Mäklare Emma la Fleur

Emma la Fleur

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kalkbacken 9, Pengaberget, Karlshamns kommun

Kalkbacken 9

Villa
Pengaberget, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

3 995 000 kr

123 m²

6 rum

1 074 m² tomt

Har du längtat efter att flytta in på vackra Pengaberget med alla dess bekvämligheter rundan hörnan? Då är denna bostad för dig. Varmt välkommen till denna renoverade villa med flertalet sovrum, perfekt för dig som vill ha det lilla extra! Bostaden har genomgått omfattande renoveringar sedan 2019. Suterrängdelen erbjuder två väl tilltagna sovrum (varav ett med egen klädkammare), kontor, tvättstuga samt badrum. Övervåning med öppna sociala ytor mellan kök och allrum, perfekt för den stora familjen! På övervåningen finns även ett väl tilltaget badrum samt två rymliga sovrum. Isolerat Attefallshus med luft/luft som uppvärmning. Perfekt som tonårsrum eller varför inte kontor för den som jobbar hemma? Omfattande renoveringar så som bland annat nytt yttertak (takpannor, läkt, papp samt plåtdetaljer), nya isolerglasfönster, nya ytterdörrar, nya badrum samt i stort sett alla ytskikt invändigt. Effektivt uppvärmningssystem med luft/vatten värmepump samt fiber installerat. Lättskött trädgård med möjlighet till uteplatser i flera väderstreck. Pengaberget erbjuder vackra naturstråk och runt om delar av fastigheten finns även ett naturreservat. Här bor du nära till skola, centrum, kommunikation och så mycket mer. Här bor du i ett populärt område och har allt inom gångavstånd. Med en kort promenad når du vår fantastiska strandpromenad och varför inte passa på att ta ett dopp i havet? För den som vill ta en runda ner till stan når du även Karlshamns stadskärna med ett par minuters promenad. Bostaden är besiktigad och Länsförsäkringars dolda-fel försäkring kommer kopplas på. Varmt välkommen på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Båtsmansvägen 14, Mjällby, Sölvesborgs kommun

Båtsmansvägen 14

Villa
Mjällby, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 195 000 kr

101 m²

4 rum

681 m² tomt

Varmt välkommen till denna familjevänliga villa på Båtsmansvägen 14 i Mjällby. Bostaden erbjuder tre sovrum, sällskapsytor samt en härlig inglasad altan som vetter mot husets baksida och den trevliga trädgård. Oinredd övervåning med mycket möjligheter. För den som önskar finns möjligheten att inreda och göra flera sovrum, eller varför inte extra sällskapsytor, det är bara fantasin och behoven som sätter gränser. Uppvärmning via luft/luft värmepump. I Mjällby kan du njuta av lugnet på din egen täppa. Barnen roar sig gärna på en av ortens fina lekplatser, och är ni badsugna är det nära till Listers härliga sandstränder. Förskola samt skola finns i byn liksom mataffär, blomsteraffär och restauranger. Eller varför inte spana in den allsvenska fotbollen? Bostaden är besiktigad och säljaren kommer koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda fel försäkring för ett tryggare köp. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastigheten förmedling!

Lagmansvägen 12, Asarum, Karlshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lagmansvägen 12

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 500 000 kr

100 m²

5 rum

627 m² tomt

Välkommen till Lagmansvägen i Asarum! Här bor du med närhet till idrottsanläggning, skola, gym, mataffär och självklart vackra Långasjön med gång/cykelavstånd. Bostaden erbjuder entréplan med en hall som har plats för ytterkläder samt förvaring tack vare klädkammaren. I hallen finner du även entréplans WC som renoverats med kakel och klinker. Vidare in till höger når du bostadens kök som har plats för matbord. Rakt fram i hallen når du vardagsrummet samt matrummet (som tidigare varit sovrum). Från rummet tar du dig även vidare ut till den härliga inglasade altanen. Till vänster i hallen tar du dig till bostadens två sovrum på entréplan samt badrummet. Källarvåning med gott om förvaringsmöjligheter, gillestuga med en härlig pelletskamin. Här kan du sitta och njuta framför brasan en kall vinterdag. I källaren finns även ett gästrum samt en rymlig tvättstuga. Behändig och lättskött uppvärmning tack vare luft/vatten värmepump. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda fel försäkring! Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss!

