Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Matvikshamnsvägen 390-50, Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun

Matvikshamnsvägen 390-50

Villa
Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

5 900 000 kr

145 m²

6 rum

4 829 m² tomt

Komplett annons med interiöra bilder kommer efter helgen! - Kontakta ansvariga mäklare redan idag för bokning av visning och mera info! Vill du vakna upp med havsbris utanför fönstret, ta på dig badkläderna och hoppa ner i havet? Då får du inte missa denna unika bostad på enskilt läge på egen halvudde i sydväst läge på Kalvö! Till fastigheten om är om hela 4.800 m2 finns två stora bryggor (fastigheten har del i vatten) samt två gästbodar. Bostadshus är i genomgående mycket gott skick med stora generösa sociala ytor, 4-5 sovrum och med kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Bostadshuset är besiktigat och dolda felförsäkrat via Länsdeklarerat för en trygg bostadsaffär!

Erikstorpsvägen 205, Olofström, Olofströms kommun

Erikstorpsvägen 205

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

3 395 000 kr

170 m²

6 rum

2,7 ha tomt

På Erikstorpsvägen 205 ligger denna välskötta gård mitt i lantliga idyll. Huset har senaste åren renoverats invändigt och är renoverat med hjärta och charm i lantlig stil. I dag erbjuds det hela 5 sovrum, mysigt vardagsrum med kamin, stort lantligt kök med plats för hela familjen, två fräscha badrum, tvättstuga med groventré samt källare med många bra utrymmen. Stort isolerat dubbelgarage, carport samt hönshus finns på tomten. Över 2 ha mark med både skogsparti, kräftdamm och betesmark, perfekt för djur om man skulle vilja. Det finns i dag en byggnad bakom garaget som passar som lösdrift/ligghall om man till exempel vill ha sina hästar på sin egen gård. Här bor du lugnt på landet med åkrar och ängar runtom, men bara ca 10 minuter bort ligger Olofström och närmsta skola ligger endast 5 minuter bort. Så man bor inte långt från skolor, affärer och restauranger. Vattenburet värmesystem via luft/vatten och solceller vilket ger låga driftkostnader. Huset är besiktigat. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vilboksvägen 17C, Olofström, Olofströms kommun

Vilboksvägen 17C

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

380 000 kr

77,5 m²

3 rum

5 715 kr/mån
4 903 kr/m²

Nytt pris. Välkommen till denna fräscha trea i lugna och trevliga Vilboken. Fördelat på 77,5 kvm erbjuder lägenheten två sovrum, ljust och inbjudande vardagsrum med utgång till balkongen, fräscht och praktiskt kök, badrum med tvättmaskin samt bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten tillhör en välskött förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten samt tv-kanaler och bredband. På Vilboksvägen bor du lugnt med fin natur i närheten, men bara några kilometer bort ligger även centrum med affärer, skolor och restauranger. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Matvikshamnsvägen 177-39, Matvik, Karlshamns kommun

Matvikshamnsvägen 177-39

Villa
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 575 000 kr

110 m²

4 rum

5 849 m² tomt

Välkommen till östra delen av Siggarp mellan Hällaryd och Matvik. Via grusvägen som leder från Matvikshamnsvägen upp till till den avstyckade gården och gårdsplanen möts vi av härliga åkrar och skogspartier. Längt in på skyddat läge finner vi denna avstyckade gård med tillhörande byggnader på ett härligt naturskönt läge! Byggnaderna har genomgående ett underhåll och moderniseringsbehov och lämpar sig både som permant alternativt fritidsboende! Den vackra mangårdsbyggnad bjuder på trivsam planlösning med stora sociala ytor med större matsal och vardagsrum. Bostaden har en tillbyggd del med större kök och tillhörande altan. Här finns även ett badrum. Centralt i bostaden finns en nyare installerad "täljstenskamin" med bakugn som både sprider värme och höjer mysfaktorn under vinterhalvåret. Övreplan erbjuder två större sovrum. På gårdsplan finns även en större ekonomibyggnad med tillhörande verkstad och maskinhall. Den gamla "grisstallet" kan med fördel inreda med för framtida gästhus. Här finns många framtida utvecklingsmöjligheter för både ateljé till framtida ytor för egen verksamhet. Gården lämpar sig även för mindre djurhållning om så önskas. Kommunalt vatten och avlopp.

Porsvägen 7, Korpadalen, Karlshamns kommun

Porsvägen 7

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

3 100 000 kr

149 m²

5 rum

769 m² tomt

Välkommen till Porsvägen i centrala Korpadalen och denna mycket trevlig och moderna familjevilla för både den stora och lilla familjen. På lugn återvändsgränd med gång och cykelavstånd till flertalet lekplatser, skola och härliga naturområden! Bostaden har genomgående modern interiör i mycket smakfull stil och det är bara att flytta in och njuta! Bra planlösning med 2-3 sovrum på entréplan samt ytterligare 1-2 på övre plan. Ett väl tilltaget uterum med tillhörande soldäck på bostadens baksida med insynsskyddat läge! Alla större kostnadsposter som tak, fasad, fönster samt kök är uppdaterade mellan år 2014-2016. Badrummet i entréplan så sent som år 2022. Ett toppen boende för dig som letar just den där familjevillan där det bara är att flytta in och njuta!! Bostaden är besiktigad och dolda fel försäkrad via Länsdeklarerat för en trygg bostadsaffär! Varmt välkommen på visning!

Rönåsvägen 53, null, Olofströms kommun

Rönåsvägen 53

Villa
Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

670 000 kr

75 m²

5 rum

7 928 m² tomt

Välkommen till Rönåsvägen 53 och denna härliga idyll på landet. Huset erbjuder i dag två till fyra sovrum, kök med plats för matbord, två allrum samt badrum. Trots att huset är i behov av modernisering och renovering har det en hemtrevlig känsla. Då tomten är över 7 000 kvm passar den perfekt för till exempel får och höns, odlingar eller lummig grönska, eller varför inte alltihop, här finns det massor av möjligheter. Stort dubbelgarage med bra förvaringsmöjligheter och utrymmen. Här bor du lugnt ock skönt på landet, omgiven av skog och åkrar, men ca 10 minuter bort ligger Olofström med affärer, restauranger, skolor och de bekvämligheter man behöver. Missa inte att komma och känna lugnet på Rönåsvägen, välkommen på visning!

