Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Olsson

Andreas Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Christopher Schrödersgatan 22, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Christopher Schrödersgatan 22

Radhus
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
3 195 000 kr
128 m²
5 rum
187 m² tomt

Varmt välkommen till detta fräscha, uppdaterade och välplanerade radhus i två plan på populära Christopher Schrödersgatan i centrala Karlshamn. Med närhet till såväl stadskärnan, skolor som naturområden bor man perfekt och det fina uppdaterade huset med lite underhåll gör att man får mycket tid över till annat. Huset erbjuder en social del på entréplan med kök, vardagsrum, altan med uteplats och badtunna för de underbara sommarkvällarna samt att övervåningen erbjuder tre sovrum samt badrum med bastu, lyxigt. En carport med tillhörande förråd finns att tillgå så man slipper tänka på parkering! Med alla dessa attribut och bekvämligheter kan man knappast bo bättre i centrala Karlshamn! Välkommen att boka dig på visning, detta vill du inte missa!

Drottninggatan 8B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Drottninggatan 8B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 695 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 172 kr/mån
18 525 kr/m²

Nu ges möjligheten att äntligen få förvärva en av de attraktiva bostadsrätterna på Drottninggatan i Karlshamn. Varmt välkommen till denna fräscha och rymliga trea på hela 91,5 kvadratmeter med goda och lyxiga ytor enbart ett par kvarter från torget och även lite havsutsikt med doften av hav från en av de båda balkongerna. Här bor man billigt med den låga avgiften på 3172kr ink vatten, bredband och bostadsrättstillägg och riktigt bekvämt med fina ytskikt och det bästa är att man kan flytta rakt in! Ett stort vardagsrum med plats för såväl matbord som soffgrupp, dubbla sovrum, renoverat badrum, kök med en central del i lägenheten samt alltså två balkonger varav den ena är inglasad, det blir inte bättre än så! Är man inte sugen på att laga mat i det snygga köket så är det bara att springa rakt ner på gatan så finner man såväl matbutiker, restauranger med nya Italii i spetsen samt torghandel! En 3:a på drygt 90 kvadratmeter med närhet till såväl havet som torget, denna möjligheten kommer inte ofta så ta chansen att bli en del av populära BRF Näsgränden i Karlshamn! Vi ses på visningen!

  • Balkong
Stenhagsvägen 16, Stenhagen, Karlshamns kommun

Stenhagsvägen 16

Lägenhet
Stenhagen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 299 kr/mån
14 632 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvåa på tredje våningen med härlig utsikt i Stenhagen. Här bor man med närhet till både Karlshamns centrum som skog och natur. På dessa rymliga och väldisponerade 68 kvm bor man i en välskött förening med en avgift på 4299 kr/mån ink värme, vatten, internet, tv-kanaler, bostadsrättstillägg samt balkongtillägg vilket gör det billigt och bekvämt. Lägenheten renoverades 2022 och erbjuder allt du behöver och lite till med exempelvis fiskbensparkett i stora delar av lägenheten och den presenteras i ett fräscht skick där den det bara kan flytta rakt in. En välskött förening som nyligen renoverat tak och installerat solceller 2023. Vill du bo bekvämt med närhet till skog och natur i en välskött förening, nu har du chansen! Denna lägenheten vill du inte missa!

  • Balkong
Erik Dahlbergsvägen 49, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 49

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 268 kr/mån
11 776 kr/m²

Varmt välkommen till Erik Dahlbergsvägen 49 och denna trivsamma och välplanerade gaveltrea på 76 kvm på andra våningen. Här bor man billigt och med ett av Karlshamns bästa och mest bekväma lägen. Endast en kort promenad till torget och med närhet till restauranger, service, lekplats och kollektivtrafik. Lägenheten är genomgående välvårdad och erbjuder bl a en bra planlösning med ett rymligtt kök, ett stort ljust vardagsrum med plats för soffa och tv samt två stycken sovrum varav det ena kan användas som extra allrum med utgång till den trivsamma inglasade balkongen. Den låga avgiften på 4294kr i månaden ink värme, vatten, tv-kanaler, balkongtillägg samt den fasta kostnaden för elavtalet gör att man knappt kan bo billigare! En aktiv förening med trivsam gårdsmiljö där föreningen installerade solceller under 2023. Ta chansen och upplev denna lägenhet på plats!

  • Balkong
Tranbärsstigen 2, Prästslätten, Karlshamns kommun

Tranbärsstigen 2

Villa
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 450 000 kr
120 + 46 m²
4 rum
739 m² tomt

Välkomna till Norra Prästslätten och Tranbärsstigen där ni finner denna trevliga enplansvilla i vinkel med tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, skyddade uteplatser och inbyggt garage. Villan är mycket smart planerad med stora gemensamhetsutrymmen och en tydlig sovrumsdel, en perfekt familjevilla! Uppe på Norra Prästslätten bor du i ett familjärt område med närhet till stan och naturen. I området finns härliga promenadstråk och avkoppling för såväl stora som små på lekplatserna. För barnfamiljen så har man förskolan Tummetott som närmaste granne. Huset erbjuder allt du behöver och med en modernisering så bor du här både praktiskt och bra i många år framöver. Välkomna på visning!

Visar alla 5