Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kevin Norai

Kevin Norai

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Månadsvägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:00
Månadsvägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Månadsvägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Månadsvägen 25

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 850 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
5 265 kr/mån
28 906 kr/m²

-ACCEPTERAT PRIS! *Stambytt badrum *Förråd ingår *Gott skick *Stabil förening *Parkering utanför bostad Välkommen till en stor och unik lägenhet i bra skick! Denna trerumslägenhet erbjuder bra planlösning, balkong mot innergård och sociala ytor samt exceptionell förvaring. I denna bostad välkomnas du av en stor, inbjudande och praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett praktiskt kök samt ett öppet och lätt möblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Det större sovrummet är stort och plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet har plats för säng. Bostaden har även ett stort och fräscht badrum som har vägghängd WC, duschvägg, golvvärme och kommod samt elektrisk handdukstork. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsbergs station, Jakobsbergs Centrum och Tånglöt naturreservat inom gångavstånd. Stockholm Quality Outlet, Görvälnsbadet och Kista Galleria ligger tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Kevin Norai på 070-162 01 62!

  • Premium
  • Balkong
Teknikvägen 15, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Teknikvägen 15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
75 m²
2 rum
5 379 kr/mån
23 933 kr/m²

*Visas endast med privatvisningar Välkomna till denna trevliga och välplanerade lägenhet endast en kort promenad från centrum och pendeltågsstation. Helt enkelt en optimal lägenhet för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt och omtyckt område. Lägenheten bjuder på gott om plats för både boende och gäster. Rymligt vardagsrum som även bjuder på en harmonisk utsikt. Stor sovrum som rymmer hela familjens önskemål, gott om förvaringsmöjligheter, välplanerad och rymlig. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt. Detta är verkligen ett hem att förälska sig i - här har ni allt ni önskar under ett och samma tak. Välkomna hem! - Varför inte avsluta kvällen innan sängdags med en kopp te utomhus? Ta med tekoppen och njut en stund på uteplatsen - här finns plats för både loungemöbel och grönskande växter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kevin Norai!

Viggengatan 8, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 8

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 150 000 kr
43 m²
2 rum
4 089 kr/mån
50 000 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS! Barkarbystadens finaste tvåa - Populärt och eftertraktat område - Balkong i sydväst läge - Optimal planlösning - Källarförråd som tillhör lägenheten Välkommen till denna ljusa lägenhet med hög standard, öppen och tilltagande planlösning. Här erbjuds en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Lägenheten inrymmer en stor hall med gott om förvaring, duschrum med tvättmaskin, stort sovrum med platsbyggda garderober och ett fantastiskt fullutrustat kök med rostfria vitvaror samt öppen planlösning mot sällskapsdelen. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 06.00-23.00 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till tågstation och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana.

  • Uteplats
  • Hiss
Frihetsvägen 19, Jakobsberg, Järfälla kommun

Frihetsvägen 19

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
2 614 kr/mån
39 342 kr/m²

På Frihetsvägen 19 finner ni en lägenhet som är ett litet underverk av yteffektivitet. Och det svårförklarliga ligger i att det faktiska antalet kvadratmeter helt tycks sakna relation till det upplevda utrymmet. Detta lika märkliga som välkomna faktum renderar i en synnerligen trivsam etta med modern delvis öppen planlösning mellan kök och allrum/sovrum och ett trevligt badrum. Denna lägenhet har även ett välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter. Trots att rundturen inte är lång har du när den avslutats ändå sett en lägenhet med många olika delar och förträffliga förutsättningar för smart inredning och spännande lösningar. Den som är en smula klurigt lagd, och dessutom gillar utmaningar, har alltså alla chanser att ytterligare förstärka känslan av en liten lägenhet med väldigt stora möjligheter. Är det du? Välkommen hem till Frihetsvägen 19 i Jakobsberg.

  • Balkong
Karlslundsvägen 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 15

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/5
4 705 kr/mån
42 018 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna unika bostad! Bostaden har genomgående ekparkettgolv, vita och stilrena väggar samt klinker och kakel i badrum. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare. Köket är välutrustat med goda arbetsytor samt förvaring, diskmaskin, spishäll, ugn samt stänkskydd. Stort och rymligt sovrum samt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till uteplatsen. Lägenheten ligger belägen centralt i Barkarbystaden med stort ett utbud av butiker och restauranger. Området håller på att ta form och utvecklas till en ny levande stadsmiljö. Det finns redan nu bra kommunikationer med bussar samt pendeltåg som tar dig på ca 20 minuter till Stockholm C, inte nog med det, 2026 är tunnelbanan planerad att vara klar vilket blir en förlängning av den blå linjen. Möjlighet till snabbt tillträde! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5