Lindenborgsstigen 24, Dala, Karlshamns kommun

Lindenborgsstigen 24

Lägenhet
Dala, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 695 000 kr

107,5 m²

4 rum

6 323 kr/mån
15 767 kr/m²

Tillfälle! Varmt välkomna till Lindenborg och denna mycket trivsamma marklägenhet med generös yta om 107,5 m2 fördelat på tre sovrum, stort vardagsrum med matplats samt stort kök. Här finns även ett större badrum samt en mindre gästtoalett. Egen infart och uteplats med en mindre gräsplätt! Allt i genomgående mycket gott skick! Ett perfekt boende för för både den mindre familjen eller den äldre intressenten som söker lättskött boende i ett plan. Området ligger inbäddat i härlig grönska med flertalet promenadstigar och närhet till både Lindenborgsjön, 10 minuters promenad till Tegelbruksviken och havet med tillhörande badplatser samt Karlshamns centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Kapten Holms väg 24-26, Stilleryd, Karlshamns kommun

Kapten Holms väg 24-26

Villa
Stilleryd, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 475 000 kr

65 m²

2 rum

1 143 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett charmigt hus med både storstuga och lillstuga i utkanten av Karlshamn. Med ett avskiljt läge ligger detta härliga hus som har allt du behöver i en underbar omgivning med naturen som granne. Huset har renoverats flitigt med bevarad charm med en ursprungsbostad som flyttades hit med anor från 1850-tal. Synliga takbalkar och öppet upp till nock, social och öppen planlösning, stor- och lillstuga är bara några av de härliga attribut som denna fastighet erbjuder. Storstugan erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning och förgylls av trivsamma uteplatser. Lillstugan är en friliggande komplementsbostad som byggdes på 90-talet med plats för familj, vänner eller bekanta. Med ett avskiljt läge omgiven av natur ligger denna pärla som väntar på en ägare för såväl permanentboende eller fritidshus, valet är ditt! Vi ses på visning!

Halenvägen 321, Olofström, Olofströms kommun
 • Lör 1 jul kl 11:00
Halenvägen 321, Olofström, Olofströms kommun, bild 2
Halenvägen 321, Olofström, Olofströms kommun, bild 3

Halenvägen 321

Fritidshus
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 390 000 kr

48 m²

3 rum

Välkommen till ett spännande boende och ägaralternativ för dig som söker ett bekvämt fritidsboende! På Halens camping i Olofströms kommun och dess naturnära läge intill skogsområde och sjö finns denna spännande bondeform i en modern villavagn. Helt nyproducerad erbjuds ett bekvämt boende om 48 m² med tillhörande altandäck! Boendet är fullutrustat med kök, två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden är välisolerad och anpassad till vårt klimat och värms upp med en luftvärmepump vilket gör att du kan nyttja boendet året runt om man önskar. Boendeformen är att du köper och äger ditt boende, vill du så kan man via Halens camping hyra ut sitt boende under tidsbegränsade perioder utifrån eget önskemål. Detta ger extra inkomster där bostaden nyttjas på ett effektivt och bra sätt! Boendet har i sin tur ett nyttjande på marken med anslutning till kommunalt vatten, avlopp samt el. Upplev naturen och friluftslivet i Halens naturreservat som ligger precis jämte campingen! Här hittar du vandringsleder, ridleder, cykelleder, kanotled och vackra rast- och lägerplatser som ger möjlighet till övernattning, picknick och grillning. Inom gångavstånd finns också härlig badplats. Ca 5 minuter bort med bil ligger Olofströms centrum med mataffärer och restauranger med mera. Vill du lämna den härliga naturen för en dag ligger större städer så som till exempel Karlshamn eller Kristianstad bara ca 30 - 40 minuter bort. Totalt finns det åtta villavagnar varav sex av dem är sålda. Så nu har du chansen att förvärva en av dem två återstående och få ett bekvämt fritidsboende. Varmt välkommen på visning. Det finns även möjlighet till digital visning.

 • Premium
Stibyvägen 325-9, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Stibyvägen 325-9

Fritidshus
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 075 000 kr

60 m²

2 rum

968 m² tomt

Välkommen till denna tidigare sommarbostad för socknens präst! Här på ett magiskt läge med både natur och med havsnära läge erbjuds nu möjlighet att förvärva just din framtida sommarbostad! Huvudbyggnad med välkomnande entréhall, samt större sovrum/vardagsrum. Här finns även matplats och mindre kök. Interiörens standard är enklare men med stor charm där flertalet sekelskiftesdetaljer finns sparade! Möjlighet att inreda vind för framtida sovloft. Centralt i bostaden finns en gjutjärnskamin som både sprider värme och höjer mysfaktorn under kyliga sommarkvällar. På fastigheten finns även en äldre vedbod som är inredd med verkstad och förråd, samt toalett med förbrännings wc. Här finns även ett enklare gästrum. Fastigheten har på senare år kompletterats med ytterligare en bod med duschrum! Fritt och ostört läge där bostadens baksida vetter mot Naturreservatet Björkenabben. Fastigheten har egen grävd brunn (Vattenprover beställda) med saknar godkänds avloppslösning.

Stibyvägen 311-14, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Stibyvägen 311-14

Fritidshus
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

795 000 kr

49 m²

2 rum

1 020 m² tomt

Välkommen till Stibyvägen 311-14 mellan Hällevik och Torsö! I anslutning till Björkenabben Naturreservat med havsnära läge finner vi detta framtida fritidsboende med stor charm och "lagom" enskilt läge! För dagen är det ett större renoveringsobjekt och bostadshuset har varit obebott i ett flertal år. Trivsam planlösning med större kök med groventré, vardagsrum/matplats samt ett större sovrum. Möjlighet att inreda vindsutrymme för framtida sovloft. Flertalet originaldetaljer finns, där framtida varsam renovering kan skapa ett riktigt drömboende! Fastigheten har idag el samt en grävd brunn (Vattenprover tagna och finns till visning, osäker skick), men en godkänd avloppslösning. Området bjuder på flertalet härliga smultronställen med magiska Björkenabben Naturreservatet som ligger i anslutning, endast minuters cykelfärd till Hällevik med närservice och restauranger samt havsnära läge. Varmt välkommen på visning!

Prel Stibyvägen 311-1, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Prel Stibyvägen 311-1

Tomt
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

450 000 kr

1 680 m² tomt

Villatomt som är avstyckad och klar för nybyggnation och lämpar sig med allt ifrån fritidshus, villa till framtida hästgård. Nu finns möjlighet att förverkliga ditt framtida drömboende! Med lantligt och havsnära läge med och en underbar natur kring hörnet (Björkenabbens Naturreservatetet) saluförs nu denna villatomt! Möjlighet att ytterligare köpa till ca 2,7 Ha betesmark finns. Se separat annons. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att man får ansöka om framtida utformning av byggnation etc. Flera fastigheter ligger i anslutning till tomten som är till salu, närmare info i samband med visning eller kontakt med ansvarig mäklare. Anslutningskostnader för el och fiber tillkommer. Idag kan ej kommunalt v/a erbjudas i området utan framtida fastighetsägare behöver hitta en enskild lösning.

