Mäklare Emma Enckell

Emma Enckell

Om mig

Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2008 och varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2010. Jag lägger stort fokus på att förstå mina kunders unika behov och önskemål i varje enskild affär. Jag värderar integritet, ärlighet och transparens i varje interaktion med mina kunder. Jag strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta kvalitet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängsringen 10, Högadal, Karlshamns kommun

Ängsringen 10

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 295 000 kr
155 m²
5 rum
878 m² tomt

På lugn villagata ligger detta optimala enplanshus med närhet till både stan, vackra naturområden och skolor. Ett välskött hus som bl.a. fick nytt tak 2015, Nivellgolv 2014 och blev ansluten till fjärrvärme 2009, vilket ger både en bekväm och energieffektiv uppvärmning. Husets vinkelform och tilltalande storlek på 155kvm delas upp i en social del med ett rejält kök med matplats och ett stort vardagsrum om 40kvm med öppen spis. Efterlängtade ytor som inbjuder till trevliga middagar och social samvaro samtidigt som de kvällströtta kan sova ostört. Den privata sovrumsdelen innehåller totalt fyra sovrum varav två riktigt rymliga. Bra klädförvaring i en klädkammare samt en full garderobsvägg i korridoren. Här finns ett helkaklat badrum med badkar och ytterligare ett badrum med dusch ligger intill den luftiga hallen. Bra förvaringsutrymmen intill groventrén där tvättstugan också ligger och nås från köket. Den skyddade baksidan i nordväst erbjuder uteplats under tak där trädäcket kan byggas ut för att kunna inrymma både matbord och loungegrupp. Trädgården består av blandade buskar och fruktträd samt gräsmatta som enkelt kan förvandlas till en vacker trädgård med lite kärlek. En klassisk lagom stort trädgård för både lek och avkoppling. På framsidan finns parkering och carport som leder vidare till ett stort förråd där den gamla oljetanken finns placerad. Hus är i gott skick men med mindre renoveringsbehov vilket ger möjlighet att skapa ett drömboende för just era behov och intressen. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har närhet till alla bekvämligheter. Så med sina generösa ytor, barnvänliga läge och trevliga utomhusmiljö blir detta en perfekt plats att kalla hem. Kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information eller boka in dig till någon av visningarna.

Elvsbergsvägen 13, Högadal, Karlshamns kommun

Elvsbergsvägen 13

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
950 000 kr
80 m²
4 rum
431 m² tomt

Välkomna till denna lilla pärla med stor potential i litet format. Tidigt 1900tal byggdes detta charmiga 1,5-planshus på 80kvm i attraktiva Högadal med närhet till både natur och centrum. En fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Här hittar du en planlösning där varje kvadrat har utnyttjats på ett effektivt sätt och med många smarta förvaringslösningar. Huset inrymmer vardagsrum, kök, matplats, wc, två sovrum, duschrum och en källardel med tvättavdelning. Klassisk trädgårdstomt där trevliga grusgångar samsas med perenna växter, fruktträd och vintergröna buskar. Här finns även ett stort garage med carport samt två parkeringsplatser. Huset är i behov av renovering och ger dig chansen att skapa ett unikt och personligt hem. Fjärrvärme finns i huset. Kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information eller anmäl ert intresse via hemsidan så kommer ni att bli kontaktade.

Visar alla 2