Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Ulvsättragränd 5, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Ulvsättragränd 5

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 623 kr/mån
35 684 kr/m²

Välkommen till denna perfekt planerade lägenhet där känslan är lugn och stilren. Här erbjuds en boyta om 47.5 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på första våningen bjuder bland annat på behagliga färgval, bra förvaring och fräscha ytskikt. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande, stor och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande, vackert och inbjudande sovrum med platsbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, stilrent och trevligt med generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Det härliga, öppna och välplanerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns vägghängd wc, dusch med glasdörrar, kommod, handfat, dimbara spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, underbar och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 12

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
4 947 kr/mån
34 868 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet där varje kvadratmeter är utformad med tanke på komfort och stil. Här finner ni generösa 76 kvm där rymlighet möter funktion och ger möjlighet för både avkoppling och fri kreativitet. Ni möts av en välkomnande hall som tar er vidare till det moderna köket som ger extra glädje för ögat. Färgerna är perfekt utvalda där köket harmoniskt smälter in med vardagsrummet. Designen av en delvis öppen planlösning ger känslan av öppenhet men även ett lugn. Något som även ger dig lugn är den rymliga balkongen som blir den perfekta platsen att avnjuta trevligt sällskap, koppla av med en bok eller umgås med nära och kära. Badrummet har en modern och fräsch utstrålning som inkluderar en elegant dusch vägg, tvättmaskin, torkmaskin och resterande bekvämligheter du behöver för en smidig daglig rutin. Här får du gott om utrymme, en smart planlösning där friheten att anpassa varje rum efter dina behov är möjlig. Inred efter din stil och låt din egna kreativitet flöda för att skapa ditt egna dröm boende. Ni kommer inte bara till ett hem, utan en plats där varje detalj omsorgsfullt utvalts för att skapa den perfekta bostaden för just er. I området har du kort avstånd till det mesta. Vill du ta en promenad eller cykeln? Granne till er finns simhall, idrottshall, fotbollsplan men även Friskis och Svettis om du skulle vilja pausa vardagen och gå till gymmet. Från bostaden är du även cirka 500m ifrån Jakobsberg Centrum där du hittar allt från shopping till restauranger. Du har även bussar och pendeltåg i anslutning till Centrum om du skulle vilja åka in till Centrala Stockholm eller kanske till Barkarby outlet? Välj ni! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kopparvägen 12, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Idag kl 17:45
Kopparvägen 12, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Kopparvägen 12, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Kopparvägen 12

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 195 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
3 564 kr/mån
29 146 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta lägenhet belägen i hemtrevliga Kallhäll. Med en yta på 41 kvadratmeter erbjuder denna bostad rymlighet och flexibilitet, perfekt för att skapa efter egna behov och önskemål. Du kan även enkelt göra om ett extra rum om så önskas. Det fina köket bjuder på härligt ljusinsläpp från fönstret där kan du njuta av matlagning i en trivsam atmosfär, med gott om förvaringsutrymme och moderna bekvämligheter som underlättar vardagen. Det fräscha badrummet är hållt i neutrala färger för en avkopplande känsla en fin miljö. En perfekt plats centralt i Kallhäll för dig som söker stil och funktion i en trygg förening! Här blir det svårt att hitta ett bättre läge än detta! Här finner du Kallhälls Centrum endast minuter ifrån men blir även omringad av gröna promenadstråk. Mälarens fantastiska miljö och det skimrande vattnet finner ni lätt med en promenad. Varmt välkomna på öppen visning.