Prel adress Stibyvägen 327, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Prel adress Stibyvägen 327

Tomt
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

650 000 kr

2,7 ha tomt

På strategiskt läge erbjuds nu möjlighet att förvärva betesmark om ca 3 Ha. Betesmarken ligger i anslutning till den byggbara tomten på fastigheten Stiby 7:5 som också saluförs. Se separat annons. Varje fastighet säljs för sig. Har du i dagsläget gård med djurhållning i närområdet så har nu möjlighet att säkerställa ca 2,7 Ha betesmark i bra läge längs med Stibyvägen. Betesmark är idag en del av fastighet Stiby 7:1 och säljs via fastighetsreglering, där du som köpare står för lantmäterikostnaden. Visning sker i samband med kringliggande fastigheter som saluförs. Närmare frågor och funderingar vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Prästslättsvägen 22, null, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 22

Lägenhet
Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

250 000 kr

38,5 m²

1 rum

2 808 kr/mån
6 494 kr/m²

Välkommen till Prästslättsvägen 22 och denna välplanerade etta. Här erbjuds bland annat fräscht kök med plats för matbord, vardagsrum med sovalkov och stort badrum. Lägenheten ligger precis utanför Karlshamns centrum med närhet till fin natur och promenadstigar, skola, resecentrum samt alla bekvämligheter nere i centrum. Lägenheten tillhör en välskött och trevlig förening. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Nedre brogatan 11, Olofström, Olofströms kommun

Nedre brogatan 11

Övrigt
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

4 500 000 kr

496 m²

1 551 m² tomt

Mitt i centrala Olofström ligger detta välskötta flerfamiljshus med 8 lägenheter, fördelat på 4 st 2:or och 4 st 3:or, alla i gott skick. Trevligt grönområde runtom, 4 garageplatser samt parkering till varje lägenhet. Hyresintäkter om ca 420 000 om året, observera att det är kall-hyra och med ett driftnetto på ca 300 000. En perfekt första hyresfastigheten för dig som vill startar upp alt. utöka ditt befintliga bestånd. Inga vakanser och stabila hyresgäster! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Ställverksvägen 21, Ställverket, Karlshamns kommun

Ställverksvägen 21

Lägenhet
Ställverket, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

495 000 kr

40 m²

1 rum

2 852 kr/mån
12 375 kr/m²

Vill du bo med gångavstånd till centrum men samtidigt i ett lugnt och välskött område? Då är detta tillfället för dig! Mysig etta med stor balkong i populära Ställverket. Ifrån balkongen har du utsikt över den trevlig innergården med grillplats och boulebana. Lägenheten erbjuder ett stort rum med plats för både soffgruppen och sängen. Badrum med tvättmaskin. Stor klädkammare/förvaringsutrymme. Lägenheten passar perfekt som första bostad. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Guövägen 7, Åryd, Karlshamns kommun

Guövägen 7

Villa
Åryd, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 995 000 kr

145 m²

6 rum

4 535 m² tomt

Förverkliga din dröm om en havsnära fastighet med såväl bostadshus som fritidshus i underbara Guövik! Varmt välkomna till denna unika fastighet som erbjuder såväl bostadshus och fritidshus på samma fastighet i Guövik med gångavstånd till vacker natur och skärgård! Bostadshuset erbjuder precis det man behöver fördelat på två plan samt källare. På flera väldisponerade kvadratmeter så erbjuds här ett hus med social och öppen planlösning på entréplan med de fyra sovrummen placerade på övervåningen och förrådsutrymmen och allrum även på källarplan. Bekväm och ekonomisk uppvärmning med bergvärme ger huset låga driftkostnader. Här ges nu möjlighet att uppdatera och skapa ditt framtida hem för många år framöver. Utöver detta så erbjuds även ett fritidshus på 60 kvm som byggdes 1996 som fungerar perfekt som generationsboende, sommarhus för familj och vänner eller varför inte som intäktskälla för glada turister, möjligheterna är flera! Fritidshuset kan erbjudas möblerat om intresse finns. I Guövik bor du med närhet till såväl lekplats, idrottsplats, löparspår och skolor. För att inte nog poängtera att det enbart är kort promenad till Guöviks fantastiska skärgård med brygg- och badplatser samt Eriksbergs naturreservat för den mat- och djurintresserade. Ta chans att uppleva denna unika fastighet på plats! Vi ses på visningen!

Edstorpsvägen 101-60, null, Karlshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Edstorpsvägen 101-60

Fritidshus
Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 595 000 kr

69 m²

5 rum

3 658 m² tomt

Förverkliga din dröm om ett avskilt sommarparadis vid underbara Edstorpsviken med egen bryggplats! Nu har du möjligheten att förverkliga din dröm om ett härligt fritidshus som med fördel även kan användas som möjligt framtida permanentboende vid natursköna Edstorpsviken. Bostadshuset erbjuder ett socialt entréplan med vardagsrum, kök och sovrum samt en inredd vind med ytterligare sovrum. Idag finns här hela sju sovplatser så det erbjuder plats även för nära och kära. Tomten är stor men lättskött och här finns flera olika uthus med förråd och förvaring samt härliga uteplatser. Här bor man på ett avskilt läge i Edstorp med egen bryggplats i varma Edstorpsviken. Edstorpsviken ligger undangömd och mer oupptäckt mellan Köpergårda och Järnavik. Enbart en kort promenad kommer man ner till bryggan där man har servitut på bryggplats och har sedan möjlighet via viken att ta sig ut till vackra Tjärö med restaurang och hotell samt runt viken till Järnavik eller varför inte välja en egen ö för lite bad och fiske i vår vackra skärgård! Säljaren kommer erbjuda en köpare att ta över samt förvärva delar av bohag och lösöre enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Hunnemaravägen 20, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 20

