt vardagsrum som inbjuder till allt från mingel innan middagen eller myskvällar framför en härlig film. Möblera fritt med soffa, fåtölj, soffbord och tv-möbel. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en underbar inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Nibblevägen 8C

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 557 kr/mån
38 365 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 2:a högst upp i huset med en fantastisk balkong i fritt läge mot den fina innergården. Lägenheten som är optimalt planerad har fräscha ytskikt, Stilrent kök från Vedum med fin maskinpark i öppen inbjudande, planlösning mot det luftiga vardagsrummet, påkostat vitlaserad parkettgolv, fräscht badrum samt rymligt, ljust och smakfullt sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från hallen och erbjuder lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Endast en promenad på 5-7 minuter ligger Jakobsberg Centrum med flertalet butiker, matvaruaffärer, bank och restauranger. Precis intill centrum ligger även pendeltågsstationen, pendeln tar dig till Stockholm C på endast 21 minuter. Med en promenad på ca 15 minuter eller en bussresa på 10 minuter kommer du till Barkarby handelsplats där bland annat IKEA, Barkarby outlet samt flertalet restauranger ligger. Med andra ord har du allt du behöver ett stenkast från bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jaktvägen 10, Barkarby, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Jaktvägen 10, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Jaktvägen 10, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Jaktvägen 10

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 250 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/3
4 820 kr/mån
33 854 kr/m²

Välkommen till Jaktvägen 10 - Nu har ni chansen att förvärva denna mycket ljusa och välplanerad 4:a på en central adress i populära Barkarby. Här erbjuds en bostad med stambytt badrum med golvvärme och extra WC, ett mycket rymligt kök med plats för många sociala tillställningar, ljust och stort vardagsrum, 3 stora sovrum, en fantastisk balkong fri från insyn med sol hela dagen. Högt och fritt läge. Balkongen med högt och fint läge med utsikt mot den lummiga innergården. Låg avgift i en stabil förening där elen är helt utbytt samt solceller som monterats för att minska elkostnaderna för dem boende. Även laddstolpar på vissa parkeringar finns. Närhet till naturområden, kommunikation, barnomsorg samt den expansiva Barkarbystaden. Missa inte denna chansen. och närhet till naturområden, kommunikation, barnomsorg samt den expansiva Barkarbystaden. Detta populära, snabbväxande och trevliga område i Barkarby är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, naturnära och ostört. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, butiker, skola och Pendeltågstation. På endast 14 minuter tar du dig till Odenplan med pendeln och tunnelbanan har börjat byggas. Området håller på att expanderas och Barkarby City har börjat byggas, där kommer du finna både restauranger och butiker. I närhet finner du många aktiviteter så som en frukost på Björkeby Bageri som har härliga bröd och bakverk, en dagsutflykt till naturreservatet med familjen, kanske shopping på Barkarby Handelsområde eller på outlet. Eller varför inte en mysig hotellnatt med middag på Görvälnslott. Brf Jaktflyget är en välskött, stabil och trevlig förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård, lekplats, tvättstuga, grillplats, cykelrum och grovsoprum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 24

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 895 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 732 kr/mån
44 198 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna lägenhet om 65,5 kvm i toppskick. Belägen i en av Barkabys mest populära föreningar, BRF Barkaby Metropol, får du här det bästa av två världar: ett lugnt och trivsamt område med närhet till stadens puls. Här möts du av en öppen planlösning som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en smart utnyttjad yta som känns både rymlig och inbjudande. Det stilrena köket erbjuder generösa arbetsytor och moderna materialval, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillställningar. Det stora vardagsrummet ger dig friheten att möblera precis som du vill för att skapa ditt drömhem. Det helkaklade badrummet är fullt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Som pricken över i har du en fantastisk balkong där du kan njuta av härliga stunder oavsett tid på dygnet. Detta är en bostad som verkligen måste upplevas på plats. Missa inte chansen att förvärva ett hem utöver det vanliga i ett område som erbjuder allt du kan önska i form av service, kommunikationer och grönområden. OMRÅDET: I Barkarbystaden bor du både centralt och i ett lugnt och trevligt kvarter med nära till allt du behöver. Här finns förskolor, mataffärer, restauranger och gym inom bekvämt avstånd, och du har också pendeltågsstationen nära till hands. Populära destinationer som Stockholm Quality Outlet, IKEA och Barkarby station ligger på gångavstånd, medan du når Kista Galleria på tio minuter. Med bil tar du dig enkelt till både Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med busshållplats vid torget och pendeltåget en kort promenad bort. Dessutom planeras det för en ny tunnelbanelinje som beräknas vara klar 2027, vilket gör området ännu mer attraktivt. För dig som uppskattar natur finns ett vackert naturreservat inom promenadavstånd. På bara några minuter med bil kan du också besöka Görvälns slott, Görvälnsbadet, eller åka skidor i Brukets skidbacke. Viksjö Naturreservat och Viksjö golfbana ligger också nära för dig som vill golfa eller utforska mer grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 63, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 11:45
Barkarbyvägen 63, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 63, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 63