  • Premium
  • Hiss
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 7

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 395 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/5
7 523 kr/mån
40 417 kr/m²

- Våning 4/5 - Bra solläge - Moderna påkostade materialval Nu har du chansen att förvärva en riktigt härlig och rymlig 4:a med mycket ljusinsläpp samt stor balkong med gott om plats för möblemang. Här finner ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig atmosfär med generöst ljus och gemensamma utrymmen. Rummen är rymliga och flexibla, vilket ger möjligheter till kreativ inredning och personlig prägel. Här finns gott om plats för familj, vänner och olika aktiviteter. Badrummet är superfräscht och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det bekvämt. Sist men inte minst, balkongen! Att avnjuta trevliga stunder på balkongen med solen över dagen kan vara lika enkelt som att sätta sig bekvämt med en bra bok, lyssna på lugn musik eller bara njuta av tystnaden och den varma solen. På Flygfältsvägen bor du lugnt och fint med pulsen endast ett stenkast bort från bostaden vilket gör att läget sällan kan bli bättre Bor du i barkarbystaden så bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 2 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. För den aktiva finns det också grönområden och friluftsmöjligheter i närheten. Bostaden präglas av lyxig standard och här är det bara att flytta in och börja stormtrivas direkt! Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Hjärtligt välkomna på visning önskar Mariella, din mäklare i Barkaby!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Stråvägen 5

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 350 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/6
7 128 kr/mån
26 705 kr/m²

Varmt välkommen till denna eleganta och unikt utformade bostadsrätt som sträcker sig över generösa 88 kvadratmeter, belägen i en attraktiv och välskött förening. - Disponeras som en 3,5:a - Två nya och fräscha badrum med golvvärme, stambyte från 2023! - Fantastiskt fin stenvägg som omfamnar vardagsrummet. - Stabil förening, god ekonomi med låg belåningsgrad. Här möts ni av en ljus och rymlig hall med god förvaring och vidare till ett inbjudande vardagsrum med stor yta att jobba med. Rummen som finns är stora och går att använda efter personliga behov och preferenser. Köket är renoverat och leder dig vidare till balkongen som ger ett fantastiskt solläge och ljusinsläpp. Bostadsrätten tillhandahåller även två badrum som nyligen genomgått ett stambyte, vilket gör just denna bostad väldigt unik. Föreningen och område: Föreningen Brf Eken i Järfälla är en populär och trygg förening att flytta in i med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, bostadsrättstillägg samt förråd. Viksjö är ett lugnt och trevligt område med närhet till grönområden och bekvämligheter. Det är ett familjevänligt område med skolor, förskolor och parker inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en trygg plats för familjer att bo i. Du är även bara minuter ifrån Viksjö centrum där du finner allt du behöver för en bekvämlig vardag. Denna bostadsrätt erbjuder en flexibel och bekväm livsstil med generösa utrymmen, högkvalitativa materialval och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer – Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bolindervägen 60, Bolinderbyn, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Bolindervägen 60, Bolinderbyn, Järfälla kommun, bild 2
Bolindervägen 60, Bolinderbyn, Järfälla kommun, bild 3

Bolindervägen 60

Radhus
Bolinderbyn, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 195 000 kr
74 m²
3 rum
4 509 kr/mån
43 176 kr/m²

Varmt välkommen till detta härliga bostadsrättsradhus beläget i det eftertraktade, barnvänliga samt idylliska området Bolinderbyn! Detta radhus erbjuder den perfekta kombinationen av gemensamma utrymmen och privata ytor för en bekväm och trivsam livsstil. På entréplanet finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Stort, stilrent och praktiskt kök med generösa arbetsytor, moderna materialval och plats för matbord och stolar. Från vardagsrummet når du den härliga altanen med gott om plats för såväl matgrupp som loungegrupp. Detta utrymme blir verkligen en förlängning av ditt vardagsrum och ger dig möjligheten att leva både inne och ute. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar omgivna av en naturskön miljö. Man har även installerat en markis ovan uteplatsen som skapar ett extra rum att vistas på under skönare dagar. På övre plan finner du två rymliga sovrum samt ett stort badrum där du har allt du behöver för bekvämligheten. Bostadens nedre plan eller i den inredda källaren som ofta benämningen är så finns ett tredje sovrum om det skulle behövas. Här har du gott om utrymme för hela familjen att trivas och ha sin egen privata sfär oavsett om du nyttjar rummet för gym, extra sovrum eller arbetsrum. I nedre plan finns även egen tvättstuga! Beläget i ett mycket barnvänligt område, är detta radhus perfekt för familjer. Du har direkt närhet till förskolor och skolor i alla åldrar, vilket gör det enkelt och smidigt för barnen att komma till och från skolan. Brf Bolinderbyn nr 1 är en välskött, stabil och lågt belånad förening med mycket god ekonomi och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller ett fristående hus med gemensam tvättstuga renoverad under 2014. Tvättstugan har fyra tvättmaskiner, grovtvättmaskin, två torktumlare, två stycken torkskåp,två manglar,hobbylokal, Festlokal och föreningsexpedition.. Kallhäll är en mycket barnvänlig och trivsam del av Järfälla. Här bor du med Kallhälls Centrum och Kallhälls Station inom gångavstånd och Kallhällsbadet och Stäket Marina ligger en cykeltur bort. Dessutom har du Stockholm Quality Outlet, Brukets skidbacke och Kista galleria en kort bilresa från bostaden. Vi ses på Bolindervägen 60!

