Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma la Fleur

Emma la Fleur

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygårdsvägen 2E, Mörrum, Karlshamns kommun

Nygårdsvägen 2E

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
695 000 kr
77,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 060 kr/mån
8 945 kr/m²

Välkommen till Nygårdsvägen 2E - ett perfekt boende för dig som önskar skandinavisk elegans och modernitet! Denna renoverade trea på tredje våningen har genomgående ljusa färger samt ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstäck. Bostaden om sina 77 kvadratmeter välkomnar dig med en rymlig hall, två rymliga sovrum, perfekta för en avkopplande natts sömn. Vidare når du det stilrena köket som renoverats 2024 i moderna beige nyanser på såväl luckor som bänkskiva. Det smakfullt inredda badrummet har kaklade väggar, klinkergolv samt duschdörrar. Här finns också tvättmaskin samt torktumlare, perfekt för den som vill underlätta vardagen. Den inglasade balkongen förlänger sommaren och ger möjlighet för avkoppling och socialt umgänge. Bostadsrättsföreningen BRF Laxen erbjuder en rad bekvämligheter och möjligheter. Här finns en lekplats för de små, en stenbelagd uteplats med grillmöjligheter för trevliga sommarkvällar, samt ett cykelförråd och miljöhus. Med gångavstånd till Mörrums-ån, kommunikationsmöjligheter, golfbana, hockeyrink, förskola samt den nya skolan blir detta ditt perfekta hem för en bekväm och inspirerande vardag. Missa inte denna fantastiska bostad! Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
Kungsgatan 16A, Karlshamn, Karlshamns kommun

Kungsgatan 16A

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 350 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 571 kr/mån
18 881 kr/m²

Utmärkt tillfälle för dig som vill bo i en modern och välplanerad bostad mitt i centrala Karlshamn, perfekt för dig som bara vill flytta in! Denna fräscha trea på första våningen (två trappor upp) på Kungsgatan erbjuder en bekväm livsstil med närhet till allt Karlshamn så som närhet till centrum, affärer och bara några minuters promenadavstånd till underbara slingor och promenadstråk längst havet. Bostaden om sina 71,5 kvm erbjuder modern och öppen planlösning. Med två rymliga sovrum, varav ett med generös garderobsförvaring, samt ett rymligt och stilrent renoverat kök i grått med en naturlig öppning mot vardagsrummet, erbjuder denna bostad en harmonisk och funktionell layout. För dig som vill ha frisk luft finns en mindre balkong som ger möjlighet till avkoppling, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller en bok. HSB BRF Eken är en mindre välskött förning som bildades 1958. Föreningen erbjuder 24 lägenheter samt 1 lokal. Du vill väl inte missa chansen att bosätta dig i denna trivsamma och moderna lägenhet i hjärtat av Karlshamn!

  • Balkong
Erik dahlbergsvägen 107, Karlshamn, Karlshamns kommun

Erik dahlbergsvägen 107

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 041 kr/mån
7 315 kr/m²

Varmt välkommen in till denna fräscha tvåa med strategiskt läge nära centrum och utmärkta pendlingsmöjligheter. Med gångavstånd till både kollektivtrafik och Karlshamns centrum kan du njuta av det bästa staden har att erbjuda. Den välplanerade lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, badrum, kök med gott om förvaringsutrymme och plats för matbord samt ett vardagsrum med utgång till balkongen där du kan avnjuta trevlig utsikt över det gröna området på baksidan. Med västerläge får du också möjligheten att njuta av eftermiddagssolen. Föreningen, HSB BRF Örnen hus färdigställdes redan 1937. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt tv-kanaler. Med endast 18 bostadsrätter och 19 parkeringsplatser i föreningen är det en välorganiserad gemenskap. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
Hejans väg 19, Svängsta, Karlshamns kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00

Hejans väg 19

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
110 + 63 m²
5 rum
935 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga villa belägen i natursköna Svängsta! Denna bostad erbjuder generösa och öppna sällskapsytor som skapar en perfekt plats för umgänge och trivsel. Vid entrén möts du av en hall som leder in till vardagsrummet samt upp till övervåningen. Vardagsrummet imponerar med sin takhöjd och har en naturlig övergång till det härliga matrummet. Från matrummet tar du dig vidare in till det välrenoverade och rymliga köket. På övervåningen finner du tre trevliga sovrum samt ett badrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De renoveringar som har gjorts har gjorts varsamt genom att behålla husets charm och karaktär. Närheten till naturen är en av de förtjusande egenskaperna med detta hus. I Svängsta finns också utmärkta förskolor, skolor, bra kommunikationsmöjligheter, badplatser samt en omgivande natur som bjuder in till utflykter för hela familjen. Säljaren har genomfört en besiktning och kommer att koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda fel-försäkring för ett tryggare köp! Du är varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Plus
Rågvägen 10, Korpadalen, Karlshamns kommun