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/5
4 627 kr/mån
39 632 kr/m²

- BALKONG I SÖDERLÄGE, UTEPLATS MOT INNERGÅRD - KÄLLARFÖRRÅD FINNS - BREDBAND INGÅR I AVGIFTEN - SOLID FÖRENING SOM ÄGER MARKEN Välkomna till denna ljusa trea om 68 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En inbjudande hall, modernt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring i direkt anslutning till det luftiga vardagsrummet. Från vardagsrummet når man bostadens stora balkong som vetter mot söder. Två väl tilltagna sovrum med gott om plats för möblemang och förvaring. Från ena sovrummet når man bostadens uteplats där man kan avnjuta sena sommarkvällar. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Aspnäsvägen 26, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 13:30
Aspnäsvägen 26, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Aspnäsvägen 26, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Aspnäsvägen 26

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4
3 550 kr/mån
32 596 kr/m²

- NYLIGEN STAMBYTT - BELÅNING PÅ ENDAST 3101 KR/KVM - P-plats 275 kr/månad Stig in genom den inbjudande hallen som välkomnar dig Här möts du av ett nyrenoverat badrum, precis stambytt, vilket garanterar en modern och fräsch miljö. Med sina unika detaljer och moderna tillval är badrummet en plats att trivas i och ger ett stilrent intryck som andas lyx och kvalitet. Vidare från hallen når du det rymliga och ljusa vardagsrummet. Här flödar dagsljuset in genom stora fönster och skapar en inbjudande atmosfär. Rummet erbjuder generösa ytor som enkelt rymmer både soffgrupp och matplats, vilket gör detta till den perfekta samlingspunkten för både vardagsliv och umgänge. Köket, som ligger i anslutning till vardagsrummet, präglas av tidlösa, neutrala färger och charmiga detaljer som ger en hemtrevlig känsla. Här finns gott om arbetsytor och förvaring, vilket gör det till en plats som passar alla typer av matlagning – från enkla vardagsmiddagar till mer avancerade experiment. Från vardagsrummet tar du dig vidare till det rymliga sovrummet. Härifrån har du direkt utgång till den underbara balkongen, en privat oas utan insyn. Med sin soliga läge erbjuder balkongen utsikt över omgivningarna och blir den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet eller koppla av efter en lång dag. Detta är verkligen ett hem utöver det vanliga. Här bor du bekvämt med moderna bekvämligheter, ljusa och luftiga ytor samt en balkong som bjuder på avskildhet och skön atmosfär. HSB BRF ASPNÄS: HSB Brf Aspnäs är en stabil och välrekommenderad bostadsrättsförening som ligger i ett attraktivt område. Föreningen har totalt 530 lägenheter och genererar även intäkter från flera kommersiella lokaler, vilket bidrar positivt till dess ekonomi. Efter ett omfattande stambyte uppgår föreningens belåningsgrad till låga 3101 kr/kvm, vilket är en indikation på stabiliteten. Före stambytet var föreningen nästintill skuldfri, vilket ytterligare understryker deras positiva ekonomi. Föreningen strävar efter att erbjuda sina medlemmar trygghet och trivsel och har satsat på att utveckla gemensamma utrymmen som fritids- och aktivitets rum, minigolf,fotboll, gym, bastu och tvättstugor, vilka medlemmarna kan nyttja. Med sitt goda rykte och långsiktiga fokus är HSB Brf Aspnäs en förening som ser till att skapa en trygg och hållbar boendemiljö för sina medlemmar. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsbergs station, Jakobsbergs Centrum och Tånglöt naturreservat inom gångavstånd. Stockholm Quality Outlet, Görvälnsbadet och Kista Galleria ligger tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Varmt välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 35, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 14:30
Helsingörsgatan 35, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun, bild 2
Helsingörsgatan 35, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun, bild 3

Helsingörsgatan 35

Lägenhet
Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
6 832 kr/mån
25 864 kr/m²

