Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Enckell

Emma Enckell

Om mig

Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2008 och varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2010. Jag lägger stort fokus på att förstå mina kunders unika behov och önskemål i varje enskild affär. Jag värderar integritet, ärlighet och transparens i varje interaktion med mina kunder. Jag strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta kvalitet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hunnemaravägen 26, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 26

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
875 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 407 kr/mån
15 909 kr/m²

Här hittar ni en ljus hörnlägenhet med öppen planlösning som bjuder på den optimala kombinationen av modern elegans och naturskön charm. Belägen på den fjärde våningen erbjuder den inte bara ett insynsskyddat läge och en magnifik utsikt över lövskogen utan har också genomgått en genomgripande renovering som garanterar trivsel och harmoni. Lägenhetens 55kvm fördelar sig på en hall med bra förvaring bakom skjutbara garderobsdörrar. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum strålar av solljus från alla fönster och leder vidare ut till den inglasade balkongen i soligt sydvästläge. Rofyllt inrett sovrum där naturen ramas in som en tavla genom fönstret. Klädförvaringen gömmer sig i två diskreta skjutdörrsgarderober. Badrummet har renoverats med stor eftertänksamhet och fått till en perfekt balans mellan stil och funktion. Med sitt klockrena läge mittemellan havet och stan är ni omringade av vackra promenadstråk samtidigt som ni har gångavstånd till mataffär, gym och salta bad. Så packa era saker för här är det bara att sätta nyckeln i dörren och flytta in! Det är svårt att hitta en bättre plats att kalla sitt hem. Kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information.

  • Balkong
Offerkällevägen 1, Asarum, Karlshamns kommun
  • Idag kl 15:00
Offerkällevägen 1, Asarum, Karlshamns kommun, bild 2
Offerkällevägen 1, Asarum, Karlshamns kommun, bild 3

Offerkällevägen 1

Lägenhet
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
800 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 324 kr/mån
11 034 kr/m²

Nu har ni möjlighet att komma på visning av denna välplanerade tvårumslägenhet i bekvämt markplan. Populär bostadsrättsförening i Asarum med gång avstånd till affärer och kommunikationer. Lägenhetens hörnläge ger både tidig morgonsol i öster och sol på uteplatsen under dagen i härligt söder. 72,5kvm fördelar sig över ett rymligt vardagsrum med utgång till den inramade uteplatsen under tak och med utsikt över föreningens gemensamma grönområde. Här finns ett trevligt kök som nås från två håll och har en inbjudande plats vid det fina burspråket för matbord. Det stora sovrummet inrymmer både dubbelsäng och skrivbord/läshörna samt plats för klädförvaring. Vid hallen finns avhängningsmöjligheter och bra förvaring i flertalet garderober. Föreningen har en gemensam tvättstuga men här finns även egen tvättmaskin i badrummet. De flesta ytskikt är från när huset byggdes år1989. I punkthuset ligger föreningens samlingslokal som går att hyra till större kalas eller för övernattande gäster. Kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information eller boka in er direkt till någon av visningarna via hemsidan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nyckelpigevägen 12, Korpadalen, Karlshamns kommun

Nyckelpigevägen 12

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 150 000 kr
103 m²
4 rum
1 258 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt liv på lugn och barnvänlig återvändsgata med cykelbana framför huset som leder vidare mot Asarums centrum och skola. En välskött enplansvilla som bjuder in till ett bekvämt och stilfullt boende med vardagsrum i anslutning till det härliga trädäcket med eftermiddags- och kvällssol, trevligt kök med separat matplats och tre fina sovrum. Ett badrum med dusch och groventré med tvättavdelning. Förutom en inbjudande inomhusmiljö erbjuds här en lättskött hörntomt med plan gräsmatta, en skyddad baksida med ett mindre trädäck och en stor upphöjd naturskön del på berg som passar för odling, lek eller en perfekt placering för ett lusthus. Goda förvaringsutrymmen på vinden, ett förråd, en jordkällare och en vedbod. Som pricken över i:et finns det garage, carport och en extra parkeringsplats. Huset är ansluten till fiber. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till bla. matbutik, skola/förskola och vackra promenadstråk. Huset har självbärande takstolar vilket bidrar till den luftiga planlösningen och möjliggör eventuella förändringar. Denna pärla är perfekt för dig/er som söker ert första hus eller kanske vill lämna det större huset för något lite mindre. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information.

Visar alla 3