Mäklare Nathalie Israelsson

Nathalie Israelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Laxgården 4A, Sandviken, Karlskoga kommun

Laxgården 4A

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

225 000 kr

34 m²

1 rum

2 981 kr/mån

6 618 kr/m²

På första våningen finner ni denna fint renoverade etta. Bekvämt belägen med närhet till vatten, natur och goda kommunikationer. Lägenheten erbjuder hall med förvaringsmöjligheter, nytt fräscht kök, vardagsrum med en sovalkov som gör det smidigt att skärma av till en separat sovrumsdel. Vidare finns ett kaklat badrum. Hela lägenheten är smakfullt renoverad i närtid, här är det bara att flytta in. Lägenheten kommer under året att förses med en inglasad balkong.

  • Balkong
Stjernevägen 5, null, Karlskoga kommun

Stjernevägen 5

Lägenhet
Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

300 000 kr

55 m²

3 rum

4 502 kr/mån

5 455 kr/m²

Trerummare på första våningen. Denna gavellägenhet med välplanerade ytor upplevs luftig och ljus. Köket är vitt och i anslutning till matsal som även kan nyttjas som sovrum. Lägenheten är genomgående försedd med nya fräscha golv och ljusa ytskikt. Föreningen har nyligen bytt alla fönster. Centralt belägen med närhet till butiker och trivsamma grönområden med Frödingsparken precis utanför dörren. Stadskärnan är inom cykelavstånd och bussförbindelser finns nära till hands.

Grenadjärvägen 14C, Knektåsen, Karlskoga kommun
  • Tor 9 feb kl 17:00

Grenadjärvägen 14C

Radhus
Knektåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

1 250 000 kr

120 m²

5 rum

199 m² tomt

Välkommen till Grenadjärvägen 14c och detta trivsamma kedjehus i familjevänliga Knektåsen. Här finner ni ett mycket hemtrevligt hus med mycket ytor. På entréplan erbjuds hall, kök, vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga. På det övre planet finns hall, sovrum och badrum. Lättskött trädgård med gräsytor och altan på baksida. Här finns möjlighet att glasa in om så önskas. Baksidan erbjuder en skyddad plats med närhet till allmänningsområde, där det finns lekpark och härliga strövområden. Vidare finns det ett isolerat förråd och varmgarage i länga. I närtid så har badrum renoverats, taket bytts, samt några av ytskikten. Huset är beläget i ett lugnt område, med närhet till skolor, butiker samt trivsamma promenadstråk. Här finner ni ett bekvämt och lättskött boende med närhet till det mesta som passar de flesta.

  • Plus
Skördevägen 17, Karlberg, Karlskoga kommun

Skördevägen 17

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

2 195 000 kr

130 m²

5 rum

1 547 m² tomt

Välkomna till denna centralt belägna villan, med plats för stora familjen. Huset är praktiskt försett med tegelfasad, 3-glasfönster och bergvärme som uppvärmning. På den rymliga tomten om 1547 kvm finns både garage och carport. Den lummiga trädgården har gott om plats för lek och vidbyggt med huset erbjuds en härlig inglasad altan. I bostaden finns bland annat fem rum, kök, badrum, separat WC och gott om förvaringsytor. I Karlberg bor man familjevänligt med närhet till förskola och skola. Promenadavstånd till mataffär, busstation och Karlskoga centrum med service, affärer och restauranger.

Västra Rävåsgatan 2, Centralt, Karlskoga kommun

Västra Rävåsgatan 2

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

850 000 kr

79 m²

3 rum

5 509 kr/mån

10 759 kr/m²

Varmt välkomna till Västra Rävåsgatan 2 och detta bekväma boende fördelat på hela 79 kvadratmeter. Lägenheten är belägen högst upp i huset och nås enkelt via hiss. Här möts du av en ljus och välkomnande hall. Vidare finns ett rymligt sovrum, sovrum som idag använts till matrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, fräscht kök, badrum och separat tvättstuga. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av garderober och en stor klädkammare som nås via hallen. Lägenheten har fönster åt flera väderstreck och blir därmed luftig och ljus. Balkong i söderläge med plats för sittgrupp. Inre reparationsfond på hela 16 900kr finns till lägenheten som kan nyttjas till framtida renoveringar. Populär förening med en fantastisk fin och välskött innergård. Här bor du lugnt och centralt läge med gångavstånd till Ica Maxi, busstationen och Karlskoga centrum. Välkommen att boka dig på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Gustavsgatan 25, Centralt, Karlskoga kommun

Gustavsgatan 25

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

795 000 kr

105 m²

4 rum

6 354 kr/mån

7 571 kr/m²

Varmt välkomna till Gustavsgatan 25 och denna genomgående ljusa och väl tilltagna bostad om 105 kvadratmeter. Gavellägenhet på 3:e våningen, här erbjuds en fin utsikt över Karlskogas centrala delar med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. De 105 kvadratmeterna bjuder in till härliga sällskapsytor. En rymlig hall som leder vidare till det stora vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matbord samt ett stort sovrum i anslutning till kök och vardagsrum som idag används till matrum. Vidare finns två sovrum, kök i vinkel, badrum med badkar samt en liten WC med tvättmaskin. Det stora vardagsrummet har utgång till en rymlig inglasad balkong där kvällssolen kan avnjutas även höst och vår. Goda förvaringsmöjligheter med garderober och garderobsvägg i ett av sovrummen. Inom föreningen finns även tillgång till tvättstuga och torkrum. Stabil förening. Gräsytorna är välordnade och inom behändigt avstånd infinner sig Ica Maxi, med både fik, apotek samt övriga nödvändiga förnödenheter. Närhet till Rävåsens natur- och friluftsområde. Ett stenkast bort har ni även Karlskoga busstation med täta förbindelser till Örebro och Karlstad.

  • Balkong
Klarbärsvägen 87, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Klarbärsvägen 87

Villa
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

1 095 000 kr

115 m²

4 rum

255 m² tomt

Eftertraktat boende i ett plan på hörntomt som är friköpt. Bostaden erbjuder en välplanerad yta om 115 m2 fördelat på fyra rum och kök, varav tre sovrum. Vardagsrummet är rymligt och har stora fönsterpartier. Från flera rum når man ut till den lättskötta och insynskyddade trädgården med härlig inglasad altan. Det finns även ett vidbyggt förråd som med fördel kan inredas till ett sovrum om man är i behov av ytterligare ett rum. Huset värms upp med fjärrvärme och har för några år sedan försetts med nytt tak. Här bor du i lugnt bilfritt område med närhet till skola, förskola, lekpark och naturen. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 7