Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun
  • Sön 24 mar kl 13:40
Tegvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Tegvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Tegvägen 5

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
4 380 kr/mån
40 208 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad om 72 kvadratmeter. Med en bra planlösning erbjuder denna bostad gott om utrymme för att inreda efter just dina önskemål. Det rymliga köket är i fint skick och erbjuder goda möjligheter till matlagning och umgänge. Här kan du verkligen trivas och njuta av ditt nya hem. Luftigt vardagsrum med plats för stort möblemang. Bostaden erbjuder ett stort sovrum som enkelt får plats med dubbelsäng och garderob. Bostaden ligger på markplan och har en balkong där du kan njuta av lugnet och den naturnära omgivningen. Här bor du centralt med närhet till både kommunikationer och vackra naturmiljöer. Här har du allt du behöver inom räckhåll, med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. Viksjö golfklubb fem minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket skapar trygghet för dig som boende. Välkommen hem till Tegvägen 5 i Viksjö!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Månadsvägen 60, Jakobsberg, Järfälla kommun
Månadsvägen 60, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Månadsvägen 60, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Månadsvägen 60

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3
5 071 kr/mån
24 565 kr/m²

# Inglasad balkong # Stambytt badrum # Källarförråd finns # Magiskt utsikt Välkommen till en stor och unik lägenhet i fint skick! Det rika ljusinsläppet gör bostaden karaktärsfull och full av liv. Denna trerumslägenhet erbjuder bra planlösning, en inglasad balkong och sociala ytor samt exceptionell förvaring. I denna bostad välkomnas du av en stor, inbjudande och praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett fräscht och modernt kök samt ett öppet och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Sovrummen är stort och har plats dubbelsäng. Bostaden har även ett stort och fräscht badrum som har vägghängd WC, duschvägg, kommod samt handdukstork. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsbergs station, Jakobsbergs Centrum och Tånglöt naturreservat inom gångavstånd. Stockholm Quality Outlet, Görvälnsbadet och Kista Galleria ligger tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Välkomna hem till Månadsvägen 60!

  • Premium
  • Balkong
Bolindervägen 60, Bolinderbyn, Järfälla kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00
Bolindervägen 60, Bolinderbyn, Järfälla kommun, bild 2
Bolindervägen 60, Bolinderbyn, Järfälla kommun, bild 3

Bolindervägen 60

Lägenhet
Bolinderbyn, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 395 000 kr
74 m²
3 rum
4 509 kr/mån
45 878 kr/m²

Varmt välkommen till detta härliga bostadsrättsradhus beläget i det eftertraktade, barnvänliga samt idylliska området Bolinderbyn! Detta radhus erbjuder den perfekta kombinationen av gemensamma utrymmen och privata ytor för en bekväm och trivsam livsstil. På entréplanet finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Stort, stilrent och praktiskt kök med generösa arbetsytor, moderna materialval och plats för matbord och stolar. Från vardagsrummet når du den härliga altanen med gott om plats för såväl matgrupp som loungegrupp. Detta utrymme blir verkligen en förlängning av ditt vardagsrum och ger dig möjligheten att leva både inne och ute. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar omgivna av en naturskön miljö. Man har även installerat en markis ovan uteplatsen som skapar ett extra rum att vistas på under skönare dagar. På övre plan finner du två rymliga sovrum samt ett stort badrum där du har allt du behöver för bekvämligheten. Bostadens nedre plan eller i den inredda källaren som ofta benämningen är så finns ett tredje sovrum om det skulle behövas. Här har du gott om utrymme för hela familjen att trivas och ha sin egen privata sfär oavsett om du nyttjar rummet för gym, extra sovrum eller arbetsrum. I nedre plan finns även egen tvättstuga! Beläget i ett mycket barnvänligt område, är detta radhus perfekt för familjer. Du har direkt närhet till förskolor och skolor i alla åldrar, vilket gör det enkelt och smidigt för barnen att komma till och från skolan. Brf Bolinderbyn nr 1 är en välskött, stabil och lågt belånad förening med mycket god ekonomi och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller ett fristående hus med gemensam tvättstuga renoverad under 2014. Tvättstugan har fyra tvättmaskiner, grovtvättmaskin, två torktumlare, två stycken torkskåp,två manglar,hobbylokal, Festlokal och föreningsexpedition.. Kallhäll är en mycket barnvänlig och trivsam del av Järfälla. Här bor du med Kallhälls Centrum och Kallhälls Station inom gångavstånd och Kallhällsbadet och Stäket Marina ligger en cykeltur bort. Dessutom har du Stockholm Quality Outlet, Brukets skidbacke och Kista galleria en kort bilresa från bostaden. Vi ses på Bolindervägen 60!

