Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dragan Grymalm

Dragan Grymalm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hanstavägen 94, Kista, Stockholms kommun
Hanstavägen 94, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Hanstavägen 94, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Hanstavägen 94

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
2 000 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 616 kr/mån
33 613 kr/m²

# Ekonomisk stark förening # Tvättstuga i samma hus # Varm garage i samma hus Välkommen till Hanstavägen 94, 2a - en fantastisk lägenhet som erbjuder bekväma och moderna boendemöjligheter. Denna pärla på våning 1, byggd år 2012, kommer att imponera på dig med sin smarta planlösning och elegant design. Med sina generösa 60 kvm erbjuder lägenheten gott om utrymme för en mysig tillvaro. Den imponerande layouten består av ett stort sovrum och ett rymligt vardagsrum, vilket ger dig gott om möjligheter att skapa en perfekt balans mellan avkoppling och underhållning. Men det är inte allt - den mindre rummet är perfekt för ett barn, vilket ger dig ytterligare flexibilitet. Du kan enkelt använda det som ett extra sovrum, gästrum eller kanske till och med ett hemmakontor. Dessutom har lägenheten ett modernt kök som inte bara är stilrent, utan också praktiskt och utrustat med moderna apparater. Du kommer att njuta av att laga mat och umgås med dina nära och kära i denna inspirerade miljö. Byggåret 2012 garanterar att lägenheten är i utmärkt skick och uppfyller alla moderna standarder. Det betyder att du inte behöver oroa dig för renoveringar eller dyra reparationer - du kan bara flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Denna lägenhet är en pärla för den som vill ha en bostad med låg månadsavgift! Välkomna till Hanstavägen 94 önskar Dragan Grymalm!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgatan 4, Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäldgatan 4, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 4, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 975 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/5
3 449 kr/mån
37 264 kr/m²

# Toppmodern fastighet från 2017 # Balkong i västerläge # Källarförråd som tillhör lägenheten Nu har du chansen att flytta in i en utomordentlig 2:a på attraktiva Söderdalen i Jakobsberg. När du kliver in i lägenheten möts du av en öppen och ljus planlösning där kök och vardagsrum smidigt samspelar vilket ger en perfekt social yta för umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för både matlagning och underhållning, vilket gör det enkelt att trivas och njuta av ditt hem. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor för matlagning och umgänge. Här finner vi ett mysigt sovrum, bra med förvaring både i lägenhet och i ett tillhörande förråd samt i sovrummet. I badrummet finns wc, kommod, tvättmaskin/torktumlare. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som inte bara erbjuder en praktisk och modern livsstil, utan också en plats där du kan trivas och känna dig hemma. Mäldgatan 4 är den perfekta platsen för dig som söker det bästa av stadslivet kombinerat med komfort och bekvämlighet. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en bok på eftermiddagen. Balkongen är stor och erbjuder lättmöblerade ytor i kombination med några timmar kvällssol som väl kan utnyttjas. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsberg station, Medley Järfällabadet och Jakobsbergs centrum inom gångavstånd. Görvälnsbadet, Viksjö Golfklubb, IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger tio minuter bort och Arlanda Flygplats, Mall of Scandinavia och Stockholm City finns en halvtimme från bostaden och grönområden omringar området. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Ett helt igenom attraktivt boende! Din mäklare Dragan Grymalm 070-162 01 60

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stavangergatan 30, Stockholm - Husby, Stockholms kommun

Stavangergatan 30

Lägenhet
Stockholm - Husby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
4 198 kr/mån
27 182 kr/m²

