Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Janzon

Camilla Janzon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ronnebygatan 40A, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Ronnebygatan 40A

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
550 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
4 670 kr/mån
11 224 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt centralt i Karlshamn. Bostadsrätten ligger på första våningen med en halvtrappa upp. Balkong finns. Trevlig innergård med härlig trädgårdspaviljong. Närhet till högskolan, resecentrum, affärer och restauranger. Nyrenoverat badrum i samband med nyligen genomfört stambyte. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bräknebodavägen 273, Mörrum, Karlshamns kommun

Bräknebodavägen 273

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
800 000 kr
126 + 42 m²
6 rum
839 m² tomt

Önskar du att sätta din egen prägel i ett hus med generösa ytor? Dessutom på ett lantligt och lugnt läge? Då är kanske detta ditt nästa hem, som behöver en del hjärta och själ. Huset erbjuder generösa ytor, fördelat på två plan med källare och möjlighet att forma efter smak och tycke. Entréplan erbjuder tre rum med fina golv med fiskbensparkett och tapetserade väggar. Ett generöst kök till storleken i original, groventré, wc och en stor hall som når dessa rum samt trapp till det övre planet. På övervåningen nås fyra möjliga sovrum samt ett gammalt badrum. Källaren, som nås både från trädgården samt från groventrén på entréplan erbjuder stora ytor i form av ett gammalt pannrum, tvättstuga och förråd/förvaringsytor. En bra planlösning och i storlek tacksam för att göra om till ditt alldeles egna hem. Bostaden är besiktigad och kommer säljas med friskrivningsklausul.

Garvaregatan 6, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Garvaregatan 6

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 500 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/4
4 857 kr/mån
29 762 kr/m²

En mycket fräsch trea i bostadsrättsföreningen Garvaregården. Fin utsikt från tredje våningen och en härlig inglasad balkong. Här välkomnar föreningen personer över 55 år. Ett mycket bekvämt och bra boende med närhet till centrum och vackra Mieån. Hiss finns i huset. I huset finns även samlings- och festlokal för trevliga sammankomster. Det finns ett gym med dusch och bastu som är tillgängligt för alla medlemmar. Gästrum som man kan hyra när vänner kommer på besök. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Anemongången 78, Sommarstaden, Karlshamns kommun

Anemongången 78

Fritidshus
Sommarstaden, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
575 000 kr
40 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till denna mysiga kolonistuga i vackra Sommarstaden. Här har man valt att anlägga en så lättskött trädgård som möjligt med mestadels gräsmatta på framsidan och stensatt och grusad baksida. Ett flertal odlingslådor finns för diverse odlingar. Stugan erbjuder två stycken inbyggda altaner, ett allrum, ett sovrum och kök. Mindre toalettutrymme med förbränningstoalett och tvättställ. Varmvattenberedare är installerad. Möbler och inredning ingår i köpet. Arrendeavgiften på 4000kr/år inkluderar renhållning, vattenförbrukning, parkeringsmöjlighet samt tillgång till servicehus med duschar och toaletter. Närhet till Kolleviks badplats, camping, tennisbanor och trevliga restauranger. Köparen måste vara folkbokförd i Karlshamns kommun och själv eller inom sitt hushåll inte har arrende- eller nyttjanderätt till annan kolonilott. Varmt välkommen på visning!

Ställverksvägen 21, Ställverket, Karlshamns kommun

Ställverksvägen 21

Lägenhet
Ställverket, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
530 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 007 kr/mån
13 250 kr/m²

Vill du bo med gångavstånd till centrum men samtidigt i ett lugnt och välskött område? Då är detta tillfället för dig! Mysig etta med stor balkong i populära Ställverket. Ifrån balkongen har du utsikt över den trevlig innergården med stor gräsmatta, grillplats samt boulebana. Lägenheten erbjuder ett stort rum med plats för både soffgruppen och sängen. Badrum med tvättmaskin. Stor klädkammare/förvaringsutrymme. Lägenheten passar perfekt som första bostad. Varmt välkommen på visning!

Motalagatan 16, Olofström, Olofströms kommun

Motalagatan 16

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
750 000 kr
91 m²
4 rum
743 m² tomt

Välkomna till detta möjlighetens hus! Huset har ett lugnt och bra läge med en härlig tomt där du kan ha ett eget trädgårdsland och odla dina egna grönsaker. Egen brunn finns på tomten för bevattning så vill du ha den grönaste gräsmattan i området så har du den möjligheten här. Stort garage om 50 kvm finns på tomten med plats för flera bilar och annan förvaring. Gårdsplanen är asfalterad med dubbla infarter, går att köra runt huset. Äldre brygghus som använts som snickarbod. Perfekt för den händiga! Möjlighet att göra om det till en gäststuga eller något annat finns. Huset består i större del av äldre ytskikt och söker en köpare som vill lägga lite kärlek och kraft på att fräscha upp det. Badrummet är dock nyrenoverat år 2024. Två vackra kakelugnar finns i huset och luft/luft värmepump är installerad. Varmt välkomna på visning!