ÄNTLIGEN en bostad där du inte behöver tänka på stora renoveringar. Mycket trevlig 3:a på Helsingörsgatan 35 som erbjuder ett framtida boende som passar de flesta! Stenkast till skolor och förskolor samt gångavstånd till Kista Galleria. Direkt vid första inträdet, efter man tagit av sig skorna, står man i hallen som i sin helhet sätter ribban för resten av lägenheten. Ett boende med genomgående bra standard, stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp samt en stor balkong i direkt anslutning till vardagsrummet. Balkongen är utsrustad med en ny markis från 2024. Det praktiska köket bjuder på generösa arbetsytor och gott om plats för förvaring. Bostaden är utrustad med två förråd. Ett i anslutningen till hallen som går att använda som klädkammare och ett i anslutning till köket som fungerar perfekt som ett skafferi. Det sociala, trevliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp via stora fönster samt utgång till bostadens stora balkong som vetter mot sydväst. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, toalett, duschvägg, kommod samt tvättställ. Bostadens sovrum är smakfullt renoverade och rymmer dubbelsäng och gott om förvaringmöjligheter. Snabbfakta: - Gångavstånd till Kista Galleria - Bredband, värme, vatten och förråd ingår - Tvättstuga och cykelrum - Solid förening med låg belåning FÖRENINGEN Brf Björnö är solid förening med god ekonomi som äger marken. Gemensamma utrymmen som: - Tvättstuga med 6st moderna maskiner (eget tvätt-, och sköljmedel behövs ej) torktumlare och torkskåp - Förråd - Bastu och gym - Cykel och barnvagnsrum - Grovsoprum Ett mycket populärt område med gångavstånd till Kista Galleria, tunnelbana och grönområden. Det blir sällan bättre. Varmt välkomna på visning! Hälsningar, Karmo Barkarmo. 0704865893

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sedelvägen 16B, Skälby, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Sedelvägen 16B, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Sedelvägen 16B, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Sedelvägen 16B

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
7 995 000 kr
173 m²
6 rum
889 m² tomt

Välkommen till Sedelvägen 16B i hjärtat av Skälby - ett fantastiskt hem som erbjuder allt du kan önska för en harmonisk och bekväm livsstil. Denna 1,5-plansvilla står på en generös friköpt tomt 889 kvm, där varje kvadratmeter noggrant har nyttjats för att skapa en idealisk plats för både vila och sociala aktiviteter. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen, och master bedroom erbjuder en extra lyx i form av sin yta samt tillgång till en stor Walk-in-closet. Härifrån når du husets stora balkong. Hemmets hjärta är det generösa köket, utrustat med allt du behöver för att tillaga både vardagsmiddagar och festmåltider. Den tillhörande stora matplatsen är en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Huset är utrustat med braskamin och solpaneler som ger låga driftskostnader. Högt, privat läge utan insyn. Denna fina villa från 1980 bjuder på hög boendestandard, härliga sällskapsytor och generösa fönsterpartier. Allt i absoluta toppskick. Eleganta badrum med vattenburen golvvärme, renoverad tvättstuga med vattenburen golvvärme samt stora härliga ytor och fin utemiljö. Tomten är lummig i soligt och skyddat läge. Den fina altanen ger möjlighet att följa solen under stora delar av dagen. I avskilt läge står ett modernt attefallshus som passar perfekt för uthyrning, som gästhus eller varför inte som ett första boende för tonåringen. Även en friggebod om 8 kvm finner du avskilt på tomten. Den stora uppfarten framför huset ger gott om plats för flera bilar. Tomten erbjuder även stor yta för lek, odling och umgänge med nära och kära. Huset är i gott skick och redo för nya ägare att flytta in och skapa sina egna minnen

  • Premium
Elinsborgsbacken 28, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 16:00
Elinsborgsbacken 28, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun, bild 2
Elinsborgsbacken 28, Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun, bild 3

Elinsborgsbacken 28

Lägenhet
Stockholm - Kista/Tensta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 450 kr/mån
23 013 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och fräscha 3:a på Elinsborgsbacken 28. Lägenheten är belägen i den populära föreningen brf päronet nr 7 som har en god ekonomi. Här erbjuds en väldisponerad och ljus lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden. Om du letar efter ett bostad i mycket gott skick har du kommit rätt. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort och mysigt sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng med tillhörande klädkammare. Det finns även ett mindre sovrum till för att nyttjas efter det behovet kräver. Köket är praktiskt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, fina skåpsluckor och gott om plats för matbord och stolar. Det öppna och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och stora fönster. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, tvättmaskin samt torktumlare. Föreningen heter HSB Brf Päronet nr 7 och är en trygg och välskött sådan med god ekonomi och en härlig gemenskap. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, parkeringsplats, en vacker innergård och garage. I månadsavgiften ingår el, vatten, värme, tv och bostadsrättstillägg. Detta boende har ett av Tenstas bästa lägen – alldeles intill Järvafältet! Med en kort promenad når du utmärkta kommunikationer och inom några minuter är man vid Kista Galleria. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Spånga. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skälbyvägen 144, Skälby, Järfälla kommun

