Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesper Andersson

Jesper Andersson

Om mig

Hej! va roligt att du har hittat till min profil. Jag är en glad, positiv och tävlingsinriktad person som älskar att träffa nya människor. Med kundnöjdhet i fokus är jag en fastighetsmäklare som strävar efter att arbeta med trygghet, service, och långsiktiga relationer med dig som kund. Ska du sälja din bostad och värderar tillgänglighet, personanpassad service, engagemang och någon som gör det lilla extra för just din affär så har du hittat rätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckebolsängen 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Bäckebolsängen 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 14, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 14

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 595 000 kr
106,4 m²
5 rum
vån 2/3
8 455 kr/mån
24 389 kr/m²

Varmt välkommen till Bäckebolsängen 14 och denna välrenoverade och rymliga femrummaren i husets gavel med inglasad balkong! Bostaden är genomgående renoverad med ljusa utsikt och fina materialval. När du kliver in i bostaden välkomnas du direkt av en rymlig hall med gott om plats för avhägning och förvaring, i hallen får man en bra överblick över bostaden. Köket som finns direkt till höger i hallen är modernt och stilrent, dessutom finns en naturlig plats för matbord. Vardagsrummet är tilltaget till ytan och lättmöblerat, härifrån når du även den stora inglasade balkongen som bjuder på kvällssol och fri utsikt. Tack vare inglasningen kan du nyttja den fantastiska balkongen under stora delar av året. Vidare i bostaden finns det fyra stora sovrum, ett helkaklat badrum med tvättsektion, en helkaklad gäst-wc som underlättar i vardagen samt ett praktiskt förråd för förvaring. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor du i trevliga HSB BRF Bäckebol som ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till allt som Hisings Backa har att erbjuda. Bostaden ligger i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg som bland annat erbjuder mataffär, apotek och restauranger, Bäckebols köpcenter, samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Gångavstånd till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 14 minuters resväg till Göteborgs centrum. Detta är en bostad med plats för hela familjen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sägengatan 45, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 45

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
83,4 m²
3 rum
vån 2/3
5 764 kr/mån
19 125 kr/m²

Varmt välkommen till Sägengatan 45 om denna välplanerade gaveltrean med balkong i fritt läge! P-plats ingår i avgiften och i den inre reparationsfonden finns ca 21 000kr! Bostaden är belägen på våning 2 och här bor du med närhet till bland annat kommunikation, grönområden, affär och nya Selma Lagerlöfs torg. Lägenheten har en välplanerad planlösning med fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet är tilltaget till ytan och lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt plats för trevliga tillställningar tillsammans med familj och vänner. Köket är rymligt med gott om förvaringsutrymmen, i köket finns även en naturlig plats för matbord vid fönstret och utgång till den härliga balkongen. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte (2015-2017) är helkaklat i tidslösa färger. Vidare i bostaden finns det två tilltagna sovrum och en rymlig hall. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband samt parkering. Till lägenheten hör ett källarförråd och via föreningen finns det tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum samt en mindre lokal att hyra. Föreningen har även en gästlägenhet med fyra sovplatser. På Sägengatan bor du i ett lugnt område i en populär HSB-förening med närhet till grönområden, förskola, affär och goda kommunikationer via buss. I närområdet finns även nya Selma Lagerlöfs torg som erbjuder affär, restaurang och café. I närheten ligger även Bäckebols köpcenter och Backaplan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lillekärr norra 135, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr norra 135

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 645 000 kr
112,2 m²
4 rum
7 530 kr/mån
23 574 kr/m²

Varmt välkommen till Lillekärr norra 135 där du nu har möjligheten att förvärva detta trivsamma BR-radhuset i två plan! Garageplats ingår i avgiften! Bostaden erbjuder en härlig trädgård med uteplatser på både framsidan och baksidan. På nedre plan finns ett rymligt kök, ett helkaklat och fräscht badrum, ett vardagsrum som är generöst till ytan samt en praktisk tvättstuga i anslutning till köket. En trappa upp finner ni bostadens tre sovrum, ett badrum samt en praktisk klädkammare. Via ena sovrummet på övre plan når man den härliga och soliga balkongen i söderläge med vacker utsikt över området. I månadsavgiften ingår garage, digital-TV BAS, bredband, samt telefoni (exklusive samtalsavgift) från ComHem. Individuell mätning av värme, vatten samt el. Till lägenheten hör förråd. Mitt i området ligger föreningens kvartersgård. Denna kan man hyra för 300kr till kalas och annat. En deposition på 500:- tas ut som återfås vid godkänd städning Här bor ni barnvänligt område med närhet till natur och kommunikationer. Bra bussförbindelser som tar er in till Göteborg centrum på ca 20 min. Bostaden ligger i nära anslutning till Kärra centrum, Bäckebol köpcenter, skolor, förskolor och öppen förskola. Garage ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 895 000 kr
66 m²
3 rum
vån 9/9
5 721 kr/mån
43 864 kr/m²