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

650 000 kr

54 m²

2 rum

2 807 kr/mån
12 037 kr/m²

Med gångavstånd till trevliga promenadstråk längst Strandpromenaden, närhet till matbutiker samt Karlshamns centrum i ett lugnt och populärt område. Du bor granne med Väggaområdet som erbjuder badhus, elljusspår, fotbollsplaner samt promenadavstånd till högskola, skola samt förskola. En cykeltur bort når du även Kolleviks badplats för ett svalkande dopp. En fräsch och ljus tvåa med fransk balkong och utsikt över föreningens innergård. Bostaden med sina 54 kvm erbjuder en rymlig hall, ljust och fräscht kök, sovrum med plats för dubbelsäng, vardagsrum med fransk balkong samt ett fräscht, kaklat badrum med dusch. Föreningen HSB BRF Aspen färdigställdes år 1954-1956. På föreningens fastighet finns fem bostadshus med totalt åtta trappuppgångar. Föreningen har en trevlig innegård med grönområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Odinvägen 5, Brännaregården, Olofströms kommun

Odinvägen 5

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

975 000 kr

126 m²

4 rum

562 m² tomt

På Odinvägen 5 bor du i ett bekvämt och praktiskt boende i ett plan. Huset är fräscht och ljust med rymliga rum. I dag erbjuds det 3 sovrum, renoverat kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet, separat tvättstuga, fräscht badrum samt gästtoalett och trevlig uteplats. Odinvägen ligger i ett lugnt område med närhet Olofströms centrum och alla bekvämligheter som ligger där. Huset är besiktigat. Välkommen på visning.

Stadsportsgatan 1, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Stadsportsgatan 1

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 750 000 kr

195 m²

6 rum

815 m² tomt

Välkommen till en del av Karlshamns historia, där bostadshus är ett uttryck för sekelskiftets villabyggnader. Fastigheten strategiskt placerad vid Karlshamns infart och stadsport med endast minuterspromenad till torget. Här bor du med närhet till såväl stadskärnan, skolor som naturområden. För dig som önskar finns möjlighet att gå ner mot stan för en god bit mat, gå vackra promenadstråk, eller ta tåget mot såväl Malmö/Köpenhamn som Karlskrona. Huset är idag fördelat på två större lägenheter med högt i tak och stora sällskapsytor. Perfekt för generationsboende, två familjer eller för dig som vill hyra ut. Här finns alla möjligheter! Idag erbjuds på entréplan en bostad med fyra-fem rum, kök samt badrum. Övervåning med tre rum, kök samt badrum. Bostaden har haft löpande underhåll så som takbyte -02, bergvärme från -06, renoverat badrum samt kök. Bostaden är besiktigad! Varmt välkommen på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

 • Plus
Brommes väg 8, Asarum, Karlshamns kommun

Brommes väg 8

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 925 000 kr

121 m²

4 rum

1 090 m² tomt

Trevligt hus i centrala Asarum med strategiskt bra läge och närhet till skolor, (Korpadal- Stenbacka- och Klockebackskolan samt flertalet härliga fritidsområden. Stenbacka ute gym, promenadstråk, Långasjönäs med bad och Asarums idrottsplats. Denna trivsamma familjevilla lämpar sig både för den lilla och stora familjen. Bostaden är i ett plan med delvis öppen planlösning med matplats och vardagsrum, 2-3 stycken sovrum samt en mindre källardel (tillbyggd) för extra tonårs/gästrum eller kontor. Fastigheten har ett delvis skyddat läge på en skafttomt. Härlig trädgård med några fruktträd och viss odlingsmöjlighet. Vattenburet värmesystem med luft/vatten och en större altan med högt läge och vedeldad badtunna. Bostaden är besiktigad och dolda fel försäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Hejans väg 19, Svängsta, Karlshamns kommun

Hejans väg 19

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 200 000 kr

110 m²

5 rum

935 m² tomt

Varmt välkommen till denna charma villa i natursköna Svängsta! Här erbjuds öppna sällskapsytor och gott om plats för umgänge. Du välkomnas av en hall som leder dig in till vardagsrummet samt till övervåningen. Vardagsrummet med dess rymliga takhöjd har en fantastiskt öppning in till matrummet. Från matrummet tar du dig vidare in till det renoverade rymliga köket. Övervåningen erbjuder tre sovrum samt ett badrum, vilket ger plats för familjen. Bostaden har haft löpande renovering och underhåll och behållit husets charm och karaktär. Här bor du nära naturen och med vacker utsikt över "sjön". I natursköna Svängsta erbjuds förskolor, skolor, kommunikation, bad samt en härlig natur. Säljaren har gjort en besiktning och kommer koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda fel försäkring. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

 • Plus
Odinvägen 11, Brännaregården, Olofströms kommun

Odinvägen 11

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

695 000 kr

111 m²

3 rum

562 m² tomt

Välkommen till ett trevligt och bekvämt boende i ett plan i centrala Olofström. Fördelat på 111 m² erbjuds två sovrum, badrum samt gästtoalett, större vardagsrum med trevligt ljusinsläpp, praktiskt kök och tvättstuga samt en trevlig altan med utsikt över trädgården på husets baksida. Här finns det också carport samt bra förvaringsmöjligheter i anslutning till den. Trevlig och lagom stor trädgård med gräsytor både på fram och baksida där du kan skapa utefter egna önskemål. Här bor du med närhet till Olofströms centrum och affärer, restauranger och alla bekvämligheter som finns där. Välkommen på visning.

Nyponvägen 24, Norra Prästslätten, Karlshamns kommun

Nyponvägen 24

Villa
Norra Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 495 000 kr

130 m²

5 rum

496 m² tomt

Varmt välkommen till Nyponvägen 24 i Norra Prästslätten. Ett mycket trevligt hus med stora ytor och härlig potential. Fördelat på två plan och 130 m² erbjuds 4 rymliga sovrum, med möjlighet att göra fler, två badrum, praktiskt kök i anslutning till matplats, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och bra ytor i suterängkällaren. Insynsskyddad och mysig trädgård på baksidan med trevlig uteplats. Här bor du med närhet till centrum men också till förskola och skola samt härlig natur och promenadstigar. Huset är besiktigat. Välkommen på visning.

Södra Stärnövägen 15 samt 15b, null, Karlshamns kommun

Södra Stärnövägen 15 samt 15b

Villa
Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

3 295 000 kr

202 m²

6 rum

820 m² tomt

Pampig villa med lägenhet i bottenplan och närhet till hav och natur i vackra Sternö! På Södra Sternövägen hittar man denna trivsamma villa som tagen ur ett villamagasin. Med högt läge och härlig utsikt erbjuds här ett hus med flera olika möjligheter. Här finns en bostadsdel för familjen samt en inredd lägenhet med två rok om ca 55 kvm som lämpar sig perfekt för uthyrning och inkomstkälla alternativt generationsboende eller tonårslägenhet, valet är ditt. På övervåningen är det idag fokus på en social och öppen planlösning som förgylls av en balkong under bar himmel samt en inglasad del. På entréplan finns sovrum samt förråd och klädvård. Till detta erbjuds en lättskött trädgård men även faciliteter som garage och ett trivsamt lusthus på baksidan med njutbar utsikt. I Sternö bor man med närhet till natur och hav enbart en kort promenad bort. Varmt välkommen på visning till detta unika hus! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul med anledning av dödsbo.