  • Premium
Frihetsvägen 9, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 24 mar kl 11:15
Frihetsvägen 9, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Frihetsvägen 9, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Frihetsvägen 9

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
57,6 m²
2 rum
vån 3/3
3 654 kr/mån
27 691 kr/m²

- Högst upp - Låg avgift - Inglasad balkong i söderläge - Förråd och bredband ingår - Parkering för endast 200kr - Promenadavstånd till kommunikationer och service Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade 2:a om ca 58 kvm som bland annat erbjuder sociala ytor, vackert ljusinsläpp från tre väderstreck och en inglasad balkong i soligt söderläge! Låg månadsavgift och en mycket stabil förening med god ekonomi. Det första man möts av är en välkommande hall med goda avlastningsmöjligheter. Till höger om hallen finner ni bostadens kök som består av goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finner ni ett gediget sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Luftigt och ljust vardagsrum som rymmer stort möblemang och varför inte en lite arbetsyta. Från vardagsrummet når man bostadens soliga och inglasade balkong som vetter mot söder. Att avnjuta solnedgångar från denna balkong är en oslagbar upplevelse. Bostaden är även utrustad med en säkerhetsdörr för ökad trygghet. Bostaden har en optimal och populär planlösning samt genomgående ljusa ytskikt och fantastiska ljusinsläpp. Brf Nybergstvåan är en välskött förening med god ekonomi. Låg belåningsgrad om endast 2583kr/kvm och flertalet större renovering utförda. Till bostaden hör ett källarförråd och ett matförråd som finns i samma hus. I källarplan finns även tillgång till bastu för alla medlemmar att nyttja. Parkering går att hyra för endast 200kr/mån. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
  • Balkong
Dackevägen 21, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Dackevägen 21, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Dackevägen 21, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Dackevägen 21

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 2
5 520 kr/mån
25 253 kr/m²

- Disponeras som en 3,5a - Mysig balkong utan insyn - Fräscht badrum - Trygg förening med flertals goda framtida intäkter. Varmt välkommen till denna inbjudande bostad där din komfort och personliga stil står i fokus. Vid första steget in möts du av en hall med goda avhängningsmöjligheter.Vidare in mot köket som bjuder in till kreativitet med sin fräscha design och material, samt generösa ytor som ger dig möjlighet att skapa din egen matplats, kanske med ett stort matbord för härliga måltider tillsammans med vänner och familj? Badrummet är omringat av vitt kakel och silver detaljer, komplett med en praktisk tvättmaskin. Här finns utrymme och allt du behöver för avkoppling och komfort. Upptäck sedan tre rymliga rum som flexibla utrymmen, perfekta för kontor, sovrum, barnrum eller anpassning efter dina egna önskemål och behov. I vardagsrummet omringas du vackert golv som lägger en stilfull prägel på hela bostaden, skapandes en inbjudande atmosfär där du kan trivas och njuta av varje ögonblick. Steg sedan ut på den fantastiska balkongen där solen välkomnar dig med öppna armar och där avskildheten ger dig möjlighet att verkligen känna dig hemma och avslappnad. BRF Hårsta Backe är en väldigt stabil förening som genererar flertalets hyresrätter som i framtiden kommer ombildas till bostadsrätter. Detta är positiva framtida intäkter för föreningen och ger spekulanten en extra trygghet! Vill du bo i det perfekta läget, i en bostad som sprudlar av potential och tillsammans med en förening som ger dig den trygghet du letar? Då har ni kommit rätt! Vid frågor eller funderingar, kontakta ansvarige mäklare för mer info! Annars ses vi på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Apollovägen 78, Skälby, Järfälla kommun
Apollovägen 78, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Apollovägen 78, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Apollovägen 78

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 650 000 kr
109 + 23 m²
6 rum
167 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och luftiga radhus, beläget i natursköna området Skälby i Järfälla. Med en yta på 109 kvm erbjuder denna bostad generöst med utrymme för hela familjen. Det första som möter dig när du kliver in är den härliga ljusinsläppet som strömmar in genom de stora fönsterpartierna. Här kan du njuta av solens strålar och samtidigt ta del av den vackra omgivningen utanför. Det naturnära läget gör detta radhus till en fristad från stadens brus. Här kan du koppla av och återhämta dig i lugn och ro efter en lång dag. Den privata tomten på 167 kvm erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation, perfekt för både barn och vuxna att njuta av. Med fem rum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ger möjlighet till socialt umgänge och gemensamma aktiviteter. Beläget på Apollovägen har du nära till allt du behöver. Skolor, dagis och matbutiker finns inom bekvämt avstånd, samtidigt som närheten till grönområden och natur ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och härliga promenader. Välkommen till ett ljust och luftigt hem där naturen blir din granne!

