Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Anemongången 78, Sommarstaden, Karlshamns kommun

Anemongången 78

Fritidshus
Sommarstaden, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
625 000 kr
40 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till denna mysiga kolonistuga i vackra Sommarstaden. Här har man valt att anlägga en så lättskött trädgård som möjligt med mestadels gräsmatta på framsidan och stensatt och grusad baksida. Ett flertal odlingslådor finns för diverse odlingar. Stugan erbjuder två stycken inbyggda altaner, ett allrum, ett sovrum och kök. Mindre toalettutrymme med förbränningstoalett och tvättställ. Varmvattenberedare är installerad. Möbler och inredning ingår i köpet. Arrendeavgiften på 4000kr/år inkluderar renhållning, vattenförbrukning, parkeringsmöjlighet samt tillgång till servicehus med duschar och toaletter. Närhet till Kolleviks badplats, camping, tennisbanor och trevliga restauranger. Köparen måste vara folkbokförd i Karlshamns kommun och själv eller inom sitt hushåll inte har arrende- eller nyttjanderätt till annan kolonilott. Varmt välkommen på visning!

Tararpsvägen 110-11, Tararp, Karlshamns kommun

Tararpsvägen 110-11

Villa
Tararp, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
4 750 000 kr
200 + 20 m²
6 rum
1 618 m² tomt

Välkommen till Tarap, endast några minuters cykelavstånd från centrala Asarum. Här, inbäddat i härlig grönska och med ljudet från den porlande Mieån, erbjuds ett svårslaget läge med ett underbart bostadshus som varsamt har renoverats och byggts till sedan 2014 med en genomgående tanke och stil där Engelska Countryside har varit en stark inspirationskälla. Bostaden på strax över 200 m² erbjuder idag 4 sovrum, 2 stora badrum samt gemytliga och mysiga sociala ytor. En underbar uteplats på högt, insynsskyddat läge, där trädgården med flera fruktträd blir en "mini" park som avslutas med en badstege ner till Mieån. Den genomarbetade utemiljön har grusade gångar, planteringar och ett separat förråd med gott om plats för verkstad och förvaring. Huvudentrén bjuder på en loungeveranda där du kan njuta av eftermiddagens "cup of tea" tillsammans med en bra bok och ljudet av trädens viskningar. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo utanför centrum men ändå ha nära till skolor och service. Tarap erbjuder härlig natur med flera naturområden och närhet till bad!

Matviksvägen 136-4, Matvik, Karlshamns kommun

Matviksvägen 136-4

Gård/Skog
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
6 200 000 kr
150 + 20 m²
6 rum
14 ha tomt

Välkommen till ett oslagbart läge med egen havstomt, bryggor, bostadshus samt ekonomibyggnader med stalldel. Gården, som har varit i familjens ägor sedan 1935, erbjuder flertalet utvecklingsmöjligheter för framtida ägare! Gården kan användas för djurhållning, som privatbostad med större ägor, alternativt som fritidshusboende, eller varför inte som en tomt med oslagbart läge för framtida byggnation av nämnda bostadsmöjligheter? Fastigheten är idag fördelad med ett samlat gårdscentrum med bostadshus med havsutsikt, flertalet ekonomibyggnader med både utrymme för stall med fyra boxar, mindre maskinhall och verkstad. Här finns även ett äldre brygghus, jordkällare med loge samt växthus. På fastigheten finns även cirka 5 hektar skogsmark med ett mindre virkesförråd om 600 m³sk, fördelat på mestadels barr- och lövskog, samt en större beteshage om 2,5 hektar och flertalet mindre. Bostadshuset, med anor från slutet av 1800-talet, är idag en 1,5-plans villa med fyra sovrum, sociala rum samt kök och badrum. En underbar inglasad altan i skyddat läge med havsutsikt. Bostadshuset är i behov av visst underhåll men främst modernisering. Matvik/Vettekulla ligger precis utanför Karlshamns centrum och erbjuder ett otroligt populärt boendealternativ där både natur och hav harmoniserar. Karlshamns och Blekinges absolut bästa skärgård ligger precis utanför husknuten och alla öar nås med egen båt. Ett absolut tillfälle för dig som söker efter ett läge, läge och åter läge för att skapa ditt egna framtida drömboende!

