Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Björndahl

Jimmy Björndahl

Om mig

Med över två decenniers erfarenhet inom försäljning och en passion för människor och fastigheter hjälper jag er genom processen att sälja eller köpa ert boende. Med rötterna i Karlskoga har jag en god lokalkännedom. Viktigt för mig är att ha nära kontakt med mina kunder och finnas tillgänglig genom uppdraget samt att nå de tillsammans uppsatta målen. Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad. Jag förmedlar bostäder i Karlskoga med omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Badstugatan 70, Bohult, Karlskoga kommun
  • Mån 13 maj kl 16:00
Badstugatan 70, Bohult, Karlskoga kommun, bild 2
Badstugatan 70, Bohult, Karlskoga kommun, bild 3

Badstugatan 70

Villa
Bohult, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 495 000 kr
120 + 111 m²
4 rum
806 m² tomt

Välkommen till Badstugatan 70! Villan är uppförd 1909 och är sedan ombyggd i omgångar. Här får du möjlighet att sätta din egen prägel och personlig touch. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. En kort och trevlig promenad tar dig till Karlskoga centrum, där du kan utforska ett varierat utbud av restauranger, butiker och livsmedelsaffärer. Huset erbjuder på entréplan: hall, vardagsrum som rymmer både matgrupp och soffgrupp, kök med utgång till stor inglasad altan samt badrum. Vidare på övre plan finns tre stycken sovrum samt wc. I källaren hittar du tvättstuga, pannrum, förrådsrum som kan användas som hobbyrum samt matkällare. Här har du möjlighet till ett centralt boende i populärt område! Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Premium
Vindarnas Väg 8A, Sandviken, Karlskoga kommun

Vindarnas Väg 8A

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
275 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
3 281 kr/mån
5 851 kr/m²

Välkommen till Vindarnas Väg 8A och denna välplanerade tvåa. Trevlig lägenhet med bra planlösning belägen på första våningen. Lägenheten rymmer hall med garderob, kök med plats för matbord och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns rymligt vardagsrum med utgång till balkong, här finns möjlighet att bygga uteplats. Sovrum med garderober samt helkaklat badrum, renoverat 2020-2021 i föreningens regi. Tvättstugan med torkrum ligger i samma hus vilket är praktiskt och smidigt. Här bor du trivsamt i en lugn och avkopplande miljö samtidigt som den har närhet till stadens bekvämligheter och service. Här finns det flera fina promenadstråk, bland annat runt Sandtorpsudden vid Möckelns strand med fina badstränder. Goda kommunikationer till Karlskoga centrum och Örebro. I närområdet finns flera matbutiker. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Tegnérvägen 5B, Karlberg, Karlskoga kommun

Tegnérvägen 5B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
525 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 468 kr/mån
9 545 kr/m²

Välkommen till Tegnérvägen 5B och denna fräscht renoverade tvåa. Med sitt välkomnande ljusa färgval bjuder den in till en omedelbar känsla av hemtrevnad och harmoni. Lägenheten rymmer hall med stor klädkammare, kaklat badrum med duschkabin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare finns ett renoverat kök med diskmaskin och plats för matbord, sovrum samt rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och socialt umgänge, här finns utgång till generös inglasad balkong i västerläge för härlig kvällssol. Karlberg är ett populärt område, beläget med närhet till förskola, skola, mataffärer och trivsam miljö. Stadskärnan och Karlskoga busstation finns inom promenadavstånd. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Balkong
Storgatan 38, Bossåsen, Degerfors kommun

Storgatan 38

Villa
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
850 000 kr
141 + 63 m²
6 rum
1 088 m² tomt