  • Premium
Forellgränd 37, Viksjö, Järfälla kommun

Forellgränd 37

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
4 080 kr/mån
39 477 kr/m²

- Fantastisk och stor uteplats i söderläge - Lågt belånad och stabil förening - Renoverad med smakfull inredning - Närhet till skolor, förskolor och kommunikationer - Barnvänligt område - Parkeringsplats utanför bostaden med el-stolpe. Välkommen till denna fantastiska bostad i Viksjö, Järfälla. Här finner du en stor och välplanerad bostadsrättsradhus med modern utrustning och underbar utomhusmiljö med lekpark precis utanför. Med sina 86 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Läget är naturnära och perfekt för den som längtar efter lugn och ro. Här kan du njuta av sköna promenader i området och ta del av den vackra naturen som omger dig. För barnfamiljer är detta ett drömboende då området är barnvänligt med lekplatser och grönområden i närheten. Föreningen har en stabil ekonomi A+ vilket ger dig som boende extra trygghet. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplats precis utanför bostaden, vilket är en extra bekvämlighet i vardagen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad allt du kan önska dig - en stor och välplanerad bostadsrättslägenhet med trevlig uteplats och balkong, naturnära läge, barnvänligt område och modern utrustning. Missa inte chansen att få kalla denna pärla ditt nya hem! Kontakta oss för visning redan idag och upplev fördelarna med att bo här.

  • Balkong
  • Uteplats
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Stråvägen 5

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 450 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/6
7 128 kr/mån
27 841 kr/m²

Varmt välkommen till denna eleganta och unikt utformade bostadsrätt som sträcker sig över generösa 88 kvadratmeter, belägen i en attraktiv och välskött förening. - Disponeras som en 3,5:a - Två nya och fräscha badrum med golvvärme, stambyte från 2023! - Fantastiskt fin stenvägg som omfamnar vardagsrummet. - Stabil förening, god ekonomi med låg belåningsgrad. Här möts ni av en ljus och rymlig hall med god förvaring och vidare till ett inbjudande vardagsrum med stor yta att jobba med. Rummen som finns är stora och går att använda efter personliga behov och preferenser. Köket är renoverat och leder dig vidare till balkongen som ger ett fantastiskt solläge och ljusinsläpp. Bostadsrätten tillhandahåller även två badrum som nyligen genomgått ett stambyte, vilket gör just denna bostad väldigt unik. Föreningen och område: Föreningen Brf Eken i Järfälla är en populär och trygg förening att flytta in i med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, bostadsrättstillägg samt förråd. Viksjö är ett lugnt och trevligt område med närhet till grönområden och bekvämligheter. Det är ett familjevänligt område med skolor, förskolor och parker inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en trygg plats för familjer att bo i. Du är även bara minuter ifrån Viksjö centrum där du finner allt du behöver för en bekvämlig vardag. Denna bostadsrätt erbjuder en flexibel och bekväm livsstil med generösa utrymmen, högkvalitativa materialval och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer – Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 11

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/5
3 414 kr/mån
48 226 kr/m²

Välkommen till denna fina 1:a på Flygfältsvägen 11 som erbjuder vy, rörelse och ett framtida boende som passar de flesta! Direkt vid första inträdet, efter man tagit av sig skorna, står man i hallen som i helhet sätter ribban för resten av lägenheten. Ett boende med genomgående exklusiva tillval, stora fönsterpartier som ger utrymme för mycket samt en uteplats i direkt anslutning till vardagsrummet. Det stilrena, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade material och generösa arbetsytor. Det sociala, trevliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp via stora fönster samt utgång till bostadens uteplats som vetter mot innergården. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, kombimaskin med praktisk bänkskiva ovan och gott om förvaringsutrymmen. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 2 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! För den aktiva finns det också grönområden och friluftsmöjligheter i närheten. Sammanfattningsvis är detta en bostad som verkligen har allt - en central och bekväm placering, en vacker utsikt och en stabil förening. Missa inte chansen att äga detta drömhem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Barkarbyvägen 60, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Barkarbyvägen 60, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 60, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 60

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 6/6
5 287 kr/mån
40 640 kr/m²

