Mäklare Camilla Janzon

Camilla Janzon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kristinebergsvägen 4, Karlshamn, Karlshamns kommun
  • Borttagen före visning

Kristinebergsvägen 4

Villa
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
4 000 000 kr
200 + 100 m²
7 rum
910 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Ängsringen 4, Högadal, Karlshamns kommun

Ängsringen 4

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 875 000 kr
119 m²
5 rum
704 m² tomt

Välkommen till Högadal! Nu ges tillfälle att förvärva ett praktiskt enplanshus på Ängsringen. Huset har en välskött trädgård där häckar ger en delvis insynsskyddad baksida. För parkering finns en carport med inbyggt förrådsutrymme och gott om plats på den stenlagda infarten till huset. Huset erbjuder fem rum varav fyra stycken sovrum. I rummen finns praktiska vinylgolv. Golvmattorna är i huvudsak utbytta medan de övriga ytskikten i större utsträckning är i originalutförande. I köket har man bevarat stommen till köksinredningen men bytt till nya köksluckor (Härjedalskök). På baksidan av huset finns ett tillbyggt trädäck där man kan sitta och njuta i solen. Närhet till skolor, centrum och härliga promenadstråk. Huset är besiktigat genom OBM-gruppen. Varmt välkommen på visning! Säljarnas egna ord: "Det vi särskilt har uppskattat med vårt barndomshem har varit närheten till naturen och vandringsstråken som slingar sig runt Karlshamns skogar, runt sjöar och mot havet. Med cykelavstånd till centrum, skolor och fritidsaktiviteter har vi känt att läget har varit perfekt. Det är ett lättskött hus där trädgården blommar vackert på sommaren. Vi hoppas nu att huset kommer att kunna erbjuda någon annan samma fina boendemiljö som vi själva haft."

Hantverkaregatan 31, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Hantverkaregatan 31

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
3 200 000 kr
102 + 42 m²
6 rum
134 m² tomt

En helt unik fastighet med anor från mitten av 1700-talet. På tomten finns ett gatuhus med 4 rum och kök samt ett gårdshus med 2 rum och kök i två plan med källare. Gatuhuset har kakelugn, synliga takbjälkar och timmervägg samt många andra bevarade äldre detaljer. Här finns också ekparkettgolv i samtliga rum och luft/luft värmepump. Gårdshuset är i två plan och kan användas som en uthyrningslägenhet eller kanske ett tillfälle för barn som vill ha eget men ändå bo hemma. Välkommen till en fastighet utöver det vanliga!

Kvarnvägen 9, Kyrkhult, Olofströms kommun

Kvarnvägen 9

Villa
Kyrkhult, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
775 000 kr
140 + 21 m²
5 rum
738 m² tomt

Välkommen till Kyrkhult och detta trevlig 1,5-plans hus. Huset består av äldre ytskikt men som ger köparen möjlighet att renovera och sätta sin egna prägel. Huset erbjuder fem rum varav tre sovrum. Vardagsrum med kamin och ett stort härligt allrum på övervåningen för trevliga familjekvällar. Huset värms upp genom direktverkande el och en luft/luft värmepump som installerades år ca 2013. Köksinredningen byttes ut år 2003 då man satte in ett gediget Ringamålakök. Dränering har skett runt huset och fläkt är installerad i grunden genom Anticimex. Rymligt garage finns med snickarbod och förvaringsutrymmen. Närhet till skola. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Körsbärsvägen 11, Olofström, Olofströms kommun

Körsbärsvägen 11

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
875 000 kr
95 m²
4 rum
402 m² tomt

Välkommen till detta praktiska enplanshus i populära Tutti-Fruttiområdet i Olofström. Här har du närheten till alla bekvämligheter. Huset erbjuder fyra rum varav tre sovrum. I vardagsrummet har man satt in en pelletskamin som ger en härlig värme och mysfaktor. Lättskött trädgård med en framsida där man arrangerat rabatter varvat med fin stensättning. Under vår och sommar blommar ett flertal blommor i vackra färger. Det finns ett garage för en bil samt gott om plats på uppfarten för flertal bilar. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 5