Välkommen till Storgatan 38 - 1 1/2-plans väl omhändertagen tegelvilla. Huset rymmer 6 rum och kök fördelade på entréplan: hall, helkaklat badrum med dusch, två stycken sovrum med bra garderober för förvaring. Vidare finns vardagsrum med mysig kamin och utgång till inglasat uterum, kök med köksö och flera av vitvarorna utbytta i närtid, här finns utgång till altan i söderläge. Dessutom finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och ett förrådsutrymme med ett extra frysskåp. Villan är löpande renoverad med bland annat nya ytskikt, kamin och nya treglasfönster. På tomten finns friggebod för trädgårdsredskap och förvaring samt ett växthus för den odlingsintresserade. Här bor du centralt med nära till centrum och matbutik och restauranger. En kort biltur eller cykeltur når du fina promenadstråk runt sjön Gryten. Detta är en kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer info. Jimmy Björndahl Fastighetsmäklare 070-721 90 95 [email protected]

Björnbovägen 9, Brickegården, Karlskoga kommun
  • Fre 3 maj kl 15:30
Björnbovägen 9, Brickegården, Karlskoga kommun, bild 2
Björnbovägen 9, Brickegården, Karlskoga kommun, bild 3

Björnbovägen 9

Villa
Brickegården, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 695 000 kr
110 + 63 m²
6 rum
1 754 m² tomt

Denna charmiga 1,5-plansvilla med källare om 173kvm totalyta är perfekt belägen på en rymlig hörntomt som erbjuder gott om plats för lek och gemensamma aktiviteter. Här möts du av en välplanerad och funktionell layout som passar för alla familjemedlemmar. Det renoverade köket öppnar upp sig till det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär där du enkelt kan umgås med dina nära och kära samtidigt som du lagar mat. Här finns även utgång till inglasat uterum i västerläge. Det finns gott om förvaringsmöjligheter och flexibla utrymmen som kan anpassas efter era behov och önskemål. Villan erbjuder på entréplan: hall, fräscht kök med bra arbetsytor, vardagsrum med fiskbensparkett och kamin, sällskapsyta som går göra om till extra sovrum om så önskas, sovrum eller arbetsrum samt wc. Vidare på övre plan finns hall med utgång till balkong, helkaklat badrum med dusch och tre stycken sovrum. Källaren rymmer groventré i före detta garaget, rum som kan användas som sovrum eller tv-rum utefter behov, tvättstuga med tvättmaskin samt pannrum. Med en modern luft-vattenvärmepump håller du enkelt din bostad varm och behaglig året runt, vilket är ett smidigt och ekonomiskt hållbart uppvärmningssystem. Utanför huset finner du en stor trädgård där barnen kan leka fritt och där du kan njuta av härliga sommardagar. Men det är inte allt – Björnbovägen 9 bjuder även in till avkoppling och lyx med sitt underbara spabad. Ett perfekt sätt att koppla av efter en lång dag. Det finns dessutom en gäststuga som är isolerad och utrustad med el, perfekt när det kommer många gäster, kan även nyttjas som en lekstuga för barnen. Här bor du i ett lugnt område med närhet till matbutiker, skola och bra bussförbindelser till Örebro, Karlstad eller Karlskoga Centrum. Sandvikens fina sandstränder och promenadstråk i Bullerdalen ligger i närområdet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Kilsta 103, Kilsta by, Karlskoga kommun

Kilsta 103

Villa
Kilsta by, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 250 000 kr
97 m²
4 rum
1 309 m² tomt

Välkommen till Kilsta 103 - en trevlig enplansvilla som erbjuder en harmonisk livsstil i ett idylliskt läge. Belägen på en återvändsgata, omgiven av vackra åkrar och skog, med en förtrollande utsikt över landskapet ger detta hem en känsla av lugn och ro som är svårslagen. Inne möts du av en välplanerad planlösning som maximerar både utrymme och komfort. Med vattenburen golvvärme som sträcker sig genom hela huset, kommer du att kunna njuta av en behaglig temperatur året om, oavsett väderförhållanden utanför. Huset rymmer hall, helkaklat badrum med dusch, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt tre stycken sovrum. I vardagsrummet finns stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och utgång till uterum samt kamin. Det stora garaget med tillhörande snickeri ger dig möjlighet att förverkliga dina projekt och hobbies direkt från hemmet. Här finns gott om plats för både fordon och verktyg, samtidigt som det ger extra förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen att boka dig för visning!

