Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Olsson

Andreas Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagtornsvägen 3, null, Olofströms kommun

Hagtornsvägen 3

Villa
Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
795 000 kr
94 + 94 m²
5 rum
902 m² tomt

Varmt välkommen till Hagtornsvägen i Olofström. I detta familjevänliga område med närhet till natur och badplats med mera ligger denna trivsamma och välskötta enplansvilla med källare. Huset erbjuder en smidig planlösning med kök och vardagsrum i anslutning, tre stycken sovrum med möjlighet till fler, sociala ytor i två plan och till det även saker som garage med automatport samt en välplanerad trädgård som blir lättskött med robotgräsklipparen Jakob, det blir inte mycket bättre än så! Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes, ett gott betyg på hur väl man kan trivas i huset. En väl underhållen byggnad där man renoverat tak, badrum, fönster, bytt värmesystem med mera. Fina vyer erbjuds från såväl trädgård som i stora delar av huset. Ta chansen och upplev denna trivsamma villa på plats, välkommen på visning!

Stenhagsvägen 16, Stenhagen, Karlshamns kommun

Stenhagsvägen 16

Lägenhet
Stenhagen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 299 kr/mån
14 632 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvåa på tredje våningen med härlig utsikt i Stenhagen. Här bor man med närhet till både Karlshamns centrum som skog och natur. På dessa rymliga och väldisponerade 68 kvm bor man i en välskött förening med en avgift på 4299 kr/mån ink värme, vatten, internet, tv-kanaler, bostadsrättstillägg samt balkongtillägg vilket gör det billigt och bekvämt. Lägenheten renoverades 2022 och erbjuder allt du behöver och lite till med exempelvis fiskbensparkett i stora delar av lägenheten och den presenteras i ett fräscht skick där den det bara kan flytta rakt in. En välskött förening som nyligen renoverat tak och installerat solceller 2023. Vill du bo bekvämt med närhet till skog och natur i en välskött förening, nu har du chansen! Denna lägenheten vill du inte missa!

  • Balkong
Erik Dahlbergsvägen 49, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 49

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 268 kr/mån
11 776 kr/m²

Varmt välkommen till Erik Dahlbergsvägen 49 och denna trivsamma och välplanerade gaveltrea på 76 kvm på andra våningen. Här bor man billigt och med ett av Karlshamns bästa och mest bekväma lägen. Endast en kort promenad till torget och med närhet till restauranger, service, lekplats och kollektivtrafik. Lägenheten är genomgående välvårdad och erbjuder bl a en bra planlösning med ett rymligtt kök, ett stort ljust vardagsrum med plats för soffa och tv samt två stycken sovrum varav det ena kan användas som extra allrum med utgång till den trivsamma inglasade balkongen. Den låga avgiften på 4294kr i månaden ink värme, vatten, tv-kanaler, balkongtillägg samt den fasta kostnaden för elavtalet gör att man knappt kan bo billigare! En aktiv förening med trivsam gårdsmiljö där föreningen installerade solceller under 2023. Ta chansen och upplev denna lägenhet på plats!

  • Balkong
Tranbärsstigen 2, Prästslätten, Karlshamns kommun

Tranbärsstigen 2

Villa
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 450 000 kr
120 + 46 m²
4 rum
739 m² tomt

Välkomna till Norra Prästslätten och Tranbärsstigen där ni finner denna trevliga enplansvilla i vinkel med tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, skyddade uteplatser och inbyggt garage. Villan är mycket smart planerad med stora gemensamhetsutrymmen och en tydlig sovrumsdel, en perfekt familjevilla! Uppe på Norra Prästslätten bor du i ett familjärt område med närhet till stan och naturen. I området finns härliga promenadstråk och avkoppling för såväl stora som små på lekplatserna. För barnfamiljen så har man förskolan Tummetott som närmaste granne. Huset erbjuder allt du behöver och med en modernisering så bor du här både praktiskt och bra i många år framöver. Välkomna på visning!

Visar alla 4