Ljusarydsvägen 221-24, Olofström, Olofströms kommun

Ljusarydsvägen 221-24

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 895 000 kr
140 + 20 m²
3 012 m² tomt

Välkommen till Ljusarydsvägen 221-24 och detta idylliska läge. Denna fräscha enplansvilla om 140 m² erbjuder rymligt kök, 3 sovrum, vardagsrum med härligt ljusinsläpp, två badrum och bra förvaring. Via vardagsrummet når du en stor härlig inglasad altan med utsikt över trädgården på baksidan. Det finns det även en gäststuga om ca 70 m² som erbjuder vardagsrum, sovrum, badrum och ett arbetskök. Perfekt för uthyrning eller för vänner och familj som kommer på besök. Här bor du med naturen som närmsta granne, tyst och lugnt där du kan ta fantastiska skogspromenader till någon av de sjöar som ligger runtomkring. Här finns det även dubbelgarage. Huset har vattenburet värmesystem och är besiktigat. Välkommen på visning!

Vilboksvägen 15E, Olofström, Olofströms kommun

Vilboksvägen 15E

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4
5 117 kr/mån
4 758 kr/m²

I lugna och trevliga Vilboken ligger denna rymliga och hemtrevliga tvåa som fördelat på 62 m² erbjuder stort sovrum, fräscht badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt kök med öppen och social planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Via vardagsrummet når du en rymlig och härlig balkong i soligt söderläge. Bostadsrätten tillhör en välskött förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten samt både basutbudet för tv-kanaler samt bredband. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Formvägen 2, Nya Stan, Karlshamns kommun

Formvägen 2

Villa
Nya Stan, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
3 250 000 kr
149 m²
6 rum
1 014 m² tomt

Välkommen till Formvägen och "Nya Stan" i närheten av Karlshamns centrum med dess restauranger och butiker, samt resecentrum med tågförbindelser till Karlskrona, Malmö och Köpenhamn. Här finns även skolor från förskola till gymnasium och flera natursköna områden! Nu finns tillfälle för dig som söker en välplanerad enplansbostad med fyra sovrum, flera sociala ytor och delvis öppen planlösning mellan kök och matplats. I perfekt västerläge, med eftermiddags- och kvällssol, kan du njuta av den rymliga altanen som även delvis är skyddad med tak. Tomten är stor och skyddad med ett äldre garage vid sidan, vilket har framtida utvecklingsmöjligheter. Löpande underhåll har utförts, inklusive takbyte 2003, fönsterbyten löpande, installation av luft/luft-värmepump 2023 och en nyinstallerad solcellsanläggning 2023. Detta är ett perfekt boende för både den lilla och stora familjen! Bostaden är besiktigad och doldafelförsäkrad via Länsdeklarerad. Varmt välkommen på visning!

Ställverksvägen 21, Ställverket, Karlshamns kommun

Ställverksvägen 21

Lägenhet
Ställverket, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
530 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 007 kr/mån
13 250 kr/m²

Vill du bo med gångavstånd till centrum men samtidigt i ett lugnt och välskött område? Då är detta tillfället för dig! Mysig etta med stor balkong i populära Ställverket. Ifrån balkongen har du utsikt över den trevlig innergården med stor gräsmatta, grillplats samt boulebana. Lägenheten erbjuder ett stort rum med plats för både soffgruppen och sängen. Badrum med tvättmaskin. Stor klädkammare/förvaringsutrymme. Lägenheten passar perfekt som första bostad. Varmt välkommen på visning!