Varmt välkommen till Charlotte Löwenskölds Gränd 4 och denna unika och moderna bostaden på våning 9. Här erbjuds du en av områdets absolut bästa utsikt som du kan avnjuta ifrån den enorma balkongen! Byggåret för denna pärla är 2022-2023, vilket innebär att du kommer att bo i en ny och modern bostad. Här får du genomgående tillgång till modern utrustning och en välplanerad planlösning som gör ditt liv både enklare och mer bekvämt. På sina 66 kvadratmeter erbjuder denna fantastiska bostaden ett ljust och modernt kök som även har en stor öppning till det härliga vardagsrummet vilket ger en social känsla och bjuder in till trevliga tillställningar med familj och vänner. Vidare i bostaden har du ett sovrum, ett matrum som även kan nyttjas som sovrum eller kontor, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt ett tilltagen hall med förvaringsutrymmen. Läget är perfekt, med närhet till allt du kan önska dig. Charlotte Löwenskölds Gränd är en populär adress i Hisings Backa, här får du chansen att bo i ett område som erbjuder både natursköna omgivningar och bekvämligheter i form av butiker, restauranger och kommunikationer. Missa inte chansen att äga denna unika bostad med enastående fri utsikt och modern utrustning. Precis utanför finns goda kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till centrala Göteborg, grönområden, affärer och nya selma Lagerlöfs torg där du har matbutik, restauranger, fiskhandel, butiker och bibliotek . En kort bil eller busstur bort finns även Bäckebols köpcentrum och Backaplan som erbjuder ett väldigt brett serviceutbud. OBS! BOSTADEN ÄR REGISTRERAD SOM 2ROK ENLIGT LÄGENHETSREGISTRET! Detta är en bostad som måste upplevas på plats, Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ekebygatan 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Ekebygatan 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Ekebygatan 18, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Ekebygatan 18

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
6 661 kr/mån
22 167 kr/m²

Varmt välkommen till Ekebygatan 18! Här har du nu möjligheten att förvärva denna ljusa och rymliga fyrarummaren på våning 2 med balkong i västerläge! Bostaden har en välplanerad planlösning som fördelas på ett rymlig kök med matplats, ett lättmöblerat och socialt vardagsrum där du även når den härliga balkongen. Vidare i bostaden har du ett badrum och en gäst-wc som renoverades i samband med föreningens stambyte. Avslutningsvis finns det 3st sovrum i bra storlek. Parkering ingår i avgiften, vilket gör det ännu smidigare för dig som har bil! Till bostaden hör det ett källarförråd. Vidare har man via föreningen tillgång till cykelförråd, tvättstuga, bastu, snickerilokal och en vävlokal. Dessutom finns det en samlingssal och 2st gästlägenheter som går att hyra. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt och i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg med dess serviceutbud, Bäckebols köpcenter samt skolor och förskolor. Inom promenadavstånd finns det även goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bäckebolslyckan 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Bäckebolslyckan 7

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 450 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
5 030 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkommen till Bäckebolsängen 7 och denna välplanerade tvårummaren som är belägen i husets hörn. Hörnläget ger dig extra lugn och fönster i olika väderstreck som ger ett härligt ljusinflöde till hela lägenheten. Bostaden fördelas på ett ljust och lättmöblerat vardagsrum, där du har plats för både soffgrupp och matbord, perfekt plats för sociala tillställningar. Vidare bostaden finns kök, badrum, en tilltagen hall samt ett rymligt sovrum med utgång till den härliga balkongen som även kommer att renoveras av föreningen inom kort. P-plats ingår i avgiften! Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor du i trevligt HSB BRF Bäckebol som ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till allt som Hisings Backa har att erbjuda. Bostaden ligger i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg som bland annat erbjuder mataffär, apotek och restauranger, Bäckebols köpcenter, samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Gångavstånd till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 14 minuters resväg till Göteborgs centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mårbackagatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Mårbackagatan 2

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 195 000 kr
42,7 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 473 kr/mån
27 986 kr/m²

Varmt välkommen till Mårbackagatan 2 och denna mycket kvadratsmarta bostaden som är belägen på våning två med inglasad balkong och rymlig sovalkov! Hiss finns och p-plats ingår i avgiften! Här erbjuds du ett separat kök med plats för matbord, ett allrum där du även når den stora och praktiska sovalkoven. I vardagsrumsdelen når du även den inglasade balkongen i söderläge. Balkongen fungerar som en härlig förlängning av bostaden som är perfekt för att njuta av lugnet på gården. Inglasningen gör även att du kan njuta av balkongen under stora delar av året! Vidare i bostaden finns det ett helkaklat badrum samt en rymlig hall med förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, IP-telefoni, bredband samt parkering. Förbrukning av hushållsel tillkommer varje månad på avgiftsavin; avräkning görs varje kvartal vilket kommer på nästföljande kvartals avier uppdelat per månad. OBS! Bostaden är registrerad som 1ROK i lägenhetsregistret! Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg med dess serviceutbud, Bäckebols köpcenter samt skolor och förskolor. Inom promenadavstånd finns det även goda kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt både in till centrala Göteborg och Volvo. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Önskevädersgatan 21, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00