Sällan till salu! - HÖGST UPP - INGLASAD BALKONG OM 14KVM I SÖDERLÄGE - BREDBAND 1000/1000 INGÅR - DUBBLA BADRUM - SOLID FÖRENING MED BASTU OCH GYM - GÅNGAVSTÅND TILL MATBUTIKER, GYM, KOMMUNIKATIONER OCH MER! För dig som söker något utöver det vanliga ges nu chansen att köpa denna exklusiva och välplanerade 3:a om 86 kvm med stor inglasad balkong i söderläge! En unik bostad högt upp i huset utrustad med två välutrustade badrum. Lägenheten genomsyras av premium känsla redan när man kliver in i hallen. Luftigt vardagsrum i direkt anslutning till det moderna köket. Här har man lyxat till det med påkastade materialval i bästa kvalitet. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Bostaden är även utrustad med ett rymligt förråd i direkt anslutning till hallen, perfekt för den som behöver extra förvaring. Gott om förvaring i form av inbyggda garderober. En förtjusande lägenhet i ett barnvänligt område med närhet till service, kommunikationer och mycket mer. Måste upplevas på plats! Välkommen hem till Barkarbyvägen 60 i Barkarbystaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 34, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 34, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 34, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 34

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 291 kr/mån
49 896 kr/m²

Välkommen till denna fina 2-rums lägenhet vars öppna rum skapar en lättsam känsla. Här erbjuds en boyta om 48 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på 2:a våningen bjuder bland annat på stora fönster, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. I den inbjudande, trevliga och öppna hallen i denna lägenhet finns hatthylla, platsbyggda garderober, golvvärme under klinkers och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett välplanerat, öppet och socialt vardagsrum som bjuder på fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Det härliga, moderna och stilrena köket med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, harmoniskt och inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och golvvärme. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många och den här bostaden erbjuder en fantastisk härlig balkong, lättmöblerade ytor samt plats för matbord och stolar. Gated area - Unikt för området. Inhängnad innergård för den som vill kunna koppla av i stor grön innergård med solstolar. Föreningens ekonomi är välskött samt en av väldigt få föreningar i Barkarbystaden där varmvattnet ingår i månadsavgiften! I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 3 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger 20 minuter från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegvägen 82, Viksjö, Järfälla kommun
Tegvägen 82, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Tegvägen 82, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Tegvägen 82

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 785 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 468 kr/mån
27 462 kr/m²

Här finns möjligheten att förvärva en välplanerad lägenhet där det bara är att flytta in! Denna tvårummare är belägen högst upp i huset. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Hallen är inbjudande och erbjuder förvaring via platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Stort, socialt kök. Här finner ni stor plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är väldisponerat med plats för all tänkbar möblering, platsbyggd undertak med fin belysning finner ni i taket. Härifrån nås bostadens inglasade balkong. Välplanerat sovrum med väldigt bra förvaringsmöjligheter om så önskas. Målade väggar i kombination med fint mörkt golv. Plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Toppfräscht stambytt badrum (2022) med tvättmaskin. Det råder ingen tvekan om att den här bostaden är välplanerad – här får man känslan av att varje kvadratmeter sitter på exakt rätt ställe. Källarförråd ingår i avgiften. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och har plats för loungedel. Här bor du vid ett av Viksjös bästa lägen, med Viksjö Centrum alldeles intill lägenheten. Barkarby Outlet ligger en enkel bussresa bort och Stockholm C finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 66

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/6
4 612 kr/mån
39 262 kr/m²

- Stor balkong mot innergården - Extra rum som kan användas utifrån önskemål - Bredband ingår i avgiften - Gym, bastu och spaavdelning som kan nyttjas av alla medlemmar kostnadsfritt. Varmt Välkomna till Barkabyvägen 66! Äntligen kommer en rymlig lägenhet näst högt upp i fastigheten som passar perfekt för er som vill ha flexibilitet. Med en modern design och genomtänkta detaljer erbjuder denna bostad en unik kombination av komfort och stil. Ett extra rum har designats för att möta dina behov och önskemål. Använd det som ett barnrum, ett hemmakontor eller enligt behov. Det stilrena vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, mycket dagsljus och generös utsikt. Det rymliga köket är utrustat och uppgraderat med extra påkostade tillval som förhöjer dess elegans. Känn dig fri att använda utrymmet och utforska din kreativitet i matlagningen och njuta av bekvämligheten med att ha allt du behöver inom räckhåll. Det fräscha badrummet är en oas av lugn och avkoppling med sina naturliga färger och moderna design. Med golvvärme som skapar en behaglig atmosfär och bidrar till en känsla av lyx kan du njuta av varje ögonblick av din avkopplande tid här. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa harmoni där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress. Den generösa balkongen bjuder in till avkoppling och social samvaro med utsikt över innergården. Dess optimala läge garanterar solsken från morgonen, längre in på eftermiddagen för att du ska kunna njuta av varje solig stund. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge så vet du att det är hit du ska! Kontakta ansvarige mäklaren Mariella Petrus för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgränd 25, Viksjö, Järfälla kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00
Serenadgränd 25, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Serenadgränd 25, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Serenadgränd 25