Snabbfakta: -Stambytt badrum -Inglasad balkong -Stabil förening -El ingår i avgiften samt bredband, källarförråd -Bra kommunikationer och nära till grönområden! Lägenheten är belägen i ett mycket familjevänligt område med välskött förening där hushållsel ingår i avgiften! Gångavstånd till bussar, T-bana samt grönområden. Nu har du chansen att förvärva en bostad där du kan renovera efter egna behov. Stig in i det ljusa och luftiga vardagsrummet, där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån når du den mysiga inglasade balkongen som vetter mot en lugn innergård, perfekt för avkoppling och umgänge. Med naturen som granne och kommunikationer inom bekvämt avstånd får du det bästa av två världar. Omgivningen erbjuder promenadavstånd till tunnelbana, centrum samt närhet till förskolor, och parken Gläntan med stor lekplats. På bara några minuters promenad når du Kista Galleria, en knutpunkt för shopping, restauranger, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart, samt Kistas bussterminal. Tunnelbanans blåa linje tar dig till city på ca 17 minuter. Mycket bra läge i området och med kort promenadavstånd når du till tunnelbana, centrum samt skola. Nära till ett antal köpcentrum och stormarknader. Vi ser fram emot att visa dig denna möjlighet till ett bekvämt och praktiskt boende tillsammans. Välkomna att trivas på Stavangergatan!

  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Tor 2 maj
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 4/5
6 128 kr/mån
38 731 kr/m²

# Balkong i söderläge # Källarförråd som tillhör lägenheten # Våning 4 av 5 Vi hälsar er varmt välkomna till Flygfätsvägen 13 och denna trevliga 3:a som ni bekvämt når via hiss eller trappa, på våning 4/5. Här erbjudes inte bara en fräsch och trevlig bostad. Denna fantastiska 3:a om 67 kvadratmeter är en dröm för alla som söker en modern och trivsam bostad med hög kvalitet och bekvämlighet. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Här erbjuds ett smakfullt kök i öppen planlösning . Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i mattgrå kulör med svarta handtag och plats för matbord och stolar. Öppet och lätt möblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Det sociala, trevliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp via stora fönster. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovan och gott om förvaringsutrymmen. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! I Barkarbystaden får du det bästa av två världar. Närheten till naturen och storstadskänslan på en och samma gång. Här finns allt du behöver i vardagen - skolor, förskolor, kultur och ett stort utbud av gym, restauranger och inte minst shopping. 2027 öppnar två nya tunnelbanestationer som gör det ännu enklare att pendla till jobbet. Kort sagt, denna lägenhet har allt du behöver för att trivas. Med sitt centrala läge har du nära till shopping, restauranger, samtidigt som du kan njuta av en modern och fräsch livsmiljö. Naturen och utmärkta kommunikationsmöjligheter finns bara en kort promenad bort, vilket gör detta till det perfekta boendet för den som söker det bästa av båda världarna. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!Missa inte chansen att äga detta dröm hem! Dragan Grymalm, din lokala mäklare i Barkarbystaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Parkvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 18

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 595 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/4
5 455 kr/mån
40 852 kr/m²

# Uteplats om 39 kvm # Bostadsrättstillägg, kallvatten och värme ingår i månadsavgiften # Stabil förening med god ekonomi. # Stenkast från Stora torget # Ett badrum och WC # Två uteplatser Fantastisk uteplats! Önskar du stor uteplats men känner dig färdig med trädgård är detta lägenheten för dig! Med stolthet hälsar vi er välkomna till denna fantastiska bostad om 88 kvadratmeter i populära Brf Barkarby Metropol. Till snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa fyra om 88 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, balkong i västerläge, stora fönster i flera väderstreck och vackert ljusinsläpp. Bäst av allt är läget med en fantastisk uteplats! Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på första parkett. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och den magiska utsikten gör sig ständigt påmind. Här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. De öppna och ljusa ytorna skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas och trivas. Något annat som är fantastiskt med denna bostad är att det inte bara finns ett badrum, utan även en gäst-WC som förenklar vardagen för många. Att ha tillgång till utevistelse från bostaden ock kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en stor, charmig och underbar uteplats om cirka 39 kvm perfekt för frukosten eller varför inte lunchen? Som nås från ett av sovrummen österläge med en fantastisk morgonsol sen har vi en underbart charmig och ljus balkong som du kommer till via vardagsrummet som bjuder på eftermiddagssol och kvällssol. Idag är området fortfarande i en utvecklingsfas men kommer så småningom erbjuda allt som kan önskas. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. Ett stenkast från lägenheten ligger IKEA och Stockholm Quality Outlet och Västra Järvafältets naturreservat där man kan cykla, promenera eller springa. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Inom några år kommer man även kunna ta tunnelbanans blåa linje som tar er dit ni behöver. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 1