Önskevädersgatan 21

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 095 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4
4 168 kr/mån
19 589 kr/m²

Välkommen till Önskevädersgatan 21 och denna välplanerade tvårummaren på våning 4 med balkong. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av den rymliga hallen som ger en bra överblick över lägenheten. Vidare i bostaden har du ett tilltaget och lättmöblerat vardagsrum där du har utgång till den härliga balkongen. Köket är ljus och här finns plats för matbord och goda förvaringsmöjligheter. Även sovrummet är tilltaget till ytan, här finns även en praktiskt klädkammare för extra förvaring. Sist har vi badrummet som är ljust och fräsch, här är det även förberett för tvättmaskin för den som vill ha det. Här bor du med närhet till skolor och förskolor. Runt knuten finner ni naturområden, affärer, grönsakshandel, pizzeria mm. Utmärkta kommunikationer tar er till City på under 20 minuter. Dessutom har du ca 10 minuters promenad till ett vackert sjö och naturområde. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västra stillestorpsgatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västra stillestorpsgatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 495 000 kr
32,9 m²
1 rum
vån 4/6
2 859 kr/mån
45 441 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen hem till denna centralt belägna ettan med separat kök och garageplats som ingår i avgiften! Lägenheten erbjuder ett rymligt allrum med plats för både soffa och säng, ett ljust och separat kök med matplats, en praktisk klädkammare, ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt en tilltagen hall med avhägningsmöjligheter. I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv, IP-telefoni och garageplats. På Västra Stillestorpsgatan 9 bor du några få minuter ifrån stadens puls, dit tar du dig via både spårvagn och buss som finns inom gångavstånd. Samtidigt bor du med närhet till vackra promenadstråk på ramberget och Keillers park. I närheten finns även Backaplan som erbjuder ett mycket stort serviceutbud såsom affärer, restauranger, gym och mycket mer! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bäckebolsängen 12

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 690 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 621 kr/mån
24 672 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till Bäckebolsängen 12 och charmiga genomgångstvåan i populära Hisings Backa! I denna 2-rumslägenhet finner du en välplanerad planlösning och fina ytskikt som ger en modern och stilren känsla. Bostaden erbjuder ca 68.5 kvadratmeter att trivas på, med ett ljusinsläpp via stora fönster i två väderstreck som skapar en ljus och härlig boendemiljö. När du kliver in möts du av en rymlig hall som är belägen centralt i bostaden och ger en bra överblick över bostaden. Direkt till vänster i hallen når du ett kapprum som senare tar dig in i sovrummet där du har gott om plats för säng och förvaring i flertalet garderober. Via sovrummen når du även den fantastiska balkongen som både är inglasad och tilltagen till ytan, söderläget ger fin och fri utsikt samt sol under stora delar av dagen, perfekt plats för långa härliga kvällar. Vidare i bostaden har du ett tilltaget vardagsrum, ett ljust och fint kök med matplats samt ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare som underlättar i vardagen. För dig som är i behov av ytterligare ett rum kan enkelt skapa detta genom att sätta upp en vägg vid matplatsen och öppna upp köket mot vardagsrummet. Boendet erbjuder även tillgång till parkeringsplats, vilket är en praktisk detalj för bilägaren. Här bor du i trevligt HSB BRF Bäckebol som ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till allt som Hisings Backa har att erbjuda. Bostaden ligger i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg som bland annat erbjuder mataffär, apotek och restauranger, Bäckebols köpcenter, samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Gångavstånd till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 14 minuters resväg till Göteborgs centrum. Kontakta mäklaren vid intresse redan idag!

  • Balkong
Sägengatan 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 31

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 475 000 kr
48,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 956 kr/mån
30 225 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkommen till Sägengatan 31 och denna välplanerade tvåan med inglasad balkong och låg avgift! I lägenheten är det genomgående ljusa och välskötta utsikt, badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte och den härliga balkongen är inglasad! Bostaden fördelas på en tilltagen hall, Ljust kök med gott om förvaringsutrymmen, ett tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen, ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. För förvaring finn en praktiskt klädkammare i anslutning till hallen. Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen finns tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum samt en mindre lokal att hyra. Föreningen har även en gästlägenhet med fyra sovplatser. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband samt parkering. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 11