Skälbyvägen 144

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
7 195 000 kr
150 + 35 m²
6 rum
731 m² tomt

Vill du bo i ett hem med oändliga möjligheter? Då har du kommit rätt. Detta hus erbjuder allt och lite till för den kräsne. Villan erbjuder stor infart med plats för flertal bilar, fantastisk uteplats samt en uthyrningsdel med egen ingång som har rymlig hall, kök, sovrum samt badrum. Här är det bara att flytta in och börja stortrivas och slippa tänka på renoveringar. Fastigheten är perfekt planerad med tillhörande garage som är snyggt inredd, en stor uppfart med plats för många bilar samt en mysig och grönskande trädgård är andra plus i kanten som gör att det här är en bostad med stora chanser att få hela familjen att trivas. Läget kan sällan bli bättre belägen i mysiga och barnvänliga Skälby. Här har du närhet till de bästa Järfälla har att erbjuda. Här bor ni i ett av Järfällas mest populära och barnvänliga områden med gångavstånd till såväl skolor, förskolor som kommunikationer.

Birger Dahlerus Väg 5, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Tor 24 okt
Birger Dahlerus Väg 5, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 2
Birger Dahlerus Väg 5, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 3

Birger Dahlerus Väg 5

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/6
4 127 kr/mån
44 135 kr/m²

Söker du ett boende utöver det vanliga? Bo nära sjö och natur men samtidigt nära till kommunikationer? Slippa oändliga renoveringar och bara kunna flytta in? Då är garanterat lägenheten på Birger Dahlerus Väg 5 något för dig. Här hittar ni denna fantastiska tvåa om 52m² på våning 2. De stora och inbjudande fönsterpartierna ger en härlig ljusinsläpp i lägenheten. Modern och stilren lägenheten med ett ljusflöde utöver det vanliga i kombination är något som bara måste upplevas på plats. Lägenheten har en smart planerad och öppen planlösning. Ett stort vardagsrum kombineras med ett kök vars vitvarorna har valts ut med omsorg och där förvaring inte är någon brist. Helkaklat badrum med ingående kombinerad torktumlare/tvättmaskin, samt en stor balkong direkt anslutning till vardagsrummet. Med en kort promenad från bostaden når du det mesta. Härliga promenadstråk längst Mälaren och trevliga Kallhällsbadet samt Ångbåtsbryggan. För den båtintresserade finns både Piluddens och Kallhälls Båtklubb. Inte nog med det så finns även Marinan bara en kort promenad bort. I området finns dagis och Källtorpsskolan, ett stenkast bort ligger Kallhälls Centrum där det finns både Coop Konsum samt Ica Kallhäll. Med närhet till E18 och goda kommunikationer i form av både buss och pendeltåg tar du dig enkelt till Stockholm Centrum samt Barkarbystaden med ett flertal butiker så som IKEA, Barkarby Outlet och Ica MAXI. Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kopparvägen 6, Kallhäll, Järfälla kommun
Kopparvägen 6, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Kopparvägen 6, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Kopparvägen 6

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 295 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1
3 564 kr/mån
31 585 kr/m²

ÄNTLIGEN får jag lov att presentera en av områdets trevligaste lägenheter. - Pendeltåg och handel ett stenkast bort - Förening med bra ekonomi, äger marken - Parkering för endast 300kr/mån - Tillgång till tvättstuga - Förråd tillhörande lägenheten Här bor du i en tjusig lägenhet som enkelt går att göra om till en tvåa om så önskas, (se alternativ planlösning). Nära pendeltåg och handel. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra. Mycket rogivande, lummigt och lugnt läge trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Kallhäll. En välkommande hall med goda avhängningsmöjligheter. Modernt och ljust kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vidare finner ni det luftiga allrummet som enkelt rymmer stort möblemang. Helkaklat och rymligt badrum utrustat med badkar, tvättställ, toalett, kommod och spegel. I hjärtat av Kallhäll bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker, gröna promenadstråk runt hörnet och Mälarens glittrande vatten når ni enkelt med en promenad. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger cirka tio minuter bort från lägenheten. Läget kan sällan bli bättre! Hjärtligt välkomna på en visning. Med vänliga hälsningar.Karmo Barkarmo

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21 B, Kista, Stockholms kommun
Borgarfjordsgatan 21 B, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21 B, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21 B