Rågvägen 10

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 200 000 kr
149 m²
6 rum
498 m² tomt

Välkommen till det enkla livet på Rågvägen 10 – en välskött villa som bjuder in till ett bekvämt och stilfullt boende på lugn återvändsgata i familjärt villakvarter. Säljarna har ägt huset sedan 2019 och har bla renoverat köket, båda badrummen och nästintill samtliga ytskikt av golv och väggar. De 149vm fördelas över två plan där entréplan har vardagsrum, modernt kök med matplats, tvättavdelning och två fina sovrum där ett av sovrummen kan återställas till två mindre rum. Helkaklat badrum med dusch och hall med bra förvaringsmöjligheter. En våning upp ligger ett ljust allrum, ytterligare två sovrum, separat klädkammare samt ett badrum med badkar. Förutom en inbjudande inomhusmiljö erbjuds en lättskött tomt med ett stort trädäck och plan gräsmatta på husets baksida och på framsidan finns en stensatt uteplats i soligt sydväst och vackra hortensior. Plats för två bilar varav en under carport tillsammans med ett förråd. Huset är anslutet till fiber. Blir detta ert nästa boende är det bara att sätta nyckeln i dörren och flytta in!

Sävstigen 7, Korpadalen, Karlshamns kommun

Sävstigen 7

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 195 000 kr
143 + 69 m²
7 rum
896 m² tomt

Välkommen till denna villan i hjärtat av Korpadalen! Denna charmiga enplansvilla är det perfekta hemmet för både den stora och lilla familjen. Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata längst in och gränsande till en skogsdunge erbjuder detta boende en harmonisk tillvaro med närhet till skola, lekplatser och affärer, allt inom bekvämt gångavstånd. Detta hem erbjuder flertalet sovrum, där det tillbyggda garaget byggts om och idag erbjuds totalt fem sovrum. Den öppna planlösningen ger stora sociala ytor där matplats och vardagsrum smälter samman, perfekt för gemensamma stunder och umgänge. Det rymliga köket som genomgick en renovering 2019 är perfekt för den som älskar matlagning. Lättskött trädgård med en större del på bostadens baksida som vetter mot den fridfulla skogsdungen samt lekplatsen. Här finns även en rymlig och inbjudande inglasad altan där du kan njuta av soltimmar långt in på hösten. Detta är en möjlighet att skapa ditt drömboende i en härlig miljö. Korpadalen har alla dess bekvämligheter. Här finner du cykelbana, kommunikation, mataffärer, skolor, lekplatser, grönområden m.m. Asarum erbjuder även härliga badplatser vid vackra Långasjön, här finns såväl bryggor som sandstrand för hela familjen. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer koppla på Länsförsäkringar säjaransvarsförsäkring för ett tryggare köp. Varmt välkommen på visning och upptäck fördelarna med att bo i detta hem i Korpadalen!

Ronnebygatan 40A, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Ronnebygatan 40A

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
850 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 671 kr/mån
17 347 kr/m²

Letar du efter en renoverad bostad med ett centralt läge? Då är denna bostad redo för inflytt! Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade bostad med närhet till både centrum, affärer och bara några minuters promenadavstånd till underbara slingor och promenadstråk längst havet. Bostaden om sina 49 kvm erbjuder en modern och öppen planlösning i stilren design och ytskikt. Bostaden har uppdaterats i sin helhet och erbjuder idag en modern lösning där köket har öppnats upp mot vardagsrummet för en mer luftig känsla. Möblera efter smak och tycke med soffmöblemang och varför inte barstolar vid köksön där gäster kan hålla dig sällskap vid matlagning. Utgång till balkongen når du i samma rum. Utöver det erbjuder bostaden ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är uppdaterat från 2019 i samband med stambytet. Välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling! Packa väskorna, här är det bara till och flytta in!

  • Balkong
Rådhusgatan 20, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Rådhusgatan 20

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
4 500 000 kr
202 + 27 m²
8 rum
195 m² tomt

Unik möjlighet i hjärtat av Karlshamn! Välkommen till Rådhusgatan 20, ett enastående gatuhus som är en pärla mitt i stadens puls och i anslutning till torget. Detta fantastiska hem erbjuder inte bara en, utan två separata bostäder, en större huvudlägenhet och en mindre, perfekt för dig som söker ett centralt och prisvärt boende! Både för generationsboende eller som eget med möjlighet för uthyrning. Den större lägenheten om ca 130 m2 fördelat på två plan i detta gatuhus erbjuder hela fem rum med möjlighet till ännu fler för den som önskar. (Inredningsbar vind) Den öppna planlösningen i vardagsrummet och köket skapar en inbjudande atmosfär som är perfekt för underhållning. Den mindre lägenheten om ca 70 m2 erbjuder idag tre rum och kök, perfekt för den som önskar generationsboende, eller en extra inkomst. (Lgh är idag uthyrd med hyresintäkt om 81 600 kr/år,) Denna fastighet har en trivsam innegård där du kan koppla av med vänner och familj, odla dina trädgårdsdrömmar eller bara njuta av frisk luft i privatlivets fred. Dessutom finns ett garage som ger säker förvaring för din bil och en till två parkeringsmöjligheter för både boende och besökare. Placerad mitt i stadens centrum ger Rådhusgatan 20 dig omedelbar tillgång till allt du behöver. Restauranger, shopping, kultur och nattliv ligger bara några steg bort. Den perfekta kombinationen av stadsliv och bekvämlighet! Missa inte chansen att äga detta unika gatuhus. Kontakta oss idag för att planera din visning och ta ett steg närmare din dröm om att bo i stadens hjärta!