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 225 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
4 887 kr/mån
44 500 kr/m²

Med ett mycket eftertraktat läge i en välskött förening ligger denna unika och mycket intressanta och stilrena tvåa. # Högst upp i huset # Balkong i västerläge # Källarförråd som tillhör lägenheten # Cirka 3 meter högt till tak Enastående bostadsrätt, placerad högst upp i fastigheten, nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med attraktivt läge i hjärtat av Barkarby. Lägenheten utmärker sig genom den välplanerade planlösning med fullutrustat kök i öppen planlösning, balkong med utgång från sovrummet och separat sovrum. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, avfallskvarn, skåpluckor i mörk kulör och plats för matbord och stolar. Det höga taket ger inte bara ett imponerande intryck utan erbjuder också praktisk fördel i form av extra skåpsförvaring i köket. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet är fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, dusch, kombimaskin med badrumsskåp över. I Barkarbystaden får du det bästa av två världar. Närheten till naturen och storstadskänslan på en och samma gång. Här finns allt du behöver i vardagen - skolor, förskolor, kultur och ett stort utbud av gym, restauranger och inte minst shopping. 2026 öppnar två nya tunnelbanestationer som gör det ännu enklare att pendla till jobbet. Med andra ord en bostad som kommer att hålla sig bra på lång sikt! Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Vi ses på visningen- Dragan Grymalm

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hättkvarnsgatan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun

Hättkvarnsgatan 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 250 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/4
5 139 kr/mån
35 714 kr/m²

Välkommen till populära, snabbväxande och nybyggda Söderdalen och denna stora tvåa om 63 perfekt planerade kvadratmeter. Lägenheten är oerhört välplanerad – här nyttjas varje vrå. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. När det gäller ytor och rum har denna tvåa något för de flesta. Här hittar du ett stort, fräscht och modernt kök med stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger otrolig rymd och ljus. Lägenheten erbjuder också ett sovrum och ett öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. Vidare till höjdpunkten i denna pärla, balkongen med dess soliga läge åt söder. En perfekt plats att njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. I närheten till bostaden finns det mesta. Jakobsbergs centrum ligger endast en kort promenad bort, här finner du pendeltågs- och busstationen med gott om kommunikationer. Inte nog med det som finner du nästan allt du kan tänkas behöva. I gallerian Stråket finner du ett flertal butiker, mataffärer och systembolaget. Här finns det även restauranger, konditori, biograf, frisörer, apotek, folktandvård, närpolis och mycket mer. För dig som kräver lite mer tar du dig enkelt till Barkarby Handelsplats med buss. Här finns bland annat Stockholm Quality Outlet med mängder av butiker, IKEA samt Elgiganten. För dig som också kräver lite natur så finns även det. Tack vare ett nät av cykel- och gångvägar binds Järfälla kommun samman. Både badplats och friluftsområden så som Görväln och Ängsjö exempelvis finns en cykeltur bort. För dig som på fritiden gillar att träna finns Sats sportclub, Friskis & Svettis samt badhus i närheten av centrum. Kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 250 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 294 kr/mån
46 875 kr/m²

