Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma la Fleur

Emma la Fleur

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagaslättsvägen 175, Karlshamn, Karlshamns kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30

Hagaslättsvägen 175

Villa
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 850 000 kr
128 + 30 m²
5 rum
2 929 m² tomt

Har du drömt om att bo på landet men vill kunna gå in till stan? Då har du hittat rätt – välkommen till Hagaslättsvägen 175 i Karlshamn! Denna lantligt belägna villa erbjuder en härlig tomt och en charmig tillhörande länga, perfekt för dig som vill njuta av ett avskilt och rofyllt boende men ändå ha närhet till stadens alla bekvämligheter. Omgivningarna är otroligt vackra och bjuder på en naturupplevelse. Bostaden har genomgått renoveringar av de nuvarande ägarna, bland annat ett nytt tak, ett modernt värmesystem (luft/vatten värmepump) samt uppfräschade ytskikt invändigt. Bostaden erbjuder en suterrängvåning samt övervåning mot trädgårdens baksida. Du välkomnas och har en smart planlösning på suterrängvåning som erbjuder sovrum, toalett, tvättstuga, garage samt rikligt med förvaringsutrymme och pannrum. På övervåningen hittar du två rymliga sovrum, nytt kök med en öppen planlösning mot en trevlig matplats, ett rymligt vardagsrum samt ett badrum. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer koppla på dolda-fel försäkring. Här har du en plats där du kan uppleva det bästa av två världar: den lugna landsbygden och den pulserande staden. Varmt välkommen på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Plus
Garvaregatan 4, Karlshamn, Karlshamns kommun

Garvaregatan 4

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
3 247 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till detta fantastiskt boende på entréplan av Garvaregatan 4, en mycket fräsch och modern tvåa i den omtyckta bostadsrättsföreningen Garvaregården. Här välkomnar föreningen personer över 55 år. Bostaden erbjuder en rymlig och inbjudande hall som leder dig vidare till alla delar av hemmet. Det stora badrummet erbjuder även tvättmaskin samt torktumlare. Sovrummet är ljust och luftigt. Köket är modernt och öppet mot vardagsrummet och matplatsen, vilket skapar en härlig social yta för matlagning och sociala sammanhang. En av höjdpunkterna med denna bostad är den härliga inglasade balkongen. Här kan du njuta av morgonkaffet eller läsa en bok eller varför inte lyssna på en pood? Självklart oavsett väder. Garvaregården erbjuder även en rad bekvämligheter för sina medlemmar. I huset finns en samlings- och festlokal som är perfekt för trevliga sammankomster och festligheter. Det finns också ett gym med dusch och bastu, tillgängligt för alla medlemmar som vill hålla sig aktiva och friska. När vänner och familj kommer på besök kan du enkelt hyra gästrummet för att ge dem ett bekvämt och privat boende. För den som vill njuta av natur och stadsliv är detta boende idealiskt. Med närhet till centrum och vackra Mieån har du alltid något att göra, vare sig det är en promenad längs vattnet eller ett besök i någon av stadens butiker och restauranger. Huset är även utrustat med hiss, vilket gör det bekvämt att ta sig till och från bostaden. Varmt välkommen till detta bekväma boende!

  • Balkong
  • Hiss
Prästslättsvägen 2, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 2

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
300 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1
5 084 kr/mån
4 478 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och rymliga två i Prästslätten, perfekt för den händige! Bostaden erbjuder 67 kvm fördelat på 2 rum och kök med bra planlösning. Här bor du med närhet till skogen med trevliga promenadstigar, motionsspår, skola, lekplatser tågstation och centrum med promenadavstånd. För dig som vill sätta din egen prägel och renovera så är denna bostaden perfekt. Badrummet renoverades i samband med stambyte. Här har du en väl tilltagen hall med gott om plats för förvaring. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Äldre kök med plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord om man önskar för större sällskap. Balkongen vetter mot grönområde. Föreningen Karlshamnshus nr 11 utfördes 2017-2019 bland annat stambyte, elsanering, byte av radiatorer samt tillhandahåller fiber. Till föreningen finns parkering, carport samt garageplatser (sep. kö). I månadsavgiften ingår värme, bredband samt basutbudet för tv-kanaler. Prästslätten är ett naturskönt område som erbjuder lekplatser, grönområden samt boulebana. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
  • Hiss
Regeringsgatan 87, Karlshamn, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 87

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
395 000 kr
45 m²
1 rum
vån 4/4
2 647 kr/mån
8 778 kr/m²

