Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fanny Fridh

Fanny Fridh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästslättsvägen 6, Prästslätten, Karlshamns kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Prästslättsvägen 6

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
175 000 kr
39 m²
1 rum
vån 6
3 428 kr/mån
4 487 kr/m²

Välkommen till lugna och trevliga Prästslättsvägen. Denna rymliga och välplanerade etta erbjuder större kök med plats för matbord, renoverat badrum och vardagsrum med sovalkov som har plats för dubbelsäng. I Prästslätten hittar du trevlig natur och promenadstigar men du har också bara några minuters promenad till skolor, mataffärer, restauranger och butiker. Pendlar du eller tycker om att resa bor du perfekt här då resecentrum ligger några minuter från bostaden. I månadsavgiften ingår värme, tv-kanaler samt internet. Varm välkommen på visning.

  • Plus
  • Hiss
Prästslättsvägen 6, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 6

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
3 344 kr/mån
5 000 kr/m²

Tillfälle att förvärva en etta med rymligt kök med plats för matbord, renoverat badrum och vardagsrum med sovalkov som har plats för dubbelsäng. Denna lägenhet ligger dessutom nära Karlshamns centrum och härlig natur med fina promenadstigar. Några minuter bort ligger även resecentrum. I månadsavgiften ingår värme, tv-kanaler samt internet. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Isavägen 12, Kyrkhult, Olofströms kommun

Isavägen 12

Villa
Kyrkhult, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
650 000 kr
99 + 124 m²
5 rum
945 m² tomt

Välkommen till Isavägen 12 i natursköna Kyrkhult. Ett hus med stor potential i ett plan med källare. Här erbjuds i dag bland annat 3 sovrum men med möjlighet till 4 sovrum, ljust och trevligt vardagsrum som har öppen och social planlösning mot köket, två badrum, tvättstuga och bra förvaring. Huset är i behov av renovering med har fantastiska möjligheter och detta hus kan verkligen bli ditt framtida drömboende! Läget lämnar inte mycket att önska, från framsidan ser du sjön Södersjön så är man sugen på ett morgondopp ligger badplatsen bara en kort promenad bort. Runtomkring i Kyrkhult finns det härlig natur och ca 10 minuter bort med bil ligger Olofström med matbutiker, restauranger, skolor, ännu mer fin natur och roliga fritidsaktiviteter. Varm välkommen på visning.

Ljusarydsvägen 221-24, Olofström, Olofströms kommun

Ljusarydsvägen 221-24

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 700 000 kr
140 + 20 m²
3 012 m² tomt

Välkommen till Ljusarydsvägen 221-24 och detta idylliska läge. Denna fräscha enplansvilla om 140 m² erbjuder rymligt kök, 3 sovrum, vardagsrum med härligt ljusinsläpp, två badrum och bra förvaring. Via vardagsrummet når du en stor härlig inglasad altan med utsikt över trädgården på baksidan. Det finns det även en gäststuga om ca 70 m² som erbjuder vardagsrum, sovrum, badrum och ett arbetskök. Perfekt för uthyrning eller för vänner och familj som kommer på besök. Här bor du med naturen som närmsta granne, tyst och lugnt där du kan ta fantastiska skogspromenader till någon av de sjöar som ligger runtomkring. Här finns det även dubbelgarage. Huset har vattenburet värmesystem och är besiktigat. Välkommen på visning!

Skyttevägen 6, Olofström, Olofströms kommun

Skyttevägen 6

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
859 m² tomt

Välkommen till denna fräscha enplansvilla med källare, perfekt för den som söker en lugn och bekväm tillvaro. Här möts du av ett hem med trevligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Den praktiska planlösningen erbjuder två rymliga sovrum, ett ljust vardagsrum med social planlösning mot köket samt badrum med kakel och klinker. I källaren finns gott om utrymme för förvaring samt en praktisk tvättstuga. I detta bostadsområde bor du lugnt och trevligt, med en mysig trädgård med skogsdunge i bakkant. Huset ligger inte långt från varken härlig natur eller Olofströms centrum. Vattenburet värmesystem via luft/vatten. Huset är besiktigat. Varmt välkommen på visning.

Visar alla 5