Snabbfakta: # Snabbt Tillträde * BALKONG I SÖDERLÄGE * VÄLSKÖTT FÖRENING * BREDBAND OCH FÖRRÅD INGÅR * OPTIMALT PLANERAD Välkommen till denna gedigna bostadsrätt med 2 rum och kök, belägen på andra våningen och med en boyta på 48 kvm i populära Barkarbystaden. Här erbjuds en bostad i utmärkt skick med en trevlig layout. Stora fönster sprider generöst med naturligt ljus in i rummet och skapar en känsla av rymd och frihet. Det första som möter er när ni kliver in är en rymlig hall som genast ger känslan av hemtrevnad. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla säsongens kläder och skor, samt generösa av hängningsmöjligheter för en smidig vardag. Det stilrena och praktiska köket är utrustat med påkostade material, generösa arbetsytor och skåpluckor i vit kulör. Här finns även plats för matbord och stolar. Det öppna, lättmöblerade och stilrena vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. En balkong av god storlek höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar tillsammans med familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor samt plats för matbord och stolar. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden med täta bussförbindelser och självkörande bussar. Gångavstånd till pendeltåget tar dig till Stockholm Odenplan på endast 15 minuter eller till City på 18 minuter. Om du väljer bilen tar du dig enkelt ut på E18. Barkarbystaden har oslagbara kommunikationer och stora satsningar på infrastrukturen pågår, inklusive nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. Sammanfattningsvis erbjuder denna moderna lägenhet med högt i tak och närhet till kommunikationer en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Missa inte chansen att bli ägare till denna centralt belägna bostad i Barkarbystaden. - Detta är helt enkelt en lägenhet som sticker ut och charmar dess besökare samt har ett kanonläge! Med vänlig hälsning, Dragan Länsförsäkringar - 070 162 01 60

  • Balkong
  • Hiss
Aspnäsvägen 12, Jakobsberg, Järfälla kommun

Aspnäsvägen 12

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 850 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/11
4 273 kr/mån
27 612 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostadsrättslägenhet på Aspnäsvägen 12 i Jakobsberg. Med optimalt utnyttjade kvadratmeter erbjuder denna tvårummare en bekväm vardag. De stora fönstren ger inte bara en fantastisk utsikt utan också generöst med naturligt ljus som fyller rummen. Läget är mycket attraktivt med närheten till goda kommunikationer, både buss och pendeltågsstationen, vilket gör det smidigt att ta sig runt. Skolor, grönområden och shopping i Barkarby handelsplats finns inom några minuters promenadavstånd. Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder fina grönområden samt ett stort serviceutbud runt hörnet, inklusive frisör, fotvård och mataffär inom 5-10 minuters promenadavstånd. Stambyte är planerat att påbörjas i februari 2024 och föreningen är väl förberedd inför detta. De kommer att stå för badrumsrenoveringen, med undantag för eventuella tillval. Föreningen erbjuder även flera bekvämligheter såsom ett stort garage, föreningslokal, hobbylokal, bastu samt en välskött innergård med grillplatser, tennisbana, landhockeybana, minigolfbana och boulebana. Dessutom finns möjlighet till parkering för din bil. Varmt välkommen på visning, denna bostad bör upplevas på plats för att fullt ut förstå dess potential.

  • Balkong
  • Hiss
Hättkvarnsgatan 7, Jakobsberg, Järfälla kommun

Hättkvarnsgatan 7

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/4
3 772 kr/mån
43 370 kr/m²

- Högst upp i huset - Balkong - Tillhörande källarförråd - Populärt och eftertraktat område - Gångavstånd till centrum & pendeln Välkommen till denna fantastiska och väldisponerade lägenhet belägen i hjärtat av populära Söderdalen. Här möts du av ett otroligt ljusflöde som strömmar in genom de stora fönsterpartierna och skapar en känsla utöver det vanliga. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig mötesplats för sociala tillställningar, där du kan umgås och njuta av varandras sällskap. Balkongen ligger belägen mot den lummiga innergården, här har ni stora möbleringsmöjligheter med gott om plats för soffgruppen. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsberg station, Medley Järfällabadet och Jakobsbergs centrum inom gångavstånd. Görvälnsbadet, Viksjö Golfklubb, IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger tio minuter bort och Arlanda Flygplats, Mall of Scandinavia och Stockholm City finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. - Kontakta mäklaren för mer information! Dragan Grymalm 0701 62 01 60

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10