Borgvägen 17, Korpadalen, Karlshamns kommun
 • Ons 17 jul kl 14:00
Borgvägen 17, Korpadalen, Karlshamns kommun, bild 2
Borgvägen 17, Korpadalen, Karlshamns kommun, bild 3

Borgvägen 17

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 490 000 kr
140 m²
5 rum
362 m² tomt

Varmt välkommen till Borgvägen 17 som erbjuder en omhändertagen och välplanerad bostad på alla hörn och kanter! Här bor du i ett trivsamt område med närhet till det mesta! Bostaden är perfekt för både den lilla och stora familjen och erbjuder flera sociala ytor både invändigt och utvändigt. Här erbjuds en vättskött trädgård med en trevlig stensatt framsida och en härlig baksida med stort soldäck att njuta på under sommarens varmaste dagar. Bostaden har renoverats genom åren och är idag ett välvårdat och stadigt hem som erbjuder generösa ytor att umgås på som liten familj men även i större sällskap där många får plats mellan kök och vardagsrum på entréplan med utgång till trädgårdens härliga baksida som förlänger entréplanet. Utöver det finns ett sovrum, badrum och tvättrum i ett på entréplan samt goda förvaringsmöjligheter i entréhall. Bostadens två övriga sovrum finns på det övre planet som omvandlats genom åren från fyra till två större rum med generösa klädkammare. Ännu ett badrum finns det även på detta plan. En fantastisk bostad som formats med hjärta och själ som man bara inte bör missa! Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat för en trygg affär! Varmt välkommen att boka in dig på visning! För önskad visning utöver visningstider kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
Sones väg 2773, Norje-Furumo, Sölvesborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sones väg 2773

Fritidshus
Norje-Furumo, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 395 000 kr
68 m²
3 rum
655 m² tomt

Drömmer du om ett fritidshus där du enkelt kan promenera till havet? Då är Sones väg 2773 platsen för dig! Stugan erbjuder en planlösning som förenar kök med matplats matplats och som sedan leder dig vidare in till vardagsrum i en harmonisk enhet. Detta skapar en rymlig och välkomnande atmosfär som är idealisk för både avkoppling och samvaro. Med två mysiga sovrum och ett badrum har du allt du behöver för att njuta av ditt fritidsboende. Det inglasade uterummet är en av husets verkliga pärlor. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt mot havet, oavsett väder. Uterummet förlänger sommarkänslan och ger dig en perfekt plats för att njuta av morgonkaffet eller härliga middagar med vänner och familj. Norje är ett idylliskt område med natursköna miljö och närhet till havet. Här kan du njuta av promenader längs stranden, fiske och andra vattenaktiviteter. Norje är även känt för sina den populära Sweden Rock Festival som lockar besökare från hela världen. Området erbjuder goda möjligheter för vandring och cykling, samt närhet till lokala restauranger och caféer, perfekt för den som vill ta det av det lokala livet. Tomten är friköpt och ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Huset är besiktigat av OBM och säljaren kommer koppla på dolda fel försäkringen vilket ger dig extra trygghet. Varmt välkommen att förverkliga din dröm om ett fritidshus nära havet!

Hantverkaregatan 39, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Hantverkaregatan 39

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
895 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/3
6 935 kr/mån
11 329 kr/m²

Letar du efter en centrumnära fyra-rummare att omvandla till din alldeles egna bostad? Ta då tillfället i akt nu! Varmt välkommen till denna tacksamt planerade bostad med närhet till både centrum, affärer och bara några minuters promenadavstånd till underbara slingor och promenadstråk längst havet. Bostaden om sina 79 kvm erbjuder ett badrum uppdaterat 2019 i samband med stambytet. Ett rymligt kök som erbjuder bra arbetsytor, tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och klädkammare varav ett sovrum med balkong. Även vardagsrummet intill köket, erbjuder balkong med utsikt över föreningens trevliga innergård. Här har du möjlighet att både bevara gamla plankgolv och parkett eller uppdatera bostaden med omsorg till din alldeles unika. Välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

 • Balkong
Regeringsgatan 22, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 22

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
4 595 000 kr
170 + 70 m²
5 rum
249 m² tomt