Kväggen fritid 14, Kväggen, Storfors kommun

Kväggen fritid 14

Fritidshus
Kväggen, Storfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
495 000 kr
45 m²
3 rum
1 961 m² tomt

Välkommen till Kväggen fritid 14 och detta mysiga fritidshus. Med två sovrum, ett inbjudande allrum och kök finns det gott om plats för både avkoppling och social samvaro. Altanen har västerläge och är den perfekta platsen att njuta av solnedgångar och långa sommarkvällar i gott sällskap. Vidare finns WC med separett samt en utedusch. Huset har fått en uppfräschning i närtid både in- och utvändigt med nymålade ytskikt, altan uppförd på fram- och baksidan, nya hängrännor bland annat och håller god standard. I föreningens pumphus finns vatten året om, annars sommarvatten ca april-oktober. Huset ligger bara några hundra meter från sjön Kväggen. Här finns en fin sandstrand som sköts av föreningen med flera sittplatser, utedusch med mera. Sjön Kväggen ingår i Bergslagskanalen som sträcker sig mellan Karlskoga och Filipstad, vilket erbjuder ett härligt sjöliv med både bad och fiske efter gös, gädda och abborre. I området finns en bygdegård som har en rad aktiviteter under året med bland annat midsommarfest, loppis, valborgsfirande och uppträdande. Har man gäster på besök så finns det ett bed and breakfast i närheten. Skogarna runtomkring erbjuder härliga promenadstråk och det finns gott om svamp, lingon och blåbär. Varmt välkommen att boka dig för visning!

Frödingsvägen 7A, Karlberg, Karlskoga kommun

Frödingsvägen 7A

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
350 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 762 kr/mån
8 642 kr/m²

Högst upp, i trevligt gavelläge, finner ni denna snyggt renoverade lägenhet. Bostaden stoltserar med kalkmålade väggar och enhetliga golv. Mestadelen av ytskikten är renoverade de senaste åren. Köket renoverades smakfullt år 2020 och har gott om arbetsyta och förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matsalsbord. Gavel-läge ger gott om ljusinsläpp, från vardagsrummet nås balkongen. Vidare finns ett sovrum, hall med påkostad garderobslösning samt kaklat badrum. Nära till bekvämligheter som affärer och Karlskoga centrum med dess utbud och goda kommunikationer. Denna tvåa är perfekt för både förstagångsköpare och för dig som söker ett bekvämt och prisvärt boende i Karlskoga. Med närhet till allt du behöver, inklusive butiker och grönområden är detta ett tillfälle du inte vill missa. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Balkong
Skogsmötesvägen 7, Aggerud, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsmötesvägen 7

Villa
Aggerud, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 150 000 kr
88 + 21 m²
3 rum
1 118 m² tomt

Välkommen till Skogsmötesvägen 7 - Enplansvilla med möjligheter i barnvänliga Aggerud! Denna villa, om 109 kvadratmeter totalyta, erbjuder två sovrum, öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum, wc samt tvättstuga med dusch. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och personliga touch, som utgångspunkt finns en bra planlösning där du kan skapa trevliga sällskapsytor och kök som inbjuder till trevliga sammankomster. Tomten är stor och plan och här finns flera fruktträd och buskar. Altan ligger åt väster där du kan sitta och njuta av kvällssolen. Området är lugnt och trevligt med lite trafik. I närområdet finns förskola, skola, matbutik och lasarett med apotek. Storängens handelscentrum, med sitt breda utbud av butiker och service, finns endast en kort biltur bort. Varmt välkommen att boka dig för visning!

Klaravägen 20, Stackfallet, Karlskoga kommun

Klaravägen 20

Villa
Stackfallet, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 395 000 kr
115 + 104 m²
5 rum
671 m² tomt

Välkommen till Klaravägen 20 - En rymlig familjevilla i Stackfallet. Villan rymmer på entréplan, hall, helkaklat badrum med dusch, kök, matrum alternativt sovrum, vardagsrum med utgång till inglasat uterum samt sovrum. Vidare på övre plan finns två sovrum, wc samt klädkammare. I källaren finns tvättstuga med bastu, gillestuga, bra förvaringsutrymmen och matkällare. Du når enkelt garaget via källaren. Yttertaket är nyligen bytt, fönstren är treglasfönster och huset värms upp av bergvärme. Här bor du med promenadavstånd till förskola, skola och matbutiker. Bullerdalens naturreservat med fina promenadstråk ligger också i närområdet. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Energieffektiv
Knektåsvägen 6E, Knektåsen, Karlskoga kommun