Välkommen till Regeringsgatan 87 i Karlshamn och till denna pärla om 45 kvm! Här bor du högt upp med utsikt över takåsarna i ett av stadens mest centrala lägen. Endast ett par kvarter från såväl shopping, matbutiker, restauranger samt närhet till tågstation. Detta är det ultimata valet för den som söker sitt första hem. Med sina generösa 45 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade etta allt du behöver. Köket är smart utformat för att maximera utrymmet, med gott om plats för matlagning och förvaring. Det rymliga matrummet är perfekt för mysiga måltider, trevliga middagsbjudningar eller varför inte som hemmakontor? Hallen erbjuder plats garderobsförvaring. Vardagsrummet/allrummet ger utrymme för såväl soffa som säng, med enkla medel finns möjlighet att skärma av till sängplatsen. Badrummet erbjuder badkar samt toppmatad tvättmaskin. Riksbyggens Karlshamnshus nr 6 är en välskött förening som har en stabil ekonomi och med pågående underhåll så som takbyte. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Kjellsavägen 11, Svängsta, Karlshamns kommun

Kjellsavägen 11

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 550 000 kr
140 + 90 m²
5 rum
817 m² tomt

Vill du bo på en fastighet som har en historia? Då är du varmt välkommen till Kjellsavägen 11 i Svängsta, där denna förtjusande 1,5-plansvilla från 1910 står stolt, varsamt renoverad för att bevara sin charm. De fantastiska plankgolven är bara ett exempel på dess tidslösa karaktär. Med tre mysiga sovrum, ett generöst vardagsrum och en källare som bjuder på både gästrum, bastu och dusch, är detta ett hem som erbjuder en livsstil med utrymme för avkoppling och underhållning. Uppvärmningen är både effektiv och bekväm tack vare bergvärme. Du erbjuds en inbjudande tomt med ett härligt trädäck och grönskande gräsmatta, perfekt för både lugna stunder och roliga aktiviteter. Härligt läge med närhet till allt som Svängsta har att erbjuda. Inte erbjuder bara Kjellsavägen en historia från 1910, huset har faktiskt flyttats till sin nuvarande plats på 70-talet, vilket bidrar till dess unika historia. Varmt välkommen på visning hos oss till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Granvägen 6, Svängsta, Karlshamns kommun
Granvägen 6, Svängsta, Karlshamns kommun, bild 2
Granvägen 6, Svängsta, Karlshamns kommun, bild 3

Granvägen 6

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 500 000 kr
114 m²
5 rum
1 118 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus i fridfulla Svängsta! Här bor du i ett lugnt område på barnvänlig återvändsgata med en trädgård som inbjuder till avkoppling, sköna grillkvällar och lek. Med en insynsskyddad baksida kan du njuta av lugnet eller se barnen leka . Bostadens 114kvm erbjuder 3-4 bra sovrum, stort allrum som är öppet mot matplats som leder vidare till köket med gott om plats för matlagning och bakning. Badrum med dusch samt en gästwc och en separat tvättstuga med groventré, här finns allt du behöver på ett plan. Söker du ett bekvämt och enkelt boende Bostaden ligger med omringad av grönområden och vacker natur med Mörrumsån inom räckhåll, en förtrollande oas att utforska vidare. Svängsta erbjuder lokala butiker, bank, förskola/skola m.m. För ett tryggare köp har säljaren valt att göra en besiktning samt koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda felförsäkring. Varmt välkommen att boka in på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Premium
Östra Ulvasjövägen 2, Öljehult, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår

Östra Ulvasjövägen 2

Villa
Öljehult, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
400 000 kr
54 + 54 m²
3 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till Östra Ulvasjövägen 2 i Öljehult! Med sin naturnära omgivning och närheten till vandringsstråk, ligger detta hem cirka 5 km från Hallabro där grundskolan för årskurs F-6 finns, och bara 12 km från Tingsryd. Här kombineras den lantliga livsstilen med närheten till bekvämligheter. Huset består av tre rum och kök, med ett badrum som är kaklat och klinkerbelagt. Källarplanet under en del av huset erbjuder förvaringsutrymmen. Läget utan grannar direkt inpå, ger en känsla av avskildhet. Villan passar den mindre familjen som vill bo lantligt. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer teckna dold-fel försäkring. varmt välkommen att boka in dig på visning!