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/16
4 147 kr/mån
46 058 kr/m²

Välkommen till Borgarfjordsgatan 21b och denna välskötta 2:a i Kista Torn! Du välkomnas till en Inbjudande hall med svart klinkergolv och inbyggd garderob med skjutbara spegeldörrar. Vidare har vi ett Vedumkök i världsklass som är utrustad med ugn, induktionshäll, kombinerad kyl/frys, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn med svarta skåpluckor och generösa arbetsytor. Lägenheten har en öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum och stora fönsterpartier som ger ett trevligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Stort gedigen sovrum med inbyggd garderob med spegeldörrar och plats för en dubbelsäng. Vidare hittar ni ett smakfullt, fräscht och fint badrum med svart klinkergolv och väggar i vitt kakel, utrustat med toalett, kommod, tvättmaskin/Torktumlare, spotlights och duschvägg. Den fantastiska loggian med skjutfönster och svart kakelgolv kan användas efter egna behov som balkong eller hemmakontor. Lägenheten kompletteras av en stor takterrass högst upp i huset med utsikt över Stockholm samt en lobby som ger en känsla av lyx när du kommer hem. Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter. Välkomna till ert framtida boende! Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Gabriel Temiz på 070-1620164 eller [email protected] för en visning eller frågor och funderingar!

  • Premium
  • Hiss
Stellan Mörners väg  45, Kallhäll, Järfälla kommun
Stellan Mörners väg  45, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Stellan Mörners väg  45, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Stellan Mörners väg 45

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
4 195 000 kr
87,5 m²
3 rum
6 971 kr/mån
47 943 kr/m²

- Sjöutsikt från hela lägenheten och frontline mot Mälaren. - Sällan till salu - Garanterad parkeringsplats - Endast 20 minuter från Stockholm city med pendeltåg Välkommen till Stellan Mörners väg 45 och detta eftertraktade läge med inglasad balkong med magisk sjöutsikt som måste upplevas på plats. Leker du med tanken att bo vid Mälarens strand, samtidigt som pendeltåg och handel endast ligger några minuter bort. Att kunna ta ett morgondopp innan jobbet på sommaren eller en skridskotur på vintern. Med ett av Bolinder strands bästa läge och med Mälarens glittrande vatten som närmsta granne hittar ni denna underbara bostad där ni verkligen lever med årstiderna. Lägenheten bjuder bland annat på stora sällskapsytor och gott om ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong där är du blickar ut över Mälarens vatten och Bolinder strands marina. Utöver sjöutsikt och härliga ytor så har denna lägenhet hög standard och smakfulla materialval. Kök och vardagsrum med öppen och social planlösning samt rymliga sovrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till balkongen i rakt sydvästläge, här skiner solen från dag till kväll med ljuvlig utsikt mot vatten och båthamn. Genomgående ekparkett och målade väggar i alla rum. Smakfullt inrett badrum med golvvärme. Inom ett kort gångavstånd nås både flera sandstränder och strövområden, samt pendeltåget som på 20 minuter tar dig till Stockholms city. I området finns flera båtklubbar. Granne med lägenheten ligger Friskis och svettis och runt knuten finns promenadstråk och motionsspår i Görvälns naturreservat, där både vilda djur och tamboskap betar. Inom gångavstånd ligger även Kallhälls centrum där det bl.a. finns livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, bibliotek och biograf. Området är lugnt och föreningen är mycket välskött. Här finns stort källarförråd och garanterad p-plats utanför bostaden. Det finns både även gäst parkeringsplatser. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Ulvsättragränd 5

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 395 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 816 kr/mån
41 029 kr/m²

Välkommen till denna sociala lägenhet där det märks att man lagt ner mycket tid på detaljerna. Här erbjuds en boyta om 34 kvadratmeter som fördelas på ett effektivt sätt så du har både sovrumsdel, kök och vardagsrum. Här får du dessutom ljusinsläpp i två olika väderstreck. Denna bostad på första våningen bjuder bland annat på behagliga färgval, vackert ljusinsläpp och bra planlösning. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande, funktionell och trevlig hall. Det sociala, praktiska och funktionella köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor med beslag i rostfritt och öppen planlösning mot vardagsrummet. Hjärtligt välkommen på en öppen visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/5
4 111 kr/mån
44 875 kr/m²

