Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fanny Fridh

Fanny Fridh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingsvägen 2, Brännaregården, Olofströms kommun

Tingsvägen 2

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 295 000 kr
122 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla i populära Brännaregården. 1980 byggdes detta trevliga hus och med sina 122 m² finns det plats för hela familjen. Här erbjuds 3 sovrum, praktiskt kök, vardagsrum med kamin för extra värme och mysfaktor samt tvättstuga med toalett och dusch. Via vardagsrummet når du den inglasade altanen med utsikt över trädgården. Trädgården är välskött och har plats för lek och bus eller bara lata dagar i solen. Här bord du i ett barnvänligt område med närhet till skolor. Tar du bilen några få minuter hamnar du mitt i Olofströms centrum med de matbutiker, affärer och restauranger som finns där. Runtom i Olofström finns det härlig natur och massor av roliga fritidsaktiviteter. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Skyttevägen 6, Olofström, Olofströms kommun

Skyttevägen 6

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
859 m² tomt

Välkommen till denna fräscha enplansvilla med källare, perfekt för den som söker en lugn och bekväm tillvaro. Här möts du av ett hem med trevligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Den praktiska planlösningen erbjuder två rymliga sovrum, ett ljust vardagsrum med social planlösning mot köket samt badrum med kakel och klinker. I källaren finns gott om utrymme för förvaring samt en praktisk tvättstuga. I detta bostadsområde bor du lugnt och trevligt, med en mysig trädgård med skogsdunge i bakkant. Huset ligger inte långt från varken härlig natur eller Olofströms centrum. Vattenburet värmesystem via luft/vatten. Huset är besiktigat. Varmt välkommen på visning.

Hörnvägen 3, Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hörnvägen 3

Villa
Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
350 000 kr
44 + 7 m²
3 rum
880 m² tomt

Med naturen som granne ligger detta charmiga lilla hus med fina möjligheter i populära Bräkne-Hoby. Här finner man lätt ro och avkoppling och det bästa sättet att uppfylla det är genom en tur i den vackra skogen på jakt efter skogens guld efter att man har lagt några timmar på huset. Det kan bli ett riktigt charmigt hus, men behöver en hel del kärlek och omsorg, då huset i dag är eftersatt och är i behov av större renovering. Det erbjuder bekväma ytor med en inredd vind med möjlighet till sovrum. Huset är från 1935 och är ett enplanshus med en mysigt inredd vind med sovmöjlighet, huset är i enklare standard. Fastigheten har kompletterats med ett trivsamt garage och med en härlig trädgård kan detta bli något riktigt bra! I vackra Bräkne-Hoby har du chansen att bli ett med naturen samtidigt som man bor bekvämt med närhet till skola, service samt tågstation. Besiktningsprotokoll finns och fastigheten säljs med friskrivning med anledning av dödsbo. Vi ses på visningen!

Skogsvägen 29, Jämshög, Olofströms kommun

Skogsvägen 29

Lägenhet
Jämshög, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
400 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1
4 264 kr/mån
4 598 kr/m²

Välkommen till Skogsvägen 29 i natursköna Jämshög. Ett perfekt boende för dig som vill bo med huskänsla men med bekvämligheten av en bostadsrätt. Fördelat på 87 m² och två plan erbjuds två badrum, rymligt kök, vardagsrum med utgång till uterum samt två sovrum. Lagom stor trädgård med mysiga gräsytor perfekta för att kunna njuta av fint väder utomhus. Runtomkring i Jämshög finns härlig natur och ca 10 minuter bort ligger Olofström med mer fantastisk natur, butiker, mataffärer och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning.

  • Uteplats
Stansvägen 2, Vilshult, Olofströms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stansvägen 2

Villa
Vilshult, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
550 000 kr
96 + 54 m²
5 rum
2 676 m² tomt

Välkommen till Stansvägen 2 i Vilshult och detta charmigt röda hus med vita knutar. I början på 1900-talet byggdes huset och genom året har det moderniserats och renoverats. På entréplan erbjuds i dag ett stort nyrenoverat kök med bra arbetsytor och förvaring, ett sovrum, fräscht badrum renoverat 2017, allrum som i dag nyttjas som matsal samt ett mysigt vardagsrum. En trappa upp finns ytterligare två sovrum. Huset har en altan med utsikt över en härlig trädgård och skogspartiet bakom huset. Stor härlig tomt där det finns platts för lek och bus, lata dagar i solen eller varför inte lite odling? Huset är besiktigat. I Vilshult bor du med lugnet av naturen nära och ca 10 minuter bort ligger Olofström med restauranger, butiker, mataffärer och massor av roliga fritidsaktiviteter. Varmt välkommen på visning!

