Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fanny Fridh

Fanny Fridh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsvägen 29, Jämshög, Olofströms kommun

Skogsvägen 29

Lägenhet
Jämshög, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
400 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1
4 264 kr/mån
4 598 kr/m²

Välkommen till Skogsvägen 29 i natursköna Jämshög. Ett perfekt boende för dig som vill bo med huskänsla men med bekvämligheten av en bostadsrätt. Fördelat på 87 m² och två plan erbjuds två badrum, rymligt kök, vardagsrum med utgång till uterum samt två sovrum. Lagom stor trädgård med mysiga gräsytor perfekta för att kunna njuta av fint väder utomhus. Runtomkring i Jämshög finns härlig natur och ca 10 minuter bort ligger Olofström med mer fantastisk natur, butiker, mataffärer och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning.

  • Uteplats
Stansvägen 2, Vilshult, Olofströms kommun

Stansvägen 2

Villa
Vilshult, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
550 000 kr
96 + 54 m²
5 rum
2 676 m² tomt

Välkommen till Stansvägen 2 i Vilshult och detta charmigt röda hus med vita knutar. I början på 1900-talet byggdes huset och genom året har det moderniserats och renoverats. På entréplan erbjuds i dag ett stort nyrenoverat kök med bra arbetsytor och förvaring, ett sovrum, fräscht badrum renoverat 2017, allrum som i dag nyttjas som matsal samt ett mysigt vardagsrum. En trappa upp finns ytterligare två sovrum. Huset har en altan med utsikt över en härlig trädgård och skogspartiet bakom huset. Stor härlig tomt där det finns platts för lek och bus, lata dagar i solen eller varför inte lite odling? Huset är besiktigat. I Vilshult bor du med lugnet av naturen nära och ca 10 minuter bort ligger Olofström med restauranger, butiker, mataffärer och massor av roliga fritidsaktiviteter. Varmt välkommen på visning!

Skolgatan 6, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Skolgatan 6

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
275 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
1 928 kr/mån
13 750 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna etta på Skolgatan 6, där du kan njuta av det bästa av både stadslivet och närheten till naturen. Denna lilla lägenhet har en otroligt hemtrevlig känsla och med kreativa lösningar får man ett fantastiskt boende. Här erbjuds i dag en praktisk kokvrå, hall men inbyggd förvaring, ett fräscht badrum och ett ljust och trevligt vardagsrum. Genom dubbeldörrarna i vardagsrummet öppnar man upp mot lägenhetens höjdpunkt, den härliga balkongen där man har utsikt över den grönskande innergården. Här bor du med bra pendlingsmöjligheter med resecentrum några minuter från lägenheten samt Karlshamns centrum och allt det har att erbjuda. Det kanske bästa av allt är att endast en kort promenad bort ligger havet med badplats och Karlshamns fina strandpromenad. Lägenheten tillhör en välskött förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten samt basutbudet för tv-kanaler. Välkommen på visning!

  • Balkong
Bengt Nordenbergs väg 42, Jämshög, Olofströms kommun

Bengt Nordenbergs väg 42

Villa
Jämshög, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
720 000 kr
98 + 87 m²
5 rum
819 m² tomt

Välkommen till Bengt Nordenbergs väg 42 som ligger i ett trevligt bostadsområde i Jämshög. Detta hus är i behov av renovering men har väldigt trevlig potential och grundförutsättningar. Huset erbjuder i dag 3 sovrum på entréplan tillsammans med rymligt kök, ljust och inbjudande vardagsrum samt badrum. I källare finns möjlighet att skapa fler sovrum, bra förvaringsutrymmen samt tvättstuga. Vattenburet värmesystem via bergvärme. Här bor du med närhet till skolor och mataffär i Jämshög och ca 10 minuter bort ligger Olofström med fantastisk natur, skolor, mattaffärer och restauranger. Välkommen att anmäla dig på visning.

Solgatan 10, Olofström, Olofströms kommun

Solgatan 10

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
350 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 172 kr/mån
4 242 kr/m²

Med lugnt och trivsamt läge ligger denna rymliga trea. Denna bostad erbjuder två sovrum, gästtoalett, stort badrum med egen tvättmaskin, praktiskt kök med plats för matbord och trevlig planlösning mot vardagsrum. Via köket nåd du balkongen. Här bor du med närhet till centrum och alla bekvämligheter som finns där, men även Olofströms härliga natur. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband samt tv-kanaler. Välkommen på visning!

  • Balkong
Prästslättsvägen 6, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 6

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
3 344 kr/mån
5 000 kr/m²

Tillfälle att förvärva en etta med rymligt kök med plats för matbord, renoverat badrum och vardagsrum med sovalkov som har plats för dubbelsäng. Denna lägenhet ligger dessutom nära Karlshamns centrum och härlig natur med fina promenadstigar. Några minuter bort ligger även resecentrum I månadsavgiften ingår värme, tv-kanaler samt internet. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Nedre brogatan 11, Olofström, Olofströms kommun

Nedre brogatan 11

Övrigt
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
4 250 000 kr
496 m²
1 551 m² tomt

Mitt i centrala Olofström ligger detta välskötta flerfamiljshus med 8 lägenheter, fördelat på 4 st 2:or och 4 st 3:or, alla i gott skick. Trevligt grönområde runtom, 4 garageplatser samt parkering till varje lägenhet. Hyresintäkter om ca 440 000 om året, observera att det är kall-hyra och med ett driftnetto på ca 300 000. En perfekt första hyresfastigheten för dig som vill startar upp alt. utöka ditt befintliga bestånd. Inga vakanser och stabila hyresgäster! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Odinvägen 5, Brännaregården, Olofströms kommun

Odinvägen 5

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
950 000 kr
126 m²
4 rum
562 m² tomt

På Odinvägen 5 bor du i ett bekvämt och praktiskt boende i ett plan. Huset är fräscht och ljust med rymliga rum. I dag erbjuds det 3 sovrum, renoverat kök med öppen och social planlösning mot matplats och vardagsrummet, separat tvättstuga, fräscht badrum samt gästtoalett och trevlig uteplats. Lagom stor trädgård att sköta om och njuta i. Odinvägen ligger i ett lugnt område med närhet till Olofströms centrum och alla bekvämligheter som ligger där. Runtomkring i Olofström finns härlig natur och många roliga fritidsaktiviteter. Huset är besiktigat. Välkommen på visning.

Visar alla 8