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet med hög standard, öppen och tilltalande planlösning och belägen högt upp i huset med balkong i västerläge. Här erbjuds en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Lägenheten inrymmer en stor hall med gott om förvaring, det luftiga, ljusa vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Här erbjuds plats för både sällskapsdel och sovdel. Med enkla medel kan man skapa ett extra rum om så önskas. Bra ljusinflöde från dem generösa fönsterpartierna. Härifrån nås bostadens stora balkong som vetter ut mot innergården. Duschrum med tvättmaskin, fullutrustat kök med rostfria vitvaror samt öppen planlösning mot sällskapsdelen. Genomgående vitlaserat golv. Källarförråd som tillhör lägenheten. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 6-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till tågstation och snart (2027) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana. Välkomna att kontakta mäklaren vid intresse och mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 34, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 34, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 34, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 34

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/6
5 210 kr/mån
42 039 kr/m²

Välkommen till denna fina gavellägenhet vars öppna rum skapar en lättsam känsla. Här erbjuds en boyta om 76 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Denna bostad bjuder bland annat på stora fönster, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. I den inbjudande, trevliga och öppna hallen i denna lägenhet finns plats för hatthylla samt garderober. Golvvärme under klinkers och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett välplanerat, öppet och socialt vardagsrum som bjuder på fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Det härliga, moderna och stilrena köket med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, två rejäla köksbänkar från TechniStone som består av naturliga råvaror av hög kvalitet som gör det enkelt att underhålla och håller bakterier samt repor borta mycket bättre än vanlig sten. Öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, harmoniskt och inbjudande sovrum med platsbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. bostadens andra sovrum är rogivande, lite mindre och inbjudande med garderob, fint ljusinsläpp och plats för säng. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och golvvärme. Bostadens golv består av ett elegant 1-parkett med en rustik ekkaraktär. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många och den här bostaden erbjuder en fantastisk härlig inglasad hörnbalkong, lättmöblerade ytor samt plats för matbord och stolar. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 2 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger 20 minuter från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kallhällsleden 12, Kallhäll, Järfälla kommun
Kallhällsleden 12, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Kallhällsleden 12, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Kallhällsleden 12

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/4
3 312 kr/mån
37 375 kr/m²

Välkommen till denna naturnära pärla om 40 kvm i centrala Kallhäll. Med stort ljusinsläpp via den egna terrassen och med öppen planlösning får du här ett ljust och välplanerat boende. Du välkomnas in till en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter, och i direkt anslutning finner ni ett rymligt badrum. Köket är i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet med plats för både köks- och vardagsrumsmöblering. Den generösa uteplatsen garanterar många soltimmar med fina stunder både morgon och kväll. Förutom att här avnjuta middagar i gott sällskap finns också utrymme för den intresserade att odla sina egna grönsaker i pallkrage. Sovrummet har plats för såväl dubbelsäng som förvaring. BRF Fyrhörningen är en välskött förening från 2002 med låg belåningsgrad som dessutom äger marken. Föreningen erbjuder bland annat: - Cykelrum - Miljörum - P-plats - Garage - Möjlighet till elbilsladdning - Grillplats Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Kallhäll. Här är det aldrig långt till naturen och inom gångavstånd finns både ett flertal badplatser och stora friluftsområden, Järvafältet, Görväln och Ängsjö, för att nämna några. Längs strandpromenaden ligger den lokala marinan, en sandstrand och grillplats med utsikt över Mälaren. Inom ett stenkast finner du Kallhäll centrum med gym, matbutiker, restauranger, postombud, bibliotek, apotek, vårdcentral med mera. Till pendeltågsstationen är det endast ett par minuters promenad. Pendeltåget har täta avgångar och tar dig smidigt till Centralen på 24 minuter. Flera busslinjer förbinder Kallhäll med både övriga Järfälla och närliggande kommuner. Den bilburne tar sig snabbt ut på E18 via Kallhällsleden. Sammanfattningsvis en välplanerad bostad med härligt ljusinsläpp och närhet till allt man kan behöva i vardagen. Det blir sällan bättre! Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats, varmt välkomna! Med vänliga hälsningar, Karmo Barkarmo

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Löjtnantsgränd 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Löjtnantsgränd 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Löjtnantsgränd 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Löjtnantsgränd 26

Radhus
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
4 495 000 kr
126 m²
5 rum
6 391 kr/mån
35 675 kr/m²

