Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trehörningen 15, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Imorgon
Trehörningen 15, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Trehörningen 15, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Trehörningen 15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
5 281 kr/mån
26 484 kr/m²

Välkommen till denna fina 3-rumslägenhet på 64 kvm som erbjuder en härlig kombination av rymd och bekvämlighet. Lägenheten är genomgående renoverad med ett modernt och nyrenoverat kök, vilket gör den inflyttningsklar och fräsch. Här möts du av en ytlig hall som leder vidare till ett stort och rymligt vardagsrum, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Lägenheten har två stora sovrum som ger gott om plats för både vila och förvaring. Dessutom finns ett extra förrådsutrymme intill hallen som kan användas som en praktisk walk-in-closet eller för ytterligare förvaring. Ett boende som kombinerar modern komfort med funktionalitet, redo att bli ditt nya hem! Läget kan sällan bli bättre, gröna promenadstråk ligger ett stenkast bort, Kallhälls Centrum med allehanda samhällsservice når du enkelt med en promenad och Mälarens glittrande vatten når du enkelt med en kort cykeltur. Hjärtligt välkomna på visning.

  • Premium
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 12

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/6
4 600 kr/mån
36 691 kr/m²

- FLEXIBELT TILLTRÄDE! Välkommen till denna charmiga bostad på 63 kvm med en perfekt balans mellan funktion och bekvämlighet. Det första som möter dig är den ljusa och välkomnande atmosfären som genomsyrar hela lägenheten. Steg in i det rymliga vardagsrummet där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en luftig känsla. Här finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Köket är välutrustat och erbjuder generösa arbetsytor samt moderna materialval som ger en fräsch och inbjudande känsla. Här finns allt du behöver för att laga goda måltider och skapa minnen vid matbordet. Här finns det gott om plats för familjen eller för att skapa din alldeles egna arbetsplats eller hobbyrum. De välskötta ytskikten och de stilrena detaljerna ger ett enhetligt intryck och skapar en harmonisk miljö att trivas i. Den mysiga balkongen är även en perfekt plats att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller för att koppla av efter en lång dag. Vid en lugn atmosfär blir detta snabbt en favoritplats att spendera tid på. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort, funktion och stil. Med en mysig balkong, ett stort och fräscht badrum samt generösa arbetsytor i köket är detta en bostad där du snabbt kommer att känna dig hemma. Välkommen att upptäcka alla fördelar med detta boende! I området hittar du allt du behöver nära till hands. Granne till er finns en simhall, idrottshall och fotbollsplan, samt Friskis och Svettis om du skulle vilja ta en paus från vardagen och gå till gymmet. Från bostaden är du även cirka 500 meter från Jakobsberg Centrum där du hittar allt från shopping till restauranger. Du har även tillgång till bussar och pendeltåg i närheten av Centrum om du skulle vilja åka in till Centrala Stockholm eller kanske till Barkarby Outlet. Valet är ditt! Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig mäklare, annars ses vi på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 7

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 195 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/5
7 523 kr/mån
38 036 kr/m²

- Våning 4/5 - Bra solläge - Moderna påkostade materialval Nu har du chansen att förvärva en riktigt härlig och rymlig 4:a med mycket ljusinsläpp samt stor balkong med gott om plats för möblemang. Här finner ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig atmosfär med generöst ljus och gemensamma utrymmen. Rummen är rymliga och flexibla, vilket ger möjligheter till kreativ inredning och personlig prägel. Här finns gott om plats för familj, vänner och olika aktiviteter. Badrummet är superfräscht och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det bekvämt. Sist men inte minst, balkongen! Att avnjuta trevliga stunder på balkongen med solen över dagen kan vara lika enkelt som att sätta sig bekvämt med en bra bok, lyssna på lugn musik eller bara njuta av tystnaden och den varma solen. På Flygfältsvägen bor du lugnt och fint med pulsen endast ett stenkast bort från bostaden vilket gör att läget sällan kan bli bättre Bor du i barkarbystaden så bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, Ica Maxi 2 min bort med generösa öppettider, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. För den aktiva finns det också grönområden och friluftsmöjligheter i närheten. Bostaden präglas av lyxig standard och här är det bara att flytta in och börja stormtrivas direkt! Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Hjärtligt välkomna på visning önskar Mariella, din mäklare i Barkaby!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 12

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
4 947 kr/mån
34 868 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet där varje kvadratmeter är utformad med tanke på komfort och stil. Här finner ni generösa 76 kvm där rymlighet möter funktion och ger möjlighet för både avkoppling och fri kreativitet. Ni möts av en välkomnande hall som tar er vidare till det moderna köket som ger extra glädje för ögat. Färgerna är perfekt utvalda där köket harmoniskt smälter in med vardagsrummet. Designen av en delvis öppen planlösning ger känslan av öppenhet men även ett lugn. Något som även ger dig lugn är den rymliga balkongen som blir den perfekta platsen att avnjuta trevligt sällskap, koppla av med en bok eller umgås med nära och kära. Badrummet har en modern och fräsch utstrålning som inkluderar en elegant dusch vägg, tvättmaskin, torkmaskin och resterande bekvämligheter du behöver för en smidig daglig rutin. Här får du gott om utrymme, en smart planlösning där friheten att anpassa varje rum efter dina behov är möjlig. Inred efter din stil och låt din egna kreativitet flöda för att skapa ditt egna dröm boende. Ni kommer inte bara till ett hem, utan en plats där varje detalj omsorgsfullt utvalts för att skapa den perfekta bostaden för just er. I området har du kort avstånd till det mesta. Vill du ta en promenad eller cykeln? Granne till er finns simhall, idrottshall, fotbollsplan men även Friskis och Svettis om du skulle vilja pausa vardagen och gå till gymmet. Från bostaden är du även cirka 500m ifrån Jakobsberg Centrum där du hittar allt från shopping till restauranger. Du har även bussar och pendeltåg i anslutning till Centrum om du skulle vilja åka in till Centrala Stockholm eller kanske till Barkarby outlet? Välj ni! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4