Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nathalie Israelsson

Nathalie Israelsson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2017. Jag är uppvuxen i Karlskoga och alltid varit bosatt här vilket gett mig en god lokalkännedom. Alla bostadsförsäljningar är lika mycket viktiga för mig, stora som små. För mig är det viktigt att vara påläst och engagerad i varje uppdrag för att köpare och säljare ska känna sig trygga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hedgatan 8, Haren, Karlskoga kommun

Hedgatan 8

Villa
Haren, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
150 + 82 m²
6 rum
1 135 m² tomt

Välkommen till Hedgatan 8, en stor 40-tals villa i lugnt område. Här finns stor lummig trädgård med flertalet uteplatser. Invändigt finns boyta om hela 150 kvadratmeter fördelat på två plan. På entréplan finns idag en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga med WC, ett sovrum/kontor, vardagsrum med utgång till balkong och trädgård. Vidare finns kök med öppning mot ett väl tilltaget matrum. På övre plan finns ett badrum renoverat 2018 samt tre rymliga sovrum. Huset har gott om förvaringsutrymme framförallt i källaren gör detta till ett boende som passar familjen eller den som gillar gott om utrymme. Huset värms bekvämt upp via bergvärme vilket medför låga driftkostnader. Området har en varierande bebyggelse med merparten villor. I närområdet finns stora grönområden med promenadstråk och idrottsarenor och Karlskoga stadskärna nås inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

Norra Parvägen 2, Bricketorp, Karlskoga kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00
Norra Parvägen 2, Bricketorp, Karlskoga kommun, bild 2
Norra Parvägen 2, Bricketorp, Karlskoga kommun, bild 3

Norra Parvägen 2

Villa
Bricketorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
3 295 000 kr
125 + 36 m²
3 rum
2 200 m² tomt

Välkommen till Norra Parvägen 2 ett fantastiskt hem med en oslagbar utsikt över sjön och bara någon minuts promenad till golfbana och badplats. Villan är uppförd år 1945 och ger en perfekt blandning mellan nytt modernt och den äldre charmen. Med 125 kvadratmeter boyta finner du två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, nyrenoverat badrum 2024, ett härligt kök med gott om arbetsyta samt utsikt över sjön. Det väl tilltagna vardagsrummet har högt i tak och härifrån nås det inglasade uterummet med golvvärme som skapar ett extra rum att nyttja året runt. Källaren rymmer förvaringsytor och tvättstuga. Den trevliga uteplatsen, bjuder in till avkoppling och njutning av kvällssolen med utsikt över sjön Möckeln. På tomten finns även ett dubbelgarage med nya portar samt en bod med gott om förvaring. Området erbjuder också närhet till Karlskoga Golfbana, en anläggning med en mix av skog och park, inklusive en niohålsbana som passar alla oavsett erfarenhetsnivå. Nedanför huset vid sjön finns en allmänning med en liten sandstrand och en badbrygga tillgänglig för allmänheten – perfekt för avkoppling eller ett svalkande bad.

  • Premium
Drostvägen 14A, Karls-Åby, Karlskoga kommun

Drostvägen 14A

Lägenhet
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
650 000 kr
110,5 m²
5 rum
vån 2/3
7 766 kr/mån
5 882 kr/m²

Äntligen finns denna femma till salu på Drostvägen 14a, fördelat på hela 110 kvadratmeter. Gavelläget ger generöst med ljusinsläpp och till lägenheten finns två balkonger att avnjuta i söder och västerläge. Ypperligt läge för dig som önskar ett rymligt boende med möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa ditt drömboende. Köket har försetts med nya luckor 2021. Med fem välplanerade rum finns det gott om plats för hela familjen eller för att skapa ditt drömhem. Inbjudande och rymliga ytor gör detta till den perfekta bostaden för avkoppling och umgänge. Dessutom har du närhet till affärer, skolor och grönområden. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Israelsson för mer information eller för att boka visning: 073 727 65 92, [email protected]

  • Balkong
Garagegatan 11, Agen, Degerfors kommun

Garagegatan 11

Villa
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
105 + 66 m²
4 rum
831 m² tomt

Välkommen till Garagegatan 11 i Degerfors beläget på en lugn återvändsgata. Här får du ett hem där flertalet stora renoveringar nyligen är utförda och ett välvårdat yttre. Taket, fönstren, dörrarna och kök är bytta i närtid. Dessutom är ytskikt på entréplan, övre plan och källare renoverat och erbjuder en fräsch och inbjudande miljö. Badrummet är också renoverat och utrustat med golvvärme. Huset värms effektivt upp med bergvärme, vilket säkerställer låga driftkostnader. Det finns även en kamin på entréplan samt en kamin i källaren. På Garagegatan 11 får du inte bara ett bekvämt och stilfullt boende, utan även två garage som erbjuder det lilla extra. Det ena garaget har en övervåning som kan användas som förråd eller varför inte en festlokal för kalas eller sammankomster. Det andra garaget är utrustat med en smörjgrop, perfekt för dig som gillar att meka eller har ett intresse för motorer. Här kan du flytta in direkt och njuta av ett hem som både är praktiskt och fräscht. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Nathalie Israelsson för mer information, 073 727 65 92 eller [email protected]

Laxgården 1B, Sandviken, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Laxgården 1B

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
5 375 kr/mån
8 750 kr/m²

Trevlig och rymlig trea, endast en trappa upp. Fördelad på 68 kvm finner ni två sovrum med förvaringsmöjligheter, kaklat badrum med egen tvättmaskin, kök som har fräschats upp med nya köksluckor, bänkskiva och kakel. Vidare finns vardagsrum med utgång till en väl tilltagen balkong i söderläge. Till lägenheten hör en reparationsfond på ca 13 000kr som kan nyttjas för renoveringar eller förbättring av lägenheten. I området finns närhet till flera mataffärer, förskola och skola samt trivsamma grönområden. Sjön Möckeln ligger endast en kort promenad bort där det finns fina badstränder och promenadstråk. Goda bussförbindelser till Karlskoga stadskärna samt bra pendlingsmöjligheter till Örebro och Karlstad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning, [email protected] eller 073 727 65 92.

