Mäklare Andreas Olsson

Andreas Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hunnemaravägen 1, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 1

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

350 000 kr

38,5 m²

2 rum

2 630 kr/mån

9 091 kr/m²

Varmt välkomna till denna snygga vindsvåning i populära Hunnemara! Här bor man i ett lugnt område men ändå så nära till allt. På knappa tio minuter har du tagit dig in till stan för shopping, till rökeriet för att avnjuta en delikatess eller till Kollevik för ett dopp i det blå. Lägenheten ligger högst upp i huset på fjärde våningen och med sina välplanerade 38,5 kvm som erbjuder bl a fräscha ytskikt, kaklat badrum och härlig utsikt har denna allt man behöver. Lägenheten har målats om i år och nu erbjuds ett smidigt och bra boende där det bara är att flytta in! Den låga avgiften på 2630kr/månad ink värme, vatten, tv-kanaler, hushållsel samt bostadsrättstillägg gör att man även bor riktigt billigt. Förutom den trevliga utsikten och charmiga takfönster erbjuder denna lägenheten en mycket välplanerad planlösning. Denna vill du inte missa!

Prinsgatan 9, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Prinsgatan 9

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 895 000 kr

106,7 m²

2 rum

5 488 kr/mån

27 132 kr/m²

Härlig och generös lägenhet på en av Karlshamns mest attraktiva adresser? Vill du bo på några meters gångavstånd till centrum eller några hundra meter till strandpromenaden och en promenad längs Vägga och vår vackra kustremsa? Nu har du äntligen chansen att förvärva en lägenhet med dubbla uteplatser och härlig utsikt över Karlshamn centrum i den omåttligt populära föreningen Hinseblick på Prinsgatan. Här ligger denna underbara lägenhet med två rum och kök på dryga 106 kvm som har allt du behöver och lite till! Med den trivsamma utsikten och de båda uteplatserna med såväl en inglasad som öppen där man kan njuta, filosofera och må gott. Lägenheten är ljus med öppen planlösning och sociala ytor. Vill man skapa ytterligare ett rum som kontor eller sovrum så kan man med fördel sätta upp en vägg intill det nuvarande sovrummet. Avgiften ligger på 5488 kr/mån ink värme, vatten, tv-kanaler samt bostadsrättstillägg vilket gör att man bor billigt och bekvämt. På Prinsgatan bor man granne med havet och Karlshamns vackra skärgård samt gångavstånd till såväl centrum som strandpromenaden. Brf Hinseblick är prisbelönad bostadsrättsförening som vänder sig till seniorer så är du mellan 55-76 år så har du ny en möjlighet som sällan kommer igen och möjligheten att förvärva denna härliga bostadsrätt. Inom föreningen arrangerar de boende gemensamma aktiviteter t ex grillning på sommaren, vinprovning, föredrag och läsecirkel om man så vill. I fastigheten finns gemensam boulebana, motionsrum med intilliggande bastu/dusch, övernattningslägenhet samt samlingslokal. Ta chansen och upplev denna underbara lägenhet på plats! Vi ses på visningen!

  • Uteplats
  • Hiss
Tingsvägen 7, Asarum, Karlshamns kommun

Tingsvägen 7

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 495 000 kr

185 m²

7 rum

942 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga villa i 1 1/2 plan som erbjuder allt en familj behöver och lite till. Attribut som hela fem sovrum, trevliga gemensamhetsytor, skyddad baksida med en lättskött trädgård och med närhet till såväl matbutik, skolor och grönområden, kan det bli bättre? Här ges möjligheten att flytta rakt in och börja trivas direkt och i många år framöver på trivsamma Tingsvägen i Asarum! Vi ses på visningen!

Hagtornsvägen 14, Mörrum, Karlshamns kommun

Hagtornsvägen 14

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 195 000 kr

115 m²

5 rum

905 m² tomt

Varmt välkommen till Hagtornsvägen i populära Mörrum. I detta familjevänliga område med närhet till bl a skola, matbutik, natur med mera ligger denna trivsamma enplansvilla med källare. Huset erbjuder en modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum, tre stycken sovrum med möjlighet till fler, sociala ytor i två plan och till det även dubbelgarage, inglasat uterum, lekstuga, uteplatser, växthus samt en lättskött trädgård med odlingsmöjligheter och flertalet fruktträd med en skyddad baksida mot skogen, det blir inte mycket bättre än så! Ta chansen och upplev denna trivsamma villa på plats, välkommen på visning!

Björnbärsstigen 22, Norra Prästslätten, Karlshamns kommun

Björnbärsstigen 22

Villa
Norra Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 595 000 kr

165 m²

5 rum

560 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga villa i 1 1/2 plan som erbjuder allt en familj behöver och lite till. Attribut som tre sovrum med möjlighet till fler, trivsamma sociala ytor i två plan, stor inglasad altan, skyddad baksida med en lättskött trädgård med närhet till såväl lekplats, skolor och grönområden, kan det bli bättre? Här ges möjligheten till att sätta sin egen prägel på rummen och hitta alternativa planlösningar för den som vill. Ta chansen att skapa ditt boende för många år framöver på trivsamma Björnbärsstigen i familjära prästslätten! Vi ses på visningen!

Visar alla 5