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
4 095 000 kr
120 m²
199 m² tomt

Varmt välkomna till detta perfekt planerade och stilrena hem om fyra rum och kök på Serenadgränd! Här bor du modernt med bra planlösning, hög materiell standard och sociala ytor. Stor och soldränkt uteplats! Detta hem är som gjort för en barnfamilj eller dig som längtar efter att bo i radhus. För dig som söker ett barnvänligt och attraktivt läge är Viksjö ett utmärkt val. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med golvvärme, gott om förvaring och som leder dig vidare till hemmets hjärta - ett ljust och trevligt kök med rymlig plats för matbord och sociala ytor vid middagar och mingel, två fina stilfulla badrum med bekvämligheter som dusch, golvvärme, fin badrums belysning med spotlights och bastu (övreplan), vidare finns tvätt och torkmaskin från Miele. Vardagsrummet är rymligt och här har du utgång till alten. Välkommen hem till en bostad där familj, natur och gemenskap står i centrum! Detta radhus är för besiktigat och protokoll kommer att delas ut vid visningen. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Varmt välkomna!

  • Premium
Smedvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun

Smedvägen 11

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
53 m²
2 rum
3 416 kr/mån
33 868 kr/m²

Denna fantastiska 2:a är inte bara mysig och välkomnande, den är också smart designad för mångsidigt användande. Detta är en flexibel och harmonisk bostad där varje detalj är noggrant övervägd. Här finner du ett smakfullt renoverat vardagsrum som skapar två funktionella utrymmen i ett. I den ena delen har du en bekväm TV-hörna för avkopplande kvällar, medan den andra delen är en praktisk arbetsplats som är idealisk för den som jobbar hemifrån. Dessutom kan du njuta av en fransk balkong med en glimt av Mälaren genom skogsdungen. I det modernt renoverade köket finner du inte bara stil, utan även praktiskt tänkande med integrerade vitvaror och en rymlig bänkyta. Sovrummet är mysigt och avkopplande, perfekt för en god natts sömn. Den stora hallen knyter ihop lägenheten och har bra förvaringsmöjligheter tack vare de lyxigt inredda garderoberna. Föreningen har flera parkeringsplatser som medlemmarna kan hyra. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Varmt välkomna på visning hälsar Kevin Norai, er lokala mäklare i Kallhäll!

  • Balkong
Parkvägen 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Parkvägen 3

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/5
3 794 kr/mån
48 721 kr/m²

Varmt välkommen till en av Barkarbys absolut finaste 2:or. Snabbfakta: - Balkong som vetter mot väst riktad mot innergården (eftermiddagssol) - Modernt kök med alla bekvämligheter - Smart planlösning med stora sällskapsytor - Närhet till pendeltåget, bussar och snart även tunnelbana - Bredband och förråd ingår Här bor ni på en attraktiv adress med promenadavstånd till kommunikationer och service. Välkommen till denna välskötta lägenhet om 43 kvm där varje kvadratmeter utnyttjas på ett omsorgsfullt sätt för att skapa en harmonisk känsla. Med fräscha och ljusa ytor är detta boende en plats där ljuset välkomnar dig från varje hörn och skapar en känsla av öppenhet. Du välkomnas in till en praktisk hall med goda avlastnings möjligheter. I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens badrum som utstrålar en modern och stilren känsla utrustad med dusch, WC, kommod, tvättställ duschhörna och kombimaskin. Vidare finner ni ett ljust och öppet vardagsrum med plats för stort möblemang. Känn dig fri att kombinera plats för soffa, tv bänk och matplats. Ett gediget kök med goda arbetsytor och gott om plats för förvaring. Från vardagsrummet når man bostadens magiska balkong som garanterar många soltimmar! Här kan man enkelt avnjuta fina stunder både morgon och kväll. Gediget sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, internet, IP telefoni och förråd som man når enkelt via hissen. Här bor man centralt i Barkarbystaden med närhet till bekvämligheter och sköna grönområden. Det blir sällan bättre, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 1