Varmt välkommen till kvarteret Visby i Karlshamns välkänd stadsrutsnät. En mycket spännande fastighet som bjuder på flertalet boendelösningar så som hyresfastighet, eget boende kombinerat med uthyrning för låg boendekostnad eller generationsboende. Försäljning Visby 9 (där även grannfastighet Visby 14 går att köpa). Visby 9 är idag bebyggt med stort gatuhus fördelat på 3 våningar, varav bottenplan med en separat 2:a (går att göra om till en 1:a) om ca 53 m2 för god extra inkomst och framtida låga driftkostnader för hela fastigheten. Den andra stora huvudbostaden är med entré i bottenplan, mellanplan med stora sociala ytor och stort kök, samt inredd loftvåning med plats för ytterligare en lägenhet alt. flertalet sovrum. Bostaden är genomgående i mycket gott skick och totalrenoverades främst under 2006-2008 och därefter löpande. Uppvärmning via fjärrvärme och vattenburen golvvärme på alla plan för absolut bästa komfort. På fastigheten finns även en separat gästlägenhet med tillhörande bastu och spabad. En spännande och välskött fastighet för dig som söker ett bekvämt centralt boende. Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Erik Dahlbergsvägen 38B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 38B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
695 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 443 kr/mån
16 353 kr/m²

Varmt välkommen till denna uppdaterade tvåa i ett centralt och trivsamt område! En bostad som är uppdaterad från topp till tå i ljusa färger i både vardagsrum och sovrum, ett stilrent svart kök med bra förvaringsmöjligheter och ett smakfullt badrum med moderna tillval! Bostaden är tacksamt planerad där vardagsrummet är en härlig yta att umgås på i både stora och små sällskap med möjlighet att inreda med både soffgrupp, matsalsbord och en förlängning ut till den inglasade altanen som förlänger rummet. Sovrummet med utsikt över föreningens grönskande och lugna innergård ger en härlig känsla och erbjuder en tacksam klädkammare med mycket förvaringsutrymme. Även badrum och kök är uppdaterat med snygga tillval som moderniserat och lyft bostaden ordentligt! Föreningen Riksbyggen Karlshamnshus nr 1 är en välskött och ordningsam förening som haft löpande underhåll genom åren med bland annat underhåll av balkonger och nya tvättmaskiner i tvättstugan. Föreningens innergård tas väl hand om där markytor och gräsplättar underhålls med jämna mellanrum vilket utgör en trevlig innergård med grönområden och uteplats med sittplatser att nyttja. Eller varför inte slå sig ner på gräsmattan för en picknick en varm sommardag? Här bor du ett stenkast från resecentrum där du enkelt kan ta tåget såväl till Karlskrona som direkt till Köpenhamn. Bara några minuter från Karlshamns stadskärna finns trevliga gågator, shopping, härlig strandpromenad och flertalet matbutiker inom gångavstånd. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Tärnö byväg 34-4, Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun

Tärnö byväg 34-4

Fritidshus
Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
4 250 000 kr
74 m²
3 rum
958 m² tomt

Sommardröm! Välkommen till underbara Blekinge & Karlshamns skärgård! På idylliska Tärnö ges nu en fantastisk möjlighet att förvärva en topprenoverad och modern fritidsstuga med två sovrum och stort vardagsrum med öppen planlösning med kök. Här finns även större badrum med kakel och klinker samt dusch och tvättmaskin. Vid regniga sommarkvällar samlas man i vardagsrum/kök där den nyinstallerade contrura kaminen både sprider värme och höjer mysfaktorn. Hela stugan ligger på fritt läge med havsvy och en underbar grönska och naturområde i ryggen. Det stora trädäcket som omgärda bostaden bjuder på flertalet soltimmar och möjlighet till sena sommarkvällar i goda vännerslag. På tomten finns även en äldre vedbod som går att omvandla till gästtuga! På Tärnö finns flera fina promenadstigar där man ska passa på att besöka "Fyren" och "Drakberget" med oändlig utsikt längs med Blekinge kustremsa, mysiga Sandvik som bjuder in till havsbad. Fastigheten har egen brygga via servitut, endast minuters promenad från fritidshuset. Förbindelser med fastlandet via både Matvik & Karlshamns går dagligen turbåtar under sommarmånaderna. Välkommen att kontakta mäklare för bokning av visning! ( Meddela gärna om egen båt eller turbåt)

Kungsgatan 82, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
 • Budgivning pågår

Kungsgatan 82

Övrigt
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
3 895 000 kr
400 m²
795 m² tomt