Prästslättsvägen 4, Södra Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 4

Lägenhet
Södra Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

675 000 kr

83,5 m²

3 rum

5 548 kr/mån
8 084 kr/m²

Fräsch lägenhet på andra våningen i Prästslätten. Hiss finns i huset. Härlig utsikt över grönområde och boulebana. Här har du närhet till skolor, vacker natur, resecentrum och Karlshamns centrum. Bostadsrättsföreningen har för några år sedan genomgått stambyten då man även renoverade badrummen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Regeringsgatan 22, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 22

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

5 950 000 kr

170 m²

5 rum

842 m² tomt

Prisjusterat! Varmt välkommen till kvarteret Visby i Karlshamns välkänd stadsrutsnät. En mycket spännande fastighet som bjuder på flertalet boendelösningar så som hyresfastighet, eget boende kombinerat med uthyrning för låg boendekostnad eller generationsboende. Försäljning avser bägge fastighet Visby 9 & Visby 14. Visby 9 är idag bebyggt med stort gatuhus fördelat på 3 våningar, varav bottenplan med en separat 2:a (går att göra om till en 1:a) om ca 53 m2 för god extra inkomst och framtida låga driftkostnader för hela fastigheten. Den andra stora huvudbostaden är med entré i bottenplan, mellanplan med stora sociala ytor och stort kök, samt inredd loftvåning med plats för ytterligare en lägenhet alt. flertalet sovrum. Bostaden är genomgående i mycket gott skick och totalrenoverades främst under 2006-2008 och därefter löpande. Uppvärmning via fjärrvärme och vattenburen golvvärme på alla plan för absolut bästa komfort. På fastigheten finns även en separat gästlägenhet med tillhörande bastu och spabad. Fastigheten Visby 14 är en större tomt med stor trädgård och innergård samt riktigt bra "länga/garage" om ca 45 med gjutet betonggolv. Mycket trivsamt utrymme för dig med intresse att meka med motorcykeln eller behov av egen verksamhet. Nuvarande ägare har även sökt och blivit beviljade för uppförande om ytterligare en separat bostadsbyggnad på ca 110 m2. (Ritningar finns) Även gällande detaljplan tillåter ytterligare utveckling av Visby 14 och dess innergården samt att det även går att bebygga ytterligare ett gatuhus om så önskas. En spännande och välskött fastighet för dig som söker ett bekvämt centralt boende eller en utvecklingsbar framtida hyresfastighet. Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Ågatan 32, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Ågatan 32

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 975 000 kr

99,5 m²

4 rum

4 356 kr/mån
19 849 kr/m²

Vill du bo mitt i centrala Karlshamn, med vacker utsikt över ån, belägen på en härlig gata med fantastiska promenadstråk och restauranger. Låt mig presentera denna smakfulla lägenhet i föreningen HSB BRF Kungsör i centrala Karlshamn. Här bor du om ca 99,5 kvm fördelat på två våningar i en fantastiskt etagelägenhet som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Det stora vardagsrummet som är öppet till nock ger hela bostaden en extra dimension. Underbar inglasad balkong med eftermiddags -och kvällssol samt utblick över Mieån och hamninloppet. Låg månadsavgift ger ett prisvärt och unikt boende mitt i centrala Karlshamn med närhet till allt. Välskött förening med löpande underhåll. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Terrassvägen 57, Skogsborg, Karlshamns kommun

Terrassvägen 57

Lägenhet
Skogsborg, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 395 000 kr

106,5 m²

4 rum

4 284 kr/mån
22 488 kr/m²

Sällan saluförs de populära bostadsrätterna i Skogsborg och nu är ni hjärtligt välkomna till denna härliga bostadsrätt i två plan i populära Skogsborg! Med fräscha ytskikt, låg avgift och uteplatser kan det knappast bli bättre! Här bor man på ett optimalt läge med närhet till både skog, hav och centrum inom promenadavstånd. Till det härliga läget erbjuds nu även en renoverad och uppdaterad lägenhet i två plan. Lägenheten renoverades 2021 med bl a nya ytskikt, planlösning, kök, badrum m.m. Idag erbjuds sociala ytor i två plan, dubbla uteplatser, två till tre fräscha sovrum, nyrenoverat kök och badrum. Detta tillsammans med läget gör att man knappast kan bo bättre. I samband med renoveringen öppnade man upp mellan kök och ett av sovrummen för att skapa en öppen och härlig planlösning. Vill man ha ytterligare ett sovrum så kan man med fördel slå upp en ny vägg. Till allt detta bor man på dryga 100 kvm i en välskött föreningen med en avgift på enbart 4285kr/mån ink värme, vatten, tv-kanaler, fiber samt bostadsrättstillägg vilket gör att man även bor billigt. Ta chansen och upplev denna bostaden på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Domherrevägen 7, Asarum, Karlshamns kommun

Domherrevägen 7

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

975 000 kr

92 m²

5 rum

675 m² tomt

Vill du sätta din egna prägel på din bostad? Då kan detta huset vara något för dig. Huset är ett enplanshus med källare och har renoveringsbehov. Fastigheten har ett fint läge med en baksida som gränsar mot ett mindre grönområde. Bostaden erbjuder fem rum varav två stycken sovrum. Det finns möjlighet till tre sovrum om valv mot vardagsrum görs om. Bostaden värms upp med vattenburet värmesystem i form av fjärrvärme. Inbyggd altan som vetter ut mot den trevliga trädgården. Det finns ett växthus och grönsaksland där man kan odla sina tomater och grönsaker. Garage för en bil. Varmt välkommen på visning!