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
4 887 kr/mån
45 900 kr/m²

Med ett mycket eftertraktat läge i en välskött förening ligger denna unika och mycket intressanta och stilrena tvåa. # Högst upp i huset # Balkong i västerläge # Källarförråd som tillhör lägenheten # Cirka 3 meter högt till tak Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med attraktivt läge i hjärtat av Barkarby. Lägenheten utmärker sig genom den välplanerade planlösning med fullutrustat kök i öppen planlösning, balkong med utgång från vardagsrummet och separat sovrum. Här bor man i en väldigt stabil förening. Socialt vardagsrum som är lättmöblerat med utgång till bostadens balkong! Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, avfallskvarn, skåpluckor i mörk kulör och plats för matbord och stolar. Det höga taket ger inte bara ett imponerande intryck utan erbjuder också praktisk fördel i form av extra skåpsförvaring i köket. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet är fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, dusch, kombimaskin med badrumsskåp över. I Barkarbystaden får du det bästa av två världar. Närheten till naturen och storstadskänslan på en och samma gång. Här finns allt du behöver i vardagen - skolor, förskolor, kultur och ett stort utbud av gym, restauranger och inte minst shopping. 2026 öppnar två nya tunnelbanestationer som gör det ännu enklare att pendla till jobbet. Med andra ord en bostad som kommer att hålla sig bra på lång sikt! Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Vi ses på visningen- Dragan Grymalm

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgränd 3, Jakobsberg, Järfälla kommun

Mäldgränd 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 195 000 kr
88 m²
4 rum
5 096 kr/mån
36 307 kr/m²

Välkommen till en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva ert drömboende! Här på Mäldgränd 3 hittar vi denna exklusiva fyrrumslägenhet om kvadratmeter i så gott som nyskick. En unik och öppen lägenhet med stora fönsterpartier i tre väderstreck som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt - fräscha ytskikt och bra planlösning. Detta är verkligen ett hem att förälska sig i - här har ni allt ni önskar under ett och samma tak. Välkomna hem! En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter via en inbyggd garderob. Intill entréhallen når vi det helkaklade badrummet. Här är smakfullt inrett wc, tvättställ, spegel med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar tvättmaskin och torktumlare. Vi går vidare till bostadens väl tilltagna master bedroom är helt utan insyn och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna café-känsla. Slå er ner och njut av den hänförande utsikten. Det andra sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett eget hemmakontor? Ljuset strålar in genom fönsterpartiet och reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. Till sist har vi det magnifika köket som andas lyx - här finns allt ni drömmer om! Stilsäkert och väl tilltaget kök i stilsäkra toner. De fina släta luckorna kombineras fint tillsammans med den härliga och praktiska arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kyl och frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt. Köket och bostadens samlingspunkt är fint integrerat med varandra, det ljusa och sociala vardagsrummet bjuder likaså det in till umgänge med familj och vänner. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsberg station, Medley Järfällabadet och Jakobsbergs centrum inom gångavstånd. Görvälnsbadet, Viksjö Golfklubb, IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger tio minuter bort och Arlanda Flygplats, Mall of Scandinavia och Stockholm City finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Kevin Norai!

  • Balkong
  • Hiss
Axvägen 6, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 6

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 895 000 kr
68 m²
2 rum
vån 5
5 959 kr/mån
27 868 kr/m²

Föreställningen om vad som är ett riktigt harmoniskt hem kan ibland te sig aningen diffus. Men när ljus och yteffektivitet spelar väl ihop, börjar bilden att klarna. Som fem trappor upp på Axvägen 6. Hallen i denna charmiga tvåa välkomnar er med en luftig känsla och en praktisk klädkammare. Rakt fram hittar ni ett välplanerat kök med generösa arbetsytor, en trevlig matplats samt en härlig balkong och nästa dörr leder till ett rymligt helkaklat badrum med separat duschhörna. Längre in hittar ni ett stort och lättmöblerat vardagsrum samt ett mysigt sovrum och då har vi inte ens nämnt den praktiska tvättstugan. Här bor ni dessutom ett stenkast från Viksjö centrum med allt man kan önska sig i både service och kommunikationer. Låter det intressant? Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Kevin Norai på 070-162 01 62!

  • Balkong
  • Hiss
Ekedalsvägen 28, Vattmyra, Järfälla kommun
Ekedalsvägen 28, Vattmyra, Järfälla kommun, bild 2
Ekedalsvägen 28, Vattmyra, Järfälla kommun, bild 3

Ekedalsvägen 28

Lägenhet
Vattmyra, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 895 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2
6 803 kr/mån
29 541 kr/m²