Tillfälle för entreprenörer som vill börja bygga fastighetsbestånd, eller för dig som söker en större privatbostad med uthyrningsmöjligheter för en låg boendekostnad! Mitt i centrala Karlshamn med absolut närhet till allt, finner vi i kvarter Sölvesborg denna spännande hyresfastighet som är fördelat på 3 våningar om ca 400 m2 med idag totalt 4 lägenheter, varav 2 större och 2 mindre. (Fastigheten är idag helt tom, pga att ägare nyttjat den för egen bostad) Interiört har tiden stått still och fastigheten är i behov av större interiör modernisering och uppdatering samt nytt värmesystem. (Fjärrvärme finns möjlighet att ansluta) Fastigheten har anor från innan 1870 och bjuder på en stor innegård med parkeringsmöjligheter samt äldre brygghus och flertalet uteplatser. Många härliga sekelskiftdetalj kvarstår som flertalet kakelugnar, timmerväggar. Exteriört så byttes taket i samband med tillbyggnation -96, ny isolerglas samt putsfasad mot Kungsgatan för ett par år sedan. Kök och badrum är genomgående äldre från 80- / 90-talet. Fastigheten har två trapphus från den härliga gårdsmiljön vilket möjliggör framtida planändring och möjlighet att fördela på flera lägenheter än vad som finns idag. Eventuellt kan det finnas möjlighet att komplettera den stora tomten med ytterligare bostadsbyggnation. I Karlshamns tätort bor drygt 13 500 människor (I kommunen ca 35.000) och staden är inte större än att du kan cykla mellan hemmet och arbete, skola eller förskola. Karlshamn innerstad erbjuder både närhet till havet med klipp eller strandbad och härlig natur med flertalet vackert och anrikt rekreationsområde. Den levande stadskärna erbjuder stort restaurangutbud och flertalet butiker och affärer! Kvarter Kalmar ligger i anslutning till torget och härifrån nås resecentrum med tågförbindelse Karlskrona-Malmö/Köpenhamn med endast minuters promenad. I centrala Karlshamns finns även flertalet skolor från lågstadie upp till gymnasium och ett riktigt föreningens liv. Varmt välkommen till Kungsgatan och kommande visningar!

Erik dahlbergsvägen 107, Karlshamn, Karlshamns kommun

Erik dahlbergsvägen 107

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 041 kr/mån
6 481 kr/m²

Varmt välkommen in till denna fräscha tvåa med strategiskt läge nära centrum och utmärkta pendlingsmöjligheter. Med gångavstånd till både kollektivtrafik och Karlshamns centrum kan du njuta av det bästa staden har att erbjuda. Den välplanerade lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, badrum, kök med gott om förvaringsutrymme och plats för matbord samt ett vardagsrum med utgång till balkongen där du kan avnjuta trevlig utsikt över det gröna området på baksidan. Med västerläge får du också möjligheten att njuta av eftermiddagssolen. Föreningen, HSB BRF Örnen hus färdigställdes redan 1937. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt tv-kanaler. Med endast 18 bostadsrätter och 19 parkeringsplatser i föreningen är det en välorganiserad gemenskap. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

 • Balkong
Motalagatan 16, Olofström, Olofströms kommun

Motalagatan 16

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
750 000 kr
91 m²
4 rum
743 m² tomt

Välkomna till detta möjlighetens hus! Huset har ett lugnt och bra läge med en härlig tomt där du kan ha ett eget trädgårdsland och odla dina egna grönsaker. Egen brunn finns på tomten för bevattning så vill du ha den grönaste gräsmattan i området så har du den möjligheten här. Stort garage om 50 kvm finns på tomten med plats för flera bilar och annan förvaring. Gårdsplanen är asfalterad med dubbla infarter, går att köra runt huset. Äldre brygghus som använts som snickarbod. Perfekt för den händiga! Möjlighet att göra om det till en gäststuga eller något annat finns. Huset består i större del av äldre ytskikt och söker en köpare som vill lägga lite kärlek och kraft på att fräscha upp det. Badrummet är dock nyrenoverat år 2024. Två vackra kakelugnar finns i huset och luft/luft värmepump är installerad. Varmt välkomna på visning!