  • Plus
  • Balkong
Karlskogavägen 12, Agen, Degerfors kommun

Karlskogavägen 12

Villa
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
850 000 kr
90 + 40 m²
3 rum
1 128 m² tomt

Välkommen till Karlskogavägen 12 och denna trevliga villa med flertalet stora renoveringar utförda. Belägen i ett familjevänligt område, med närhet till både skola och Degerfors centrum, är detta ett perfekt hem för den som söker ett lättskött hus med trevlig trädgård. Huset om 90 kvm erbjuder tre rum och kök varav två sovrum. Denna villa har genom åren blivit uppdaterad och renoverad. Köket är klassiskt med möjlighet till vedspis och har öppen planlösning mot matsalsdel och vardagsrum. På övre våningen finns ett fräscht badrum med dusch och två sovrum har smarta lösningar som klädkammare och praktisk kattvind för extra förvaring. Taket är nyligen bytt, och att husets värms upp med fjärrvärme gör detta till ett smidigt boende. Källaren har nyligen fräschats upp med nya ytskikt och inrymmer matkällare, förråd som kan nyttjas som sovrum och tvättstuga med tvättmaskin. På tomten finns både ett förråd och ett friliggande garage. Här bor ni centralt med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Degerfors centrum med dess utbud. Huset säljs med friskrivningsklausul då nuvarande ägare ej själv har bott i huset. Välkommen att boka dig på visning!

Knipparevägen 4B, Sandviken, Karlskoga kommun

Knipparevägen 4B

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
150 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 025 kr/mån
4 054 kr/m²

Välplanerad etta om hela 37 kvadratmeter. Ljust och fräscht boende där du kan flytta in direkt. Stilrent golv som löper genom hall, vardagsrum och det fullstora köket. Vidare finns kaklat badrum. I vardagsrummet finns utgång till en trevlig balkong i söderläge. Här bor ni med närhet till affärer, promenadavstånd till sjön Möckeln och täta bussförbindelser till såväl Karlskoga centrum och Örebro. Perfekt som första boende!

  • Plus
  • Balkong
Flygfältsvägen 13C, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Flygfältsvägen 13C

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
200 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 559 kr/mån
3 774 kr/m²

Varmt välkomna till Flygfältsvägen 13C. Lägenheten är ljus med sitt gavelläge. Lägenheten är välplanerad med sovrum, vardagsrum, hall och kök. Det finns gott om förvaring i sovrum och hall. Från vardagsrummet nås balkong med eftermiddagssol. Den härliga Frödingsparken ligger nära till hands. I närområdet finns mataffärer, busshållplats och stadskärnan finns inom promenadavstånd.

  • Balkong
Flygfältsvägen 7A, Karlberg, Karlskoga kommun

Flygfältsvägen 7A

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 951 kr/mån
5 463 kr/m²

På översta våningen finner ni denna rymliga tvåa med möjlighet till ett extra sovrum. Fördelat på 54 kvadratmeter finner ni hall, sovrum med garderob, rymligt vardagsrum och badrum. Det fräscha köket har goda arbetsytor för matlagning och bakning. Intill köket finns ett rum som idag används till sovrum men som också kan nyttjas till matrum eller för att öppna upp till ett större kök. Här bor du i ett omtyckt område med närhet till affärer, bussförbindelser och centrum. Mysiga picknickar kan avnjuter ni i Frödingsparken. Kontakta ansvarig mäklare Nathalie Israelsson för mer information eller vid frågor.

  • Balkong
Skogsåsstigen 2A, Rosendal, Karlskoga kommun

Skogsåsstigen 2A

Radhus
Rosendal, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
950 000 kr
85 + 57 m²
3 rum
526 m² tomt

Varmt välkomna till Skogsåsstigen 2A och detta trevliga radhus på hörntomt i ett lugnt och familjevänligt område. Bostadens kvadratmeter är väldisponerade och innefattar rymligt kök, vardagsrum med utgång till altan och WC på entréplan. På övre plan finns två sovrum varav ett med en rymlig klädkammare, badrum samt möblerbar hall. Källarplan innefattar tvättstuga och flertalet förvaringsytor. Huset värms upp via bergvärme som installerades i december 2023. Här finns flertalet charmiga detaljer bevarade som fiskbensparkett, pardörr ut till altan och skafferi i kök. Den trevliga tomten har gavelläge och är insynsskyddad. Där finner ni en trevlig uteplats som kan avnjutas i söderläge. Parkering vid entrén samt garage i länga som är inkluderat i samfällighetsavgiften. Mycket smidigt boende med bra planlösning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie för mer information: [email protected] eller 073 727 65 92.

  • Energieffektiv
Lervik 426, Lervik, Degerfors kommun

Lervik 426

Tomt
Lervik, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
420 000 kr
953 m² tomt

Tomt med sjönära läge och generös byggrätt. Hela 240 m2 byggnadsarea för huvudbyggnad samt 100 m2 för komplementbyggnad. Huvudbyggnad får uppföras i två plan.

Visar alla 11