- Sällan till salu - Stor terrass - Högt i tak - Dubbla badrum - Bredband inkluderat i avgiften - Garage under huset (500kr) - Tillgång till tvättstuga, förråd samt cykelrum - Närhet till kommunikationer, skolor, grönska och service Inte riktigt lägenhet, inte riktigt villa - men det bästa av två världar. Välkommen till denna rymliga och välplanerade 4:a om 98 kvm fördelat på två våningar. Med en smart planlösning erbjuder denna bostad gott om utrymme för inredning och förvaring. Entreplan: En gedigen hall med goda avlastningsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns ett stort sovrum med inbyggda garderober och gott om plats för både säng och arbetsyta. Ett stort kök i fint skick med goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finner ni en bänkskiva i granit samt en köksö vilket skapar en modern känsla med lyxiga materialval. En gedigen matplats med plats för stort sättskap eller varför inte ett mindre vardagsrum. Strax innan köket finner ni ett välutrustat badrum med golvvärme, tvättställ, tvättmaskin samt badkar. Övre plan: Här finner ni bostadens allrum/vardagsrum som rymmer stort möblemang. Allrummet är även utrustat med en fransk balkong som höjer livskvaliteten. Vidare på samma plan finner ni två sovrum och ett snyggt duschrum utrustat med golvvärme, toalett, tvättställ, kommod, duschhörna. Klinker golv samt kaklade väggar. Samtliga fönsterbrädor har bänkskiva i granit Från övre plan når man bostadens soliga terrass med milsvid utsikt. Att avnjuta solnedgången med trevligt sällskap är en svårslagen upplevelse. Det blir sällan bättre! Brf Ekedalsbacken är en välskött förening med flertalet underhåll utförda. Idag hyr föreningen ut tre lokaler till olika verksamheter som genererar intäkter. Här bor ni nära skolor, förskolor, pendeltåg samt Jakobsberg centrum. Ni finner även härliga naturreservat en promenad bort. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Axvägen 43, Viksjö, Järfälla kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Axvägen 43

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
7 423 kr/mån
19 944 kr/m²

Varmt välkomna till denna fyrrummare med gavelläge på populär adress i omtyckta Viksjö. Här bor ni på rymliga och genomtänkta 90m² med påkostat vitlaserad parkettgolv, nyrenoverat badrum och gäst-wc. Balkongen med bästa solläge. Insynsskyddat läge. Förråd på samma våningsplan. Barnvänligt område med lekplatser precis utanför porten och till Viksjö centrum är det gångavstånd. Det första man möts av i denna bostad är inbjudande hall med plats för både hatthylla och byrå. Vardagsrummet är lätt möblerat och har ett fint ljusinsläpp från stora fönster och härliga umgängesytor. Köket bjuder på generösa arbetsytor, fina skåpsluckor i ljus nyans i kombination med en mörk bänkskiva, vitvarorna består av hel kyl, frys, ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Plats finns för matgrupp med 6 sittplatser. Mellan sovrummen finns en rymlig klädkammare och i alla sovrum finns garderob/er. Perfekt för den stora familjen som behöver mycket förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, tvätt bänk, WC, kommod och badkar. Balkongen har plats för en större sittgrupp och har sol från morgon till kväll. Här krävs inga renoveringar, det är bara att flytta in och börja trivas. Välskött HSB-förening med många renoveringar utförda och utmärkta gemensamma utrymmen. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal med E-on som innebär att den boende inte behöver teckna elavtal själv vilket ger mycket låga avgifter för energiförbrukning. Dessutom ingår bredband och Tv i avgiften. Välkomna på visning Här bor du vid ett av Viksjös bästa lägen, med gångavstånd till Viksjö Centrum. Barkarby Outlet ligger en enkel bussresa bort och Stockholm C finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 12

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
4 947 kr/mån
34 868 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet där varje kvadratmeter är utformad med tanke på komfort och stil. Här finner ni generösa 76 kvm där rymlighet möter funktion och ger möjlighet för både avkoppling och fri kreativitet. Ni möts av en välkomnande hall som tar er vidare till det moderna köket som ger extra glädje för ögat. Färgerna är perfekt utvalda där köket harmoniskt smälter in med vardagsrummet. Designen av en delvis öppen planlösning ger känslan av öppenhet men även ett lugn. Något som även ger dig lugn är den rymliga balkongen som blir den perfekta platsen att avnjuta trevligt sällskap, koppla av med en bok eller umgås med nära och kära. Badrummet har en modern och fräsch utstrålning som inkluderar en elegant dusch vägg, tvättmaskin, torkmaskin och resterande bekvämligheter du behöver för en smidig daglig rutin. Här får du gott om utrymme, en smart planlösning där friheten att anpassa varje rum efter dina behov är möjlig. Inred efter din stil och låt din egna kreativitet flöda för att skapa ditt egna dröm boende. Ni kommer inte bara till ett hem, utan en plats där varje detalj omsorgsfullt utvalts för att skapa den perfekta bostaden för just er. I området har du kort avstånd till det mesta. Vill du ta en promenad eller cykeln? Granne till er finns simhall, idrottshall, fotbollsplan men även Friskis och Svettis om du skulle vilja pausa vardagen och gå till gymmet. Från bostaden är du även cirka 500m ifrån Jakobsberg Centrum där du hittar allt från shopping till restauranger. Du har även bussar och pendeltåg i anslutning till Centrum om du skulle vilja åka in till Centrala Stockholm eller kanske till Barkarby outlet? Välj ni! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsvägen 41B, Jakobsberg, Järfälla kommun
Engelbrektsvägen 41B, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Engelbrektsvägen 41B, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Engelbrektsvägen 41B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
44,5 m²
2 rum
3 995 kr/mån
40 337 kr/m²