Regeringsgatan 87, Karlshamn, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 87

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
395 000 kr
45 m²
1 rum
vån 4/4
2 647 kr/mån
8 778 kr/m²

Välkommen till Regeringsgatan 87 i Karlshamn och till denna pärla om 45 kvm! Här bor du högt upp med utsikt över takåsarna i ett av stadens mest centrala lägen. Endast ett par kvarter från såväl shopping, matbutiker, restauranger samt närhet till tågstation. Detta är det ultimata valet för den som söker sitt första hem. Med sina generösa 45 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade etta allt du behöver. Köket är smart utformat för att maximera utrymmet, med gott om plats för matlagning och förvaring. Det rymliga matrummet är perfekt för mysiga måltider, trevliga middagsbjudningar eller varför inte som hemmakontor? Hallen erbjuder plats garderobsförvaring. Vardagsrummet/allrummet ger utrymme för såväl soffa som säng, med enkla medel finns möjlighet att skärma av till sängplatsen. Badrummet erbjuder badkar samt toppmatad tvättmaskin. Riksbyggens Karlshamnshus nr 6 är en välskött förening som har en stabil ekonomi och med pågående underhåll så som takbyte. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Gamla Halasjövägen 76 - 82, Halahult, Karlshamns kommun

Gamla Halasjövägen 76 - 82

Villa
Halahult, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 300 000 kr
292 m²
10 rum
2 474 m² tomt

I natursköna halahult ligger dessa två fastigheter med fantastiska möjligheter, i dag används för uthyrning. På vardera fastighet finns ett hus med två lägenheter, en tvåa och en trea, alltså 4 lägenheter fördelat på två fastigheter. Husen är byggda 1990 och är i gott skick. Senaste året har det investerats i nytt värmesystem samt ny filteranläggning till det enskilda vattnet samt att två av lägenheterna har renoverats/fräschats upp. Då fastigheterna är taxerade som privatbostad öppnar det upp för goda förutsättningar och bra fördelar. Driftnettot för båda fastigheterna är i dag ca 200 000 kr/år. Visning kommer att erbjudas efter överenskommelse, kontakta oss för mer information och förutsättningar. Annonsen gäller för båda fastigheterna.

Svenstorpsvägen 231, Elleholm, Karlshamns kommun

Svenstorpsvägen 231

Villa
Elleholm, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 350 000 kr
111 + 50 m²
6 rum
5 429 m² tomt

Välkommen till Svenstorp mellan Elleholm och Pukavik, på lantligt läge med stor tomt (5.400 m2) finner vi denna mycket mysiga och charmiga bostad fördelat på 161 m2 med 3-4 sovrum, flera sociala ytor och flertalet uteplatser! Bostaden har genom åren moderniserats och här finns även den äldre charmen bevarad med kakelugn, vedspis och synliga takbalkar. Här finns även flertalet sidobyggnad med blanda annat en vacker stenlänga! Bostaden är genomgående välskött och löpande underhåll är utfört och här kan du som drömmer om ett lantligt boende med djurmöjligheter landa in i just ditt framtida boende! Varmt välkommen på visning!

Kjellsavägen 11, Svängsta, Karlshamns kommun

Kjellsavägen 11

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 550 000 kr
140 + 90 m²
5 rum
817 m² tomt

Vill du bo på en fastighet som har en historia? Då är du varmt välkommen till Kjellsavägen 11 i Svängsta, där denna förtjusande 1,5-plansvilla från 1910 står stolt, varsamt renoverad för att bevara sin charm. De fantastiska plankgolven är bara ett exempel på dess tidslösa karaktär. Med tre mysiga sovrum, ett generöst vardagsrum och en källare som bjuder på både gästrum, bastu och dusch, är detta ett hem som erbjuder en livsstil med utrymme för avkoppling och underhållning. Uppvärmningen är både effektiv och bekväm tack vare bergvärme. Du erbjuds en inbjudande tomt med ett härligt trädäck och grönskande gräsmatta, perfekt för både lugna stunder och roliga aktiviteter. Härligt läge med närhet till allt som Svängsta har att erbjuda. Inte erbjuder bara Kjellsavägen en historia från 1910, huset har faktiskt flyttats till sin nuvarande plats på 70-talet, vilket bidrar till dess unika historia. Varmt välkommen på visning hos oss till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Granvägen 6, Svängsta, Karlshamns kommun
 • Lör 29 jun kl 09:30
Granvägen 6, Svängsta, Karlshamns kommun, bild 2
Granvägen 6, Svängsta, Karlshamns kommun, bild 3