Hunnemaravägen 16, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 16

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

695 000 kr

59 m²

2 rum

3 517 kr/mån

11 780 kr/m²

Varmt välkommen till denna fräscha tvåa på andra våningen i populära Hunnemara! Hunnemara är ett lugnt område där du har närhet till skog, natur och havet medan du samtidigt når Karlshamns centrum inom ett par minuters promenadväg. På knappa tio minuter har du tagit dig in till stan för shopping. Inom gång/cykelavstånd når du Kolleviks badplats. Du bor granne med Väggaområdet med såväl badhus, elljusspår, fotbollsplaner, strandpromenaden m.m. Promenadavstånd till högskola, skola och förskola. Bostaden med sina 59 kvm erbjuder en rymlig hall, renoverat kök med plats för matbord. Sovrum med gardrobsförvaring och plats för dubbelsäng. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Stor inglasad balkong med gott om plats för umgänge där du kan njuta av många soltimmar och förlänga sommaren. Föreningen HSB BRF Aspen färdigställdes år 1954-1956. På föreningens fastighet finns fem bostadshus med totalt åtta trappuppgångar. Föreningen har en trevlig innegård med grönområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mellanbäcksvägen 6-0A, Mörrum, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Mellanbäcksvägen 6-0A

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

850 000 kr

72 m²

3 rum

969 m² tomt

Välkommen till Mellanbäcksvägen 6-0A i Mörrum. Här bor du i ett trevligt och lugnt bostadsområde. Ett trevligt hus på 72 kvm i boarea samt 72 kvm i biarea i äldre stil där du kan sätta din egen prägel. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Till höger når du vardagsrummet med utgång till den inglasade altanen. Utöver det erbjuder huset två sovrum i dagsläget samt ett duschrum på entréplan. I källaren finner du pannrummet, tvättstugan, toalett samt ett extra rum som kan nyttjas som gästrum om så önskas. Även ett rymligt genomgångsrum som kan rustas upp och användas som ett allrum. Mörrum erbjuder såväl nybyggd skola som idrottsanläggning samt med en kortare promenad når du vackra Mörrumsån och promenadstråk. Från tågstationen i Mörrum tar du dig raka vägen ner till Köpenhamn eller för den som önskar bort mot Karlskrona. Huset är besiktigat och säljarna kommer koppla på Länsförsäkringars dolda fel försäkring för en extra trygg bostadsförsäljning. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Stadsportsgatan 1, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Stadsportsgatan 1

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

3 200 000 kr

195 m²

6 rum

815 m² tomt

Välkommen till en del av Karlshamns historia, där bostadshus är ett uttryck för sekelskiftets villabyggnader. Fastigheten strategiskt placerad vid Karlshamns infart och stadsport med endast minuterspromenad till torget. Här bor du med närhet till såväl stadskärnan, skolor som naturområden. För dig som önskar finns möjlighet att gå ner mot stan för en god bit mat, gå vackra promenadstråk, eller ta tåget mot såväl Malmö/Köpenhamn som Karlskrona. Huset är idag fördelat på två större lägenheter med högt i tak och stora sällskapsytor. Perfekt för generationsboende, två familjer eller för dig som vill hyra ut. Här finns alla möjligheter! Idag erbjuds på entréplan en bostad med fyra-fem rum, kök samt badrum. Övervåning med tre rum, kök samt badrum. Bostaden har haft löpande underhåll så som takbyte -02, bergvärme från -06, renoverat badrum samt kök. Bostaden är besiktigad! Varmt välkommen på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Plus
Stadsportsgatan 1, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Stadsportsgatan 1