Bergsgatan 21 B, Karlshamn, Karlshamns kommun

Bergsgatan 21 B

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3
4 078 kr/mån
13 819 kr/m²

Varmt välkommen in i denna charmiga trea på tredje våningen på Bergsgatan 21 i Karlshamn och upptäck det ultimata hemmet för bekväm stadslivsstil! Beläget bara några minuters promenad från Karlshamns centrum som bland annat erbjuder trevlig torghandel . Här bor du med närhet till alla bekvämligheter så som kollektivtrafik, skolor, vårdcentral och matbutiker - får du ett hem där vardagen blir enkel och bekväm. Välplanerad bostad med två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till en härlig balkong för soliga dagar, samt ett kök med plats för matlagning och umgänge. Föreningen har god ekonomi och en bra underhållsplan. Innegården erbjuder uteplats med grillmöjligheter. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
Kungsgatan 16A, Karlshamn, Karlshamns kommun

Kungsgatan 16A

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 250 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 571 kr/mån
17 483 kr/m²

Utmärkt tillfälle för dig som vill bo i en modern och välplanerad bostad mitt i centrala Karlshamn, perfekt för dig som bara vill flytta in! Denna fräscha trea på första våningen (två trappor upp) på Kungsgatan erbjuder en bekväm livsstil med närhet till allt Karlshamn så som närhet till centrum, affärer och bara några minuters promenadavstånd till underbara slingor och promenadstråk längst havet. Bostaden om sina 71,5 kvm erbjuder modern och öppen planlösning. Med två rymliga sovrum, varav ett med generös garderobsförvaring, samt ett rymligt och stilrent renoverat kök i grått med en naturlig öppning mot vardagsrummet, erbjuder denna bostad en harmonisk och funktionell layout. För dig som vill ha frisk luft finns en mindre balkong som ger möjlighet till avkoppling, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller en bok. HSB BRF Eken är en mindre välskött förning som bildades 1958. Föreningen erbjuder 24 lägenheter samt 1 lokal. Du vill väl inte missa chansen att bosätta dig i denna trivsamma och moderna lägenhet i hjärtat av Karlshamn!

  • Balkong
Hejans väg 19, Svängsta, Karlshamns kommun

Hejans väg 19

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
995 000 kr
110 + 63 m²
5 rum
935 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga villa belägen i natursköna Svängsta! Denna bostad erbjuder generösa och öppna sällskapsytor som skapar en perfekt plats för umgänge och trivsel. Vid entrén möts du av en hall som leder in till vardagsrummet samt upp till övervåningen. Vardagsrummet imponerar med sin takhöjd och har en naturlig övergång till det härliga matrummet. Från matrummet tar du dig vidare in till det välrenoverade och rymliga köket. På övervåningen finner du tre trevliga sovrum samt ett badrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De renoveringar som har gjorts har gjorts varsamt genom att behålla husets charm och karaktär. Närheten till naturen är en av de förtjusande egenskaperna med detta hus. I Svängsta finns också utmärkta förskolor, skolor, bra kommunikationsmöjligheter, badplatser samt en omgivande natur som bjuder in till utflykter för hela familjen. Säljaren har genomfört en besiktning och kommer att koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda fel-försäkring för ett tryggare köp! Du är varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Plus
Sävstigen 7, Korpadalen, Karlshamns kommun

Sävstigen 7

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 995 000 kr
143 + 69 m²
7 rum
896 m² tomt

Välkommen till denna villan i hjärtat av Korpadalen! Denna charmiga enplansvilla är det perfekta hemmet för både den stora och lilla familjen. Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata längst in och gränsande till en skogsdunge erbjuder detta boende en harmonisk tillvaro med närhet till skola, lekplatser och affärer, allt inom bekvämt gångavstånd. Detta hem erbjuder flertalet sovrum, där det tillbyggda garaget byggts om och idag erbjuds totalt fem sovrum. Den öppna planlösningen ger stora sociala ytor där matplats och vardagsrum smälter samman, perfekt för gemensamma stunder och umgänge. Det rymliga köket som genomgick en renovering 2019 är perfekt för den som älskar matlagning. Lättskött trädgård med en större del på bostadens baksida som vetter mot den fridfulla skogsdungen samt lekplatsen. Här finns även en rymlig och inbjudande inglasad altan där du kan njuta av soltimmar långt in på hösten. Detta är en möjlighet att skapa ditt drömboende i en härlig miljö. Korpadalen har alla dess bekvämligheter. Här finner du cykelbana, kommunikation, mataffärer, skolor, lekplatser, grönområden m.m. Asarum erbjuder även härliga badplatser vid vackra Långasjön, här finns såväl bryggor som sandstrand för hela familjen. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer koppla på Länsförsäkringar säjaransvarsförsäkring för ett tryggare köp. Varmt välkommen på visning och upptäck fördelarna med att bo i detta hem i Korpadalen!

Visar alla 11