  • Premium
Frihetsvägen 35, Jakobsberg, Järfälla kommun
Frihetsvägen 35, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Frihetsvägen 35, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Frihetsvägen 35

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 670 000 kr
58,8 m²
2 rum
3 748 kr/mån
28 401 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna charmiga lägenhet, belägen i hjärtat av Jakobsberg. - Låg avgift - Smart läge i närhet till kommunikationer. - Stabil förening med låg belåning. Med sina 59 kvm bjuder denna bostad in till både komfort och trygghet Här möts du av det familjära vardagsrummet som snabbt blir snabbt hjärtat i hemmet, en flexibel yta där du enkelt kan skapa din egen atmosfär och möblering efter din önskan. Bostaden inkluderar ett rymligt badrum, perfekt för avkopplande stunder! Sovrummet imponerar med sin generösa storlek och fönstret som fyller rummet med naturligt ljus blir din vardag. I anslutning till detta så bjuds ni in till det fräscha köket ni kan laga mat eller bara njuta av gott sällskap. På Frihetsvägen 35 finner du allt du behöver för att kunna trivas men även för att skapa ditt dröm hem. Välkommen till Frihetsvägen 35, ditt nya hem!

  • Premium
Dackevägen 21, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Tis 7 maj
Dackevägen 21, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Dackevägen 21, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Dackevägen 21

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 2
5 520 kr/mån
25 253 kr/m²

- Disponeras som en 3,5a - Mysig balkong utan insyn - Fräscht badrum - Trygg förening med flertals goda framtida intäkter. Varmt välkommen till denna inbjudande bostad där din komfort och personliga stil står i fokus. Vid första steget in möts du av en hall med goda avhängningsmöjligheter.Vidare in mot köket som bjuder in till kreativitet med sin fräscha design och material, samt generösa ytor som ger dig möjlighet att skapa din egen matplats, kanske med ett stort matbord för härliga måltider tillsammans med vänner och familj? Badrummet är omringat av vitt kakel och silver detaljer, komplett med en praktisk tvättmaskin. Här finns utrymme och allt du behöver för avkoppling och komfort. Upptäck sedan tre rymliga rum som flexibla utrymmen, perfekta för kontor, sovrum, barnrum eller anpassning efter dina egna önskemål och behov. I vardagsrummet omringas du vackert golv som lägger en stilfull prägel på hela bostaden, skapandes en inbjudande atmosfär där du kan trivas och njuta av varje ögonblick. Steg sedan ut på den fantastiska balkongen där solen välkomnar dig med öppna armar och där avskildheten ger dig möjlighet att verkligen känna dig hemma och avslappnad. BRF Hårsta Backe är en väldigt stabil förening som genererar flertalets hyresrätter som i framtiden kommer ombildas till bostadsrätter. Detta är positiva framtida intäkter för föreningen och ger spekulanten en extra trygghet! Vill du bo i det perfekta läget, i en bostad som sprudlar av potential och tillsammans med en förening som ger dig den trygghet du letar? Då har ni kommit rätt! Vid frågor eller funderingar, kontakta ansvarige mäklare för mer info! Annars ses vi på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8