Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Janzon

Camilla Janzon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gungvalavägen 60, Mörrum, Karlshamns kommun

Gungvalavägen 60

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 395 000 kr
140 + 53 m²
5 rum
1 547 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i utkanten av Mörrum. Här har du nära till Mörrums golfbana, skola och vacker natur. Stor härlig tomt med insynsskyddad baksida. Huset erbjuder 5 rum och kök varav 3 stycken sovrum. Rymligt vardagsrum med täljstenskamin som ger en härlig värme. I huset finns ett riktigt lantkök där det finns gott om plats för den stora familjen. Köket och övervåningen byggdes till år 1980 då man också inredde med tre stycken sovrum. Huset värms upp genom ett vattenburet system i form av en CTC värmepump (luft/vatten). Äldre uthus och garage finns på tomten. Varmt välkommen på visning!

Schweizervägen 38, Högadal, Karlshamns kommun

Schweizervägen 38

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 500 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
628 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus i populära Högadal med närhet till skola, sjukhus och fin natur. För dig som pendlar så kommer du snabbt upp på E 22 för att ta dig vidare. Huset erbjuder fem rum och kök varav tre sovrum. Huset har byggts till år 1975 och carporten år 1998. Huset värms upp genom fjärrvärme som installerades år 2023. Större delen av fönsterna är utbytta till isolerglas. Härlig uteplats i söderläge. Huset är besiktigat genom OBM gruppen. Varmt välkommen på visning!

Ängsringen 4, Högadal, Karlshamns kommun

Ängsringen 4

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 875 000 kr
119 m²
5 rum
704 m² tomt

Välkommen till Högadal! Nu ges tillfälle att förvärva ett praktiskt enplanshus på Ängsringen. Huset har en välskött trädgård där häckar ger en delvis insynsskyddad baksida. För parkering finns en carport med inbyggt förrådsutrymme och gott om plats på den stenlagda infarten till huset. Huset erbjuder fem rum varav fyra stycken sovrum. I rummen finns praktiska vinylgolv. Golvmattorna är i huvudsak utbytta medan de övriga ytskikten i större utsträckning är i originalutförande. I köket har man bevarat stommen till köksinredningen men bytt till nya köksluckor (Härjedalskök). På baksidan av huset finns ett tillbyggt trädäck där man kan sitta och njuta i solen. Närhet till skolor, centrum och härliga promenadstråk. Huset är besiktigat genom OBM-gruppen. Varmt välkommen på visning! Säljarnas egna ord: "Det vi särskilt har uppskattat med vårt barndomshem har varit närheten till naturen och vandringsstråken som slingar sig runt Karlshamns skogar, runt sjöar och mot havet. Med cykelavstånd till centrum, skolor och fritidsaktiviteter har vi känt att läget har varit perfekt. Det är ett lättskött hus där trädgården blommar vackert på sommaren. Vi hoppas nu att huset kommer att kunna erbjuda någon annan samma fina boendemiljö som vi själva haft."

Hantverkaregatan 31, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Hantverkaregatan 31

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
3 200 000 kr
102 + 42 m²
6 rum
134 m² tomt

En helt unik fastighet med anor från mitten av 1700-talet. På tomten finns ett gatuhus med 4 rum och kök samt ett gårdshus med 2 rum och kök i två plan med källare. Gatuhuset har kakelugn, synliga takbjälkar och timmervägg samt många andra bevarade äldre detaljer. Här finns också ekparkettgolv i samtliga rum och luft/luft värmepump. Gårdshuset är i två plan och kan användas som en uthyrningslägenhet eller kanske ett tillfälle för barn som vill ha eget men ändå bo hemma. Välkommen till en fastighet utöver det vanliga!

Kvarnvägen 9, Kyrkhult, Olofströms kommun

Kvarnvägen 9

Villa
Kyrkhult, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
775 000 kr
140 + 21 m²
5 rum
738 m² tomt

Välkommen till Kyrkhult och detta trevlig 1,5-plans hus. Huset består av äldre ytskikt men som ger köparen möjlighet att renovera och sätta sin egna prägel. Huset erbjuder fem rum varav tre sovrum. Vardagsrum med kamin och ett stort härligt allrum på övervåningen för trevliga familjekvällar. Huset värms upp genom direktverkande el och en luft/luft värmepump som installerades år ca 2013. Köksinredningen byttes ut år 2003 då man satte in ett gediget Ringamålakök. Dränering har skett runt huset och fläkt är installerad i grunden genom Anticimex. Rymligt garage finns med snickarbod och förvaringsutrymmen. Närhet till skola. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Körsbärsvägen 11, Olofström, Olofströms kommun

Körsbärsvägen 11

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
855 000 kr
95 m²
4 rum
402 m² tomt

Välkommen till detta praktiska enplanshus i populära Tutti-Fruttiområdet i Olofström. Här har du närheten till alla bekvämligheter. Huset erbjuder fyra rum varav tre sovrum. I vardagsrummet har man satt in en pelletskamin som ger en härlig värme och mysfaktor. Lättskött trädgård med en framsida där man arrangerat rabatter varvat med fin stensättning. Under vår och sommar blommar ett flertal blommor i vackra färger. Det finns ett garage för en bil samt gott om plats på uppfarten för flertal bilar. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 6