Knektåsvägen 6E

Radhus
Knektåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
117 m²
5 rum
202 m² tomt

Välkommen till Knektåsvägen 6E - Radhus på hörntomt i lugnt och barnvänligt område. Bostaden är fördelat på två plan och har en praktisk planlösning. På entréplan finns hall, badrum, kök, ett stort öppet vardagsrum samt allrum som går att göra om till ett sovrum om man så önskar. Från köket och vardagsrummet nås den inglasade altanen och trädgården. På övre plan finns hall, tre sovrum, klädkammare och badrum med badkar. Fristående förråd för förvaring finns på tomten. Här bor du bekvämt med närhet till förskola, skola och flera matbutiker samt fina promenadstråk i Bullerdalen. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Stackfallsvägen 20, Stackfallet, Karlskoga kommun

Stackfallsvägen 20

Villa
Stackfallet, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 095 000 kr
75 + 37 m²
4 rum
1 203 m² tomt

Välkommen till Stackfallsvägen 20 och denna fina trävilla från 1931 i Stackfallet. Entréplan erbjuder hall, nyrenoverat kök, badrum och vardagsrum med utgång till en härlig uteplats i bästa söderläge. På övre plan finner man en hall med utgång till balkong och tre sovrum. Källarplan rymmer hall, gästrum, tvättstuga/badrum och hobbyrum/pannrum. Trivsam plan trädgård med flera uteplatser, vackra fruktträd och odlingar. För bilen finns ett garage samt en grusad uppfart med plats för två bilar. Huset har en låg driftskostnad via en luft/vattenvärmepump. Här bor man i ett härligt lugnt kvarter med närhet till förskolor och skola (F-6 och 7-9) inom några minuters gångavstånd. Sjön Möckeln finns endast några minuter bort med två fina badstränder och Sandtorpsudden för trevliga promenader. I närheten finns också det vackra naturreservatet Bullerdalen med stigar och vattendrag. I Sandvikens centrum finns också två matbutiker och goda bussförbindelser in till Karlskoga centrum men också bra pendlingsmöjligheter till Örebro och Karlstad. Välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Kedjeåsen 403, Kedjeåsen, Karlskoga kommun

Kedjeåsen 403

Villa
Kedjeåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
900 000 kr
254 + 271 m²
9 rum
1 428 m² tomt

Välkommen till Kedjeåsen 403 - ett historiskt hem med en unik koppling till Kedjeåsens skola. Denna imponerande villa på 525 kvm totalyta erbjuder dig en sällsynt möjlighet att äga en före detta lärarbostad, som bär på många berättelser från förr och som nu väntar på att få omvandlas till ditt drömhem. Med hela nio rum och ett kök finns gott om plats för hela familjen och möjligheterna är oändliga när det kommer till att sätta din egen unika prägel på denna underbara fastighet. Här kan du skapa ett hem som verkligen speglar din personlighet och stil. Här bor du lantligt med närhet till härliga svampskogar och fiskevatten, en biltur till Karlskoga centrum tar ca 15 minuter. Finns även bussförbindelser med hållplats vid Kedjeåsens skola. Villan var under tiden som lärarbostad uppdelad i tre lägenheter men fungerar idag som en villa. På entréplan finner vi hall, tre sovrum som även kan användas som arbetsrum eller matrum, stort kök i vinkel till vardagsrummet med öppen spis. I köket finns ett stort skafferi. Vidare finns kokvrå, ett badrum samt en wc. På övre plan finns ytterligare fyra sovrum varav det ena har en öppen spis, badrum och stora förvaringsutrymmen. Källarplan inrymmer tvättstuga, hobbyrum och flera utrymmen för förvaring samt matkällare Varmt välkommen att boka er för visning!

  • Energieffektiv

Visar alla 13