Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Enckell

Emma Enckell

Om mig

Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2008 och varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2010. Jag lägger stort fokus på att förstå mina kunders unika behov och önskemål i varje enskild affär. Jag värderar integritet, ärlighet och transparens i varje interaktion med mina kunder. Jag strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta kvalitet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Erik Dahlbergsvägen 38B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 38B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
625 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 443 kr/mån
14 706 kr/m²

Letar du efter ett stilsäkert och renoverat boende nära stan men i ett lugnt område? Då behöver du inte leta längre. Välkommen till denna tvårummare med välplanerade kvadratmetrar där en modern känsla genomsyrar hela lägenheten. Enligt säljarens egna uppmätning är lägenheten 45kvm och fördelar sig över ett renoverat kök med bra förvaringsmöjligheter, ett ljust sovrum med klädkammare, helkaklat badrum och ett trevligt vardagsrum i anslutning till den inglasade balkongen med soligt läge. Här bor du bekvämt på första våningen (några trappsteg upp) i ett hus med endast två våningar. Utanför entrén finns stora grönytor att nyttja för föreningens medlemmar samt ett gemensamt gym för den som gillar att träna. Ett stenkast från tågstationen är perfekt för den som pendlar eller bara vill njuta av en helg i Köpenhamn utan att ta bilen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud tv, internet samt bostadsrättstillägg, det enda som tillkommer är elen som ni faktiskt förbrukar och hemförsäkring! Varmt välkommen till denna kvadratsmarta tvåa i ett centralt och trivsamt område! En bostad som är uppdaterad från topp till tå i tilltalande färger i både vardagsrum och sovrum, ett stilrent svart kök med bra förvaringsmöjligheter och ett smakfullt badrum med moderna tillval! Kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information eller boka in dig till visningen direkt på hemsidan.

  • Balkong
Elvsbergsvägen 9, Högadal, Karlshamns kommun
  • Idag kl 11:00

Elvsbergsvägen 9

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 095 000 kr
68 + 25 m²
4 rum
605 m² tomt

Tidigt år1900 byggdes detta charmiga 1,5-planshus på Elvsbergsvägen 9 i attraktiva Högadal. Sedan dess har huset byggts till och formats efter nya behov och nya familjekonstellationer. Den senaste ägaren har även skapat en drömmig trädgårdsoas med ett stort WOW! Här kombineras vackert blommande perenna växter med skuggande träd och hemliga små gångar som väcker barnasinnet och leder vidare till olika trädgårdsrum. Välkomna till denna lilla pärla med stor potential i litet format. En fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Huvudhuset inrymmer kök med matplats, vardagsrum, badrum med wc, tre sovrum och en källardel med förrådsutrymmen där tvättmöjligheter är placerade idag. Gårdshuset har en köksdel med plats för mindre matbord och ett allrum med egen braskamin. Gårdshuset har även ett förråd som ger plats för förvaring och tillgång till loftet. Fjärrvärme och fiber finns indraget till huvudhuset. Huvudhuset är besiktigat och protokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Huset är i behov av renovering och ger dig chansen att skapa ett unikt och personligt hem och göra det till er ert egna smultronställe ! Kontakta ansvarig mäklare Emma Enckell för mer information eller anmäl dig till någon av visningarna via hemsidan.

  • Plus
Hantverkaregatan 39, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Hantverkaregatan 39

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
745 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/3
6 935 kr/mån
9 430 kr/m²

Letar du efter en centrumnära fyra-rummare att omvandla till din alldeles egna bostad? Ta då tillfället i akt nu! Varmt välkommen till denna tacksamt planerade bostad med närhet till både centrum, affärer och bara några minuters promenadavstånd till underbara slingor och promenadstråk längst havet. Bostaden om sina 79 kvm erbjuder ett badrum uppdaterat 2019 i samband med stambytet. Ett rymligt kök som erbjuder bra arbetsytor, tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och klädkammare varav ett sovrum med balkong. Även vardagsrummet intill köket, erbjuder balkong med utsikt över föreningens trevliga innergård. Här har du möjlighet att både bevara gamla plankgolv och parkett eller uppdatera bostaden med omsorg till din alldeles unika. Välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
Norra Fogdelyckegatan 51C, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Norra Fogdelyckegatan 51C

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
2 952 kr/mån
19 492 kr/m²

För dig som bara vill flytta in och ha det där lilla extra! En smakfull och fräsch bostad i skandinavisk stil, perfekt för dig som söker en centralt belägen bostad med närhet till kommunikationer. Kliv in i denna moderna och välkomnande bostad med goda förvaringsmöjligheter i hall med generös garderobsförvaring. Vardagsrummet nås direkt till höger om hallen med goda möjligheter att möblera efter smak med både soffmöblemang och matgrupp om så önskas. Rakt fram från entréingången nås sovrummet i behaglig kulör och utgång till balkongen som går att inreda med utemöblemang. Längst in i hallen nås badrummet med kakel och klinker, toalett, handfat, duschväggar, handdukstork samt tvättmaskin. Till höger om badrummet nås ett ljust och fräscht kök, utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och inbyggd mikro. Här finns även plats för en matgrupp. Lägenheten tillhör den populära föreningen Trädgårdsmästaren! Avgiften är på 2952 kr och inkluderar värme, vatten, tv och fiber, vilket gör att du bor både billigt och centralt! Bostadsrätten har ett strategiskt läge med endast några minuters promenad till Karlshamns torg och resecentrum med förbindelse mellan Karlskrona - Malmö/Köpenhamn. Med en kort promenad når du Karlshamns stadskärna och allt vad som erbjuds med såväl restauranger, fik, strandpromenaden som sträcker sig längs havskanten. Välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong

Visar alla 4