Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nathalie Israelsson

Nathalie Israelsson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2017. Jag är uppvuxen i Karlskoga och alltid varit bosatt här vilket gett mig en god lokalkännedom. Alla bostadsförsäljningar är lika mycket viktiga för mig, stora som små. För mig är det viktigt att vara påläst och engagerad i varje uppdrag för att köpare och säljare ska känna sig trygga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dahlgrensvägen 8B, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Dahlgrensvägen 8B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
140 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 070 kr/mån
3 836 kr/m²

Välkommen till Dahlgrensvägen 8B och denna väldisponerade etta. Hallen har goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare. I köket finns plats för matgrupp. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och säng, här finns även utgång till balkong i västerläge med kvällssol. Vidare finns kaklat badrum. Mataffärer ligger inom gångavstånd och så även Karlskoga Centrum. Området är vackert beläget intill Frödingsparken. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Flygfältsvägen 13C, Karlberg, Karlskoga kommun

Flygfältsvägen 13C

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 559 kr/mån
4 717 kr/m²

Varmt välkomna till Flygfältsvägen 13C. Lägenheten är ljus med sitt gavelläge. Lägenheten är välplanerad med sovrum, vardagsrum, hall och kök. Det finns gott om förvaring i sovrum och hall. Från vardagsrummet nås balkong med eftermiddagssol. Den härliga Frödingsparken ligger nära till hands. I närområdet finns mataffärer, busshållplats och stadskärnan finns inom promenadavstånd.

  • Balkong
Drostvägen 14A, Karls-Åby, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Drostvägen 14A

Lägenhet
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
695 000 kr
110,5 m²
5 rum
vån 2/3
7 766 kr/mån
6 290 kr/m²

Äntligen finns denna femma till salu på Drostvägen 14a, fördelat på hela 110 kvadratmeter. Gavelläget ger generöst med ljusinsläpp och till lägenheten finns två balkonger att avnjuta i söder och västerläge. Ypperligt läge för dig som önskar ett rymligt boende med möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa ditt drömboende. Köket har försetts med nya luckor 2021. Med fem välplanerade rum finns det gott om plats för hela familjen eller för att skapa ditt drömhem. Inbjudande och rymliga ytor gör detta till den perfekta bostaden för avkoppling och umgänge. Dessutom har du närhet till affärer, skolor och grönområden. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Israelsson för mer information eller för att boka visning: 073 727 65 92, [email protected]

  • Balkong
Frödingsvägen 10B, Karlberg, Karlskoga kommun

Frödingsvägen 10B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
375 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
4 045 kr/mån
7 979 kr/m²

Välkommen till Frödingsvägen 10B och denna smakfullt renoverade tvåa i Karlberg. Bostaden är genomgående renoverad i ljusa ytskikt med charmiga vitmålade trägolv och ljusa väggar. På dessa 47 kvadratmeter finner du hall med förvaring, stort kök med gott om ytor för matlagning och bakning. Vidare finns ett fräscht kaklat badrum med egen tvättmaskin, vardagsrum samt sovrum med utgång till balkong. Tvättstuga och torkrum finns bekvämt beläget i samma hus. Här bor du med närhet till flera matbutiker, promenadstråk, Frödingsparken med grillmöjligheter och endast med en kort promenad når du Karlskoga Centrum. Välkommen att boka dig på visning.

  • Plus
  • Balkong
Flygfältsvägen 7A, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Flygfältsvägen 7A

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 762 kr/mån
5 463 kr/m²

På översta våningen finner ni denna rymliga tvåa med möjlighet till ett extra sovrum. Fördelat på 54 kvadratmeter finner ni hall, sovrum med garderob, rymligt vardagsrum och badrum. Det fräscha köket har goda arbetsytor för matlagning och bakning. Intill köket finns ett rum som idag används till sovrum men som också kan nyttjas till matrum eller för att öppna upp till ett större kök. Här bor du i ett omtyckt område med närhet till affärer, bussförbindelser och centrum. Mysiga picknickar kan avnjuter ni i Frödingsparken. Kontakta ansvarig mäklare Nathalie Israelsson för mer information eller vid frågor.

  • Balkong
Bergmästarevägen 8 A, Sandviken, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Bergmästarevägen 8 A

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
450 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 138 kr/mån
6 122 kr/m²

Välkommen till denna trea på översta våningen med sjöutsikt. Lägenheten erbjuder hall med en rymlig klädkammare, två sovrum, kaklat badrum, samt vitt kök med plats för matbord. Vidare finns ett stort vardagsrum, härifrån når man den härliga balkongen i söderläge. Från balkongen kan man njuta av utsikt över sjön Möckeln. Goda förvaringsmöjligheter finns med både klädkammare i hallen och garderob i sovrummen. I området Sandviken finns närhet till flera mataffärer, trivsamma grönområden, härliga promenadstråk vid sjön Möckeln. Bra bussförbindelser till Karlskoga stadskärna samt bra pendlingsmöjligheter till Örebro och Karlstad.

  • Balkong
Skogsåsstigen 2A, Rosendal, Karlskoga kommun

Skogsåsstigen 2A

Radhus
Rosendal, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
950 000 kr
85 + 57 m²
3 rum
526 m² tomt

Varmt välkomna till Skogsåsstigen 2A och detta trevliga radhus på hörntomt i ett lugnt och familjevänligt område. Bostadens kvadratmeter är väldisponerade och innefattar rymligt kök, vardagsrum med utgång till altan och WC på entréplan. På övre plan finns två sovrum varav ett med en rymlig klädkammare, badrum samt möblerbar hall. Källarplan innefattar tvättstuga och flertalet förvaringsytor. Huset värms upp via bergvärme som installerades i december 2023. Här finns flertalet charmiga detaljer bevarade som fiskbensparkett, pardörr ut till altan och skafferi i kök. Den trevliga tomten har gavelläge och är insynsskyddad. Där finner ni en trevlig uteplats som kan avnjutas i söderläge. Parkering vid entrén samt garage i länga som är inkluderat i samfällighetsavgiften. Mycket smidigt boende med bra planlösning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie för mer information: [email protected] eller 073 727 65 92.

  • Energieffektiv
Lervik 426, Lervik, Degerfors kommun

Lervik 426

Tomt
Lervik, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
420 000 kr
953 m² tomt

Tomt med sjönära läge och generös byggrätt. Hela 240 m2 byggnadsarea för huvudbyggnad samt 100 m2 för komplementbyggnad. Huvudbyggnad får uppföras i två plan.

Visar alla 8