Skolgatan 6, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Skolgatan 6

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
275 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
1 928 kr/mån
13 750 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna etta på Skolgatan 6, där du kan njuta av det bästa av både stadslivet och närheten till naturen. Denna lilla lägenhet har en otroligt hemtrevlig känsla och med kreativa lösningar får man ett fantastiskt boende. Här erbjuds i dag en praktisk kokvrå, hall men inbyggd förvaring, ett fräscht badrum och ett ljust och trevligt vardagsrum. Genom dubbeldörrarna i vardagsrummet öppnar man upp mot lägenhetens höjdpunkt, den härliga balkongen där man har utsikt över den grönskande innergården. Här bor du med bra pendlingsmöjligheter med resecentrum några minuter från lägenheten samt Karlshamns centrum och allt det har att erbjuda. Det kanske bästa av allt är att endast en kort promenad bort ligger havet med badplats och Karlshamns fina strandpromenad. Lägenheten tillhör en välskött förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten samt basutbudet för tv-kanaler. Välkommen på visning!

  • Balkong
Solgatan 10, Olofström, Olofströms kommun

Solgatan 10

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
295 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 172 kr/mån
3 576 kr/m²

Med lugnt och trivsamt läge ligger denna rymliga trea. Denna bostad erbjuder två sovrum, gästtoalett, stort badrum med egen tvättmaskin, praktiskt kök med plats för matbord och trevlig planlösning mot vardagsrum. Via köket nåd du balkongen. Här bor du med närhet till centrum och alla bekvämligheter som finns där, men även Olofströms härliga natur. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband samt tv-kanaler. Välkommen på visning!

  • Balkong
Prästslättsvägen 6, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 6

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
3 344 kr/mån
5 000 kr/m²

Tillfälle att förvärva en etta med rymligt kök med plats för matbord, renoverat badrum och vardagsrum med sovalkov som har plats för dubbelsäng. Denna lägenhet ligger dessutom nära Karlshamns centrum och härlig natur med fina promenadstigar. Några minuter bort ligger även resecentrum I månadsavgiften ingår värme, tv-kanaler samt internet. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Nedre brogatan 11, Olofström, Olofströms kommun

Nedre brogatan 11

Övrigt
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
4 250 000 kr
496 m²
1 551 m² tomt

Mitt i centrala Olofström ligger detta välskötta flerfamiljshus med 8 lägenheter, fördelat på 4 st 2:or och 4 st 3:or, alla i gott skick. Trevligt grönområde runtom, 4 garageplatser samt parkering till varje lägenhet. Hyresintäkter om ca 440 000 om året, observera att det är kall-hyra och med ett driftnetto på ca 300 000. En perfekt första hyresfastigheten för dig som vill startar upp alt. utöka ditt befintliga bestånd. Inga vakanser och stabila hyresgäster! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Odinvägen 5, Brännaregården, Olofströms kommun

Odinvägen 5

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
950 000 kr
126 m²
4 rum
562 m² tomt

På Odinvägen 5 bor du i ett bekvämt och praktiskt boende i ett plan. Huset är fräscht och ljust med rymliga rum. I dag erbjuds det 3 sovrum, renoverat kök med öppen och social planlösning mot matplats och vardagsrummet, separat tvättstuga, fräscht badrum samt gästtoalett och trevlig uteplats. Lagom stor trädgård att sköta om och njuta i. Odinvägen ligger i ett lugnt område med närhet till Olofströms centrum och alla bekvämligheter som ligger där. Runtomkring i Olofström finns härlig natur och många roliga fritidsaktiviteter. Huset är besiktigat. Välkommen på visning.

Visar alla 10