Regeringsgatan 58B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 58B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 150 000 kr

92 m²

4 rum

6 618 kr/mån
12 500 kr/m²

Trevlig och fräsch bostadsrätt i centrala Karlshamn med mysig balkong och utsikt över innergården. Hiss finns. På innergården finns en gemensam uteplats för bostadsrättsinnehavarna med tillgång till utemöbler och grill. Bostaden erbjuder fyra rum och kök. Ett fräscht badrum med kombinerad tvättstuga och en gästtoalett. Bostadsrätten har en öppen och ljus planlösning. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ljusarydsvägen 420-0, Olofström, Olofströms kommun

Ljusarydsvägen 420-0

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

695 000 kr

124 m²

4 rum

4 587 m² tomt

Välkommen ut till landet och Ljusarydsvägen 420-0. Ett hus med renoveringsbehov men också med fin potential. Huset erbjuder i dag kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats, 3 sovrum, badrum samt stor oinredd vind där du kan skapa mer utrymmen för familj och gäster. Stor härlig tomt med fin natur runtomkring, här har du möjlighet att skapa en riktig drömträdgård. Huset är besiktigat. Välkommen på visning.

Tararpsvägen 89, Tararp, Karlshamns kommun

Tararpsvägen 89

Villa
Tararp, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 295 000 kr

175 m²

5 rum

5 468 m² tomt

Välkommen till landet och natursköna Tararp. Här bor du lugnt och skön men ändå med närhet till båda Asarum och Karlshamn och bra pendlingsmöjligheter. Huset är mycket fräscht och erbjuder 4 sovrum, inbjudande kök med matplats, stort och ljust vardagsrum, två badrum samt bra förvaring. På tomten finns även en extra byggnad som kan göras till till exempel gästhus, eller så passar den sig bra om man vill ha egen verksamhet hemma. Dubbelgarage med carport. Trevlig inglasad altan med stensättning och utekök utanför. Här finns även en mindre enkel pool för de varma dagarna. Stor härlig tomt med skogen i bakkant. I detta hus med många möjligheter är det bara att flytta in och börja njuta! Huset är besiktigat. Varmt välkommen på visning.

Ljusarydsvägen 221-24, Olofström, Olofströms kommun

Ljusarydsvägen 221-24

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 950 000 kr

140 m²

3 012 m² tomt

Välkommen till Ljusarydsvägen 221-24 i naturskönt område. Denna fräscha enplansvilla erbjuder rymligt kök, 3 sovrum, vardagsrum med härligt ljusinsläpp, två badrum och bra förvaring. Via vardagsrummet når du en stor härlig inglasad altan med utsikt över trädgården på baksidan. Det finns det även en gäststuga som erbjuder vardagsrum, sovrum, badrum och ett arbetskök. Här bor du med naturen som närmsta granne, tyst och lugnt där du kan ta fantastiska skogspromenader till någon av de sjöar som ligger runtomkring. Här finns det även dubbelgarage. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Regeringsgatan 120, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 120

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

550 000 kr

52 m²

1 rum

2 502 kr/mån
10 577 kr/m²

Varmt välkommen till Regeringsgatan och denna trivsamma och välplanerade etta på hela 52 kvm i markplan. Här bor man billigt och med ett av Karlshamns bästa och mest bekväma lägen. Endast en kort promenad till torget och med närhet till restauranger, högskola och kollektivtrafik. Lägenheten byggdes om renoverades 2017 och erbjuder en optimal planlösning med ett rymligt kök i vinkel, en tydlig avdelning för säng eller hemmakontor för den som är trendig och arbetar hemifrån, två toaletter, samt ett ljust vardagsrum med plats för soffa och tv. Den låga avgiften på 2502 kr i månaden ink värme, vatten, tv-kanaler, bredband samt bostadsrättstillägg gör att man knappt kan bo billigare! En välskött och populär förening med både gym och gästlägenhet. Ta chansen och upplev denna lägenhet på plats!

Vikakvarnsvägen 239-8, Pukavik, Sölvesborgs kommun

Vikakvarnsvägen 239-8

Gård/Skog
Pukavik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

7 900 000 kr

134 m²

6 rum

40,2 ha tomt

Välkomna till natursköna Kvarnbacken gård med stora naturvärden och möjligheter! Gården ligger väl placerad i den västra delen av Blekinge, "Sveriges trädgård", med 15 minuters bilavstånd till såväl Karlshamn som Sölvesborg. I anslutning till populära, havsnära Pukavik finns denna vackra livsstilsgård med historiska anor och charm. Gården är fördelad på två fastigheter (Agerum 29:1 och Pukavik 4:1) där den totala arealen är ca 40 hektar mark fördelade på 32 hektar naturskön ädellövskog och resterande betes-/åkermark. Ädellövskog om 7 039 m3sk (80 % bok & ek) enligt skogsbruksplan från oktober 2022, där merparten är klassad som S1/S2-skog. Här finns även ett rymligt bostadshus, uppvärmt med bergvärme, om 1,5-plan med källare. Huset är exteriört i gott skick men har interiört visst moderniseringsbehov. Ekonomibyggnaderna är vackra och välskötta med över 700 m2 bruksyta. En av ekonomibyggnaderna är idag uthyrd med en hyresintäkt på ca 40 000 kr/år och har ett tak som passar ypperligt för framtida produktion av solel. Hela fastigheten ligger med en bra arrondering där merparten ligger i samlat skifte kring gårdens centrum med beteshagar och skog som inramar gårdscenter och bostadshus. Östra Orlundsån som passerar igenom fastigheten höjer naturvärdet och kompletterar idyllen. Här finns även fyra mindre utskiften med bland andra välkända rastplatsen "Galgabacken". Ett av skiftena om ca 2 hektar erbjuder goda utvecklingsmöjligheter till eventuell framtida tomtmark och avstyckningar för den som så önskar. Den gamla kvarnbyggnaden, som gett Kvarnbacken dess namn, erbjuder spännande möjligheter för framtida ägare! Ett gediget arbete har gjorts av nuvarande ägare där byggnaden varsamt har renoverats och moderniserats och idag rymmer både en mindre festlokal och en utställningshall. Fastigheten lämpar sig för dig som önskar ett härligt livsstilsboende med stora naturvärden och möjligheter till att hålla djur, alternativt för dig som idag har större skogsproduktion där ädellövskogen kan vara ett bra sätt att säkerställa naturvårdsmål. Varmt välkommen till Kvarnbacken för en visning och närmare presentation!