Välkomna hem till ett modernt och charmigt bostadsrättsradhus som kombinerar alla fördelar med bostadsrättsboende och känslan av husliv! Här möts ni av en ombonad och mysig framsida som är belagd med trädäck. Baksidan med fantastisk förmiddags/eftermiddags- sol, bjuder på en rymlig altan – idealisk för lata sommardagar och sociala tillställningar. Med sina välplanerade kvadratmeter erbjuder detta ljusa och välkomnande hem en perfekt balans mellan stil och funktion. På entréplan möts ni av en rymlig hall som leder vidare till det stilrena och moderna köket, där varje detalj är genomtänkt för att underlätta vardagen. Vardagsrummet har gott om plats för hela familjen och bjuder in till både avkoppling och umgänge. Badrummet på nedre är helkaklat med golvvärme, dusch med svängdörrar av glas, stor kommod med handfat samt tvättmaskin och torktumlare som gör vardagens sysslor till en enkel match. En trappa upp finner ni fyra rymliga och ljusa sovrum samt en praktisk klädkammare med mycket förvaring. Här finns även ytterligare ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme som underlättar morgonrutinerna för hela familjen. Området är mycket uppskattat och här bor ni med direkt närhet till förskolor, skolor, fritidsaktiviteter, naturen, och Barkarbystadens breda utbud av butiker och service. Generösa parkeringsmöjligheter, vilket gör det både bekvämt och smidigt att komma hem och parkera. Ett boende som erbjuder både trivsel och funktion i ett fantastiskt område – här kommer ni verkligen längta hem! I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Uteplats
Flygfältsvägen 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 11

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/5
3 414 kr/mån
48 226 kr/m²

Välkommen till denna fina 1:a på Flygfältsvägen 11 som erbjuder vy, rörelse och ett framtida boende som passar de flesta! Direkt vid första inträdet, efter man tagit av sig skorna, står man i hallen som i helhet sätter ribban för resten av lägenheten. Ett boende med genomgående exklusiva tillval, stora fönsterpartier som ger utrymme för mycket samt en uteplats i direkt anslutning till vardagsrummet. Det stilrena, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade material och generösa arbetsytor. Det sociala, trevliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp via stora fönster samt utgång till bostadens uteplats som vetter mot innergården. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, kombimaskin med praktisk bänkskiva ovan och gott om förvaringsutrymmen. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 2 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! För den aktiva finns det också grönområden och friluftsmöjligheter i närheten. Sammanfattningsvis är detta en bostad som verkligen har allt - en central och bekväm placering, en vacker utsikt och en stabil förening. Missa inte chansen att äga detta drömhem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 111, Roslags Näsby, Täby kommun
Gamla Norrtäljevägen 111, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 111, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 111

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 100 000 kr
40 m²
2 rum
vån 6/7
4 814 kr/mån
77 500 kr/m²

- Unikt servicekoncept för seniorer - Måste upplevas på plats! - Vån 6 av 7 - Exklusiva tillval - Bemannad lounge - Lunch en dag i veckan ingår - 3,30 m i takhöjd - Ring för privatvisning 0705747070 Mycket välplanerad och rymlig 2:a med faciliteter utöver det vanliga. Välkommen till Villa Nest i Västra Roslags Näsby. Här möts man av morgondagens unika boendekoncept för seniorer. Denna underbara och mycket rymliga lägenhet med takhöjd om 3.30 m i vardagsrum och sovrum finns nu till salu. Lägenheten är utrustad med högkvalitativ och exklusiv inredning och har stora fönster för vackert ljusinsläpp. Exklusivt kök från Ballingslöv där bland annat bänkskivan består av italiensk Carraramarmor. Stänkskyddet är mindre rektangulära kakelplattor med en yta som reflekterar ljuset vackert och energisnåla och integrerade vitvaror samt integrerad diskmaskin. Modernt designade köksluckor i varmt ostronbeige och vackra handtag. Badrummet är smakfullt inrett med badkar, kan bytas till dusch, vägghängd japansk wc, kommod och spegelskåp samt gott om förvaringsutrymmen. Grå kvartssten på arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och bakom den vägghängda WC-stolen. På golvet finns italiensk kvadratisk klinker och det rektangulära stående väggkaklet ger ett karaktärsfullt uttryck. Ljust vardagsrum med vitpigmenterad enstavsparkett, utgång till balkong med fri utsikt. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" som finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De erbjuder ett flexibelt koncept för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Viggengatan 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 795 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/6
5 764 kr/mån
45 179 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade 4a om hela 84 kvm på fjärde våningen med dubbla balkonger varav ena inglasad. Beläget i ett av Barkarbystadens absolut finaste hus och vinnare av Byggnadsmärket 2018. Här erbjuds man en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Perfekt för mingel i större sällskap samt mysiga grillkvällar med familjen. Fullutrustat kök med stilrena vita skåpsluckor och stor matplats samt utgång till den mindre balkongen. Vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen mot innergården med sol hela dagen. Lägenheten har tre rymliga sovrum med förvaring samt en klädkammare som enkelt kan bli ett barnrum. Helkakalt badrum med tvätt och torkmaskin samt en gäst-wc. Ett extra källarförråd finns finns i källaren samt direktaccess till garaget via hissen.. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 6-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, tågstation en liten bit längre bort och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke eller varför inte Viksjö Naturresarvat och Viksjö golfbana för den golftokige. Söker du efter ett större boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sångvägen 4B, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
Sångvägen 4B, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Sångvägen 4B, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Sångvägen 4B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 995 000 kr
98,5 m²
4.5 rum
vån 4/4
6 427 kr/mån
30 406 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet vars öppna ytor ger dig och din familj den plats ni behöver. En modern fyra i fint skick som bland annat erbjuder mycket dagsljus, behagliga färgval och stilrena materialval. Till bostaden följer också ett förråd i anslutning till bostaden via balkongen. Snabbfakta: - Högst upp - Nyrenoverat kök och nymålat (2023) - Inglasad balkong - Bredand ingår Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad, funktionell och inbjudande hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett nyrenoverat kök från 2023, vardagsrum, badrum och ett rogivande, stort och harmoniskt sovrum med platsbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, stilrent och öppet med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i ek, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det öppna, trevliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, duschvägg, golvvärme, handfat och badrumsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, insynsskyddad och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Ett stort förråd finner ni i anslutning till balkongen. Brf Jakobsborg är en välskött och stabil förening med god ekonomi och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller cykelrum, en trevlig innergård och soprum. Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats, varmt välkomna! Med vänliga hälsningar, Karmo Barkarmo