Övrigt
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

3 200 000 kr

195 m²

815 m² tomt

Välkommen till kvarteret Västerbotten och hörnan vid Stadsportsgatan och Bellevuevägen vid infarten till Karlshamns innerstad. Denna mycket spännande och utvecklingsbara fastighet med anor och charm från sekelskiftet bjuder på många spännande egenskaper. Nuvarande ägare har nyttjat den som mindre hyresfastighet med två större 3:or på vardera våning, möjlighet till fortsatt uthyrning eller större eget boende eller varför inte ett generationsboende? De ca 195 m2 kan anpassas efter ny ägares önskemål. Idag är bägge lägenheterna lediga och inga hyresgäster att beaktat. Den totala tomten om ca 815 är fördelat på två fastigheter (Västerbotten 6 & Västerbotten 10) varav sistnämnda är ej bebyggd vilket möjliggör framtida ytterligare byggnation enligt gällande detaljplan. På fastigheten finns även ett äldre brygghus med förrådsutrymme och ev. en framtida mindre lägenhet. Skick på nuvarande lägenheten håller medel med delvis nyare badrum, samt standard kök. Byggnaden har vattenburna bergvärmesystem (-05) och uppdaterat falsat plåttak från -02 som ger en ny fastighetsägare nya utvecklingsmöjligheter.

  • Plus
Kastanjevägen 5, Mörrum, Karlshamns kommun

Kastanjevägen 5

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 995 000 kr

91 m²

5 rum

924 m² tomt

Varmt välkommen till denna renoverade tegelvilla på Kastanjevägen! Bostaden har genomgått en större renovering det senaste året med bland annat nya ytskikt, nytt kök, två nya badrum samt ny elinstallation. På entréplan finner du tre sovrum, badrum med kakel och klinker samt stort öppet kök mot vardagsrum för en modern och öppen känsla. Trevlig altan som du tar dig ut till via vardagsrummet och sovrummet. Här tar du dig även ut till trädgården. Vattenburen uppvärmning i form av luft/vatten värmepump. Källare med rum, förvaring, bastu samt stort modernt badrum. Här bor du med närhet till skola, förskola, idrottsplats, affärer samt kommunikation. För den som önskar kan du gå intill vackra Mörrumsån eller varför inte ta en trevlig lunch vid Restaurang Kronlaxen? Fastigheten har å-bevattning. Huset är besiktigat och säljarna kommer koppla på Länsförsäkringars dolda fel försäkring för en extra trygg bostadsförsäljning. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Erik dahlbergsvägen 119, null, Karlshamns kommun

Erik dahlbergsvägen 119

Lägenhet
Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

395 000 kr

50,5 m²

2 rum

5 059 kr/mån

7 822 kr/m²

Mycket trivsam 2:a om 50,5 m2, endast en halvtrappa upp! Här har du en härlig balkong i västerläge! Perfekt för dig som letar din första bostad, studerande eller arbetspendlande! Bostaden är trivsam och genomgående fräsch! Sovrum som vetter in mot lugn innergård, ljust och rymligt vardagsrum, samt välplanerat kök med matplats. Bostaden ligger vid infarten till Karlshamn med goda kommunikationsmöjligheter och endast minuters promenad till centrum och mataffärer. HSB BRF Trasten i Karlshamn bildades 1938. I avgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg. Föreningen innehar totalt 17 bostadsrätter och 15 parkeringsplatser. Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

  • Balkong
Askvägen 24, Mörrum, Karlshamns kommun

Askvägen 24

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

1 975 000 kr

115 m²

5 rum

993 m² tomt

Större bostad i Mörrum i det populära området ”Forsbacka”. Bostaden rymmer hela fyra sovrum på entréplan, stora sällskapsytor samt en källare med möjlighet till extra sovrum eller vardagsrum/tv-rum. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter samt en väl tilltagen tvättstuga. Härlig trädgård med altan samt ett öppet trädäck. Här kan du även njuta en varm sommardag av den trevliga uppvärmda poolen. Lättskött gräsmatta med härliga ytor. Här kan du njuta av större delen av solens alla härliga timmar. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump (vattenburen värme). För den som önskar komplettera finns även en luft/luft som erbjuder både värme som kyla. Här bor du med gång samt cykelavstånd till såväl tågstation, skolor, lekplatser, mataffärer m.m. Mörrum har en vacker omgivning och härliga promenadstråk längs Mörrumsån. För den aktiva erbjuder Mörrum såväl golfbana, nybyggd ishockeyhall samt idrottsanläggningar. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda fel försäkring för ett tryggare köp. (Planritning kommer inom kort). Varmt välkommen att boka in dig på visning hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

  • Plus

Visar alla 10