Prel. adress Mulösundsvägen, Matvik, Karlshamns kommun

Prel. adress Mulösundsvägen

Tomt
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 300 000 kr

1 608 m² tomt

Välkommen till blivande Mulösundsvägen och Yttre Matvik och denna framtida härliga gemenskap förträffligt läge, där hav möter skog! Mulösundsvägen är ett blivande mindre bostadsområde med generösa tomter för en lagom lantligt och enskilt läge! Fungerar så väl som permantboende som fritidsboende! Alla fastigheter har tillgång till gemensam badbrygga endast minuter (badrocksavstånd) från fastigheten. Här kan du som drömmer om ett framtida eget boende förverkliga just ditt drömboende utifrån gällande detaljplan som tillåter generös byggyta om 140 m2 + 50 m2. Anslutning av vatten och avlopp ingår i köpeskilling. Från Mulösundsvägen nås Matvikshamns endast 5 minuter bort, samt Karlshamn stadskärna ca 10 minuter. Varmt välkomna till denna kommande gemenskap och boende på natur och havsnära läge! Mera info om priser och storlek mm finns under "Tomtbeskrivning" För visning och närmare information kontakta ansvarig mäklare! Visning går bra på egen hand också löpande! Tomterna är hjälpsamt uppmarkerade!

Ronnebygatan 40B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Ronnebygatan 40B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

795 000 kr

49 m²

3 rum

4 121 kr/mån
16 224 kr/m²

Välkommen till Ronnebygatan och denna centralt belägna trea. Denna yteffektiva lägenhet erbjuder två sovrum, fräscht badrum med kakel och klinker samt praktiskt kök med matplats i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Via vardagsrummet når du även balkongen. Här bor du med gångavstånd till Karlshamns torg och alla restauranger, butiker och mataffär. Går du åt andra hållet finns havet och Karlshamns fina natur. I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv-kanaler. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Hantverkaregatan 6, Jämshög, Olofströms kommun

Hantverkaregatan 6

Villa
Jämshög, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

625 000 kr

90 m²

3 rum

810 m² tomt

På Hantverkaregatan 6 i kulturkvarteret i Jämshög ligger detta hus med snickarglädje och charm som med renovering kan bli ett riktigt unikt boende. Här erbjuds i dag 1 till 2 sovrum, allrum med öppen planlösning mot köket samt badrum. Dubbelgarage med smörjgrop samt carport. Perfekt om du vill ha verksamhet hemma eller är intresserad av att meka med bilar. Här bor du i centrala Jämshög med härlig natur runtomkring med du har också Olofströms centrum en kort biltur bort. Huset är besiktigat. Varmt välkommen på visning.

Prästslättsvägen 2, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 2

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

350 000 kr

67 m²

2 rum

4 299 kr/mån
5 224 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och rymliga två i Prästslätten, perfekt för den händige! Bostaden erbjuder 67 kvm fördelat på 2 rum och kök med bra planlösning. Här bor du med närhet till skogen med trevliga promenadstigar, motionsspår, skola, lekplatser tågstation och centrum med promenadavstånd. För dig som vill sätta din egen prägel och renovera så är denna bostaden perfekt. Badrummet renoverades i samband med stambyte. Här har du en väl tilltagen hall med gott om plats för förvaring. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Äldre kök med plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord om man önskar för större sällskap. Balkongen vetter mot grönområde. Föreningen Karlshamnshus nr 11 utfördes 2017-2019 bland annat stambyte, elsanering, byte av radiatorer samt tillhandahåller fiber. Till föreningen finns parkering, carport samt garageplatser (sep. kö). I månadsavgiften ingår värme, bredband samt basutbudet för tv-kanaler. Prästslätten är ett naturskönt område som erbjuder lekplatser, grönområden samt boulebana. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

 • Balkong
 • Hiss
Elleholmsvägen 263-40, Elleholm, Karlshamns kommun

Elleholmsvägen 263-40

Villa
Elleholm, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 950 000 kr

72 m²

3 345 m² tomt

Välkommen till vackra och natursköna Elleholm och denna mycket spännande fastighet vid Mörrumsån strandkant. Idag finns två större byggnader belägena på fastigheten. Huvudbyggnader som kan nyttjas som permantboende eller fritidsboende är en mindre 1,5-plansvilla med kök, vardagsrum och ett sovrum på entréplan samt 1-2 sovrum på övre plan. Bostadshuset har stort renovering och moderniseringsbehov och här finns möjlighet för framtida ägare att anpassa efter sina egna önskemål. På fastigheten ner mot strandkanten mot Mörrumsån finns ytterligare en byggnad och idag är mer anpassat för fritidsboende i bottenplan och där vindsplan har inretts som en festlokal. Fastigheten har många spännande utvecklingsmöjligheter så som framtida eget boende kombinerat för uthyrning med intäkter. Eller varför inte kombinera generationsboende i sagolik miljö. Förutom två stora byggnader erbjuds en tomt på hela 3.345 m2 med både fruktträd, mindre garage samt carport. Miljö är magiskt där den egna lilla strandkanten på skyddat läge blir en magiskt uteplats! Varmt välkommen på visning och kontakt med ansvarig mäklare redan idag!

Hunnemaravägen 1, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 1

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

350 000 kr

38,5 m²

2 rum

2 814 kr/mån
9 091 kr/m²

Varmt välkomna till denna snygga vindsvåning i populära Hunnemara! Här bor man i ett lugnt område men ändå så nära till allt. På knappa tio minuter har du tagit dig in till stan för shopping, till rökeriet för att avnjuta en delikatess eller till Kollevik för ett dopp i det blå. Lägenheten ligger högst upp i huset på fjärde våningen och med sina välplanerade 38,5 kvm som erbjuder bl a fräscha ytskikt, kaklat badrum och härlig utsikt har denna allt man behöver. Lägenheten har målats om i år och nu erbjuds ett smidigt och bra boende där det bara är att flytta in! Den låga avgiften på 2630kr/månad ink värme, vatten, tv-kanaler, hushållsel samt bostadsrättstillägg gör att man även bor riktigt billigt. Förutom den trevliga utsikten och charmiga takfönster erbjuder denna lägenheten en mycket välplanerad planlösning. Denna vill du inte missa!