Välkommen till denna välskötta lägenhet om 44,5 kvm där varje kvadratmeter utnyttjas på ett omsorgsfullt sätt för att skapa en harmonisk känsla. Med fräscha och ljusa ytor är detta boende en plats där ljuset välkomnar dig från varje hörn och skapar en känsla av öppenhet. Du välkomnas in till en praktisk hall med goda avhägningsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns en klädkammare med gott om plats för kläder och förvaring. Vidare finner ni ett ljust och öppet vardagsrum med plats för stort möblemang. Känn dig fri att kombinera plats för soffa, tv bänk och matplats. Från vardagsrummet når man bostadens magiska uteplats som garanterar många soltimmar! Här kan man enkelt avnjuta fina stunder både morgon och kväll med sällskap av det gröna. Gediget sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Badrummet utstrålar en modern och stilren känsla utrustat med dusch, WC, kommod och tvättställ. Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Brf Engelbrektshöjden är en välskött förening med god ekonomi. Med gångavstånd når man Barkarby handelsplats, Jakobsbergs Centrum och Jakobsberg pendeltågstation. Via pendeltåg tar man sig enkelt till centrala Stockholm och andra delar av staden, samtidigt som du kan dra nytta av lugnet och tryggheten i Jakobsberg när du kommer hem. Jakobsberg är känt för sina grönområden och parker vilket ger invånarna möjlighet att njuta av naturen och frisk luft. Sammanfattningsvis en perfekt planerad bostad i med fantastisk ljusinsläpp och närhet till allt man kan behöva i vardagen. Det blir sällan bättre! Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats, varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Karlslundsvägen 12, Barkarby, Järfälla kommun
Karlslundsvägen 12, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 12, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 12

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
4 529 kr/mån
42 039 kr/m²

Snabbfakta: - Exklusiv standard - Dubbla balkonger - Walk in closet/förråd - Bredband och TV ingår - Promenadavstånd till butiker och kommunikationer Här erbjuds en stilren och välplanerad lägenhet vars exklusiva känsla är genomgående i hela bostaden. Här bor du i ett genomtänkt hem i toppskick. Söker du ett hem som erbjuder allt och lite till? Då har du kommit rätt. Denna bostad präglas av lyxiga materialval så som arbetsbänk i granit i köket, exklusivt golv genom hela bostaden och även badrummet har material som är utöver det vanliga. Förutom de exklusiva materialvalet präglas bostaden även med en mycket bra och genomtänkt planlösning som följer en röd tråd i bostaden. Två balkonger som garanterar många soliga timmar! Läget kan sällan bli bättre- du har Barkarby Handelsplats som din granne för den som gillar shopping, gröna promenadstråk ligger en liten bit bort från bostaden och Mälarens glittrande vatten når du enkelt med cykel. Missa inte chansen för att förvärva denna bostad! Hjärtligt välkomna på en öppen visning önskar Karmo på Länsförsäkringar. Brf Friflygaren är en föreningen med ovanligt hög standard i samtliga bostäder. Det märker man redan i byggnadens entré med ekpaneler och specialdesignad belysning. Ett modern boende med flera praktiska lösningar som även underlättar för miljövänliga val. Samtliga bostäder är utrustade med avfallskvarn. FTX-system med värmeåtervinning. Från bostaden kan du enkelt styra den önskade innertemperaturen. Uppvärmningen sker genom luftkanaler mellan våningsplanen så du slipper element i bostaden och kan därmed möblera utan begränsningar. Via en applikation från Einar Mattson kan du enkelt hålla koll på din el och vattenförbrukning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Ulvsättragränd 5

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 895 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 623 kr/mån
39 895 kr/m²

Välkommen till denna perfekt planerade lägenhet där känslan är lugn och stilren. Här erbjuds en boyta om 47.5 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på första våningen bjuder bland annat på behagliga färgval, bra förvaring och fräscha ytskikt. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande, stor och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande, vackert och inbjudande sovrum med platsbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, stilrent och trevligt med generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Det härliga, öppna och välplanerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns vägghängd wc, dusch med glasdörrar, kommod, handfat, dimbara spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, underbar och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 51