Granvägen 6

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 500 000 kr
114 m²
5 rum
1 118 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus i fridfulla Svängsta! Här bor du i ett lugnt område på barnvänlig återvändsgata med en trädgård som inbjuder till avkoppling, sköna grillkvällar och lek. Med en insynsskyddad baksida kan du njuta av lugnet eller se barnen leka . Bostadens 114kvm erbjuder 3-4 bra sovrum, stort allrum som är öppet mot matplats som leder vidare till köket med gott om plats för matlagning och bakning. Badrum med dusch samt en gästwc och en separat tvättstuga med groventré, här finns allt du behöver på ett plan. Söker du ett bekvämt och enkelt boende Bostaden ligger med omringad av grönområden och vacker natur med Mörrumsån inom räckhåll, en förtrollande oas att utforska vidare. Svängsta erbjuder lokala butiker, bank, förskola/skola m.m. För ett tryggare köp har säljaren valt att göra en besiktning samt koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda felförsäkring. Varmt välkommen att boka in på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

 • Premium
Prästslättsvägen 14, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 14

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
775 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 5/6
6 716 kr/mån
9 281 kr/m²

Välkommen till en totalrenoverad 3:a på femte våningen med en härlig utsikt över det trevlig området och grönområdet som ligger in på knuten. Här har du närhet till skolor, resecentrum och Karlshamns centrum. I hela bostadsrätten har man valt genomgående färger i samma nyanser som skapar ett lugnt och harmoniskt hem. Bostadsrättsföreningen har för några år sedan genomgått stambyten då man även renoverade badrummen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bollvägen 5, Högadal, Karlshamns kommun

Bollvägen 5

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 495 000 kr
108 + 34 m²
4 rum
1 915 m² tomt

Välkommen till Bollvägen 5 på en lugn återvändsgata med närhet till det mesta i vår lilla stad! En välbevarad bostad som idag erbjuder två till tre sovrum, varav ett är ett tv-rum i dagsläget, vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga och oändliga förvaringsmöjligheter i både bostaden och i friliggande byggnader. En bostad som går att omvandla efter tycke med stor, grönskande trädgård mot baksidan med flera uteplatser och förrådsutrymmen. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till såväl kommunikationer, sjukhus, matbutiker och härliga promenadstråk bara några minuter bort från bostaden. Besiktning samt energideklaration är utfört. Säljaren har valt att koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda-fel försäkring för ett tryggare köp. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Tingsvägen 2, Brännaregården, Olofströms kommun

Tingsvägen 2

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 295 000 kr
122 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla i populära Brännaregården. 1980 byggdes detta trevliga hus och med sina 122 m² finns det plats för hela familjen. Här erbjuds 3 sovrum, praktiskt kök, vardagsrum med kamin för extra värme och mysfaktor samt tvättstuga med toalett och dusch. Via vardagsrummet når du den inglasade altanen med utsikt över trädgården. Trädgården är välskött och har plats för lek och bus eller bara lata dagar i solen. Här bord du i ett barnvänligt område med närhet till skolor. Tar du bilen några få minuter hamnar du mitt i Olofströms centrum med de matbutiker, affärer och restauranger som finns där. Runtom i Olofström finns det härlig natur och massor av roliga fritidsaktiviteter. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Semaforvägen 1, Mörrum, Karlshamns kommun

Semaforvägen 1

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 450 000 kr
141 m²
6 rum
738 m² tomt

Välkommen till Forsbacka i Mörrum och denna mycket välskötta villa på hörntomt. Bostaden är på 1,5 plan fördelat på ca 200 m2 med 4 sovrum, stort tillbyggt uterum som ger hela bostaden en extra dimension och blir en perfekt mötesplats både till fest och vardag, samt en stor härlig uteplats i två väderstreck! Välskött och lättunderhållet är nyckelorden i denna mycket trevlig bostad. Infart med gjuten betong med mönster, uteplats med compositträ skapar ett bekvämt och underhållsfritt boende för både den stora och lilla familjen! Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 55