Prel. Granskogsvägen 8, Vettekulla, Karlshamns kommun

Prel. Granskogsvägen 8

Tomt
Vettekulla, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 195 000 kr

1 844 m² tomt

.....Nära havet vill jag bo! Nu finns det åter möjlighet att förverkliga just din husdröm med närhet till havet och härlig skogsmiljö! Endast ca 10 minuter från Karlshamn centrum och 5 minuter från Matvikshamn finns nu en rymligt och stor tomt om ca 1844 m2 och är byggklar enligt gällande detaljplan. I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt V/A. (Lägenhetsavgift, tillkomma vid byggnation) Från området är det endast minuter till vattenkant, ca 5 minuter till Matsvikshamn (Karlshamn största småbåtshamn) och vidare ut till Hällaryd / Karlshamns Skärgård med underbar natur. Fastigheten gränsar även i norr mot "Trollskogen" med härlig natur med små bäckar, vitsippsbackar, ängsmark med rikt djurliv och promenadvänliga stigar i ljuvlig löv - och blandskog. Tomtstorlek: 1844 m2 Byggrätt: Detaljplanerat område. -Byggyta: 12-14% av tomtens storlek, Max 140 m2. samt + 50 m2 för kompletteringsbyggnad. Max takhöjd 7,5 meter. För total byggareal på 190 m2, krävs tomt på minst 1600m2, vilket aktuell fastighet uppfyller. Enskild kompletteringsbyggnad max på 30 m2 med 4,5 takhöjd. Anslutningsavgifter: Kommunalt V/A ingår (ev lägenhetsavgift tillkommer vid nybyggnation) Anslutning till el (ca 40.000kr) samt fiber (25.000kr) tillkommer. Båtplats: Matvikshamn - Söks och sköts via Karlshamn Kommun. För visning och närmare information kontakta ansvarig mäklare! Visning går bra på egen hand också löpande!

Björkenäsvägen 91, Björkenäs, Karlshamns kommun

Björkenäsvägen 91

Villa
Björkenäs, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 700 000 kr

60 m²

5 rum

1 459 m² tomt

Tre röda stugor med vita knutar, havsutsikt och söderläge, låter detta intressant? Då får du inte missa denna unika bostad. På fastigheten finns hela tre byggnader. Önskar du driva bed and breakfast, eller är ni flera i familjen och önskar generationsboende? Här är det endast fantasin som sätter gränserna! Den första byggnaden med anor från 1909 (eventuellt äldre än så). Här finns gedigna detaljer och byggnaden har varsamt renoverats. Byggnader erbjuder hall som leder dig vidare in mot vardagsrummet. Vardagsrum med en härlig kamin som ger både härlig värme samt höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet når du badrummet som ligger till vänster, köket når du in till höger. Arbetskök som leder vidare till både matrum och sovrum. Övervåning med arbetsrum eller kontor för den som önskar. Här finns även ett extra sovrum samt WC. Den andra byggnaden ligger längre in på tomten. Här erbjuds compact-livning med ett rum samt pentry och badrum. Den tredje byggnaden erbjuder ett stort rum med vacker utsikt. Alla byggnaderna har havsutsikt. Här bor du i natursköna Björkenäs med närhet till E22:an som tar dig till Malmö och Köpenhamn eller öst mot Karlskrona, perfekt för dig som pendlar. Endast ett par minuter från trevliga badplatser m.m. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer koppla på Länsförsäkringars Dolda-fel försäkring. Varmt välkommen på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Rydvägen 2, Olofström, Olofströms kommun

Rydvägen 2

Övrigt
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

2 500 000 kr

2 369 m² tomt

Tillfälle att förvärva fastighet precis utanför Olofströms centrum med strategiskt bra läge. I dag finns det 5 olika lokaler varav 3 är uthyrda och har ett driftnetto på ca 300.000 kr. (2023 år) Den ena lediga lokalen ligger i separat byggnad som tidigare varit bilvårdshall och har bra utvecklingsmöjligheter för en framtida köpare eller kommande hyresgäst. Den andra lediga lokalen är en mindre frisörsalong. Bra strategiskt läge med genomfartsväg som passerar fastigheten vidare mot Lönsboda/Älmhult och Halmstad. I anslutning till fastigheterna finns det bra med parkeringsmöjligheter. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Prästslättsvägen 22, null, Karlshamns kommun
 • Tis 13 jun kl 12:30

Prästslättsvägen 22

Lägenhet
Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

250 000 kr

39 m²

1 rum

2 828 kr/mån
6 410 kr/m²

Välkommen till Prästslättsvägen 22 och denna fräscha etta. Här erbjuds bland annat rymligt helt nyrenoverat kök med plats för matbord, vardagsrum med sovalkov och stort badrum. Lägenheten ligger precis utanför Karlshamns centrum med närhet till fin natur och promenadstigar, skola, resecentrum samt alla bekvämligheter nere i centrum. Lägenheten tillhör en välskött och trevlig förening.

 • Plus
 • Hiss
Övre brogatan 16, Olofström, Olofströms kommun

Övre brogatan 16

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

550 000 kr

125 m²

4 rum

1 452 m² tomt

Nytt Pris. Välkommen till Övre brogatan 16, ett hus som med lite omsorg kan bli ett riktigt drömboende. Huset ligger strax utanför Olofströms centrum med ett mycket trevligt läge. Huset erbjuder i dag rymlig hall, kök, badrum, stort fint allrum, sovrum samt ett rum som kan göras till ett eller flera sovrum. Det finns även intressanta utrymmen ute. Det finns ett stort dubbelgarage, en stor verkstadsdel samt flera enkelgarage med bra utrymmen. För dig som gillar att meka med bilar, eller vill ha egen verksamhet av något slag hemma, passar detta hus perfekt. Detta hus har en mycket spännande historia. En gång i tiden så var det just här som Oves motor grundades. I garagen började försäljning och reparation av motorcyklar i liten skala. Fort utvecklades det till en stor verksamhet med butik och folk som kom från hela världen. Så just här på Övre brogatan 16, lades grunden till vad som senare kom att bli ett av världens största motorcykelföretag. För en köpare finns det mycket material bevarat att ta del av, och grundaren själv delar gärna med sig av denna unika resa om man skulle vilja. Varmt välkommen på visning!

Tians väg 50, Centralt, Bromölla kommun

Tians väg 50

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 400 000 kr

261 m²

1 320 m² tomt

Välkommen till Tians väg 50, ett hus med många möjligheter. Huset är stort och erbjuder i dag 4 sovrum, stort allrum, kök, badrum samt gästtoalett. Här bor du centralt med alla bekvämligheter det innebär, du kan också ta en promenad bort till en av Sveriges bästa biografer. Från Bromölla är det mycket bra pendlingsmöjligheter. Det finns även en lägenhet med egen ingång och parkering där det finns kök, vardagsrum, badrum samt sovrum. Huset är besiktigat. Varmt välkommen på visning!

Sturevägen 3, Olofström, Olofströms kommun

Sturevägen 3

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

995 000 kr

130 m²

4 rum

987 m² tomt

Välkommen till Sturvägen 3, i centrala Olofström med gångavstånd till affärer och restauranger men ändå med lugnt läge. Ett trevligt hus där du har möjlighet att sätta din egen prägel, som bland annat erbjuder 2-3 sovrum, stort vardagsrum, gästtoalett och badrum samt altan med utsikt över den trevliga trädgården. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Visar 1 - 50 av 56