Prästslättsvägen 14, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 14

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
775 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 5/6
6 716 kr/mån
9 281 kr/m²

Välkommen till en totalrenoverad 3:a på femte våningen med en härlig utsikt över det trevlig området och grönområdet som ligger in på knuten. Här har du närhet till skolor, resecentrum och Karlshamns centrum. I hela bostadsrätten har man valt genomgående färger i samma nyanser som skapar ett lugnt och harmoniskt hem. Bostadsrättsföreningen har för några år sedan genomgått stambyten då man även renoverade badrummen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bollvägen 5, Högadal, Karlshamns kommun

Bollvägen 5

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 495 000 kr
108 + 34 m²
4 rum
1 915 m² tomt

Välkommen till Bollvägen 5 på en lugn återvändsgata med närhet till det mesta i vår lilla stad! En välbevarad bostad som idag erbjuder två till tre sovrum, varav ett är ett tv-rum i dagsläget, vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga och oändliga förvaringsmöjligheter i både bostaden och i friliggande byggnader. En bostad som går att omvandla efter tycke med stor, grönskande trädgård mot baksidan med flera uteplatser och förrådsutrymmen. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till såväl kommunikationer, sjukhus, matbutiker och härliga promenadstråk bara några minuter bort från bostaden. Besiktning samt energideklaration är utfört. Säljaren har valt att koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda-fel försäkring för ett tryggare köp. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Anemongången 80, Sommarstaden, Karlshamns kommun

Anemongången 80

Fritidshus
Sommarstaden, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
450 000 kr
27 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till vackra Sommarstaden. Här är folkbokförda i Karlshamns kommun välkomna att köpa. En trädgård med många vackra blommor som blommar i olika perioder under vår-höst. Här möts du bland annat av tulpaner, vitsippor, pärlhyasint och underbara rosor. Fin inglasad altan och stort härligt trädäck med sol från morgon till sena kvällen. Nytt tak/papp/läkt/vindskivor på stugan och nya hängrännor. I köpeskillingen ingår de flesta möbler. Arrendeavgiften på 4000kr/år inkluderar renhållning, vattenförbrukning, parkeringsmöjlighet samt tillgång till servicehus med duschar och toaletter. Koloniområdet Sommarstaden erbjuder närhet till havet, badplats, båthamn, Lindenborgsjön, restauranger samt den vackra strandpromenaden. I närområdet finner du även aktiviteter så som tennisbana och minigolf. För mer information angående områdesbestämmelser rekommenderas hemsidan www.sommarstadenikarlshamn.se. Varmt välkommen på visning!

Bergsgatan 21C, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Bergsgatan 21C

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
535 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 506 kr/mån
14 459 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha bostadsrätt i centrala Karlshamn. Här har du närhet till butiker, restauranger, caféer, skolor och vacker natur. Du kan även njuta av havet och den vackra strandpromenaden som sträcker sig från hamnen förbi Väggabadet, kallbadhuset och fram till hamnen i Vägga där det finns möjlighet att äta något gott på någon av de trevliga restaurangerna eller bara sitta på klipporna och njuta av havsluften. Bostaden är en etta om 37 kvm och som är perfekt för dig som är förstagångsköpare och vill flytta ut från föräldrahemmet eller om du är behov av en övernattningsbostad. På baksidan av husen finns en trevlig innergård med grönytor och grillmöjligheter! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Trädgårdsvägen 18, Olofström, Olofströms kommun

Trädgårdsvägen 18

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 150 000 kr
149 + 65 m²
6 rum
873 m² tomt

Välkommen till detta välskötta hus på Trädgårdsvägen i Olofström. Huset har ett högt och fint läge. Här kan du sitta i det mysiga vardagsrummet och njuta av den härliga värmen från den öppna spisen. Huset är ett 1,5-plans hus med källare och erbjuder 6 stycken rum varav 4 stycken sovrum. På baksidan av huset finns en inglasad altan med skjutpartier och som nås ifrån vardagsrummet. En fantastiskt härlig trädgård med insynsskyddad baksida. Garage finns för en bil. Huset är besiktigat genom OBM-gruppen. Varmt välkommen på visning!

Hantverkaregatan 31, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Hantverkaregatan 31

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
3 200 000 kr
102 + 42 m²
6 rum
134 m² tomt

En helt unik fastighet med anor från mitten av 1700-talet. På tomten finns ett gatuhus med 4 rum och kök samt ett gårdshus med 2 rum och kök i två plan med källare. Gatuhuset har kakelugn, synliga takbjälkar och timmervägg samt många andra bevarade äldre detaljer. Här finns också ekparkettgolv i samtliga rum och luft/luft värmepump. Gårdshuset är i två plan och kan användas som en uthyrningslägenhet eller kanske ett tillfälle för barn som vill ha eget men ändå bo hemma. Välkommen till en fastighet utöver det vanliga!

  • Plus

Visar alla 12