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trollvägen 3, Kallhäll, Järfälla kommun
Trollvägen 3, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Trollvägen 3, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Trollvägen 3

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
57,3 m²
2 rum
vån 1/3
4 203 kr/mån
27 836 kr/m²

Här kommer du in i en ljus och öppen lägenhet där solens strålar har fri tillgång under hela dagen. Bostaden består av två rum och kök med en total boyta om 57,3 kvadratmeter. De fräscha ytskikten låter dig tänka på annat än renoveringar. Lägenheten består av en öppen, välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det välplanerade, rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus, generösa sällskapsytor, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, stilrent och renoverat med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och nyligen stambytt med golvvärme, toalett, dusch med svängbara glasdörrar, kommod, handdukstork, badrumsskåp, handfat samt tvättmaskin. Det stora, inbjudande och rogivande sovrummet har ljusa väggar och mörkt golv och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder sol hela förmiddagen fram till eftermiddag och plats för matbord och stolar. Här bor du vid ett av Kallhälls bästa lägen, gröna promenadstråk ett stenkast bort från lägenheten. Kallhälls Centrum med allehanda samhällsservice samt pendeltågstation ligger en kort promenad bort och Mälarens glittrande vatten når du enkelt med cykel. Här finns allt och lite till för den som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Idunslingan 3, Skälby, Järfälla kommun
Idunslingan 3, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Idunslingan 3, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Idunslingan 3

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 695 000 kr
88 m²
3.5 rum
vån 4/4
4 857 kr/mån
41 989 kr/m²

Välkomna att ”kliva in” till denna underbara och representativa bostad, högst upp i huset med vindsvånings karaktär, två balkonger, stort badrum samt extra WC – modern och stilfull, en drömlägenhet om tre rum och kök. Vill Du bo i en modern bostad som genomsyras av smakfull estetik och tidlös skandinavisk design i ett populärt område så har Du hittat rätt! Här erbjuds en lyxutrustad 3:a som kan användas som en 4:a med två stora balkonger samt extra WC. Bostaden har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster mot två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde. Påkostat kök med exklusiva vitvaror. Här ges gott om förvaring och avlastningsytor och inspirerar till kreativ matlagning. Från både vardagsrum och sovrum har man utgång till solrika balkonger. Dessa är underbara oaser att vistas på. Fin vy mot grannskapet och gott om soltimmar att njuta av. Sovrummen har god plats för säng och möblemang. Helkaklat badrum med dusch som har vägg av glas, handfat med kommod, handdukstork, klädvårdavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt praktiska lösningar för förvaring. I badrummet finns så klart även en toalett. Bostaden har dessutom en extra WC. Vackert 1-stavsparkett, modernt kök från Marbodal i kulörerna Sand och bänkskiva i granitkeramik är några av delarna i materialen som skapar en lugn och harmonisk helhet. Här bor du nära dagis, skola, stora handelsområden och all tänkbar service. Samtidigt har du lugnet i naturen inpå knuten - med både golfbana, ängar och vackra naturstråk. Rabatterad avgift i 2 år till, den egentliga avgiften är 5554 kronor! Välkommen till Idunslingan 3

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 67