Bergsgatan 21B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Bergsgatan 21B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 100 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 078 kr/mån
15 278 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet bara några minuter från Karlshamns centrum! Här bor du med gångavstånd till det mesta - nära både kollektivtrafik, centrum, skolor, vårdcentral och matbutiker. Med andra ord ett lugnt, centrumnära område i en välskött förening med en härlig, grönskande innergård under årets varmaste månader. Bostaden erbjuder en tacksam planlösning och en härlig balkong att nyttja från vår till höst med många soltimmar. Utöver det erbjuder bostaden två rymliga sovrum, en wc, badrum, ett stort vardagsrum med utgång till balkongen samt kök med plats för bord och stolar. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
Karlshamnsvägen 50, Mörrum, Karlshamns kommun

Karlshamnsvägen 50

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 100 000 kr
120 m²
4 rum
844 m² tomt

För den som drömmer om det perfekta hemmet där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad och där charm möter praktiskt boende, är Karlshamnsvägen 50 svaret. På Karlshamnsvägen 50 hittar du det perfekta boendet för den lilla familjen. För dig som söker ett harmoniskt och ljust hem är detta bostaden för dig. Med fyra rum, varav två sovrum, erbjuder detta hem den optimala kombinationen av komfort och stil. Ljusa ytskikt skapar en luftig atmosfär. Här bor du bekvämt med vattenburen värme via luft/vattenvärmepumpen. På entréplanet möts du av en välkomnande planlösning med kök, matplats, vardagsrum och ett mysigt sovrum, komplett med ett badrum. Övervåningen bjuder på ytterligare ett sovrum och ett charmigt allrum, vilket ger utrymme för olika aktiviteter och familjemys. En extra bonus är den separata gäststugan eller förrådsrummet, som ger flexibilitet och möjligheter. Denna pärla är kärleksfullt belägen i det vackra Mörrum, vilket ger en idyllisk och rogivande omgivning. Här kan du njuta av naturen och samtidigt ha bekvämt avstånd till allt du behöver. Carporten med förråd ger praktisk förvaring och skydd för din bil. Välkommen till Karlshamnsvägen 50 – ditt nya hem!

Mellanbäcksvägen 1, Mörrum, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Mellanbäcksvägen 1

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 670 000 kr
115 + 52 m²
5 rum
1 435 m² tomt

Vill du bo i Mörrum, med närheten till såväl naturen som samhället? Då är du varmt välkommen till Mellanbäcksvägen 1 i vackra Mörrum! Detta charmiga hus är perfekt för den som önskar ett modernt och bekvämt boende med en touch av lantlig atmosfär. På entréplanet finner du ett arbetskök kök som sedan tar dig vidare till vardagsrummet och matrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor. De generösa sociala ytorna på detta plan erbjuder gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Här kan du ordna trevliga middagar eller mysiga filmkvällar. En toalett på entréplanet är praktiskt och bekvämt. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum, perfekta för familjen eller för att skapa ett eget arbetsrum eller gästrum. Badrummet på övervåningen har fräschats upp med våtrumsfärg. Källaren ger dig gott om förvaringsmöjligheter, så du kan hålla ditt hem organiserat och trivsamt. Här finns även möjligheter till ett hobbyrum, eller varför inte ett extra vardagsrum? Ett stort plus är garaget som är utrustat med solceller från 2023. Det innebär att du inte bara bidrar till en mer hållbar framtid, utan också kan dra nytta av lägre energikostnader. Ett miljövänligt val som även gynnar din plånbok! För den med elbil finns även laddare. Här bor du med gång samt cykelavstånd till såväl tågstation, skolor, lekplatser, mataffärer samt en nybyggd skola. Mörrum har en vacker omgivning och härliga promenadstråk längs Mörrumsån. För den aktiva erbjuder Mörrum såväl golfbana, nybyggd ishockeyhall samt idrottsanläggningar. Missa inte chansen att uppleva detta underbara hus! Kontakta oss för att boka en visning och se själv hur Mellanbäcksvägen 1 i Mörrum kan bli ditt drömhem. Välkommen till ett liv i harmoni och komfort!

Visar alla 11